4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - H


H.C. Andersen og den skæve skygge (1998)Forfatteren H.C. Andersen føler sig forfulgt af sin egen skygge, der oven i købet får menneskekrop og bliver en konkurrent på kærlighedsfronten.
Hable con ella (2002)To kvinder ligger i koma på samme hospital, og deres mandlige beundrere forsøger sammen at holde modet oppe.
Halalabad blues (2002)En blond dansk pige forelsker sig i en gift, charmerende, besværlig tyrkisk mand. Det skulle hun nok aldrig have gjort..
Half Nelson (2006)En ung folkeskolelærer har et stofmisbrug, der i sidste ende er svært at skjule for både elever og kolleger.
Half Past Dead (2002)En undercover FBI-agent får som ’indsat’ på et fængsel mulighed for at sætte en kæp i hjulet for grumme bagmænds planer.
Halfaouine (1990)En dreng i den tidlige pubertet får alle tiders chance for at udforske kvindekønnet, da han stadig regnes for barn blandt kvinderne.
Hallam Foe (2007)En 17-årig dreng kæmper efter sin mors død både for at finde sig selv og sine omgivelser i en svær og presset tid.
Halleluja (2001)To teenagepiger er ved at gå ud af deres gode skind, da deres forældre pludselig bliver meget kristne.
Hamam (1997)I det dampende tyrkiske bad får den forbudte forelskelse frit løb.
Hamburger Hill (1987)En gruppe unge soldater knytter bånd og dør som fluer i den umulige krig i Vietnam.
Hamilton: I nationens intresse (2012)En specialuddannet svensk statsspion er udstationeret i Mellemøsten, og hans forsøg på at forme et almindeligt liv hjemme i Sverige slår fejl.
Hamsun (1996)En kendt norsk forfatters liv og virke under anden verdenskrig.
Han, hun, Dirch og Dario (1962)En ægteskabskrise fører til mange interessante og musikalske stunder for en ung kvinde.
Hana-Bi (1998)En politibetjent har trukket sig tilbage men får ikke fred for kriminelle.
Hand That Rocks the Cradle (1992)En amerikansk kernefamilie får en flink barnepige, der viser sig at have hævnmotiv med i bagagen.
Hang ´Em High (1968)Hævngerrighed er der nok af i denne støvede western.
Hanna (2011)En teenagerpige er blevet trænet til en regulær dræbermaskine. Hendes far har lært hende op i skoven, og nu slippes hun løs.
Hannibal (2001)Den livsfarlige og udspekulerede morder Hannibal Lecter driver endnu engang gæk med en kvindelige FBI-agent.
Hannibal Rising (2006)Nogle makabre oplevelser i barndommen bliver begyndelsen på en livslang hævntogt for den unge Hannibal Lecter.
Happiness (1998)En håndfuld ensomme og hvileløse amerikanere kæmper for at finde mening med tilværelse, parforhold og seksualitet.
Happy End (2011)En lille flok svenske skæbner væves ind i hinanden. Det handler om tiltrækning, vold og misforstået hensynstagen.
Happy Valley [1. Season] (tvs) (2014)En kvindelig betjent med rod i privatlivet får en sag, der udvikler sig i langt farligere retning, end hun er vant til i det daglige.
Happy Valley [2. Season] (tvs) (2016)En kvindelig betjent med rod i privatlivet får en sag, der udvikler sig i langt farligere retning, end hun er vant til i det daglige.
Happy, Texas (1999)To fjollede udbrydere fra fængslet slår sig ned i en landsby under falsk identitet og skaber både glæde og kaos.
Hard Rain (1998)Under en voldsom oversvømmelse kæmper en pengetransportsbetjent mod en gruppe lovløse.
Hard Target (1993)En ung kvinde leder efter sin far og får hjælp af en mand med fingeren på pulsen og aftrækkeren. Men skumle bagmænd truer.
Harold and Maude (1971)En sær overklasseknægt møder en 65 år ældre lidelsesfælle, og de to fatter interesse for hinanden.
