4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Komedie


10 Things I Hate About You (1999)Sex og trendye tanker i hovedet på en gruppe unge amerikanere.
101 Dalmatians (1997)En meget ondsindet rigkvinde vil for alt i verden slagte 101 skønne dalmatinerhvalpe for at få lavet sig en pels af dem.
28 Days (2000)En euforiseret ung kvinde anbringes på en afvænningsanstalt, men det er hun ikke glad for.
40-Year-Old Virgin, The (2005)En 40-årig jomfruelig mand med arbejde i en tv-forretning bliver snart overbevist om, at han kan finde en kæreste, og en ny verden åbner sig for ham. Hvis han tør.
Adam og Eva (1953)En dannet mand tager en dristig erotisk bog med hjem fra udlandet. Da den går på omgang blandt venner og fjender, ændrer den synet på erotik for altid.
Adams æbler (2005)En eks-fange kommer i pleje hos præsten Ivan, der har en usandsynlig evne til at se det positive i alt.
Adaptation. (2002)En manuskriptforfatter har store kvaler med at omforme en succesbog til manuskript og får det ikke lettere efter at have mødt bogens forfatter.
Addams Family Values (1993)Hjemmefreden trues alvorligt, da den generte onkel Fester narres ind i kærligheden af en udspekuleret kvinde, der har meget skumle bagtanker.
Adventureland (2009)En teenager tager et fritidsjob i et tivoli for at skrabe penge sammen til sin universitetsuddannelse. Samtidig forelsker han sig.
Affæren i Mølleby (1976)Landsbyens kommunekassebestyrer låner af kasserne for at kunne udgive sine forårsdigte. Men den slags går jo ikke.
Airheads (1994)Tre bøvede rockmusikere med drømme om et gennembrud bryder ind på en radiostation. Snart får de masser af gratis pr, da situationen udvikler sig.
All Inclusive (2014)En mor tager med sine to meget forskellige døtre til Malta, og rejsen bliver stik mod alle odds en mulighed for, at de finder hinanden alle tre.
All of Me (1984)En gestikulerende mand inficeres med en syg kvinde, og hele hans ene halvdel styres af hende.
Alt på et bræt (1977)En gruppe amatørrøvere bryder en mur ned mellem et offentligt toilet og en bank.
America´s Sweethearts (2001)Et populært filmpar går fra hinanden og sætter USA på den anden ende. Nu skal de tvangsgenforenes.
American Pie (1999)En gruppe liderlige tunge mænd beslutter at få deres seksuelle debut inden udgangen af skoleåret - for enhver pris.
Analyze This (1999)En stor mafiabagmand får ondt i sjælen og kontakter en forbløffet psykiater.
Anger Management (2003)En forretningsmand dømmes af retten til vredesterapi men er ikke klar over, at det indebærer, at terapeuten bogstavelig talt flytter ind i hans liv.
Anja efter Viktor (2003)Det etablerede kæresteforhold mellem Anja og Viktor kommer på alvorlige prøver i denne tredje film om det unge par.
Anja og Viktor (2001)Et ungt kærestepar kommer ud i det virkelige liv, og forholdet hænger i en tynd tråd.
Any Which Way You Can (1980)En mekaniker slår en proper næve, denne gang mod mafian, og erobrer også kærligheden.
April (1963)En forelsket sygeplejerske kommer på hårdt arbejde for at få en forskende læge til at indse, at der er kærlighed imellem dem.
Arthur (1981)En drikfældig mangemillionær falder for en prostitueret og møder stor modstand fra sin familie.
Arthur 2 on the Rocks (1988)En drikfældig rigmand i ægteskabelige rammer.
As Good as It Gets (1997)En pertentlig mand blødes op af en række overraskende hændelser.
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre (2002)Astérix og Obélix er med til at opføre et enormt palads for en sur Kleopatra.
Astérix et Obélix contre César (1999)En gruppe almindeligt dødelige mennesker - sådan da - kan med hjælp fra en magisk trylledrik få skovlen under selveste Cæsar.
At klappe med een hånd (2001)En rigmand hyrer en bedemand som chauffør, da han får at vide, at han har en datter, der kan arve hans formue.
Australia (2008)En engelsk aristokrat drager i slutningen af anden verdenskrig til Australien, forelsker sig og får et helt nyt syn på både Australien og verden.
Avenging Angelo (2002)En bodyguard forelsker sig i hende, han passer på, men hun er naiv og længe om at læse hans signaler.
Babe (1995)En griseunge ankommer til en bondegård, hvor et hundepar tager sig kærligt af dens opdragelse.
Baby Boom (1987)En succesfuld karrierekvinde forsinkes i sine gøremål af et uventet arvestykke og bliver blød om hjertet.
Baby Doom (1998)Om besværlighederne ved at få børn i en ung alder.
Baby på eventyr (1942)En sagfører opsøges af en gammel flamme, der vil have hjælp til at gøre sin mand jaloux, mens de sammen opholder sig på et gods.
Baby´s Day Out (1994)Da tre klodsede forbrydere kidnapper en baby, kommer det helt bag på dem, at det bliver den lille krøltop, der sætter dagsordenen gennem storbyen.
Bachelor Party (1984)En ung mand får serveret en polterabend ud over det sædvanlige af sine ivrige venner.
Bad Santa (2003)En alkoholiseret, kriminel mand tjener lidt håndøre som julemand i storcentre, mens han planlægger at rende med omsætningen.
Ballade i Nyhavn (1942)En forbryderbande begår bræk efter en kriminalforfatters kapitler. Imens kæmper sagførerparret Jessen med jalousiens kvaler.
Ballade på Christianshavn (1971)En flok christianshavnere er i fare for at blive husvilde, da en byggekonge vil rive kvarteret ned.
Bare Holger (2004)Et genert postbud vil så gerne i gang med kvinderne, men det er først, da han kvindebedårende overbo tager på ferie, at der går hul på bylden.
