4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - C


C.R.A.Z.Y. (2005)Zach vokser op i en familie præget af stærk maskulinitet, med en stolt far og fire brødre. Da han begynder at stille spørgsmål ved sin seksualitet, skaber det en lavine.
C´era una volta il West (1968)I det vilde vesten kæmper cowboys konstant for at vinde eller opretholde magten.
C’est pas moi, je le jure (2008)10-årige Léon er ikke som de andre børn, men selv om drengestregerne er udspekulerede, banker der et hjerte af guld i brystet på drengen.
Cabaret (1972)En biseksuel englænder ankommer til Berlin, hvor mødet med en flamboyant danserinde bliver farverigt, midt under nazismens opblomstring.
Cabin Fever (2002)Højtråbende unge tager ud i et øde beliggende sommerhus, hvor de passes op af en slimopkastende fremmed mand.
Cable Guy, The (1996)En særdeles nærgående kabel-tv-mand helmer ikke, før han får sin vilje og mere eller mindre tvinger et venskab ned over en kunde.
Caché (2005)Et fransk par modtager mystiske breve og videobånd, der viser, at deres bolig bliver overvåget. En nervepirrende kamp for at finde kilden kan begynde.
Café Hector (1996)En række ultrasnobbede københavnere hænger ud på en smart café, da en psykopat pludselig træder ind med et oversavet jagtgevær.
Café Paradis (1950)På en stamkro i København drikker en gruppe sørgmodige mænd sig fra et liv i lykke.
Californication [1. Season] (tvs) (2007)En midaldrende forfatter brænder sit lys i begge ender med masser af damer og druk, men i virkeligheden er det ekskonen, han vil have tilbage.
Caligula (1979)Under den romerske kejser Caligula hersker der store spændinger, særligt på sexfronten, der udforskes med fuld styrke.
Call, The (2013)En 911-telefondame følger live med i en kidnapning, da en teenagepige ringer fra bunden af et bagagerum. Herfra bliver det en kamp mod tiden.
Cameraman, The (1928)En lille mand med et primitiv fotografiapparat forsøger at få arbejde som rigtig filmfotograf og samtidig erobre den smukke sekretærs hjerte.
Camping (2009)En dysfunktionel familie drager et par år efter faderens selvmord på campingferie i Danmark i håbet om at blive rystet lidt bedre sammen.
Candy (2006)Et ungt australsk par begynder en sikker vej mod afgrunden, da hårde stoffer bliver en del af hverdagen. Kan de vende bøtten?
Candyman (1992)To studerende vil skrive en opgave om den skrækindjagende massemorder Candyman, og det bliver en farefuld mission.
Cannonball Run, The (1981)En flok tossede mænd med benzin i blodet iværksætter et usædvanligt billøb gennem landet.
Cape Fear (1962)Efter en årrække i fængsel kommer en forbryder ud igen og beslutter at gøre livet surt for den advokat, han mener var skyld i fængslingen.
Cape Fear (1991)En eksfange slipper ud af fængslet og vil for enhver pris gøre liver surt for den anklager, der fik ham buret inde.
capitano, Il (1991)Et omstrejfende kærestepar, hvor han er utilpasset kriminel, begår en stor forbrydelse i det nordlige Sverige.
Capote (2005)Forfatteren Truman Capote vil skrive en bog om et bestialsk mord op familie i Kansas. Det bringer ham tæt på de fængslede mordere.
Cappuccino (2010)En teenagerdreng er forelsket i en klassekammerat, men har svært ved at håndtere sin homoseksualitet, særligt i forholdet til moderen.
Capriccio (1968)En færdselsbetjent dirigirer myldretidstrafikken på Sankt Hans Torv i København.
Captain America: The First Avenger (2011)En klejn amerikaner får uanede kræfter og tager kampen op mod væmmelige forbrydere.
Captain America: The Winter Soldier (2014)En superhelt forklædt som småborgerlig amerikaner trækkes ind i et livsfarligt spil, hvor hans evner meget vel kan redde kloden.
Captain Phillips (2013)Et Maersk-containerskib med en amerikansk kaptajn får uønsket besøg af fire somaliske pirater, og hjælpen er længe undervejs.
Captives (1994)En fængselstandlæge forelsker sig i en indsat - og omvendt - og det bliver et værre rod.
Career Girls (1997)To veninder mødes for at opfriske minder og møde gamle venner fra den sursøde ungdomstid.
Carl Nielsen - lyset og mørket (2002)Komponist Carl Nielsen er Danmarks mest kendte, også i udlandet, men hans privatliv var præget af stormfuldhed.
Carl Nielsen 1865-1931 (1978)Et portræt af Danmarks kendteste komponist eksemplificeret gennem hans musik.
Carl Th. Dreyer - Min metier (1995)Den verdensberømte danske filminstruktør Carl Theodor Dreyer: hans film og liv.
Carla´s Song (1996)En skotsk buschauffør støder ind i en deprimeret nicaraguansk kvinde, og snart er han villig til at ofre alt for at få hende på ret køl.
Carlito´s Way (1993)En tidligere narkobagmand kommer ud af fængslet og vil lægge forbrydelserne bag sig. Men det er lettere sagt end gjort.
Carmen & Babyface (1995)To søskende i den svære alder kæmper for at komme sig ovenpå forældrenes skilsmisse.
