4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Vanvittig Komedie


Ace Ventura - Pet Detective (1994)En skør dyreelsker slår sig ned som dyredetektiv med drastisk platte følger.
Ace Ventura - When Nature Calls (1995)En skør detektiv kæmper mod indfødte afrikanere i jagten på en hvid flagermus.
Airplane! (1980)Da piloterne bliver skidtmas, må en mand med flyskræk tage sig sammen og sørge for, at flyet bliver landet sikkert.
American Pie 2 (2001)En flok bøvede amerikanske drenge, der kun tænker på sex, tager sammen i sommerhus for at fyre den af.
Animal, The (2001)Efter en bilulykke bliver en mand lappet sammen af en ganske særlig læge og får helt usædvanlige og meget dyriske egenskaber.
Austin Powers in Goldmember (2002)Den engelske "superhelt" Austin Powers er atter oppe imod selveste Dr. Evil og mange andre sære eksistenser.
Austin Powers: International Man of Mystery (1997)Som en slags hjernedød udgave af James Bond laller en britisk agent rundt i USA efter at have været nedfrosset i tredive år.
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)En populær og selvsikker britisk agent er oppe mod meget onde kræfter og mister i den forbindelse hele sin udstråling.
Bad Taste (1987)I en lille New Zealandsk kystby er der ganske stille. En hær af rumvæsener har invaderet byen og dræbt alle dens indbyggere. Nu venter en hård kamp for dem, der tør tage den op.
Ball´s Out: Gary the Tennis Coach (2009)En professionel tennisspiller har lagt ketsjeren på hylden men fristes af trænertjansen på en gymnasium, hvor han også er pligtopfyldende pedel.
BASEketball (1998)Et par bøvede fyre opfinder deres helt egen variant af basketball. Den nye sportsgren bliver snart et fænomen med professionel liga.
Bean (1997)En fjollet britisk museumsvagt tager til USA for at vogte over et meget sjældent maleri, som han naturligvis i stedet ødelægger.
Beetlejuice (1988)Efter en bilulykke havner et ægtepar i et efterliv, usynlige for de levende.
Benchwarmers, The (2006)Tre mænd får succes med deres helt eget baseballhold, hvor de to af dem er komplet uduelige men alligevel vinder kampe.
Beverly Hills Ninja (1997)En overvægtig hvid amerikaner, der er vokset op blandt ninjaer i Japan, hyres som ninja i Guds eget land - og laver masser af ballade.
Blazing Saddles (1974)I en lille westernflække indsættes revolutionerende nok en sort sherif, og det sætter de hvide indbyggere på den anden ende.
Boat Trip (2002)To venner har booket plads på et havcruise for singlemænd. Men da de kommer ombord, opdager de, at de er havnet på et cruise for bøsser.
Borat (2006)En tv-reporter fra Kasakhstan rejser til USA for at blive klogere på Guds eget land og forhåbentlig bringe gode kulturelle ideer med hjem.
Braindead (1992)Efter at være blevet bidt af en sjælden rotteabe, udvikler en ældre kvinde sig til et monster. Alt hun rører ved bliver ligesom hende.
Brothers Grimsby, The (2016)Da en hemmelig britisk agent genfindes af sin bøvede bror, står himmel og jord snart i bevægelse, og der er ikke det, der ikke går galt.
Cannonball Run, The (1981)En flok tossede mænd med benzin i blodet iværksætter et usædvanligt billøb gennem landet.
Che? (1972)En naiv kvinde ankommer ved et tilfælde til et pensionat, der viser sig at være beboet af forskellige galninge, der kun tænker på sex.
Cul-De-Sac (1966)På et øde beliggende fort får et ungt par uventet besøg af en grov amerikaner, der vender op og ned på den engelske idyl.
Date Movie (2006)En overdrevet fed kvinde får et makeover og bliver en sild, der dog stadig må kæmpe for at holde på sin prins.
Delicatessen (1991)En ung franskmand flytter ind i en meget mystisk bolig med meget mystiske mennesker, og det skal vise sig at kunne blive livsfarligt.
Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)På en kongres for mandlige prostituerede i Holland får en mand uventet heltestatus.
Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)En uheldig akvarierenser bliver ad omveje gigolo for alle de eksistenser, de lækre ikke vil tage. Men hvad gør han, da han samtidig finder kærligheden.
Dictator, The (2012)En afrikansk diktator drager til New York og er tæt på at blive blødt op i sit ellers stålsat diktatoriske syn på verden.
Dirty Work (1998)To mænd, der viser sig at være halvbrødre, starter et usædvanligt firma, hvor de tilbyder at gøre folks beskidte arbejde.
Dodgeball: A True Underdog Story (2004)En gruppe båtnakker fra et lille motionscenter er oppe imod en selvfed motionsguru, der ved at slå dem i en særlig bolddisciplin kan overtage motionscentret.
