4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Krimi


À bout de souffle (1959)En rebelsk og hensynsløs ung fransk forbryder opsøger en kvindelig bekendt og morer sig, mens han er efterlyst for politimord.
Above Suspicion [1. Season] (tvs) (2009)En grøn kvindelig kriminalbetjent kastes direkte ud i en uhyggelig mordgåde, hvor hun må præstere sit yderste i konfrontation med morderen.
Above Suspicion [2. Season] (tvs) (2010)En udspekuleret morder kopierer en forbrydelse fra 1947 ned i mindste detalje, og politiet har svært ved at gennemskue ham.
Above Suspicion [3. Season] (tvs) (2011)En mand dræber sin plastikkirurg efter at have fået nyt ansigt. Så han er svært at kende, da en narkosag peger i hans retning flere år senere.
Agatha (1979)Den berømte engelske krimiforfatterinde stikker af for at begå selvmord men standses af en amerikansk journalist.
American Gangster (2007)En hårdkogt narkosmugler og en ærlig politibetjent arbejder på hver deres side af loven, men mon de mødes, så ret kan blive ret?
American History X (1998)Nazismens og racismens nådesløse jerngreb om to unge brødre perspektiveres, da den ene bror vil forsøge en ny livsbane.
AntiTrust (2001)En dygtig ung computerprogrammør bliver ansat hos en IT-gigant. Men har chefen rent mel i posen?
Appropriate Adult (tvs) (2011)En socialarbejder bliver spurgt af politiet, om hun vil være bisidder under interviewe meden formodet morder.
Assassination of Richard Nixon, The (2004)En møbelsælger med rod i privatlivet planlægger et attentat på præsident Nixon, som han regner for en af landets største løgnere.
Atlantic City (1980)En ældre herre rodes ind i en narkohandel og gribes af indtægternes omfang. Samtidig tager han sig kærligt af nabokvinden, der må gennemgå store nederlag.
Beck - Hämndens pris (tv) (2001)En politimorder jages vildt gennem det svenske landskab, og betjent Gunvald Larsson er helt oppe i det røde felt.
Beck - Lockpojken (tv) (1997)Betjent Beck og hans kolleger må se på børneporno for at opstøve en morder.
Beck - Monstret (tv) (1998)Kriminalbetjentene i Stockholm får en ubehagelig opklaringssag, efter at de har detoneret en formodet kuffertbombe, der viste sig at indeholde et spædbarn.
Beck - Pensjonat Pärlan (tv) (1998)Russiske bagmænd smugler farlige sprængstofsemner til Sverige. Samtidig kører Gunvald Larsson en pige ihjel.
Beck - Pojken i glaskulan (tv) (2002)En autistisk dreng bliver fundet med sin dræbte mors blod på kroppen, og kriminalbetjent Beck kan indlede sin efterforskning.
Beck - Sista vittnet (tv) (2002)Et svensk politimakkerpar er oppe imod koldblodige lettiske bagmænd, der ætser ansigterne væk på deres kvindelige ofre.
Beck - spår i mörker (tv) (1997)Bestialske mord i Stockholms tunnelbane sætter Beck og co. på stressende overarbejde.
Beck: Enslingen (tv) (2002)En fredelig eneboer på en svensk skærgårdsø findes myrdet. Beck og hans kolleger må i snak med asiatiske prostituerede.
Beck: Okänd avsändare (tv) (2002)En ihærdig journalist graver i en historie om store millionbeløb, og det gør ham til skydeskive. En svær sag for Beck.
Billy Bathgate (1991)En ung naiv gadedreng kommer i lære hos en hot-shot-gangster, kommer til penge og siden ned med nakken.
Bletchley Circle, The [1. Season] (2012)Fire kvinder med en fortid som afkodningseksperter under Anden Verdenskrig hjælper politiet med at finde en seriemorder.
Blow (2001)I de hårde stoffers ungdomsperiode i USA tjener en ung mand styrtende med penge på at importere illegalt.
Bosch [1. Season] (tvs) (2014)En kriminalbetjent får en ubehagelig mordgåde under huden, da en massemorder flygter for øjnene af ham og fortsætter sine ugerninger.
Boston Strangler, The (1968)En gal kvindemorder er løs i Boston, og politiets opklarere står på bar bund.
Bourne Identity, The (2002)En ung mand vågner op og ved ikke, hvem han er. Men han opdager hurtigt, at han må være en eftersøgt specialagent.
Breaking Bad [1. Season] (tvs) (2008)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [2. Season] (tvs) (2009)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [3. Season] (tvs) (2010)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [4. Season] (tvs) (2011)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [5. Season] (tvs) (2013)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breathless (1983)En ilter ung mand med gang i de nedre regioner spiller hasard med lovens lange arm.
Broadchurch [1. Season] (tvs) (2013)En hjertesyg kriminalbetjent og hans assistent erfarer, at en efterforskning på et barnemord leder helt ind i den personlige sfære.