Carol (2015)En ung ekspeditrice forelsker sig i overklassekvinden Carol, og følelserne er gengældte. Men hvordan får det til at fungere i 50’ernes konventionelle New York?
Carrie (1976)En gymnasiepige bliver mobbet til den helt store guldmedalje. Hjemme tyranniseres hun af en vanvittig mor.
Carrington (1995)En kunstnerisk kvinde har endnu ikke fundet ud af, hvordan sex bør gribes an. Men hendes møde med en væsentlig ældre mandlig homoseksuel forfatter skal ændre hendes livssyn.
Cars That Ate Paris, The (1974)En øde beliggende australsk landsby med navnet Paris har en kedelig statistik hvad angår trafikdræbte. Det erfarer nytilkommeren Arthur Waldo.
Casablanca (1942)Midt under anden verdenskrigs rasen kæmper en gruppe mennesker for at holde sig oppe i og omkring Ricks amerikanske café.
Casino Royale (2006)Den britiske agent 007, James Bond, kommer kloden rundt i et hæsblæsende forsøg på at få superskurken Le Chiffre ned med nakken.
Cassandra Crossing, The (1977)To bakterieinficerede forbrydere skal for enhver pris isoleres, men de befinder sig problematisk nok ombord på et tog i høj fart.
Cast Away (2000)Da en forretningsmand som eneste overlevende efter et flystyrt driver i land på en øde ø, oplever han tilværelsen fra nye vinkler.
Cat Ballou (1965)En tilfældig westernpige bliver ufrivilligt lovløs og er dømt til hængning.
Catch Me If You Can (2002)En ung storsvindler lever livet fedt, mens han jages af frustrerede FBI-folk, der ikke kan knække hans mange koder.
Catchfire (1988)På mission for at dræbe et vidne forelsker en lejemorder sig i sit offer og ledes af sit hårdkogte spor.
Catlow (1971)En sherif skal fange en bandit i det vilde vesten.
Celda 211 (2009)En nystartet fængselsvagt bliver fanget på den forkerte side af tremmerne, da et voldsomt fangeoprør bryder ud uden varsel.
Celebrity (1998)En hel hær af berømte amerikanere forsøger at holde styr på den ombejlede tilværelse.
Central do Brasil (1998)Ladt alene efter sin mors død vinder en 9-årig dreng en kvindes hjerte, og de drager ud i landet for at finde drengens far.
Cerný Petr (1964)En 16-årig dreng, under skarpt opsyn af sin koleriske far, forsøger at finde fodfæste i pubertetens prøvelser.
Chain Reaction (1996)En ung fyr ved ikke, hvem han skal tro på, efterhånden som alt eksploderer omkring ham.
Chamber, The (1997)Modstander af dødsstraf og varm om hjertet forsøger en advokat at ændre en bombeterrorists dødsdom.
chambre verte, La (1978)En mand med en særlig forbindelse til de mennesker, der er døde i hans liv, indretter et lille kapel til mindet om dem.
Champion, The (1915)En mand havner tilfældigt hos et firma, der søger nye "talenter" til boksekampe, og manden får succes med usædvanlige midler.
chance til, En (2015)Efter at have mistet sit spædbarn griber en politibetjent til ekstremer i kampen for at opretholde et normalt familieliv.
Changeling (2008)Da en dreng forsvinder fra Los Angeles i 1928, henvender moderen sig til politiet. Men det bliver begyndelsen til hendes livs værste mareridt.
Changing Lanes (2002)En bilulykke bringer to skæbner sammen - mod deres vilje. Et vigtigt dokument skifter hænder, og der opstår regulær krig.
Chaos (2005)Da en bankrøver med gidsler spørger specifikt efter en suspenderet betjent, indledes et suspekt og uigennemskueligt spil på magt og penge.
Chaplin (1992)Komikeren og instruktøren Charlie Chaplins liv pensles ud, lige fra barndommen i Englands slum til hædersoscaruddelingen i USA.
Charade (1963)En kvinde vikles ind i et spind af løgne, efter at hendes mand er død og flere mystiske typer er ude efter en bunke penge.
Charles´ tante (1959)To studerende overtaler deres ven til at spille den enes tante. Så kan de nemlig bedre nå deres udkårne.
Charley Varrick (1973)En varmblodet forbryder driver gæk med de koldblodige politifolk.
Charlie and the Chocolate Factory (2005)En fattig knægt er blandt de fem heldige børn, der får lov at opleve Willy Wonkas fantastiske chokoladefabrik indefra.
Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin (2003)Filmgeniet Charles Chaplin portrætteres gennem talrige filmklip og interviews.
Charlot og Charlotte (tvs) (1996)To veninder skider det hele et stykke og rejser ud i det danske.
Charlotte Gray (2001)En engelsk kvinde får at vide, at hendes kæreste er styrtet ned med flyet under anden verdenskrig, men hun tager til Frankrig for at lede efter ham.
Charly (1968)En retarderet mand gennemgår en operation, der mirakuløst gør ham til et geni. Men den umiddelbare solstrålehistorie har en bagside.
Charly & Steffen (1979)En knallertrebel genforenes med sin kammerat men erfarer, at ungdomslivet i Århus er forbundet med meget store udfordringer.
Chasers (1994)En ung mand hjælper en garvet fangevogter med at transportere en overordentlig sexet blondine gennem det amerikanske landskab.
