4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - D


D´Ardennen (2015)Da den rå Kenny med den slemme banditfrisure kommer ud af spjældet er det med en generel negativ attitude, trækker han hurtigt brormand med ned i dyndet.
Da Vinci Code, The (2006)Tegnforskeren dr. Langdon og en kvindelig fransk agent er på jagt efter sandheden om Jesus' liv og den hellige gral, og det bliver en farefuld færd.
Daddy (tv) (1991)Efter mange års lykkeligt familieliv vil konen pludselig gå egne veje. Tilbage står faderen med børnene.
Daddy Day Care (2003)To mænd der lige har mistet deres job er nødsaget til at tænke alternativt. De kommer på den friske idé at starte deres egen dagpleje for områdets krøltoppe, og stik imod alle forventninger kan det gå hen og blive en succes.
Dag och natt (2004)En velklædt, velkørende mand har besluttet sig for at begå selvmord. Intet kan stoppe ham, og i sin bil siger han farvel til familie og venner.
Daisy Diamond (2007)En ung alenemor forsøger at få job som skuespiller, men alle behandler hende som det skidt, de træder på.
Damage (1992)En minister tiltrækkes i voldsom grad af en kvinde og kan ikke styre sine drifter. En tragedie lurer forude.
Damien: Omen II (1978)En dreng er personifikationen af Antikrist. Han bor hos sin naive onkel, og snart står det klart, at hans særlige evner ikke er til at kontrollere.
Dance with a Stranger (1985)En kvindelig bartender forfølges på godt og ondt af sin omskiftelige elsker, der ikke vil tage godtage et nej.
Dancer in the Dark (2000)En ung kvinde har gennem en årrække sparet op, så hendes søn kan få en øjenoperation. I sin kamp for at få gennemtrumfet sin vilje, ofrer hun sig kompromisløst.
Dances with Wolves (1990)For at komme de vilde indianere nærmere slår en soldat lejr midt i vildmarken og opbygger sjældne venskaber.
Dancing at Lughnasa (1998)En håndfuld singlesøstre gennemlever medgang og modgang midt i den skønne irske natur.
Dangerous Child (tv) (2001)En 16-årig dreng har voldelige tendenser over for sin mor. Hvad skal moderen stille op?
Dangerous Liaisons (1988)Besat af tanken om at forføre så mange kvinder som muligt kaster en mand sig ud i erotikkens kunst med glubende opfindsom appetit.
Dangerous Lives of Altar Boys, The (2002)En flok teenagerdrenge på en katolsk kostskole har så uendeligt meget andet i hovederne end fromme bønner og fællessang.
Dangerous Method, A (2011)I psykoanalysens barndom bliver Freud og Jung venner, men deres forskellige indfaldsvinkler sætter venskabet på prøve.
Dangerous Minds (1995)Chokeret over sin nye klasses flabede fremfærd går en ung lærerinde i krig. Men opgaven bliver usandsynlig stor.
Danmark er lukket (1980)Danmark er blevet erklærer konkurs og er lukket. Danskere må søge tilflugt i andre europæiske lande.
Danmarks sjoveste mand (2004)En evigt jaloux stand-up-komiker er sygeligt fikseret i sin kones gøren og laden, og det bliver en stor belastning for dem begge.
Dannys dommedag (2014)En invasion af monstre giver et uventet afbræk fra hverdagen for to teenagebrødre.
Dans for mig (2012)15-årige Egor er kommet til Danmark fra Rusland for at træne med den jævnaldrende Mie. Begge er de 100 % dedikeret til dans.
Dans la maison (2012)En godt gift gymnasielærer kaster sin egen indre litteraturdæmon over en mønsterelev med gode skrivegener.
Dansen (1994)Gennem mange kulturer fra nord til syd med dansen som fælles tema.
Dansen med Regitze (1989)Om hvordan et ægteskab kan overleve trods store kontroverser gennem tiderne.
Dansk litteratur (1989)27 danske forfattere formidlet og fortolket på 44 minutter af 12 meget forskellige stemmer.
Dante´s Peak (1997)En ekspert bliver buhet ud, da han forsøger at overbevise om faren for vulkanudbrud, og så meget desto mere panik, da det viser sig, at han får ret.
Daredevil (2003)En blind mand forvandler sig om natten til en modig superhelt, der forsøger at holde byen ren.
Darjeeling Limited, The (2007)Tre brødre tager på togtur i Indien i håbet om at blive rystet tættere sammen efter deres fars begravelse et år tidligere.
Dark Blue (2002)I en superkorrupt politiverden forsøger en ung aspirant at lade retfærdighed ske fyldest, men det kan næppe betale sig.
Dark Half, The (1993)En forfatter begraver officielt sit pseudonym kun for at se sit andet jeg genopstå på uforklarlig vis.
Dark Knight Rises, The (2012)Efter at have trukket sig tilbage fra fritidstjansen som superhelten Batman, tvinges Bruce Wayne tilbage i kappen i kamp mod superskurken Bane.
