4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Thriller


10 Cloverfield Lane (2016)Efter en bilulykke vågner en ung kvinde op i en form for bunker. Manden, der har lænket hende til vandrøret, fortæller at verden udenfor har været ude for en giftkatastrofe.
4th Floor, The (1999)En ung kvinde bliver groft terroriseret af sin underbo, hver gang hun støjer den mindste smule.
600 millas (2015)En ung mexicaner smugler våben til et hjemligt kartel men er nødt til at have en kidnappet agent med på bagsædet på den 600 miles lange køretur.
88 Minutes (2007)En retspsykiater får en kedelig opringning, hvor beskeden er, at han har 88 minutter tilbage at leve i.
8MM (1999)En privatdetektiv trækkes ind i en faretruende undergrundsverden af illegal pornografi.
Absolute Power (1997)En hærdet tyv bliver vidne til et brutalt mord. Landets præsident er gerningsmanden, og nu er alle præsidentens mænd interesserede i tyven.
Afmagt (1998)Efter sønnens død har moderen svært ved at finde sig selv og ser hele tiden syner. Hun bliver sværere og sværere at styre.
After Dark, My Sweet (1990)På flugt fra psykiatrisk afdeling havner en mand hos en laber larve, der viser sig at have forbryderiske planer.
After the Storm (tv) (2001)Efter en storm synker en yacht med guld og juveler for millioner om bord, og nu kæmper flere for at komme først til skatten.
Alexandra´s Project (2003)På sin fødselsdag oplever en familiefar sit livs værste mareridt, da hans kone har planlagt en ubehagelig fødselsdagsgave.
All Good Things (2010)Hvad der starter som et fantastisk lykkeligt parforhold mellem to unge smukke mennesker ender i psykose, vold og mord.
Along Came a Spider (2001)En psykolog-politibetjent er på jagt efter en vanvittig kidnapper, men har hans nye makker nu også rent mel i posen?
Alting bliver godt igen (2010)En filminstruktør stikker af fra en selvforskyldt personpåkørsel. Da han efterfølgende får indblik i den påkørtes hemmelighed, bryder helvede løs.
American Crime, An (2007)En psykisk ustabil alenemor til syv børn indvilliger for at tjene et par håndøre i at passe to ’ekstra’ piger. Men moderen koger over og bliver vanvittig.
American Gigolo (1980)En ung mand der sælger sex er attraktiv blandt ældre kvinder.
American, The (2010)En amerikansk lejemorder på opgave i Italien begår den fejl at blive menneskelig, og det er ingen klog disposition i hans fag.
amerikanische Freund, Der (1977)En dødssyg rammemager fra Hamborg bliver ufrivilligt lejemorder i et spil på bagmændenes præmisser.
Anamorph (2007)En erfaren politimand trækkes ind i en seriemordgåde, der overgår enhver fantasi.
Angel Heart (1987)En privatdetektiv hyres af en mystisk forretningsmand, der vil have ham til at finde en mand, der efter sigende ikke har levet op til en aftale.
Animal Kingdom (2010)En ung mand bliver fanget ind af sin kriminelle familie og havner nu i en verden, han dybest set helst vil undslippe.
Apt Pupil (1997)En skoledreng er dybt optaget af nazismens historie og konfronterer en gammel nazist med fortiden. Med fatale følger.
Arbitrage (2012)En stenrig fondsdirektør begår en stor fejl og må søge hjælp, hvis ikke både han selv og firmaet skal lide en krank skæbne.
Argo (2012)Da en gruppe amerikanere sidder uhjælpeligt fast i et gidseldrama i Iran, etablerer USA alle tiders risikable fupnummer.
Arlington Road (1999)Da en enkemand mistænker sin nabo for at leve under falsk identitet, bryder helvede løs.
Assault on Precinct 13 (1976)En gruppe politifolk og indsatte fanget på en politistation er fuldstændig omringet af en morderisk bande.
Asylum (2005)En kvinde falder for en anbragt hustrumorder, da hun kommer til at bo på et asyl sammen med sin i øvrigt fraværende mand, der er psykiater på stedet.
Autumn Blood (2013)En teenagepige og hendes lillebror bor alene i bjergene, men idyllen får ikke lov at leve.
Backcountry (2014)Et ungt par tager sidst på sæsonen på vandretur i den canadiske ødemark. Men de farer vild med en glubsk bjørn i hælene.
Basic (2003)En jægersoldat efterforsker mystiske dødsfald efter en avanceret militærøvelse i junglen.
Basic Instinct (1992)Hemmelighedsfuld og sexet sprænger en mordmistænkt kvinde en politibetjents rammer og forfører ham i stor stil.
Beast (2011)En jaloux ægtemand vil have hævn for sin kones sidespring, og det udvikler sig til decideret vanvid.
Beck - Annonsmannen (tv) (2002)Svenske politifolk bliver sat på dødbringende opgaver, da en morder finder sine ofre via en avisannonce.
Bekännelsen (tvs) (2001)Et estisk turistpar lægger vejen forbi det nordlige Sverige. Det bliver skæbnesvangert for to lokale mænd.
Benefit of the Doubt (1993)Efter mange år i fængsel vender en far tilbage for at overbevise sin datter om, at han er uskyldig. Men han skal snart modsige sig selv.
Betrayed (1988)En kvinde, der tilfældigvis er FBI-agent, forelsker sig i en mand, der tilfældigvis er slem racistisk forbryder.
Birth (2004)En ung kvinde rystes voldsomt, da en tiårig dreng hævder at være hendes afdøde mand - reinkarneret.
Black Widow (1987)En kvinde ynder at forføre sine mandlige modspillere, ligesom den berømte edderkop.
Blackway (2015)En forulempet kvinde allierer sig med en lokalkendt for at få skovlen under områdets samvittighedsløse skurk.
Blind Terror (1971)En slem ulykke gør Sarah blind, og hun drager til den engelske hede for at bo hos familien. En dag opdager hun, at hele familien ligger myrdet i huset, og hun står selv for tur.
Blink (1994)En blind kvinde får synet tilbage efter en avanceret operation. Men kun for at opleve en kynisk morder på nærmeste hold.
Blood & Wine (1996)En stenrig vinhandler planlægger sammen med en skrantende forbryderveteran at røve et kostbart guldsmykke, men alt går galt.
Blood Simple (1984)En bitter ægtemand hyrer en snusket privatdetektiv til at slå sin kone og hendes elsker ihjel. Men alt går galt.
Blood Work (2002)Efter en hjertetransplantation tvinges en pensioneret FBI-agent ud på en personlig og hæsblæsende opgave.
Blown Away (1994)En dygtig bombeekspert må tilbage på arbejde, da hans gamle læremester er brudt ud fra fængslet - nu ganske vanvittig.
Blue Steel (1989)En psykopatisk seriemorder ser sig lun på en nyuddannet kvindelig betjent og ridser hendes navn i patronerne, før han skyder sine ofre.
