4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Mystik


Beasts of the Southern Wild (2012)En seksårig pige bor med sin far i et lille samfund nær verdens ende. Da hendes far en dag bliver syg, tvinges hun til at klare sig selv i stigende udfordringer.
Bis ans Ende der Welt (1991)En bankrøvers chauffør og en mystisk mand med to navne mødes og skilles.
Blue Velvet (1986)En ung mand drages mod mystikkens hjerte, da han efter at have fundet et afskåret øre tager efterforskningen i egen hånd.
Cars That Ate Paris, The (1974)En øde beliggende australsk landsby med navnet Paris har en kedelig statistik hvad angår trafikdræbte. Det erfarer nytilkommeren Arthur Waldo.
Chinatown (1974)Hyret af en mystiske kvinde til at efterforske en simpel affære trækkes privatdetektiven ind i et omsluttende spil af begær og bedrag.
Citizen Kane (1941)Da en aviskæmpe og storkendis dør, er en lang række journalister forhippet på at kende hans livshistorie og betydningen af hans sidste ord.
Deceiver (1997)Hvem narrer hvem, når løgnedetektorens spidse nåle kradser hen over papiret. Er forbryderen god til at lyve eller dårlig til at lade som om?
Eraserhead (1977)En usikker særling bliver ufrivilligt far til et misfoster, der vræler fra sin dystre afkrog.
Exotica (1994)En sorgfuld mand ses ofte på en erotisk natklub, men da han smides ud efter en ubetydelig episode, må han have hjælp til at finde forklaringer.
Eyes Wide Shut (1999)Et ungt ægtepar, der troede de kendte hinanden, får vendt op og ned på deres tilværelse.
Inland Empire (2006)En Hollywood-skuespillerinde oplever sit livs værste mareridt under indspilningerne til en ny film. Hele verden omkring hende går i selvsving af uforklarlige hændelser.
It´s All About Love (2003)Et par med polske aner kæmper for at overleve i en kold og kynisk fremtid - forfulgt over det meste af kloden på en farefuld færd.
Lost Highway (1997)En jazzmusiker og en ung mekaniker får på mystisk vis deres tilværelser viklet ind i hinanden - med fatale følger.
Midnight Cowboy (1969)En texasianer forlader det vilde vesten til fordel for storbyens damer og penge, men han bliver grueligt skuffet.
Mulholland Dr. (2001)Efter en voldsom bilulykke har en kvinde glemt, hvem hun er. Men der er andre, der udnytter situationen.
Night Moves (1975)En privatdetektiv ledes ind i et livsfarligt spil, da han drager ud til kysten for at finde en ung pige.
Nineteen Eighty-Four (1984)En mand forsøger at overleve i en dyster fremtid i et totalitærsamfund uden frie tanker.
Ninth Gate, The (1999)I jagten på en meget sjælden bog erfarer en ung mand, at djævelen må have haft en finger med i spillet.
Prestige, The (2006)To rivaliserende tryllekunstnere vil gå langt for at overgå hinanden, om så livet må sættes på spil.
Ruby Cairo (1993)En kvinde vikles ind i et mystisk spil i jagten på sandheden i hendes mands forsvinden.
Twin Peaks [1. Season] (tvs) (1990)En ung kvinde findes myrdet i lokalsamfundet "Twin Peaks". En FBI-agent tilkaldes, og en storstilet efterforskning sættes i værk.
Wild at Heart (1990)Et ungt forelsket par rejser gennem sydstaterne, forfulgt af en lejemorder - uden at vide det.