4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - I


I Am Legend (2007)90 % af Jordens befolkning er udryddet af en virus, og nu truer zombier med at gøre det af med de allersidste levende.
I de lyse nætter (1948)En let kikset ungpige bliver opdaget af en syngende charmør, til stor fortrydelse for den bestemte storesøster.
I et speil i en gåte (2008)En 12-årig pige lider af uhelbredelig kræft. Hun får hjælp af en engel til at sætte livet og døden i perspektiv.
I Have Never Forgotten You (2007)Simon Wiesenthal helligede hele sit voksenliv til at dokumentere og forfølge nazisternes forbrydelser på jøderne under anden verdenskrig.
I Heart Huckabees (2004)Et ægtepar er agenter i eksistentiel krise og forsøger at hjælpe strandede skæbner til at finde frem til, om der nu også er en mening med livet.
I jomfruens tegn (1973)På en astrologisk pigeskole er der risiko for overdreven kønsdrift, når stjernerne står på en særlig måde.
I Kina spiser de hunde (1999)Efter at have fået skudsmålet "verdens kedeligste mand" af sin kæreste, beslutter en mand, at nu skal der faneme ske noget.
I lossens time (2013)En psykolog i gang med et forsøg på topsikret anstalt kontakter en kvindelig præst. Måske kan hun komme tættere på en indesluttet ung mand.
I Love Trouble (1994)To konkurrerende journalister af hver sit køn mødes og kan ikke modstå hinandens camouflerede charme.
I Love You Phillip Morris (2009)En superfusker havner i fængsel, springer ud som bøsse og finder den helt store kærlighed.
I løvens tegn (1976)To ældre damer skriver om deres erotiske oplevelser på et slot ved århundredeskiftet. Men da de skriver under pseudonym, er det genstand for en del virak.
I Never Sang For My Father (1970)En mand i fyrrerne kæmper en hård kamp for at løsrive sig fra sin dominerende far, der netop er blevet enkemand.
I skorpionens tegn (1977)En hemmelig agent sættes på en sprød opgave, hvor taskebytteri og bare babser bliver de helt store udfordringer.
I skyttens tegn (1978)Et par danske agenter er på jagt efter en pudderdåse, der indeholder hemmelige planer om raketbaser, og jagten kulminerer på en bolleklinik.
I tvillingernes tegn (1975)To pladeselskaber kæmper om en svensk sangfugls gunst, og en uærlig direktør skyer ingen midler for at få kontrakten.
I tyrens tegn (1974)Et sted i provinsen i året 1924 dør en liderlig greve. Det førstefødte uægte barn i tyrens tegn vil arve hele hans formue, så der kommer gang i sengegymnastikken.
I Walk the Line (1970)I sin jagt på ulovlig brændevinsproduktion standses sheriffen af en yndig pige. Men han har vist ikke helt forstået hendes hensigter.
I Went Down (1997)En netop løsladt fange tvinges ud på en ubehagelig opgave. Alternativet er endnu værre.
I Wonder Who´s Kissing You Now (1998)Besat af en mere eller mindre uberettiget jalousi risikerer en ægtemand at køre ægteskabet i sænk.
I, Robot (2004)Hvad sker der i fremtidens robotsamfund, hvis en robot pludselig får egne tanker og går amok?!
I´m Not There (2007)Musikionet Bob Dylan bliver skåret ud i pap på kryds og tværs af tid og sted og rum.
Ib Schønberg (2000)Den store danske folkekære skuespiller nåede at spille med i flere end 100 spillefilm. Her præsenteres vi for en lang række af hans største øjeblikke.
Ice (tv) (1998)I kølvandet på en hedebølge indtræffer en pludselig istid i USA, og overlevelse synes svær.
Ice Age (2002)En broget flok af animerede dyr rejser langt for at frelse en lille baby. Vi befinder os i nærheden af istiden.
Ice Station Zebra (1968)Et nødsignal udsendes fra en vejrstation på Nordpolen, men på grund af ekstremt dårligt vejr vælger amerikanerne at sejle dertil i ubåd.
Ice Storm, The (1998)Børn i puberteten og ægteskab i kriser forenes uforligneligt i denne film.
Ich klage an (1941)Da en ung kvinde får sclerose og efterhånden ikke kan bevæge sig, giver hendes lægemand hende en overdosis og stilles nu for retten.