Bone Collector, The (1999)En ung politikvinde kastes ud i hardcore mordefterforskning, da en lammet ekspert udser hende til at gå i kølvandet på en new yorker-seriemorder.
Borgman (2013)En tilsyneladende sølle hjemløs mand banker på en rig families dør. Manden og hans hjælpere viser sig at være meget usædvanlige terrorister.
Boys from Brazil, The (1978)En ihærdig nazist kæmper fortsat for jødeudryddelse længe efter krigens ende.
Brave One, The (2007)Efter et traumatisk overfald, hvor kæresten bliver dræbt og hun selv alvorligt kvæstet, vågner en kvinde op til en barsk og uslukkelig hævntørst.
Breakdown (1997)Et ægtepar skilles ad af en velorganiseret bande, der ikke har i sinde at løsne grebet, før de har set penge. Men der strittes imod.
Butterfly on a Wheel (2007)Det perfekte par udsættes for umenneskelig terror, da en tilsyneladende psykopatisk mand kidnapper deres datter og stiller umenneskelige krav.
Caché (2005)Et fransk par modtager mystiske breve og videobånd, der viser, at deres bolig bliver overvåget. En nervepirrende kamp for at finde kilden kan begynde.
Call, The (2013)En 911-telefondame følger live med i en kidnapning, da en teenagepige ringer fra bunden af et bagagerum. Herfra bliver det en kamp mod tiden.
Cape Fear (1962)Efter en årrække i fængsel kommer en forbryder ud igen og beslutter at gøre livet surt for den advokat, han mener var skyld i fængslingen.
Cape Fear (1991)En eksfange slipper ud af fængslet og vil for enhver pris gøre liver surt for den anklager, der fik ham buret inde.
Captives (1994)En fængselstandlæge forelsker sig i en indsat - og omvendt - og det bliver et værre rod.
Catchfire (1988)På mission for at dræbe et vidne forelsker en lejemorder sig i sit offer og ledes af sit hårdkogte spor.
Changing Lanes (2002)En bilulykke bringer to skæbner sammen - mod deres vilje. Et vigtigt dokument skifter hænder, og der opstår regulær krig.
China Moon (1994)Da hans hemmelighedsfulde elskerinde viser sig at have en sadistisk mand, må betjenten gøre op med sin indre moral.
China Syndrome, The (1979)En gruppe tv-journalister bliver vidner til en ulykke, mens de laver en reportage fra et a-kraftværk. Men der ikke sket noget, siger man...
Class of 1984 (1982)En ung gymnasielærer ankommer til en skole domineret af kriminelle elever. Et forsøg på at ændre tilstandene mislykkes totalt.
Cleaner (2007)En ekspert i rengøring efter mord havner midt i et omfattende netværk af politikorruption, da hans rengøring efter et mord viser sig at være bestilt illegalt.
Cold Creek Manor (2003)En sød lille kernefamilie flytter ind i et stort og hemmelighedsfuldt hus, hvor den tidligere ejer begynder at blande sig - og det bliver ganske ubehageligt!
Coma (1978)En kvindelig læge erfarer, at en gruppe læger lader hånt om al moral og fornuft og foretager ækle eksperimenter med patienter.
Company You Keep, The (2012)En tidligere undergrundsaktivist og FBI-eftersøgt går under jorden, da en journalist efter 30 år har fundet ham. Men hvor ligger skylden?
Conspiracy Theory (1997)En lidt svært definerlig mand forudsiger brutale hændelser og overbeviser efterhånden en kvindelig advokat.
Contaminated Man (2000)En skrækindjagende dødbringende virus er sluppet løs ombord i en syg mand. Han må stoppes for enhver pris.
Conversation, The (1974)En aflytningsekspert havner i en ubehagelig situation, hvor hans egen sikkerhed sættes på spil.
Counsellor, The (2013)En succesfuld advokat kommer i alvorlige problemer, da han fristes ind i omfattende distribution af hårde stoffer.
Crimson Tide (1995)Af frygt for russiske angreb sætter USA en ubåd i vandet.
Curve (2015)Få dage før sit bryllup tager en ung kvinde en smuk omvej og får motorstop. Den venlige mand, der hjælper hende, viser sig at være psykopat.
Dark Knight Rises, The (2012)Efter at have trukket sig tilbage fra fritidstjansen som superhelten Batman, tvinges Bruce Wayne tilbage i kappen i kamp mod superskurken Bane.
Dead Again (1991)En kvinde på sammenbruddets rand indhentes af fortidens gru, da hun møder en venlig mand. I hendes mareridt optræder han som hendes morder - i et tidligere liv.
Dead Calm (1989)Der bliver ikke meget fred ombord til at sørge over sønnens død, for snart får ægteparret besøg af en udspekuleret morder.
Deadfall (2012)Et forbryderisk søskendepar havner på glatis og med bilbunden i vejret. Herfra kan det næsten kun gå galt i forsøget på at slippe af sted med ugerningerne.
Death and the Maiden (1994)En mand holdes fanget i et øde beliggende hus, fordi en kvinde mener, han er hendes voldtægtsforbryder fra flere år tilbage.
Debt, The (2010)En tidligere Mossad-agent har levet på en løgn i 30 år. Efter sigende skulle hun have skudt nazi-lægen fra Birkenau. Men han lever stadig.
Deep, The (1977)Et ungt par er på en romantisk ferie i Bermuda, hvor de under en dykning opdager vraget af et lastskib fra 2. verdenskrig. Opdagelsen bliver farlig.
Defenseless (1991)En populær advokat møder den store kærlighed. Men det varer ikke længe, inden tingene begynder at gå gruelig galt.
Deliverance (1972)Fire mænd drager ud på kanotur, men freden bliver snart forstyrret af to bondske fyre, der har væmmelige hensigter.
Den du frygter (2008)En familiefar på orlov keder sig og siger ja til at deltage i et pilleforsøg. Men efter en god start, begynder det at gå virkeligt skævt for ham.
Derailed (2005)En familiefar er sin kone utro, men værst er det, at en skydegal forbryder kender hans hemmelighed og kræver $100.000 for at holde kæft.
Desperate Hours, The (1955)Familien Griffin er så uheldige at blive gidsler i eget hjem, da forbryderen Glenn Griffin sammen med sin lillebror og en makker er undsluppet fængslet.
Det som ingen ved (2008)En gøgler kommer i vanskeligheder, da han forsøger at optrevle statshemmeligheder bag Forsvarets Efterretningstjeneste.
diaboliques, Les (1955)En hustru og en elskerinde til en despotisk mand planlægger sammen det perfekte mord. Men noget går grueligt galt.
Disclosure (1994)Da en karrieremand får sin tidligere elskerinde som chef, opstår der uventede problemer.
Disturbed (1990)Efter i årevis at have drevet sine psykiske patienter til vanvid, drives psykiateren pludselig selv ud på et sidespor.
Disturbia (2007)En knægt, der med fodlænke er bundet til sit hus, opdager både nabopigens skønhed og en mulig morder i sin kedsomheds voyeurisme.