Baronessen fra benzintanken (1960)En kvindelig mekaniker erfarer, at hun er enearving til sin farmors slot, og nu er hun nødt til at ændre sit liv. Eller er hun?
Bedhead (1991)Lillesøster tager kampen op mod sin skrækkelige storebror, der har et mægtigt morgenhår.
Beethoven´s 2nd (1993)En flot sanktbernhardshund forelsker sig og får hvalpe med sin frue, men onde kræfter driver familien fra hinanden.
Being John Malkovich (1999)En dukkefører opdager en portal, der fører ind i hovedet på skuespilleren John Malkovich og tjener fede penge på det.
Bend It Like Beckham (2002)En indisk pige er oppe imod svære odds, da hendes helt store passion er fodbold, og forældrene gerne ser hende gift og veluddannet.
Bertram & Co (2002)En lille dreng og hans familie går til kreativt modangreb, da farmand er blevet uretfærdigt behandlet.
Best Exotic Marigold Hotel, The (2011)En lille gruppe gråt guld drager til Indien i håbet om at finde mening med livet, drømmene og den tredje alder.
Beverly Hills Cop (1984)En Detroit-betjent gør byen usikker i sin kamp for at hævne sin myrdede ven.
Big Bus, The (1976)En revolutionerende ny atomdrevet bus skal så grueligt meget igennem på sin jomfrurejse.
Big Daddy (1999)En festglad ungkarl får ved et tilfælde en femårig dreng ind ad døren. Måske kan faderrollen åbne nye døre..
Big Lebowski, The (1998)To bowlende gutter kommer i vanskeligheder, da den ene forveksles med en rig millionær.
Big Momma´s House (2000)En FBI-agent går undercover som tyk sort kvinde og vinder en ung kvindes tillid. Men kan han bruge den uden kostume?
Big Momma´s House 2 (2006)En FBI-agent går undercover i fededamekostume som sort barnepige og vinder en hel kernefamilies hjerte.
Big Stan (2007)En storfusker på vej i fængsel engagerer en ekspert i selvforsvar for at undgå at blive voldtaget bag tremmer.
Birthday Girl (2001)En britisk bankmand har gennem et kontaktbureau skaffet forbindelse til en russisk pige. Fra det øjeblik hun står i lufthavnen, begynder det hele at gå galt.
Bjørno & Bingo (2005)En bjørn og en pingvin og deres venner animeres rundt i et skævt univers.
Blinkende lygter (2000)Fire forbrydere på flugt med en kuffertfuld penge slår sig midlertidigt ned på en forladt gård i skoven.
Blue Streak (1999)En eksfange snyder sig til en karriere som politimand i forsøget på at få fat i den diamant, han gemte i en udluftningskanal to år tidligere.
Blues Brothers, The (1980)To hatteklædte fyre med sans for musik er på en mission i Guds tjeneste, og det er noget, der "rykker".
blaa Drenge, De (1933)En frisk idrætslærerinde forlader sin skole og får succes indenfor revyen.
Blå mænd (2008)En selvoptaget karrieremand idømmes efter spirituskørsel samfundstjeneste på en genbrugsstation. Måske bliver det nøglen til en ny start?
Bornholms stemme (1999)Da fiskekvoterne indføres på solskinsøen, lægger der sig en tæt tåge over fiskerne og deres familier.
Bowfinger (1999)En lille gruppe Hollywood-entusiaster indspiller en særdeles alternativ film, hvori hovedpersonen ikke ved, han er med.
Boys and Girls (2000)En ung mand og en ung kvinde er rigtig rigtig rigtig gode venner, men det der med at være kærester er noget farligt noget.
Brassed Off! (1996)Et slattent messingblæserorkester får en vitaminindsprøjtning, da en tiltalende kvinde melder sig som trompetist.
Brewster´s Millions (1985)En amatør-baseballspiller kan arve 300 mill. dollars på én betingelse - at han ødsler 30 millioner væk på en måned uden at tjene en øre.
Bridget Jones´s Diary (2001)En ung engelsk singlepige vil gøre alt for at finde en kæreste, men mænd er ikke, hvad de burde være..
Broken Flowers (2005)Da en midaldrende mand får et mystisk brev uden afsender med besked om, at han har en søn, planlægger en ven en tur, hvor manden kan besøge alle sine tidligere kærester.
Bronco Billy (1980)Mod sin vilje bringes en rig kvinde i cirkus og udvikler et makkerskab med cirkuslederen og hans hjælpere.
Bruce Almighty (2003)En særdeles uheldig nyhedsjournalist føler at alt og alle er imod ham, indtil selveste Gud en dag giver ham overmenneskelige evner.
Bug´s Life, A (1998)En flok myrer kravler rundt i og omkring tuen og møder venner og fjender.
Bull Durham (1988)En kvinde har som sit faste mål at score det lokale baseballholds nyankomne spiller, men denne gang bliver det ikke helt enkelt.
Burglar (1987)Under et indbrud overværer en tyvinde et mord og må nu i kamp for at bevise sin uskyld.
Burn After Reading (2008)En CIA-agent bliver gået, og da et par fitnessinstruktører finder nogle af hans fortrolige oplysninger på en disc, bryder helvede løs.
Bussen (1963)Da de moderne tider kommer til landsbyflækken, bliver den lokale buschauffør fyret. Men nu går kvinderne i protest.
Børn er pissefarlige! (2005)At børn kan være pissefarlige forsøges bevist i denne filmskoleafgangsfilm.
Cable Guy, The (1996)En særdeles nærgående kabel-tv-mand helmer ikke, før han får sin vilje og mere eller mindre tvinger et venskab ned over en kunde.
Café Hector (1996)En række ultrasnobbede københavnere hænger ud på en smart café, da en psykopat pludselig træder ind med et oversavet jagtgevær.