ID:A (2011)En kvinde vågner op i et vandløb i Frankrig med hukommelsestab. Tilbage i Danmark må hun langsomt ind i folden igen, men overraskelser venter.
Ida (2013)En 18-årig novice på et polsk kloster opdager, at hendes forældre var jødiske og blev dræbt af polske katolikker under Anden Verdenskrig.
Idealisten (2015)En ihærdig journalist graver i de hemmelige arkiver og afslører snart et spind af nationale løgne i sagen om et flystyrt ved flybasen i Thule i 50’erne.
Idi i smotri (1985)En russisk teenagerdreng forlader sit hjem for at blive soldat i den hviderussiske hær under anden verdenskrig, men der skal ikke gå længe, før rædslerne melder sig.
Idioterne (1998)For at komme sig selv nærmere dyrker en gruppe "ganske normale" mennesker deres indre idiot og narrer folk omkring sig.
Idle Hands (1999)En teenager bliver besat af en gal ånd og kan ikke styre sin ene hånd, der myrder alt, hvad den kommer i nærheden af.
Igby Goes Down (2002)Familiens sorte får gør oprør mod en syg far, en selvoptaget mor og en halvfascistisk storebror i troen på, at der findes en bedre verden.
Ikiru (1952)En kommunal afdelingschef tæt på pensionsalderen får konstateret mavekræft og beslutter, at han vil have noget ud af sin sidste tid.
Il était une forêt (2013)En erfaren tegner har hele livet tilbragt sin tid blandt regnskovens træer. Han har hermed også oplevet de sørgelige perspektiver af en regnskov på retur
Il y a longtemps que je t´aime (2008)Efter 15 år bag tremmer vender en kvinde tilbage til sin familie og dennes venner. Det er svært at vende sig til virkeligheden, men det går fremad.
Ill Met By Moonlight (1957)En lille gruppe allierede soldater bortfører en tysk general på Kreta og må sno sig for ikke at blive opdaget af tyskernes storstilede eftersøgning.
Ilsa, She Wolf of the SS (1975)En yderst sextørstig kvindelig SS-officer bruger mandlige og kvindelige straffefanger i makabre forsøg.
Im Labyrinth des Schweigens (2014)En ung tysk jurist får i 1958 øjnene op for nazistiske forbrydelser i Auschwitz under Anden Verdenskrig og sætter sig for at få skovlen under en række forbrydere.
Im toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002)Som 22-årig fik frk. Humps, senere Junge, job som Hitlers sekretær. Mere end 50 år senere fortæller hun ærligt om sine oplevelser med Føreren.
Imaginary Heroes (2004)Efter at familiens store dreng har begået selvmord, bryder verden sammen - men nye døre åbnes.
Imagine That (2009)En karrierefar forsømmer sin datter men giver hende pludselig meget opmærksomhed, da han tror, at hun kan forudsige op- og nedture på finansmarkedet gennem sin fantasiverden.
Imitation Game, The (2014)En sær matematiker får en toppost hos briterne og skal helst afkode nazisternes Enigma så hurtigt som muligt, men det er svært, når ingen tror på ham.
immortel, L´ (2010)En pensioneret lejemorder overlever mirakuløst 22 skud i sin krop, og da han vågner, er hævnens time kommet.
Implosion (2009)En ung mand har fortrængt, at hans bedste ven er død, og mødet med virkeligheden er et hårdt slag.
Import/Export (2007)En ukrainske sygeplejerske søger lykken i Østrig, samtidig med at en arbejdsløs østrigsk vagt søger udfordringer i Ukraine
imposible, Lo (2012)En kernefamilie bliver skyllet fra hinanden af en thailandsk tsunami, men heldigvis finder de hinanden igen - mod alle odds.
In & Out (1997)En elev proklamerer under Oscaruddelingen, at hans tidligere lærer er bøsse. Ingen ved det, ikke engang læreren selv.
In Bruges (2008)To følsomme lejemordere sendes til Brugge i Belgien for at udføre en opgave. Men dagsordenen er i virkeligheden en anden.
In Cold Blood (1967)To skæve eksistenser har hørt, at der findes et pengeskab med mange kontanter hos familien Clutter. Det viser sig at være løgn, og de går amok.
In Cold Blood (tv) (1996)To røvere bryder ind midt om natten på en farm og gør kort proces med den uskyldige familie.
