4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - F


F.I.S.T. (1978)En ung mand bliver i 1930’ernes USA bidt af fagforeningetanken og tager stadigt skrappere midler i brug for at få alle landets chauffører organiseret.
F/X (1986)En special-effects-mand med speciale i gyserfilm hyres til at iscenesætte et mord i den virkelige verden.
Fabuleux destin d´Amélie Poulain, Le (2001)En ung fransk kvinde får en raptus med, at hun vil være god ved andre. Og det går der sport i..
face cachée de la lune, La (2003)40-årige Phillippe har ikke rigtig styr på tilværelsen. Hans mor er lige død, og han forsøger at færdiggøre sin akademiske eksamen og etablere kontakt til sin homoseksuelle lillebror.
Face/Off (1997)Masser af hævnmotiv for en brav betjent, da en morder gør det af med hans søn. Men det kræver lidt ansigtsbytteri, før morderen kan overlistes.
Faculty, The (1998)En gruppe elever erfarer, at lærerne på deres skole er overtaget af væsner fra det ydre rum.
Fahrenheit 451 (1966)I en væmmelig fremtid bliver bøger forbudt, da de efter myndighedernes mening kan have en skadelig virkning på deres læsere.
Fahrenheit 9/11 (2004)Den amerikanske præsident George W. Bush brugte ifølge en dokumentarfilmmager ikke rene metoder efter katastrofen den 11. september.
Fais le mort (2016)Tom er 16 år gammel og ligger under for en lidt ældre våbenhandlers kyniske temperament. På et tidspunkt går noget helt galt, men forhåbentlig ikke noget livstruende.
Fakiren fra Bilbao (2004)Et tvillingepar flytter med deres alenemor ind i et stort, faldefærdigt slot og opdager generationers hemmeligheder.
Falkehjerte (1999)En dansk pige, der er besat af fugle, havner sovende om bord på en lastbil sammen med en falk og vågner i Italien.
Fall, The [1. Season] (tvs) (2013)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fall, The [2. Season] (tvs) (2014)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fall, The [3. Season] (tvs) (2016)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Falling Down (1993)En hårdt arbejdende hverdagsamerikaner går pludselig amok og tager loven i egen hånd.
Falling in Love (1984)To godt gifte amerikanere møder den store kærlighed og må gøre op med den indre moral.
Falsk som vatten (1985)En succesrig forlægger forelsker sig i en ung digter. Men da hun flytter ind i hans mors aflagte taglejlighed, begynder hun at blive paranoid.
Familiar Stranger, The (tv) (2001)En ganske lykkelig familie må grueligt meget igennem, da familifaderen begår selvmord. År senere viser det sig, at han bare er rejst.
familie, En (2010)En uhelbredeligt kræftsyg mand har vanskeligt ved at tage afsked med familien, da hans elskede bageri næppe kan føres videre i familiens ånd.
Familien Gelinde (1944)En fattig men lykkelig familie må sætte sin lid til farmands kunstneriske talenter midt i en krigstid.
Familien Gregersen (2004)En dysfunktionel overklassefamilie gennemlever op- men mest nedture gennem et par årtier.
Familien Gyldenkål (1975)En glad supersvindler og hans velvillige familie snyder alt og alle i et godtroende samfund.
Familien Gyldenkål sprænger banken (1976)Svindlerfamilien Gyldenkål får fingre i bankdirektør Baghmann fra Fidusbanken, og det kan give lette penge.
Familien Gyldenkål vinder valget (1977)Det ser sort ud for svindlerfamilien Gyldenkål. Men så får Charles en god idé: han stiller op som kandidat til kommunevalget.
Family Business (1989)Tre generationer af tyveknægte slår sig sammen om et indbrud, selvom farmand i midten ikke er meget for at lære sønnen op.
Family Man, The (2000)En rigtig karrieremand med Ferrari drømmer om det glade familieliv og bliver i tvivl om sin livsstil.
Family Thing, A (1996)Sandheden kommer frem, efter at moderen er død: En moden hvid herre viser sig at have en bror - og så er han sort!
Family, The (2013)En amerikansk mafiafamilie genhuses i Normandiet i Frankrig, men den nye tilværelse er langt fra sikker.
Fan, The (1996)En baseballspiller får nærkontakt med en virkelig indædt fan, der viser sig ikke at være helt ordentlig skruet sammen oven i hovedet.
Fanny och Alexander (1982)To børn fra et rigt hjem oplever deres livs mareridt, da deres far dør. Nu kommer de i pleje hos en tyrannisk biskop.