Dracula: Dead and Loving It (1995)En ung forsker drager til Rumænien for at møde grev Dracula, uden at vide at Dracula tilhører de levende døde.
Drengene fra Angora (tvs) (2004)En flok drengerøve tager pis på danskerne i alle typer og afskygninger.
Dumb & Dumber (1994)To bøvede kammerater kører tusindvis af kilometer gennem landet for at aflevere en kuffert til en smuk kvinde.
Dumb and Dumber To (2014)To meget bøvede venner gør sig uheldigt bemærket, hvor de end går og står. Allerhelst vil de prutte og affyre dillervitser.
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (2003)Den næsten voksne Harry møder gøgeungen Lloyd, og de to skæve eksistenser bliver prompte venner.
Eggs (1995)To gamle gubbers hverdagsrutine bliver brudt, da en uventet gæst dukker op med sine sære vaner.
Extreme Movie (2008)Der er så mange pinligheder forbundet med den seksuelle debut, og denne film rammer de fleste ind.
Firmaskovturen (1978)Et mindre firma tager på skovtur på Bakken og bliver så berusede, at de alle ender i detentionen.
Flintstones, The (1994)I en fortidsby, hvor alt regnes i sten fjoller indbyggerne rundt med dagligdags problemer.
Galaxy Quest (1999)En flok kendte tv-serieskuespillere kapres af væsner fra det ydre rum, der har kopieret deres tv-verden til perfektion.
George of the Jungle (1997)Ligesom vi kender det fra historierne om Tarzan, bor en stort set nøgen mand i junglen. I denne film skal han bare forestille at være morsom.
grønne slagtere, De (2003)To slagtermedhjælpere drømmer om at få deres egen forretning, men succesen kommer først, da de begynder at sælge marineret menneskekød.
Guld til præriens skrappe drenge (1971)Et sted i Farum grusgrav er der krig på kniven mellem gode og onde i det "vilde westen".
Hot Shots! (1991)En gruppe bøvede jagerpiloter omgivet af endnu mere bøvede overordnede skal forsøge at lege krig.
Hot Shots! Part Deux (1993)En dygtig jægerpilot kommer i aktion både hvad angår krig og kvinder.
Hotel Splendide (2000)Et særdeles øde beliggende hotel bliver drevet med hård hånd af en vanvittig englænder, der udsætter gæsterne for helt absurde prøvelser.
Hudson Hawk (1991)En unik mestertyv kommer ud fra fængslet og presses til at gøre et nyt kup. Sammen med sin makker går han i gang.
Interview, The (2014)En kendt amerikansk tv-vært og hans producer får et usædvanligt tilbud om at interviewe Nordkoreas diktator og takker ja.
Iron Sky (2012)På Månens gådefulde mørke side har nazister i al hemmelighed videreført deres storhedsvanvid og planlægger nu en invasion af Jorden.
Jydekompagniet (1988)To rablende skøre jyder starter deres eget detektivbureau og får en spændende sag, hvor de skal befri en pige fra en sekt.
Jydekompagniet 3 (1989)To jyders private detektivbureau bliver sat på en alvorlig prøve, da en ivrig oliesheik gerne vil have fingre i en frisk organdonor.
Kampen om den røde ko (1987)En glad bondemand kæmper en hård kamp i en bondsk filmoptagelse for at få den skønne kvinde og godset.
Klovn [4. sæson] (tvs) (2006)Vennerne Frank og Casper har ikke indset, at de skal holde sig fra kønne unge piger, når de begge er i fast parforhold.
Klovn [5. sæson] (tvs) (2008)De to venner Frank og Casper må smerteligt meget igennem i deres respektive parforhold med Mia og Iben.
Klovn: The Movie (2010)To gamle venner har længe planlagt en "tour de fisse" i Kano ad Gudenåen, men turen kompliceres af, at de er nødt til at tage en 10-årig nevø med.
Kopps (2003)En lille svensk politiafdeling står for at skulle lukkes. I håbet om at kunne overleve fingerer betjentene en række "forbrydelser".
Leif (1987)En direktør for en 'Krudt och kanon'-fabrik kommer i vanskeligheder, da det afsløres, at firmaet handler ulovligt med våben.
Little Shop of Horrors, The (1960)I en blomsterbutik med mærkelige kunder sker der tilsvarende mærkelige ting.
MacGruber (2010)En mildt sagt alternativ agent trækker i arbejdstøjet for at hjælpe nationen, og det havde skurkene ikke set komme.
Mask, The (1994)En helt almindelig bankmand finder en speciel maske, der kan forvandle ham til den, han dybest set ønsker at være.
Meet the Spartans (2008)Kong Leonidas og hans 300 tapre spartanere slås mod den persiske Kong Xerxes og hans enorme hær.
