Dr. T & the Women (2000)

  En ombejlet gynækolog bliver forelsket i en kvinde, der ikke er hans patient. Men kan hans travle hverdag rumme en kvinde mere?


  OVERFLADISK KOMEDIE

  Der er ikke meget ved Robert Altmans, "Dr. T" - en tynd og overfladisk tant og fjas-komedie med masser af overspillede kvinder og en enkelt man, Richard Gere.

  Usandsynligt overskruet
  Lige fra begyndelsen trættes man af den usandsynligt overskruede, rastløse og meningsløst larmende fortællestil: Stressende jazzmusik, kaotiske kvindescener i alverdens kradse farver, vitser og frække hentydninger på stribe.

  Populær gynækolog
  Dr. T. er en meget populær gynækolog. Kvinderne strømmer til hans klinik, og der er altid kaos og kø i venteværelset. I bøjlen har kvinderne travlt med at gøre sig lækre, men der skal mere til at få lokket andet end hånd og tænger indenfor.

  En stor fristelse
  Dr. T's kone er blevet indlagt på psykiatrisk hospital, da hun ikke kunne styre sig og stillede sig nøgen ind i et springvand. Derfor er fristelsen stor, da Helen Hunts Bree Davis dukker op på golfbanen. Men hvordan skal det nu gå?

  Overflødig film
  Skuespillet er ganske kedeligt og svarer til den tynde historie. Man er ikke ved at gå ud af sit gode skind, men det er tungt at komme igennem så meget overflødig film.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2018

  Fakta om filmen

  2000, USA, Tyskland, Komedie, Romantik, 0 min.

  Dansk titel: Dr. T. og kvinderne
  Instr: Robert Altman Prod: Robert Altman, James McLindon Manus: Anne Rapp Foto: Jan Kiesser Klip: Geraldine Peroni Mus: Lyle Lovett