4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - S


Sabotage (2014)En sammenbidt narkobetjent og hans specialtrænede hold havner i et dødbringende spil, hvor de alle er mistænkt.
Sabotage (1936)En biografdirektør planlægger en terrorhandling i London, mens en agent er på sporet af ham, men hele tiden et skridt efter ham.
sabotier du Val de Loire, Le (1956)Et ældre ægtepar i Loiredalen passer hverdagen og bruger kroppen, men mærker samtidig, at livet stille og roligt lakker mod enden.
Safe House (2012)En ung mand ansat i CIA får en storforbryder som ’gæst’ i et såkaldt safe house, hvor den lovede beskyttelse viser sig at være en and.
Sahara (2005)En eventyrer, hans kammerat og en kvindelig læge havner midt i et livsfarligt spil i Sahara i jagten på et glemt kampskib fra Borgerkrigen.
Saint (1997)Den katolske helgen Sebastian blev dømt til døden og gennemboret af pile, da han var hemmeligt kristen. I denne fortolkning er der homoseksuelle undertoner.
Saint Ralph (2004)En 14-årig katolsk dreng med en mor i koma bliver fast besluttet på, at et maratonløb kan hjælpe til det mirakel, at moren vågner igen.
Saint, The (1997)En charmerende antihelt og mester i forklædninger gør livet surt for forbrydere og magthavere på kryds og tværs af kontinenter.
salaire de la peur, Le (1953)Fire chauffører skal fragte en ekstremt eksplosiv last med nitroglycerin gennem uvejsomt terræn i den sydamerikanske jungle.
Salmer fra kjøkkenet (2003)En svensk observatør med interesse i enlige norske mænds køkkenadfærd kommer i problemer, da han begynder at samtale med sin forsøgskanin. For det må han ikke.
Salò o le 120 giornate di Sodoma (1975)Fire højtstående mænd tvinger en gruppe perfekte unge drenge og piger ud i ekstreme og sadistiske seksuelle eksperimenter i en afsidesliggende villa.
Salt (2010)En kvindelig CIA-agent med et avanceret dobbeltliv er slet ikke til at stoppe, da hun først går i selvsving i et hæsblæsende sololøb.
Salvation, The (2014)En familiefar i Det vilde Vesten kommer på hævntogt, da hans kone og barn brutalt myrdes.
Samsara, The (2001)Efter tre års meditation alene i bjergene, forelsker munken Tashi sig i en smuk kvinde og beslutter sig for at rejse ud i verden.
San Andreas (2015)En redningsarbejder kommer på overarbejde, da verdenshistoriens kraftigste jordskælv sætter USA og kernefamilien i svingninger.
Sanctum (2011)Noget går galt i et uudforsket grottesystem langt under Jorden, og der må kæmpes for overlevelse.
Sandheden om mænd (2010)En frustreret 34-årig mand erfarer, at han er kørt fast i sit parforhold og liv. Han slår op og prøver kræfter med en friere tilværelse - ikke uden problemer.
Sangen (2009)En dreng oplever, at hans forældre ikke længere elsker hinanden og vil gerne have sin far til at skrive en ny kærlighedssang til moderen.
Sanning eller konsekvens (1997)Klassens tykke pige er oplagt mobbeobjekt, men måske er en pige villig til at ofre sig.
Santa vs. The Snowman (2002)Julemanden kommer på glatis, da en snemand sætter alt ind på at blive den nye julemand.
sapienza, La (2014)En arkitekt og hans psykologkone møder et ungt søskendepar og deler sig op. De to mænd tager til Rom på studietur, mens kvinderne snakker om livets facetter.
Saraband (tv) (2003)Efter mange års adskillelse besøger Marianne sin eksmand Johan i hans sommerhus. Johans søn og barnebarn bor i nærheden. Det bliver en intens omgang.
Saturday Night and Sunday Morning (1960)En ung arbejder tjener sine penge og passer sine pubbesøg.
Saul fia (2015)En fange i en særlig kommando i Auschwitz vasker gaskammergulve og fragter lig til kremering, da han finder liget af en dreng, han mener er hans søn.
Saving Private Ryan (1998)En mindre gruppe amerikanske soldater kommer helskindet igennem udslettelsesmassakren ved Normandiet og forsøger at bearbejde de usigeligt barske hændelser, de har været igennem.
Savior (1998)En amerikaner i Balkankrigen kommer på en usædvanlig mission, da han møder en indfødt højgravid kvinde.
scaphandre et le papillon, Le (2007)En 42-årig mand vågner op efter et slagtilfælde, lammet og uden evnen til at tale. Men han kan forstå alt og kan kommunikere med et blinkende øje.
Scarface (1983)En lille mand bliver en stor kanon i den amerikanske narkotikamafia, og han lever livet fedt. Sådan da..
Scen nr: 6882 ur mitt liv (2005)En vovehals vil udføre et farligt spring fra en høj bro, men en lokal fortæller, at en mand tidlere er død ved dette udsping.
Scent of a Woman (1992)En førtidspensioneret oberst genoplever ved en ung mands hjælp lidt af ungdommens sus over en weekend.
Schindler´s List (1993)En tysk nazist viser menneskelige tegn under anden verdenskrig, da han holder hånden over tusindvis af jøder.
School Ties (1992)Da en jødisk ung mand i begyndelsen af 50’erne starter på en forberedelsesskole til Harvard, er det med at holde baggrunden for sig selv hvis han vil passe ind.
Scissors (1991)En mandsforskrækket kvinde trækkes ind i et mystisk spil, der er tæt på at gøre hende vanvittig.
Sciuscià (1946)To drenge i efterkrigstidens Rom har netop fået råd til en hest. Men da de bliver mellemled i en tyverisag, havner de i et ungdomsfængsel.
Score, The (2001)En snart lovlydig tyv bliver tilbudt en sidste opgave, der kan indbringe ham millioner. Men har hans unge makker rent mel i posen?
Scout, The (1994)En baseball-talentspejder sendes til Mexico, hvor han helt uventet finder jordens største talent. Men han viser sig at være en underlig snegl.
Scream (1997)Teenage-skrig forstummer i mørket, når skumle mordere slår til i dystre dragter.
Screamers (1995)På en fremmed planet lurer altædende robotter overalt og truer en gruppe mennesker.
Se min kjole (2009)Fire unge kvindelige misbrugere stikker af fra et institutionelt ferieophold og lærer på farten hinanden bedre at kende - på godt og ondt.
Se til venstre, der er en svensker (2003)En kommende brud kontaktes af sin søsters ekskæreste. Søsteren er indlagt på den lukkede afdeling med udvidede kærestesorger.
Sea of Love (1989)Midt i sin midaldrende personlighedskrise forelsker en New York-betjent sig i den hovedmistænkte i en sag, hvor kontaktannonce-forfattere bliver brutalt myrdet.
Sea Wolf (tv) (2009)En barsk og kynisk kaptajn styrer sit skib og besætningen med umenneskeligt hård hånd, men to uvelkomne passagerer ændrer situationen.
Sea Wolves, The (1980)En gruppe grånede krigsveteraner samles for at tilintetgøre en færgefuld tyskere.
Search, The (2014)En 9-årig dreng overværer sine forældre blive skudt og bliver skilt fra sin søster i Tjetjenien, 1999. Og en ung mand bliver presset ind som soldat i den russiske hær.
Sebbe (2010)En 15-årig dreng er mobbeoffer i skolen og bor alene sammen med sin uligevægtige mor i en ussel lejlighed, hvor der knap nok er penge til strøm.