Broen [1. sæson] (tvs) (2011)Et par sammensatte lig findes midt på Øresundsbron, og to meget forskellige kriminalassistenter fra hver deres side af sundet kommer på en svær opgave.
Broen [2. sæson] (tvs) (2013)En dansk og en svensk kriminalassistent arbejder sammen på tværs af sundet i forsøget på at stoppe en ondsindet virus-forbryder.
Bryllupsfotografen (1994)Ledt ind i fristelsen af det onde røver en fotograf en bank og bliver aldrig den samme igen.
by i provinsen, En (tvs) (1976-1980)Fra en provins-politistation opklares små og store forbrydelser med flid og finesse.
Carlito´s Way (1993)En tidligere narkobagmand kommer ud af fængslet og vil lægge forbrydelserne bag sig. Men det er lettere sagt end gjort.
Charley Varrick (1973)En varmblodet forbryder driver gæk med de koldblodige politifolk.
Cidade dos homens (2007)En gruppe unge brasilianere fanges i blodige bandeopgør og har svært ved at vende tilbage til det almindelige liv, de gerne vil leve.
Citizen X (tv) (1995)En russisk massemorder er gennem otte år på fri fod. Mestendels fordi det russiske politis magthavere er nogle idioter.
City By the Sea (2002)Da en politimand erfarer, at hans stofafhængige søn kan være skyld i et mord, kommer han i et alvorligt dilemma.
City Hall (1996)New Yorks borgmester og hans højre hånd kæmper for at opretholde ro, orden og folkets tillid.
City Heat (1984)En privatdetektiv og en politimand kæmper med og mod hinanden i kampen mod kriminalitet.
Client, The (1994)En 11-årig dreng bliver vidne til et selvmord og trækkes ind i et netværk af glubende sultne og spørgelystne advokater
Colors (1988)To betjente gør en ihærdig indsats for at komme bandekriminaliteten til livs.
Confession, The (1999)En mand mister sin søn, da lægerne på skadestuen ikke ville tage ham alvorligt, derfor skyder faderen tre læger og havner i retten.
Contender, The (2000)Den amerikanske præsident skal have ny vicepræsident, men magtfulde bagmænd sætter sig imod.
Cop Land (1997)Politibetjentens fristed gemmer på meget ikke helt lovligt bag facaden
Dark Blue (2002)I en superkorrupt politiverden forsøger en ung aspirant at lade retfærdighed ske fyldest, men det kan næppe betale sig.
Deadline (2004)Dagbladsfotografen Lasse baserer meget af sit stof på politimanden Martin, men da Martin træder over stregen, begynder det at gå galt.
Death on the Nile (1978)Alle mistænkes ombord på en damper for at have begået et mord.
Deep Cover (1992)En betjent går i narkoklæder og lader sig infiltrerer i miljøet i forsøget på at optrevle kriminaliteten.
Departed, The (2006)Muldvarpe og stikkere på kryds og tværs af politi og mafiabagmænd spiller hinanden ud mod hinanden og slår ihjel uden at blinke.
Devil´s Own, The (1997)En ung irsk mand flytter ind hos en hyggelig amerikansk betjent, men moralen sættes på prøve, da betjenten finder ud af irerens hensigter.
Dexter [1. Season] (tvs) (2006)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [2. Season] (tvs) (2007)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [3. Season] (tvs) (2008)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [4. Season] (tvs) (2009)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [5. Season] (tvs) (2010)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [6. Season] (tvs) (2011) En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [7. Season] (tvs) (2012)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dexter [8. Season] (tvs) (2013)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Dirty Harry (1971)En særlig hårdhudet betjent får en sag tæt ind på livet og giver ikke op før sidste blodsdråbe.
Donnie Brasco (1997)En FBI-agent mestrer skuespillets kunst og vinder de store mafialederes gunst og tillid i en hæsblæsende men også følelsesladet historie.
Drop, The (2014)Da en gruppe røvere nakker $5000 fra en bar, hvor New Yorks kriminelle dumper større pengebeløb, havner den indadvendte bartender Bob i et spil på liv og død.
Du rififi chez les hommes (1955)Efter fem år i fængsel overtales en bankrøver til et sidste storstilet juvelkup i Paris, men de mange spændinger i den lille gruppe kan blive farlige.
Eastern Promises (2007)Grumme russiske bagmænd likviderer uden at blinke, men da en blond britisk kvinde kommer ind i deres liv, kan der være en opblødning på vej.
Enemy of the State (1998)En advokat ser sin tilværelse smuldre, da han ud af den blå luft pludselig bliver forfulgt og bombarderet.
Enforcer, The (1976)Dirty Harry og hans nye kvindelige makker renser ud blandt en bande kriminelle.
Everybody Wins (1990)En privatdetektiv forelsker sig i sin klient, der har en svær sag til ham.
Fall, The [1. Season] (tvs) (2013)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fall, The [2. Season] (tvs) (2014)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fall, The [3. Season] (tvs) (2016)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fargo (1996)En desperat bilsælger kidnapper sin kone for at lokke en løsesum ud af sin stenrige svigerfar. Men han klokker i det.