In Darkness (2011)En polsk kloakarbejder hjælper en gruppe jøder under nazisternes besættelse. Mange måneder i bakteriedybet former sig med den evige frygt for at blive taget.
In Enemy Hands (2004)Tyskere og amerikanere tvinges til at sejle i samme ubåd under Anden Verdenskrig - i forsøget på at redde menneskeliv.
In Love and War (1996)To unge forelsker sig under første verdenskrig. Han er i kamp, hun er sygeplejerske.
In the Bedroom (2001)Da ægteparret Fowlers søn bliver myrdet, braser deres verden selvsagt sammen, og det bliver svært at finde hinanden i sorgen.
In the Cut (2003)En seksuelt nysgerrig kvinde kommer i en politimands søgelys, da dele af et lig findes i hendes forhave.
In the Electric Mist (2009)En kriminalkommissær efterforsker en serie mord i og omkring Louisiana og optrevler gamle hemmeligheder, der kan vise sig dødbringende.
In the Heat of the Night (1967)En sort mand mistænkes for mord i Mississippis højspændt racistiske landpolitikorps. Men det viser sig, at manden selv er betjent med ekspertise i drab.
In the Line of Fire (1993)En aldrende sikkerhedsvagt kommer på overarbejde, da en psykopat meddeler, at han vil gøre det af med præsidenten.
In the Loop (2009)Britiske og amerikanske toppolitikere planlægger i fællesskab en krig i Mellemøsten, men ikke alle synes om idéen, hvilket afføder sære magtalliancer.
In the Name of the Father (1993)Far og søn fængsles for en forbrydelse, de ikke har begået, men hvad kan overbevise verdenen udenfor om deres uskyld?
In the Valley of Elah (2007)Efter militærtjeneste i Irak dukker en amerikansk soldat ikke op på kasernen, og hans far er sikker på, at der er sket en forbrydelse.
In This World (2002)En pakistansk dreng og hans fætter vælger at forsøge flugt til London. Deres rejse bliver lang og særdeles farefuld.
In Transit (2004)Stewardessen Zofia keder sig i sin ventetid i København, men en venlig dansker fatter interesse for hende.
incendio, El (2015)Et ungt argentinsk kærestepar er tæt på at købe lejlighed sammen, men der bliver kortere og kortere mellem deres opgør, og et brud kan synes uundgåeligt.
Inception (2010)En professionel drømme-tyv skaffer sig adgang til diverse værdier ved at kontrollere folks drømme. Snart skal han dog plante en ny idé i en drøm, og det bliver yderst farefuldt.
Inconvenient Truth, An (2006)Tidligere vicepræsident for USA, Al Gore, fremlægger en række ubehagelige sandheder om verdens tilstand som følge af forurening på Jorden.
Incredible Burt Wonderstone, The (2013)Et kendt Las Vegas-tryllekunstnerpar har afholdt det samme show igennem årevis men får uventet konkurrence fra en ekstremist.
Incredible Floridas (1972)Den australske komponist Richard Meale fortæller om og fremfører sin sekstet, der er tilegnet digteren Arthur Rimbauds minde.
Indecent Proposal (1993)Et ungt par med rod i økonomien søger lykken i Las Vegas. En milliardær tilbyder dem $1 mio. mod en nat med den unge kvinde. Et tilbud de ikke kan sige nej til.
Independence Day (1996)USA får besøg fra det ydre rum, og det er ikke just venligtsindede gæster. Det kræver mod og smarte replikker at gå til modangreb.
Independence Day: Resurgence (2016)20 år efter den sidste ruminvasion står (den amerikanske) menneskehed over for endnu en trussel. Mon de kan klare skærene denne gang?
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)Arkæologen Indiana Jones er på ny på jagt på kryds og tværs af kontinenter, denne gang efter krystalkraniets hemmelighed.
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)En eventyrer må sin far til undsætning, inden han kan kaste sig over sit farefulde togt i kamp med nazisterne.
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)En eventyrer og hans kvindelige slæb er oppe imod en dødbringende sekt, der tager alle midler i brug i deres kamp for det onde.
Indignation (2016)En ung mand starter på universitetet og møder udfordringer både på intellektet og kærligheden, der langt overstiger hans forhåndsforventninger,
Ingenjör Andrées luftfärd (1982)Tre mænd drager i 1897 mod Nordpolen i luftballon, men ekspeditionen tager hurtigt en uheldig drejning.