Men in Black II (2002)To agenter med speciale i rumvæsner på Jorden danner på ny makkerpar for at holde ro og orden.
Men Who Stare at Goats, The (2009)En journalist, der ihærdigt forsøger at glemme sin ulykkelige kærlighed ved at drage i krig, møder helt absurde sider af militæret.
Mig og min lillebror (1967)Et par bondske brødre tager til København for at protestere over truende salg af deres gård.
Monty Python and the Holy Grail (1975)Håbløst dumme riddere tilbagelægger mil efter mil til 'hest' for at finde den hellige gral.
Monty Python´s Life of Brian (1979)En lettere forvirret mand forveksles med selveste Jesus og må så grueligt meget igennem - ligesom den rigtige frelser.
Monty Python´s The Meaning of Life (1983)Selve essensen af livet gradbøjes og fortolkes i skæve vinkler fra barn- til alderdommen og et stykke ind i døden.
Mænd & høns (2015)To brødre med hareskår erfarer, at de har en håndfuld halvbrødre langt ude på en lille ø, og da de mødes, er det ikke ligefrem de familiære bånd der dyrkes.
Naked Gun 2½, The: The Smell of Fear (1991)En afsindig klodset politimand er til mere skade end gavn men opnår alligevel stor popularitet.
Naked Gun 33 1/3 - The Final Insult (1994)En ualmindeligt klodset politimand sørger for ekstreme pinligheder i tjenesten, selvom han egentlig er gået på pension.
Naked Gun, The: From the Files of Police Squad (1988)En afsindig klodset betjent udretter så mirakler uden selv helt at være klar over det.
Norbit (2007)En lespende sort mand tvangsgiftes med en meget overvægtig kvinde og bliver totalt undertrykt, indtil han lærer at bide fra sig.
Nothing But Trouble (1991)Problemerne hober sig op for en gruppe rige amerikanere, da de antastes for at køre for hurtigt og stilles for en særdeles mystisk dommer.
Orgazmo (1997)En ung mormon hyres mod sin vilje til at spille hovedrollen i en pornofilm. Det giver gode penge, og man kan jo altid få en anden til at "spille" de intime scener..
Party, The (1968)En talentløs indisk skuespiller bliver ved en fejl inviteret til fint selskab. Selskabet ender i det rene vanvid.
Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)En centervagt og hans datter tager til kongres på et hotel i Las Vegas. Kun for erfare, at der foregår et omfattende kunsttyveri ved højlys dag.
Pee-wee’s Big Adventure (1985)En barnlig mand med rød butterfly får stjålet sin cykel og sætter i dén grad himmel og jord i bevægelse.
Piger i trøjen (1975)En gruppe kække piger fjoller rundt i militæret og flirter med de maskuline jægergrønne fyre.
Piger i trøjen 2 (1976)Pigerne er atter kække rekrutter, der sagtens kan hamle op med mændene og de råbende sergenter.
Pink Panther 2, The (2009)En absurd klodset politimand løser på forunderlig vis en kompliceret kriminalgåde, til stor fortrydelse for hans overordnede.
Pink Panther, The (2006)En absurd klodset politimand løser på forunderlig vis en kompliceret kriminalgåde, til stor fortrydelse for hans overordnede.
Playtime (1967)En gruppe amerikanske turister ankommer til Paris, og en forvirret franskmand forsøger ihærdigt at overholde en aftale, uden held.
Police Academy (1984)Fjollede politibetjente render rundt og gør hinanden til grin. Politiarbejdet kommer i anden række.
Police Academy 2: Their First Assignment (1985)En gruppe uduelige politiaspiranter sættes på gaden i deres første forsøg på at udnytte, hvad de har lært.
Police Academy 3: Back in Training (1986)En gruppe snotdumme politibetjente kommer tilbage på politiskolen i kampen for skolens videre eksistens.
Police Academy 4: Citizens on Patrol (1987)Et særtligt folkeligt program tillader alverdens typer, herunder gamle tanter og debile halvaber, at lege med i politistyrken.
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach (1988)I forbindelse med en prisoverrækkelse får alle de kendte skøre betjente lejlighed til at te sig tosset endnu engang.
Police Academy 6: City Under Siege (1989)En flok jævnt hen uduelige men sammentømrede politibetjente får med møje og besvær skovlen under en forbryderbande.
Police Academy: Mission to Moscow (1994)Amerikanske og snotdumme politibetjente tager til Rusland og oplever et politikulturchok af rang.
Polle Fiction (2002)Bøvede Polle fra Snave er lige ved at blive lokket i ægteskabets lænker, da den lokale sexkilling øjner chancen for at tømme hans pengepung.
Præriens skrappe drenge (1970)Dansktalende cowboys med amerikanske navne gennemlever sorrig og glæde i det vilde danskvesten.