Fargo [1. Season] (tvs) (2014)En særdeles udspekuleret og åleglat forbryder har vind i sine morderiske sejl, der efterlader et spor af død og ødelæggelse i Minnesota.
Fargo [2. Season] (tvs) (2015)Politi og forbrydere i kamp med tiden i en hæsblæsende jagt med masser af lig i slipstrømmene gennem Minnesota.
Fasadklättraren (tvs) (1993)En naiv mand havner i fængslet, hvor han læres at klatre op og ned af lodrette mure af en gammel ekspert.
Fasandræberne (2014)En tyve år gammel mordgåde bliver højaktuel igen, og kriminalbetjent Mørck fanges midt i sagens alvor.
Fear, The (tvs) (2012)En hårdhudet Brighton-mafialeder med familien som håndlangere må langsomt forsøge at forlige sig med en fremskreden demenssygdom.
Firefox (1982)Russerne har bygget et mystisk fly, og en specialtrænet amerikansk agent sendes derover for at tilintetgøre det.
Firm, The (1993)En stinkende rig og succesfuld advokat erfarer, at hans firma er korrupt - og det må stoppes!
First Deadly Sin, The (1980)En pensionsduelig politimand tager en sidste sag, hvor han jager en øksemorder, mens konen ligger halvvejs i koma på sygehuset.
Flickan som lekte med elden (2009)En hårdt prøvet ung kvinde kæmper på egen hånd for overlevelse blandt skruppelløse mænd, da hun bliver midtpunkt i en sag om sin egen fortid.
Forbrydelsen (tvs) (2007)Kriminalpolitiet jagter 19-årige Nannas morder, og gennem det meste af forløbet er Københavns Rådhus’ toppolitikere i søgelyset.
Forbrydelsen II (tvs) (2009)Politiopdageren Sara Lund hentes tilbage i folden i forsøget på at opklare en række mord på tidligere Afghanistan-soldater.
Forbrydelsen III (tvs) (2012)Politiet kommer på hårdt arbejde, da en af landets mest magtfulde mænds datter bliver kidnappet af en udspekuleret forbryder.
Fortidens skygge (2012)En gal morder er løs i København, og politiets eksperter kæmper mod tiden for at gennemskue de morderiske planer.
Fourth Protocol, The (1987)Den kolde krig er på sit højeste, og en russisk agent roder rundt med en bombe i England.
Fracture (2007)En succesrig ung advokat tager en tilsyneladende nem sag, hvor den hovedmistænkte har tilstået mordet på sin kone. Men det skal snart udvikle sig til en katten-efter-musen-leg.
French Connection II (1975)En amerikansk privatdetektiv føler sig helt til grin under sit opklaringsarbejde i Paris, men inden længe skal han få endnu mere at tænke over.
French Connection, The (1971)En privatdetektiv og hans kompagnon har fået færten af en stor narkotikabande.
Frihetens skugga (tvs) (1994)En ung mand på fri fod efter en tur i brummen jages uretfærdigt gennem norden for et mord.
Gauntlet, The (1977)Det viser sig at blive meget farefuldt, da en drikfældig betjent skal eskortere en luder gennem landet.
General´s Daughter, The (1999)En militærmand med hård hud på hænderne sættes til at opklare mordet på en generals datter. Det bliver en farlig opgave.
Gengæld (1955)Otte beboere i et hus kommer alle under mistanke, da et mord finder uventet sted.
Get Carter (1971)En sammenbidt englænder vil opklare sin brors mystiske død, og det ender i et blodigt hævnopgør.
Getaway, The (1972)Et forbryderisk ægtepar slipper godt men hæsblæsende af sted efter et bankrøveri.
Getaway, The (1994)I en moderne udgave af Bonnie og Clyde følger vi et par heltebanditter, som helst skulle undgå lovens lange arm.
Godfather Part III (1990)Mafiafamilien Corloenes overhoved forsøger at gøre familien stueren, men det er svært.
Godfather, Part II, The (1974)Et af USAs mest magtfulde mafiadynastier gåes efter i sømmene på et personligt plan.
Godfather, The (1972)Historien og familiesagaen om et af storbyens mest magtfulde mafiadynastier.
Goodfellas (1990)En gangsterspires på vej op gennem hierarkiet bliver vidne til mange blodige hændelser.
Gosford Park (2001)En hel hær af det bedre borgerskab og deres tjenere og butlere er inviteret til jagt på et engelsk gods. Da der begås et mord, sker der ting og sager.
Guldregn (1988)En gruppe børn bliver vidne til et par bankrøveres gemmested og rodes ind i et nervepirrende spil.
Hana-Bi (1998)En politibetjent har trukket sig tilbage men får ikke fred for kriminelle.
Happy Valley [1. Season] (tvs) (2014)En kvindelig betjent med rod i privatlivet får en sag, der udvikler sig i langt farligere retning, end hun er vant til i det daglige.