Fantastic Mr. Fox (2009)Hr. og fru Ræv med familie får benene på nakken, da lokale erhvervsdrivende ønsker dem døde efter talrige ræveindbrud.
Far and Away (1992)Fra den irske barskhed ønsker en ung mand at slippe væk til USA for at få sin egen jord. Han belemres med en snobbet overklassepige, hvis fine manerer dog hurtigt sættes på prøve.
Far From Heaven (2002)En populær familiemor kommer i ubalance, da hun griber sin mand på fersk gerning med en anden mand. Kan han blive en "rigtig mand" igen?
Far laver sovsen (1967)Et ungt par lever i det perfekte parforhold med faste kønsrollefordelinger. Men det bliver der vendt op og ned på, da hun bliver direktør.
Far skal giftes (1941)En alenefar til tre bliver presset til at gifte sig, men han vil det anderledes.
Far til fire (1953)En lille moderløs familie forsøger at få økonomien til at slå til. Så hjælper det altid at have hjertet på rette sted.
Far til fire i byen (1956)Far og hans fire børn er på tur i byen med efterfølgende op- og nedture.
Far til fire i højt humør (1971)Far, fire børn og onkel Anders vinder en campingvogn, så ferien til Jylland er reddet. Her bliver de gode venner med hele Cirkus Benneweis.
Far til fire i sneen (1954)Far vinder en skirejse for hele familien til Norge, og selvom fru Sejersen uanmeldt tager med, bliver rejsen alligevel fuld af gode oplevelser.
Far til fire med fuld musik (1961)Både Lille Per og Ole havner i fristerens kløer men bliver heldigvis reddet på målstregen.
Far til fire og onkel Sofus (1957)Far og fire børn får besøg af onkel Anders' gnavne tvillingebror fra Amerika. Det kræver virkelig noget at få onklen i godt humør.
Far til fire og ulveungerne (1958)Lille-Per udvikler sig til en lille helt, da han får lov at blive spejder. Og i det lille hjem må Mie overtage de huslige gerninger, da Søs er blevet gift.
Far til fire på Bornholm (1959)Onkel Anders vinder 5000 kr. i lotteriet, og familien drager til Bornholm, hvor Søs’ mand samtidig har fået et lægevikariat.
Far til fire på landet (1955)Far vil ikke på landet, men det vil børnene morderlig gerne, så mon ikke ønsket går i opfyldelse?!
Fargo (1996)En desperat bilsælger kidnapper sin kone for at lokke en løsesum ud af sin stenrige svigerfar. Men han klokker i det.
Fargo [1. Season] (tvs) (2014)En særdeles udspekuleret og åleglat forbryder har vind i sine morderiske sejl, der efterlader et spor af død og ødelæggelse i Minnesota.
Fargo [2. Season] (tvs) (2015)Politi og forbrydere i kamp med tiden i en hæsblæsende jagt med masser af lig i slipstrømmene gennem Minnesota.
Farinelli : Il castrato (1994)Et af datidens store musikalske tilløbsstykker, den kastrerede sanger, viser sig også at have en enorm tiltrækningskraft hos kvinder.
Farlig Ungdom (1953)En fattig lærling havner i gruppepressets kløer og dermed i kriminalitet og politiets søgelys.
Farligt venskab (1995)En dødssyg forsker udser sig en skoleknægt, som han ønsker at udføre ubehagelige forsøg med inden sin død.
Farväl Falkenberg (2006)I den lille svenske kystby Falkenberg forsøger en gruppe unge venner at gøre op med livet - fortiden og fremtiden i og udenfor deres fødeby.
Fasadklättraren (tvs) (1993)En naiv mand havner i fængslet, hvor han læres at klatre op og ned af lodrette mure af en gammel ekspert.
Fasandræberne (2014)En tyve år gammel mordgåde bliver højaktuel igen, og kriminalbetjent Mørck fanges midt i sagens alvor.
Fast & Furious (2009)En tidligere gaderæskører arbejder nu for FBI og får brug for sine evner bag rattet, da en væmmelig narkotikabagmand skal ned med nakken.
Fast & Furious 6 (2013)En gruppe venner med forstørret speederfod i en kriminel løbebane samles igen. Politiet har nemlig brug for hjælp i kampen mod væmmelige bagmænd.
Fast and the Furious, The (2001)En gruppe hårdkogte benzinsniffere bryder love og sund fornuft, når de giver den gas i vilde gadeløb.