Harry Brown (2009)En pensioneret marineinfanterist får nok af ghettoens bøller og tager sagen i egen hånd.
Harry og kammertjeneren (1961)Da en gammel fattigmand helt uventet arver nogle penge, beslutter han at engagere en privat kammertjener.
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)En dreng med magiske evner vender tilbage til trolddommens by, hvor en farlig opgave venter ham.
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)Tre ultimative prøvelser er den helt store udfordring for unge Harry Potter - hele tiden på kanten af det umulige.
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)Onde magter truer, og Harry Potter og hans venner kommer på overarbejde for at redde Hogwarts fra en katastrofe.
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)Tilbage på trolddommens skole oplever Harry Potter og hans venner ganske store eventyr.
Harry Potter and the Sorcerer´s Stone (2001)En dreng opdager, at han har magiske evner og kommer på en særlig skole i en pragtfuldt eventyrverden.
Harrys döttrar (2005)To stockholmersøstre venter barn samtidig, men da den ene søster må føde et dødt foster begynder et større jalousidrama.
Hart´s War (2002)Da to sorte soldater havner blandt hvide allierede i en tysk krigsfangelejr i 1945 udbryder der regulær racisme.
Hateful Eight, The (2015)En dusørjæge og hans kvindelige fange finder under en snestorm i Wyoming ly på en øde beliggende kro.
Haunted (1995)En gentleman kommer på lidt af en opgave, da han skal forsøge at afkræfte, at der spøgelser på et familiegods i England.
Haunting in Connecticut, The (2009)En familie med en kræftsyg dreng flytter ind i et gammelt hus tæt ved hospitalet. Men drengen erfarer hurtigt, at huset er hjemsøgt, og det har sine meget uhyggelige forklaringer.
Haunting, The (1999)En psykiater anbringer en gruppe mennesker med søvnbesvær på et hjemsøgt slot.
Havana (1990)En spilleglad amerikaner falder for en svensk kvinde på Cuba, men i de omgivelser er intet særlig trygt.
Headhunter (2009)En dygtig headhunter hyres af en af landets mægtigste mand til at skaffe en efterfølger, der kan overtage firmaet, uden at sønnen får noget at vide.
Heartbeat (tv) (1993)Da en kvinde bliver gravid, går hendes mand helt amok. Det vil han ikke kendes ved. Heldigvis møder kvinden en mand, der er mere blød om hjertet.
Heartbreak Hotel (1988)For at peppe sin triste mor lidt op kidnapper sønnen selveste Elvis Presley.
Heartbreak Ridge (1986)En temperamentsfuld krigsveteran giver prøver på sit iskolde overblik.
Heartbreakers (2001)Mor og datter lever livet fedt ved at narre rige mænd til at gifte sig med dem. Men det kan også gå for vidt.
Heartburn (1986)To umage skribenter finder sammen og danner parforhold men konfronteres hurtigt med alle vanlige problemer.
Hearts in Atlantis (2001)En hemmelighedsfuld ældre herre flytter ind i overetagen hos en ung faderløs knægt. Hvad er det, manden gemmer på?
Heat (1995)En fænomenal bankrøver og en ihærdig politimand må forsøge at ty til gensidig forståelse, før de tørner sammen.
Heaven (2002)En kvinde tror hun har placeret en bombe i en narkobagmands papirkurv, men bomben dræber fire uskyldige. Nu vil en politimand hjælpe den angrende kvinde.
Heaven Help Us (1985)En gruppe drenge på en katolsk kostskole gør oprør mod de umenneskelige forhold på skolen, og det er ikke ufarligt.
Heaven´s Gate (1980)En kvinde må træffe et svært valg mellem to mænd, mens konflikter på mange fronter fyger om hovederne.
Heaven´s Prisoners (1996)En ganske almindelig mand får sit liv ødelagt og drages ind i et livsfarligt spil med faretruende narkobagmænd.