Second Best (1993)En midaldrende alenemand ønsker sig brændende et plejebarn, men kærligheden sættes på prøve, da han modtager en uligevægtig dreng.
Second Sight (tv) (1999)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Hide and Seek (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Kingdom of the Blind (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Parasomnia (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Secret Garden, The (1993)Tre børn finder lykken og hinanden i en glemt have.
Secret of Roan Inish, The (1995)I jagten på sin forsvundne og formodede døde bror tager en lille pige ud blandt de yderste britiske øer og drages af et sagn om en sælkvinde.
Secret Window (2004)En isoleret forfatter bliver forfulgt af en fremmed mand, der påstår, at forfatteren har stjålet hans historie.
Secretary (2002)En lidt kejtet ung kvinde får job som sekretær hos en mystisk advokat. De er begge interesserede i hinanden..
Secrets and Lies (1996)En midaldrende mor kontaktes af en ung kvinde, der påstår, at hun er hendes adoptivdatter.
See No Evil, Hear No Evil (1989)En døv mand bliver ven med en blind mand, og så kan løjerne begynde.
Seeking Justice (2011)Efter at hans kone er blevet brutalt overfaldet får manden et tilbud om at få likvideret gerningsmanden, men til gengæld kan han siden skulle gøre en tjeneste.
Sekten (1997)En sekt har grebet godt fat i en kvinde, der må grueligt mange lidelser igennem.
Selfish Giant, The (2013)To 13-årige drenge, der ikke passer ind i skolen, kredser omkring i Bradford og omegn og samler gammelt jern, som de sælger hos en udspekuleret forhandler.
Selvmordsskolen (1964)En mand ønsker indædt at begå selvmord og henvender sig på en selvmordsklinik. Men beslutningen bliver forhindret af mange omstændigheder.
Semi-Pro (2008)En spillende basketballtræner med en fortid som hitsanger vil gøre alt for at redde det slet spillende hold og hive det med op i den bedste række.
Send mere slik (2001)To forkælede storbypiger kommer på ferieophold hos nogle fjerne slægtninge på landet - og bliver omvendt!
Sense and Sensibility (1995)Kærligheden er en svær størrelse for to vidt forskellige søstre. Den ene ser fornuftigt på emnet, den anden handler efter følelse.
Sentinel, The (2006)En secret service-agent anklages for at stå bag et attentat på USAs præsident og må kæmpe hårdt for retfærdighed med FBI-folk i hælene.
Seraphim Falls (2006)5 år efter Den amerikanske Borgerkrigs afslutning udspiller der sig en nådesløs personjagt gennem New Mexico. Temaet er hævn.
Series 7: The Contenders (2001)En lille gruppe tilfældige amerikanere udvælges til at deltage i et makabert reality-show, hvor det gælder om at skyde de andre.
Serious Man, A (2009)En fredsommelig professor giver al for lang line til sine omgivelser, og snart er han ved at bukke under for de andres ønske om lykke.
Serpico (1973)En arbejdsom og idealistisk politimand sætter alt ind på at ændre på etik og moral i New Yorks politikorps.
Ses (2008)En 14-årig pige mister sin tvillingebror i en ulykke og må igennem en vanskelig tid.
Sessions, The (2012)En mand med børnelammelse vil kaste sig ud i seksuelle eksperimenter for første gang i sit liv og får hjælp af en professionel.
Seth (1999)En mystisk fremmed kommer til byen og sætter alle på en sej tålmodighedsprøve.
Setup (2011)Efter et vellykket diamanttyveri render en af tyvene med hele herligheden selv. Nu vil den overlevende medgerningsmand have hævn, og allierer sig med en berygtet mafiaboss.
Seven (Se7en) (1995)En udspekuleret massemorder driver gæk med to sagesløse politibetjente.
Seven Years in Tibet (1997)En østrigsk klatrer møder en ung Dalai Lama som kompensation for en tabt kvinde.
Sex, Lies & Obsession (tv) (2001)En lykkelig amerikansk kernefamilie må op på barrikaderne, da farmand viser sig at være en sexgalning, der bare skal have sex uafbrudt.
Sexy Beast (2000)En tidligere britisk gangster har trukket sig tilbage i Spaniens sol og varme men bliver presset til et nyt job.
Sgt. Bilko (1996)En lad sergent og hans gruppe af dovne soldater får røven på komedie, da der kommer en gammel plageånd ind i billedet.
Shackleton´s Antarctic Adventure (2001)Dokumentarfilm om britten Shackleton og hans besætning, der i 1914 stævnede ud med kurs mod Antarktis.
Shadow, The (1994)Den ganske almindelige mand Lamon Cranston kan forvandle sig til en usynlig superhelt, men en superhelt med fjender.
Shadowboxer (2005)Et par lejemordere, der er næsten mor og søn, plaffer løs uden skrupler, ind til mamy får uhelbredelig kræft og bliver moralens vogter.
Shadowlands (1993)To forfattere af vidt forskellig alder finder sammen og gennemgår livets lyse og mørke sider sammen.
Shakespeare in Love (1998)William Shakespeare gennemlever kærlighedens skærmydsler, mens han skriver sit skuespil "Romeo og Julie".
Sharkwater (2006)En dedikeret biolog og hajforkæmper går i forkamp for de truede hajer, og det er ikke en ufarlig mission.
Shattered (1991)Efter en voldsom bilulykke mister en mand sin hukommelse. Da den senere langsomt begynder at vende tilbage, kan han regne ud, at uheldet var planlagt som hans sidste køretur.
Shattered Spirits (tv) (1986)Alkoholiseret og dermed højtråbende og destruktiv gør en familiefar livet surt for kone og børn.
Shawshank Redemption, The (1994)Selvom man sidder indespærret i fængsel på livstid, behøver det ikke at fjerne håbet om at kunne vende tilbage til verdenen udenfor.
She Wore a Yellow Ribbon (1949)Kaptajn Nathan Brittles har få dage tilbage i hæren, inden han går på pension. En sidste mission gennem farefuldt indianerterritorium står for.
She´s So Lovely (1997)Et ungt par med et kompliceret kærlighedsliv skilles af hans psykiske sygdom. Efter ti år på en institution kommer han ud igen, og kærligheden blomstrer.
She´s the One (1996)Masser af problemer med det modsatte køn er to brødres største hovedpine.
She-Devil (1989)Da en glad husmor finder sin mand i lag med en rig forfatterinde, vælder ondskaben op i hende, og hun vil gøre livet surt for sin mand.
Shelter (2007)En ung mand tryllebindes af en lidt ældre fyr. For første gang er der en, der lytter til ham og accepterer ham, men tør han springe ud?
Sheltering Sky, The (1990)Et amerikansk ægtepar rejser til Nordafrika i en rastløs søgen efter begivenheder, der kan give livet mere mening.
Shenandoah (1965)En djærv alenefar med et hav af børn forsøger at holde familien fri af Den amerikanske Borgerkrig på den idylliske farm.
Sherlock Holmes (2009)En dygtig detektiv og hans læge-makker får en særligt ulden sag, da en ellers erklæret død mand genopstår fra de døde.
Shield, The [1. Season] (tvs) (2002)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [2. Season] (tvs) (2003)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [3. Season] (tvs) (2004)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [4. Season] (tvs) (2005)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [5. Season] (tvs) (2006)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [6. Season] (tvs) (2007)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [7. Season] (tvs) (2008)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shine (1996)En lovende ung koncertpianistspire bliver til en forstyrret koncertpianist efter flere års kamp med en stædig far.
