4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - L


L.A. Confidential (1997)Tre betjente arbejder sammen i et på overfladen fint forhold. Men under overfladen er sandheden en anden.
L.A. Story (1991)En ensom mand møder et vejskilt, der fortæller ham om indfaldsvejene til kærlighed.
laberinto del fauno, El (2006)Langt ude i skoven er en pige og hendes højgravide mor prisgivet generalmandens sadisme. Pigen suges ind i et større eventyr, men kampen mod ondskaben er svær.
Labrador (2011)Et ungt par drager til en isoleret svensk ø for at besøge hendes far, men der er bestemt ingen varm modtagelse til svigersønnen.
Labyrinth (1986)En selvoptaget teenager må igennem en lang række prøvelser på tid for at redde sin lillebror. Han er nemlig blevet kidnappet af en eventyrkonge.
Lacombe Lucien (1974)En 17-årig landmandsdreng fristes under 2. verdenskrig af det tyske politis magt og dekadence og bliver en tro håndlanger.
Lad de små børn (2004)Efter at have mistet datteren i et trafikuheld går et ungt par effektivt forbi hinanden og alle andre i kampen mod sorgen.
Lad isbjørnene danse (1990)En 12-årig dreng vristes fra sin elskede far, da moderen ønsker skilsmisse og flytter sammen med en kølig rigmand. Men hvor længe kan drengen holde det ud?
Ladri di biciclette (1948)Netop som Antonio har fået arbejde som plakatopsætter, får han stjålet sin cykel, og han satser alt for at fange tyven.
Ladyhawke (1985)En lommetyv undslipper med nød og næppe sin hængning kun for at havne i en umulig forelskelse, der involverer en transformation til ulv om natten.
Ladykillers, The (2004)En smart forbryder samler en række hjælpere for at grave en tunnel til en bankboks.
Lagaan: Once upon a Time in India (2001)En engelsk kaptajn lover toldfrit landbrug i tolv år, hvis en flok landbyboere kan slå hans hold i cricket.
Lakeview Terrace (2008)Et ungt par flytter ind i deres drømmevilla men terroriseres i stigende grad af deres nabo, der lever efter sine helt egne forskruede regler.
Lamerica (1994)To italienere rejser til Albanien for at åbne en skofabrik for billige penge, men det bliver ikke helt den succes, de håbede på.
Lampedusa in Winter (2015)Langt ude i Middelhavet og stik nord for Tripoli ligger øen Lampedusa, hvor borgmesteren forsøger at bringe lidt varme ind i de frustrerede flygtninges venteposition.
Land Girls, The (1998)Tre piger ankommer til en gård for at tjene under anden verdenskrig. Kærligheden kommer til at spille en afgørende rolle for dem alle.
Landsbylægen (1961)En ny ung læge kommer til byen og redder ufrivilligt flere patienter ud af den konkurrerende læges inkompetence.
Lang historie kort (2015)En gruppe mennesker kæmper for at holde parforholdene kørende - eller for at stable nye på benene - mens de mødes til et hav af festlige lejligheder.
Langer Gang (1992)En række fysisk og/eller psykisk handicappede tyskere forsøger at opretholde et vist niveau i tilværelsen på en umenneskelig tysk anstalt.
Langturschauffør (1981)Fire lastbilschauffører kører gennem Europa med en ladning kød. Undervejs bliver de både fristet og forført.
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)Eventyrersken Lara Croft må bruge al sin adræthed i kampen for at redde den mytiske Pandoras æske, før grumme bagmænd kommer hende i forkøbet.
Lara Croft: Tomb Raider (2001)En gæv pige med eventyrlyst sætter livet på spil for at redde for, nu og -eftertiden.
Larry Crowne (2011)En evigglad supermarkedsassistent bliver fyret og tvinges til at tage tilværelsens store temaer op. Og det kan meget vel betyde en helt frisk start.
Lars and the Real Girl (2007)En ensom fyr bor i en garage tæt på sin bror og dennes kone. En dag fortæller han, at han har fået en kæreste. Men det er ikke en helt almindelig pige.