Chasing Mavericks (2012)En 15-årig surferdreng er besat af tanken om at tæmme kæmpebølgerne ved Santa Cruz og får hjælp af en legende, der samtidig bliver en faderfigur.
Che? (1972)En naiv kvinde ankommer ved et tilfælde til et pensionat, der viser sig at være beboet af forskellige galninge, der kun tænker på sex.
Cheaper by the Dozen (2003)Far, mor og 12 børn flytter til Chicago, så far kan forfølge sit drømmejob, Men livet i storbyen splitter snarere end samler familien.
Cheaper by the Dozen 2 (2005)En kernefamilie med 12 børn tager på campingtur ved søen, hvor den gamle plageånd og rigmand udfodrer dem på alle mulige leder og kanter.
Chek law dak gung (2002)En hel hær af piger bliver tvunget til at slå hinanden ihjel for at overleve. Målet er at skabe én superdræbermaskine.
Chicago (2002)En sangerinde bliver myrdet for mordet på sin elsker men hyrer en smart advokat, der snart skal gøre hende berømt.
Chicken (2001)To teenagerdrenge smider sten efter tomme øldåser ved kysten og ender med at omfavne hinanden i gensidig tiltrækning.
Children of the Corn (1984)En flok hjernevaskede børn har slået deres forældre ihjel og fører en dramatisk krig mod alt liv i en øde by.
China Moon (1994)Da hans hemmelighedsfulde elskerinde viser sig at have en sadistisk mand, må betjenten gøre op med sin indre moral.
China Syndrome, The (1979)En gruppe tv-journalister bliver vidner til en ulykke, mens de laver en reportage fra et a-kraftværk. Men der ikke sket noget, siger man...
Chinatown (1974)Hyret af en mystiske kvinde til at efterforske en simpel affære trækkes privatdetektiven ind i et omsluttende spil af begær og bedrag.
Chloe (2009)En kvinde vil undersøge, om der er hold i mistankerne om mandens utroskab, og hun engagerer en lækker ung kvinde som prøveklud.
Chocolat (2000)Da en ateistisk kvinde slår sig ned som chokoladesælger i en forstokket religiøs landsby, opstår der store forviklinger.
choristes, Les (2004)En hjælpelærer ankommer til en streng kostskole for drenge. Han er fast besluttet på, at korsang skal hjælpe drengene til en bedre tilværelse.
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1981)14-årige Christiane fra Berlin havner i et massivt stofmisbrug med base i og omkring hovedbanegården.
Christine (1983)I stålet på Arnie Cunninghams nye bil gemmer sig overnaturlige kræfter, der ikke har tænkt sig at lade noget ske imod egen vilje.
Chronic (2015)En mandlig sygeplejerske privatplejer døende mennesker men risikerer at blive fejlfortolket som følge af sin dedikation.
Chronicles of Riddick, The (2004)På en fjern og ugæstfri planet kæmper en eftersøgt fange mod en hær, der vil udslette alle mennesker i universet.
Cidade dos homens (2007)En gruppe unge brasilianere fanges i blodige bandeopgør og har svært ved at vende tilbage til det almindelige liv, de gerne vil leve.
Cider House Rules, The (1999)En ung mand drager ud i den store verden efter mange års hyggelig isoaltion på et børnehjem.
Cinema Verite (tv) (2011)En amerikansk familie tilbydes hovedrollen i en reality-tvserie og får sin sag for med et kamera i nakken døgnet rundt.
Cirkus (2005)En klovn ankommer til et cirkus, hvor tingene mildest talt går skidt - og det bliver kun værre!
Cirkus Ildebrand (1995)To anmassende byggebosser forhindrer flittigt en gruppe børns leg, indtil børnene finder hjælp hos en sjov kvinde.
cité des enfants perdus, La (1995)I en fantasiby er en ond mand ude efter børns drømme.
Citizen Gangster (2011)En ludfattig krigsveteran med kernefamilie forsøder tilværelsen med gentagne bankrøverier og bliver senere del af en bande.
Citizen Kane (1941)Da en aviskæmpe og storkendis dør, er en lang række journalister forhippet på at kende hans livshistorie og betydningen af hans sidste ord.
Citizen X (tv) (1995)En russisk massemorder er gennem otte år på fri fod. Mestendels fordi det russiske politis magthavere er nogle idioter.
City By the Sea (2002)Da en politimand erfarer, at hans stofafhængige søn kan være skyld i et mord, kommer han i et alvorligt dilemma.
City Hall (1996)New Yorks borgmester og hans højre hånd kæmper for at opretholde ro, orden og folkets tillid.
City Heat (1984)En privatdetektiv og en politimand kæmper med og mod hinanden i kampen mod kriminalitet.
Civil Action, A (1998)Et lille advokatfirma får en stor sag, der kræver både mod, mandshjerte og masser af dollars.
Clara´s Heart (1988)En meget livsklog kone sættes til at mandsopdække en knægt, hvis forældre har glemt ham efter at have mistet et spædbarn.
Class of 1984 (1982)En ung gymnasielærer ankommer til en skole domineret af kriminelle elever. Et forsøg på at ændre tilstandene mislykkes totalt.
classe de neige, La (1998)En dreng bliver kørt af sin far til en tur med skoleklassen, og det bedrer ikke drengens omdømme.
Cleaner (2007)En ekspert i rengøring efter mord havner midt i et omfattende netværk af politikorruption, da hans rengøring efter et mord viser sig at være bestilt illegalt.