Happy Valley [2. Season] (tvs) (2016)En kvindelig betjent med rod i privatlivet får en sag, der udvikler sig i langt farligere retning, end hun er vant til i det daglige.
Heat (1995)En fænomenal bankrøver og en ihærdig politimand må forsøge at ty til gensidig forståelse, før de tørner sammen.
Hinterland [1. Season] (tvs) (2013)I en walisisk kystby kommer en kriminalbetjent på flere spektakulære mordgåder, der involverer områdets lokale særlinge.
Hraunið (tvs) (2014)Mordet på en finansmand sender en kriminalbetjent helt ud i det yderste Island. Samtidig kæmpes der med familieliv og temperament.
In Cold Blood (1967)To skæve eksistenser har hørt, at der findes et pengeskab med mange kontanter hos familien Clutter. Det viser sig at være løgn, og de går amok.
Insider, The (1999)En ihærdig tv-journalist får overtalt en tobaksbagmand med insiderviden om nikotins vanedannelse til at medvirke i et tv-interview.
Inspector Lewis: And the Moonbeams Kiss the Sea (tv) (2008)Inspector Lewis og hans trofaste makker må grave blandt universitetets brodne kar i efterforskningen af et par mord langs floden.
Inspector Lewis: Expiation (tv) (2007)En Oxford-kvinde ser ud til at have begået selvmord, men Lewis og Hathaway er sikre på, at der er tale om et mord.
Inspector Lewis: Music to Die For (tv) (2008)Lewis bliver mindet om sine mange år med Morse, da en mordgåde kredser om Wagnerianeres verden i Oxford.
Inspector Lewis: Old School Ties (tv) (2007)Inspector Lewis og hans unge makker sættes til at passe på en eksfange, der er i overhængende fare for at blive likvideret.
Inspector Lewis: The Great and the Good (tv) (2008)En håndfuld af Oxfords overklasse-snobber mistænkes for et groft overfald og et mord, men opklaringsarbejdet bliver problematisk.
Inspector Lewis: Whom the Gods Would Destroy (tv) (2007)Inspector Lewis og hans nye makker efterforsker et mord, der hurtigt leder dem ind bag murene på Oxford Universitet.
Inspector Lynley Mysteries, The [1. Season] (tvs) (2001)En kriminalbetjent og hans makker sættes på ikke helt lette mordgåder over det ganske Storbritannien.
Ipcress File, The (1965)En brite bliver mod sin vilje tvunget ind i efterretningstjenesten, hvor han hurtigt bliver fanget i et spil med dobbeltagenter, mord og bedrag.
Jackie Brown (1997)En stewardesse der er løbet tør for kontanter hjælper en våbensælger med at smugle sorte penge.
John og Irene (1949)Et dansepar turnerer rundt men har ikke let ved at finde arbejde. Det ender grueligt galt.
Judgment (tv) (1990)En katolsk præst får mere ud af sine alterdrenge, end sundt er og sætter et lavineskred og en retssag i gang.
Ka´ De li´ østers? (tvs) (1967)Et betjentmakkerpar må på overarbejde for at opklare en dobbeltmordsag med kreative bagmænd- og kvinder.
Kill the Irishman (2011)Danny Greene bruger i 1970’ernes Cleveland næverne for at komme hurtigt op i bagmands- og gangsterhierarkiet - og det virker.
Killing, The (1956)En række mænd med særlig kendskab til galopindustrien planlægger at snuppe omsætningen efter en indbringende dag.
Killing, The [1. Season] (tvs) (2011)En kriminalkommissær og hendes nye makker kæmper dag for dag for at opklare mordet på en teenagerpige i Seattle.
Killing, The [2. Season] (tvs) (2012)En kriminalkommissær og hendes nye makker kæmper dag for dag for at opklare mordet på en teenagerpige i Seattle.
Killing, The [3. Season] (tvs) (2013)En række mord på helt unge prostituerede fører en kriminalkommissær og hendes makker ad særdeles mørke veje.
Killing, The [4. Season] (tvs) (2014)Et Seattle-politmakkerpar forsøger at skjule deres egen selvtægt, mens en ny sag stiger politikorpset til hovedet.
Klute (1971)En privatdetektiv kommer tæt ind på livet af en callgirl, der gemmer på en hemmelighed.
Kratki film o ubijanju (1988)En rodløs ung polsk mand beslutter sig for at begå et mord - det får fatale konsekvenser, og sagen bliver en nyudklækket advokats første.
Kriminalassistent Bloch (1943)En ægtemand i affekt render i skoven med sin revolver. Snart høres skud, og han findes død. Er det selvmord eller mord? Kriminalassistent Bloch tilkaldes.
Kriminalsagen Tove Andersen (1953)En kvinde findes myrdet i København, og to kriminalbetjente sættes på sagen.
Kun sandheden (1975)En uligevægtig kvinde bliver mistænkt for et mord i en dansk provinsby.