Californication [1. Season] (tvs) (2007)En midaldrende forfatter brænder sit lys i begge ender med masser af damer og druk, men i virkeligheden er det ekskonen, han vil have tilbage.
Cameraman, The (1928)En lille mand med et primitiv fotografiapparat forsøger at få arbejde som rigtig filmfotograf og samtidig erobre den smukke sekretærs hjerte.
Camping (2009)En dysfunktionel familie drager et par år efter faderens selvmord på campingferie i Danmark i håbet om at blive rystet lidt bedre sammen.
Catch Me If You Can (2002)En ung storsvindler lever livet fedt, mens han jages af frustrerede FBI-folk, der ikke kan knække hans mange koder.
Celebrity (1998)En hel hær af berømte amerikanere forsøger at holde styr på den ombejlede tilværelse.
Champion, The (1915)En mand havner tilfældigt hos et firma, der søger nye "talenter" til boksekampe, og manden får succes med usædvanlige midler.
Charade (1963)En kvinde vikles ind i et spind af løgne, efter at hendes mand er død og flere mystiske typer er ude efter en bunke penge.
Charles´ tante (1959)To studerende overtaler deres ven til at spille den enes tante. Så kan de nemlig bedre nå deres udkårne.
Charlie and the Chocolate Factory (2005)En fattig knægt er blandt de fem heldige børn, der får lov at opleve Willy Wonkas fantastiske chokoladefabrik indefra.
Charlot og Charlotte (tvs) (1996)To veninder skider det hele et stykke og rejser ud i det danske.
Chasers (1994)En ung mand hjælper en garvet fangevogter med at transportere en overordentlig sexet blondine gennem det amerikanske landskab.
Cheaper by the Dozen (2003)Far, mor og 12 børn flytter til Chicago, så far kan forfølge sit drømmejob, Men livet i storbyen splitter snarere end samler familien.
Cheaper by the Dozen 2 (2005)En kernefamilie med 12 børn tager på campingtur ved søen, hvor den gamle plageånd og rigmand udfodrer dem på alle mulige leder og kanter.
Cirkus Ildebrand (1995)To anmassende byggebosser forhindrer flittigt en gruppe børns leg, indtil børnene finder hjælp hos en sjov kvinde.
Click (2006)En kæk karrieremand med kernefamilie får alle tiders mulighed for at kontrollere sit liv, da en mystisk mand forærer ham en universalfjernbetjening med en usædvanlig programmering.
Clockwise (1986)En punktlig skoleinspektør roder sig selv ud i vanskeligheder med at overholde tidsplanen.
Coming to America (1988)En ekstremt rig afrikansk prins tager til USA i sin søgen efter ægte kærlighed.
Corrina, Corrina (1994)Efter moderens død bliver en pige tavs, og faderen skaffer en barnepige, der måske kan vende billedet.
Crackers (1998)En 13-årig dreng får sin sag for, da han skal holde jul med sin ganske forfærdelige familie.
Crocodile Dundee (1986)En australsk krokodillejager og en kvindelig journalist viser hinanden rundt i junglen og storbyen.
Cuisine américaine (1998)En ivrig amerikansk kok ser sit livs chance, da en kendt fransk kok søger arbejdskraft.
Daddy Day Care (2003)To mænd der lige har mistet deres job er nødsaget til at tænke alternativt. De kommer på den friske idé at starte deres egen dagpleje for områdets krøltoppe, og stik imod alle forventninger kan det gå hen og blive en succes.
Danmark er lukket (1980)Danmark er blevet erklærer konkurs og er lukket. Danskere må søge tilflugt i andre europæiske lande.
Darjeeling Limited, The (2007)Tre brødre tager på togtur i Indien i håbet om at blive rystet tættere sammen efter deres fars begravelse et år tidligere.
Dave (1993)Fordi han ligner præsidenten på en prik trækkes Dave ind i embedet som stand-in under præsidentens hemmelige indlæggelse.
Death in Brunswick (1990)En mands rodede tilværelse bliver yderligere kompliceret, da han starter nyt arbejde i et køkken.
Deathtrap (1982)En snedig manuskriptforfatter narer både kone og kæreste for egen vindings skyld.
Dennis the Menace (1993)En ualmindelig fræk knægt forpester sin nabos tilværelse. Men bag det uforskammede drengefjæs gemmer der sig et stort hjerte.
Dennis the Menace Strikes Again (1998)En sød men ganske uforsigtig knægt laver ulykker til stor fortrydelse for sin aldrende nabo, Mr. Wilson.
Det er ikke appelsiner, det er heste (1967)En gruppe unge billedkunstnere er godt trætte af at være overset. Måske var det en idé, hvis en af dem døde. Det plejer at hjælpe.
Det er så synd for farmand (1968)Da Århus-farmand skal på konference i København overraskes han af lillemor, og den lille risiko for et sidespring forpurres.
Det skete på Møllegården (1960)Martin Poulsen har arvet en fiskerkutter men møder modstand fra fiskerbyens slemme smugler.
Det støver stadig (1962)En række københavnerskæbner hygger sig til hverdag og fest. Omdrejningspunktet er den altid hjælpsomme vicevært.
Det var paa Rundetaarn (1955)To letlevende jazzmusikere køber et lod af en omstrejfer. Det viser sig at være hovedgevinsten, men to unge kvinder hævder, at loddet er deres.
Dinner for Schmucks (2010)I et forsøg på at gøre karriere går en mand med til at gøre grin med en sær bekendt til en særlig mobbe-middag, men alt går skævt.
Direktøren for det hele (2006)I forbindelse med salg af sin store IT-virksomhed hyrer direktøren en skuespiller til at hjælpe sig med at håndtere de ansatte og forretningsgangen.
Djävulens öga (1960)Satan udfordrer Don Juan ved at sende ham til Jorden for at tage en ung kvindes uskyld.