Clear and Present Danger (1994)En CIA-agent havner i Columbia i jagten på forbrydere.
Click (2006)En kæk karrieremand med kernefamilie får alle tiders mulighed for at kontrollere sit liv, da en mystisk mand forærer ham en universalfjernbetjening med en usædvanlig programmering.
Client, The (1994)En 11-årig dreng bliver vidne til et selvmord og trækkes ind i et netværk af glubende sultne og spørgelystne advokater
Cliffhanger (1993)Ondsindede terrorister udnytter erfarne redningsfolk i vinterbjergene til at finde nogle kufferter fyldt med dollars.
Clockwise (1986)En punktlig skoleinspektør roder sig selv ud i vanskeligheder med at overholde tidsplanen.
Clockwork Orange, A (1971)Nogle unge oprørere ynder at udøve bizarre ritualer i deres alternative søgen efter spænding.
Close Encounters of the Third Kind (1977)En helt almindelig mand finder meningen med livet, da han får kontakt med liv fra det ydre rum.
Cloverfield (2008)Et gigantisk monster tramper uden varsel gennem New York. En lille gruppe unge mennesker kæmper desperat for overlevelse.
Club sándwich (2013)En 15-årig dreng er med sin mor på sommerferie på et hotel uden for sæsonen. Det er varmt, og samværet bliver meget tæt.
Cobardes (2008)En lille gruppe drenge mobber klassens rødhårede, blandt andet med voldelige mobiloptagelser, men hævnen kan blive sød.
Cobra (1986)En hårdkogt og tændstikstyggende politimand er på jagt efter tre samarbejdende seriemordere.
Cobra Verde (1987)En frygtet brasiliansk bandit hyres af en plantageejer men sendes efter mistanke om sex med plantageejerens døtre, sendes han til Afrika for at hente slaver hjem til Brasilien.
Cocktail (1988)En ung mand med drømme om en karriere i finanssektoren bliver i stedet ferm bag en bar. Her kaster han både rundt med drinks og flirter med pigerne.
Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009)En kvindelig modeskaber falder for en russisk komponist; både hans musik og hans væsen, og det giver uro i hans familieliv.
Code inconnu: récit incomplet de divers voyages (2000)En skuespillerinde bliver et af samlingspunkterne i en historie, hvor alle på raffineret vis kædes indirekte sammen.
Code, The (2009)En aldrende mestertyv får lyst til at begå sit livs sidste kup, da han møder en farverig konkurrent med gode evner.
Codename: Yin/Yang (2006)Ved hjælp af en flydende virus sprøjtet i masseproducerede burgere skabes levende døde zombier, som superagenten Bobo Moreno nu skal kæmpe imod.
Coins in the Fountain (tv) (1990)Glade midaldrende amerikanske veninder tager til Rom for at score. Men da det lykkes, er det så det de vil?
Cold Creek Manor (2003)En sød lille kernefamilie flytter ind i et stort og hemmelighedsfuldt hus, hvor den tidligere ejer begynder at blande sig - og det bliver ganske ubehageligt!
Cold Mountain (2003)Et stærkt forelsket par lider under deres adskillelse i den amerikanske borgerkrig. Men hele tiden lurer håbet om genforening.
Collateral (2004)En pligtopfyldende taxachauffør får en ubehagelig kunde: en koldblodig lejemorder der tvinger chaufføren til at fragte sig rundt til diverse jobs.
Collateral Damage (2002)En terroraktion dræber konen og sønnen, og den efterladte hovedperson må tage hævnen i egen hånd.
Colombiana (2011)En grum forbryder skyder en lille piges forældre for øjnene af hende. Da pigen er voksen, er hun en veltrænet morderske, og hævnen er sød.
colonel Chabert, Le (1994)Da en oberst, som alle troede var død, pludselig dukker op, opstår der problemer med formuen, som konen har sat sig på.
Color of Night (1994)En psykiater trækkes ind i et mystificerende spil, hvor forskellen mellem patient og elskerinde kan synes svær at gennemskue.
Color Purple, The (1985)Midt mellem de gyldne marker mishandles en sort kvinde af sin brutale mand, men hun overtales til at gøre oprør.
Colors (1988)To betjente gør en ihærdig indsats for at komme bandekriminaliteten til livs.
Columbo: A Bird in the Hand (tv) (1992)Betjent Columbo kommer på en hård opgave, hvor hele tre personer undervejs bliver myrdet.
Columbo: A Case of Immunity (tv) (1975)En udspekuleret arabisk sheik må acceptere, at hans morderiske tendenser bliver gennemskuet af Columbo.
Columbo: A Deadly State of Mind (tv) (1975)En udspekuleret psykolog hypnotiserer jævnligt sin elskerinde. Det giver ham lejlighed til at skyde skylden på hende, da han har myrdet hendes mand.
Columbo: A Friend in Deed (tv) (1974)Efter ved en ulykke at have myrdet sin kone, beder morderen en ven om en tjeneste. Senere beder vennen til gengæld for en lignende tjeneste.
Columbo: A Matter of Honor (tv) (1976)Efter et mindre trafikuheld i Mexico hjælper Columbo en mexicansk betjent med at opklare et mord blandt tyrefægtere.
Columbo: A Stitch in Crime (tv) (1973)En dygtig kirurg vil have berømmelsen for sig selv og opererer sin hjertesyge kollega med selvopløsende sutur.
