Pink Cadillac (1989)

  En kvinde kører fra hus og hjem i en lyserød Cadillac men indhentes af en humoristisk kautionist.


  KUN FOR EASTWOOD-FANS

  "Pink Cadillac" er udelukkende underholdning og sød "musik" for de lidt enfoldige tilskuere. Man lader sig, til en vis grænse er nået, tiltrække af filmens direkte charme og enkelthed. Men det er svært at overse den markanten mangel på indhold i historien.

  Tommy Nowak (Eastwood) arbejder for et kautionsfirma og har til job at bringe flygtede tiltalte tilbage i retten. En kvinde er stukket af i sin mands lyserøde Cadillac og med en kvart million dollars.

  Fundet, fanget & forført
  Nowak finder hende, fanger hende og forfører hende på bedste amerikanske vis. En bande nynazister, der "ejer" de mange penge volder nu de to nyforelskede problemer, men dem klarer Nowak, og han og den nye dulle kan køre ud i nye eventyr (med dullen på jagt efter sin underkæbe).

  Nye sider af talentet
  Det mest irriterende ved filmen er Bernadette Peters' kolossalt elendige skuespil: hun går ikke i spænd med en rutineret filmkunstner som Clint Eastwood, der i denne film viser nogle nye sider af sit talent.

  En kende interessant
  Hvordan kan Eastwood så holde sammen på sådan en bunke skravlede skuespillere? Det kan han heller ikke. Det eneste han kan er at yde sit, hvad der gør "Pink Cadillac" en kende interessant. Geoffrey Lewis er filmens anden gode skuespiller, men han har desværre kun har en birolle som en gammel hippie.  Anmeldt i 1992 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2018