4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Beverly Hills Ninja
En overvægtig hvid amerikaner, der er vokset op blandt ninjaer i Japan, hyres som ninja i Guds eget land - og laver masser af ballade.
ULTIMATIV DUMHED
Her skrabes bunden, så det slår gnister. I en vanvittig komedie fuldstændig uden timing og med skuespil, der er langt værre end forfærdeligt.

Fedmen som varemærke
Med fedmen som sit (eneste?) anvendelse varemærke folder Chris Farley sig ud som dum og klodset ninja - eller det vil han i hvert fald gerne være.

Ninja-evner?
Da han ved et tilfælde får en opgave i USA, hvor han skal hjælpe en smuk og barmfager blondine med sine ninja-evner, sætter han det meste af byen, hvis ikke hele nationen på den anden ende.

Tyndt & tåbeligt
Det er tyndt, det er tåbeligt, og det er frem for alt fatalt umorsomt og gumpetungt. Chris Farley er svært ringe i denne, en af sine sidste roller, før han kradsede af i en meget ung alder.

Hovedet under armen
Genrefilms-veteraninstruktør Dennis Dugan har hovedet under armen, og ikke engang eksotiske locations og potentielt opløftende biroller kan redde denne komedie fra det sorte hul.
Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Beverly Hills Ninja

Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Beverly Hills Ninja
Instr: Dennis Dugan Prod: Bradley Jenkel, Brad Krevoy, Tony Shimkin, Steven Stabler  Manus: Mark Feldberg, Mitchell Klebanoff  Foto: Arthur Albert  Klip: Jeff Gourson  Mus: Arthur Albert  
Medvirkende:
Chris Farley (Haru)
Nicolette Sheridan (Allison Page / Sally Jones)
Robin Shou (Gobei)
Nathaniel Parker (Martin Tanley)
Chris Rock (Joey)
Richard Kline (Driver)
Jason Davis (Young Haru)
Billy Connolly (Japanese Antique Shop Proprietor)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.