Columbo: A Trace of Murder (tv) (1997)Betjent Columbo må overraskende lede i egne rækker for at finde den skyldige til et mord.
Columbo: Agenda for Murder (tv) (1990)Betjent Columbo må sætte turboen på, da hans hovedmistænkte er en travl politiker midt i en hæsblæsende valgkamp.
Columbo: An Exercise in Fatality (tv) (1974)En veltrænet fitnessmand begår et mord, der kræver at betjent Columbo begynder at løbetræne for at følge med i opklaringen.
Columbo: Any Old Port in a Storm (tv) (1973)En rig vinkender myrder sin bror, der vil sælge virksomheden. Men hvordan knækker Columbo morderens alibi?
Columbo: Ashes to Ashes (tv) (1998)Betjent Columbo må i lag med en snedig bedemand for at opklare mordet på en sladderspalteredaktør.
Columbo: Blueprint for Murder (tv) (1972)En stor arkitekt myrder sin pengebagmand og tror, han har alle tiders idé til, hvor han kan skjule liget.
Columbo: Butterfly in Shades of Grey (tv) (1994)Betjent Columbo kommer tæt på en meget berømt radiospeaker, der efter alt at dømme er beregnende morder.
Columbo: By Dawn´s Early Light (tv) (1974)En højtstående militærmand slår en fjende ihjel, og betjent Columbo vælger at bosætte sig på militærakademiet under opklaringsarbejdet.
Columbo: Caution! Murder Can be Hazardous to Your Health (tv) (1991)Betjent Columbo generer sin hovedmistænkte, der denne gang er en berømt amerikansk tv-vært.
Columbo: Columbo and the Murder of a Rock Star (tv) (1991)Betjent Columbo kommer op imod en af landets mest populære forsvarsadvokater, der har myrdet sin rockstar-kæreste.
Columbo: Columbo Cries Wolf (tv) (1990)Politimanden Columbo bliver taget gevaldigt ved næsen af en bladkonge - eller gør han?!
Columbo: Columbo Goes to College (tv) (1990)Betjent Columbo har fat i den lange ende, da to unge studerende har myrdet deres professor. Imens tror eleverne, at de har skovlen under Columbo.
Columbo: Columbo Goes to the Guillotine (tv) (1989)En mand er blevet myrdet på barbarisk vis i en guillotine, og politimanden Columbo må virkelig i tænkeboks.
Columbo: Columbo Likes the Nightlife (tv) (2003)Betjent Columbo må ud på dansegulvet for at opklare et par mord begået af en natklubejer.
Columbo: Dagger of the Mind (tv) (1972)Columbo er på visit hos sine kolleger i London og involveres straks i en drabssag.
Columbo: Dead Weight (tv) (1971)Betjenten Columbo tager en anmeldelse om mord alvorligt, selvom vidnet har set mordet på meget lang afstand.
Columbo: Death Hits the Jackpot (tv) (1991)Columbo kommer i nærkontakt med en meget heldig lottovinder. Men har han nu helt rent mel i posen?
Columbo: Death Lends a Hand (tv) (1971)Columbo får hjælp af en privatdetektiv til at opklare et mord. Imidlertid viser det sig, at privatdetektiven også er morderen.
Columbo: Double Exposure (tv) (1973)En snedig mand, der forsker i påvirkning af menneskers underbevidsthed, finder en måde at slå sin plageånd ihjel på, der kræver ekstra hjernevridninger for Columbo.
Columbo: Double Shock (tv) (1973)Betjent Columbos sag bliver besværliggjort af, at to identiske tvillingebrødre begge er potentielle mordere.
Columbo: Étude in Black (tv) (1972)En snedig dirigent sætter Columbo på overarbejde ved at begå et mord på en kvindelig koncertpianist, der samtidig er hans elskerinde.
Columbo: Fade in to Murder (tv) (1976)En populær skuespiller med hovedrolle i en opdager-serie har begået et mord, som han nu hjælper Columbo med at opklare.
Columbo: Forgotten Lady (tv) (1975)Betjent Columbo står over for en særdeles selvsikker showbusiness-kvinde, der har myrdet sin mand men har mistet hukommelsen.
Columbo: Grand Deceptions (tv) (1989)Drabsafdelingens betjent Columbo kommer ind i militærets bagland i sit forsøg på at opklare et mord.
Columbo: How to Dial a Murder (tv) (1978)En snedig tankelæser planlægger et mord ved hjælp af en simpel telefonopringning. Det bliver en svær nød at knække for Columbo.
Columbo: Identity Crisis (tv) (1975)En iskold og stenrig mand myrder en agent men har glemt at tage højde for Columbo.
Columbo: It´s All in the Game (tv) (1993)Den gode Columbo må stå model til en meget kælen mistænkt kvinde, der tror hun kan forføre ham.
Columbo: Lady in Waiting (tv) (1971)En kvinde myrder et familiemedlem og påstår, at det var i selvforsvar og sovepilletåger. Lige en opgave for Columbo.
Columbo: Last Salute to the Commodore (tv) (1976)Mordet på en gammel sømand skal vise sig at være kompliceret at opklare, for der stikker mærkelige hensyn bag.
Columbo: Lovely But Lethal (tv) (1973)En kosmetikdronning er angst for at opskriften på en vidundercreme bliver kopieret, og hun tager drastiske metoder i brug.