Lars Ole, 5C (1973)Et omhyggeligt indblik i en 12-årig drengs skolegang og privatliv i 1950'ernes Århus.
Lassie (1994)En meget klog hund spiller en vigtig rolle i familien Turners liv, særligt da grumme naboer har udtænkt en væmmelig plan.
Last Action Hero (1993)Udstyret med en magisk biografbillet havner en dreng i sin yndlingsactionfilm og for lejlighed til at kæmpe mod fjenderne sammen med sit store idol.
Last Boy Scout, The (1991)Hærget og selvdestruktiv uden for stor succes på hjemmefronten tager en betjent kampen op mod farlige banditter.
Last Castle, The (2001)En højtstående militærmand har gjort i nælderne og må en tur bag tremmer på samme vilkår som de øvrige indsatte. Men ledergenet er der stadig.
Last Chance Harvey (2008)En mentalt forslået amerikansk jingle-komponist er i London til sin datters bryllup og møder en kvinde, der slår benene væk under ham.
Last Days on Mars, The (2013)En gruppe forskere udstationeret på Mars skal snart hjem til Jorden. Men da der findes liv i en forstenet bakterie, ender det grueligt galt.
Last Days, The (1998)En gruppe tidligere kz-fanger fortæller om tiden i lejrene og om de store ar bagefter.
Last Detail, The (1973)To marinesoldater får til opgave at eskortere en ung soldat i fængsel. På de mange kilometer gennem USA giver de den unge en på opleveren.
Last Emperor, The (1987)Kinas sidste kejser lever i uvidenhed bag de tykke mure til Den Forbudte By, mens Kina udenfor bliver en republik.
Last King of Scotland, The (2006)En ung skotsk læge tager på eventyr i Uganda og er pludselig diktatoren Idi Amins personlige læge - og rådgiver.
Last Man Standing (1996)Alle kugler preller af på en lovløst omstrejfende, der en dag ankommer til en lille støvet westernflække.
Last Nazis, The (tvs) (2009)Tidligere topnazister godt oppe i halvfemserne opspores i forsøget på at få en snak om tiden i ondskabens tjeneste.
Last of the Finest, The (1990)Efter at et medlem af en lille ihærdigt kæmpende gruppe betjente er blevet skudt tager de resterende medlemmer hævn.
Last of the Mohicans, The (1992)Indianernes kamp under den fransk-indiske krig i USAs kolonitid.
Last Picture Show, The (1971)Om unge menneskers tristesse og kedsomhed i en lille støvet landsby.
Last Run (2001)En effektiv og skudsikker agent tvinges i arbejde igen, da bagmænd går amok.
Last Run, The (1971)En nærved pensioneret chauffør vil overbevise sig selv om, at han kan klare endnu en ulovlig transport.
Last Samurai, The (2003)En forslået amerikansk soldat havner blandt japanske krigere og lærer langsomt samuraierne og deres kultur at kende.
Last Seduction, The (1993)En meget hemmelighedsfuld og selvsikker kvinde forfører en ung mand, før hun sætter ham ind i sine morderiske planer.
Last Stand, The (2013)En landdistriks-sheriff beslutter at tage kampen op mod en undsluppet farlig forbryder, da denne lægger vejen forbi i sin superbil.
Last Wave, The (1977)En Sydney-advokat bliver bedt om at hjælpe en gruppe aboriginals, der er havnet i uføre. Sagen bliver personligt ubehagelig for advokaten.
Late Quartet, A (2012)En verdenskendt strygekvartet er tæt på at gå i opløsning som følge af en række større og mindre personlige kriser.
Latter Days (2003)En promiskuøs bøsse ønsker at bevise, at han kan score den flotte mormon, der er hans nye nabo. En udfordring, der tager jord med.
Lauf Junge Lauf (2013)En 8-årig jødisk dreng flygter fra en polsk ghetto under nazisternes besættelse og må helt på egen hånd forsøge at overleve i naturen og blandt lokale bønder.
Lauges kat (2004)En dreng forsøger desperat at holde en kattekilling skjult, så hans far ikke får mulighed for at slå den ihjel.