Fast and the Furious, The: Tokyo Drift (2006)En ung amerikaner med benzin i blodet er tæt ved at havne bag tremmer men får en ny chance hos en onkel i Tokyo. Men kan han holde sig fra gaderæs?
Fast Five (2011)Gadedrenge med benzin i blodet og deres babes planlægger et stort røveri i Brasilien og samtidig et større opgør med narkobaroner.
Fat Kid Rules the World (2012)En overvægtig teenager uden noget socialt liv starter et aparte venskab med en adspredt småvanvittig fyr, der elsker at rive i en guitar.
Fat Man and Little Boy (1989)I dyb hemmelighed planlægger kræfter i den amerikanske hær sent under anden verdenskrig at konstruere en atombombe. Det bliver en hård fødsel.
Fatal Attraction (1987)Mens konen er på ferie med datteren har succesfamiliefaderen en hæsblæsende erotisk affære med en kvinde. Men hun vil under ingen omstændigheder sige stop.
Father of the Bride (1991)Om faderens store hjertenssorg, når datteren i hans liv pludselig vil leve sit eget liv med sin helt egen mand.
Father´s Betrayal, A (tv) (1997)Far og søn har netop fundet hinanden, da sønnen erfarer, at faderen er en slem voldtægtsforbryder.
Fathers´ Day (1997)To mænd tror begge, at deres ekskærestes teenagedreng er deres søn, og de drager sammen ud for at finde ham.
Fatso (2008)En overvægtig norsk onanist får alle tiders tilsyneladende umulige chance, da en 19-årig svensk pige lejer et værelse i hans lejlighed.
Favor, The (2011)En ung fyr får en angiveligt fræk opringning fra en mandlig ven, men der venter et par slemme skuffelser.
Fear and Desire (1953)Fire soldater er fanget bag fjendens linjer i en fiktiv krig og kæmper mod deres frygt og begær.
Fear X (2003)Harry vil for enhver pris have klarlagt omstændighederne omkring sin kones mystiske død. Efterforskningen bliver ubehagelig.
Fear, The (tvs) (2012)En hårdhudet Brighton-mafialeder med familien som håndlangere må langsomt forsøge at forlige sig med en fremskreden demenssygdom.
Fearless (1993)Efter at have overlevet et tragisk flystyrt føler en mand sig udvalgt og fører en frygtløs tilværelse.
Fearless Vampire Killers, The, or: Pardon Me, But Your Teeth Are in My Neck (1967)En professor og hans højre hånd drager til Transsylvanien for at finde sandheden om vampyrerne.
Feast of Stephen, The (2009)En ung knægt bliver opstemt af at se de jævnaldrende drenge spille basketball. At de mobber ham på det groveste, har han det i virkeligheden fint med.
Fede tider (1996)Fast besluttet på fællesskab og frihed flytter et ungt par i kollektiv på landet. Men det er så som så med den indre frihed.
Féher isten (2014)Menneskene behandler Budapests gadehunde som det skidt, de træder på, men en dag tager hundene hævn, så hår og savl står til alle sider.
Felix (1982)En ensom pensionist fingerer en kattekidnapning og får mere opmærksomhed, end hun havde turdet håbe på.
Felon (2008)En familiefar kommer til at slå en indbrudstyv ihjel og havner bag tremmer, hvor kampen for overlevelse bliver mere end hård.
fem benspænd, De (2003)Lars von Trier og Jørgen Leth forsøger at bryde med de konventionelle måder at lave film på.
Fem mand og Rosa (1964)Fem vidt forskellige mænd på en stue på sygehuset planlægger et kup ved hjælp af den mobile Rosa.
femme d´a coté, La (1981)Et ægtepar flytter ind i et tomt hus i en lille landsby. Og helt tilfældigt bor hendes eks-elsker lige overfor. Så nu bliver der ballade.
Feriado (2014)En teenagedreng er på sommerferie hos familien på landet. Han er den stille type, der går meget for sig selv. Han er tiltrukket af den unge mand, Juano.
Fernsehen unterm Hakenkreuz (tv) (1999)Nazisterne producerede regelret og "arisk" live-fjernsyn til de få og udvalgte, mens de var med magten.
Ferris Bueller´s Day Off (1986)Mens kammeraterne slider i det i skolen, holder frække Ferris en pjækkedag med masser af ikke helt stuerene aktiviteter.
Festen (1998)Midt under en stor familiefest begynder den ældste søn pludselig at komme med gruopvækkende beskyldninger mod sin far.
fetten Jahre sind vorbei, Die (2004)Tre unge tyskere forsøger med egne utraditionelle metoder at skræmme stenrige tyskere. En farlig og indædt kamp.