Heavenly Creatures (1994)To pigers meget nære venskab udvikler sig i en skræmmende retning.
Hector (2015)En hærget ældre mand turnere Storbritannien som hjemløs og har en drøm om at blive genforenet med sin familie efter 15 år.
Heist (2001)En aldrende mestertyv tager lige et par bræk mere for at samle guld til den tredje alder. Men det skal vise sig, at vennerne ikke er til at stole på.
Hejrenæs (1953)Et ungt søskendepar driver en skøn herregård og har det dybest set dejligt. Men kærlighedslivet er problematisk, indtil en familiehemmelighed afsløres.
Hellboy (2004)En klodset skabning med enorme kræfter kommer på overarbejde i en menneske/fantasiverden.
Helvedes Forgaard (2010)I 1943 indrettede Gestapo Staldgården ved Kolding som forhørs- og interneringssted. Målet var at få skovlen under sabotagen.
Her (2013)I en moderne verden hvor nærhed er erstattet af højteknologisk distance opbygger en mand et varmt venskab til sit styresystem.
Her Alibi (1989)En forfatter ser alle tiders chance for at hente inspiration til sin nye bog, da han møder en smuk ung rumænsk kvinde. Men hun er nu meget hemmelighedsfuld.
Her i nærheden (2000)En mor og hendes autistiske søn sættes på en hård prøve, da sønnen mistænkes for mord.
Hercules (1997)En gudelig helt kommer på en svær opgave, da Hades fra helvede giver ham kamp til stregen.
Hercules in New York (1969)Zeus’ søn, Herkules, keder sig i den antikke verden og tager på ferie i den moderne storby New York i året 1969.
hérisson, Le (2009)En 11-årig pige keder sig ihjel hos sin rige familie. En kvindelig vicevært og en ny japansk beboer sætter imidlertid fornyet farve på tilværelsen.
Heroes of Telemark, The (1965)En gruppe handlekraftige nordmænd forhindrer nazisterne i at producere tungt vand til atombomber.
Hesher (2010)Drengen T.J. har mistet sin mor men får endnu mere at gruble over, da den ekstremt utilpassede Hesher braser ind i hans liv med hård rock, porno og hærværk.
Hidden Agenda (1999)En ung mand får at vide, at hans bror er omkommet i en ulykke. Men det er vist ikke hele sandheden..
Hideaway (1995)En død mand genoplives efter to timer. Efterhånden bliver det klart, at han ikke vender alene tilbage fra de døde..
High Anxiety (1977)Da en uvidende læge med højdeskræk tropper op for at redde et hospitals ringe overlevelsesprocent, griber de faste folk hårdt ind.
High Crimes (2002)En kvindelig advokat kommer på overarbejde og i livsfare, da hendes militærmand står anklaget for massemord.
High Plains Drifter (1973)En lille westernflække får effektiv hjælp af en tavs rytter, da fjender vil ødelægge byen.
Hilary and Jackie (1998)En virtuos cellist med store humørsvingninger må bukke under for en eskalerende sclerose.
Himlen falder (2009)En voksen kvinde vender tilbage til sin hjemegn, hvor hun blev seksuelt misbrugt som barn, og opdager at hun har to lillesøstre. Historien gentager sig.
Himlen är oskyldigt blå (2010)En teenagerdreng får et sommerjob på en skærgårdsø, men hans arbejdsgiver har langt fra rent mel i posen.
Himlens hjärta (2008)To midaldrende par mødes af og til til intime middage, hvor der bliver snakket frit. Men da snakken falder på utroskab, bliver det begyndelsen på en farlig rejse.
Himmel über Berlin, Der (1987)To engle vandrer rundt i Berlin og læser folks tanker og erfarer, at de ikke selv kan føle og smage verden.
Himmelstigen (1997)Informativ dokumentarfilm om tilblivelsen af spiret på Vor Frelsers Kirke i København.
Hinterland [1. Season] (tvs) (2013)I en walisisk kystby kommer en kriminalbetjent på flere spektakulære mordgåder, der involverer områdets lokale særlinge.