Dark Knight, The (2008)Da en grum forbryder hærger storbyen, må hverdagshelten Batman træde til - og et drama kan begynde.
Darkest Hour, The (2011)En flok unge amerikanere strander i Moskva, hvor en invasion af usynlige aliens meget effektivt er ved at sætte en stopper for menneskeheden.
Darkness (2002)Et ældre hus er fuld af ondskab, og når mørket sænker sig, begynder gulvene at hviske.
Date Movie (2006)En overdrevet fed kvinde får et makeover og bliver en sild, der dog stadig må kæmpe for at holde på sin prins.
Dave (1993)Fordi han ligner præsidenten på en prik trækkes Dave ind i embedet som stand-in under præsidentens hemmelige indlæggelse.
David and Lisa (1962)To psykisk besværede unge møder hinanden på en anstalt og får stort betydning for hinandens udvikling.
David and Lisa (tv) (1998)To psykisk besværede unge møder hinanden på en anstalt og får stort betydning for hinandens udvikling.
Davy and Stu (2006)To meget forskellige drenge kredser om hinanden i skoven, før de finder ud af, at de vist egentlig er tiltrukket af hinanden.
Dawn of the Dead (1978)Døde mennesker er begyndt at vakle rundt i en evig jagt på friskt menneksekød. En gruppe levende barrikaderer sig i et forladt indkøbscenter.
Dawn of the Dead (2004)Af ukendte årsager går døde mennesker "levende" rundt, på evig jagt efter frisk menneskekød. En lille gruppe overlevende barrikaderer sig i et indkøbscenter.
Day After Tomorrow, The (2004)Verden er bogstavelig talt af lave, da gigantiske flodbølger som følge af den globale opvarmning oversvømmer kloden.
Day of the Dead (2008)En gruppe amerikanere bliver fanget blandt levende døde mennesker, der grundet en grum virus er i gang med at æde sig ind på de levende.
Day of the Dead (1985)De døde vandrer på jorden og søger mod de få overlevende, der denne gang har forskanset sig i en underjordisk bunker.
Daylight (1996)En helt skal alene forsøge at redde en flok indeklemte ud fra en sammenstyrtet tunnel.
Days of Heaven (1978)Et par, der udgiver sig for at være bror og søster, er på flugt fra Chicagos slum havner som markarbejdere i Texas hos en døende ranchejer.
Days of Thunder (1990)Brændt dæk og store smækkys akkompagnerer racerkørerhelten i denne film.
De nåede færgen (1948)To menneskers dødskørsel over Fyn på motorcykel for at nå færgen i Nyborg.
De rouille et d’os (2012)En alenefar til en 5-årig dreng hjælper kærligt en ny-amputeret deprimeret kvinde videre i tilværelsen.
Dead Again (1991)En kvinde på sammenbruddets rand indhentes af fortidens gru, da hun møder en venlig mand. I hendes mareridt optræder han som hendes morder - i et tidligere liv.
Dead Calm (1989)Der bliver ikke meget fred ombord til at sørge over sønnens død, for snart får ægteparret besøg af en udspekuleret morder.
Dead Man (1995)En ung boghandler drager med toget til endestationen i en lilleputby, hvor han er blevet lovet en stilling. I stedet ender han som lovløs i det vilde vesten.
Dead Man Walking (1995)Dødsstrafstilhængerne bliver rasende, da en nonne beslutter sig for at yde åndelig bistand til en dødsdømt fange.
Dead Poets Society (1989)En lille gruppe drenge på en kostskole rystes sammen under en ny lærers faderlige undervisning.
Dead Pool, The (1988)Betjent Dirty Harry sættes på flere umulige opgaver, der overkommes takket være snedighed og handlekraft.
Dead Ringers (1988)To enæggede tvillinger, der begge er gynækologer, deler alle oplevelser sammen. Men en dag går det galt, da den ene forelsker sig i en af deres fælles kvinder.
Dead Zone, The (1983)Efter en voldsom bilulykke og efterfølgende fem år i koma vågner en mand op med den ubehagelige evne at kunne se ind i fremtiden.
Dead-Bang (1989)Selveste nynazisterne står som modstandere for en hårdkogt betjent, der roder sig ud i meget mere, end han burde.
Deadfall (2012)Et forbryderisk søskendepar havner på glatis og med bilbunden i vejret. Herfra kan det næsten kun gå galt i forsøget på at slippe af sted med ugerningerne.
Deadline (2004)Dagbladsfotografen Lasse baserer meget af sit stof på politimanden Martin, men da Martin træder over stregen, begynder det at gå galt.
Deadpool (2016)En toptrænet agent gennemgår et specialprogram, der giver ham ganske særlige kræfter, og han har alt at vinde og intet at tabe.
Dear John (2010)En elitesoldat på orlov ved havet forelsker sig i en ung kvinde, og op- og nedturene sætter sit præg på det nystartede forhold.