Ingenmandsland (2013)På et børneasylcenter i Nordsjælland er ventetiden lang og kedsomheden hverdagens mest kendte aktivitet - i håbet om gode nyheder.
Inglourious Basterds (2009)Under anden verdenskrig planlægger en biografejer og hendes sammenstykkede allierede at gøre det af med hele nazismens top.
Inkasso (2004)En spilleglad ung kvinde skylder en masse penge ind, men den korporlige håndlanger, der skal kradse pengene ind, forelsker sig i stedet.
Inland Empire (2006)En Hollywood-skuespillerinde oplever sit livs værste mareridt under indspilningerne til en ny film. Hele verden omkring hende går i selvsving af uforklarlige hændelser.
Inn i mørket (2012)Da 8-årige Nikolai bliver kørt ned af naboen, havner han i koma. Men hvem har skylden, og hvordan håndterer forældrene sagen?
Innenansichten - Deutschland 1937 (tv) (2012)En amerikansk dokumentarist besøgte i sommeren 1937 det nazistiske Tyskland med sit filmkamera og filmede en dokumentar til det amerikanske publikum.
Innerspace (1987)En uheldig mand får sprøjtet en skrumpet mand ind i sig og lærer at kommunikere med ham. Tiden er knap, for iltbeholdningen er lav.
Innocence (2000)Et ældre kærestepar genoplever deres nyforelskelse fra ungdomsårene, hvilket skaber både glæde og forargelse.
Innocent Man, An (1989)En flymekaniker skydes ned i eget hjem af korrupte betjente og havner tre år bag tremmer for noget, han ikke har gjort.
Inside Llewyn Davis (2013)En ung folk-musiker forsøger at slå igennem på New Yorks musikscene i vinteren 1961. Uden penge på lommen er det en hård kamp på mange fronter.
Inside the Mind of Adolf Hitler (2005)Under Anden Verdenskrig udarbejdedes i USA en psykologisk analyse af personen Adolf Hitler i håbet om at kunne forudsige hans strategier.
Insider, The (1999)En ihærdig tv-journalist får overtalt en tobaksbagmand med insiderviden om nikotins vanedannelse til at medvirke i et tv-interview.
Insomnia (1997)Ved en ulykke kommer en svensk betjent til at skyde sin norske kollega og forsøger med alle midler at skjule sin skyld.
Insomnia (2002)To storbybetjente tager til Alaskas bjerge for at opklare et mord. Men det bliver meget mere end bare en "udflugt" for dem begge.
Inspector Lewis: And the Moonbeams Kiss the Sea (tv) (2008)Inspector Lewis og hans trofaste makker må grave blandt universitetets brodne kar i efterforskningen af et par mord langs floden.
Inspector Lewis: Expiation (tv) (2007)En Oxford-kvinde ser ud til at have begået selvmord, men Lewis og Hathaway er sikre på, at der er tale om et mord.
Inspector Lewis: Music to Die For (tv) (2008)Lewis bliver mindet om sine mange år med Morse, da en mordgåde kredser om Wagnerianeres verden i Oxford.
Inspector Lewis: Old School Ties (tv) (2007)Inspector Lewis og hans unge makker sættes til at passe på en eksfange, der er i overhængende fare for at blive likvideret.
Inspector Lewis: The Great and the Good (tv) (2008)En håndfuld af Oxfords overklasse-snobber mistænkes for et groft overfald og et mord, men opklaringsarbejdet bliver problematisk.
Inspector Lewis: Whom the Gods Would Destroy (tv) (2007)Inspector Lewis og hans nye makker efterforsker et mord, der hurtigt leder dem ind bag murene på Oxford Universitet.
Inspector Lynley Mysteries, The [1. Season] (tvs) (2001)En kriminalbetjent og hans makker sættes på ikke helt lette mordgåder over det ganske Storbritannien.
Inspector Morse: Absolute Conviction (tv) (1992)Morse og Lewis må en tur i et åbent fængsel for at efterforske mordet på en indsat og en ring af økonomisk kriminelle.
Inspector Morse: Cherubim and Seraphim (tv) (1992)Morse bliver personligt berørt, da hans teenager-niece begår selvmord. Snart opdager Morse, at en hel række teenagere i området lider samme skæbne. Hvad kan det skyldes?