Feuertaufe (1940)Nazisterne giver syn for sagen i en spillefilmslang propagandafilm om invasionen af Polen som en stor militær succes.
Fever Pitch (1997)En skolelærer med en voldsom fodboldentusiasme forelsker sig og påbegynder dermed en besværlig hverdag.
Few Good Men, A (1992)En hær af anklager flyver gennem retssalsluften, da en hel hær af militærfolk stævner sammen i en prekær sag.
fiende att dö för, Ett (2012)I 1939 er et hold forskere på mission for nazisterne ved Svalbard. Målet er at styrke en teori, men krigen kommer i vejen.
Fifth Element, The (1997)I en fredløs fremtid kæmper en taxachauffør for at overleve og møder en særdeles mystisk kvinde.
Fight Club (1999)To selvdestruktive unge mænd starter en klub, hvor man kan blive banket til plukfisk i sin fritid.
Fight for Justice: The Nancy Conn Story (tv) (1995)Det er svært at få retfærdighed til at ske fyldest for en kvinde, hvis voldtægtsforbryder sættes på fri fod.
fil, Le (2009)En ung mand vender hjem til sin mor i et naturskønt område ved havet i Tunesien, kun for at forelske sig i hushjælpen, Bilal.
film om när man badar, En (2008)På en lille badeanstalt på Söder i Stockholm kommer en gruppe ældre mænd fast hver fredag og nyder vandet og hinandens samvær.
Final Analysis (1992)En psykolog tiltrækkes af en patients hemmelighedsfulde søster og drages ind i et spil fuld at begær og løgne.
Final Conflict, The (1981)Antikrist eller Satan i egen høje person spreder død og ødelæggelse omkring sig. Faren er, at han udadtil ser ganske almindelig ud.
Final Countdown, The (1980)Besætningen ombord på et amerikansk hangarskib udsættes for en mystisk storm, der sender dem tilbage i anden verdenskrig.
Final Cut: The Making and Unmaking of Heaven's Gate (2004)Michael Ciminos storfilm "Heaven´s Gate" kom i kølvandet på succesen med "Deer Hunter". Men den nye storfilm skulle blive et økonomisk flop.
Final Fantasy: The Spirits Within (2001)En animeret kvinde er oppe imod selveste ondskaben i en fjern og uhyggelig fremtid.
Find Me Guilty (2006)En tålmodig jury lytter til advokater og anklagede gennem en 21 måneder lang retssag, hvor mafiaen står anklaget i en lang række sager.
Finding Forrester (2000)En 16-årig studerende møder en berømt men ensom og bitter forfatter, og et venskab er under opsejling.
Finding Neverland (2004)En blød mandlig forfatter elsker børn og barnlige lege. Med sit barnlige sind forfører han en hel familie med en modtagelig alenemor.
Fine Things (tv) (1990)Det hele var ellers lige så lykkeligt, da en ung kvinde fandt manden i sit liv, men så banker døden og eksmanden på døren.
fiore delle mille e una notte, Il (1974)En ung knægt forelsker sig i en slavinde og bliver hendes herre. Men slavinden bliver kidnappet, og knægten må rejse langt i sin søgen efter hende.
Fire With Fire (2012)En brandmand bevidner og overlever en nynazists drab på en kioskejer. Men politiets vidnebeskyttelse er intet værd, skal det vise sig.
Firefox (1982)Russerne har bygget et mystisk fly, og en specialtrænet amerikansk agent sendes derover for at tilintetgøre det.
Firestarter (1984)En lille pige har et uheldigt talent: Hun kan sætte ild til ting ved tankernes kraft. Det er der skumle bagmænd, der vil udnytte.
Firewall (2006)En bankdirektør kommer i knibe, da en gruppe kriminelle tager hans familie som gidsel. De skyer bestemt ingen midler, før et større millionbeløb er havnet på deres udenlandske konto.
Firm, The (1993)En stinkende rig og succesfuld advokat erfarer, at hans firma er korrupt - og det må stoppes!
Firmaskovturen (1978)Et mindre firma tager på skovtur på Bakken og bliver så berusede, at de alle ender i detentionen.
First Blood (1982)En Vietnam-veteran med traumer i sjælen jags på liv og død af en kompromisløs politibetjent og må tage kampen op i selvforsvar.
First Deadly Sin, The (1980)En pensionsduelig politimand tager en sidste sag, hvor han jager en øksemorder, mens konen ligger halvvejs i koma på sygehuset.