Law Abiding Citizen (2009)En enkemand sætter sving i en sofistikeret hævnaktion mod alt og alle, efter at hans kone og datter er blevet brutalt myrdet.
Lawless (2012)Bondurant-brøderene viger ikke tilbage for vold og mord, da en specialagent er ved at optrevle deres hjemmebrændervirksomhed.
Lawnmover Man, The (1992)En retarderet mand i en hyggelig landsbyflække får med hjælp fra moderne teknologi en stor begavelse - men uheldigvis også aggressive tendenser.
Lawrence of Arabia (1962)En engelsk soldat i Arabien lader sig føre med af ørkensandet og bliver arabernes leder i kamp mod ottomantyrkerne.
Layer Cake (2004)En succesrig kokainhandler får en besværlig opgave af sin chef på selvsamme dag, hvor han havde planlagt at trække sig tilbage.
League of Extraordinary Gentlemen, The (2003)I det victorianske England frygter man en verdenskrig, da den djævelske Fantomet er på spil. Dronningen samler en flok meget ekstraordinære herrer, der skal forsøge at stoppe truslen.
Leaving Las Vegas (1995)Ingen kan ændre på den beslutning en ung mand har taget om at drikke sig ihjel. End ikke en forelskelse.
Leben der Anderen, Das (2006)Da en magtfuld kulturminister i det tidligere Østtyskland forelsker sig i en kvinde, beordres stasiagtenten Wiesler til at overvåge hendes mand og lejlighed.
Ledsaget udgang (2007)En læderjakkeklædt fange har fået en dags ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin søns bryllup. Han benytter lejligheden til at besøge gamle venner og fjender.
Legend (1985)En ung mand ved navn Jack er oppe imod en slimet ondskab, der truer med at tage dagslyset fra verden.
Legend of Bagger Vance, The (2000)For at overleve depressionstiden planlægger en lille amerikansk by en golfturnering, hvor også det lokale håb kan deltage.
Legend of Tarzan, The (2016)Tarzan, junglens og dyrenes konge, må spænde mavemusklerne ekstra hårdt, da en diamantjæger er på spil.
Legends of the Fall (1994)Tre sønner vælger at forlade deres ekstremt rolige tilværelse hos deres far i bjergene til fordel for første verdenskrigs ødelæggelser.
leggenda del santo bevitore, La (1988)En italiensk alkoholiker i Paris bliver passet op af en rigmand, der vil give ham chancen for et nyt liv og stikker ham et bundt pengesedler.
Leif (1987)En direktør for en 'Krudt och kanon'-fabrik kommer i vanskeligheder, da det afsløres, at firmaet handler ulovligt med våben.
Leïla (2001)I et traditionsbundet mellemøstligt land gør en 16-årig pige i nælderne, da hun forelsker sig i en dansk mand.
Lemony Snicket´s a Series of Unfortunate Events (2004)Et forældreløst søskendepar bliver overgivet til den skumle onkel Olaf, der kun er ude på at slå børnene ihjel, så han kan få udbetalt arvesummen.
Léon (1994)Selv den mest hærdede lejemorder kan blive blød om hjertet, hvis en lille pige i nød banker på hans dør.
Lesbian Vampire Killers (2009)Et par britiske fyre får deres sag for blandt en gruppe landligt funderede lesbiske vampyrer.
Let Me In (2010)En ensom dreng finder endelig en pige, han kan blive venner med. Men det viser sig snart, at hun gemmer på en ganske særlig hemmelighed.
Let´s Get Lost (1997)Fire københavnervenner med hver deres problem forsøger at klare hverdagen.
Lethal Weapon (1987)En selvdestruktiv og en nærved pensionsduelig betjent tørner sammen mod byens kriminalitet.
Lethal Weapon 2 (1989)Et kompetent og humoristisk politmakkerpar drøner storbyen rundt i jagten på slemme bagmænd.
Lethal Weapon 3 (1992)En uges tid før en betjents pension sker der actionmættede sager, som kræver fuld koncentration.