Dog Outwits the Kidnapper, The (1908)En klog hund løber efter en kidnapper og redder en lille pige ved at køre hende hjem igen i sin herres bil.
Don´t Look Now (1973)Et engelsk ægtepar mindes på usædvanlig vis om deres afdøde datter under et ophold i Venedig.
Don´t Say a Word (2001)En psykiaters datter bliver kidnappet, og han presses til at skaffe en kode fra en psykiatrisk patient.
Dorian Gray (2009)Efter at have fået malet sit portræt oplever en billedskøn ung mand, at han ikke ældes, men i længden bliver dette begyndelsen til enden for ham.
Drive (2011)En stuntkører tjener lidt ekstra til dagen og vejen ved at være chauffør for Los Angeles' kriminelle. Men vold og hævntogter tager magten.
Duel (tv) (1971)En forretningsrejsende overhaler en lastbil på en øde landevej og bliver nu systematisk chikaneret på liv og død.
Dybt vand (tvs) (1999)En konstitueret borgmester havner i et spil på liv og død, efterhånden som borgmesterens lovovertrædelser kommer op til overfladen.
Dykkerne (2000)To drenge fritidsdykker fra deres morfars båd og støder på en gammel tysk ubåd. Ubåden gemmer på en mystisk hemmelighed.
Dödsklockan (tv) (1999)En gruppe ivrige elgjægere kommer i vanskeligheder efter i fuldskab at have kørt en gammel dame ihjel.
Edderkoppen (tvs) (2000)En ihærdig journalist optrevler langsomt men sikkert et spind af magt, korruption og sortbørshandel i efterkrigstidens København.
Eden (2012)En asiatisk teenagerpige kidnappes og udnyttes som sexslave i et organiseret amerikansk netværk, hvorfra flugt synes umulig.
Enemy (2013)En historielærer går komplet i selvsving efter at have set sin dobbeltgænger i en film. Da de to mødes, bliver alt blot endnu mere forvirrende.
Erased (2012)En dygtig agent erfarer pludselig, at hele hans arbejdsliv og identitet er blevet slettet, og sammen med datteren er han nu i livsfare i Belgien.
Essential Killing (2010)En afghansk krigsfange undslipper en fangetransport i et ukendt sneklædt landskab.
Extreme Measures (1996)Til sin store skræk erfarer en ung læge, at en entusiastisk kollega gennem længere tid har anvendt mennesker i sine dødbringende forsøg.
Eye for an Eye (1996)Efter at datteren er blevet brutalt myrdet, tager moderen sagen i egen hånd. Morderen er blevet uretfærdigt løsladt.
Eye of the Needle (1981)Hvem er den mand, som ankommer midt i stormvejret til den eneste gård på en lille ø midt under anden verdenskrig?
Eye of the Storm (1991)To brødre med en tragisk baggrund driver et motel og sørger for gedigen uhygge i forbindelse med en fremrykkende storm.
F/X (1986)En special-effects-mand med speciale i gyserfilm hyres til at iscenesætte et mord i den virkelige verden.
Falling Down (1993)En hårdt arbejdende hverdagsamerikaner går pludselig amok og tager loven i egen hånd.
Falsk som vatten (1985)En succesrig forlægger forelsker sig i en ung digter. Men da hun flytter ind i hans mors aflagte taglejlighed, begynder hun at blive paranoid.
Fan, The (1996)En baseballspiller får nærkontakt med en virkelig indædt fan, der viser sig ikke at være helt ordentlig skruet sammen oven i hovedet.
Farligt venskab (1995)En dødssyg forsker udser sig en skoleknægt, som han ønsker at udføre ubehagelige forsøg med inden sin død.
Fat Man and Little Boy (1989)I dyb hemmelighed planlægger kræfter i den amerikanske hær sent under anden verdenskrig at konstruere en atombombe. Det bliver en hård fødsel.
Fatal Attraction (1987)Mens konen er på ferie med datteren har succesfamiliefaderen en hæsblæsende erotisk affære med en kvinde. Men hun vil under ingen omstændigheder sige stop.
Fear X (2003)Harry vil for enhver pris have klarlagt omstændighederne omkring sin kones mystiske død. Efterforskningen bliver ubehagelig.
fiende att dö för, Ett (2012)I 1939 er et hold forskere på mission for nazisterne ved Svalbard. Målet er at styrke en teori, men krigen kommer i vejen.
Fight for Justice: The Nancy Conn Story (tv) (1995)Det er svært at få retfærdighed til at ske fyldest for en kvinde, hvis voldtægtsforbryder sættes på fri fod.
Final Analysis (1992)En psykolog tiltrækkes af en patients hemmelighedsfulde søster og drages ind i et spil fuld at begær og løgne.
Firewall (2006)En bankdirektør kommer i knibe, da en gruppe kriminelle tager hans familie som gidsel. De skyer bestemt ingen midler, før et større millionbeløb er havnet på deres udenlandske konto.
Flightplan (2005)En kvinde er på vej med luksusfly til New York med sin lille datter. Da datteren forsvinder undervejs begynder en nervepirrende kamp for retfærdighed.
Flugten (2009)En kvindelig journalist tages som gidsel af Taleban i Afghanistan. Hun får uventet hjælp til at flygte af en ung mand, der siden får brug for hendes hjælp.
Forgotten, The (2004)Hvad gør Telly Paretta, da alle omkring hende pludselig hævder, at hun aldrig har haft en søn: at hun har vrangforestillinger og blot skal glemme drengen?
Frailty (2001)En alenefar til to drenge får til opgave af Gud og engle at dræbe såkaldte dæmoner, og snart er drengene begge en del af vanviddet.
Frantic (1988)Under en rejse til Paris får en mand stjålet sin kone. Hvordan skal han nu skaffe hende tilbage?
Frenzy (1972)En seriemorder hærger i London. Han voldtager sine ofre og kvæler dem med et slips.
Fri os fra det onde (2009)En vanvittig chauffør forsøger at skyde skylden på en lokal flygtning, da han har påkørt en kvinde. Men enkemanden viser sig at være kristenfundamentalistisk psykopat.
Frozen Ground, The (2013)En massemorder udnytter sine ofrer og jager dem som vildt i Alaskas ødemark. En betjent sætter alt ind på at finde de afgørende beviser.
Frozen with Fear (2000)En rig kvinde har ikke det bedste forhold til sin mand. Han vil for enhver pris have hende fejet af banen, så han får adgang til formuen.
Fugitive, The (1993)En uskyldigt dømt jages gennem land og rige af en meget ihærdig betjent.
Funny Games (1997)En lille familie er netop ankommet til deres idylliske sommerhus, da to unge psykopater dukker op ud af ingenting og proklamerer, at de alle skal dø.
Game, The (1997)En stenrig forretningsmand får vendt op og ned på sin tilværelse, da han får en alternativ gave af sin bror.
Gas Man, The (2014)En ung kvinde får besøg af en vvs-mand, der viser sig at være voldspsykopat.