Shining, The (1980)En forfatter og hans lille familie holder opsyn med et hotel i bjergene vinteren over. Men hotellets isolation og barske historie påvirker forfatteren, så han bliver vanvittig. Kubrick giver gysergenren en gedigen ansigtsløftning
Shipping News, The (2001)En "kedelig" mand mister sin letlevende kone. En tante tager ham og hans datter med til et øde beliggende hus på Newfoundland.
Shoot the Moon (1982)Efter en opslidende skilsmisse mand og kvinde imellem bliver det svært for parterne at acceptere hinandens nye dristigheder.
Shooter (2007)En forhenværende elite-snigskytte har trukket sig tilbage i bjergene, men tager en ny opgave, der skal vise sig at være en fælde.
Short Cuts (1993)En hel perlerække af amerikanske skæbner flettes ind i hinanden.
Shortbus (2006)En kvinde på jagt efter sin første orgasme og et selvransagede bøssepar krydser hinanden på en terapeutisk klinik.
Shot in the Dark, A (1964)Politi-inspektør Clouseau er tilbage - til stor fortrydelse for sin chef.
Shout at the Devil (1976)Op mod første verdenskrig slår en alkoholiseret amerikaner og en galant englænder sig sammen mod en brutal tysker.
Show of Shows, The (2015)En kærlighedserklæring til cirkushistorien med alle dens store armbevægelser, vovestykker, dyreindslag og klovnerier.
Showdown in Little Tokyo (1991)To betjente i Los Angeles har fattet alvoren i, at japanerne vil overtage magten i USA - så der bliver slået hårdt ned!
Shutter Island (2010)To politimænd ankommer til en isoleret ø, der huser en galeanstalt. Her skal de forsøge at opklare en mystisk forsvinden, men alt er ikke, som det ser ud til.
Sicario (2015)En rettroende FBI-agent kommer med på et maskulint task force-hold, der skal forsøge at optrevle et råt narkokartel i grænselandet mellem USA og Mexico.
Sicilian, The (1987)Den sicilianske Robin Hood, Salvatore Giuliano, stjæler fra de konservative rige og giver til de fattige bønder, der til gengæld hylder ham som deres frelser.
Síðasti bærinn (2004)På sin gård langt ude i den islandske ødemark bor en gammel bonde, der nægter at forlade sit hjem og livet på fjeldet.
Sideways (2004)En fraskilt forfatter og en af hans gode venner er taget på udflugt, inden vennen skal giftes. Nu skal der prøves grænser af. Man hvor går grænsen?!
Sidste time (1995)I et biologilokale udsættes en gruppe elever for en massemorders raffinerede dræben.
Signs (2002)En falleret præst genvinder troen på sig selv og de højere magter efter et møde med grønne marsmænd.
Silence of the Lambs, The (1991)I forsøget på at opklare en stribe ækle mord opsøger en FBI-spire en indespærret morder.
Silent Witness: Buried Lies (tvs) (1996)Netop startet i sit nye job som chefpatolog hos Cambridges politi, får Samantha Ryan en ubehagelig sag om børnemishandling- og mord.
Silent Witness: Long Days, Short Nights (tvs) (1996)En kvindelig patolog ved Cambridges politi må ud i marken selv for at komme en opklaring nærmere.
Silkevejen (2004)En kvinde, der har mistet sin mand og selv ligger for døden gennemlever på dødslejet en række voldsomme syn.
Silkwood (1983)Tre gode venner arbejder på en atomarbejdsplads i USA, men da det lækker, at sikkerheden ikke er i orden, begynder det store drama.
Silver Bullet (1985)En dreng i kørestol med en særinteresse for varulve får nærkontakt af første grad med et eksemplar af det farlige dyr.
Silver Linings Playbook (2012)En ung mand, netop ude af et psykiatrisk hospital, finder ad bumpede veje igen meningen med livet blandt familie, venner og potentielt ny kæreste.
Silverado (1985)To cowboys retfærdighedstogter i det vilde vesten.
Simpatico (1999)En utilregnelig og usoigneret mand opsøger sin gamle kompagnon, men kun for at tage ham ved næsen.
Simple Plan, A (1999)Da et par bondske fyre finder et nedstyrtet fly og en kuffert fyldt med penge begynder en desperat kamp for ikke at blive gennemskuet.
Single Man, A (2009)En midaldrende homoseksuel professor går ned med flaget, da hans kæreste gennem mange år omkommer i en bilulykke.
Singles (1992)Kærester søges i flæng af kræsne singler, men det er skisma svært at finde den eneste ene.
Sirens (1994)En ung britisk præst og hans kone besøger en frisindet australsk maler, der får vendt op og ned på briternes syn på sex.
Sista konraktet (1998)Hele historien før, under og efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme.
Six Days Seven Nights (1998)En karrierejournalist og en frigjort pilot må nødlande på en ø i Stillehavet og må kæmpe mod fjendtligt indstillede sørøvere.
Six Feet Under [1. Season] (tvs) (2001)Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [2. Season] (tvs) (2002)Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [3. Season] (tvs) (2003) Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [4. Season] (tvs) (2004) Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [5. Season] (tvs) (2005) Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Sixteen Candles (1984)En frustreret og smaskforelsket 16-årig pige må bide sig i armen, da hendes flamme pludselig viser interesse.
Sixth Day, The (2000)I en ikke særlig fjern fremtid klones mennesker ulovligt, og det får hovedpersonen at føle på egen krop.
Sixth Sense, The (1999)En børnepsykiater tager alle evner i brug for at forsøge at forstå en drengs visioner og mareridt.
Sjov i gaden (1969)En arrig narkobagmand har gemt noget narko i en bamse men narres gang på gang af intetanende amatører.
Sju svarta be-hå (1954)En dansker i Sverige bliver løsladt fra fængslet og går på jagt efter en diamant, som han har ladet sig fortælle er gemt i en sort BH.
sjunde inseglet, Det (1957)En middelalderridder fordriver tiden med at spille skak med døden undervejs på sin færd gennem land og skov.
Skagerrak (2003)To unge kvinder rejser rundt for sjov, den ene dør, den anden bliver rugemor, og så går det hele i hårdknude.
skaldede frisør, Den (2012)En kræftsyg frisøse finder via datterens bryllup i Italien den ægte kærlighed, der ændrer hendes liv totalt.
skaldede spøgelse, Det (1992)En lille dreng oplever livets svære sider på en behagelig måde.
Skammen (1968)På en fredelig svensk ø må et ægtepar pludselig bukke under for en borgerkrig.
Skammerens datter (2015)En pige med særlige synske evner kommer på voldsomme opgaver i det godes kamp mod det onde.
Skat, det er din tur (1997)En selvcentreret mand sættes efter en ulykke på en opgave af to skytsengle. I den forbindelse bliver kønsrollerne byttet om.
Skibet er ladet med (1960)En gruppe samfundstrætte danskere slår sig ned på en gammel båd uden for tremilegrænsen og opretter en protestradio.
Skipper & Co. (1974)En dreng, en pensioneret skipper og to unge estiske mennesker på flugt mødes på en øde ø.
Skovridergaarden (1957)To unge mænd elsker den samme pige, men får brug for hinanden.
Skulls, The (2000)En gruppe skoledrenge hopper på limpinden og indgår aftale med en hysterisk sekt, der kræver friheden som indsats og lover guld og grønne skove.
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)Alle tiders luftbårne helt redder gang på gang verden, da ubegribeligt gigantiske krigsmaskiner truer verdensfreden.
Skyfall (2012)Agent 007 kommer verden rundt og ender i sit øde barndomshjem i Skotland i det endelige opgør mod en trussel mod Storbritannien.
