AntiTrust (2001)

  En dygtig ung computerprogrammør bliver ansat hos en IT-gigant. Men har chefen rent mel i posen?


  SPÆNDINGSMÆTTET MODERNE KRIMI

  Hotte unge skuespillere boltrer sig i et faconsyet moderne plot med masser af computere og satellitter. Ryan Phillippe spiller den unge Milo Hoffman, hvis enestående evner som programmør opdages af den stenrige IT-chef, Gary Winston.

  Ikke rent mel i posen
  Milo begynder nu som programmør i Winstons firma og er godt tilfreds, men på et tidspunkt begynder det at gå op for ham, at Winston måske ikke har rent mel i posen. Helt galt går det, da en af Milos kammerater bliver myrdet i sit hjem.

  Hektisk kamp på liv & død
  Nu begynder en hektisk kamp for at finde ind til sandheden - og for at overleve. For Winston og hans håndlangere skyer ingen midler, når vigtige forretningshemmeligheder skal forblive hemmelige.

  Smart & tempofyldt
  Smart og tempofyldt film med oceaner af tekniske lyde og billeder af computerskærme med lapset grafik.

  Historien bag fungerer
  Det positive blandt alle disse moderne filmklichéer er, at instruktøren formår at holde liv i den menneskelige historie bagved, så den rent faktisk ikke bare supplerer teknikken men også bliver en fængende del af filmen. Phillippe og Robbins spiller begge fint, ligesom de to unge kvinder gør en god figur foran det delikat filmende kamera.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  2001, USA, Krimi, Thriller, 104 min.

  Dansk titel: AntiTrust
  Instr: Peter Howitt Prod: Keith Addis, David Nicksay, Nick Wechsler Manus: Howard Franklin Foto: John Bailey, Richard Walden Klip: Zach Staenberg Mus: Don Davis