Dear Wendy (2004)En gruppe unge pacifister bliver fascineret af håndvåben og starter deres eget fællesskab som væbnede pacifister.
Death and the Maiden (1994)En mand holdes fanget i et øde beliggende hus, fordi en kvinde mener, han er hendes voldtægtsforbryder fra flere år tilbage.
Death Hunt (1981)En mand jages i Canadas bjerge efter at have skudt en mand i selvforsvar. Det hårde terræn gør jagten vanskelig.
Death in Brunswick (1990)En mands rodede tilværelse bliver yderligere kompliceret, da han starter nyt arbejde i et køkken.
Death on the Nile (1978)Alle mistænkes ombord på en damper for at have begået et mord.
Death Sentence (2007)En familiefar er vidne til, at hans søn bliver dræbt på en tankstation og sætter sig for ene mand at hævne sig på hele banden bag.
Death Wish (1974)Efter at konen er dræbt og datteren lemlæstet og ender som psykisk grøntsag tager en arkitekt fra New York sagen i egen hånd i en personlig hævntogt.
Deathtrap (1982)En snedig manuskriptforfatter narer både kone og kæreste for egen vindings skyld.
Debt, The (2010)En tidligere Mossad-agent har levet på en løgn i 30 år. Efter sigende skulle hun have skudt nazi-lægen fra Birkenau. Men han lever stadig.
decameron, Il (1971)Ni små historier kædes sammen i en historisk-erotisk kulisse.
Deceiver (1997)Hvem narrer hvem, når løgnedetektorens spidse nåle kradser hen over papiret. Er forbryderen god til at lyve eller dårlig til at lade som om?
December (1991)En gruppe teenagedrenge gør op med sig selv og hinanden, mens slaget ved Pearl Harbour raser udenfor.
December Boys (2007)Fire forældreløse drenge vokser blandt mange flere op i en nonnekloster. Da de får muligheden for en ferie ved havet, viser nye og epokegørende sider af livet sig.
December Bride (1990)En standhaftig irsk kvinde nyder godt af to bondske brødre i et kompliceret trekantsdrama.
déclin de l´empire américain, Le (1986)En gruppe rigtig gode venner snakker livligt om ægteskab og utroskab - kvinder og mænd hver for sig. Men da de mødes, går det galt.
Deep Blue Sea (1999)Man skal ikke tro, at man ejer det hele, når man har med hajer at gøre. Det må en gruppe forskere sande, da hajerne ved en forskningsstation går amok.
Deep Cover (1992)En betjent går i narkoklæder og lader sig infiltrerer i miljøet i forsøget på at optrevle kriminaliteten.
Deep End of the Ocean, The (1999)En kvindes søn forsvinder og er savnet i ni år, før han ved et tilfælde dukker op igen. Kan han genfinde sin familie?
Deep Impact (1998)En komet truer med at ramme Jorden, og hele USA kommer i fare. En evakuering bliver nødvendig. En af de mest vedkommende og særdeles
Deep Rising (1998)Mystiske dræberdyr suger blod og kroppe som slam ombord på en synkende færge.
Deep Sea 3D (2006)Under havets overflade i farverige koralrev udspiller der sig voldsomme dramaer.
Deep, The (1977)Et ungt par er på en romantisk ferie i Bermuda, hvor de under en dykning opdager vraget af et lastskib fra 2. verdenskrig. Opdagelsen bliver farlig.
Deer Hunter, The (1978)En gruppe Vietnamkrigere med for stedse ødelagte sjæle tager sammen ud for at jage vildt.
Defenseless (1991)En populær advokat møder den store kærlighed. Men det varer ikke længe, inden tingene begynder at gå gruelig galt.
Defiance (2008)En stor gruppe hviderussiske jøder, ledet af tre handlekraftige brødre, gemmer sig for nazisterne i de store skove.
Dekalog, cztery (tv) (1990)Da faderen tager på rejse, finder datteren et brev med teksten "skal læses efter min død". Datteren kan ikke lade være med at læse det.
Dekalog, dwa (tv) (1990)En gravid kvinde spørger overlægen til råds. Mens hendes mand ligger dødssyg har hun haft sex med en anden mand og vil nu vide, om hendes mand overlever.
Dekalog, dziesiec (tv) (1989)To brødre, der sjældent ser hinanden, finder sammen efter faderens død og får dollartegn i øjnene, da de erfarer, at hans frimærkesamling er millioner værd.
Dekalog, dziewiec (tv) (1990)En yngre læge får at vide, at han er uhelbredeligt impotent, og han vil have, at hans kone finder en elsker. Det bekommer ham alligevel ikke, da han finder ud af, at hun allerede har en.
Dekalog, jeden (tv) (1990)En far og hans søn, begge optaget af deres computere, beregner at isen kan holde, men skal man stole på en computer?
Dekalog, osiem (tv) (1990)En ældre kvindelig universitetsprofessor i etik konfronteres med et valg, hun traf under krigen, hvor hun undlod at redde en jødisk pige.