Kvinden i buret (2013)En degraderet kriminalbetjent tager sagen i egen hånd og opklarer en fem år gammel mordgåde i ellevte time.
Kyrkogårdsön (2004)En gruppe teenagere på en skærgårdsø havner i en farlig situation, da de opdager noget mystisk.
L.A. Confidential (1997)Tre betjente arbejder sammen i et på overfladen fint forhold. Men under overfladen er sandheden en anden.
Last of the Finest, The (1990)Efter at et medlem af en lille ihærdigt kæmpende gruppe betjente er blevet skudt tager de resterende medlemmer hævn.
Layer Cake (2004)En succesrig kokainhandler får en besværlig opgave af sin chef på selvsamme dag, hvor han havde planlagt at trække sig tilbage.
Livvagterne [1. sæson] (tvs) (2008)Politiets Efterretningstjeneste indlemmer nye føl, der hurtigt kommer på større livvagtsopgaver.
Livvagterne [2. sæson] (tvs) (2010)En lille gruppe hårdkogte PET-agenter med følelser under tøjet udfører svære og farlige opgaver på kryds og tværs af landegrænser.
Lookout, The (2007)Efter en alvorlig bilulykke lider en ung mand af problemer med hukommelsen og bliver mod sin vilje indblandet i et bankrøveri.
Luther [1. Season] (tvs) (2010)En kriminalbetjent med rod i privatlivet må skubbe hjertesorgerne til side og koncentrere sig om voldsomme mordgåder i London.
Luther [2. Season] (tvs) (2011)En hårdt prøvet London-drabsbetjent kommer på voldsomme opgaver, i heftigt kapløb med udspekulerede seriemordere.
Luther [3. Season] (tvs) (2013)En hårdt prøvet London-drabsbetjent kommer på voldsomme opgaver, i heftigt kapløb med udspekulerede seriemordere.
Mad Dogs [1. Season] (tvs) (2011)Fire britiske fyre besøger deres gamle ven på Mallorca, kun for at havne i et kompliceret og dødensfarligt spil på død, sex og masser af penge.
Mad Dogs [2. Season] (tvs) (2012)Fire britiske fyre på Mallorca med taskerne fulde af Euro forsøger desperat at ryste hævntørstige bagmænd af sig.
Man Who Wasn´t There, The (2001)En helt almindelig anonym barber kommer i vanskeligheder, da han spytter penge i en omrejsende sælgers pilotprojekt.
Mannen på taket (1976)Kriminalkommissær Martin Beck og hans assistenter kommer på karrierens uhyggeligste opgave, da en tidligere kollega findes slagtet på et hospital.
Marcella [1. Season] (tvs) (2016)En politikvinde med hukommelsesproblemer sættes på en sag, hvor hun kommer i alvorlig tvivl om, hvorvidt hun selv har begået mord.
Mean Streets (1973)En lille gruppe sære eksistenser i New Yorks "Little Italy" på vippen mellem karriere indenfor forretning eller kriminalitet.
Miller´s Crossing (1990)En hårdhudet bandekrig udvikler sig, da en gruppe italienere med mindreværdskomplekser flytter ind i nabolaget.
Million Dollar Hotel, The (2000)En stivnakket FBI-agent gør sin entré på et dystert hotel med psykiske særtilfælde som beboere. Hvem skubbede en beboer ned fra hotellets tag?
Miraklet i Valby (1989)En radioentusiastisk knægt, hans campingvogn og venner havner i middelalderen.
Mord i mørket (1986)En lidt for nysgerrig journalist er opsat på at opklare mordet på sin bedste ven, og det bliver en farlig mission.
Mortal Thoughts (1991)En kvinde er træt af sin ækle mand og taler om at slå ham ihjel. Men hvem fortæller sandheden i den indviklede drabssag?
Munich (2005)Efter et blodigt attentat under de olympiske lege i München, 1972, sammensætter den israelske regering en gruppe lejemordere, der skal opstøve og henrette de ansvarlige palæstinensere.
Murder in Mesopotamia (tv) (2001)Detektiven Poirot må på jagt efter en morder i den hede ørken.
Murder of Crows, A (1998)En advokat bliver fyret, mister sin bestalling og kæmper nu sin egen farlige kamp for retfærdighed.
Murder on the Orient Express (1974)Om bord på orientekspressen begås et mord, og privatdetektiven Poirot, der er med på toget, får sin sag for i opklaringsarbejdet.
Mýrin (2006)En islandsk politikommissær må ad kringlede bagveje, før han gør et gruopvækkende fund.
Mystic River (2003)En ung kvinde findes myrdet, og kvindens far får efterhånden grund til at mistænke sin barndomsven for at stå bag mordet.
Nat-Ekspressen (P. 903) (1942)En mand køres ihjel af nattoget, og en kriminalbetjent sættes på sagen. Der er tale om et mord, men opklaringsarbejdet bliver tåget.
Never Say Never Again (1983)James Bond forsøger at genfinde sin gamle form - og får snart brug for den.
