4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - J


J. Edgar (2011)J. Edgar Hoover var chef for FBI i en menneskealder. I filmen ser hovedpersonen tilbage på et langt liv i magtens elite.
J’ai tué ma mère (2009)En opfarende teenager og hans fraværende mor kæmper en evig kamp for at finde hinanden, men det synes for det meste håbløst.
Ja milujem, ty milujes (1989)To arbejdere på et lille postkontor har hver deres vidt forskellige tilgang til kvinder.
Jack (1996)En 10-årig dreng med et ualmindeligt vokseværk er fysisk bygget som en 40-årig og har svært ved at begå sig i livet og i femte klasse.
Jack Bull, The (tv) (1999)En hesteavler må tage sagen i egen hånd, da retten ikke vil tage hans sag om uretfærdig behandling.
Jack Reacher (2012)En lyssky militærefterforsker kommer på banen, da en snigskytte har myrdet tilfældige mennesker på gaden.
Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)En ung og håbefuld CIA-mand opdager, at væmmelige russiske bagmænd er ved at planlægge et terrorangreb på USA.
Jack Smith and the Destruction of Atlantis (2006)Den amerikanske avantgardekunstner og svært homofile Jack Smith var på sit højeste i 50'erne og 60'erne. Her skildres han liv og værk.
Jackal, The (1997)En ekspert hyres for at opstøve en hyper-professionel lejemorder, inden en vigtig toppolitiker bliver myrdet.
Jackie Brown (1997)En stewardesse der er løbet tør for kontanter hjælper en våbensælger med at smugle sorte penge.
Jacknife (1989)To Vietnamveteraner kæmper for at holde sig oven vande, men den enes glæde bliver den andens blackout.
Jacquot de Nantes (1991)Drengen Jacques med kælenavnet Jacquot er bidt af film. Men faderen giver ham ikke lov til at forfølge drømmen lige med det samme.
Jag är din krigare (1997)En teenagerdreng er træt af samfundet og forskanser sig alene i naturen - i kamp mod naturens fjender.
Jagten (2012)En mandlig pædagogmedhjælper anklages for seksuelle overgreb på en lille pige, og det lille bysamfund skal nok sørge for at gøre ham livet surt.
Jakob the Liar (1999)En jøde med let til at lyve sætter ny kulør på tilværelsen blandt kammeraterne i ghettoen under anden verdenskrig.
Jalla! Jalla! (2000)En ung svensker har problemer med potensen, mens hans indvandreren kæmper for at undgå at blive tvangsgiftet.
James (2008)En skoledreng er outsideren i sin klasse. Da han endelig betror sine inderste følelser til sin lærer, er reaktionen ikke, hvad han havde håbet på.
James Dean (tv) (2001)Den rebelske skuespiller James Dean havde en svær barndom, men en ting var sikkert: han ville være verdens bedste skuespiller.
James White (2015)En ung mand passer sin terminalt kræftsyge mor. Hvor han i forvejen har svært ved at finde en indre ro, præger moderens sygdom han ekstra meget.
Jamesy Boy (2014)En teenager bag tremmer må vælge, om kriminaliteten eller det gode liv skal vinde, når han engang kommer ud.
Jámon jámon (1992)En underbuksemodel har succes med at indfange den lokale sexbombe, men en kvinde er slet ikke nok for en tyr som ham.
Jane Goodall´s Wild Chimpanzees (2002)Den engelske biolog Jane Goodall har viet sit liv til de vilde chimpanser. Hun er kommet tæt ind på livet af mange individer.
Jarhead (2005)Med hoveder formet som dåser som følge af den karakteristiske militærklipning venter en hel hær af amerikanske soldater i ørkenen på at komme i kamp i Golfkrigen.
Jaws (1975)I et forsøg på at gøre det af med en hærgende dræberhaj kommer tre mænd i uhyggelig nærkontakt med dyret.
JCVD (2008)Actionskuespilleren Jean Claude Van Damme tages som gidsel under et bankrøveri. Udenfor tror alle, at det er skuespilleren, der er skurken.