Inspector Morse: Dead on Time (tv) (1992)Hvad der ligner et selvmord bliver til en mordsag for Morse, og samtidig viser myrdedes enke at være hans gamle forlovede.
Inspector Morse: Deadly Slumber (tv) (1993)Til at begynde med ligner det et selvmord, da en læge findes død, men det bliver hurtigt en mordsag, bl.a. fordi det kommer frem, at afdøde havde modtaget trusselsbreve.
Inspector Morse: Death is Now My Neighbour (tv) (1997)Efter at en kvinde er blevet skudt gennem sit vindue, og hendes nabo kort efter må samme tur, indser Morse at det første drab kan have været en fejl.
Inspector Morse: Deceived by Flight (tv) (1989)Selv inden for noget så uskyldigt som cricket kan det blive nødvendigt at opklare mord. En sag for Morse.
Inspector Morse: Driven to Distraction (tv) (1990)Morse tager blandt andet køretimer for at efterforske mordet på en ung kvinde. Morse har en teori, og han vil gå langt for at efterprøve den.
Inspector Morse: Fat Chance (tv) (1991)En kvindelig præstestuderende findes myrdet og meget peger i retning af, at hun er blevet forgiftet af en præst, der var modstander af kvinder i embedet.
Inspector Morse: Greeks Bearing Gifts (tv) (1991)Morse havner i sproglig og kulturel konflikt, da hans mordoffer er en græsk kok, og mange mistænkte færdes i det græske miljø i Oxford og London.
Inspector Morse: Happy Families (tv) (1992)Da den stenrige sir John Balcombe findes myrdet, trækkes Morse og Lewis ind i et familiespil, hvis intriger ikke kender nogle grænser.
Inspector Morse: Last Bus to Woodstock (tv) (1988)En ung kvinde findes død, angiveligt myrdet efter at være blevet kørt over af en bil. Morse og Lewis har en kuvert at gå ud fra, som kvinden havde på sig.
Inspector Morse: Last Seen Wearing (tv) (1988)Morse undersøger forholdene omkring teenageren Valerie Craven, der er forsvundet og har været savnet i et halvt år. Morse er overbevist om, at hun er død.
Inspector Morse: Masonic Mysteries (tv) (1990)Da Morse findes med et formodet mordvåben i hånden i forbindelse med drabet på en kvinde, han kender, bliver han sagens hovedmistænkte og suspenderes.
Inspector Morse: Promised Land (tv) (1991)Da en britisk bande skal undersøges nærmere, er Morse og Lewis nødt til at rejse til Australien, hvor de i sin tid udstationerede et kronvidne for hans egen sikkerheds skyld.
Inspector Morse: Second Time Around (tv) (1991)Morse og Lewis skal grave i egne rækker, da en kollega findes myrdet på sin pensionsdag. Under opklaringsarbejdet kommer Morse i konflikt med en kollega, der har særlig interesse i sagen.
Inspector Morse: Service of all the Dead (tv) (1987)Morse må bag den katolske kirkes pæne facade for at opklare et mord, og et af motiverne viser sig hurtigt at være pædofili.
Inspector Morse: The Daughters of Cain (tv) (1996)Efter et mord på en pensioneret universitetslektor synes sporene at pege mod en hurtig opklaring, men sagen kompliceres for Morse og Lewis.
Inspector Morse: The Day of the Devil (tv) (1993)En undsluppen fange fra en maksimalt sikret mentalinstitution driver gæk med politiet og gemmer sig under talrige forklædninger og satanistiske hemmeligheder.
Inspector Morse: The Dead of Jericho (tv) (1987)Politimanden Morse viser interesse for en kvindelig medsanger i koret. Snart findes hun myrdet, og Morse går i gang med efterforskningen.
Inspector Morse: The Death of the Self (tv) (1992)Morse og Lewis rejser til Italien for at efterforske mordet på en britisk kursusdeltager til noget fidus-psykoterapi.
Inspector Morse: The Ghost in the Machine (tv) (1989)En meget rig enke hævder, at hendes mand blev myrdet, siden at det vist var selvmord. Alle er forvirrede på nær Morse.
Inspector Morse: The Infernal Serpent (tv) (1990)Da en professor findes død, angivelig som følge af et hjertetilfælde, havner Morse hos rektorparret Copley-Barnes, der holder på uhyggelige hemmeligheder.