New Jack City (1991)En succesrig narkokonge må gennemleve samme problemer i livet som almindelige dødelige. Forskellen er våben.
Night Falls on Manhattan (1997)En ambitiøs advokat kommer på glatis, da det viser sig at hans far og mange andre politifolk er rodet ind i korruption.
No Good Deed (2002)Politimanden Jack havner i jagten på en forbryder bagbundet hos en hårdkogt bagmand og hans håndlangere
No Way Out (1987)Korruptionen stortrives i en sand nervekrig mellem den øverste minister i militæret og hans årvågne lærling.
Out of Sight (1998)En småklodset bankrøver charmerer sig ind hos en kvindelig og hemmelig politibetjent.
parallelle lig, Det (1982)Da en snusket krematoriearbejder opdager et ekstra lig i en kiste øjner han en chance for at blive rig.
Per (1975)En københavnerrod vikles ind i en grim forbrydelse, da direktøren på fallittens rand beder ham om at hjælpe sig.
Pizza King (1999)To kriminelle indvadrervenner vil i hver sin retning og ender i vanskeligheder.
Portland (1996)To kriminelle brødre holder sig barske ved at omsætte beroligende piller for en hårdnakket bagmand.
Presumed Innocent (1990)En populær anklager kommer i et stort dilemma, da han skal lede en sag om en kvinde, han har haft en affære med.
Primal Fear (1996)En advokat får sit livs sag, da han skal forsøge at få frikendt en ung alterdreng. Men drengen er udspekuleret.
Prime Suspect (tv) (1991)Da en kriminalefterforsker dør får en kvindelig efterforsker chancen. Men hun er oppe imod mange mandlige fordomme og en svær sag.
Prime Suspect 2 (tv) (1992)Da det flere år gamle lig af en pige graves op, kommer kriminalinspektør Tennison og hendes hold på hårdt fysisk og psykisk arbejde.
Prime Suspect 3 (tv) (1993)Kriminalinspektør Tennison er startet på nyt job i sædelighedsafdelingen, men her får hun hurtigt en mordsag i hænderne.
Prime Suspect 4: Inner Circles (tv) (1995)Kriminalkommissær Tennison kommer i vanskeligheder i en højspændt sag.
Prime Suspect 4: Scent of Darkness (tv) (1995)Kriminalkommissær Tennison får noget at tænke over, da et par nye mord tyder på, at hun tidligere har sendt den forkerte mand i fængsel.
Prime Suspect 4: The Lost Child (tv) (1995)Kriminalkommissær Tennison får en ubehagelig sag, hvor hendes hovedmistænkte er en pædofil i behandling.
Prime Suspect 5: Errors of Judgment (tv) (1996)Kriminalkommissær Tennison leder en efterforskning i Manchester, hvor et par bestialske mord peger en ganske bestemt fyr.
Prime Suspect 6: The Last Witness (tv) (2003)Kriminalkommissær Tennison vil til bunds i en sag, hvor en bosnisk mistænkt har tilstået to mord men sandsynligvis kun er gerningsmand til det ene.
Prime Suspect 7: The Final Act (tv) (2006)Kort tid før sin pension får kriminalkommissær Jane Tennison en sag, der er tæt ved at vælte hende omkuld.
Proof of Life (2000)Da en mand bliver kidnappet af narkobagmænd i Sydamerika, sætter hans kone sin lid til en talentfuld soldat med speciale i kidnapningssager.
Q & A (1990)En betjent hyldes for sin effektivitet i korpset, men er i virkeligheden ækel og ubarmhjertig.
Rampart (2011)En betjent under anklage for magtmisbrug kæmper for at styre sit eget temperament og holde sammen på sit lasede familieliv.
Random Hearts (1999)Efter et flystyrt går det op for en politibetjent, at hans kone var med ombord. Men sorgen afløses hurtigt af en trang til at afdække, hvorfor hun løj om sin rejse.
Red Corner (1997)I et hjørne af Kina bliver en ganske uskyldig amerikaner beskyldt for at have begået et mord på en kinesisk fotomodel.
Renters rente (tvs) (1996)En træt natlæge drages mod sin vilje ind i en morderisk intrige - med fatale følger.
Revanche (2008)En løsladt kriminel med en prostitueret kæreste planlægger et bankrøveri, der kan få drømmene til at gå i opfyldelse, og hvor intet kan gå galt..
Ripper Street [1. Season] (tvs) (2012)En seriemorder er løs i Londons gader, og politiet med forskellige hjælpere kommer på overarbejde i det omfattende opklaringsarbejde.
Rising Sun (1993)Japanske mafiafyre i solbriller og læderjakker bliver så småt en pestilens for to utålmodige amerikanske betjente.
Road to Perdition (2002)En far og hans søn må tage flugten fra skruppelløse mordere.
Rope (1948)To unge mænd slår en kammerat ihjel i ren kedsomhed og inviterer en række af hans nærmeste til cocktails.
