Spaced Out (1979)

    Et rumskib med tre meget barmfagre kvinder nødlander i England, tager fire jordboer med – og opdager sex!


    AV MIN BARM

    Den B-films-farvestrålende instruktør, Norman J. Warren, stod også bag den fascinerende djævleø-zombiefilm Bloody New Year (1987), og allerede her sidst i 70'erne blev der prøvet grænser af – med særdeles erotiske undertoner.

     

    Barmfagre "marskvinder"

    Et rumskib med tre meget barmfagre "marskvinder" (der til forveksling ligner meget barmfagre jordkvinder) nødlander kortvarigt i England. Her åbner de dørene og får fire jordboer med sig: Tre mænd og en kvinde.

     

    De nedre regioner...

    Den yngste af mændene har sine pornoblade med ombord, og "marskvinderne" er for det første meget nysgerrige på, hvad en mand overhovedet er (på deres planet er der kun kvinder). Dernæst hvad det er, mændene og damerne på billederne gør, når de leger med de nedre regioner?

     

    Umætteligt sexbehov

    Og det skal de tre jordiske mænd vise sig yderst villige til at demonstrere. Problemet er bare, at da først "marskvinderne" har opdaget sex, er de fuldstændig umættelige – og det kan blive udmattende for selv den allermest liderlige type.

     

    Hjælpeløst primitivt

    Hjælpeløst primitivt fortalt, men i en ramme, hvor der bliver stået ved det overkomiske og latterlige, og så glider det hele bare meget lettere ned. Ingenting ved "Spaced Out" er præget af kunstnerisk elegance, til gengæld er ambitionsniveauet udi fantasiens egen grænsesætning relativt høj.



    Anmeldt i 2023 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    1979, Storbritannien, Komedie, Science Fiction, Erotik, 77 min.

    Dansk titel: Spaced Out
    Instr: Norman J. Warren Prod: David Speechley Manus: Andrew Payne Foto: John Metcalfe, Peter Sinclair Klip: Jim Elderton
    Medvirkende
    • Et angiver en særlig god præstation
    • Et angiver en særlig dårlig præstation