Skyggen (1998)I en korrupt computerverden kommer en webmaster i livsfare, hvilket han mærker på egen krop i det virkelige liv.
Skyggen af Emma (1988)En lille pige kidnapper sig selv i et desperat råb efter opmærksomhed og møder en forhutlet kloakarbejder.
Skyggen i Sara (2005)En pige føler ikke, at hun får sin mors fulde opmærksomhed, så hun beslutter at gøre oprør.
Skyskraber (2011)I en lille hengemt landsby kæmper en 17-årig dreng for at løsrive sig fra sine forældres jerngreb, og han får hjælp fra en blind pige.
Skytten (2013)Forestående nationale olieboringer på Grønland får en selvtægtsterrorist op i det røde felt. En kvindelig journalist kommer på overarbejde.
Skytten (1977)I indædt kamp mod planen om atomkraft i Danmark tyr en mand til barske metoder for at få sine krav igennem.
Skønheden og udyret (1983)En far og hans teenagedatter skal tilbringe dagene mellem jul og nytår alene sammen. Faderen bliver så optaget af datteren og hendes kærester, at der nærmest bliver en besættelse.
Skånska mord - Bessingemordet (tv) (1986)En skrap gårdkone uden kærlighed i livet bliver forelsket i en ung mand, og de planlægger sammen at myrde hendes mand.
Skånska mord - Hurvamorden (tv) (1986)En tilsyneladende fredelig vikarierende politibetjent viser sig at gemme på grufulde hemmeligheder bag den hyggelige facade.
Skånska mord - Veberödsmannen (tv) (1986)En udspekuleret og samvittighedsløs skåning skyr ingen midler i sin søgen efter nemme forsikringspenge.
Skånska mord - Yngsjömordet (tv) (1986)Efter faderens død indleder mor og søn et intimt forhold, og intet kan holde dem fra hinanden, selvom de godt ved, at det er forkert.
Skånska mord: Esarparen (tv) (1986)En skånsk livsnyder har længe ønsket sin fede kone død, så da hun drukner i åen mistænkes han for drab og havner i fængsel.
Slap af, Frede (1966)To hemmelige agenter mødes igen og kommer op imod store bagmænd.
Sleepers (1996)Efter i barndommen at have fundet sig i en sadistisk børnehjemsvogter finder en gruppe voksne mænd sammen om et fælles hævnmotiv.
Sleeping with the Enemy (1991)En sadistisk mand gør med sin kone, hvad han lyster, indtil hun en dag forsvinder sporløst.
Sleepless in Seattle (1993)En enkemand med enebarn bliver genstand for nationalt kvindehysteri, da sønnike ringer til et radioprogram.
Sleepy Hollow (1999)En konstabel sendes til en tåget by for at efterforske en række brutale mord, hvor hovedet hugges af ofrene.
Sling Blade (1995)En psykisk skadet mand løslades fra anstalten og bliver bedste venner med en 10-årig dreng. Men ikke uden konsekvenser.
Slip hestene løs (2000)En vinduespudser med en broget omgangskreds forelsker sig i en uligevægtig ung kvinde, hvis søn sultent søger en faderfigur.
Sliver (1993)En ung kvinde flytter ind i en enorm ejendom. Det skal hurtigt vise sig, at en gal morder er løs. Hvem kan hun stole på?!
Slottet (1964)En ung kvinde overtager et slot efter sin afdøde far og må huske at have hjertet med, når hun kæmper for slottets økonomi.
Slumming (2006)To unge mænd udfordrer hinanden og laver fis og ballade med alt og alle, men deres spøg går over gevind og får fatale konsekvenser.
Slægten (1978)En baron gifter sig med den forkerte kvinde og undergraves af misundelse og hævnbegær.
Slå først, Frede (1965)En rejsende i spøg og skæmt lynches til at agere hemmelig agent.
Smáfuglar (2008)Et par islandske teenagere er spirende småforelskede. En ’mirakelpille’ til en lille fest ændrer på kort tid alt.
Smell of Us, The (2014)En gruppe unge parisiske skateboardere lever det hårde og selvdestruktive liv med stoffer, prostitution og generel rodløshed.
Smilla´s Sense of Snow (1997)En snarrådig grønlandsk kvinde tager sagen i egen hånd, da hun ikke mener, at en seksårig drengs død var et uheld.
Smukke mennesker (2010)En lille håndfuld ensomme danskere fletter skæbner på kryds og tværs af ønsker om omsorg og sex.
Smultronstället (1957)En pensioneret læge på vej til udmærkelse i Lund genoplever sit livs op- og nedture i takt med det smukke landskab
Små skred (2003)En 12-årig pige drager afsted på kedsomhedstogt på sine rulleskøjter og møder en mand, der er meget interesseret i hende.
Små ulykker (2002)En lille broget familie rammes af en tragedie og må forsøge at få brikkerne til at falde på plads.
Snabba cash (2010)Ved siden af studierne er en ung mand dybt begravet i den svenske narkokriminalitet, og det kan næsten kun ende galt.
Snapper, The (1993)En overbefolket engelsk familie sættes på den anden ende, da det forlyder, at datteren er gravid.
Snatch. (2000)En overtatoveret irsk bokser fejer alle modstandere ud af ringen, men det vil promotoren ikke finde sig i.
Sneakers (1992)En gruppe af eftersøgte kriminelle uden identitet skaffer sig en boks, der kan afkode enhver statslig kryptering, så nu er de for alvor eftersøgte.
Snitch (2013)Da sønnen havner i fængsel for narkobesiddelse, går farmand ind i branchen for at få sønnike sat fri.
Snow White: A Tale of Terror (tv) (1997)En ond stedmor vil gøre alt for at komme af med sin smukke steddatter i en dramatisk version af eventyret om Snehvide.
Snowtown (2011)16-årige Jamie har det svært i sin dysfunktionelle familie og finder moderens nye kæreste fascinerende. Men fascinationen kammer snart over i det outrerede.
So Ends Our Night (1941)To mænds mangel på pas og hvad det kan føre med sig i krigstid.
Social Network, The (2010)Historien om stiftelsen af det sociale medie, Facebook, og ikke mindst de personlige og retslige intriger om de mange millioner, som fænomenet blev værd.
Sofies verden (1999)En halvstor pige får en personligt guidet rundtur i verdenshistorien helt tilbage fra Sokrates' tid.
Solaris (2002)En psykiater bliver kaldt ud til en ensom rumstation, der kredser om et planetlignende himmellegeme. På rumstationen forekommer uforklarige hændelser.
Soldaten og Jenny (1947)En stille soldat falder pladask for den usikre ekspeditrice Jenny, der viser sig at have svære problemer, som kærligheden alene måske ikke kan løse.
Soldaterkammerater (1958)En gruppe "unge" mænd skal aftjene deres værnepligt, og det bliver en festlig oplevelse.
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (1968)Halvgamle menige tramper af sted under oversergent Vældegaards humørsvingende kommandoer.
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre (1961)Kammeraterne genindkaldes på efterårsmanøvre, hvor de marcherer og møder nogle smukke kvinder.
Soldaterkammerater på sjov (1962)Kammeraterne fra kasernen bliver forvekslet med nogle andre soldater og kommer ud for lidt af hvert.
Soldaterkammerater på vagt (1960)En gruppe sammentømrede menige marcherer og tager derefter på mission til Ghaza.
Soldaterkammerater rykker ud (1959)Soldaterkammeraterne på en kasserne skal på en livagtig mission med tanks og masser af bum-bum.
