Ultimate Deception (1999)

  En godtroende ung kvinde gifter sig med en mand, der skal vise sig at have meget onde hensigter.


  TV-FILM UDEN RYGRAD

  De bliver produceret i massevis. Manuskriptforfatterne lever fedt af det. Amerikanerne sluger dem råt. Tv-filmen med de særdeles dramatiske historier, allerhelst baseret på en virkelig hændelse.

  Tilsyneladende kærlig
  "Ultimate Deception" er ikke baseret på en virkelig hændelse, men handlingen er stadig uhyggelig: En ung kvinde falder pladask for en lækker, strømlinet og tilsyneladende kærlig mand. Bryllup og planer om børn følger hurtigt.

  Ufine metoder
  Men manden kan ikke få børn - påstår han - så de må adoptere. Herefter følger en lang række episoder, hvor manden har taget særdeles ufine metoder i brug i sit forsøg på at narre kvinden og frarøve hende en mindre formue.

  Kunstigt & overfladisk
  Der bliver smurt tykt på. Der er drama for alle pengene. Problemet med sådanne tv-film er blot, at de er fatalt kunstigt og overfladisk spillet, filmhåndværket bærer meget præg af rutine, historien udvikler sig måske nok i usandsynlige retninger, men i bund og grund er den meget forudsigelig.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  1999, USA, Thriller, Børn på film, 90 min.

  Dansk titel: Ønskebarnet (tv)
  Instr: Richard A. Colla Prod: Terry Gould Manus: Victoria Wozniak Baseret på: historie af David Burton Morris Foto: Laszlo George Klip: Ron Wisman Mus: Dennis McCarthy