First Knight (1995)En ung dronningekandidat kommer i et slemt dilemma, da hun også forelsker sig i en rebelsk yndling.
Fish Called Wanda, A (1988)En gruppe ikke særlig røverlignende fjolser stjæler en masse diamanter, men det bliver svært at holde tæt.
Fish Tank (2009)En teenager kæmper for at finde fodfæste i en verden fuld af skuffelser. Men en dag åbner moderens nye kæreste nye muligheder.
Fishbelly White (1998)En teenager i sorg efter sin mors død cykler omkring med en kylling i cykelkurven og udfordres af de lokale unge, der synes, han er mærkelig.
Fisher King, The (1991)En modløs radiospeaker passes op af en sær snegl, og de to indleder et alsidigt venskab.
Fitzcarraldo (1982)En entusiastisk iværksætter har en vision om at bygge et operahus dybt inde i Amazonas regnskov. Alle anser ham for at være vanvittig, men han er fast besluttet.
Five Easy Pieces (1970)En talentfuld pianist dropper musikken til fordel for et almindeligt arbejde. Det bliver ikke nemt at skulle mødes med sin familie igen.
Flags of Our Fathers (2006)Efter det blodige slag om Iwo Jima vender de unge soldater hjem med traumer og bliver ufrivillige stjerner i et stort show.
Flamberede hjerter (1986)At kærlighed ikke altid går hånd i hånd med kildevand må Henriette sande, da hun møder den liderlige læge Henrik.
Flammen og Citronen (2008)To effektive modstandsfolk har et hårdt program med at likvidere danske nazister og andre trusler mod fædrelandet under besættelsen.
Flandres (2006)Langt ude på det franske land hersker kedsomheden blandt de unge beboere, og mændene drages af en fjern arabisk krig.
Flawless (1999)Da en hårdkogt politimand får en hjerneblødning, må han igennem en lang genoptræning. Og her kan overboen, en farverig transvestit, hjælpe med sanglektioner.
Fled (1996)Lænket til hinanden flygter to fanger, da muligheden opstår, men de har ikke meget tilfælles ud over ønsket om at slippe væk.
Flemming og Kvik (1960)En af skolens to uartige drenge er på vippen til at blive smidt ud men bliver reddet af skolens flinke rektor.
Fletch (1985)En journalist med sans for forklædninger drager efter en narkotikabagmand.
Fletch Lives (1989)En journalist arver en større ejendom efter en ukendt tante, men planen om at lægge det gamle liv bag sig og starte et nyt holder ikke helt stik.
Flickan (2009)En 9-årig pige er for lille til at komme med familien til Afrika og skal passes hjemme af sin tante, der dog svigter pigen til fordel for druk og hor.
Flickan som lekte med elden (2009)En hårdt prøvet ung kvinde kæmper på egen hånd for overlevelse blandt skruppelløse mænd, da hun bliver midtpunkt i en sag om sin egen fortid.
Flight (2012)En alkoholiseret og stofpåvirket pilot nødlander mirakuløst et fly på en mark, men kan hans samvittighed holde til at lyve sig fra ansvaret?
Flightplan (2005)En kvinde er på vej med luksusfly til New York med sin lille datter. Da datteren forsvinder undervejs begynder en nervepirrende kamp for retfærdighed.
Flintesønnerne (1956)Et tvillingepar får deres sag for, da de elsker den samme kvinde på familiegården.
Flintstones, The (1994)I en fortidsby, hvor alt regnes i sten fjoller indbyggerne rundt med dagligdags problemer.
Flirting with Disaster (1996)En mand i et sundt parforhold med lille baby tager familien med rundt i landet, da en sagsbehandler påstår at have fundet hans biologiske forældre - flere gange.
Flugten (2009)En kvindelig journalist tages som gidsel af Taleban i Afghanistan. Hun får uventet hjælp til at flygte af en ung mand, der siden får brug for hendes hjælp.
Flugten (1942)En mand på flugt, tilsyneladende efter at have begået et mord, løber og løber, mens angsten bygges op til det umenneskelige.
Fly, The (1986)En videnskabsmand kommer til at gå lidt for langt i sine forsøg med fluer.
Flyvere i natten (2014)En niårig dreng bor alene med sin alkoholiserede far i provinsen og må ofte være den ansvarsfulde voksne.
Fløjtespilleren (1953)En mand, der har glemt hvem han er, opdager at han er god til at spille på fløjte og bliver artist i et cirkus. Men snart indhenter fortiden ham.
Flådens friske fyre (1965)Fiskerne Valdemar, Knud og Svend bliver indkaldt til flåden, og her viser de nye friske sider af sig selv.