Solen er så rød (1997)En knægt og hans mor kører af sted i et forsøg på at finde sig selv og hinanden.
Som du vil ha´ mig (1943)En mand finder sin kone for kedelig og beder en læge om at give hende hormoner. Men det har konen gennemskuet og tager en udspekuleret hævn.
Somebody is Waiting (1996)Efter moderens tragiske død konfronteres en børnene i en familie igen med deres drikfældige far.
Something to Talk About (1995)Et amerikansk ægtepar skilles og må mange skærmydsler og samtaler igennem.
Something´s Gotta Give (2003)En skørtejæger i tresserne opdager skønheden hos en jævnaldrende kvinde og oplever for første gang dybere kærlighedsfølelser.
Sometimes They Come Back (tv) (1991)En lærer genoplever barndommens svære traumer, hvor hans bror blev banket ihjel af en flok bøller.
Somewhere (2010)En hårdtlevende Hollywood-stjerne får hjælp til at genoverveje sit liv, da hans 11-årige datter kommer på uventet besøg.
Sommaren med Monika (1953)Et ungt stockholmerpar giver fanden i hverdagen og sejler ud i skærgården. Men snart bliver forholdet sat på prøver.
Sommarnattens leende (1955)En skørtejagende advokat lever i et platonisk forhold med en ungmø. Pludselig dukker hans tidligere elskerinde op, og nu begynder misundelsen at blomstre.
Sommer [1. sæson] (tvs) (2008)Da den aldrende praktiserende læge Christian Sommer falder om på sin runde fødselsdag, tvinges hans lægesønner til midlertidigt at overtage praksis. Det bliver begyndelsen til en lang række skræmmende opdagelser.
Sommer [2. sæson] (tvs) (2008)Livets op- og nedture i Frederiksværk med udgangspunkt i lægefamilien Sommer, hvor faderen Christian har fremskreden Alzheimers.
Sommer i Tyrol (1964)I de sommerglade alper udspiller der sig en farce i kærlighed, konkurrence og knæbukser.
Sommeren ´92 (2015)Det danske fodboldlandshold kvalificerede sig til EM-slutrunden i 1992 på et afbud og vandt stik imod alle odds turneringen.
Sommerglæder (1940)Et lille hyggeligt sommerpensionat uden penge bliver pludselig overrendt af talrige ivrige beboere.
Sommersby (1993)Efter flere år i krig vender en landsbys stole arbejdsmand hjem igen. Men han er ikke som før.
Sommersonntag (2008)En far har sin døvstumme søn med på arbejde på en stor tysk bro. Han bliver stillet over for et meget ubehageligt valg, da strømmen svigter.
Sommersturm (2004)En flok unge roere skal deltage i en konkurrence, men det er mere de seksuelle tiltrækninger eller manglen på samme, der stjæler billedet.
Son of a Gun (2014)En teenager på førstegangsophold i fængsel opnår beskyttelse fra en garvet fange mod en omfattende genydelse, når han igen er fri efter et halvt år.
Song for a Raggy Boy (2003)En idealistisk lærer ankommer til en irsk kostskole, hvor sadistisk afstraffelse er dagligdag for skolens drenge.
Sophie Scholl - Die letzten Tage (2005)En ung tysk kvinde og hendes bror bliver anholdt for at have delt løbesedler ud - mod Hitlerregeringen.
Sophie´s Choice (1982)En kvindes traumatiske fortid fra anden verdenskrig i en indviklet nutid.
Sopranos, The [1. Season] (tvs) (1999)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [2. Season] (tvs) (2000)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [3. Season] (tvs) (2001)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [4. Season] (tvs) (2002)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [5. Season] (tvs) (2004)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [6. Season] (tvs) (2007)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sorcerer's Apprentice, The (2010)En 9-årig dreng støder ved et tilfælde ind i en troldmand, der 10 år efter insisterer på at lære ham op i kunsten at bruge magi.
Sorg og glæde (2013)En ung mand oplever sit livs største mareridt, da hans kone i et psykotisk anfald dræber deres fælles 9 måneder gamle datter.
Sort hjerte (1995)Teenageren Tobias forelsker sig i Stine, der dog i kraft af sin maniodepressivitet viser sig at være en meget voldsom mental udfordring.
Sort høst (1993)En godsejer og far til fire voksne døtre driver gæk med konen ved at pleje en meget løs omgang med unge kvinder.
Sorte kugler (2009)En hysterisk stresset og selvoptaget ejendomsmægler er tæt på at dø i en trafikulykke men får chancen på en slags mellemstation til døden for at vende tilbage til livet.
sorte Madonna, Den (2007)En uheldig kunsttyv må sende en kostbart ikon til sin datter. Med lidt held går hun med til at mødes med faderen i Polen, hvor han tilbageholdes af bagmænd.
souffle au coeur, Le (1971)En 14-årig dreng lever livet fuldt ud. Men livet som teenager er ikke altid let, og det kan være svært at kende grænserne.
Sound of Music, The (1965)Lige før nazisternes indtog i Østrig oplever en alenefar og hans syv børn den store kærlighed, da en barnepige vender op og ned på deres hverdag.
Source Code (2011)I en computerstyret parallelverden er en næsten død soldat programmeret til at redde Chicago fra en række voldsomme terrorangreb.
Sous le sable (2000)En midaldrende kvinde mister sin mand i bølgerne og vil i sin efterfølgende sorg ikke erkende sit tab.
Southcliffe (tvs) (2013)En mand går amok med sit gevær i en ellers stille britisk udkantsflække, og det får beboere og efterforskere op i det røde felt.
Sover Dolly på ryggen? (2012)En nygravid kvinde opsøger den mand, hun tror er den anonyme sæddonor. Det er ikke nogen helt almindelig mand, men det forhindrer vel ikke en forelskelse.
Soyas tagsten (1966)En ualmindeligt vrissen adjunkt får en tagsten i hovedet og ændrer fuldstændig karakter til det fuldendt lykkelige - men også liderlige.
Space Cowboys (2000)Fire aldrende astronauter får deres livs chance, da der bliver brug for dem til en vigtig mission.
Spaceballs (1987)Præsidenten for en planet med luftmangel planlægger at stjæle luft fra naboplaneten.
Spanish Prisoner, The (1997)En mand med en god opfindelse bliver franarret sin idé og må kæmpe for at bevise sin uskyld.
Spartacus (1960)En slaveskare bryder ud af fangenskabet og gør oprør mod de magtfulde mænd.
Specialist, The (1994)En professionel bombespecialist hjælper en trængt smuk kvinde gennem en regn af macho-mænd med skydevåben.
Species (1995)Et billedskønt monster er på fri for og skal for alt i verden indfanges og tilintetgøres. SPECIES kaster os direkte ud
Spectre (2015)Den britiske agent James Bond må kloden rundt, da han får en mystisk besked, der leder ham på sporet af en organisation ledet af superskurken Blofeld.
Speed (1994)To trendy unge mennesker får til opgave at redde en hel busfuld af mennesker fra i blive sprængt i luften af en gal terrorist.
Speed 2: Cruise Control (1997)En computerhacker tager styringen over et krydstogtskib, men en betjent om bord giver ham kamp til stregen.
Speer und er (tvs) (2005)Hitlers arkitekt og gode ven før, under og efter krigen og ikke mindst under Nürnberg-processen.
Spellbound (1945)En kvindelig psykiater sættes på en hård prøve, da en ny kollega viser sig at være besat.
Sphere (1998)Under havoverfladen ligger et mystisk skib, formodentlig et 300 år gammelt rumskib, som nu skal udforskes.