Lethal Weapon 4 (1998)Et umage men tæt knyttet politimakkerpar tørner atter sammen i deres alternative kamp mod kriminaliteten.
Letters From Iwo Jima (2006)Japanske soldater forsøger at forberede sig på et amerikansk angreb, men de er drastisk i undertal.
letzte Zug, Der (2006)Knap 700 jøder stuves sammen i det sidste af nazisternes transporter fra Berlin til Auschwitz. Dette er deres forfærdelige historie.
Lewis & Clark: Great Journey West (2002)Den historiske opdagelsesrejse i begyndelsen af 1800-tallet, hvor Lewis og Ckark opdagede nyt amerikansk land.
Liar Liar (1997)En lystløgner, som lever af sin lyveevne kommer i vanskeligheder, da hans søns ønske om, at faderen ikke længere kan lyve for en dag kommer i opfyldelse.
Liberation (1994)Anden verdenskrigs højdepunkter gennemgås, med særlig fokus på jødeforfølgelsen.
Libertine, The (2004)Jarlen af Rochester er kongens betroede og alle tiders skørtejæger, der er fuldkommen ligeglad med, hvad folk synes om ham, bare han får, hvad han vil have.
Licence to Kill (1989)Agent 007 er på en farlig opgave. Hans narkomodstander er nemlig bidt af hajer.
Life (tvs) (2009)En rejse i det forunderlige og fantastiske liv hos dyr og planter over hele kloden.
Life During Wartime (2009)Drømmen om det normale liv synes inden for rækkevidde for den fraskilte Trish og hendes lille familie. Men skinnet bedrager.
Life Is Sweet (1990)En broget forstadsfamilie kæmper for at holde sammen på sig selv og hinanden i en tilværelse, de ikke rigtigt kan finde ud af.
Life of Pi (2012)Efter et skibsforlis ender en ung mand i en redningsbåd med en tiger fra zoologisk have, og de to må lære at omgås hinanden.
Lightning Jack (1994)En nærtagende og nærsynet lovløs cowboy tager en stum mand som gidsel og planlægger nye bankrøverier.
Lilja 4-Ever (2002)I et trøstesløst eks-sovjetisk boligblokkvarter forsøger en ensom og misbrugt pige og hendes unge ven at klare sig gennem livet. Måske lurer lykken i Sverige?
lille skrædder, Den (2001)For at glæde sin mor går en lille dreng til en skrædder, der kan sy moderens kjole.
Lille soldat (2008)Lotte har en fortid som soldat og får et arbejde hos sin far, der handler med nigerianske kvinder i provinsen.
Limbo (2010)En lille norsk familie rejser til Trinidad, hvor farmand har fået job. Men i de eksotiske omgivelser slår tilværelsen snart sprækker.
Limitless (2011)En forhutlet forfatter tilbydes en vidunderpille og får overmenneskelig energi, hvilket bliver farligt da han skal skaffe flere piller.
Linas kvällsbok (2007)En 15-årig svensk pige er frygtelig frustreret over, at hun endnu er jomfru. Men så møder hun en charmerende dreng fra 7. klasse.
Lincoln (2012)USAs 13. præsident regnes den dag i dag som en af de mest betydningsfulde og var oven i købet en sympatisk statsmand, der fik slaveriet afskaffet.
Lincoln Lawyer, The (2011)En selvsikker succesadvokat er tæt på at bukke under, da en åleglat og stinkende rig klient viser sig at have snavset mel i posen.
Little Ashes (2008)Digteren Federico García Lorca, kunstneren Salvador Dalí og filminstruktøren Luis Buñuel krydser klinger, kærlighed og venskab.
Little Claus and Big Claus (tv) (1952)To meget forskellige mænd med samme navn fra samme landsby krydser klinger. Men det bliver den lille og vågne, der trækker det længste strå.
Little Death, The (1996)En særdeles sexet kvinde er oppe imod en gal mand, der ikke vil lade hende være i fred.
Little Fockers (2010)Familien Focker kommer under svigerfars lup: nu skal hr. Focker så småt køres i stilling som storfamiliens kommende "høvding".
