4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - Q


Q & A (1990)En betjent hyldes for sin effektivitet i korpset, men er i virkeligheden ækel og ubarmhjertig.
Qivitoq (1956)En ung kvinde tager til Grønland for at overraske sin mand, kun for at blive skuffet og havne hos en mavesur udstedsbestyrer.
Quand on a 17 ans (2016)To teenagedrenge går i samme klasse men kan tilsyneladende ikke udstå hinanden og ender tit i slåskamp. Der stikker vist noget under.
Quantum of Solace (2008)James Bond på lære at besinde sig på kryds og tværs af kontinenter, da han denne gang har et personligt hævnmotiv.
Quartet (2012)På et plejehjem for musikere slår ny og gammel kærlighed gnister til sød musik.
quatre cents coups , Les (1959)14-årige Doinel bor hos sine forældre i en meget lille parisisk lejlighed. Forældrene har andre ting end drengen i hovedet, og Doinel ender på en opdragelsesanstalt.
Queen, The (2006)Prinsesse Diana omkommer i en tragisk bilulykke og en hel nation er i sorg. Kongehuset giver ikke lyd fra sig, og den nyvalgte Tony Blair er tvunget til at mægle dronningen og folket imellem.
Queer as Folk (tvs) (1999)To gode gamle venner, der begge er bøsser, kommer på glatis, da den 15-årige Nathan kommer imellem dem med sit iltre nyudsprungne sind.
Queer as Folk 2 (tvs) (2000)To sammentømrede venner, der begge er bøsser, er ved at køre træt i sædvanen og forsøger at slippe væk.
Quel maledetto treno blindato (1978)En gruppe undslupne amerikanske soldater under anden verdenskrig forsøger at nå grænsen til Schweiz, men de må forholde sig meget direkte til fjenden.
Quest, The (1996)En fattig klovn havner som blind passager på en båd mod østen. I østen bokser han sig til stor hæder.
Quick and the Dead, The (1995)Imellem masser af stærke mænd tager en cowgirl kampen op i en skydekonkurrence.
Quigley Down Under (1990)Lokket af en annonce drager en amerikansk skarpskytte til Australien, og her får han hårdt brug for sine færdigheder.
Quiz Show (1994)Igennem årevis lykkes det en stor amerikansk tv-station at narre seerne. Deltagerne i et quizshow kender svarene på forhånd.
Quo Vadis (1951)I antikkens Rom hersker den selvoptagede kejser Nero. Men folket omkring ham vil ikke finde sig i tåbelighederne.
Qaamarngup uummataa (1998)En grønlandsk fanger har svært ved at finde lys i tilværelsen, og da sønnen begår selvmord, drager han alene ud på isen.