Hip hip hurra (1987)Skagensmaleren P.S. Krøyers svingende humør påvirker både ham selv og hans omgivelser.
hirondelle a fait le printemps, Une (2001)En ung kvinde køber en idyllisk beliggende gård i Frankrigs bjerge. Med i købet følger den tidligere ejer, der skal blødes grundigt op, før et venskab kan blomstre.
History of Violence, A (2005)En idyllisk amerikansk familie rystes alvorligt, da faderens fortrængte identitet tvinges frem i lyset.
Hitchcock (2012)En kendt filminstruktør bliver besat af idéen om at iscenesætte en gyser, men han må selv finansiere - med fuld risiko.
Hitchcock/Truffaut (2015)De to meget forskellige filmskabere, Hitchcock & Truffaut, var mere end bare kolleger. De udviklede også et tæt venskab og korresponderede flittigt til det sidste.
Hitcher, The (1986)En nådesløs massemorder myrder løs for øjnene af en ung mand.
Hitler - eine Karriere (1977)Gennem omfattende dokumentarmateriale fortælles Adolf Hitlers historie, fra umiddelbart før han får magten, til han begår selvmord i 1945.
Hitler - The Rise of Evil (tv) (2003)Hvordan kunne det gå så galt, at en mand som Adolf Hitler kunne komme helt til tops i Tyskland?
Hitler and the Nazis (tvs) (2011)Historisk gennemgang af Hitlers og mange af de øvrige nazi-toppersoners periode ved magten.
Hitler´s Bodyguard (tvs) (2008)Talrige attentatforsøg mod Adolf Hitler slog fejl, primært fordi "Føreren" altid lagde sine planer om i sidste øjeblik.
Hitler´s Children (2011)Børn, børnebørn og grandniecer til højtstående nazister kæmper på hver deres måde en kamp for at vriste sig fri af fortidens synder.
Hitler´s Riches (tv) (2014)Hvor rig var Hitler egentlig, og hvordan formøblede han sine penge, både mens han levede og i sit testamente.
Hitlers Helfer: Heinrich Himmler - Der Vollstrecker (tv) (1996)Lederen af SS og en af Hitlers mest betroede medarbejdere blev ikke født ind i partiet men måtte kæmpe sig vej til magten.
Hitlers Helfer: Hermann Göring - Der zweite Mann (tv) (1996)Hermann Göring var hele Tysklands hyggeonkel og Hitlers nærmeste støtte, indtil magtbegæret og morfinmisbrugen steg ham til hovedet.
Hitlers Helfer: Karl Dönitz - Der Nachfolger (tv) (1986)Lederen af nazitysklands ubådsflåde opnåede gennem sin karriere at komme så tæt på Hitler, at denne i sit testamente udnævnte ham til sin efterfølger.
Hitlers Helfer: Rudolf Hess - Der Stellvortreter (tv) (1996)Nationalsocialisternes kronprins var et yderst sammensat menneske, der i takt med at krigen ikke kunne vindes i stigende grad blev sær og indadvendt.
Hitlers, Die - Eine Familiengeschichte (2005)Adolf Hitler var en ud af en søskendeflok på fire. Gennem interviews med dem, der var tæt på Hitler-familien, fortælles historien om slægten.
Hjartasteinn (2016)To pubertetsdrenge er bedste venner langt ude mellem bjergene i Island. Men det er svært at finde ståsted i venskab, kærlighed og identitet.
Hjemme hos William (tv) (1971)En fraskilt arkitekt møder en ung pige, men tilværelsen vil ikke hænge sammen, og arkitekten er ved at eksplodere.
Hjemve (2007)En nøgen mand er set på den lokale rådhusplads, og den lille by er på den anden ende i evige mistanker og frustrationer.
Hjerter er trumf (1976)Da en mand opsøger en arkitekt og erfarer, at han er død ved en ulykke, møder han arkitektens kone, og de bliver kærester.