Little Man Tate (1991)En knægt med en overvældende begavelse sættes på specialkurser til moderens fortvivlelse.
Little Miss Sunshine (2006)En særdeles broget familie rejser gennem USA for at den 7-årige datter kan deltage i en skønhedskonkurrence i Californien.
Little Nikita (1988)En 17-årig knægt erfarer, at hans forældre igennem en årrække har været hemmelige agenter.
Little Odessa (1994)Mens moderen ligger for døden vender sønnen hjem, men han er ikke velkommen hos faderen. Lillebror vil hellere end gerne være sammen med den udskældte bror.
Little Shop of Horrors, The (1960)I en blomsterbutik med mærkelige kunder sker der tilsvarende mærkelige ting.
Live and Let Die (1973)Agent 007 kommer i en farlig knibe, da han konfronteres med den okkulte Voodoobevægelse.
Live Free Or Die Hard (2007)En udbrændt politibetjent og en ung hacker får deres sag for, da en effektiv forbrydergruppe overtager styringen med nationens computere.
Live Wire (1992)En FBI-ekspert i demontering af bomber erfarer, at nogle grumme forbrydere har fundet på at fylde mennesker med sprængstof.
Livet er en god grund (tv) (1985)En far til to piger står på sidelinjen og følger med i børnenes kringlende tilværelser.
Livet paa Hegnsgaard (1938)På en jysk gård omkring år 1900 hersker den despotiske gårdejer Wolle Rævsgaard. Den unge generation forsøger at vriste sig fri af jerngrebet.
Living Daylights, The (1987)Specialagent James Bond er oppe imod magtfulde russiske militærmænd i en omsiggribende våbensag.
Living in Peril (1997)En arkitekt går meget igennem for at bevare sin karriere og livet i behold.
Livsforsikringen (2003)På et lille forsikringsselskab hersker det glade vanvid bogstavelig talt.
Livvagterne [1. sæson] (tvs) (2008)Politiets Efterretningstjeneste indlemmer nye føl, der hurtigt kommer på større livvagtsopgaver.
Livvagterne [2. sæson] (tvs) (2010)En lille gruppe hårdkogte PET-agenter med følelser under tøjet udfører svære og farlige opgaver på kryds og tværs af landegrænser.
Livvakterne (2001)Svenske specialtrænede betjente havner i psykisk og fysisk stress, da en baltisk forbrydergruppe slår til.
Lloyd Neck (2008)En ung mand og hans lillesøster er begge forelskede i den samme fyr. De kører ud til et smukt sted i naturen.
Local Hero (1983)En amerikansk oliegigant sender to forhandlere til en lille skotsk landsby. Her skal de forsøge at overbevise beboerne om, at området skal henlægges til olieindustri.
locataire, Le (1976)En fredsommelig arkivar flytter ind i en lejlighed i Paris og bliver nærmest besat af den tidligere lejers uhyggelige skæbne. Dybt mystiske naboer medvirker til en stigende rædsel.
Loch Ness (1995)En amerikaner drager til Skotland for at bevise, at der ikke findes noget monster i Loch Ness. Men han bliver overrumplet.
Lock Up (1989)En forelsket mand skal kun lige afsone seks måneder, før kærligheden kan blomstre, men en bitter fængselsinspektør vil have hævn.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)Efter at have tabt £50.000 i et spil kort må fire venner skaffe pengene, ellers mister de en finger hver dag.
Loin des hommes (2014)En skolelærer i Algeriets udørk tvinges ud af dagligdagen, da en dødsdømt fange skal eskorteres gennem Atlasbjergene, hvor mange farer lurer.
Lola rennt (1998)En pangfarvet tysk pige styrter gennem Berlins gader i håbet om at skaffe 100.000 Mark, inden mafiabagmænd likviderer hendes kæreste.
Lolita (1962)En midaldrende professor forelsker sig hovedkulds i en 15-årig pige, der er datter af en hysterisk kvinde.