Flåklypa Grand Prix (1975)En lille norsk dukkebjergby er på den anden ende, da der skal foregå et racerløb med byens lokale cykelsmed i en specialbygget bil.
Focus (2015)En superfusker med held i sprøjten får kvindeligt modspil og kamp til stregen. Nu begynder der at snige sig følelser ind i en ellers iskold branche.
Fog, The (1980)En lokal radiospeaker og hendes nærmeste må kæmpe en hård kamp for overlevelse, da en ondsindet tåge lægger sig over byen.
For frihed og ret (1949)Om den danske befolknings op- og nedture i årene fra 1820 og frem til den frie forfatning i 1849.
For Your Eyes Only (1981)Et engelsk skib bliver sænket i internationalt farvand. Da der er et yderst tophemmeligt kontrolsystem om bord, bliver det lige en sag for specialagent James Bond.
Forbrydelsen (tvs) (2007)Kriminalpolitiet jagter 19-årige Nannas morder, og gennem det meste af forløbet er Københavns Rådhus’ toppolitikere i søgelyset.
Forbrydelsen II (tvs) (2009)Politiopdageren Sara Lund hentes tilbage i folden i forsøget på at opklare en række mord på tidligere Afghanistan-soldater.
Forbrydelsen III (tvs) (2012)Politiet kommer på hårdt arbejde, da en af landets mest magtfulde mænds datter bliver kidnappet af en udspekuleret forbryder.
Forbrydelser (2004)En nyansat kvindelig fængselspræst får sin sag for, men den største udfordring kommer, da hun bliver uventet gravid.
Force 10 From Navarone (1978)En særstyrke skal med vold og magt bekæmpe nazisternes indtog i Jugoslavien.
Force of One, A (1979)En dygtig karatebokser hyres af politiet, der gerne vil i træning, så de kan komme kriminaliteten i storbyen til livs.
forelskelse, En (2008)En teenager med pigekæreste forelsker sig i kærestens far, der gengælder drengens tilnærmelser ud af seksuel frustration og fortrængning.
Forelsket i København (1960)Et lille jazzband i økonomisk knibe får vind i sejlene, da pianisten gennem en forveksling får fingrene i en svensk sanglærke og i tilgift bliver forelsket.
Forever Young (1992)En uheldig pilot fryses ned og mister muligheden for et liv med sin store kærlighed.
Forget Paris (1995)To voksne mennesker mødes i Paris og forelsker sig dybt i hinanden. Men da hverdagen indtræffer, kommer også hverdagens problemer.
Forgotten Silver (tv) (1995)En glemt new zealandsk filminstruktør bliver genopdaget, og det viser sig, at hans filmambitioner rakte endog meget vidt.
Forgotten, The (2004)Hvad gør Telly Paretta, da alle omkring hende pludselig hævder, at hun aldrig har haft en søn: at hun har vrangforestillinger og blot skal glemme drengen?
Forrest Gump (1994)En småt begavet mand med ganske få venner klarer sig igennem livet på overbevisende vis.
Forræderne (1983)To unge medlemmer af de danske nazister tager tæt på krigens afslutning flugten.
Forsaken (2015)Da sønnike vender hjem til fødebyen, bliver han nødt til at finde skyderne frem igen, da onde kræfter udfordrer den ellers fredelige fyr.
Forsvunden (2006)Teenageren Christine har slået op med kæresten. På lejrskolen glider hun længere og længere væk fra de andre i sin personlige krise.
forsvundne fuldmægtig, Den (1971)Træt af det hele vælger en mand at leve videre i fred og ro under falsk identitet.
forsømte forår, Det (1993)En ondsindet lektor får sin sag for, da en gruppe drenge beslutter sig for ikke længere at finde sig i hans tyranni.
fortabte sjæles ø, De (2007)En 14-årig pige flytter til provinsen og finder sin lillebror besat af en ånd fra 1800-tallet. Sammen med en ven og en clairvoyant må pigen befri broderen.
Fortidens skygge (2012)En gal morder er løs i København, og politiets eksperter kæmper mod tiden for at gennemskue de morderiske planer.
Fortress (1992)I en ikke fjern fremtid bliver et par arresteret, fordi de har brudt etbarns-politikken, og de bliver anbragt i et topsikret, underjordisk fængsel.
Foul Play (1978)En uheldig kvinde drages ind i en hæsblæsende kriminalsag, men snart kommer en privatdetektiv hende til undsætning.