Hodejegerne (2011)En succesfuld headhunter stjæler kostbar kunst i sin fritid men møder dødbringende modstand, bedst som alle tiders chance opstår.
Hodja fra Pjort (1985)En dreng og hans unge veninde er på flugt fra en ond sultan, der vil have fat i børnenes flyvende tæppe.
Hoffman (1969)En midaldrende - og sjofel - mand får under specielle omstændigheder mulighed for at bo sammen med en ung kvindelig kollega.
Hold da helt ferie (1965)Et ægtepar sukker efter at holde campingferie uden børn og svigermor, men dén plan går i vasken.
Hold om mig (2010)En gruppe unge klassekammerater lever livet i almindelig teenageforvirring, indtil en barsk begivenhed ændrer tilværelsen for altid.
Hollands børn (1946)Efter Anden Verdenskrig var Holland ilde stedt, og Danmark følte trang til at hjælpe, bl.a. ved at hente hollandske børn til Danmark.
Holocaust (tvs) (1978)En jødisk familie opløses og forsvinder i hænderne på nazisterne, der er i gang med "den endelige løsning".
Holokaust (tvs) (2000)Hitler fortsatte til det allersidste med at sende jøder i døden. Det var den krig i krigen, som Hitler kunne vinde.
Holy Smoke (1999)En ung kvinde er blever grebet af en sekt og dens guru i Indien. Hendes familie lejer en erfaren rådgiver, der skal bringe hende tilbage til et "normalt" liv.
Home Alone (1990)Efterladt af sine glemsomme forældre gør en knægt livet surt for et par indbrudstyve.
Home Alone 2: Lost in New York (1992)En knægt bliver glemt af sine forældre og kommer alene med fly til New York. Her gør han livet surt for et par banditter.
Home Alone 3 (1997)En knægt med skoldkopper er alene hjemme og får besøg af grumme røvere. Men de bliver sat alvorligt på plads.
Home at the End of the World, A (2004)En travl bøsse genforenes med sin barndomsven. Da vennen forelsker sig i bøssens kvindelige sambo, bliver det begyndelsen til et trekantsdrama.
Homefront (2013)En tidligere topagent trækker sig tilbage på landet med sin datter, kun for at blive centrum for en dødbringende hævnaktion.
Homeland [1. Season] (tvs) (2011)En mariesoldat vender hjem til kernefamilien i USA efter otte år i fangenskab og tortur i Irak. Meget har ændret sig, mest af alt soldaten selv.
Homeland [2. Season] (tvs) (2012)En mariesoldat vender hjem til kernefamilien i USA efter otte år i fangenskab og tortur i Irak. Meget har ændret sig, mest af alt soldaten selv.
Homesdale (1971)En gruppe gæster ankommer til det øde beliggende Homesdale, der kan minde om et rekreationssted. Men er der snarere tale om en psykiatrisk anstalt?
Homesman, The (2014)En enlig kvinde er chauffør gennem de vilde landskaber for at samle tre sindssyge kvinder op og fragte dem mod en mulig helbredelse.
homme du train, L´ (2002)En distingveret fransk alene-gentleman lyser op, da han får uventet gæst i form af den stille fremmede Milan, der viser sig at være lejemorder på togt.
Honeymoon in Vegas (1992)Et ungt pars bryllupsrejse skal holdes i Las Vegas, men her kommer spillefuglen op i manden, og kvinden sættes ind som sidste satsning i et spil.
hongos, Los (2014)To unge colombianske mænd driver rundt i storbyens gader og maler graffiti, indtil politiet kigger forbi og demonstrerer deres statslige magt.
Honkytonk Man (1982)En døende countrysanger drager afsted gennem landet med sin nevø i et sidste forsøg på at erobre musikamerikas hjerte.
Honning måne (1978)En fabriksarbejder falder for en kvinde på biblioteket, de bliver gift, men kvinden kan ikke løsrive sig fra moderens stramme greb.