Lolita (1997)En midaldrende mand forelsker sig i en mindreårig pige og sætter alt ind på at komme i nærkontakt med hende.
London Has Fallen (2016)Den britiske premierminister er død, og verdens topledere samles i London. Snart står det klart, at en enorm terrorhandling truer hele London.
Lone Ranger, The (2013)En bemalet indianer slår sig sammen med en hvid advokat i jagten på skurke i Det vilde Vestens lovløse udmark.
Lone Survivor (2013)En håndfuld amerikanske soldater havner i en håbløs kamp mod talibankrigere i Afghanistans bjerge.
Lonely Guy, The (1984)En meget ensom og kvindehungrende mand finder en lidelsesfælle og bevæger sig hurtigt i den rigtige retning.
Lonely Hearts (2006)Et tillidsvækkende ungt par udgiver sig for at være bror og søster. Han vinder krigsenkernes hjerter. Men en dag fører dette spil til mord..
Lonely Place to Die, A (2011)Efter at have fundet en pige levende begravet langt ude i det skotske højland befinder en gruppe friluftsfolk sig pludselig i en dødelig kidnapningssag.
Long Kiss Goodnight, The (1996)Da en fredelig husmor pludselig erindrer sin fortid som lejemorder, vælger hun at springe ud i det farefulde job igen.
Long Walk Home, The (1990)Fremmedhadet blomstrer i USA, og de sorte undertrykkes effektivt. Men en tjenestepiges husfrue vil ikke finde sig i forskelsbehandlingen.
Long Weekend, The (2005)To meget forskellige brødre tager på mandeaften, for den introverte bror skal lære at være ekstrovert, så han kan få noget fjams.
Longest Yard, The (1974)Der spilles amerikansk fodbold mellem de indsatte og fangevogterne på et amerikansk fængsel, og det fører selvsagt en del spænding med sig.
Looking for Eric (2009)Et midaldrende postbud er kørt fast i tilværelsen, ude af stand til at vriste sig løs af de onde cirkler. Men vennerne og en fodboldhelt hjælper ham.
Lookout, The (2007)Efter en alvorlig bilulykke lider en ung mand af problemer med hukommelsen og bliver mod sin vilje indblandet i et bankrøveri.
loppe kan også gø, En (1996)En lettere handicappet pige med benprotese gennemlever pubertetens sædvanlige problemer.
Lord of the Flies (1963)En krig er ved at bryde ud. Efter et flystyrt strander fyrre britiske skoledrenge på en sydhavsø, og inden længe udbryder der blodig klankrig.
Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The (2001)Et lille hobbitvæsen må med en flok venner på en episk rejse for at destruere en ring, så onde kræfter ikke kan udnytte den.
Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003)I kampen for at komme af sted med en kraftfuld ring bliver en hobbit og hans ven midtpunkt i et afgørende slag.
Lord of the Rings: The Two Towers, The (2002)En sammentømret gruppe kæmpere med en værdifuld ring må i direkte kamp mod det onde i en art ringenes krig.
Lord of War (2005)En særdeles international våbenhandler forsøger at kombinere sin beskidte levevej med almindelig familieidyl, hvilket viser sig vanskeligt.
Lords of Dogtown (2005)En gruppe teenagere startede i 70'ernes Californien for alvor skateboardbølgen og blev hurtigt både rige og berømte.
Lore (2012)En gruppe børn af nazistiske forældre må klare sig selv i de døende dage af Anden Verdenskrig.
Lorenzo´s Oil (1992)Et ægtepar tager sagen i egen hånd, da lægerne opgiver alt håb om at helbrede parrets dødssyge søn.
Lost Angels (1989)En besværlig dreng sendes på et særligt hjem men stikker ofte af.
Lost Highway (1997)En jazzmusiker og en ung mekaniker får på mystisk vis deres tilværelser viklet ind i hinanden - med fatale følger.
Lost Honour of Christopher Jefferies, The (2014)En mand med en sær fremtoning bliver straks politiets hovedmistænkte, da en kvinde i nabolaget findes myrdet.