Inspector Morse: The Last Enemy (tv) (1989)Dele af et lig findes i kanalen, og Morse ledes igen ind bag universitetesmurene i sit opklaringsarbejde, denne gang med tandpine.
Inspector Morse: The Remorseful Day (tv) (2000)Politiet modtager et anonymt brev, der vedrører mordet på Yvonne Harrison, en sag der blev lukket et år tidligere. Lewis bliver sat på sagen, men Morse vender tilbage efter længere tids sygdom.
Inspector Morse: The Secret of Bay 5B (tv) (1989)En ung og succesrig arkitekt findes myrdet i sin bil i et stort parkeringshus, og efterforskningen afdækker, at afdøde var udtalt egoist med hang til kvindelige bekendtskaber.
Inspector Morse: The Settling of the Sun (tv) (1988)Mens inspektor Morse deltager i et arrangement på universitetet i Oxford, bliver der begået et mord på en japansk sprogkursist.
Inspector Morse: The Silent World of Nicholas Quinn (tv) (1987)En døv universitetslektor har mundaflæst en afslørende samtale og findes myrdet. En sag for Morse og Lewis.
Inspector Morse: The Sins of the Fathers (tv) (1990)Morse må mere end bunde sit glas, da han og Lewis havner på et bryggeri, hvor en mand er fundet myrdet.
Inspector Morse: The Way Through the Woods (tv) (1995)Inspector Morse vender tilbage efter orlov til en sag, der er alt andet end ligetil. Ydermere er hans konkurrerende kollega en indædt fjende.
Inspector Morse: The Wench is Dead (tv) (1998)Efter et grimt ildebefindende havner Morse på hospitalet. Han kan ikke slippe politiarbejdet og bliver grebet af en flere hundrede år gammel drabssag.
Inspector Morse: The Wolvercote Tongue (tv) (1987)En lille gruppe ældre amerikanske turister forventer storartet guidning i Oxford, men flere dødsfald - naturlige og unaturlige - bringer Morse på banen.
Inspector Morse: Twilight of the Gods (tv) (1993)En operastjerne, som Morse beundrer, havner på intensiv med en kugle i kroppen. Alt sammen en fejl og en del af intriger på universitetet.
Inspector Morse: Who Killed Harry Field? (tv) (1991)En lokal billedkunstner findes myrdet, og Morse og Lewis må bag lærredet for at finde motiver. Samtidig ønsker Lewis forfremmelse.
Instinct (1999)En indesluttet morder blødgøres af en ihærdig psykiater. Men hvor længe varer formelen?
Intern, The (2015)En 70-årig enkemand ansøger om et seniorjob i en trendy internetvirksomhed. Hans erfaring og visdom sætter præg på hverdagen.
Interpreter, The (2005)En kvindelig FN-tolk bliver omdrejningspunktet, da en afrikansk præsident på visit planlægges myrdet.
Interstellar (2014)I en ikke så fjern fremtid er Jorden tæt på at være ubeboelig, og en gruppe modige amerikanere tager turen langt ud i det ydre rum.
Interview (2003)En seriøs politisk journalist har mod sin vilje fået til opgave at interviewe en populær skuespillerinde. Men interviewet bliver langt fra, hvad han havde ventet.
Interview With the Vampire, the Vampire Chronicles (1994)En journalist interviewer en vampyr og får hele hans bloddryppende saftige livshistorie.
Interview, The (2014)En kendt amerikansk tv-vært og hans producer får et usædvanligt tilbud om at interviewe Nordkoreas diktator og takker ja.
Into the Blue (2005)To unge par dykker på livet løs ved Bahamas og støder på et flyvrag fuld af narkotika. Da bagmanden sener kræver sit gods retur, må dykkerne udtænke en plan.
Into the White (2012)Et tysk og et britisk fly skyder hinanden ned over den norske vildmark og søger tilfældigvis ly i samme jagthytte. Nu er de nødt til at samarbejde.
Intouchables (2011)En rig mand, lam fra halsen og ned, ansætter en noget utraditionel hjælper, netop fordi han ikke ynker ham - og kan få ham til at grine.
Inuk (2010)En grønlandsk fangersøn er på ungdoms-teambuildingtur på isen. Måske kommer han her, mange år efter faderens død, tilbage til rødderne.
invasions barbares, Les (2003)En kræftsyg og døende mand får den sidste store omsorg og særbehandling af familie og venner.