Hook (1991)En karrieremand uden interesse i sine børn erfarer, at han er Peter Pan og omvendes.
Hoosiers (1986)Som nyudvalgt træner for en skoles basketballhold kan det være svært at tilfredsstille alle i et indspist landsbysamfund.
Hop (2002)En 13-årig dreng og hans far er illegale flygtninge i Belgien. Da faderen bliver arresteret, kæmper drengen for at få ham løsladt.
Hope and Glory (1987)Anden verdenskrig oplevet gennem en 9-årig drengs øjne. Han synes faktisk, at krigen giver en fornøjelig afveksling i hverdagen.
Horror Express (1972)En britisk antropolog har fundet et frosset monster, som han har med sig på den transsibiriske jernbane, men monstret tør op og slipper løs på toget.
Horse Whisperer, The (1998)En desperat kvinde og hendes datter må opsøge en hesteekspert, efter at datterens hest er blevet vild og gal ovenpå et styrt.
Hostage (2005)En tidligere hemmelig agent og problemknuser i komplicerede affærer er nu blevet menig politimand men må tilbage i forhandlerrollen i en personlig gidselsag.
Hostages (tv) (1992)Gennem 1980'erne toges mange vestlige journalister som gidsler i Libanon.
Hot Rock, The (1972)En mestertyv lokkes til at begå et nyt kup men belemres med tre uduelige håndlangere.
Hot Shots! (1991)En gruppe bøvede jagerpiloter omgivet af endnu mere bøvede overordnede skal forsøge at lege krig.
Hot Shots! Part Deux (1993)En dygtig jægerpilot kommer i aktion både hvad angår krig og kvinder.
Hot Spot, The (1990)En tilflytter forelsker dig i byens sexbombe uden at ane uråd. Hun viser sig at have endnu mere skumle planer, end han selv har.
Hotel Chevalier (2007)Et kærestepar mødes på et parisisk hotel og filosoferer over partnerskabet over en gang hed sex.
Hotel New Hampshire, The (1984)En meget sammentømret familie vælger at drive et hotel, og her kommer alle de usunde forhold rigtig frem.
Hotel Splendide (2000)Et særdeles øde beliggende hotel bliver drevet med hård hånd af en vanvittig englænder, der udsætter gæsterne for helt absurde prøvelser.
Hotell (2013)En fødselsdeprimeret kvinde tager med sit terapihold på tilfældige hoteller i en alternativ selvhelbredelsesproces.
Hound of the Baskervilles, The (TV) (2002)Et øde beliggende gods midt i den engelske hede hærges af en gal hund, og privatdetektiven Sherlock Holmes kommer på opgaven.
Hours (2013)En nybagt enkefar efterlades alene med sin for tidligt fødte datter på et hospital i New Orleans under orkanen Katrina.
Hours, The (2002)Tre kvinder i tre tidsaldre kæmper en kamp mod tungt humør og modgang og dermed selvmordstanker.
House of Cards (1993)Efter sin fars død går en lille pige fuldstændig i hårdknude, og - meget imod moderens vilje - engageres en ihærdig børnepsykiater.
House of Cards [1. Season] (tvs) (2013)En stålsat og koldblodig toppolitiker skyr ingen midler på sin vej mod Det hvide Hus.
House of Cards [2. Season] (tvs) (2014)Efter at være blevet vicepræsident har Francis Underwood ikke tænkt sig at lægge en dæmper på sit magtbegær. Mere vil have mere.
House of Cards [3. Season] (tvs) (2015)I stillingen som verdens mest magtfulde mand lemper Francis Underwood ikke på sin stil. Magtliderligheden vil ingen ende tage.
House of Cards [4. Season] (tvs) (2016) I stillingen som verdens mest magtfulde mand lemper Francis Underwood ikke på sin stil. Magtliderligheden vil ingen ende tage.
House of the Spirits, The (1993)45 år med en familie, der må så grueligt meget igennem. Blandt andet fordi, kvinderne har en evne til at korrespondere med ånderne.