Dekalog, piec (tv) (1990)En rodløs ung polsk mand beslutter sig for at begå et mord - det får fatale konsekvenser, og sagen bliver en nyudklækket advokats første.
Dekalog, siedem (tv) (1990)En seksårig pige bliver gidsel i et familieopgør, hvor grumme hemmeligheder om barnets mødrene ophav kommer op til overfladen.
Dekalog, szesc (tv) (1990)En 19-årig dreng, der stadig bor hjemme hos i betonghettoen, er besat af det modsatte køn, men kan kun nærme sig dem gennem sin godt skjulte kikkert.
Dekalog, trzy (tv) (1990)En familiefar lokkes af sin ekskæreste ud i Warszawas tomme gader juleaften. Men kvinden har løjet udelukkende for at se ham igen.
Delicatessen (1991)En ung franskmand flytter ind i en meget mystisk bolig med meget mystiske mennesker, og det skal vise sig at kunne blive livsfarligt.
Deliverance (1972)Fire mænd drager ud på kanotur, men freden bliver snart forstyrret af to bondske fyre, der har væmmelige hensigter.
Demolition Man (1993)Los Angeles år 2035. En genoptøet betjent og en ditto superskurk på jagt i et "perfekt" samfund, de ikke kender.
Den du frygter (2008)En familiefar på orlov keder sig og siger ja til at deltage i et pilleforsøg. Men efter en god start, begynder det at gå virkeligt skævt for ham.
Den man älskar (2007)En ung kvinde er netop ved at finde sig selv igen i et nyt parforhold efter at have været mishandlet af sin eks. Men så kommer han ud fra fængslet..
Dennis (2007)En enorm bodybuilder ligger under for sin gamle mors humørsvingninger og har svært ved at finde egne ben.
Dennis the Menace (1993)En ualmindelig fræk knægt forpester sin nabos tilværelse. Men bag det uforskammede drengefjæs gemmer der sig et stort hjerte.
Dennis the Menace Strikes Again (1998)En sød men ganske uforsigtig knægt laver ulykker til stor fortrydelse for sin aldrende nabo, Mr. Wilson.
Departed, The (2006)Muldvarpe og stikkere på kryds og tværs af politi og mafiabagmænd spiller hinanden ud mod hinanden og slår ihjel uden at blinke.
Departure (2015)En ung mand er ved at pakke sommerhuset i Sydfrankrig sammen med sin mor, da han bliver forelsket i den lokale rod, Clément.
Der brænder en ild (1962)En sammenbidt gårdejer har gemt en mappe med sine værdier og testamente, og det får de værste intriger frem i nogle af de mulige arvinger.
Der er et yndigt land (1983)Landmanden Knud må gennemleve store kriser med sig selv og familien, da svinebesætningen bliver ramt af sygdom.
Der kommer en dag (2016)To brødre tvangsanbringes på drengehjemmet Gudbjerg og må gennemleve en hverdag præget af terror og fornedrelse.
Der må være en sengekant (1975)Mænd bytter koner for fornøjelsens skyld og to kvinder erfarer, at petting med hinanden vist egentlig er ret frækt.
Der var engang en krig (1966)Besættelsestiden set med en 14-årig drengs briller. Han cykler rundt på villavejene med sin ven og er smaskforelsket i en ung kvinde.
Derailed (2005)En familiefar er sin kone utro, men værst er det, at en skydegal forbryder kender hans hemmelighed og kræver $100.000 for at holde kæft.
Descendants, The (2011)En midaldrende mand tvinges til at komme tættere på sine to døtre, da hans kone ligger for døden i en svær koma.
Desde allà (2015)En ældre venezuelansk mand opsøger unge gadedrenge og betaler dem for en flirt med overbygning. Men ikke alle er lige venligt stemte.
Desierto (2015)Langt ude i ørkenen, hvor ingen kan høre dig skrige, jagter og dræber en patriotisk amerikaner og hans veltrænede hund en gruppe mexicanere, der har krydset grænsen.
Desperado (1995)Hævn er det eneste, der figurerer i hovedet på den mand, der i filmens start ankommer til en lille flække.
Desperate for Love (tv) (1989)To unge mænd elsker den samme pige, og det kan nemt udvikle sig til et farligt drama.
Desperate Hours (1990)En straffefange på flugt kidnapper en kernefamilie i deres hjem. Snart er terroren altomsluttende, men politiet banker også på fra alle sider.
Desperate Hours, The (1955)Familien Griffin er så uheldige at blive gidsler i eget hjem, da forbryderen Glenn Griffin sammen med sin lillebror og en makker er undsluppet fængslet.
Desperate Trail, The (1994)En kæk cowgirl slår sig sammen med en fræk cowboy. Sammen skal de prøve at undgå den onde sherif.
Det er ikke appelsiner, det er heste (1967)En gruppe unge billedkunstnere er godt trætte af at være overset. Måske var det en idé, hvis en af dem døde. Det plejer at hjælpe.