Columbo: Make Me a Perfect Murder (tv) (1978)En meget ambitiøs journalist er parat til at gøre hvad som helst for at få sit drømmejob i branchen og går ikke af vejen for mord.
Columbo: Mind Over Mayhem (tv) (1974)For at dække over sin søns snyd med en stor afhandling, slår en professor et vidne ihjel, og det bliver en sag for Columbo.
Columbo: Murder by the Book (tv) (1971)En koldblodig bestsellerforfatter myrder sin makker og forsøger ihærdigt at snøre Columbo, men det bliver ikke let.
Columbo: Murder in Malibu (tv) (1990)En kvindebedårer myrder sin elskerinde, en populær romantisk forfatterinde.
Columbo: Murder Under Glass (tv) (1978)Columbo får rigtig god mad, mens han opklarer mordet på en italiensk superkok.
Columbo: Murder With Too Many Notes (tv) (2000)Betjent Columbo kommer op imod en snedig filmkomponist og dirigent, der følte sig presset til at myrde en rival.
Columbo: Murder, a Self Portrait (tv) (1989)En berømt maler fører et særpræget kærlighedsliv med tre damer under samme tag, og dét forundrer Columbo, da maleren kommer under mistanke.
Columbo: Murder, Smoke & Shadows (tv) (1989)Politimanden Columbo søger ind i Hollywoods filmgader for at opklare et mord mellem spændende special effects.
Columbo: Negative Reaction (tv) (1974)En fotograf slår sin sure kone ihjel og skyder skylden på sin kompagnon, som han også slår ihjel. Columbo må på arbejde.
Columbo: No Time to Die (tv) (1992)En pure nygift kvinde kidnappes af en sindssyg morder, og Columbo og kollegerne må på overarbejde.
Columbo: Now You See Him (tv) (1976)Betjent Columbo får lejlighed til at vise sine opdagertalenter, da hans hovedmistænkte er en dygtig tryllekunstner.
Columbo: Old Fashioned Murder (tv) (1976)En museumskurator mangler penge og slår sin vagt ihjel for at få det til at ligne indbrud. Men den gennemskuer Columbo.
Columbo: Playback (tv) (1975)En stenrig forretningsmand begår et mord i sit avancerede videoovervågede hjem - en smal sag for Columbo?
Columbo: Publish or Perish (tv) (1974)Mens lejemorderen dræber, skaffer bestilleren sig et alibi og får det til at se ud som om, han er morderen.
Columbo: Ransom for a Dead Man (tv) (1971)Betjent Columbo må trods flyskræk flere gange i luften i opklaringsarbejdet af en finurlig løsepengesag.
Columbo: Requiem for a Falling Star (tv) (1973)Betjent Columbo venter på at en selvhøjtidelig skuespillerinde lækker oplsyninger om et mord.
Columbo: Rest in Peace, Mrs. Columbo (tv) (1990)En kvindelig skurk tror, hun har skovlen under betjent Columbo, da hun møder ham til hans kones begravelse. Men har hun nu også det?!
Columbo: Sex and the Married Detective (tv) (1989)Et mord blandt sexterapeuter fører den prøvede politimand Columbo ind i nye folder.
Columbo: Short Fuse (tv) (1971)En ung mand tror han er smart, da han placerer en sprængladning i en cigarkasse, men Columbo har lugtet lunten.
Columbo: Strange Bedfellows (tv) (1995)En stor og mægtig stutteriejer slår sin bror ihjel - men er det indlysende for den erfarne politimand Columbo?
Columbo: Suitable for Framing (tv) (1971)En kunstanmelder dræber et familiemedlem for at få adgang til dyrbare kunstværker. Lige en sag for Columbo.
Columbo: Swan Song (tv) (1974)En populær countrysanger smider sin sure kone ud fra et privatfly og lader flyet styrte. Inden har han smidt sig ud i en faldskærm.
Columbo: The Bye Bye Sky-High I.Q. Murder Case (tv) (1977)En udspekuleret revisor slår sin partner gennem mange år ihjel, da han ikke vil have grimme afsløringer frem i lyset.
Columbo: The Conspirators (tv) (1978)En irsk digter samler penge ind til stakkels fattige nordirere men bruger i virkeligheden pengene til våben.
Columbo: The Greenhouse Jungle (tv) (1972)En selvhøjtidelig orkidéavler begår et mord og tror fejlagtigt, at han har fod på situationen, da betjent Columbo sættes på sagen.
Columbo: The Most Crucial Game (tv) (1972)Mens en fodboldkamp er på sit højeste, slår en snedig mand fodboldholdets ejer ihjel. Men har han alibiet i orden?
Columbo: The Most Dangerous Match (tv) (1973)En professionel skakspiller snigmyrder sin værste rival og får ørerne i maskinen, da betjent Columbo sættes på sagen.
Columbo: Troubled Waters (tv) (1975)En selvsikker morder tror, at mordet forløber smertefrit ombord på en luksusfærge. Men Columbo er med om bord.
Columbo: Try and Catch Me (tv) (1977)En succesrig krimiforfatterinde dræber sin nevø, så hun kan genvinde rettighederne til et af sine værker.
Columbo: Undercover (tv) (1994)Columbo må iføre sig talrige kostumer til de mange roller, han skal spille i en spøjs opklaringssag.
Columbo: Uneasy Lies the Crown (tv) (1990)En snedig tandlæge myder en patient - og det tager den gode Columbo mange dage at opklare hvordan.