Lost in Translation (2003)To amerikanere er på hver deres måde fortabt i en anden verden, i det fremmede Japan. Da de mødes opstår der et tiltrængt fristed.
Lost World: Jurassic Park, The (1997)En hær af kæmpeøgler går amok på en ø i Stillehavet.
Lost Worlds: Hitler´s Supercity (tv) (2006)Havde nazisterne vundet krigen og bevaret magten, ville Berlin og mange andre større tyske byer have set helt anderledes ud i dag.
Lost, The (2006)En psykopatisk teenager har myrdet to unge kvinder, men politiet mangler de sidste beviser for at kunne dømme ham.
Louder Than Bombs (2015)To sønner og deres far har mistet mor/kone i en bilulykke og oplever sorgen på forskellig måde. Særligt har far og den yngste søn meget svært ved at tale sammen.
Love & Mercy (2014)Forsangeren i popbandet Beach Boys har stor succes med sine musikalske ørehængere men kæmper mod indre dæmoner.
Love Actually (2003)En hel hær af vidt forskellige englændere forelsker sig på kryds og tværs. Blandt andet den engelske statsminister.
Love at First Hiccup (2009)En dreng fra 1.G forelsker sig i en pige fra 3.G og vinder hendes hjerte mod alle odds.
Love Bite (2008)To teenagerdrenge ryger lidt pot, da den ene har en voldsom hemmelighed at fortælle.
Love Potion No. 9 (1992)To nørdede studerende opdager en fantastisk eliksir, der gør det modsatte køn ekstremt interesseret i en.
Love Story (1970)To unge gennemlever en stormende forelskelse men må hurtigt igennem en smertefuld krise.
Love, Liza (2002)Efter at have mistet sin kone ved selvmord gennemlever en mand sit livs værste mareridt og ender i et benzinsniffermisbrug.
Lucía y el sexo (2001)Efter at have mistet sin kæreste drager en ung kvinde til en isoleret ø for at genfinde sig selv.
Lucky Blue (2007)To teenagerdrenge finder sammen på sommercamping og tumler med, at der vist er mere end venskab imellem dem.
Lucky Number Slevin (2006)En uheldig ung New Yorker trækkes ved en fejl ind i et drabeligt spil, hvor to magtfulde mænd kæmper en indædt kamp.
Ludo (2014)En tilsyneladende gennemsnitlig færøsk kernefamilie viser sig at have lig i lasten. Den 11-årige datter er klemt mellem sin svært depressive mor og sin handlingslammede far.
Luftslottet som sprängdes (2009)En omfattende konspiration mod en ung svensk kvinde trevles op - i sidste øjeblik - og efter en lang, sej kamp.
luna, La (1979)En rig amerikansk operasangerinde, der for nylig er blevet enke, rejser med sin teenagesøn til Italien. Forholdet mellem de to er andet end familiært.
Lust for Life (1956)Vi følger maleren Vincent Van Gogh fra han finder ud af, at han vil være kunstner, til han dør en smertefuld død.
Lust och fägring stor (1995)En 14-årig skoledreng forelsker sig i sin lærerinde, og hun tiltrækkes også af drengens spirende seksualitet.
Luther [1. Season] (tvs) (2010)En kriminalbetjent med rod i privatlivet må skubbe hjertesorgerne til side og koncentrere sig om voldsomme mordgåder i London.
Luther [2. Season] (tvs) (2011)En hårdt prøvet London-drabsbetjent kommer på voldsomme opgaver, i heftigt kapløb med udspekulerede seriemordere.
Luther [3. Season] (tvs) (2013)En hårdt prøvet London-drabsbetjent kommer på voldsomme opgaver, i heftigt kapløb med udspekulerede seriemordere.
Luzhin Defence, The (2000)Et distræt og kvasi-autistisk skakgeni falder for en rig kvinde, og selvom alt taler mod et forhold, er der måske alligevel håb..
Lydens rolle (BOG) (2006)Andet oplag af Per Meinertsens bog er kommet i handelen. Philm.dk anmelder ekstraordniært bogen.