Det er så synd for farmand (1968)Da Århus-farmand skal på konference i København overraskes han af lillemor, og den lille risiko for et sidespring forpurres.
Det gælder os alle (1949)En dansk Røde Kors-læge må træffe et valg, da hans kæreste ikke forstår hans valg om hele tiden at rejse for at hjælpe børn i nød lige efter krigen.
Det skete på Møllegården (1960)Martin Poulsen har arvet en fiskerkutter men møder modstand fra fiskerbyens slemme smugler.
Det som ingen ved (2008)En gøgler kommer i vanskeligheder, da han forsøger at optrevle statshemmeligheder bag Forsvarets Efterretningstjeneste.
Det stod i avisen (1962)Seks fortællinger baseret på avisens annoncer kædes overfladisk sammen.
Det støver stadig (1962)En række københavnerskæbner hygger sig til hverdag og fest. Omdrejningspunktet er den altid hjælpsomme vicevært.
Det var paa Rundetaarn (1955)To letlevende jazzmusikere køber et lod af en omstrejfer. Det viser sig at være hovedgevinsten, men to unge kvinder hævder, at loddet er deres.
Detachment (2011)En lærervikar lyser op i et tilsyneladende håbløst vikariat, mens han ligesom alle andre omkring sig kæmper for at finde mening i hverdagstilværelsen.
Detaljer (2003)Parforhold og utroskab i en sælsom dans med døden.
Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)På en kongres for mandlige prostituerede i Holland får en mand uventet heltestatus.
Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)En uheldig akvarierenser bliver ad omveje gigolo for alle de eksistenser, de lækre ikke vil tage. Men hvad gør han, da han samtidig finder kærligheden.
DeUsynlige (2008)En formodet barnemorder får en ny chance som organist efter 8 år i fængsel, men da det dræbte barns mor ser den frie mand, slår det klik for hende.
Devil´s Own, The (1997)En ung irsk mand flytter ind hos en hyggelig amerikansk betjent, men moralen sættes på prøve, da betjenten finder ud af irerens hensigter.
Dexter [1. Season] (tvs) (2006)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [2. Season] (tvs) (2007)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [3. Season] (tvs) (2008)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [4. Season] (tvs) (2009)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [5. Season] (tvs) (2010)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [6. Season] (tvs) (2011) En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [7. Season] (tvs) (2012)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [8. Season] (tvs) (2013)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
diaboliques, Les (1955)En hustru og en elskerinde til en despotisk mand planlægger sammen det perfekte mord. Men noget går grueligt galt.
Diamonds Are Forever (1971)James Bond er på jagt efter en skurk, der ønsker kontrol over verdens diamanthandel.
Diary of a Teenage Girl, The (2015)15-årige Minnie indleder i al hemmelighed et seksuelt forhold til moderens kæreste i en flakkende søgen efter identitet.
Diary of Anne Frank, The (1959)Teenageren Anne Frank skrev flittigt i sin dagbog igennem de år, hvor hun og en række andre jøder holdt sig skjult under anden verdenskrig.
Dictator, The (2012)En afrikansk diktator drager til New York og er tæt på at blive blødt op i sit ellers stålsat diktatoriske syn på verden.
Die Another Day (2002)Den britiske specialagent 007 kommer op imod den moderne genteknologi i sit ihærdige forsøg på at redde verden.
Die Hard (1988)I et forsøg på fredsommeligt at afhente sin kone i et højhus havner betjent McClane som ene lovhåndhæver i et hæsblæsende inferno af skydegale terrorister.
Die Hard - With a Vengeance (1995)En britisk bandit sætter en drikfældig betjent på prøve rundt i storbyen. Hele byens videre eksistens afhænger af ham.
Die Hard 2 - Die Harder (1990)Midt i den søde juletid planlægger væmmelige banditter koldblodige flystyrt, og vor helts kone sidder i luften.
Dig og mig (2008)Tre unge kvinder i selvransagelse og søgen efter mening med livet kæmper med samme skæbne på et hospital.
Diggers (2006)Fire barndomsvenner, der alle lever af muslingefiskeri, forsøger at finde mening med tilværelsen i en flække uden for New York i året 1976.
Digging to China (1997)En identitetssøgende pige møder en nervesyg voksen mand og knytter sig til ham i et forsøg på at løsrive sig fra sin dominerende søster.
Dimension (1997)En flok internationalt sammenbundne skæbner mødes og skilles.
Din for altid (1999)Igennem ti år har en gymnasielærer levet uden sex, da han vil være sin handicappede kone tro.
Dinner for Schmucks (2010)I et forsøg på at gøre karriere går en mand med til at gøre grin med en sær bekendt til en særlig mobbe-middag, men alt går skævt.
Diplomat, The (2015)Den amerikanske ambassadør, Richard Holbrooke, var centrum i amerikansk udenrigspolitik gennem 50 år.
Diplomatie (2014)Hitlers guvernør i Paris, Dietrich von Cholitz, får i 1944 ordre til at udslette hovedstaden, men en svensk generalkonsul får ham på andre tanker.