Ghost Writer, The (2010)En forfatter får til opgave at omskrive den tidligere britiske premierministers erindringer. Men opgaven er langt fra enkel og uden farer.
Girl with the Dragon Tattoo, The (2011)En svensk journalist og en uligevægtig superhacker forsøger at optrevle en gammel henlagt sag om en kvinde-seriemorder på fri fod.
Glimt (2006)En ung medicinstuderende oplever en række uforklarlige hændelser, efter at hans japanske kæreste er død under mystiske omstændigheder.
Good Son, The (1993)En drengs destruktive tendenser viser sig uhyggeligt anmassende, da han driver rundt med sin fætter.
Gossip (2000)En gruppe unge studerende har som hobby at sprede usande rygter om medstuderende. Det ender grueligt galt.
Hand That Rocks the Cradle (1992)En amerikansk kernefamilie får en flink barnepige, der viser sig at have hævnmotiv med i bagagen.
Hannibal (2001)Den livsfarlige og udspekulerede morder Hannibal Lecter driver endnu engang gæk med en kvindelige FBI-agent.
Hannibal Rising (2006)Nogle makabre oplevelser i barndommen bliver begyndelsen på en livslang hævntogt for den unge Hannibal Lecter.
Headhunter (2009)En dygtig headhunter hyres af en af landets mægtigste mand til at skaffe en efterfølger, der kan overtage firmaet, uden at sønnen får noget at vide.
Heaven´s Prisoners (1996)En ganske almindelig mand får sit liv ødelagt og drages ind i et livsfarligt spil med faretruende narkobagmænd.
High Crimes (2002)En kvindelig advokat kommer på overarbejde og i livsfare, da hendes militærmand står anklaget for massemord.
History of Violence, A (2005)En idyllisk amerikansk familie rystes alvorligt, da faderens fortrængte identitet tvinges frem i lyset.
Hitcher, The (1986)En nådesløs massemorder myrder løs for øjnene af en ung mand.
Homeland [1. Season] (tvs) (2011)En mariesoldat vender hjem til kernefamilien i USA efter otte år i fangenskab og tortur i Irak. Meget har ændret sig, mest af alt soldaten selv.
Homeland [2. Season] (tvs) (2012)En mariesoldat vender hjem til kernefamilien i USA efter otte år i fangenskab og tortur i Irak. Meget har ændret sig, mest af alt soldaten selv.
Hot Spot, The (1990)En tilflytter forelsker dig i byens sexbombe uden at ane uråd. Hun viser sig at have endnu mere skumle planer, end han selv har.
Hound of the Baskervilles, The (TV) (2002)Et øde beliggende gods midt i den engelske hede hærges af en gal hund, og privatdetektiven Sherlock Holmes kommer på opgaven.
Hr. Petit (1948)Historien om en kvindemorder på fri fod fortælles i tilbageblik på den dag, hvor han skal henrettes for sine ugerninger.
Hunt for Red October, The (1990)En russisk ubådskaptajn viser sig at have andre planer med sit fartøj end resten af besætningen.
Hunter, The (2011)En lejesoldat modtager en tophemmelig mission. Han skal finde det formodede sidste levende eksemplar af den tasmanske pungulv og skyde det.
Hvid nat (2007)En stenrig ejendomsspekulant kommer i en alvorlig knibe, da et værtshusslagsmål ender grueligt galt.
Hypnotisören (2012)En politimand indleder et samarbejde med en omdiskuteret hypnotisør i forsøget på at komme frem til sandheden i en mordgåde.
ID:A (2011)En kvinde vågner op i et vandløb i Frankrig med hukommelsestab. Tilbage i Danmark må hun langsomt ind i folden igen, men overraskelser venter.
Idealisten (2015)En ihærdig journalist graver i de hemmelige arkiver og afslører snart et spind af nationale løgne i sagen om et flystyrt ved flybasen i Thule i 50’erne.
In the Cut (2003)En seksuelt nysgerrig kvinde kommer i en politimands søgelys, da dele af et lig findes i hendes forhave.
Insomnia (2002)To storbybetjente tager til Alaskas bjerge for at opklare et mord. Men det bliver meget mere end bare en "udflugt" for dem begge.
Insomnia (1997)Ved en ulykke kommer en svensk betjent til at skyde sin norske kollega og forsøger med alle midler at skjule sin skyld.
isla minima, La (2014)En spansk seriemorder er løs, og to meget forskellige drabsbetjente er på sagen. De må arbejder hurtigt, før flere unge kvinder bliver dræbt.
Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)En ung og håbefuld CIA-mand opdager, at væmmelige russiske bagmænd er ved at planlægge et terrorangreb på USA.
JCVD (2008)Actionskuespilleren Jean Claude Van Damme tages som gidsel under et bankrøveri. Udenfor tror alle, at det er skuespilleren, der er skurken.
Jennifer Eight (1992)En række uhyggelige mord på blinde kvinder indkredses, og en efterforsker kommer i nærkontakt med et potentielt offer.
John Q (2002)En familiefar må finde på noget ekstraordinært, da han ikke kan betale et nyt hjerte til sin dødssyge søn.
Juror, The (1996)Da en ung kvinde bliver nævning i en stor mafiarettsag, tvinges hun af en udspekuleret bagmand til at påvirke de andre jurymedlemmer i retning af en frifindelse.
Just Cause (1995)En ellers pensioneret forsvarsadvokat tager en sidste sag, der hurtigt skal afsløre livstruende uhygge.
Jägarna (1996)Da en storbybetjent flytter på landet hos sin bror, erfarer han efterhånden, at broderen tager del i omfattende krybskytteri.
Jägarna 2 (2011)En Stockholm-betjent sendes til Norrland for at efterforske mordet på en kvinde. Mistanken falder hurtigt på en lokal betjent, men beviserne mangler
Järngänget (2000)En gruppe unge mænd på drukkanotur kommer i vanskeligheder, da en pige findes myrdet. Hvem kan huske, hvad der skete?
Kalifornia (1993)En forfatter og en fotograf får en slem overraskelse, da det viser sig, at deres passager i bilen er gal.
Kandidaten (2008)En ung advokat besat af at opklare mysteriet omkring sin fars død mister langsomt grebet om sin hektiske karrieretilværelse.
Kapringen (2012)Fragtskibet MZ Rosen er på vej i havn, da det bliver kapret af somaliske pirater. I Danmark forsøger rederen at imødekomme kravet om løsepenge.
Kartellet (2014)En entusiastisk begynder-entreprenør kommer i knibe, da han modarbejder en række større entreprenørers kartel.
Katalin Varga (2009)En kvinde og hendes søn må forlade hjemmet, da en hemmelighed afsløres. En rejse gennem Karpaterne med et hævntema kan begynde.
Kill Me Again (1989)En kvinde betaler en privatdetektiv for at iscenesætte hendes død efter at hun har frarøvet sin kæreste en 'mindre' formue.