Repossessed (1990)En eksorcist må rykke ud for anden gang i sit liv, da en kvinde er besat af djævelen.
Ridiculous 6, The (2015)En hvid mand forklædt som indianer erfarer, at han har hele fem (bøvede) halvbrødre, og sammen vil de forenes med deres far.
Road Trip (2000)En fyr er tæt ved at dumme sig med en hjemmelavet pornovideo og må sammen med tre venner rejse tværs gennem USA for at nå at redde sin brøler.
Series 7: The Contenders (2001)En lille gruppe tilfældige amerikanere udvælges til at deltage i et makabert reality-show, hvor det gælder om at skyde de andre.
Sjov i gaden (1969)En arrig narkobagmand har gemt noget narko i en bamse men narres gang på gang af intetanende amatører.
Soldaterkammerater (1958)En gruppe "unge" mænd skal aftjene deres værnepligt, og det bliver en festlig oplevelse.
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (1968)Halvgamle menige tramper af sted under oversergent Vældegaards humørsvingende kommandoer.
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre (1961)Kammeraterne genindkaldes på efterårsmanøvre, hvor de marcherer og møder nogle smukke kvinder.
Soldaterkammerater på sjov (1962)Kammeraterne fra kasernen bliver forvekslet med nogle andre soldater og kommer ud for lidt af hvert.
Soldaterkammerater på vagt (1960)En gruppe sammentømrede menige marcherer og tager derefter på mission til Ghaza.
Soldaterkammerater rykker ud (1959)Soldaterkammeraterne på en kasserne skal på en livagtig mission med tanks og masser af bum-bum.
Spaceballs (1987)Præsidenten for en planet med luftmangel planlægger at stjæle luft fra naboplaneten.
Spies Like Us (1985)To amerikanske fjollespioner kommer på en svær opgave i Pakistan, hvor de både er oppe imod russere og en hel lægestab.
Spy Hard (1996)En række parodier på blandt andre James Bond og Arnold Schwarzenegger.
Ted (2012)En knægt får sit højeste ønske opfyldt: hans kære bamse bliver levendegjort og følger ham også i hans voksenliv. Men deres tætte bånd sætter forholdet til kæresten på spil.
Three Amigos! (1986)Tre fjolleaber med en fælles drøm om filmkarriere og glamour bliver ved en fejltagelse helte i en westernflække.
Tommy Boy (1995)En fed, bøvet og ubegavet klodsmajor arver sin fars autodelsvirksomhed og forsøger ihærdigt at skaffe nye kunder.
Top Secret! (1984)En amerikansk rock- and rollsanger involveres i en modstandsgruppe på vej til Østberlin. Her skal han forsøge at få en forsker fri med kreative metoder.
Tropic Thunder (2008)Hvad der skulle have været en stort anlagt krigsfilmsoptagelse udvikler sig til en nærved virkelig krig for de involverede skuespillere.
Undercovers Hero (1974)Midt under anden verdenskrig myrder modstandsfolk tyske soldater på et fransk bordel.
Undskyld jeg forstyrrer (2012)En ung kvinde kommer ved et tilfælde ind i teaterverdenen, hvor en gruppe forslåede og famlende kunstnere kæmper for og imod hinanden.
vacances de Monsieur Hulot, Les (1953)En klodset franskmand ankommer til et strandhotel, hvor han hurtigt bliver venner med de andre turister, mere eller mindre frivilligt.
Wagons East (1994)En gruppe bøvede bonderøve hyrer en alkoholiseret cowboy til at føre dem gennem Det vilde Vesten tilbage mod hjemegnen i øst.
Wayne´s World (1992)To skingrende latterlige amatører udfordrer skøre mennesker med deres absurde humor.
What Planet Are You From? (2000)En repræsentant fra en fjerntliggende planet med følelsesforladte beboere sendes til Jorden på mission for at forføre en kvinde og få et barn med hende.
White Chicks (2004)To sorte FBI-agenter går undercover som hvide kvinder, og der er ikke en, der mistænker de ekstreme maskeringer.
Who´s Harry Crumb? (1989)En ualmindelig klodset privatdetektiv bruger utraditionelle metoder i opklaringen af en kidnapningssag.
Year One (2009)To jæger-samler-typer bliver udstødt af deres stamme og havner snart i Sodoma, hvor de møder bibelske personligheder på stribe.
You Don´t Mess with the Zohan (2008)En israelske specialsoldat forfølger sin drøm om at blive berømt frisør i det forjættede USA.
Young Frankenstein (1974)En hjernelæge arver sin farfars slot i Transsylvanien og genopliver et monster, men med en forkert hjerne.
Zack and Miri Make a Porno (2008)En vennepar er økonomisk på røven og beslutter at optage deres helt egen pornofilm på en kaffebar efter lukketid.