Dirch (2011)Komikeren Dirch Passers liv portrætteres fra karrierens højdepunkter sammen med Kjeld Petersen til det endelige kollaps på scenen.
Direktøren for det hele (2006)I forbindelse med salg af sin store IT-virksomhed hyrer direktøren en skuespiller til at hjælpe sig med at håndtere de ansatte og forretningsgangen.
Dirty Dancing (1987)En sexet ny dans bliver for uimodståelig for de udhungrende piger. Og når oven i købet instruktøren er en rigtig pigebedårer...
Dirty Dozen, The (1967)En gruppe uduelige fanger vælges til en mission under anden verdenskrig og bliver rigtige mænd.
Dirty Harry (1971)En særlig hårdhudet betjent får en sag tæt ind på livet og giver ikke op før sidste blodsdråbe.
Dirty Work (1998)To mænd, der viser sig at være halvbrødre, starter et usædvanligt firma, hvor de tilbyder at gøre folks beskidte arbejde.
Disappearance of Garcia Lorca, The (1997)Den udskældte spanske digter García Lorca må flygte over hals og hoved men bliver alligevel likvideret. Flere år senere søger en landsmand sandheden.
Disclosure (1994)Da en karrieremand får sin tidligere elskerinde som chef, opstår der uventede problemer.
Diskret ophold (1946)En fynsk jordemor og hendes mand tilbyder unge ugifte kvinder et diskret ophold i deres hyggelige hus, mens de venter på forløsningen.
Distancias cortas (2015)En meget overvægtig mand kommer stort set ikke ud af sin faldefærdige bolig. Men det ændrer sig, da han bliver grebet af fotografering.
District 9 (2009)Over byen Johannesburg har en enorm flyvende tallerken hængt i mere end 10 år, og indbyggerne har så småt vænnet sig til rumvæsnerne, men nu må det være slut..
Disturbed (1990)Efter i årevis at have drevet sine psykiske patienter til vanvid, drives psykiateren pludselig selv ud på et sidespor.
Disturbia (2007)En knægt, der med fodlænke er bundet til sit hus, opdager både nabopigens skønhed og en mulig morder i sin kedsomheds voyeurisme.
Ditte menneskebarn (1946)Pigen med det alt for store hjerte møder stort set kun utaknemmelighed.
Django (1966)En ensom mand slæber på en kiste gennem øde landskaber. Og da først låget løftes, overrasker han alle sine modstandere.
Django Unchained (2012)En tysk dusørjæger slår sig et par år før Den amerikanske Borgerkrig sammen med en sort mand i jagten på hævn og penge.
Djúpið (2012)En fiskerbåd synker i den kolde vinternat ud for Vestmannaøerne, Island. En enkelt mand svømmer i land – en ubegribelig bedrift.
Djävulens öga (1960)Satan udfordrer Don Juan ved at sende ham til Jorden for at tage en ung kvindes uskyld.
Do the Right Thing (1989)I hedebølgen sker det, at folk koger over. Denne film beskriver, hvad det kan føre med sig af vanskeligheder.
Doctor Dolittle (1998)En doktormand erfarer, at han er udstyret med helt unikke evner: Han kan kommunikere med dyr!
Dodgeball: A True Underdog Story (2004)En gruppe båtnakker fra et lille motionscenter er oppe imod en selvfed motionsguru, der ved at slå dem i en særlig bolddisciplin kan overtage motionscentret.
Dog Day Afternoon (1975)To bankrøvere strander i banken, der er omringet af politi, fast besluttet på at slippe ud af kniben.
Dog Outwits the Kidnapper, The (1908)En klog hund løber efter en kidnapper og redder en lille pige ved at køre hende hjem igen i sin herres bil.
Dog Pound (2010)En gruppe teenagedrenge på et ungdomsfængsel oplever den ultimative nedtur og forsøger at agere i den begrænsede verden.
Dogfight (1991)Aftenen inden afrejsen til Vietnam kaprer fire unge værnepligtige en tilfældig kvinde. Men ikke alle kvinder vil spises af med at blive udnyttet.
Dogma (1999)To engle på jorden forsøger at vende hjem, men det kan få fatale følger for menneskets videre eksistens.
Dogville (2003)En jaget kvinde ankommer til en lille landsby, hvor beboerne straks tager sig af hende. Men der opstår hurtigt interne stridigheder.
Dogville Confessions (2003)Instruktøren Lars von Triers nærmest absurde arbejdsmetoder og deres betydning for filmfolk og skuespillere sættes under lup.
Dolores Claiborne (1995)En kvinde mistænkes for at have myrdet sin mand, men hun er aldrig blevet dømt. Da hendes gamle husfrue dør, er der stort set ingen, der tror hendes forklaring, Ikke engang datteren.
Dom över död man (2012)En svensk chefredaktør kritiserer Hitler og naziregimet i sin avis, efterhånden til fare for Sveriges neutralitet i krigen.
