4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - Y


Y tu mamá también (2001)To teenagerdrenge får deres vådeste drømme opfyldt, da en lækker sild beder om lov til at køre med til en skøn badestrand.
Yatzy (2009)15-årige Daggi anbringes hos en plejefamilie. Her skal han forsøge at komme på ret kurs, men den sidste han tænker på er sig selv.
Y'aura t´il de la neige à Noël? (1996)En enlig mor og hendes syv børn knokler hver dag i grøntsagsmarkerne for den kommanderende far, der bor med sin nye familie andetsteds.
Year of Living Dangerously, The (1982)En australsk journalist ankommer til Indonesien under borgerkrigen i 1965 og bliver snart et hot navn, da han med lidt hjælp får mulighed for et stort interview.
Year of the Dragon (1985)En uortodoks politibetjent sættes på opgaven at få sat skik på Chinatown i New York. Her har den kinesiske mafia længe sat dagsordenen med flere blodige mord til følge.
Year One (2009)To jæger-samler-typer bliver udstødt af deres stamme og havner snart i Sodoma, hvor de møder bibelske personligheder på stribe.
Yearling, The (tv) (1994)En teenagedreng tager manddomsprøven, mens far og mor ser stolte til.
Yes Man (2008)En bankmand er kørt træt i tilværelsen. Efter at have meldt sig til et ja-program, hvor han skal sige ja til alt i livet, ændres alt dog radikalt.
Ynglinge (2006)En teenager, hans pigekærste og en ven prøver grænser af i en forskruet verden domineret af porno.
Yoidore tenshi (1948)En såret forbryder søger behandling hos en alkoholiseret læge i en isoleret klinik ikke længe efter anden verdenskrig. De to udvikler et sært venskab, der har svære kår.
You and Me Forever (2012)To unge piger er nærmest sammensmeltede i deres venskab, men det sættes på en hård prøve, da en tredje pige kommer imellem.
You Can Count On Me (2000)En ung mand vender hjem til sin søster og hendes søn, og nye varme forbindelser opstår. Men ikke uden problemer.
You Don´t Mess with the Zohan (2008)En israelske specialsoldat forfølger sin drøm om at blive berømt frisør i det forjættede USA.
You Only Live Twice (1967)Kvinder, kvinder, pænt tøj og... arbejde. Det er opskriften på en James Bond-dag. Denne gang i det fjerne østen.
You´ve Got Mail (1998)To New York'ere forelsker sig over internettet, men hvad sker der, når de står ansigt til ansigt?
Young Adam (2003)Et ægtepar tager en ung mand som hjælper på deres flodpram - uden at kende hans fortid.
Young Frankenstein (1974)En hjernelæge arver sin farfars slot i Transsylvanien og genopliver et monster, men med en forkert hjerne.
Young Guns (1988)I det vilde vesten tvinges seks unge revolvermænd til at tage pistolen i egen hånd, da deres værge bliver koldblodigt myrdet.
Young Guns II (1990)Legendariske Billy the Kid og hans håndlangere kæmper en brav kamp for retfærdighed og overlevelse i det vilde vesten.
Youth (2015)En pensioneret dirigent og komponist bor på hotel i de schweiziske alper med sin datter og bedste ven, og livet vendes på godt og ondt.
Youth in Revolt (2009)En ung fyr med rod i familielivet ser en mulighed for at miste sin mødom, da han sommerforelsker sig i en køn pige.