Je me tue à le dire (2016)En sygdomsforskrækket mand passer sin kræftsyge mor og bliver mere og mere overbevist om, at han selv har en kræftsygdom.
Jean de Florette (1986)En arving ankommer til Provence for at drive et lille landsted, men han får ikke at vide, at grunden rummer en kilde og bukker under for tørken.
Jeg - en marki (1967)Alle tiders største svindelnummer, hvor hele over-Danmark blev narret til at tro, at Rasmussen var fransk marki.
Jennifer Eight (1992)En række uhyggelige mord på blinde kvinder indkredses, og en efterforsker kommer i nærkontakt med et potentielt offer.
Jeremiah Johnson (1972)En mand søger op i bjergene så langt væk fra civilisationen som muligt. I stedet bliver han venner med mange indianere.
Jerusalem (1996)Den svenske landsbyidyl brydes, da en prædikant entrer området og sætter et trosskred i gang.
Jesús (2016)Teenageren Jesús hænger ud med vennerne i Santiagos natteliv. Men en nat går det galt, da de sparker en ung mand til bevidstløshed, og sagen kommer i medierne.
Jesus of Nazareth (tvs) (1977)Vi følger Jesus fra fødsel til korsfæstelse i alle faser af hans omtumlede tid på Jorden.
Jet Boy (2001)En forsømt og ensom 14-årig dreng søger en faderfigur og bliver bl.a. mishandlet af liderlige mænd, før han endelig finder en, der vil kendes ved ham.
jetée, La (1962)Efter tredje verdenskrig ligger jorden i ruiner, og de få overlevende mennesker forsøger at samle sig.
Jeux interdits (1952)En lille pige søger ind i landet, efter at hendes forældre er døde, og hun opbygger et venskab med en lidt ældre dreng.
JFK (1991)Historien før og efter det brutale mord på den amerikanske præsident John F. Kennedy.
Jingle All the Way (1996)En distræt far må i sidste øjeblik forsøge at finde sønnikes største julegaveønske. Men det skal vise sig at være endog særdeles vanskeligt.
Jodaeiye Nader az Simin (2011)Et iransk ægtepar bliver separeret, og manden må finde alternative løsninger for at få passet sin alzheimerssyge far i hjemmet.
Joe (2013)En mand med rod i privatlivet møder en 15-årig dreng og får indsigt i dennes voldelige far. Men manden har selv en voldelig side.
Joe Kidd (1972)Hævnen er endnu engang inde i billedet, da en gruppe cowboys drager ud i den golde natur.
Joe the King (1999)En sød og forstandig dreng ender i kriminalitetens klør, da omgivelserne ikke giver ham en chance.
John Carter (2012)En borgerkrigsveteran overføres på mystisk vis til Mars, hvor han udfordres af gustne Marsmænd og en gruppe krigeriske mennesker
John og Irene (1949)Et dansepar turnerer rundt men har ikke let ved at finde arbejde. Det ender grueligt galt.
John Q (2002)En familiefar må finde på noget ekstraordinært, da han ikke kan betale et nyt hjerte til sin dødssyge søn.
John Wick (2014)En ekslejemorder vækkes til dødbringende live, da væmmelige russiske bagmænd banker ham og stjæler hans bil.
Johnny Larsen (1979)Den unge Johhny må igennem mange op- og nedture i sin hverdag, efterhånden som han konfronteres med arbejde og voksenliv.
Jolly Roger (2001)For at frelse alverden må en afdød sørøver genoplives, så han sammen med tiptipoldebarnet Lula kan skrive historie.
Jonathan (2016)En ung landmand passer sin dødssyge far, mens han selv kæmper for at finde frem til sandheden om sin opvækst. Moderen døde tidligt, og faderen var fraværende.
Jongens (tv) (2014)To teenagedrenge sværmer om hinanden for at finde ud af, at de vist egentlig er forelskede.
Jorden under mine fødder (2006)To drenge bor på opholdsstedet Slettebjerggård i Hundested hos et ældre ægtepar, hvis egne stærkt handicappede søn er i fare for at blive forsømt.