Doctor Dolittle (1998)En doktormand erfarer, at han er udstyret med helt unikke evner: Han kan kommunikere med dyr!
Dogma (1999)To engle på jorden forsøger at vende hjem, men det kan få fatale følger for menneskets videre eksistens.
Don Jon (2013)En pornoafhængig ung mand finder en kæreste, der stiller for store krav, men heldigvis står en moden kvinde klar til at lære ham lidt om livet.
Down by Law (1986)To uskyldige mænd fængsles og havner i celle med en farvestrålende italiener, der snart foreslår en flugt ud i Louisianas vådlandskaber
Down Periscope (1996)I en rusten ubåd skal en militærbørge forsøge at skaffe gode resultater med sit slæng af bøvede rekrutter.
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1963)En general gå amok på løs baggrund og sender sine tropper fuldt krigsudrustet mod Sovjet.
Dr. T & the Women (2000)En ombejlet gynækolog bliver forelsket i en kvinde, der ikke er hans patient. Men kan hans travle hverdag rumme en kvinde mere?
Drillbit Taylor (2008)Tre nystartede gymnasiedrenge hyrer en freelance bodyguard, der i virkeligheden er hjemløs. Planen er, at han skal beskytte dem mod de hårde mobbetyper.
due superpiedi quasi piatti, I (1976)To afsindig dumme politimænd triller rundt og ter sig åndssvagt både i og udenfor arbejdstiden.
Duplex (2003)Et ungt par flytter ind i en lækker lejlighed, men deres tudsegamle overbo af en kvinde sætter hurtigt deres tålmodighed på en alvorlig prøve.
Dutch (1991)En pubertetsdreng med storhedsvanvid kommer på lidt af en opgave med at bevare pokerfjæset, da han møder sin nye udholdende stedfar.
Dyden går amok (1966)Tre københavnere tager til en nordjysk landsby for at gå på jagt og møder uventet erotisk og alkoholisk livskraft.
Dyrlægens plejebørn (1968)En landsby-dyrlæge modtager efter en misforståelse en lille pige i feriepleje. Men det kan vise sig at åbne døre til både hjerter og nye forbindelser.
East is East (1999)En usædvanlig engelsk-pakistansk familie har svært ved at holde styr på tilværelsen.
Edtv (1999)En stor amerikansk tv-station vil tjene fede penge på at filme en almindelig amerikaner døgnet rundt. Og succesen er enorm.
Een pige og 39 sømænd (1965)En kvindelig telegrafist får hyre på et skib, hvor mændene ikke lægger fingre imellem, når det gælder kønsroller.
Election (1999)En gymnasielærer kommer i en gevaldig knibe, da han bliver midtpunkt i elevrådsformandsvalget.
Elling (2001)To norske mænd udskrives fra et psykiatrisk behandlingshjem og skal klare sig selv i en lejlighed. Det bliver en ganske stor udfordring.
Elly Petersen (1944)En frisk jysk pige tager til hovedstaden for at tjene, men idyllen mere end udebliver.
eneste ene, Den (1999)Kærligheden er en svær størrelse, men den bliver sat grundigt på plads.
Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain, The (1995)Der opstår stor uenighed i det lile walisiske lokalsamfund, da to højdemålere klassificerer byens stolthed som en 'bakke'.
Envy (2004)To gutter får sat deres venskab på prøve, da den ene bliver stinkende rig på en opfindelse, som den anden ikke troede et øjeblik på.
Er ist wieder da (2015)Adolf Hitler vågner forvirret i et krat på parkeringspladsen over Førerbunkeren. Året er 2014, og folk tror selvfølgelig, Adolf er komiker, og han bliver et mediefænomen.
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)To skæve eksistenser danner par, men så sletter en ny teknologi alle minder om forholdet hos dem begge. Eller gør den nu også det?
Eventyrrejsen (1960)En flok kåde og sociale danskere tager på charterrejse med bus gennem Europa.
Every Which Way But Loose (1978)En mekaniker slår en proper næve og erobrer også kærligheden.
Expelled (2014)En velskabt teenagedreng er fast besluttet på at pjække sig til topkarakterer, uden at hans forældre får mistanke om hans øgede frihed.
Fabuleux destin d´Amélie Poulain, Le (2001)En ung fransk kvinde får en raptus med, at hun vil være god ved andre. Og det går der sport i..
Familien Gelinde (1944)En fattig men lykkelig familie må sætte sin lid til farmands kunstneriske talenter midt i en krigstid.
Familien Gyldenkål (1975)En glad supersvindler og hans velvillige familie snyder alt og alle i et godtroende samfund.
Familien Gyldenkål sprænger banken (1976)Svindlerfamilien Gyldenkål får fingre i bankdirektør Baghmann fra Fidusbanken, og det kan give lette penge.
Familien Gyldenkål vinder valget (1977)Det ser sort ud for svindlerfamilien Gyldenkål. Men så får Charles en god idé: han stiller op som kandidat til kommunevalget.
Family Business (1989)Tre generationer af tyveknægte slår sig sammen om et indbrud, selvom farmand i midten ikke er meget for at lære sønnen op.
Family, The (2013)En amerikansk mafiafamilie genhuses i Normandiet i Frankrig, men den nye tilværelse er langt fra sikker.
Far laver sovsen (1967)Et ungt par lever i det perfekte parforhold med faste kønsrollefordelinger. Men det bliver der vendt op og ned på, da hun bliver direktør.
Far skal giftes (1941)En alenefar til tre bliver presset til at gifte sig, men han vil det anderledes.
Far til fire i byen (1956)Far og hans fire børn er på tur i byen med efterfølgende op- og nedture.
Far til fire i højt humør (1971)Far, fire børn og onkel Anders vinder en campingvogn, så ferien til Jylland er reddet. Her bliver de gode venner med hele Cirkus Benneweis.