Räuber, Der (2010)En maratonløber med hang til bankrøverier genoptager straks efter endt fængselsstraf sin særlige lidenskab og er snart eftersøgt over hele riget.
Rånarna (2003)En ung uskyldig kvindelig betjent havner i en ubehagelig sag, der også berører hende personligt.
Scarface (1983)En lille mand bliver en stor kanon i den amerikanske narkotikamafia, og han lever livet fedt. Sådan da..
Second Sight (tv) (1999)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Hide and Seek (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Kingdom of the Blind (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Second Sight: Parasomnia (tv) (2000)En erfaren politimand får en uhelbredelig øjensygdom og forsøger, sideløbende med efterforskningsarbejdet, at holde sygdommen skjult.
Serpico (1973)En arbejdsom og idealistisk politimand sætter alt ind på at ændre på etik og moral i New Yorks politikorps.
Sexy Beast (2000)En tidligere britisk gangster har trukket sig tilbage i Spaniens sol og varme men bliver presset til et nyt job.
Shield, The [1. Season] (tvs) (2002)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [2. Season] (tvs) (2003)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [3. Season] (tvs) (2004)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [4. Season] (tvs) (2005)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [5. Season] (tvs) (2006)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [6. Season] (tvs) (2007)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shield, The [7. Season] (tvs) (2008)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Sicilian, The (1987)Den sicilianske Robin Hood, Salvatore Giuliano, stjæler fra de konservative rige og giver til de fattige bønder, der til gengæld hylder ham som deres frelser.
Silent Witness: Buried Lies (tvs) (1996)Netop startet i sit nye job som chefpatolog hos Cambridges politi, får Samantha Ryan en ubehagelig sag om børnemishandling- og mord.
Silent Witness: Long Days, Short Nights (tvs) (1996)En kvindelig patolog ved Cambridges politi må ud i marken selv for at komme en opklaring nærmere.
Skånska mord - Bessingemordet (tv) (1986)En skrap gårdkone uden kærlighed i livet bliver forelsket i en ung mand, og de planlægger sammen at myrde hendes mand.
Skånska mord - Hurvamorden (tv) (1986)En tilsyneladende fredelig vikarierende politibetjent viser sig at gemme på grufulde hemmeligheder bag den hyggelige facade.
Skånska mord - Veberödsmannen (tv) (1986)En udspekuleret og samvittighedsløs skåning skyr ingen midler i sin søgen efter nemme forsikringspenge.
Skånska mord - Yngsjömordet (tv) (1986)Efter faderens død indleder mor og søn et intimt forhold, og intet kan holde dem fra hinanden, selvom de godt ved, at det er forkert.
Skånska mord: Esarparen (tv) (1986)En skånsk livsnyder har længe ønsket sin fede kone død, så da hun drukner i åen mistænkes han for drab og havner i fængsel.
Snowtown (2011)16-årige Jamie har det svært i sin dysfunktionelle familie og finder moderens nye kæreste fascinerende. Men fascinationen kammer snart over i det outrerede.
Sopranos, The [1. Season] (tvs) (1999)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [2. Season] (tvs) (2000)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [3. Season] (tvs) (2001)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [4. Season] (tvs) (2002)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [5. Season] (tvs) (2004)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Sopranos, The [6. Season] (tvs) (2007)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
Southcliffe (tvs) (2013)En mand går amok med sit gevær i en ellers stille britisk udkantsflække, og det får beboere og efterforskere op i det røde felt.
State of Grace (1990)En undercover-betjent forklædt som narkoboss går i dybden blandt narkohandlerne.
Steppeulve (2004)Jakob kommer tidligere ud fra fængsel end ventet, og det skaber ubehagelige overraskelser.
Stickup, The (2002)En politimand har tilsyneladende røvet en bank og er på flugt. Men er det nu også ham? Svaret kommer sent i denne thriller med et twist.
Sting, The (1973)Mesterlige tricktyve planlægger alle tiders fupnummer, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Stormy Monday (1988)En forelskelse får svære betingelser på en stormomsust bar i England.
Stranger Among Us, A (1992)En kvindelig betjent havner blandt stærkt troende jøder, der er blevet ramt af en uforklarlig mordsag.
Strømer (1976)En psykisk ustabil betjent roder sig ind i en gammel sag med ubehagelige følger.
Sugarland Express, The (1974)En kvinde tager alle midler i brug for at generobre sin søn, der er sat i pleje.
Sunchaser, The (1996)En succesrig kræftlæge kidnappes af en 16-årig terminalt syg straffefange, og sammen drøner de gennem støvede landskaber mod en større gensidig forståelse.
Tailor of Panama, The (2001)En britisk agent ankommer til Panama for at bore i sin landsmands affærer, og det bliver ganske "underholdende".
Takedown (2000)En afsindig fingerfærdig hacker bryder ind i en sikkerhedseksperts computer, og så er helvede løs.