Spider (2002)En skizofren mand genoplever sine livs mareridt, men hvem skal man stole på i hans univers?
Spider-Man (2002)Da en ung mand en dag gennem et edderkoppebid får uanede kræfter, kan han endelig vinke farvel til en tilværelse som mobbeoffer.
Spider-Man 2 (2004)En ung mand kan forvandle sig til Spiderman og få fantastiske kræfter. Og dem bliver der hårdt brug for!
Spider-Man 3 (2007)Ondskabsfuldhed og personificeret sandstorm sender New York-superhelten Spider-Man på overarbejde uden merbetaling.
Spies & Glistrup (2013)En rejsekonge og en sagfører med storhedsvanvid finder sammen om alle tiders store skattefidus, der dog skal vise sig at være ulovlig.
Spies Like Us (1985)To amerikanske fjollespioner kommer på en svær opgave i Pakistan, hvor de både er oppe imod russere og en hel lægestab.
Spotlight (2015)Journalisternes på Boston Globes "Spotlight"-afdeling er gået i gang med at afdække en mulig pædofiliskandale i den katolske kirke og chokeres snart af omfanget.
Spring för livet (1997)En udenlandsk kvinde, der netop har barslet, forfølges af politiet. Hun skal smides ud af landet, men nogle svenskere træder hjælpende til.
Springflod (1990)Efter at være groet fast i kriminaliteten på Nørrebro anbringes en dreng hos en plejefamilie. Her forelsker han sig i datteren.
Sprængfarlig bombe (2006)En ansat på en genbrugsstation får et føl på tværs, da han taber penge på en tåbelig meningsløs film. Nu vil han have sine penge tilbage fra instruktøren.
Spy Game (2001)En CIA-agent sætter alt ind på at løslade sin makker, der er blevet fængslet i Kina.
Spy Hard (1996)En række parodier på blandt andre James Bond og Arnold Schwarzenegger.
Spy Who Loved Me, The (1977)Specialagent James Bond får kollegialt modspil fra en kvindelig russisk agent i kampen mod en væmmelig bagmand, der har atomvåben i sin magt.
Spøgelsestoget (1976)En broget flok passagerer strander på en lille togstation, efter at håndbremsen er blevet trukket. Nu hedder det sig, at det spøger på stationen.
Squid and the Whale, The (2005)Hvad der skulle have været en 'ganske almindelig' skilsmisse udvikler sig til et hæsblæsende kaos for ægteparret Berkman og deres to drenge.
St. Vincent (2014)En gnaven Vietnam-veteran bliver mod sin vilje en del af nabodrengens liv, og et umage venskab former sig.
Stadt Land Fluss (2011)To unge landmandsstuderende erfarer, at de er tiltrukket af hinanden, men den ene har svært ved at vise følelser.
Stagecoach (1939)En diligence fyldt med passagerer skal krydse farligt indianerterritorium og må grueligt meget igennem.
Stakeout (1987)En overvågningsbetjent og hans makker får øjne på stilke af at beskue genbokvinden.
Stalag 17 (1953)Et kuld amerikanske krigsfanger i en tysk fangelejr under anden verdenskrig plages af en stikker.
Stalingrad (1993)En gruppe tyske soldaters ubeskrivelige mareridt under slaget om Stalingrad i efteråret 1942.
Stalingrad (2013)Slaget ved Stalingrad var et vendepunkt i Anden Verdenskrig men også et af de blodigste slag i verdenshistorien. Vi følger både russiske og tyske soldater.
Stalker (1979)En fuldkommen øde og stærkt bevogtet "zone", et kæmpe område, står som et frygtindgydende og indbydende univers for en forfatter og en videnskabsmand, der betaler sig til en guidet tur derind.
Stalking of Laurie Show, The (tv) (2000)En særdeles hævngerrig og vanvittig pige sætter sig som eneste mål i livet at dræbe sin største rival, der er ganske uskyldig.
Stand by Me (1986)Fire drenge drager ud i ødemarken for at finde liget af en jævnaldrende dreng, som eftersigende ligger død i skoven.
Stand Up Guys (2012)Tre 70+-herrer finder sammen efter flere års adskillelse og fristes over evner i retning af den kriminelle løbebane, de ellers har lagt bag sig.
Stanford Prison Experiment, The (2015)En psykolog rekrutterer en række unge mænd til at deltage i et forsøg. I et iscenesat fængsel vil han se, hvordan mændene reagerer i forskellige roller.
Stanley Kubrick: A Life in Pictures (2001)Et indblik i mesterinstruktøren Stanley Kubricks liv med hovedvægt på hans filmproduktion gennem 40 år.
stanza del figlio, La (2001)En travl psykiater med privatlivet i orden må gennemleve en stor tragedie, da sønnen omkommer ved en dykkerulykke.
Star Wars (1977)Gode og onde kræfter bekæmper hinanden i stjerne- og planetvrimmelen.
Star wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)Mellem en fjern galakses stjerner og planeter udkæmpes et kritisk slag.
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)En dygtig ung stjernekrigsaspirant står over for sit livs største udfordring, da han må vælge mellem krig og kærlighed.
Stargate (1994)Gennem en særpræget stenring får en gruppe mennesker kontakt med en anden dimension.
Starred Up (2013)En 19-årig mand havner i fængsel, hvor han skal lære at kontrollere sit voldelige væsen.
Stars Fell on Henrietta, The (1995)En mærkelig mand påstår, at han kan finde olie på en bondes mark, og i svære krisetider vækker det naturligvis stor interesse.
Starship Troopers (1997)Langt fra Jorden kæmper soldater mod kæmpemæssige insekter. De skal udryddes, før de udsletter alt liv på Jorden.
Starsky & Hutch (2004)To særprægede politibetjente praktiserer ligeså særpræget, når de skal forsøge at finde frem til en narkohaj.
Stash House (2012)Et ungt par bliver gidsler i et topsikret hus, de planlægger at købe, da to skydegale mænd forsøger at entre fortet.
State of Grace (1990)En undercover-betjent forklædt som narkoboss går i dybden blandt narkohandlerne.
State of Play (2009)En farverig journalist rodes ind i en kompliceret mordgåde, hvor hans gamle politikerven har en central rolle.
Statement, The (2003)En eftersøgt nazist, der dræbte syv jøder under anden verdenskrig, har i 1992 svært ved at holde sig skjult er nu rigtig truet på livet.
Stauffenberg (tv) (2004)Ihærdige militærfolk i den tyske hær planlægger at slå Hitler ihjel i juli 1944, og planlægningen af attentatet er uhyre farefuldt.
Steamboat Bill, Jr. (1928)Far og søn, der ser hinanden for første gang i mange år, kæmper for at holde deres faldefærdige dampskib konkurrencedygtigt i søen.
Steel (1997)En stor mand beslutter sig for at tage alternative midler i brug i kampen mod byens kriminalitet.
Step Brothers (2008)To meget forskellige 40-årige mænd, der stadig bor hjemme, bliver stedbrødre da mor og far finder sammen.
Stepford Wives, The (2004)Efter at være blevet fyret fra en toppost i tv-branchen flytter en kvinde med sin familie til et lille samfund, hvor alle kvinderne er mærkeligt robotagtige.
Stephen King´s The Shining (tvs) (1997)Stephen Kings eget filmiske bud på, hvorledes en forfatter og far bliver vanvittig af et vinterophold på et isoleret hotel.
Stephen King´s The Stand (tvs) (1994)Det gode er oppe imod det onde efter en næsten altudslettende epidemi på Jorden.
Steppeulve (2004)Jakob kommer tidligere ud fra fængsel end ventet, og det skaber ubehagelige overraskelser.