Far til fire i sneen (1954)Far vinder en skirejse for hele familien til Norge, og selvom fru Sejersen uanmeldt tager med, bliver rejsen alligevel fuld af gode oplevelser.
Far til fire med fuld musik (1961)Både Lille Per og Ole havner i fristerens kløer men bliver heldigvis reddet på målstregen.
Far til fire og onkel Sofus (1957)Far og fire børn får besøg af onkel Anders' gnavne tvillingebror fra Amerika. Det kræver virkelig noget at få onklen i godt humør.
Far til fire og ulveungerne (1958)Lille-Per udvikler sig til en lille helt, da han får lov at blive spejder. Og i det lille hjem må Mie overtage de huslige gerninger, da Søs er blevet gift.
Far til fire på Bornholm (1959)Onkel Anders vinder 5000 kr. i lotteriet, og familien drager til Bornholm, hvor Søs’ mand samtidig har fået et lægevikariat.
Far til fire på landet (1955)Far vil ikke på landet, men det vil børnene morderlig gerne, så mon ikke ønsket går i opfyldelse?!
Father of the Bride (1991)Om faderens store hjertenssorg, når datteren i hans liv pludselig vil leve sit eget liv med sin helt egen mand.
Fathers´ Day (1997)To mænd tror begge, at deres ekskærestes teenagedreng er deres søn, og de drager sammen ud for at finde ham.
Fatso (2008)En overvægtig norsk onanist får alle tiders tilsyneladende umulige chance, da en 19-årig svensk pige lejer et værelse i hans lejlighed.
Fede tider (1996)Fast besluttet på fællesskab og frihed flytter et ungt par i kollektiv på landet. Men det er så som så med den indre frihed.
Felix (1982)En ensom pensionist fingerer en kattekidnapning og får mere opmærksomhed, end hun havde turdet håbe på.
Fem mand og Rosa (1964)Fem vidt forskellige mænd på en stue på sygehuset planlægger et kup ved hjælp af den mobile Rosa.
Ferris Bueller´s Day Off (1986)Mens kammeraterne slider i det i skolen, holder frække Ferris en pjækkedag med masser af ikke helt stuerene aktiviteter.
Fever Pitch (1997)En skolelærer med en voldsom fodboldentusiasme forelsker sig og påbegynder dermed en besværlig hverdag.
Fish Called Wanda, A (1988)En gruppe ikke særlig røverlignende fjolser stjæler en masse diamanter, men det bliver svært at holde tæt.
Fletch (1985)En journalist med sans for forklædninger drager efter en narkotikabagmand.
Fletch Lives (1989)En journalist arver en større ejendom efter en ukendt tante, men planen om at lægge det gamle liv bag sig og starte et nyt holder ikke helt stik.
Flintesønnerne (1956)Et tvillingepar får deres sag for, da de elsker den samme kvinde på familiegården.
Flirting with Disaster (1996)En mand i et sundt parforhold med lille baby tager familien med rundt i landet, da en sagsbehandler påstår at have fundet hans biologiske forældre - flere gange.
Flådens friske fyre (1965)Fiskerne Valdemar, Knud og Svend bliver indkaldt til flåden, og her viser de nye friske sider af sig selv.
Focus (2015)En superfusker med held i sprøjten får kvindeligt modspil og kamp til stregen. Nu begynder der at snige sig følelser ind i en ellers iskold branche.
Forget Paris (1995)To voksne mennesker mødes i Paris og forelsker sig dybt i hinanden. Men da hverdagen indtræffer, kommer også hverdagens problemer.
Foul Play (1978)En uheldig kvinde drages ind i en hæsblæsende kriminalsag, men snart kommer en privatdetektiv hende til undsætning.
Four Weddings and a Funeral (1994)En søgen efter kærlighed flere par imellem med store kærligheds- og kirkemæssige vanskeligheder.
Fra den gamle købmandsgaard (1951)En yndige studine vender hjem til sin slægtsgård, hvor to friske mænd bejler om hendes hjerte.
Frank (2014)En keyboardspiller headhuntes til et rockband, hvor forsangeren render rundt med et gigantisk hoved udenpå sit eget.
French Kiss (1995)Da en kvinde bliver brændt af, rejser hun til Paris for at generobre sin forlovede. Men i Paris møder hun Luc.
Freshman, The (1990)En student får tilbudt arbejde, og inden længe er han infiltreret i storbyens mafia.
Frihed på prøve (2010)En københavnsk mand får prøveløsladelse fra fængslet og sættes på helt andre prøvelser, da han drager til Jylland for at hjælpe sin søn.
Frihed, lighed og Louise (1944)Et miserabelt ægteskab ender i forståelse efter mange ydmygende episoder.
Frk. Vildkat (1942)En frustreret skuespilleraspirant møder en galant fuldmægtig, og sød musik opstår så småt.
Frøken Kirkemus (1941)Alle kneb tages i brug, da en kvinde vil have stillingen som privatsekretær. Og da jobbet er i hus, fører det mere end vanlig løn med sig.
Frøken Nitouche (1963)En syngende kvinde på en klosterskole og hendes charmerende musiklærer tager på opdagelse på den anden side af skolens mure.
Fuglejagten (2012)En flok fuglenørder mødes i den danske natur og går amok, da en tilsyneladende meget sjælden fugl er set i området.
Fukssvansen (2001)To brødre havner i en morbid situation, da deres ven dør af en overdosis. Men det tager de med oprejst pande.
Full Monty, The (1997)Hvad i alverden skal man stille op, når økonomien er elendig, og der intet arbejde er at få? En gruppe mænd bruger fantasien.
Fun with Dick and Jane (2005)Et par uden arbejde oplever den totale økonomiske røvtur og beslutter sig for at prøve kræfter med røverikunsten.
Fætrene på Torndal (1973)To brødre ankommer til den gård, som de har arvet efter deres onkel. Snart er der bøvl med naboen, der er en pengegrisk snydepels.
