The Narrows (2008)

    19-årige Mike bor i Brooklyn, har italienske rødder, arbejder med lyssky transport, men vil gerne gøre karriere som fotograf.


    DØDVANDE

    Mat og uinspireret filmatisering af Tim McLouglins roman "Heart of the Old Country". Vi følger 19-årige Mikes skismatiske Brooklyn-tilværelse, hvor han forsøger at balancere en hverdag på kant med loven med drømmen om kærlighed, kildevand og en karriere som fotograf.

     

    Bad Mob Guy

    Det er ikke let - for Mike vil med sine italienske rødder gerne være en bad mob guy, så han kan vise gutterne, at han er gjort af den rette støbning. Problemet er bare, at denne drift meget vel kan få ham ud i nogle rigtigt grimme problemer.

     

    Semi-lyssky tilværelse

    Farmand Vinny (Vincent D'Onofrio) yder ikke meget støtte - han er selv fanget i en semi-lyssky tilværelse og er desuden afhængig af sønnike, da han selv delvist har mistet førligheden efter en ulykke.

     

    Tåbelige replikker

    Replikkerne i "The Narrows"... man tager sig til hovedet: De er godt nok dumt skrevet og endnu mere tumpet eksekveret. Troværdigheden er generelt meget langt under gulvbrædderne nærmest fra første scene, og spillet bærer præg af udtalt venstrehåndsarbejde.

     

    Flirts og fotografering

    Ganske få, let sødmefulde scener, hvor Mike prøver kræfter med flirts og fotografering bidrager til en vis tåleliggørelse af en ellers ret ynkelig film. 24-årige Kevin Zegers er i øvrigt tanden for gammel til at illudere troværdig 19-årig, sen-coming-of-age-type.



    Anmeldt i 2021 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2008, USA, Drama, Krimi, Teenagere, 106 min.

    Dansk titel: The Narrows
    Instr: François Velle Prod: Ami Armstrong, Tatiana Blackington, Leslie Urdang Manus: Tatiana Blackington Baseret på: roman af Tim McLoughlin Foto: Seamus Tierney Klip: Patrick Gallagher Mus: Richard Marvin