Talented Mr. Ripley, The (1999)En ung amerikaner opfordres til at tage til Italien for at overtale en anden ung mand til at rejse hjem. I stedet indfanges han selv af det lille europæiske paradis. På godt og ondt...
Telefon (1977)En gal russer hypnotiserer uskyldige mennesker gennem telefonen, så de bliver omvandrende dræbermaskiner.
Tequila Sunrise (1988)En forhenværende narkobagmand har svært ved at ryste kriminalitetssporet af sig.
Terror (1977)En gruppe unge mænds drengestreger går over gevind, og de jagtes indædt af kriminalpolitiet.
Things to Do in Denver When You're Dead (1995)En eksgangster må tage en ny runde i de kriminelle løbebaner, da en bagmand sætter ham stolen for døren.
Thomas Crown Affair, The (1968)En stenrig forretningsmand keder sig lidt og iscenesætter et effektivt bankrøveri. Og samtidig forfører han den kvindelige efterforsker på sagen.
Time to Kill, A (1996)En ung og håbefuld advokat tager en negers sag. Negeren har i fuldt overlæg skudt to hvide racister, som har voldtaget og nærved dræbt hans tiårige datter.
Top of the Lake (tvs) (2013)En ung kriminalbetjent får sin sag for i en klamsvedt gåde, hvor en 12-årig, gravid pige er forsvundet i den new zealandske vildmark.
Traffic (2000)I kampen mod narkomisbrug går betjente hårdt til værks, mens en narkobekæmpelsesformand får traumer, da hans teenagedatters misbrug bliver åbenlyst.
True Crime (1999)En skruppelløs journalist overtager en prekær sag om en sort mand, der er dømt til døden.
True Detective [1. Season] (tvs) (2014)Et umage betjentpar kæmper mod hinanden og en seriemorder og må tage den samme sag op mange år efter, at de troede, de havde afsluttet den.
Trust, The (2016)To Las Vegas-politimænd får nys om et gigantisk pengeskab og sætter sig for at prøve at åbne det. Men det skal vise sig at blive en særdeles krævende opgave.
Untouchables, The (1987)Gangsteren Al Capone er løs i New York, men en lille og ihærdig gruppe betjente sætter sig for at få skovlen under ham, én gang for alle.
Usual Suspects, The (1995)Mistænkt og dømt på forhånd? Hvem er morderen og hvem er banditten? Ingen ved det rigtig.
Vildspor (1998)En dødssyg drugdealer opsøger sin gamle kammerat i Island og konfronterer ham med en fortrængt fortid.
Violet & Daisy (2011)To lejemorder-teenagepiger tager et formodet quick and dirty-job men bliver følelsesmæssigt kapret, da deres mål viser sig uventet sympatisk.
Wallander: Byfånen (tv) (2008)En landsbytosse træder ind i en bank med en bombe om halsen. Men missionen er tydeligvis iscenesat af en anden.
Wallander: Firewall (tv) (2008)En teenagepige indrømmer drabet på en taxichauffør, men da hun selv findes myrdet næste dag, må politiet for alvor på arbejde.
Wallander: Innan frosten (2005)En garvet kriminalbetjent forsøger at finde melodien i forholdet til sin nyslåede politidatter, mens en serie mord hærger det skånske landskab.
Wallander: One Step Behind (tv) (2008)En skånsk politimand finder sin gode kollega myrdet og har svært ved at gennemskue den åleglatte morders løbebane.
Wallander: Sidetracked (tv) (2008)En svensk kriminalkommissær får udskudt sin sommerferie, da en stribe bestialske og komplekse mord bliver svære at opklare.
Wild Horses (2015)En kvindelig efterforsker genåbner en 15 år gammel sag og begynder at mistænke, at der var tale om mord, og at en aldrende gårdejer var involveret i udåden.
Witness (1985)En detektiv entrer amish-sektens inderste, da han skal beskytte en lille dreng mod hævn.
X files, The [Season 3] (tvs) (1994)FBI-agenterne Mulder og Scully kommer på nye usandsynlige og ubegribelige opgaver, som alle bliver tacklet med beundringsværdig professionalisme.
Year of Living Dangerously, The (1982)En australsk journalist ankommer til Indonesien under borgerkrigen i 1965 og bliver snart et hot navn, da han med lidt hjælp får mulighed for et stort interview.
Year of the Dragon (1985)En uortodoks politibetjent sættes på opgaven at få sat skik på Chinatown i New York. Her har den kinesiske mafia længe sat dagsordenen med flere blodige mord til følge.
Zen (tvs) (2011)En romersk kriminalbetjent sættes på en række vanskelige mordgåder, der helst skal løses på særlige måder for at tækkes magtfulde politikere.
Zodiac (2007)Politiet og en række ihærdige journalister er på jagt efter en udspekuleret seriemorder, der kalder sig Zodiac.
Ørnen: En krimi-odyssé [1-4] (tvs) (2004)En dansk-islandsk politiefterforsker kommer på hæsblæsende mordgåder i både Danmark og det store udland.