Får (2009)En lille familie i landlig sommeridyl får røven på komedie ved uventet besøg, hvor sandhederne kommer på bordet.
gamle mølle på Mols, Den (1953)En ung pige ankommer til landsbyen på Mors og hævder, at hun er kromandens datter. Men er det nu også sandt?
ganske snill mann, En (2010)Efter 12 år bag tremmer, kommer en mand ud til en frihed, der kan være svær at håndtere.
Garfield (2004)En tyk kat frustreres, da dens ejer får en hund. Men da hunden kidnappes, sætter katten sig alligevel for at finde den.
Gaven (2008)En søn får røven på komedie, da hans psykisk syge far dukker op til en fødselsdag og skaber gevaldig ravage.
General, The (1926)En lokomotivfører rejser under den amerikanske borgerkrig bag fjendens linjer for at genfinde sit stjålne lokomotiv og sin kidnappede kæreste.
Get Hard (2015)En uheldig millionær får en fængselsdom for et underslæb, han ikke har begået. Han hyrer en formodet eksfange til at lære sig fængselslivets faldgruber.
Get Shorty (1996)En hårdkogt mafiaboss slår sig sammen med en filmproducent.
Getting Even With Dad (1994)Tre amatørforbrydere har gjort alletiders kup, men en 11-årig knægt gør livet surt for dem.
Giftes - nej tak! (1936)Fast besluttet på at hun aldrig skal giftes, udgiver en ung kvinde en bog mod ægteskabet. Men der sker ting og sager..
Girl Next Door, The (2004)En gymnasiedreng bliver frygtelig forelsket i den nye nabopige, men kærligheden kommer på prøve, da han finder ud af, at hun er pornostjerne.
Girls´ Night (1998)To veninder mødes efter mange års adskillelse og genopfrisker gamle minder.
Glädjekällan (1993)Med sin afdøde kones aske i en urne rejser en ældre herre og hans søn af sted mod sommerhuset.
Goon (2011)En mand med et veludviklet voldsgen bliver opdaget af en ishockeytræner og bliver holdets store voldsprofil med sportslig succes til følge.
Graduate, The (1967)Gymnasietiden er vel overstået, og nu står en ung mand uden nogen ben på jorden og et let offer for ivrige fruentimmere.
Great Bank Hoax, The (1978)Tre aldrende bankansatte frygter, at deres underslæb afsløres. Derfor beslutter de sig for at røve egen bank.
Great Dictator, The (1940)Diktatoren af Tomanien og en tilfældig jødisk barber må grueligt meget igennem i en grum krigstid.
Great Outdoors, The (1988)Midt i den store skov nyder en lille familie en rigtig ferie, lige indtil familiens plageånd lægger vejen forbi.
Great White Hype, The (1996)En uovervindelig sort bokser får uventet modstand fra en hvid dumnakke, der bliver blæst op i medierne.
Greenberg (2010)Efter et nervøst sammenbrud i New York passer en mand sin brors hus i L.A. Her forelsker han sig i broderens hushjælp.
Grev Axel (2001)En svindler opnår stor popularitet som "greve", men da den rigtige greve kommer, bliver der ballade.
Grisen (2009)En ældre herre skal opereres og gør det til en principiel sag, da en muslimsk familie fjerner hans yndlingsmaleri af en glad gris.
Groundhog Day (1993)En tv-meteorolog skal igen dække den store kyndelmissebegivenhed. Men denne gang oplever han, at den samme dag gentager sig igen og igen. Det lærer han at udnytte..
Grown Ups (2010)En gruppe voksne venner mødes efter mange år og hygger med nedsættende jokes om hinanden og konerne.
Grudge Match (2013)30 år efter deres sidste boksekamp er to ældre herrer på vej tilbage i ringen. De kan ikke udstå hinanden, men den forestående kamp betyder meget for dem begge.
Grumpier Old Men (1995)To gnavne gamle gubber nyder deres had-kærligheds-forhold, mens kvinderne forsøges erobret.
Grumpy Old Men (1993)Mens to gamle herrer overdynger hinanden med rådne skældsord, bruger de meget energi på at finde vejen til en kvindes hjerte.
grønne elevator, Den (1961)To unge par er frustrerede på kryds og tværs af utroskab og almindelig kedsomhed. En ordentlig omgang sprut får vendt op og ned på dét.
Halalabad blues (2002)En blond dansk pige forelsker sig i en gift, charmerende, besværlig tyrkisk mand. Det skulle hun nok aldrig have gjort..
Halleluja (2001)To teenagepiger er ved at gå ud af deres gode skind, da deres forældre pludselig bliver meget kristne.
Han, hun, Dirch og Dario (1962)En ægteskabskrise fører til mange interessante og musikalske stunder for en ung kvinde.
Happy, Texas (1999)To fjollede udbrydere fra fængslet slår sig ned i en landsby under falsk identitet og skaber både glæde og kaos.
Heartbreak Hotel (1988)For at peppe sin triste mor lidt op kidnapper sønnen selveste Elvis Presley.
Heartbreakers (2001)Mor og datter lever livet fedt ved at narre rige mænd til at gifte sig med dem. Men det kan også gå for vidt.
Her Alibi (1989)En forfatter ser alle tiders chance for at hente inspiration til sin nye bog, da han møder en smuk ung rumænsk kvinde. Men hun er nu meget hemmelighedsfuld.
Hercules (1997)En gudelig helt kommer på en svær opgave, da Hades fra helvede giver ham kamp til stregen.
Hercules in New York (1969)Zeus’ søn, Herkules, keder sig i den antikke verden og tager på ferie i den moderne storby New York i året 1969.
High Anxiety (1977)Da en uvidende læge med højdeskræk tropper op for at redde et hospitals ringe overlevelsesprocent, griber de faste folk hårdt ind.
Hjemve (2007)En nøgen mand er set på den lokale rådhusplads, og den lille by er på den anden ende i evige mistanker og frustrationer.