Coma (1978)En kvindelig læge erfarer, at en gruppe læger lader hånt om al moral og fornuft og foretager ækle eksperimenter med patienter.
Come See the Paradise (1990)En amerikaners forelskelse i en japansk pige og de problemer, det måtte medføre.
Comeback (2008)En teaterinstruktør i 60’erne vender hjem til Danmark i et kejtet forsøg på at møde sin søn, der er komplet uinteresseret i at genforenes med sin far.
Coming to America (1988)En ekstremt rig afrikansk prins tager til USA i sin søgen efter ægte kærlighed.
Coming to Terms (2000)En 20-årig ung mand taler i telefon med forældrene fra sit kollegieværelse, og meddelelsen om at han er bøsse bliver ikke vel modtaget.
Commando (1985)En veltrænet soldat i civil kommer på en hæsblæsende opgave, da hans datter bliver taget som gidsel.
Commitments, The (1991)Et hjemmebrygget irsk soul-band får hurtigt succes, men kan det holde evigt?
Como agua para chocolate (1992)Gennem de første årtier af det 20. århundrede tyranniseres en smuk ung kvinde af sin mor, og kærligheden kan ikke udleves.
Company You Keep, The (2012)En tidligere undergrundsaktivist og FBI-eftersøgt går under jorden, da en journalist efter 30 år har fundet ham. Men hvor ligger skylden?
comte de Monte Cristo, Le (tvs) (1998)Efter at have været uretfærdigt fængslet i dekader bryder en mand ud med plan om at opnå hævn.
Con Air (1997)Et fly fyldt med jordens værste banditter og en enkelt helt overdrages ufrivilligt til banditterne.
Conan the Barbarian (1982)Efter at have overværet brutale mord på sine forældre ønsker en stor mand hævn.
Conan the Destroyer (1984)Barbaren Conan eskorterer en jomfruelig kronprinsesse på vejen til et hemmeligt fort, hvor han med lidt held kan finde krystallen, der vækker drømmenes gud til live.
Concerto: A Beethoven Journey (2015)Den verdensberømte klavervirtuos, Leif Ove Andsnes, sætter sig for at udforske Ludwig van Beethoven og hans musik tilbundsgående.
condamné à mort s'est échappé ou Le vent souffle où il veut, Un (1956)En fransk modstandsmand fængslet af nazisterne planlægger at flygte fra fængslet, og det kræver tålmodighed og omhyggelighed.
Condemned, The (2013)Russiske mordere sidder fængslet langt ude i ødemarken midt i en skov på størrelse med Tyskland.
Condemned, The (2007)En forretningsmand har samlet en håndfuld dødsdømte storforbrydere på en øde ø og transmitterer deres kamp på liv og død direkte på nettet.
Coneheads (1993)Strandet fra det ydre rum opstår der problemer med integrationen for en lille familie med sjovt formede hoveder.
Confession, The (1999)En mand mister sin søn, da lægerne på skadestuen ikke ville tage ham alvorligt, derfor skyder faderen tre læger og havner i retten.
Confirmation, The (2016)8-årige Anthony skal på weekend hos sin skilsmissefar, men det bliver ikke nogen almindelig oplevelse, for faderens hus er aflåst af myndighederne.
Congo (1995)Dræberaber går til angreb på ligegyldige biroller, mens hovedrollerne opnår talrige chancer for at få likvideret bæsterne.
Conquest of the Planet of the Apes (1972)Intelligente aber udnyttes på det groveste af magtliderlige mennesker. Men en enkelt abe etablerer et kæmpe oprør.
Conspiracy (tv) (2001)En gruppe topnazister mødes under krigen i Haus am Grossen Wannsee ved Berlin for at diskutere den endelige løsning i forhold til Europas jøder.
Conspiracy Theory (1997)En lidt svært definerlig mand forudsiger brutale hændelser og overbeviser efterhånden en kvindelig advokat.
Contact (1997)En kvinde, der er meget interesseret i livstegn fra det ydre rum, oplever en dag sære lyde udefra og går i aktion.
Contaminated Man (2000)En skrækindjagende dødbringende virus er sluppet løs ombord i en syg mand. Han må stoppes for enhver pris.
Contender, The (2000)Den amerikanske præsident skal have ny vicepræsident, men magtfulde bagmænd sætter sig imod.
Contract, The (2006)Far og søn er på vej på vildmarkstur, da to mænd kommer flydende med strømmen. Den ene er i håndjern og viser sig at være en lejemorder på flugt far FBI.
Conversation, The (1974)En aflytningsekspert havner i en ubehagelig situation, hvor hans egen sikkerhed sættes på spil.
Conviction (2010)En ung kvinde uddanner sig til jurist for at hjælpe sin bror, der sidder uskyldigt dømt for mord på nittende år.
Convoy (1978)Fulgt af hundredvis af lastbiler protesterer en rebelsk chauffør mod fartgrænserne.
Coogan´s Bluff (1968)En bondsk betjent tager til storbyen for at eskortere en fange med hjem.
Cool Hand Luke (1967)Efter at have skåret toppe af parkometre havner Lucas Jackson i fangelejr, hvor han har meget svært ved at indordne sig.