Domestic Disturbance (2001)En familie der allerede er splittet kommer for alvor på glatis, da konens nye mand viser sig at være psykopat.
Dominick and Eugene (1988)Et tvillingebroderpar lever sammen. Den ene er meget tilbage, den anden tager sig kærligt af ham i det daglige.
Don Jon (2013)En pornoafhængig ung mand finder en kæreste, der stiller for store krav, men heldigvis står en moden kvinde klar til at lære ham lidt om livet.
Don´t Look Now (1973)Et engelsk ægtepar mindes på usædvanlig vis om deres afdøde datter under et ophold i Venedig.
Don´t Say a Word (2001)En psykiaters datter bliver kidnappet, og han presses til at skaffe en kode fra en psykiatrisk patient.
Donner Party, The (2009)I 1840'erne strander en gruppe mennesker i Sierra Nevada-bjergene og må til sidst æde hinanden for at overleve.
Donnie Brasco (1997)En FBI-agent mestrer skuespillets kunst og vinder de store mafialederes gunst og tillid i en hæsblæsende men også følelsesladet historie.
Donnie Darko (2001)En intellektuel skoledreng med egne meninger om tilværelsen og en svær sygdom kæmper i en normaliseret verden.
Door in the Floor, The (2004)En berømt børnebogsforfatter hyrer en ung mand til at assistere sig en sommer. Samtidig kæmper forfatteren med et kæntrende ægteskab.
Dorian Gray (2009)Efter at have fået malet sit portræt oplever en billedskøn ung mand, at han ikke ældes, men i længden bliver dette begyndelsen til enden for ham.
Dorte (1951)En fuldendt levemand og direktør ødsler med pengene men kommer på ret køl, da en uventet datter pludselig står i stuen.
Double Jeopardy (1999)En kvinde bliver narret af sin mand og sidder seks år i fængsel. Bagefter vil hun have hævn.
Down by Law (1986)To uskyldige mænd fængsles og havner i celle med en farvestrålende italiener, der snart foreslår en flugt ud i Louisianas vådlandskaber
Down Came a Blackbird (tv) (1995)På et kursted for torturofre finder to mennesker kærligheden. Men det er svært at leve ovenpå de hårde oplevelser.
Down Periscope (1996)I en rusten ubåd skal en militærbørge forsøge at skaffe gode resultater med sit slæng af bøvede rekrutter.
Down to the Bone (2004)En kassedame og mor til to er ude af kontrol med sit intensive stofmisbrug. Da hun møder en forstående sygeplejer, ser det ud til, at håbet er lysegrønt.
Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1931)En ihærdig videnskabsmand opfinder en eliksir, der ændrer hans udseende og personlighed.
Dr. No (1962)James Bond drager til Jamaica, på sporet af farlige bagmænd med skumle bombetanker.
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1963)En general gå amok på løs baggrund og sender sine tropper fuldt krigsudrustet mod Sovjet.
Dr. T & the Women (2000)En ombejlet gynækolog bliver forelsket i en kvinde, der ikke er hans patient. Men kan hans travle hverdag rumme en kvinde mere?
Drabet (2005)En ganske almindelig skolelærer forelsker sig i en elev og går fra sin kone. Da kæresten begår et mord, sætter læreren alt ind for at dække over hende.
Dracula (1931)En nobel greve viser sig at være blodsugende vampyr, og nu skal han på rejse til London..
Dracula: Dead and Loving It (1995)En ung forsker drager til Rumænien for at møde grev Dracula, uden at vide at Dracula tilhører de levende døde.
Drama paa Slottet (1943)Intrigerne bliver dødbringende på et dansk slot i året 1699, og kun ved et mirakel overlever en ellers forgiftet kvinde.
Dream Boy (2008)To teenagedrenge forelsker sig hinanden i et stærkt homofobisk sydstatsmiljø, hvor kærlighed mellem to af samme køn er fuldkommen utænkeligt.
Dreamers, The (2003)To unge franske tvillinger inviterer en amerikaner på lysteventyr i 60'ernes Frankrig.
Dreng (2010)En 18-årig dreng indleder et forhold til en dobbelt så gammel kvinde, men ved han, hvad han går ind til?
Drenge (1977)Beskrivelse af en drengs møde med den farlige seksualitet i flere aldre.
Drengen der gik baglæns (1994)En knægt mister sin bror i et trafikuheld og forsøger at få ham tilbage ved at gå baglæns.
Drengene fra Angora (tvs) (2004)En flok drengerøve tager pis på danskerne i alle typer og afskygninger.
Drengene fra Sankt Petri (1991)Anden verdenskrig raser på sit højeste, og en gruppe drenge beslutter at gøre en indsats i kamp mod besættelsesmagten.
Dresden (tv) (2006)Sent under Anden Verdsenskrig bomber briterne Dresden, hvor en sygeplejerske netop har gjort op med sin borgerlige familie.