Stickup, The (2002)En politimand har tilsyneladende røvet en bank og er på flugt. Men er det nu også ham? Svaret kommer sent i denne thriller med et twist.
Still Alice (2014)En 50-årig kvinde begynder at glemme simple ting og får stillet diagnosen Alzheimers. Nu starter et nyt liv med store prøvelser.
stille død, En (1997)En enlig og meget stilfærdig mand stifter bekendtskab med en forslået kvinde og får vendt op og ned på sit liv.
Stille hjerte (2014)En dysfunktionel familie samles, da den ALS-syge mor har besluttet at tage sit eget liv med piller, inden sygdommen udvikler sig.
Sting, The (1973)Mesterlige tricktyve planlægger alle tiders fupnummer, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Stolen (2012)En tidligere bankrøver løslades efter otte år bag tremmer, kun for at finde sin datter kidnappet af en tidligere makker, der er besat af hævn.
Stone (2010)En dømt pyroman afsoner sin fængselsstraf men får med hjælp fra sin udspekulerede og sexede kone bearbejdet en ansat til at indstille ham til en prøveløsladelse.
Stoning, The (2006)Kvinder dømt for utroskab i Iran udsættes for det værst tænkelige, når de stenes til døde. I kulissen kæmpes en desperat politisk kamp for retfærdighed.
store badedag, Den (1991)En lykkelig 7-årig dreng i 1930'ernes København ændrer efter en familieudflugt pludselig syn på sin far.
store flip, Det (1997)Det pinlige i halvfjerdserkollektiv-livsstilen set gennem en teenagerdrengs lange hår.
store gavtyv, Den (1956)En netop løsladt lomme- og klatretyv præsenteres for en kriminalforfatters manuskript og inspireres til at udføre teorien i praksis.
store løb, Det (1952)En hjemvendt arving til et fynsk gods er tæt på at blive franarret sit arvegods af udspekulerede og samvittighedsløse lokale.
Storm (2009)En dreng bor alene med sin far i en lejlighed. Da drengen ser en hund blive mishandlet, tager han dem med hjem, men kan han beholde den?
Storm Chasers: Revenge of the Twister (tv) (1998)En ihærdig kvinde har specialiseret sig i at opklare årsager til slemme storme. Og i orkanens øje genfinder hun kærligheden.
Storm of the Century (tvs) (1999)På en afsides ø i Amerika trækker det op til storm. Midt i uvejret myrder en galning løs. En galning fra en anden dimension.
Stormbreaker (2006)En teenager hverves efter sin onkels død som MI6-agent for at forsøge at afdække en millionærs grumme bagtanker ved en ny supercomputer.
Stormy Monday (1988)En forelskelse får svære betingelser på en stormomsust bar i England.
Stortjuvens pojke (1992)En pige i 1700-tallets fattigdom klæder sig ud som dreng i håbet om at blive ønsket.
Straight Story, The (1999)På en selvkørende plæneklipper tilbagelægger en gammel mand flere tusinde kilometer for at blive genforenet med sin bror.
Straight Time (1978)Efter seks år i fængsel prøveløslades den kriminelle Max, kun for at havne i sit gamle speciale, men med lysten og troen på en mere stabil tilværelse.
Stranger Among Us, A (1992)En kvindelig betjent havner blandt stærkt troende jøder, der er blevet ramt af en uforklarlig mordsag.
Stranger Than Fiction (2006)En arbejder ved skat hører pludselig en høj fortællerstemme, der dikterer hans liv og forestående død. Hvad kan han gøre for at redde sig selv?
Stranger Things [1. Season] (tvs) (2016)Da en dreng forsvinder sporløst, kommer det lokale politi på en svær opgave. For det viser sig langsomt, at der er mere mellem himmel og jord.
Strangers on a Train (1951)Da to mænd mødes på et tog skal det vise sig at få skæbnesvangre konsekvenser.
Strangers, The (2008)Et ungt par er kun lige ankommet til deres øde beliggende sommerhus, da et forfærdeligt mareridt begynder. Tre maskeklædte terroriserer viser ingen nåde.
Straw Dogs (1971)Midt i den landlige idyl gør en gruppe bonderøve livet surt for et ungt ægtepar gennem psykisk chikane.
Street Kings (2008)En drikfældig og bitter Los Angeles-betjent tager sagen og vilde våben i egen hånd i kampen mod grumme forbrydere.
Streetcar Named Desire, A (1951)En forstyrret kvinde flytter ind hos sin søster i New Orleans. Her bliver mødet med svogeren omvæltende, og verden snævrer sig ind omkring hende.
Striking Distance (1993)En seriemorder myrder unge kvinder, der alle har haft forbindelse til en tidligere drabssagsbetjent.
Stripes (1981)Det viser sig at være en stor fejltagelse for en grænsesøgende mand at melde sig til militæret. Men når nu han er der, kan han jo ligeså godt få lidt sjov ud af det.
Strømer (1976)En psykisk ustabil betjent roder sig ind i en gammel sag med ubehagelige følger.
Stuck on You (2003)Et voksent siamesisk tvillingepar overvejer at lade sig adskille, da kærlighed og karrierelyst peger i forskellige retninger.
Styrmand Karlsen (1958)En aldrende kaptajn og hans brogede besætning sætter kurs mod en sydhavsø for at finde rigdom.
største helte, De (1997)En mand flygter fra en fangetransport og tager sin nyfundne datter og en mærkelig ven med sig til det nordlige Sverige.
Støv for alle pengene (1963)En gruppe københavnske naboer køber en gård for at blive selvforsynende men oplever, at det vist ikke kun er idyllisk.
Støv på hjernen (1961)En hel stribe hverdagsdanskere i et moderne boligkompleks kæmper kønnenes hverdagskamp.
Støvsugerbanden (1963)Fire pensionister har fundet alle tiders fidus, som ingen kan gennemskue. Ved hjælp af støvsugere med forskellig sugeevne begår de små og store kup i ly af natten.
Submarino (2010)To barndomstraumatiserede brødre fortsætter ad slingrekursen som voksne i København.
Submerged (2005)En større katastrofe er under opsejling, da særdeles grumme skurke med atombomber i baglommen har computerprogrammeret mennesker til at være onde.
Substitute, The (1996)En hårdkogt elitesoldat tager tjansen som gymnasievikar, efter at kæresten er blevet overfaldet af et par elever.
Sudden Impact (1983)Betjent Dirty Harry forelsker sig i en kvindelig maler, der dog viser sig at være mistænkt for mord.
Sugarland Express, The (1974)En kvinde tager alle midler i brug for at generobre sin søn, der er sat i pleje.
Sult (1966)En udhungret forfatter vandrer rundt i vinterkolde Kristiania/Oslo i 1890, hvor sulten og fattigdommen driver ham til vanvid.
Sum of All Fears, The (2002)En ung CIA-agent kommer virkelig på arbejde, da en strandet atombombe pludselig bliver støvet af og udløst i USA.
Summer Blues (2002)To gode drengevenner nyder sommeren sammen med deres pigekærester men bliver gradvist klar over, at de er mere tiltrukket af hinanden.
Summer in Genoa, A (2008)Efter en tragisk bilulykke, hvor familiemoderen er blevet dræbt, drager far og to døtre til Genova for at prøve at komme sig.
Summer Rental (1985)Hvad der skulle være idyllisk og solslikkerisk sommerferie ender i total håbløshed for en lille familie.
Summit, The (2012)En dokumentarist sætter sig for at finde ud af, hvad det var, der gik galt, da 11 bjergbestigere mistede livet under en nedstigning fra verdens næsthøjeste bjerg, K2.