House of Usher (1960)Der hviler en forbandelse over Usherhuset, hvilket en ung forelsket mand erfarer, da han kommer i et frygteligt uvejr for at hente sin kæreste.
Housesitter (1992)Det er ikke så let at ryste fruentimmeret væk, som en arkitekt troede. Snart har hun planlagt deres bryllup.
How Green Was My Valley (1941)Sidst i 1800-tallet kæmper en religiøs kernefamilie for at få hverdagen til at hænge sammen i en lille walisisk mineby.
How Heavy This Hammer (2015)En tvangsspisende og computerspilsafhængig far til to vil ikke tage imod konens gode råd om at ændre livsstil og er snart faretruende tæt på afgrunden.
How the Universe Works (tvs) (2010)Gennem 16 episoder kommer vi tættere på Universets mange gåder - eller også er det Universet, der kommer tættere på os.
How to Steal a Million (1966)En dygtig tyv forelsker sig i en forfalskers barnebarn og indvilliger i at stjæle en forfalsket statue for at få udbetalt forsikringssummen.
Howards End (1991)En pragtfuld villa testamenteres til en for familien ukendt kvinde, som inden husejerens død havde nået at blive rigtig god veninde med denne.
Howling, The (1981)En nyhedsoplæser er på rekreationsophold på landet efter en traumatisk oplevelse. Men på landet lurer endnu større farer: varulve.
Hr. Boe & co.´s Anxiety (2001)En sygeligt jaloux ung mand driver sig selv og sin svenske kæreste til vanvid.
Hr. Petit (1948)Historien om en kvindemorder på fri fod fortælles i tilbageblik på den dag, hvor han skal henrettes for sine ugerninger.
Hraunið (tvs) (2014)Mordet på en finansmand sender en kriminalbetjent helt ud i det yderste Island. Samtidig kæmpes der med familieliv og temperament.
Hud (1963)Et opgør udspiller sig mellem generationer på en ranch i Texas, da hele kvægbestanden muligvis har mund- og klovsyge.
Hudson Hawk (1991)En unik mestertyv kommer ud fra fængslet og presses til at gøre et nyt kup. Sammen med sin makker går han i gang.
Hudsucker Proxy, The (1994)En stor virksomhed har brug for en syndebuk i direktørstolen, og ham finder de i Norville Barnes.
Hugo (2011)En forældreløs og glemt dreng trækker urene op på Paris’ banegård. Hans sans for mekanik bringer ham tæt på filmmageren Georges Méliès.
Hulk (2003)En ung mand med en særpræget og traumatisk barndom udvikler sig under raserianfald til en gigantisk grøn kæmpe.
Human Body, The (2001)Et indblik i menneskekroppens raffinerede opbygning og funktioner, på begge sider af huden.
Human Stain, The (2003)Da en ældre mand indleder et forhold med en meget yngre kvinde, begynder en indviklet historie at folde sig ud.
Hummingbird (2013)En deserteret og efterlyst soldat er gået i storbyhundene men vækkes til hævn - og dåd af en tvivlende nonne.
Humørkort-stativ-sælgerens søn (2002)En yderst genert mand fatter interesse for en dyrlæge. Men han trækkes med en kæreste, der kun tænker på at blive gravid.
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2013)På sin 100-års fødselsdag kravler en mand ud ad vinduet på plejehjemmet og befinder sig snart midt i et højdramatisk landevejseventyr.
Hundstage (2001)Midt under den værste hedebølge i en røvsyg forstad til Wien skal der ikke meget til, før skæbnerne bliver kortluntede.
Hunger Games, The (2012)24 teenagere udvælges i en nær fremtid årligt til en dødelig kamp, hvor kun den stærkeste overlever. Måske bliver det filmens heltinde?
Hunger Games: Catching Fire, The (2013)To unge tidligere vindere af det postapokayptiske reality-show, "The Hunger Games", kommer på en ny dødbringende opgave i masseunderholdningens tjeneste.