Invictus (2009)Nelson Mandela er netop valgt som Sydafrikas nye præsident, og hans visioner for et forenet folk skal bl.a. formidles gennem det nationale rugbyhold.
Invisible Woman, The (2013)Forfatteren Charles Dickens er på højden af sin karriere men ikke lykkelig i sit ægteskab. Måske kan en nyforelskelse ændre hans liv.
Io non ho paura (2003)En 10-årig dreng opdager en dreng, der er skjult i et hul i jorden, men kan han holde på denne hemmelighed..
Ipcress File, The (1965)En brite bliver mod sin vilje tvunget ind i efterretningstjenesten, hvor han hurtigt bliver fanget i et spil med dobbeltagenter, mord og bedrag.
Iris (2001)En elsket forfatterinde får i sit livs efterår den frygtelige alzheimers sygdom og sætter sine nærmeste på en hård prøve.
Iron Lady, The (2011)Portræt af Storbritanniens statsminister gennem næsten 12 år, Margaret Thatcher.
Iron Man (2008)En ferm våbenproducent med røven fuld af penge bliver idealist og skaber en unik dragt, der giver ham uanede kræfter i kampen mod de onde.
Iron Man 2 (2010)En tidligere våbenfabrikant med udstyret i orden har afsløret sin superhelteidentitet og må kæmpe ekstra hårdt mod verdens ondskab.
Iron Man 3 (2013)En kompromisløs terrorist vil for alt i verden tilintetgøre en mand og hans superheltestatus, men det giver bare målet endnu mere blod på tanden.
Iron Sky (2012)På Månens gådefulde mørke side har nazister i al hemmelighed videreført deres storhedsvanvid og planlægger nu en invasion af Jorden.
Ironweed (1987)Midt i 30'ernes depression forsøger et alkoholiseret hjemløst par at finde hold i tilværelsen.
Ishtar (1987)To talentløse sangere prøver lykken i Marokko men ledes ind i et kriminelt spil.
isla minima, La (2014)En spansk seriemorder er løs, og to meget forskellige drabsbetjente er på sagen. De må arbejder hurtigt, før flere unge kvinder bliver dræbt.
Island in the Sky (1953)En lille gruppe mænd strander efter en nødlanding i ødemarken. En kamp for overlevelse indledes.
Island of Dr. Moreau, The (1996)På en lille ø midt i havet eksperimenterer og manipulerer en forsker med menneskegener - med fatale følger.
Island on Bird Street, The (1997)Det lykkes en lille jødisk dreng at holde sig skjult for nazisterne i ruinerne af nogle boligblokke.
Island, The (2005)To kloner opdager deres sande identitet og bliver udbryderkonger i kampen for at redde klonernes rettigheder.
Island, The (2009)En canadier vandrer gennem snelandskabet og funderer over konsekvenserne af en hadefuld udmelding mod bøsser.
Islands in the Stream (1977)En isoleret mand oplever fra en ø, hvordan anden verdenskrig rykker nærmere.
isoleret tilfælde, Et (1976)Egon, Kjeld og Benny skal sammen afprøve Egons plan, der involverer heftig brug af topmoderne isoleringsmateriale.
It´s All About Love (2003)Et par med polske aner kæmper for at overleve i en kold og kynisk fremtid - forfulgt over det meste af kloden på en farefuld færd.
It´s Complicated (2009)En succesrig single-restauratør kan ikke modstå eksmandens tilnærmelser og havner i et moralsk og følelsesmæssigt dilemma.
It´s Kind of a Funny Story (2010)En frustreret og forsømt teenager lader sig indlægge på en psykiatrisk klinik. Her modnes han med opgaven og indser, at livet er værd at leve.
Italian Gangsters (2015)En flok skuespillere spiller roller som fortidens italienske bad guys.
Italian Job, The (2003)Et hold professionelle røvere napper guldbarrer i massevis, men en fra gruppen er dem utro, og guldet må genvindes.
Italiensk for begyndere (2000)Kærligheden er en svær størrelse for en gruppe forhutlede danskere.
Ivan´s Childhood (1962)En 12-årig dreng melder sig som spejder i et russisk partisanerregiment, efter at hans familie er blevet myrdet af nazisterne.