Hoffman (1969)En midaldrende - og sjofel - mand får under specielle omstændigheder mulighed for at bo sammen med en ung kvindelig kollega.
Hold da helt ferie (1965)Et ægtepar sukker efter at holde campingferie uden børn og svigermor, men dén plan går i vasken.
Home Alone (1990)Efterladt af sine glemsomme forældre gør en knægt livet surt for et par indbrudstyve.
Home Alone 2: Lost in New York (1992)En knægt bliver glemt af sine forældre og kommer alene med fly til New York. Her gør han livet surt for et par banditter.
Home Alone 3 (1997)En knægt med skoldkopper er alene hjemme og får besøg af grumme røvere. Men de bliver sat alvorligt på plads.
Honeymoon in Vegas (1992)Et ungt pars bryllupsrejse skal holdes i Las Vegas, men her kommer spillefuglen op i manden, og kvinden sættes ind som sidste satsning i et spil.
Hot Rock, The (1972)En mestertyv lokkes til at begå et nyt kup men belemres med tre uduelige håndlangere.
Hotel New Hampshire, The (1984)En meget sammentømret familie vælger at drive et hotel, og her kommer alle de usunde forhold rigtig frem.
Housesitter (1992)Det er ikke så let at ryste fruentimmeret væk, som en arkitekt troede. Snart har hun planlagt deres bryllup.
How to Steal a Million (1966)En dygtig tyv forelsker sig i en forfalskers barnebarn og indvilliger i at stjæle en forfalsket statue for at få udbetalt forsikringssummen.
Hudsucker Proxy, The (1994)En stor virksomhed har brug for en syndebuk i direktørstolen, og ham finder de i Norville Barnes.
Humørkort-stativ-sælgerens søn (2002)En yderst genert mand fatter interesse for en dyrlæge. Men han trækkes med en kæreste, der kun tænker på at blive gravid.
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2013)På sin 100-års fødselsdag kravler en mand ud ad vinduet på plejehjemmet og befinder sig snart midt i et højdramatisk landevejseventyr.
Hurra for de blå husarer (1970)To kommende husarer i et dansk regiment i 1800-tallet skal igennem en række traditionelle prøvelser for at vise deres værd.
Hvad vil De ha´? (1956)Et par gæve gutter vil lave en film, og de vil spørge tilfældige danskere, hvad den skal handle om.
Hvor er liget, Møller? (1971)To småskøre privatdetektiver får en speciel opgave, der bringer dem til Sct. Thomas og det øvrige USA, da en ung dansk kvinde er i livsfare.
Hälsoresan - En smal film av stor vikt (1999)En overvægtig svensk gut og hans makker tager på et kurophold, de aldrig vil glemme.
Høfeber (1991)En ekstremt rolig mand har svært ved at se det forkerte i sin kones sidespring.
I Heart Huckabees (2004)Et ægtepar er agenter i eksistentiel krise og forsøger at hjælpe strandede skæbner til at finde frem til, om der nu også er en mening med livet.
I Love Trouble (1994)To konkurrerende journalister af hver sit køn mødes og kan ikke modstå hinandens camouflerede charme.
I skorpionens tegn (1977)En hemmelig agent sættes på en sprød opgave, hvor taskebytteri og bare babser bliver de helt store udfordringer.
I Went Down (1997)En netop løsladt fange tvinges ud på en ubehagelig opgave. Alternativet er endnu værre.
Ice Age (2002)En broget flok af animerede dyr rejser langt for at frelse en lille baby. Vi befinder os i nærheden af istiden.
Imagine That (2009)En karrierefar forsømmer sin datter men giver hende pludselig meget opmærksomhed, da han tror, at hun kan forudsige op- og nedture på finansmarkedet gennem sin fantasiverden.
In Bruges (2008)To følsomme lejemordere sendes til Brugge i Belgien for at udføre en opgave. Men dagsordenen er i virkeligheden en anden.
In the Loop (2009)Britiske og amerikanske toppolitikere planlægger i fællesskab en krig i Mellemøsten, men ikke alle synes om idéen, hvilket afføder sære magtalliancer.
Incredible Burt Wonderstone, The (2013)Et kendt Las Vegas-tryllekunstnerpar har afholdt det samme show igennem årevis men får uventet konkurrence fra en ekstremist.
Inglourious Basterds (2009)Under anden verdenskrig planlægger en biografejer og hendes sammenstykkede allierede at gøre det af med hele nazismens top.
Inkasso (2004)En spilleglad ung kvinde skylder en masse penge ind, men den korporlige håndlanger, der skal kradse pengene ind, forelsker sig i stedet.
Innerspace (1987)En uheldig mand får sprøjtet en skrumpet mand ind i sig og lærer at kommunikere med ham. Tiden er knap, for iltbeholdningen er lav.
Ishtar (1987)To talentløse sangere prøver lykken i Marokko men ledes ind i et kriminelt spil.
It´s Complicated (2009)En succesrig single-restauratør kan ikke modstå eksmandens tilnærmelser og havner i et moralsk og følelsesmæssigt dilemma.
Italiensk for begyndere (2000)Kærligheden er en svær størrelse for en gruppe forhutlede danskere.
Jalla! Jalla! (2000)En ung svensker har problemer med potensen, mens hans indvandreren kæmper for at undgå at blive tvangsgiftet.
Jeg - en marki (1967)Alle tiders største svindelnummer, hvor hele over-Danmark blev narret til at tro, at Rasmussen var fransk marki.
Jingle All the Way (1996)En distræt far må i sidste øjeblik forsøge at finde sønnikes største julegaveønske. Men det skal vise sig at være endog særdeles vanskeligt.
Jolly Roger (2001)For at frelse alverden må en afdød sørøver genoplives, så han sammen med tiptipoldebarnet Lula kan skrive historie.