Hunt for Red October, The (1990)En russisk ubådskaptajn viser sig at have andre planer med sit fartøj end resten af besætningen.
Hunted, The (2003)En uhyre veltrænet soldat går i selvsving og myrder løs. Det må der sættes en stopper for!
Hunter, The (2011)En lejesoldat modtager en tophemmelig mission. Han skal finde det formodede sidste levende eksemplar af den tasmanske pungulv og skyde det.
Hunting Party, The (2007)En falleret krigsreporter tager sammen med en gammel ven og en nyuddannet journalist op i de bosniske bjerge for at lede efter en krigsforbryder.
Hurra for de blå husarer (1970)To kommende husarer i et dansk regiment i 1800-tallet skal igennem en række traditionelle prøvelser for at vise deres værd.
Hurricane (1979)En amerikansk rigmandsdatter forelsker sig i sydhavsøernes idyl men får snart benene på nakken.
Hurricane Streets (1997)En 15-årig knægts småkriminelle tilværelse tages først op til overvejelse, da det næsten er for sent.
Hurricane, The (1999)En uskyldig sort mand fængsles på livstid og har efterhånden opgivet sin sag. Men en håndfuld tilfældige amerikanere beslutter at kæmpe hans sag endnu engang.
Hurt Locker, The (2008)En gruppe amerikanske soldater i krig i Irak har en voldsom stress inde på livet i arbejdet med at afsikre alle former for bomber.
Husmandstøsen (1952)Livet går sin gang på den jyske hede, hvor tjenestepigen Helga kastes rundt i manegen, før hun endelig finder vej til lykken.
Hvad med os? (1963)En tidligere frihedskæmper vender efter mange år i Afrika tilbage til Danmark, forelsker sig i en ung kvinde men plages af gamle traumer.
Hvad vil De ha´? (1956)Et par gæve gutter vil lave en film, og de vil spørge tilfældige danskere, hvad den skal handle om.
Hvid nat (2007)En stenrig ejendomsspekulant kommer i en alvorlig knibe, da et værtshusslagsmål ender grueligt galt.
Hvidsten Gruppen (2012)En modig familie på en idyllisk kro bliver central i modstandskampen mod den tyske besættelsesmagt under anden verdenskrig.
Hvileløse hjerte (1996)En teenagedreng forelsker sig i en noget ældre pige, og himmel og jord står i bevægelse.
Hvor der er vilje, er der vej (tv) (1986)Den berømte danske udbryderkonge Lorentzens smuttur ud i det frie liv.
Hvor er liget, Møller? (1971)To småskøre privatdetektiver får en speciel opgave, der bringer dem til Sct. Thomas og det øvrige USA, da en ung dansk kvinde er i livsfare.
Hypnotisören (2012)En politimand indleder et samarbejde med en omdiskuteret hypnotisør i forsøget på at komme frem til sandheden i en mordgåde.
Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999)En overvægtig svensk gut og hans makker tager på et kurophold, de aldrig vil glemme.
Händler der vier Jahreszeiten (1972)En tidligere soldat i fremmedlegionen og nuværende alkoholiker og gadesælger i München er godt i gang med at ødelægge sin tilværelse komplet.
Hærværk (1977)En journalist oplever sit livs indre hærværk, hvor en tilværelse i konstant druk sender ham mod den dybe afgrund.
Hævnen (2010)Efter at have mistet sin mor, vender en dreng sin sorg udad i destruktiv adfærd, og det er tæt på at ende helt galt.
Høfeber (1991)En ekstremt rolig mand har svært ved at se det forkerte i sin kones sidespring.
Höstsonaten (1978)En meget berømt koncertpianistinde vender efter mange år tilbage til sin datter, der bor i en øde beliggende præstegård. Gensynet bliver en tung affære.
Haakon Haakonsen (1990)En 13-årig dreng med hænderne skruet rigtigt på klarer skær og øde øer på egen hånd, efter at et sørøverskib er kæntret.