4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - U


U Turn (1998)I en lille flække oplever en ung forbipasserende mand et hav af ækle mennesker.
U.S. Marshals (1998)En voldsom hær af politibetjente sætter alt ind på at stoppe en undvegen fange. I en slags efterfølger
U-571 (2000)Nerverne kommer på en hård prøve, da en amerikansk ubåd skydes i sænk, og besætningen er nødsaget til at sejle videre i fjendes efterladte båd.
uanstændige, De (1983)Da en ung mand møder et løssluppent søskendepar, lærer han et og andet om livet udenfor fangenskabet hos forældrene.
ubetænksomme elsker, Den (1982)En ung læge med bøvl i privatlivet inddrages i en mystisk affære, hvor flere af hans patienter synes indblandet.
Ultimate Deception (tv) (1999)En godtroende ung kvinde gifter sig med en mand, der skal vise sig at have meget onde hensigter.
Ulvetid (1981)En dyrebogsforfatter og hans kone får en ulveinteresseret lejer, der viser sig at være mere ulv end menneske.
Umberto D. (1952)En pensioneret ældre herre helt uden netværk må kæmpe en hård kamp for at kunne betale sin husleje, ellers bliver han smidt på porten.
Unbranded (2015)En gruppe vovehalse rider fra den mexikanske til den canadiske grænse på let tæmmede vildheste.
Unbreakable (2000)Efter som den eneste at have overlevet en togulykke opsøges David Dunn af en krøbling, der mener at deres forskellighed har en mening.
Uncle Buck (1989)Et par forkælede møgunger bliver hylet lidt ud af den, da de bliver passet af deres noget utraditionelle onkel.
Uncommon Valor (1983)En oberst sætter alt ind på at finde sin søn i Vietnam. Han er helt fremme i 80'erne stadig formodet krigsfange, og militæret vil ikke hjælpe.
Under sandet (2015)Umiddelbart efter befrielsen i 1945 ankommer en række helt unge mænd til den jyske vestkyst, hvor de under tvang skal fjerne tyske landminer.
Under Siege (1992)Ombord på et stort skib skaber en gruppe terrorister uro, men skibets kok viser sig at slå godt fra sig.
Under Siege 2: Dark Territory (1995)Skydegale terrorister gør livet surt for en hårdtslående kok og hans niece ombord på et tog.
Under solen (1998)En svensk bonde søger efter års ensomhed en kvinde til husligt selskab. At deres forhold bliver så varmt er til stor irritation for bondens unge ven af en kvindebedårer.
Under the Volcano (1984)En ulykkelig mand drikker sig selv ihjel i Mexico, også selvom hans kone vender tilbage til ham.
Undercovers Hero (1974)Midt under anden verdenskrig myrder modstandsfolk tyske soldater på et fransk bordel.
Undergångens arkitektur (1989)Nazismens anatomi skildres uden omsvøb.
Undskyld jeg forstyrrer (2012)En ung kvinde kommer ved et tilfælde ind i teaterverdenen, hvor en gruppe forslåede og famlende kunstnere kæmper for og imod hinanden.
unendliche Geschichte, Die (1984)En besværet dreng, der lige har mistet sin mor, låner en gammel bog og bliver selv en del af historien.
Unexpected Family, An (tv) (1996)En karrierekvinde bliver tvunget til at passe sin søsters børn. Efterhånden opstår et varmt forhold, og hun vil ikke af med børnene igen.
Unfaithful (2002)Da Edward erfarer, at hans kone er ham utro, opsøger han kæresten, og det ender grueligt galt.
Unfinished Life, An (2005)Efter at være blevet tævet af sin kæreste tager en mor med sin datter langt ud på landet til den ikke videre venligt stemte svigerfar, som hun ikke har set i årevis.
Unforgettable (1996)En doktor bliver besat af tanken om at finde frem til sandheden om, hvem der myrdede hans kone. En kollega har brygget en eliksir sammen, der kan bringe mennesket tilbage i tiden.
