4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - V


V for Vendetta (2005)En maskeret frihedskæmper kendt under navnet "V" bruger terroristmetoder i kampen mod et fremtidigt totalitært styre.
vacances de Monsieur Hulot, Les (1953)En klodset franskmand ankommer til et strandhotel, hvor han hurtigt bliver venner med de andre turister, mere eller mindre frivilligt.
Vagabond, The (1916)En vagabond med en violin bliver tilfældigt redningsmand for en mishandlet kvinde, og sød musik opstår.
Vagabonderne på Bakkegaarden (1958)Den altid glade landevejsstryger Martin danner vagabondpar med Anders, og sammen finder de lykken på Bakkegaarden.
Valgaften (1998)En ivrig vælger kommer sent i tanker om valgdagen og må haste til urnerne. Men taxachaufførerne går ham på nerverne.
Valhalla (1987)To menneskebørn trækkes med på eventyr gennem den nordiske mytologi til gudernes højborg.
Valhalla Rising (2010)En stum kriger med overmenneskelig styrke holdes fanget af en høvding. Da han endelig slipper ud, starter en rejse ind i mørket hjerte.
Valkyrie (2008)En modig tysk oberst med et indædt had til Hitler iværksætter et attentat, der skal gøre det af med lederen.
Valmont (1989)To aristokrater i det 18. Århundrede indgår et væddemål, hvor sex og forførelser er i højsædet.
Vampyr (1931)En ung mand, som overnatter på en øde beliggende kro, opdager at han er omgivet af vampyrer og drømmer om sin egen død.
Van Helsing (2004)En monsterjæger og hans kvindelige hjælper tager på jagt i grev Draculas slot.
Van, The (1996)I deres kamp mod arbejdsløshedens klamme greb starter to mænd på at sælge fast food fra en varevogn.
Vanilla Sky (2001)En stenrig don juan får skamferet sit ansigt i en ulykke, og så bliver der totalt kaos i mandens liv.
Vanishing, The (1993)En tilsyneladende hyggelig familiefar går og gemmer på en ækel hobby. Han ynder at forgive unge kvinder og begrave dem levende.
Vanvittig forelsket (2009)En yderst talentfuld konservatoriestuderende pianist forelsker sig i en cellist men bliver så jaloux, at hans verden ramler totalt sammen.
Varg (2008)En vildmarksenspænder og hans nevø kommer slemt i knibe, da nevøen i raseri over tab af rener, kløver en ulv i kraniet.
Vattnet (2012)En teenagedreng keder sig i sit luksusliv med sin emsige mor. Men en dag møder han en svensk knægt, som han føler sig voldsomt tiltrukket af.
Ved vejen (1988)En kærlighedsaffære, der aldrig kan realiseres udspiller sig i en lille jysk stationsby.
Ved verdens ende (2009)Da en skydegal dansker på den anden side af Jorden hævder at være 130 år gammel på grund af en særlig blomst, sendes en dansk psykiater af sted.
Vegas Vacation (1997)Da farmand har fået den eftertragtede bonuscheck fra arbejdet inviterer han hele familien på ferie i Las Vegas. Her viser det sig svært at holde sammen på familie og økonomi.
Vejrhanen (1952)Vejrhanen på kirkens tag giver lektor Nielsen søvnløse nætter, og han vil bringe sagen for rette instans.
Velsignelsen (2009)En ung kvinde føder sit første barn og oplever en svær fødselsdepression. Men hun bliver kun mødt af manglende forståelse og må søge hjælp.
Venom (1981)En dreng har fået den forkerte slange med sig hjem. Samtidig holdes han og bedstefar som gidsler af en udenlandsk terrorist og hans hjælper.
Vera Drake (2004)Den hjælpsomme og næstekærlige Vera hjælper i al hemmelighed unge kvinder til at abortere. Men en dag bliver det opdaget.
Verdict, The (1982)En drikfældig advokat går i kamp mod alle odds for at vinde en sag om hospitalsfusk.
Verlorene Ehre der Katarina Blum, Die (1975)En ganske almindelig kvinde trækkes pludselig ind i en politieftersøgning efter en kort affære med en bankrøver.
verlorene Zeit, Die (2011)Et forelsket par i en kz-lejr bliver skilt under en flugt men genforenes 30 år senere.
Vers le sud (2005)Midaldrende kvinder har det som fisk i landet i Haiti. Her kan de udleve seksuelle fantasier med unge sorte mænd.
Vertical Limit (2000)En ond klatrer trodser et truende uvejr og lokker sine venner med i en livsfarlig situation.
Vertigo (1958)En halvpensioneret detektiv får en sidste opgave - og den skal blive skæbnesvanger.
Veteran, The (2011)En ung soldat med erfaring fra krigen i Afghanistan havner hjemme i London i en egen indædt kamp mod en lokal forbryderbande.
Vi der blev tilbage (2008)En slags håbløshedens epidemi breder sig og får alle voksne til at forlade hverdagen, mens børnene bliver tilbage og må klare sig selv.
Vi er alle sammen tossede (1959)En stakkels mand kommer på psykiatrisk afdeling, da han hævder at have set en elefant på landevejen.