Killer Inside Me, The (2010)En tilsyneladende helt almindelig vicesherif har en slem skyggeside, der får ham til at slå ihjel uden at blinke.
Killer´s Kiss (1955)En bokser må kæmpe for både æren og livet, da han forelsker sig i en kompliceret kvinde.
Killing Season (2013)En pensioneret amerikansk soldat bliver opsøgt af en gammel fjende fra balkankrigen. Nu begynder kattens leg med musen i den vilde natur.
Killing Them Softly (2012)En professionel håndlanger får til opgave at undersøge et røveri begået under en mafiabeskyttet pokerturnering.
Kiss the Girls (1997)En politimand trækkes ind i en gal massemorders univers, da hans niece er forsvundet. Han får hjælp af et af morderens undslupne ofre.
Kissing Place, The (tv) (1990)En lykkelig dreng erfarer, at hans forældre slet ikke er hans rigtige forældre. Nu er han på flugt gennem land og rige.
Knight Moves (1993)En udspekuleret morder myrder efter skakspillets strategier, og en ihærdig betjent forsøger at gennemskue ham.
Lakeview Terrace (2008)Et ungt par flytter ind i deres drømmevilla men terroriseres i stigende grad af deres nabo, der lever efter sine helt egne forskruede regler.
Last Seduction, The (1993)En meget hemmelighedsfuld og selvsikker kvinde forfører en ung mand, før hun sætter ham ind i sine morderiske planer.
Last Wave, The (1977)En Sydney-advokat bliver bedt om at hjælpe en gruppe aboriginals, der er havnet i uføre. Sagen bliver personligt ubehagelig for advokaten.
Law Abiding Citizen (2009)En enkemand sætter sving i en sofistikeret hævnaktion mod alt og alle, efter at hans kone og datter er blevet brutalt myrdet.
Lawless (2012)Bondurant-brøderene viger ikke tilbage for vold og mord, da en specialagent er ved at optrevle deres hjemmebrændervirksomhed.
Limitless (2011)En forhutlet forfatter tilbydes en vidunderpille og får overmenneskelig energi, hvilket bliver farligt da han skal skaffe flere piller.
Lincoln Lawyer, The (2011)En selvsikker succesadvokat er tæt på at bukke under, da en åleglat og stinkende rig klient viser sig at have snavset mel i posen.
Little Death, The (1996)En særdeles sexet kvinde er oppe imod en gal mand, der ikke vil lade hende være i fred.
Little Nikita (1988)En 17-årig knægt erfarer, at hans forældre igennem en årrække har været hemmelige agenter.
Living in Peril (1997)En arkitekt går meget igennem for at bevare sin karriere og livet i behold.
Livvakterne (2001)Svenske specialtrænede betjente havner i psykisk og fysisk stress, da en baltisk forbrydergruppe slår til.
locataire, Le (1976)En fredsommelig arkivar flytter ind i en lejlighed i Paris og bliver nærmest besat af den tidligere lejers uhyggelige skæbne. Dybt mystiske naboer medvirker til en stigende rædsel.
Lonely Hearts (2006)Et tillidsvækkende ungt par udgiver sig for at være bror og søster. Han vinder krigsenkernes hjerter. Men en dag fører dette spil til mord..
Lonely Place to Die, A (2011)Efter at have fundet en pige levende begravet langt ude i det skotske højland befinder en gruppe friluftsfolk sig pludselig i en dødelig kidnapningssag.
Lost, The (2006)En psykopatisk teenager har myrdet to unge kvinder, men politiet mangler de sidste beviser for at kunne dømme ham.
Luftslottet som sprängdes (2009)En omfattende konspiration mod en ung svensk kvinde trevles op - i sidste øjeblik - og efter en lang, sej kamp.
Lyntoget (1951)En undsluppet fange kobler sig på en ung kvinde i lyntoget fra København til Århus. Men kun for at kunne fuske sig til en falsk identitet.
M - Eine Stadt sucht einen Mörder (1931)En barnemorder er på spil i nabolaget, og indbyggerne står sammen i en storstilet jagt.
Mad City (1997)En frustreret mand tager en flok børn som gidsler, og en energisk journalist forsøger at hjælpe ham ud af kniben.
Made in France (2015)En gruppe islamister planlægger ihærdigt et terrorangreb på Paris, men interne stridigheder vanskeliggør den ellers perfekte plan.
Maggie (2015)En epidemi hvor mennesker forvandler sig til zombier hærger. En far er fast besluttet på til det sidste at tage sig kærligt af sin smittede datter.
Malice (1993)Et ungt og veluddannet par har planer om at få børn, men efter at have været under kniven hos en kendt kirurg, ændrer verden sig drastisk. Særligt fordi der stikker noget under.
Manhunter (1986)For at kunne gennemskue en udspekuleret massemorders tanker lever en hårdhudet efterforsker sig ind i den vanvittiges tankegang.
maquinista, El (2004)En stærkt afkræftet mand i ekstremt søvnunderskud fører en stadigt mere livstruende tilværelse, hvor den største trussel er hans eget væsen.
Marathon Man (1976)En ivrig maratonløber får benene på nakken, da en tidligere nazilæge pludselig mistænker ham for at vide for meget.
Margin Call (2011)En investeringsbank i Wall Street opdager, at et kæmpekrak er under opsejling og må træffe nogle vilde natlige beslutninger for at redde sig selv.
Mary Reilly (1996)En kvinde erfarer til sin store skræk, at hun gør tjeneste hos en omskiftelig herre.
Memento (2000)En ung mand med komplet hukommelsestab er ude efter at hævne mordet på sin kone - en svær opgave.
Michael Clayton (2007)En dygtig advokat, der mod sin vilje er bundet til et firma, havner i en hæsblæsende sag, der er tæt på at koste ham livet.
Misconduct (2016)En ung advokat får nys om en mangemilliardærs fuskede regnskaber og kaster sig ud i en sag, hvor han ret hurtigt erfarer, at bagmandkræfterne er for svære.
Misery (1990)Efter en ulykke med bilen samles en forfatter op af en kvinde, der viser sig at være hans store fan. Men hun viser sig også hurtigt at være særdeles uligevægtig.
Mordets melodi (1944)En kabaretsangerinde mistænkes for tredobbelt kvindemord, som hun muligvis er hypnotiseret til at begå. Men der stikker noget under.
Morning After, The (1986)Efter en heftig brandert vågner en kvinde op og kan ikke huske, om hun har myrdet manden, der ligger i hendes seng.
Mother Night (1997)En forhenværende nazist tvinges til at skrive sine memoirer i fængslet og genoplever sine krigsdages traumer.
Mr. Brooks (2007)En karrieremand med kernefamilien i orden lever et dobbeltliv, hvor fritiden går med seriemord.
Murder on Shadow Mountain, A (tv) (1999)Midt i et lykkeligt familieliv konfronteres en mand pludselig med en kriminalitet, han kan have begået for år tilbage.
Män som hatar kvinnor (2009)En berømt svensk journalist bliver kontaktet af en rigmand, der indædt ønsker at få opklaret sin nieces mystiske forsvinden.