Drillbit Taylor (2008)Tre nystartede gymnasiedrenge hyrer en freelance bodyguard, der i virkeligheden er hjemløs. Planen er, at han skal beskytte dem mod de hårde mobbetyper.
Drive (2011)En stuntkører tjener lidt ekstra til dagen og vejen ved at være chauffør for Los Angeles' kriminelle. Men vold og hævntogter tager magten.
Driven to Kill (2009)En mand med krudt i næverne får sin sag for i et personligt hævnmotiv mod væmmelige bagmænd, da hans datter er døden nær efter et overfald.
Driving Miss Daisy (1989)En gnaven ældre dame lader sig ikke nøje med hvad som helst. Men da hun mødes med sin nye privatchauffør, bløder hun lidt op.
Drop Zone (1994)Vilde med højder og udspring kaster en gruppe mennesker sig gerne ud fra hvad som helst. Men snart opstår lidt mug i krogene.
Drop, The (2014)Da en gruppe røvere nakker $5000 fra en bar, hvor New Yorks kriminelle dumper større pengebeløb, havner den indadvendte bartender Bob i et spil på liv og død.
Drowning (2009)En ung mand er forelsket i sin ven men oplever en dyb hjertesorg, da han erfarer, at vennen har en pigekæreste.
Drømmen (2006)Efter at en 13-årig dreng nær har fået revet øret af en skolens koleriske rektor, begynder en ubehagelig sag mod et tungt system.
Drømmen om Danmark (2015)18-årige afghanske Wasiullah må forlade Danmark, da hans asylansøgning bliver afvist. Han flygter illegalt til Italien.
Drømmen om det hvide slot (1962)En ung, blind kvinde lever en tryg tilværelse på landet med sin far og en husholderske. Men da faderen dør, bliver tilværelsen under en iskold stedmor ulidelig.
Du er ikke alene (1978)En gruppe efterskoledrenge udforsker sig selv og er meget kritiske over for de voksne lærere.
Du rififi chez les hommes (1955)Efter fem år i fængsel overtales en bankrøver til et sidste storstilet juvelkup i Paris, men de mange spændinger i den lille gruppe kan blive farlige.
Dubbel-8 (2000)Besat af tanken om at se landsbyens nye skønhed nøgen, foregiver to teenagere at skulle lave en film, hvor skønheden kan få hovedrollen.
due superpiedi quasi piatti, I (1976)To afsindig dumme politimænd triller rundt og ter sig åndssvagt både i og udenfor arbejdstiden.
Duel (tv) (1971)En forretningsrejsende overhaler en lastbil på en øde landevej og bliver nu systematisk chikaneret på liv og død.
Duellists, The (1977)En mand nedlægger en rival i en duel omkring år 1800, men det må han ikke, og han eftersøges.
Dumb & Dumber (1994)To bøvede kammerater kører tusindvis af kilometer gennem landet for at aflevere en kuffert til en smuk kvinde.
Dumb and Dumber To (2014)To meget bøvede venner gør sig uheldigt bemærket, hvor de end går og står. Allerhelst vil de prutte og affyre dillervitser.
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)Den næsten voksne Harry møder gøgeungen Lloyd, og de to skæve eksistenser bliver prompte venner.
Dune (1984)10000 år fremme i tiden kæmper de gode mod de onde på planeten Dune.
Duplex (2003)Et ungt par flytter ind i en lækker lejlighed, men deres tudsegamle overbo af en kvinde sætter hurtigt deres tålmodighed på en alvorlig prøve.
Duplicity (2009)To tidligere efterretningsagenter deler både millionkupplaner og lagner i hæsblæsende dobbeltspil- og seng.
Dutch (1991)En pubertetsdreng med storhedsvanvid kommer på lidt af en opgave med at bevare pokerfjæset, da han møder sin nye udholdende stedfar.
Dybt vand (tvs) (1999)En konstitueret borgmester havner i et spil på liv og død, efterhånden som borgmesterens lovovertrædelser kommer op til overfladen.
Dyden går amok (1966)Tre københavnere tager til en nordjysk landsby for at gå på jagt og møder uventet erotisk og alkoholisk livskraft.
Dying to Dance (tv) (2001)En ung kvinde sætter alt ind på at blive ballerina. Snart udvikler hun anoreksi men vil ikke erkende det.
Dykkerdrengen (2003)En 10-årig dreng og hans alkoholiske far skal et smut til Grækenland for at dykke. Men faderen dykker i stedet i flasken.
Dykkerne (2000)To drenge fritidsdykker fra deres morfars båd og støder på en gammel tysk ubåd. Ubåden gemmer på en mystisk hemmelighed.
Dyrlægens plejebørn (1968)En landsby-dyrlæge modtager efter en misforståelse en lille pige i feriepleje. Men det kan vise sig at åbne døre til både hjerter og nye forbindelser.
Dödsklockan (tv) (1999)En gruppe ivrige elgjægere kommer i vanskeligheder efter i fuldskab at have kørt en gammel dame ihjel.