Vi som går stjernevejen (1956)Da en fortryllende sangfugl entrer det lokale teater, opstår der splid og forelskelser på samlebånd.
Viceværten (2012)En drikfældig og mavesur vicevært får en uventet gave forærende, da der pludselig ligger en tavs ung kvinde på gulvet i en tom lejlighed.
Vie sauvage (2014)En mor tager sine tre sønner under armen og forlader sin mand. Men han vender tilbage og kidnapper de to af dem og tager dem med ud i vildnisset.
vieil homme et l´enfant, Le (1967)På grund af krigens farer sendes en lille jødisk knægt ud på landet, hvor han bor hos et ældre par, der giver ham en skæg form for kærlighed.
View to a Kill, A (1985)James Bond kommer både til Sibirien, Paris og San Francisco i en hektisk kamp mod en psykopatisk forretningsmand.
Vikaren (2007)Eleverne fra sjette klase får sig en grim overraskelse, da det viser sig, at deres nye vikar er et monster fra det ydre rum.
Vikings: Journey to New Worlds (2004)En dokumentarisk gennemgang af vikingernes færd fra Skandinavien mod Island, Nordamerika og Grønland.
Vil du se min smukke navle? (1978)Under en lejrskole får 8.klasses-kærligheden lov at spire.
vilde hjerter, De (2008)En gruppe knallertentusiaster, der kommer hinanden ved i bar røv og gummisko, prutter i samlet flok mod Polen.
Vildspor (1998)En dødssyg drugdealer opsøger sin gamle kammerat i Island og konfronterer ham med en fortrængt fortid.
Villa paranoia (2004)En kyllingefarmejer kæmper med sin gamle umulige far. Da han skaffer en ny plejer, begynder der at ske ting og sager.
Villa, Volvo & Vicki (2005)En forjaget mand der lever sit liv efter en minicomputers ordrer kommer ud på dybt vand.
Village, The (2004)I en isoleret landsby lever en lille befolkning omkranset af en hemmelighedsfuld uhyggelig skov.
ville dont le prince est un enfant, La (tv) (1997)To drenge på en strengt håndhævet katolsk kostskole har en udvidet flirt med hinanden, men standses og skilles ad af en jaloux præst.
Villmark (2003)Et lille norsk tv-hold er på teambuildingstur i den norske vildmark - og alt går gruelig galt.
Vinterbørn (1978)En gravid kvinde indlægges med komplikationer og fascineres under sit ophold af hospitalsverdenen.
Violer er blå (1975)En trio af kvinder omgås mænd på hver deres måde, uden egentlig at tænke over de mulige følelsesmæssige konsekvenser.
Violet & Daisy (2011)To lejemorder-teenagepiger tager et formodet quick and dirty-job men bliver følelsesmæssigt kapret, da deres mål viser sig uventet sympatisk.
Virgin Suicides, The (1999)Fem teenagedøtre ligger under for deres mors grusomme opdragelsesmetoder, og det bliver for meget for de unge piger.
Viskningar och rop (1972)To søstre våger ved deres søster Agnes' dødsleje sammen med en tjenestepige. Under Agnes' seje dødskamp fortælles søstrenes livshistorie.
vita è bella, La (1998)En mand og hans knægt ankommer til koncentrationslejrene under anden verdenskrig, og faderen gør alt for at gøre opholdet til en leg for sin søn.
vita folket, Det (2015)Kvinden Alex ankommer til en mørk undergrundverden, hvor hun totalmonitoreres. Hvorfor hun er der, og hvad der skal ske med hende, er uvist.
Vivant! (2014)En gruppe franske mænd med HIV forbereder sig på deres livs oplevelse, et faldskærmsudspring, mens de deler erfaringer fra et liv med sygdom.
Voksne mennesker (2005)En ung mand bliver husvild, hans ven vil være fodbolddommer og en rigtig dommer i juridisk betydning er tæt på et sammenbrud.
Volcano (1997)Midt i storbyens trummerum bryder en vulkan pludselig ud og skaber arbejde og panik.
Volunteers (1985)En bro skal bygges over en fattig landsby i Thailand, men der går ikke længe, før de sprænger den i luften igen.
Von Ryan´s Express (1965)En amerikansk oberst i det besatte Italien iværksætter en storstilet flugtaktion.
Voyager (1991)En mand forelsker sig blændende i en ung kvinde, der kunne have været hans datter.
Vozvrashcheniye (2003)To teenagerdrenge møder deres far, som de aldrig har kendt. Faderen tager de forventningsfulde drenge med ud på en længere udflugt. Men faderen skuffer drengene, og turen bliver en meget hård prøvelse.
vraie jeune fille, Une (1976)En ganske ung pige er stangliderlig uden pause, men den lokale tyr vil ikke kendes ved hende.
Vredens Dag (1943)En lokal kvinde sendes på bålet i 1600-tallet og skaber samvittighedsproblemer for præsten. Er hans unge kone selv en heks?
Vägen ut (1999)En ivrig teaterskuespiller sætter alt ind på at få en gruppe fængslede mænd på de skrå brædder.
Værelse 304 (2011)Skæbner mødes og flettes på mærkelige måder ind i hinanden på et hotel i København.