Journey to the Center of the Earth (2008)En 13-årig knægt gider ikke at holde ferie hos sin onkel men bliver positivt overrasket, da han bliver inviteret med til Jordens indre.
Joy (2015)En ung kvinde med en god opfindelse vil gerne sælge sit produkt men bliver mødt af nedladenhed og modgang.
Jud Süss (1940)En jødisk mand ankommer til hertugdømmet Wuerttemberg i 1700-tallet og gør livet surt for folk og fæ.
Jud Süss - Film ohne Gewissen (2010)En østrigsk skuespiller overtales af Joseph Goebbels til at spille hovedrollen i en "kunstnerisk" propagandafilm mod jøder.
Judge Dredd (1995)I en fjern fremtid er menneskene hensat til megabyer, hvor loven styres af "dommere". Men en dag dømmes en af de bedste dommere på falske beviser.
Judge, The (2014)En succesrig storbyadvokat tager til landet for at deltage i sin mors begravelse. Han er nødt til at blive, da hans bitre dommer-far bliver mistænkt i en drabssag.
Judgment (tv) (1990)En katolsk præst får mere ud af sine alterdrenge, end sundt er og sætter et lavineskred og en retssag i gang.
Juggernaut (1974)En bombeekspert tyer til sidsteøjebliksløsningen ombord på et passagerskib.
Julia (1977)En forfatterinde besøger en barndomsveninde i Østrig og bliver sat på nogle store opgaver.
Julie & Julia (2009)I 40’ernes Paris finder en amerikansk kvinde ud af, at hun vil leve af at lave mad. Og i 00’ernes New York vælger en anden kvinde at realisere alle 40’eropskrifterne én for én.
Jumanji (1995)En dreng finder et magisk brætspil, der har været begravet i hundrede år. Endnu senere er han med til at spille spillet færdigt for at forhindre yderligere overnaturlige ekstremiteter.
Jungfrukällan (1959)En ung middelalderjomfru sendes til kirken med lys. Men hun bliver stoppet af tre røvere, der senere tilbyder pigens mor at købe sin egen datters kjole.
Junior (1994)En videnskabsmand overtales til at bære et foster i egen bug som led i et større fertilitetsforsøg og bliver således snart gravid mand.
Juno (2007)En gravid teenager er fast besluttet på at bortadoptere sit barn, når det engang er født. Men måske kommer hun på andre tanker undervejs.
Jurassic Park (1993)I en stor park på en sydhavsø er det lykkedes en arkæolog at genoplive fortidsøgler i fuld skala.
Jurassic Park III (2001)Dinoeksperten lokkes med til giganternes ø og må endnu engang kæmpe hårdt for sit liv.
Jurassic World (2015)To brødre havner i en alvorlig knibe, da en fortidsøgle går amok og sætter en forlystelsespark på den anden ende.
Juror, The (1996)Da en ung kvinde bliver nævning i en stor mafiarettsag, tvinges hun af en udspekuleret bagmand til at påvirke de andre jurymedlemmer i retning af en frifindelse.
Just Cause (1995)En ellers pensioneret forsvarsadvokat tager en sidste sag, der hurtigt skal afsløre livstruende uhygge.
Jydekompagniet (1988)To rablende skøre jyder starter deres eget detektivbureau og får en spændende sag, hvor de skal befri en pige fra en sekt.
Jydekompagniet 3 (1989)To jyders private detektivbureau bliver sat på en alvorlig prøve, da en ivrig oliesheik gerne vil have fingre i en frisk organdonor.
Jägarna (1996)Da en storbybetjent flytter på landet hos sin bror, erfarer han efterhånden, at broderen tager del i omfattende krybskytteri.
Jägarna 2 (2011)En Stockholm-betjent sendes til Norrland for at efterforske mordet på en kvinde. Mistanken falder hurtigt på en lokal betjent, men beviserne mangler
Järngänget (2000)En gruppe unge mænd på drukkanotur kommer i vanskeligheder, da en pige findes myrdet. Hvem kan huske, hvad der skete?