Mørke (2005)En psykisk belastet Politiken-journalist gifter sin handicappede søster væk til en enfoldig tyksak. Men da søsteren på bryllupsnatten begår selvmord, forfølger journalisten hendes mand, som han tror er morder.
Mørkets øy (1997)En nyuddannet dansk lærerinde tager et job på en isoleret norsk ø og opdager, at en gal morder er løs.
Nattevagten (1994)Det der skulle være et fredeligt fritidsjob som nattevagt på et sygehus udvikler sig til et mareridt for en ung mand.
Next Three Days, The (2010)Da konen havner i fængsel for et mord, hun ikke har begået, sætter hendes mand egenhændigt gang i en storstilet aktion for at få hende listet ud ad bagdøren.
Nightcrawler (2014)En mentalt forstyrret ung mand ser mulighederne i at opsøge storbyens kriminalitet med et kamera for at score kassen.
Nightmare Street (tv) (1998)En kvinde vågner op efter et trafikuheld og bliver drevet rundt i manegen af bagmænd, der bilder hende ind, at hun er en anden kvinde.
Nitten røde roser (1974)En ung ingeniør hævner systematisk sin kærestes tragiske død i en bilulykke.
No Country For Old Men (2007)På grænsen mellem USA og Mexico beslutter en mand sig for at tage en kuffert fuld af penge, som han finder ved et gerningssted. Det bliver fatalt.
No Escape (2015)En kernefamilie fanges midt i et blodigt kup i et sydøstasiatisk land og må bogstavelig talt gennem helvede i forsøget på at overleve.
Non-Stop (2014)En sikkerhedsbetjent med speciale i flyrejser får sin sag for, da hans fly viser sig at være kapret af udspekulerede bagmænd.
Nordvest (2013)To unge brødre fristes af lettjente penge i det kriminelle miljø, men snart kører affærerne helt af sporet.
North by Northwest (1959)En nydelig mand kidnappes og må grueligt meget igennem, før han igen bliver en fri mand.
Not Without My Daughter (1991)Hvad der skulle have været en hyggelig rejse til Iran udvikler sig til et mareridt for en mor og hendes datter.
Nothing But the Truth (2008)En journalist får en viden, der kan true nationen, og hun fængsles, så længe hun nægter at afsløre sin kilde. Og hun giver sig ikke!
Notorious (1946)En datter af en dømt nazispion forelsker sig i en spion.
Number 23, The (2007)En mand er tæt på at blive fuldstændig vanvittig, da han bliver besat af en mystisk bog, der i foruroligende grad peger på ham selv.
Numbers Station, The (2013)En agent udstationeres i en gusten bunker for at beskytte en hemmeligholdt kodestation. Men snart bliver det en sag på liv og død.
Naalen (1951)En kriminel fabrikant smugler tørinsulin i sin fritid og skyr ingen midler for at score kassen på andres bekostning.
Occasional Hell, An (1996)En forhenværende politibetjent sættes på en svær opgave - og forelsker sig i en af de mistænkte.
October Gale (2014)En nyslået enke tager alene i skærgårdssommerhuset, da en oktoberstorm tager til. Pludselig har hun en såret mand i huset, og han er jagtet vildt.
Ondt blod (1996)En lille gruppe fanger er på udflugt på en lille svensk ø, men et lille skænderi udvikler sig snart meget ubehageligt.
One Eight Seven (1997)En gymnasielærer, der tidligere blev stukket talrige gange med en kniv af en elev, prøver lykken igen på en ny hård skole.
Operation Cobra (1995)En knægt og hans familie tages som gidsler af en gruppe udenlandske terrorister.
Orions belte (1985)Tre norske fiskere ved Svalbard havner i en uløselig konflikt med russerne, da en skudveksling ender helt galt.
Out of the Furnace (2013)Efter at have afsonet en dom for spritkørsel vender en ung mand tilbage til en forandret virkelighed, der snart også bliver dødelig alvor.
Out of Time (2003)En udkantsbetjent med en kræftsyg kæreste beslutter at bruge narkopenge til en mulig helbredelsesplan, men han bliver røvrendt på det groveste.
Outrage (tv) (1998)Tre teenageskoledrenge søger spænding ved at røve bilradioer, men efter at være blevet grebet på fersk gerning af en mand, ønsker bandens leder en grufuld hævn.
Over kanten (2012)Et nyforelsket par har købt drømmegården på Møn men opdager snart, at huset er nedrivingsmodent, og at alle mennesker omkring dem er sære.
Oxford Murders, The (2008)En amerikansk udvekslingsstudent og en aldrende professor med speciale i sandsynlighed går sammen ind i opklaringen af en række mord.
Pacific Heights (1990)Et ungt og nyforelsket par lejer et værelse ud for at få det til at løbe rundt. Men lejeren viser sig at være temmelig underlig.
Painted Lady (tv) (1997)En tidligere rocksangerinde klæder sig ud som kunstopkøber i forsøget på at redde en forgældet ven, og satser alt.
Panic Room (2002)Da tre indbrudstyve bryder ind i en kæmpevilla, søger en mor og hendes datter tilflugt i et særligt sikret rum. Men det er dér, tyvene vil ind.
Patriot Games (1992)En CIA-agent kommer i skudlinjen, da en IRA-terrorist har set sig sur på ham.
Pelican Brief, The (1993)En advokatstuderende efterforsker et par mystiske mord og kommer hurtigt selv i farezonen.
Perfect Murder, A (1998)En mand vil meget gerne af med sin kone og hyrer en ung fyr til at gøre det af med hende. Men fyren er konens elsker.
Phone Booth (2002)En mand træder ind i en telefonboks og får ikke lov at træde ud igen. I den anden ende af røret er der nemlig en skydegal mand med boksen i kikkerten.
Play Misty for Me (1971)Et uligevægtigt fruentimmer begynder at gå en ung radiovært på nerverne, da hun ikke vil forstå en afvisning.
Pledge, The (2001)En netop pensioneret betjent tager en sidste sag og havner i et net, han ikke kan komme ud af igen.
Plumber, The (tv) (1979)En hårdt studerende kvinde terroriseres af en vanvittig rørlægger, der påstår at alle rørene på badeværelset skal skiftes.
Poison Ivy (1992)En tilsyneladende tilforladelig billedskøn pige viser sig at være en dødbringende cocktail.
Prisoners (2013)To piger forsvinder sporløst, men da politiet ikke har beviser nok til at holde på den hovedmistænkte, tager en af fædrene sagen i egen hånd.
Pu-239 (2006)En arbejder på et russisk atomkraftværk bliver voldsomt bestrålet og går den sikre død i møde. Han stjæler plutonium for at sikre sin families fremtid.
Pulp Fiction (1994)Et hårdkogt makkerpar skyer ingen midler i jagten på kunder, der ikke har betalt narkogælden.
Pusher 3 - I'm the Angel of Death (2005)En aldrende pusher oplever stigende pres fra den yngre generation og kommer i en slem knibe, mens hans datter holder stor 25-års fødselsdagsfest.