Four Weddings and a Funeral (1994)En søgen efter kærlighed flere par imellem med store kærligheds- og kirkemæssige vanskeligheder.
Fourth Protocol, The (1987)Den kolde krig er på sit højeste, og en russisk agent roder rundt med en bombe i England.
Fra den gamle købmandsgaard (1951)En yndige studine vender hjem til sin slægtsgård, hvor to friske mænd bejler om hendes hjerte.
Fracture (2007)En succesrig ung advokat tager en tilsyneladende nem sag, hvor den hovedmistænkte har tilstået mordet på sin kone. Men det skal snart udvikle sig til en katten-efter-musen-leg.
Frailty (2001)En alenefar til to drenge får til opgave af Gud og engle at dræbe såkaldte dæmoner, og snart er drengene begge en del af vanviddet.
Frank (2014)En keyboardspiller headhuntes til et rockband, hvor forsangeren render rundt med et gigantisk hoved udenpå sit eget.
Frankenstein (1931)En videnskabsmand indsamler lig og skaber et væsen med voldsomme kræfter.
Frankenstein Unbound (1990)En videnskabsmand beslutter at finde sandheden om Frankenstein og rejser tilbage i tiden for at møde den underlige fyr.
Frankenweenie (2012)En opfindsom dreng lapper sin døde hund sammen og sender kraftige lyn igennem den. Måske kan den igen sige bjæf og logre?
Franswa Sharl (2009)En 12-årig dreng gør sit eget finurlige oprør mod sin konservative far på en rejse til Fiji.
Frantic (1988)Under en rejse til Paris får en mand stjålet sin kone. Hvordan skal han nu skaffe hende tilbage?
Free Willy (1993)En 12-årig rebelsk dreng bliver bedste venner med en hval - og på længere sigt også med sin nye plejefamilie.
fremmed banker på, En (1959)I et sommerhus langt ude på landet åbner en enlig kvinde sine døre for en fremmed mand. Kærlighed ved første blik. Men noget er helt galt.
Fremragende timer (2003)En 15-årig dreng reflekterer på en noget ældre mands kontaktannonce og møder ham på et hotel, men en kvinde på gangen er ikke tryg ved situationen.
French Connection II (1975)En amerikansk privatdetektiv føler sig helt til grin under sit opklaringsarbejde i Paris, men inden længe skal han få endnu mere at tænke over.
French Connection, The (1971)En privatdetektiv og hans kompagnon har fået færten af en stor narkotikabande.
French Kiss (1995)Da en kvinde bliver brændt af, rejser hun til Paris for at generobre sin forlovede. Men i Paris møder hun Luc.
Frenzy (1972)En seriemorder hærger i London. Han voldtager sine ofre og kvæler dem med et slips.
Freshman, The (1990)En student får tilbudt arbejde, og inden længe er han infiltreret i storbyens mafia.
Freud flyttar hemifrån (1991)En flyvsk jødisk familie i Sverige mødes til en fødselsdag, men en tragedie lurer i horisonten.
Freunde (2001)To 16-årige drenge strejfer omkring, slås og flirter med hinanden. Under overfladen lurer en eksplosiv seksualitet.
Fri os fra det onde (2009)En vanvittig chauffør forsøger at skyde skylden på en lokal flygtning, da han har påkørt en kvinde. Men enkemanden viser sig at være kristenfundamentalistisk psykopat.
Frida (2002)En karismatisk malerinde og hendes sextossede, utro mand kæmper en hård kamp for at holde sammen i Mexico.
Fried Green Tomatoes (1991)En ældre dame fortæller om sin ungdoms lykke og inspirerer sin tilflytter.
Fright Night (1985)Det er svært for den gyserentusiastiske knægt at overbevise vennerne om, at naboen viser sig at være vampyr.
Frihed på prøve (2010)En københavnsk mand får prøveløsladelse fra fængslet og sættes på helt andre prøvelser, da han drager til Jylland for at hjælpe sin søn.
Frihed, lighed og Louise (1944)Et miserabelt ægteskab ender i forståelse efter mange ydmygende episoder.
Frihetens skugga (tvs) (1994)En ung mand på fri fod efter en tur i brummen jages uretfærdigt gennem norden for et mord.
Frit fald (2011)En teenagerpige forsøger desperat at komme tæt på sin prøveløsladte mor, men moderen er ikke det bedste forbillede.
Frk. Vildkat (1942)En frustreret skuespilleraspirant møder en galant fuldmægtig, og sød musik opstår så småt.
From Dusk Till Dawn (1996)Et par lovløse fyre kidnapper en familie og bliver næsten helt gode venner med den. Men så ankommer de til en kro fyldt med mystiske mennesker.