Sunchaser, The (1996)En succesrig kræftlæge kidnappes af en 16-årig terminalt syg straffefange, og sammen drøner de gennem støvede landskaber mod en større gensidig forståelse.
Sunset Blvd. (1950)En falleret stumfilmsstjerne tror hun ejer hele verden og får en ung manuskriptforfatter til at hjælpe sig med "det perfekte manuskript".
Sunshine (1999)Tre generationer af familien Sonnenschein opleves gennem det tyvende århundredes op- og nedture i Ungarn.
Sunshine Boys, The (tv) (1996)To aldrende ekskomikere, der altid har hadet hinanden, tvinges til at arbejde sammen igen, og det kommer til at gå som ventet: håbløst.
Super Size Me (2004)En ihærdig amerikaner sætter sig for at leve af McDonald´s-mad i en hel måned - koste hvad det vil - og se, hvad der sker med hans krop og psyke.
Superbad (2007)Tre gymnasiedrenge vil på hver deres måde mægtig gerne i seng med en pige, og måske opstår muligheden til en større fest.
Superbror (2009)En dreng og hans enlige mor er godt trætte af brormands autisme. Pludselig en dag får de mulighed for at opleve ham normal takket være et spil fra det ydre rum.
Superclásico (2011)Konen er rejst til Buenos Aires for at gifte sig med en fodboldstjerne. Manden og teenagesønnen rejser efter, og det store drama kan begynde.
Superman (1978)Fra en fjern planet i en fjern galakse sendes en lille knægt mod Jorden for at finde fred. Her kan han som voksen rigtig spille Superman overfor de dødelige jordboere.
Superman II (1980)Amerikanernes superhelt kommer på en næsten uoverskuelig opgave, da han både skal håndtere kærligheden og tre rumfolk, der har samme fysiske styrke som han selv.
Superman III (1983)Manden med de overnaturlige kræfter slår til igen, denne gang oppe imod en ond computerchef.
Supervoksen (2006)Tre teenagepiger opfinder en leg, hvor de skal gøre aparte ting for at bestå. Ting der har at gøre med sex.
Surferne kommer (1998)I en nordjysk flække går hverdagen sin begivenhedsløse gang for de lokale unge, indtil en dag en gruppe tyske surfere kommer til byen.
Surveillance (2008)To FBI-agenter ankommer til en øde beliggende politistation for at efterforske et bestialsk familiemord. Men alt er ikke, som det ser ud til.
Surviving Christmas (2004)En ensom rigmand betaler sig fra at holde jul med en amerikansk familie. Men det bliver både pinligt og pinefuldt for alle parter.
Surviving Picasso (1996)Kvindebedåreren Pablo Picasso har ingen problemer med selvtilliden. Men behandler han sine kvinder ordentligt?
Surviving the Cut [1. Season] (tvs) (2010)Et filmhold følger amerikanske elitesoldatsaspiranter i deres umenneskeligt hårde prøvelser for at blive unikke soldater.
Surviving the Game (1994)En flok jægere hyrer en hjemløs mand. Det hedder, at han skal være håndlanger under jagten, men sandheden er en gruopvækkende anden.
Suspect Zero (2004)En seriemorder myrder seriemordere, og en FBI-agent med kronisk hovedpine er på sagen.
Sutjeska (1973)En øverstbefalende og hans hær kæmper bravt mod tyskerne under anden verdenskrig.
Suzanne og Leonard (1984)En rod og en overklassepige drøner af sted på flugt fra alt og alle.
Svans (2016)En ung bøsse er så bange for at springe ud blandt gutterne, at han ikke længere kan styre sin egen indre homofobi.
Svart lucia (1993)En gymnasiepige skriver erotiske stile til sin lærer, men får svært ved at skille sine drømme fra virkelighed.
Sven Klangs kvintett (1976)Et lille entusiastisk skånsk jazzensemble med lokal succes kæmper med interne magtkampe og intriger.
Svend (2011)Politikeren Svend Auken var en arbejdshest, også i den seneste tid hvor han kæmpede mod en fremskreden kræftsygdom.
Svinalängorna (2010)En ung kvinde gennemlever sit livs værste traumer, da hun pludselig bliver ringet op af sin døende mor.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)Efter år i uretmæssigt fangenskab vender en barber tilbage til sin hjemby for at få hævn over dem, der i sin tid ødelagde hans lykke.
Sweet Hereafter, The (1997)En ihærdig advokat opsøger et helt lokalsamfund i jagten på sandheden efter en tragisk ulykke med en skolebus.
Sweet Sixteen (2002)15-årige Liam kæmper en hård kamp i en skotsk by, hvor narkokriminaliteten får tag i ham. Men snart kommer moderen ud af fængslet, og så bliver alt godt..?!
Swimming Pool (2003)En snerpet engelsk krimiforfatter søger fred og ro i forlæggerens franske sommerhus men forstyrres af hans unge datter.
Swing Kids (1993)En gruppe unge tyskere kæmper for at holde sig ude af nazismens greb.
Swing Shift (1984)Hvad kærligheden kan afstedkomme af vanskeligheder, opdager en flittig husfrue, da hendes mand kæmper i krigen og hun fristes af en brunøjet charmør.
Swinger (2016)En række skæbner midaldrende skæbner mødes af og til på en swingerklub i idylliske omgivelser. Men frisindet har også en bagside.
Switch (2011)En ung canadisk kvinde låner en lejlighed i Paris men bliver snart mistænkt for et mord, hun ikke har begået.
Switchback (1997)En tomler kører det nordlige USA tyndt med en hyggelig neger. Samtidig er politiet på jagt efter en seriemorder.
Switched at Birth (tv) (1999)To kvinder får ved en fejl deres nyfødte babyer ombyttet, men det finder de først ud af et par år senere. Hvad nu?
Swordfish (2001)En tidligere agent går amok og planlægger det ultimative kup.
Sømænd og svigermødre (1962)En sømand skal giftes med en rigmandsdatter men distraheres af en skrækkelig svigermor.
Søndagen og Benny (tv) (1974)En knægt passer ikke ind i familien. Er der noget galt med ham eller hvad?!
Sønnen fra Vingården (1975)Erik Martin vender hjem til Danmark fra USA og gør krav på sin forkøbsret til familiens gård.
Sønner av Norge (2011)14-årige Nikolaj lever i ren idyl med sin hippie-kernefamilie, indtil moderen dør i en trafikulykke, og Nikolas tvinges til at klare sig selv.
Søskende (1966)Tre søskende mødes ved faderens dødsleje. Det er første gang i mange år, at de ser hinanden, men hvad skal de sige?
Så himmelsk anderledes (2008)En 12-årig pige kæmper for at virke normal. Men det er vanskeligt med en lillebror, der er svært handicappet.
Så som i himmelen (2004)En verdensberømt dirigent går ned med stress, køber et hus på sin barndomsegn og genfinder det skønne i tilværelsen.
Så vit som en snö (2001)En oprørsk ung kvinde vil lære sig at flyve, uanset hvad far siger.
sång för Martin, En (2001)Et midaldrende par bliver gift og lever lykkeligt sammen, indtil han får konstateret alzheimers.
Sånger från andra våningen (2000)Desperate svenskere med sociale handicap forsøger at klare sig igennem en stresset og dyster hverdag.
Såsom i en spegel (1961)På en isoleret svensk ø forsøger en kvinde at komme sig over en indlæggelse på et psykiatrisk hospital. Med sig har hun sin mand, bror og far.