Rapportpigen (1974)En liderlig mand forfølger en pige, der har fået taget fotos til pornobladet "Rapport".
Reasonable Doubt (2014)En succesfuld advokat havner i en alvorlig knibe, da han i beruset tilstand kører en mand ned. Men måske er han ikke særligt skyldig.
Red Dragon (2002)Da en seriemorder hærger, forsøger en FBI-agent at leve sig ind i morderens tankegang for at kommen en opklaring nærmere.
Red Rock West (1992)En ung mand kan ikke modstå tilbuddet om en masse penge, hvis han slår en kvinde ihjel. Men den unge mand mener, han har en skudsikker plan.
Remember (2015)En demensramt tidligere Auschwitz-fange sættes på en hævnopgave af en jævnaldrende, da de tilfældigt mødes på et plejehjem.
Rescued by Rover (1905)Et spædbarn bliver stjålet fra en barnevogn af en alkoholiseret sigøjnerkvinde. Heldigvis har hunden Rover fået færten og kan lede faderen til barnet.
Return to Paradise (1998)To mænd stilles over for et svært valg, da deres sommerven står for en dødsdom i Malaysia, hvis ikke de rejser tilbage og afsoner en fængselsdom.
Return to Sender (2004)I kapløb med tiden forsøger en ung mand at redde den fængslede dødsdømte Charlotte, som han mener er uskyldig.
Ricochet (1991)En gal morder bryder ud af fængslet og vil hævne sig på den betjent, der satte ham fast.
Right Temptation, The (2000)En kvindelig privatdetektiv havner i en avanceret knibe, da en kvinde beder hende om at skygge sin mand.
Righteous Kill (2008)To aldrende New York-betjente tror, de kender hinanden godt, men en grufuld hemmelighed afsløres og ændrer deres liv og karriere.
rivières poupres 2, Les (2004)To politibetjente kommer i alvorlige vanskeligheder i forsøget på at opklare seriemord blandt munke. Nu gælder det om at holde hovedet koldt.
rivières pourpres, Les (2000)En indædt efterforsker er på jagt efter en bestialsk morder og kommer på sporet med hjælp fra en kejtet kollega.
Road Rage (tv) (1999)En kvinde kører lidt vildt ind foran en varebil, og det skulle hun aldrig have gjort, for manden i varebilen er psykopat.
Russia House, The (1990)En bogforlægger headhuntes af den britiske efterretningstjeneste til at indfange hemmelige oplysninger i det spritny Rusland år 1990.
Sabotage (1936)En biografdirektør planlægger en terrorhandling i London, mens en agent er på sporet af ham, men hele tiden et skridt efter ham.
salaire de la peur, Le (1953)Fire chauffører skal fragte en ekstremt eksplosiv last med nitroglycerin gennem uvejsomt terræn i den sydamerikanske jungle.
Sanctum (2011)Noget går galt i et uudforsket grottesystem langt under Jorden, og der må kæmpes for overlevelse.
Scissors (1991)En mandsforskrækket kvinde trækkes ind i et mystisk spil, der er tæt på at gøre hende vanvittig.
Sea of Love (1989)Midt i sin midaldrende personlighedskrise forelsker en New York-betjent sig i den hovedmistænkte i en sag, hvor kontaktannonce-forfattere bliver brutalt myrdet.
Secret Window (2004)En isoleret forfatter bliver forfulgt af en fremmed mand, der påstår, at forfatteren har stjålet hans historie.
Sekten (1997)En sekt har grebet godt fat i en kvinde, der må grueligt mange lidelser igennem.
Sentinel, The (2006)En secret service-agent anklages for at stå bag et attentat på USAs præsident og må kæmpe hårdt for retfærdighed med FBI-folk i hælene.
Seth (1999)En mystisk fremmed kommer til byen og sætter alle på en sej tålmodighedsprøve.
Seven (Se7en) (1995)En udspekuleret massemorder driver gæk med to sagesløse politibetjente.
Shattered (1991)Efter en voldsom bilulykke mister en mand sin hukommelse. Da den senere langsomt begynder at vende tilbage, kan han regne ud, at uheldet var planlagt som hans sidste køretur.
Shutter Island (2010)To politimænd ankommer til en isoleret ø, der huser en galeanstalt. Her skal de forsøge at opklare en mystisk forsvinden, men alt er ikke, som det ser ud til.
Sidste time (1995)I et biologilokale udsættes en gruppe elever for en massemorders raffinerede dræben.
Silence of the Lambs, The (1991)I forsøget på at opklare en stribe ækle mord opsøger en FBI-spire en indespærret morder.
Simpatico (1999)En utilregnelig og usoigneret mand opsøger sin gamle kompagnon, men kun for at tage ham ved næsen.
Simple Plan, A (1999)Da et par bondske fyre finder et nedstyrtet fly og en kuffert fyldt med penge begynder en desperat kamp for ikke at blive gennemskuet.
Sista konraktet (1998)Hele historien før, under og efter mordet på den svenske statsminister Olof Palme.
Skulls, The (2000)En gruppe skoledrenge hopper på limpinden og indgår aftale med en hysterisk sekt, der kræver friheden som indsats og lover guld og grønne skove.
Skytten (1977)I indædt kamp mod planen om atomkraft i Danmark tyr en mand til barske metoder for at få sine krav igennem.
Skytten (2013)Forestående nationale olieboringer på Grønland får en selvtægtsterrorist op i det røde felt. En kvindelig journalist kommer på overarbejde.
Sleepers (1996)Efter i barndommen at have fundet sig i en sadistisk børnehjemsvogter finder en gruppe voksne mænd sammen om et fælles hævnmotiv.
Sleeping with the Enemy (1991)En sadistisk mand gør med sin kone, hvad han lyster, indtil hun en dag forsvinder sporløst.
Sliver (1993)En ung kvinde flytter ind i en enorm ejendom. Det skal hurtigt vise sig, at en gal morder er løs. Hvem kan hun stole på?!
Smilla´s Sense of Snow (1997)En snarrådig grønlandsk kvinde tager sagen i egen hånd, da hun ikke mener, at en seksårig drengs død var et uheld.
Snitch (2013)Da sønnen havner i fængsel for narkobesiddelse, går farmand ind i branchen for at få sønnike sat fri.
Snow White: A Tale of Terror (tv) (1997)En ond stedmor vil gøre alt for at komme af med sin smukke steddatter i en dramatisk version af eventyret om Snehvide.
Spanish Prisoner, The (1997)En mand med en god opfindelse bliver franarret sin idé og må kæmpe for at bevise sin uskyld.
Spellbound (1945)En kvindelig psykiater sættes på en hård prøve, da en ny kollega viser sig at være besat.
Spring för livet (1997)En udenlandsk kvinde, der netop har barslet, forfølges af politiet. Hun skal smides ud af landet, men nogle svenskere træder hjælpende til.
