4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Musical


Bora Bora (2011)En 15-årig pige, der er træt af det hele, bliver optaget i en ung gruppe lommetyve og oplever en ny start på livet.
Cabaret (1972)En biseksuel englænder ankommer til Berlin, hvor mødet med en flamboyant danserinde bliver farverigt, midt under nazismens opblomstring.
Chicago (2002)En sangerinde bliver myrdet for mordet på sin elsker men hyrer en smart advokat, der snart skal gøre hende berømt.
Commitments, The (1991)Et hjemmebrygget irsk soul-band får hurtigt succes, men kan det holde evigt?
Cotton Club, The (1984)Stepdansernes mekka er målet for en steppende mand, men det er svært at komme til.
Forelsket i København (1960)Et lille jazzband i økonomisk knibe får vind i sejlene, da pianisten gennem en forveksling får fingrene i en svensk sanglærke og i tilgift bliver forelsket.
Magi i luften (2011)Fire teenagere farer forvirrede rundt i et farvestrålende København, på jagt efter kærlighed, venskab og identitet.
Moulin Rouge! (2001)To unge elskende i Paris omkring år 1900 kan ikke få lov at få hinanden.
Sound of Music, The (1965)Lige før nazisternes indtog i Østrig oplever en alenefar og hans syv børn den store kærlighed, da en barnepige vender op og ned på deres hverdag.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)Efter år i uretmæssigt fangenskab vender en barber tilbage til sin hjemby for at få hævn over dem, der i sin tid ødelagde hans lykke.
Wizard of Oz, The (1939)En kæk landpige drømmer sig til en verden i skønne farver og med skæve skabninger, der hylder hende som en frelsende heltinde.