Cop Land (1997)Politibetjentens fristed gemmer på meget ikke helt lovligt bag facaden
Copie conforme (2010)En fransk kvinde giver en populær engelsk foredragsholder sit telefonnummer. Da de mødes og diskuterer, udviskes grænserne mellem virkelighed og fantasi.
Core, The (2003)Jordens kerne er holdt op med at rotere, og et lille hold forskere påbegynder en farlig rejse helt ind til sagens kerne.
Corrina, Corrina (1994)Efter moderens død bliver en pige tavs, og faderen skaffer en barnepige, der måske kan vende billedet.
Cotton Club, The (1984)Stepdansernes mekka er målet for en steppende mand, men det er svært at komme til.
Counsellor, The (2013)En succesfuld advokat kommer i alvorlige problemer, da han fristes ind i omfattende distribution af hårde stoffer.
Country (1984)Alt går galt for en lille farmer-familie, og familiefar er tæt på at havne i kulkælderen.
Courage Under Fire (1996)En militærmand har fået til opgave at afgøre, om en afdød kvindelig kaptajn virkelig har fortjent en udmærkelse.
Cowboy (2008)En ejendomsmægler kører ind ved en øde og faldefærdig landejendom, forføres og udfordres på sin seksualitet.
Cowboy and the Frenchman, The (tv) (1988)En stokdøv cowboy og hans to hjælpere finder en velklædt franskmand mellem bakkerne. Han har kufferten fuld af franske specialiteter,
Cowboys & Aliens (2011)Et rumskib lander i det vilde vesten, og en gruppe cowboys organiserer sig for at redde kloden fra de væmmelige rumvæsner.
Cowboys & Angels (2003)Den unge fyr Shane flytter langt om længe hjemmefra, men for at få råd til en lejlighed, deler han med en ung bøsse, der vender op og ned på Shanes liv.
Crackers (1998)En 13-årig dreng får sin sag for, da han skal holde jul med sin ganske forfærdelige familie.
Crazy/Beautiful (2001)En banal forelskelse får en svær start, men det skal nu nok lykkes.
Creation (2009)Charles Darwin arbejder på sit store bogværk, mens hans egen og børnenes sygdomme sætter sine markante spor i hans liv.
Creepshow (1982)Stephen King-noveller om helt ubeskrivelige fænomener filmatiseres her med store armbevægelser.
Creepshow 2 (1987)Tre usandsynlige historier om gyselige begivenhder og fænomener vækkes til live i sælsom filmatisering.
Crimson Tide (1995)Af frygt for russiske angreb sætter USA en ubåd i vandet.
Crocodile Dundee (1986)En australsk krokodillejager og en kvindelig journalist viser hinanden rundt i junglen og storbyen.
Crooked Hearts (1991)Hvad der starter i det små bliver hurtigt til en stor krise for en lille kernefamilie.
Cross of Iron (1977)En lille deling tyske soldater lider store tab i Rusland under anden verdenskrig.
Crossing Guard, The (1995)En smykkehandler med en blakket fortid har én mission: at dræbe den berusede mand, der slog hans datter ihjel i en bilulykke.
Crossing Over (2009)En række skæbner, der ønsker permanent opholdstilladelse i USA oplever det barske system på egen krop.
Crow, The (1994)En brutalt myrdet mand genopstår fra de døde for at hævne mordet på sig selv og sin forlovede.
Crucible, The (1996)Vi er tilbage i hekseforfølgelsens tid, hvor en gruppe kvinder beskyldes for at have forhekset to små piger.
Cruel Intentions (1999)Et sexrivaliserende søskendepar indgår et væddemål: Hvis han kan forføre en ung jomfru, vil han til gengæld få det, han altid har ønsket sig.
Crush, The (2010)En skoledreng er smaskforelsket i sin skolelærer og kan ikke rumme, at hun har en voksen kæreste. Derfor sætter han sig for at sætte hårdt mod hårdt.
Cry in the Dark, A (1988)Under en rejse mister et ægtepar deres baby. Det forsvinder fra deres telt. Men myndighederne tror ikke på forældrenes forklaringer.
Crying Game, The (1992)En ensom mand møder den store kærlighed, anbefalet af en ven, men det skal ikke gå helt, som han havde håbet på.
Cuisine américaine (1998)En ivrig amerikansk kok ser sit livs chance, da en kendt fransk kok søger arbejdskraft.
Cujo (1983)En hyggelig familiehund får rabies og holder en mor og hendes søn indespærret på en øde gård i en parkeret bil.
Cul-De-Sac (1966)På et øde beliggende fort får et ungt par uventet besøg af en grov amerikaner, der vender op og ned på den engelske idyl.
Cure, The (1995)En 11-årig AIDS-syg dreng oplever i sin sidste tid et glødende venskab med nabodrengen.
Curve (2015)Få dage før sit bryllup tager en ung kvinde en smuk omvej og får motorstop. Den venlige mand, der hjælper hende, viser sig at være psykopat.
Cutthroat Island (1996)Sørøvere og deres klinger ter sig tosset i håbet om at opnå hævn.
Cykelhelten (1995)En lille dreng skal lære at cykle, før han får chokoladebelønningen.
Cyrano de Bergerac (1990)En forelsket ung mand beder en velformuleret ven om at skrive sine kærestebreve, og det er ikke svært for vennen, der er ligeså forelsket.
Cyrus (2010)En nyforelsket mand sættes på en meget hård prøve, da kærestens hjemmeboende voksne søn viser sig at være alt andet end venligt stemt.