Stalking of Laurie Show, The (tv) (2000)En særdeles hævngerrig og vanvittig pige sætter sig som eneste mål i livet at dræbe sin største rival, der er ganske uskyldig.
Stash House (2012)Et ungt par bliver gidsler i et topsikret hus, de planlægger at købe, da to skydegale mænd forsøger at entre fortet.
State of Play (2009)En farverig journalist rodes ind i en kompliceret mordgåde, hvor hans gamle politikerven har en central rolle.
Statement, The (2003)En eftersøgt nazist, der dræbte syv jøder under anden verdenskrig, har i 1992 svært ved at holde sig skjult er nu rigtig truet på livet.
stille død, En (1997)En enlig og meget stilfærdig mand stifter bekendtskab med en forslået kvinde og får vendt op og ned på sit liv.
Strangers on a Train (1951)Da to mænd mødes på et tog skal det vise sig at få skæbnesvangre konsekvenser.
Straw Dogs (1971)Midt i den landlige idyl gør en gruppe bonderøve livet surt for et ungt ægtepar gennem psykisk chikane.
Surveillance (2008)To FBI-agenter ankommer til en øde beliggende politistation for at efterforske et bestialsk familiemord. Men alt er ikke, som det ser ud til.
Suspect Zero (2004)En seriemorder myrder seriemordere, og en FBI-agent med kronisk hovedpine er på sagen.
Svart lucia (1993)En gymnasiepige skriver erotiske stile til sin lærer, men får svært ved at skille sine drømme fra virkelighed.
Taken (2008)En tidligere CIA-agent tager sagen i egen hånd, da hans datter er taget til fange af kvindehandelsbagmænd i Paris.
Taking Lives (2004)En topprofessionel kvindelig FBI-agent skal assistere det canadiske politi i opklaringen af en række bestialske mord.
Teaching Mrs. Tingle (1999)En sadistisk lærerinde gør livet surt for sine elever, men en gruppe unge beslutter at tage kampen op.
Temptation (1994)Efter flere år i fængsel efter en vens svinestreg vender en mand tilbage med hævn i øjnene.
Third Man, The (1949)En forfatter ankommer i 1948 til sønderbombede Wien for at lede efter sin ven. Men da han påstås at være blevet dræbt i en bilulykke, vækkes forfatterens mistænksomhed.
Thirteen Days (2000)Da Rusland er ved at opbygge et atommisilskjold på Cuba får præsident Kennedy og hans vejledere meget travlt med at udtænke den rette strategi.
Tightrope (1984)En politibetjent og enlig familiefar kommer selv i søgelyset i forbindelse med en række mord.
Tinker Tailor Soldier Spy (2011)Den kolde krig er på sit højeste. En hemmelig agent sættes til at optrevle brodne kar, og det bliver klart, at han selv er et af dem.
To Cool for School (2015)En teenager med sex på hjernen dropper ud af skolen og havner snart i et vågent mareridt.
To Love, Honor and Betray (tv) (1999)Da datteren ser sin far med en anden kvinde, går hun i baglås. Da moderen dør, tror hun, faderen er morderen..
Transsiberian (2008)Et amerikansk par på opdagelse via den transsibiriske jernbane får røven på komedie, efter de har mødt et ungt par, der viser sig at smugle narkotika.
Trespass (2011)En stenrig kernefamilie får uventede gæster, men diamanterne og kontanterne bliver ikke nemme at få fat i, for familien gør modstand.
Trial by Jury (1994)Et tilfældigt jurymedlem udvælges af skumle bagmænd til at holde hånden over en gangsterkonge.
Triple Echo, The (1973)En ung desertør finder varme og kærlighed hos en enlig bondekone. For ikke at blive opdaget klæder han sig ud som kvindens søster, og det bliver problematisk, da en sergent forelsker sig.
True Romance (1993)Et nyforelsket par får fingre i en kuffertfuld narkotika, og den vil bagmændene selvsagt gerne have tilbage.
Twisted (2004)En kvindelig drabsefterforsker bliver alvorligt bekymret, da ofrene for en morder alle er mænd, hun netop har været i seng med.
U Turn (1998)I en lille flække oplever en ung forbipasserende mand et hav af ækle mennesker.
Ultimate Deception (tv) (1999)En godtroende ung kvinde gifter sig med en mand, der skal vise sig at have meget onde hensigter.
Unbreakable (2000)Efter som den eneste at have overlevet en togulykke opsøges David Dunn af en krøbling, der mener at deres forskellighed har en mening.
Unlawful Entry (1992)Et lovlydigt og godtroende ægtepar må ligge under for en gal politibetjents livsfarlige chikane.
Unsaid, The (2001)En psykolog har svære kvaler, efter at hans søn har begået selvmord. Nu forsøger han at hjælpe en dreng med psykiske problemer.
Unthinkable (2010)En nykonverteret muslim truer med at fyre tre atombomber af. Ingen ved, hvor de er skjult, men det vil en hårdhændet afhøringsleder forsøge at ændre på.
Vanishing, The (1993)En tilsyneladende hyggelig familiefar går og gemmer på en ækel hobby. Han ynder at forgive unge kvinder og begrave dem levende.
Varg (2008)En vildmarksenspænder og hans nevø kommer slemt i knibe, da nevøen i raseri over tab af rener, kløver en ulv i kraniet.
Vertigo (1958)En halvpensioneret detektiv får en sidste opgave - og den skal blive skæbnesvanger.
Vikaren (2007)Eleverne fra sjette klase får sig en grim overraskelse, da det viser sig, at deres nye vikar er et monster fra det ydre rum.
Wait Until Dark (1967)En blind kvinde terroriseres i sin lejlighed, da en gruppe kriminelle vil have fat i en dukke fuld af narko.
WarGames (1983)En ung mand nørder sig ind i et militært computersystem, hvor han nærved kommer for skade at starte en ny verdenskrig.
Watcher, The (2000)En koldblodig kvindemorder slår til i Chicago, hvor en eks-FBI-mand må genoptage sit arbejde for at få skovlen under svinet.
What Lies Beneath (2000)Husbonden kan kun se frustreret til, da hans kone mener, der er ånder i deres hus. Men der er nu noget, der ikke er, som det bør være.
Where the Spies Are (1966)En engelsk spion sendes på mission til Libanon og forelsker sig farefuldt.
x Files: I Want to Believe, The (2008)To tidligere FBI-agenter mødes i en sag, hvor en præst hævder at have syn, der kan guide politiet til en række uopklarede mord.
Zero Dark Thirty (2012)Gennem ti år efter terrorangrebet på New York i 2001 arbejder en gruppe amerikanske agenter indædt på at opstøve og likvidere Osama Bin Laden.
Zulu (2013)Et par Cape Town-kriminalbetjente kommer i allerhøjeste livsfare, da de forsøger at opklare en stribe mord.
Ögat (1998)En nyforelsket kvinde tror, at hendes jaloux mand har begået selvmord, men i virkeligheden vil han bare være sikker på, at hun kun elsker ham.