Unforgiven (1992)En affældig cowboy tager skrappe midler i brug i jagten på to forbrydere og en dusør.
unforgiven, The (1960)Underlagt broderens magtfulde meninger om kærligheden søger en kvinde tilbage til sine rødder.
Ung leg (1956)Halvtredsernes ungdom konfronteres med deres konservative forældre, når de møder kærligheden.
Ung mand falder (2007)En gymnasiedreng oplever frit mentalt fald under eksamenslæsningen og må kæmpe hårdt for at bevare fornuften.
Unge Andersen (2005)Den ganske unge digterspire H.C. Andersen kommer i skole hos en tyrannisk rektor og lærer et og andet om livet.
Unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1, De (2007)En ung mand på Den Danske Filmskole oplever det som endog særdeles vanskeligt at være oppe imod skolens ledelse, der ikke forstår hans indfaldsvinkler.
United States of Leland, The (2003)En ung mand havner i fængsel, fordi han angiveligt har slået en psykisk udviklingshæmmet ihjel. Fængselslæreren bliver fascineret af sin indsatte.
Unknown (2011)En amerikaner havner i en trafikulykke i Berlin. Da han vågner, vil ingen kendes ved ham, ikke engang hans kone. Hvem narrer hvem?
Unlawful Entry (1992)Et lovlydigt og godtroende ægtepar må ligge under for en gal politibetjents livsfarlige chikane.
Unleashed (2005)En rå kriminel bagmand har holdt en mand i fangenskab og har trænet ham som en hund til at blive et mordvåben, der slår ihjel på sin herres kommando.
Unsaid, The (2001)En psykolog har svære kvaler, efter at hans søn har begået selvmord. Nu forsøger han at hjælpe en dreng med psykiske problemer.
Unsere Mütter, unsere Väter (tvs) (2013)Anden Verdenskrig kommer til at ændre alt for en lille gruppe sammentømrede tyske venner.
Unstoppable (2010)En klodset jernbanearbejder sender et enormt godstog af sted uden fører i fuld fart. To helte sætter alt ind på at stoppe det.
Untergang, Der (2004)Adolf Hitlers sidste dage i kæmpebunkeren under Berlin kommer op til overfladen.
Unthinkable (2010)En nykonverteret muslim truer med at fyre tre atombomber af. Ingen ved, hvor de er skjult, men det vil en hårdhændet afhøringsleder forsøge at ændre på.
Untouchables, The (1987)Gangsteren Al Capone er løs i New York, men en lille og ihærdig gruppe betjente sætter sig for at få skovlen under ham, én gang for alle.
uomo che verrà, L´ (2009)En lille pige har ikke sagt et ord i flere år efter at have mistet sin bror. Nu venter hun på. at moderen skal nedkomme igen, mens SS og krigen rykker nærmere.
uomo delle stelle, L´ (1995)En fupmager med et kamera sætter mange italienske landsbyer på den anden ende.
Up Close and Personal (1996)To nyhedsreportere får tid til kærlighed midt i travlheden, men tosomheden er som bekendt ikke altid en dans på roser.
Urban Legend (1998)En gruppe teenagere bliver vidner til en række uhyggelige mord. Men hvem er gerningsmanden?
Urban Surfer (2006)En australsk dreng er så vild med at surfe, at han drømmesurfer på sit værelse. Men hans far er totalt uforstående.
Usual Suspects, The (1995)Mistænkt og dømt på forhånd? Hvem er morderen og hvem er banditten? Ingen ved det rigtig.
usynlige hær, Den (1945)Frihedskæmpere kæmper deres egen usynlige kamp under anden verdenskrigs besættelse i Danmark.
Utomlyonnye solntsem (1994)På et hyggeligt landsted omgås en russisk folkehelt og hans familie i 1936.
Utvandrarna (1971)Fattige svenske bønder drages af det store potentiale i vest og tager på en farlig rejse med sejlskib til Nordamerika.