From Hell (2001)Blodsporet efter London-kvindemorderen Jack the Ripper sender en kriminalbetjent på overarbejde. Og her får han glæde af sin særlige sjette sans.
From Here to Eternity (1953)I dagene op til angrebet på Pearl Harbor svinger humøret ganske som sædvanligt på en amerikansk militærbase.
From Paris with Love (2010)En agentspire i Paris drømme om virkelig action, og det får han, da en skydegal amerikaner kommer til byen og vil standse et terrornetværk.
From Russia with Love (1963)Bond jages på livet løs af en international forbryderorganisation. Kan han holde hovedet koldt?
Frozen Ground, The (2013)En massemorder udnytter sine ofrer og jager dem som vildt i Alaskas ødemark. En betjent sætter alt ind på at finde de afgørende beviser.
Frozen with Fear (2000)En rig kvinde har ikke det bedste forhold til sin mand. Han vil for enhver pris have hende fejet af banen, så han får adgang til formuen.
Fruen på Hamre (2000)En bondekone får sin sag for, da hendes mand viser sig at være fjendtlig stemt.
Frygtelig lykkelig (2008)Efter at have gjort i nælderne i København, sendes en betjent til Sønderjylland, hvor der venter ham voldsomme udfordringer.
Frøken Kirkemus (1941)Alle kneb tages i brug, da en kvinde vil have stillingen som privatsekretær. Og da jobbet er i hus, fører det mere end vanlig løn med sig.
Frøken Nitouche (1963)En syngende kvinde på en klosterskole og hendes charmerende musiklærer tager på opdagelse på den anden side af skolens mure.
Fucking Åmål (1998)Midt i al kedsomheden udvikler to piger et venskab, der lyser op i det triste og ensfarvede.
Fugitive, The (1993)En uskyldigt dømt jages gennem land og rige af en meget ihærdig betjent.
Fuglejagten (2012)En flok fuglenørder mødes i den danske natur og går amok, da en tilsyneladende meget sjælden fugl er set i området.
Fukssvansen (2001)To brødre havner i en morbid situation, da deres ven dør af en overdosis. Men det tager de med oprejst pande.
Full Metal Jacket (1987)Om hvad krigens rædsler kan gøre ved sine soldater og øverstbefalende.
Full Monty, The (1997)Hvad i alverden skal man stille op, når økonomien er elendig, og der intet arbejde er at få? En gruppe mænd bruger fantasien.
Fun with Dick and Jane (2005)Et par uden arbejde oplever den totale økonomiske røvtur og beslutter sig for at prøve kræfter med røverikunsten.
Fundamentals of Caring, The (2016)En kørestolsbundet teenager får en ny plejer, der hjælper ham med at komme væk hjemmefra og opleve nye sider af tilværelsen.
Funeral Kings (2012)En gruppe alterdrenge er mest af alt optaget af piger og kvinder og kæmper en hård kamp for at få det første kys, eller skridtet videre.
Funny Games (1997)En lille familie er netop ankommet til deres idylliske sommerhus, da to unge psykopater dukker op ud af ingenting og proklamerer, at de alle skal dø.
Fuori dal mondo (1999)En nonne får overrakt et efterladt barn og ser det som sin mission at genfinde barnets mor.
Fury (2014)En lille håndfuld amerikanske soldater kæmper ihærdigt mod nazisterne i de døende dage af Anden Verdenskrig.
Fúsi (2015)En svært overvægtig mand midt i fyrrerne med et stort hjerte bor stadig hjemme hos mor, da en kvinde pludselig begynder at vise interesse for ham. Eller er det nu også interesse?
Futures (and Derivatives) (2007)I et forsøg på at imponere klienten hyrer et advokatfirma en ekstern fyr til at udfærdige en farverig præsentation.
Fyra veckor i juni (2005)En ung kvinde med en kantet fortid flytter ind i en trist lejlighed, der er præget af et større renoveringsprojekt. Men stedet giver hende positive erfaringer.
Fälscher, Die (2007)En gruppe meget dygtige jøder får særbehandling i koncentrationslejren, mod at de hjælper nazisterne med at forfalske pund- og dollarsedler i stor stil.
Fætrene på Torndal (1973)To brødre ankommer til den gård, som de har arvet efter deres onkel. Snart er der bøvl med naboen, der er en pengegrisk snydepels.
Får (2009)En lille familie i landlig sommeridyl får røven på komedie ved uventet besøg, hvor sandhederne kommer på bordet.