Lykke [01]: Fisken (tvs) (2011)En målrettet kvinde får et godt job, mens hendes tvillingebror døjer med tvangspræget håndvask.
Lykke [02]: Hunden (tvs) (2011)Efter kun godt en uges ansættelse i sit nye job, gør en ung kvinde sig bemærket. Imens ulmer liderligheden på kryds og tværs i kulisserne.
Lykke [03]: Musen (tvs) (2011)En ung karrierekvinde maser på for at få sin vilje på job, mens direktøren kæmper med en mus i sin liebhavervilla.
Lykke [04]: Aben (tvs) (2011)Et medicinalfirma er tæt på at få forhåndsgodkendt en ny stresspille, men da bestyrelsesformanden er mentalt skidtmads, hænger det nu i en tynd tråd.
Lykke [05]: Fluen (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde er ved at få et føl af tilnærmelserne fra nabopsykiateren. Hvor kan det mon bære hen?
Lykke [06]: Geden (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde frygter mænd, mens en gnaven gammel direktør genfinder sin ungdoms musikalitet.
Lykke [07]: Edderkoppen (tvs) (2011)Karrieredrømme og søvnløshed er en dårlig cocktail. Måske skyldes søvnløsheden, at Lykke Leth ignorerer mænd.
Lykke [08]: Ræven (tvs) (2011)Et medicinalfirma sponsorerer en skovtur for et plejehjem. Lykke Leth møder her sin plageånds gamle far.
Lykke [09]: Katten (tvs) (2011)Lykkes våde drømme om nabopsykiateren fortsætter, mens hendes tvillingebror får en gennembrud i sit kærlighedsliv.
Lykke [10]: Hesten (tvs) (2011)Lykke bliver fyret - og genansat. Samtidig er der ved at gå hul på hendes stramtantede sexfornægtelse.
Lykke [11]: Sommerfuglen (tvs) (2012)Den eksistentielt forvirrede karrierekvinde Lykke mødes mod sin vilje med sine hysteriske forældre. Brormand er nybagt lykkelig far.
Lykke [12]: Rotten (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke rykker tættere og tættere på en romantisk affære, mens hendes bror scorer lykken med kæreste og krøltop. Sådan da.
Lykke [13]: Anden (tvs) (2012)Frustrerede Lykke får røven på komedie, da hendes fingerede kæreste Boris vil mere end mundkysse, mens naboens jalousi sættes i perspektiv.
Lykke [14]: Hvepsen (tvs) (2012)Lykke er tæt på endelig at få sit livs første kæreste, men karrieren vejer i sidste ende alligevel tungere.
Lykke [15]: Bisonoksen (tvs) (2012)En kærlighedsromance rykker nærmere for den selvvalgt frigide Lykke, men det bliver muligvis på bekostning af hendes kontrolmani.
Lykke [16]: Hamsteren (tvs) (2012)Tingene spidser til i Lykkes medicinalvirksomhed, ligesom kærlighedsaffæren med naboen efterhånden er inden for rækkevidde.
Lykke [17]: Duen (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke finder endelig lykken, men der er endnu mange løse tråde, der skal samles i hendes liv.
Lykke [18]: Manden (tvs) (2012)Lykke får endelig sit følelsesmæssige gennembrud, men vejen mod at acceptere det nye liv er lang og bumpet.
Lykkevej (2003)En midaldrende kvinde må flytte fra sin tilværelse som rigkvinde, da hendes mand falder for en ung kvinde. Den nye tilværelse bliver svær men også spændende.
Lyntoget (1951)En undsluppet fange kobler sig på en ung kvinde i lyntoget fra København til Århus. Men kun for at kunne fuske sig til en falsk identitet.
Lysvågen (2010)En dreng med krig på hjernen ser i stigende grad krigssyner i det virkelige liv.
Lördagen 5.10 (1969)En ung svensker fortæller om sin helt almindelige hverdag med kæresten og moderen.
Låt den rätte komma in (2008)En 12-årig dreng møder en jævnaldrende pige, der er usædvanligt spændende. Det viser sig, at hun bestemt ikke er nogen almindelig pige.