Junior (1994)En videnskabsmand overtales til at bære et foster i egen bug som led i et større fertilitetsforsøg og bliver således snart gravid mand.
Kald mig bare Aksel (2002)En dansk dreng er så fascineret af de muslimske drenge, at han selv beslutter sig for at blive muslim, men det bliver ikke nogen nem konvertering.
Keeping Mum (2005)En tør landsbypræst finder melodien, blandt andet som følge af den nye stuepige, en aldrende kvinde der viser sig at bære på flere hemmeligheder.
Kidnapning (1982)Tre brødre kommer på småkriminelt eventyr med deres onkel. Hvis det kan lykkes dem at kidnappe en rigmandssøn, er lykken gjort.
Kindergarten Cop (1990)En muskelpumpet politimand går undercover som børnehaveklasselærer i forsøget på at komme en åleglat narkobagmand til livs.
King Ralph (1991)Hele England kongehus inklusive arvinger er døde, så nu må en amerikaner langt ude i slægten træde ind som konge.
Kingpin (1996)En handicappet bowlingmester kæmper sig op i form igen, efter at have hjulpet en amishmand med bowlingtalent.
Klovn [1. sæson] (tvs) (2005)Et par kendte danskere med eget bureau i København får røven på komedie, fordi særligt den ene hele tiden kvajer sig.
Klovn [2. sæson] (tvs) (2005)Flere ekstremt pinlige episoder, når Frank og Casper hele tiden kun tænker på sex.
Klovn [3. sæson] (tvs) (2006)Casper og især Frank kvajer sig til den helt store og forrygende morsomme guldmedalje.
Klovn [6. sæson] (tvs) (2009)Vennerne Casper og Frank er inde i en svær periode, da Casper har en alvorlig depression, og Frank fortsætter med at sætte nye standarder for pinlighed.
Klovn Forever (2015)Casper og Franks venskab sættes på prøve, da Casper pludselig rejser til Los Angeles. Men da Frank besøger ham, vendes der på godt og ondt op og ned på det meste.
Kokken (2002)På Københavns hotteste salsarestaurant kæmper vuggende hofter om hovedpræmien. Samtidig udspiller der sig et lille kærlighedsdrama.
Kraftidioten (2014)En snerydder i det nordnorske tager skovl og skyder i egen hånd i en omfattende hævnaktion. Bjerglandskabets mafia har nemlig myrdet hans søn.
Krudt og klunker (1958)Historier om en hjertelig familie i det gamle København.
Krummerne (1991)Familien Krumborgs krumspring fra en dårlig lejlighed til et gammelt hus, hvor et klodset bankrøverpar har gemt deres bytte.
Kuffs (1992)Efter at politibrormand er blevet henrettet overtager karl-smart-lillebror distriktet med ønsket om fornyet lov og orden.
Kærlighed ved første hik (1999)Dreng møder pige og sex for allerførste gang.
Ladykillers, The (2004)En smart forbryder samler en række hjælpere for at grave en tunnel til en bankboks.
Lang historie kort (2015)En gruppe mennesker kæmper for at holde parforholdene kørende - eller for at stable nye på benene - mens de mødes til et hav af festlige lejligheder.
Larry Crowne (2011)En evigglad supermarkedsassistent bliver fyret og tvinges til at tage tilværelsens store temaer op. Og det kan meget vel betyde en helt frisk start.
Ledsaget udgang (2007)En læderjakkeklædt fange har fået en dags ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin søns bryllup. Han benytter lejligheden til at besøge gamle venner og fjender.
Liar Liar (1997)En lystløgner, som lever af sin lyveevne kommer i vanskeligheder, da hans søns ønske om, at faderen ikke længere kan lyve for en dag kommer i opfyldelse.
Life Is Sweet (1990)En broget forstadsfamilie kæmper for at holde sammen på sig selv og hinanden i en tilværelse, de ikke rigtigt kan finde ud af.
Little Fockers (2010)Familien Focker kommer under svigerfars lup: nu skal hr. Focker så småt køres i stilling som storfamiliens kommende "høvding".
Local Hero (1983)En amerikansk oliegigant sender to forhandlere til en lille skotsk landsby. Her skal de forsøge at overbevise beboerne om, at området skal henlægges til olieindustri.
Lonely Guy, The (1984)En meget ensom og kvindehungrende mand finder en lidelsesfælle og bevæger sig hurtigt i den rigtige retning.
Long Weekend, The (2005)To meget forskellige brødre tager på mandeaften, for den introverte bror skal lære at være ekstrovert, så han kan få noget fjams.
Looking for Eric (2009)Et midaldrende postbud er kørt fast i tilværelsen, ude af stand til at vriste sig løs af de onde cirkler. Men vennerne og en fodboldhelt hjælper ham.
Love Actually (2003)En hel hær af vidt forskellige englændere forelsker sig på kryds og tværs. Blandt andet den engelske statsminister.
Love Potion No. 9 (1992)To nørdede studerende opdager en fantastisk eliksir, der gør det modsatte køn ekstremt interesseret i en.
Lykke [01]: Fisken (tvs) (2011)En målrettet kvinde får et godt job, mens hendes tvillingebror døjer med tvangspræget håndvask.
Lykke [02]: Hunden (tvs) (2011)Efter kun godt en uges ansættelse i sit nye job, gør en ung kvinde sig bemærket. Imens ulmer liderligheden på kryds og tværs i kulisserne.
Lykke [03]: Musen (tvs) (2011)En ung karrierekvinde maser på for at få sin vilje på job, mens direktøren kæmper med en mus i sin liebhavervilla.
Lykke [04]: Aben (tvs) (2011)Et medicinalfirma er tæt på at få forhåndsgodkendt en ny stresspille, men da bestyrelsesformanden er mentalt skidtmads, hænger det nu i en tynd tråd.
Lykke [05]: Fluen (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde er ved at få et føl af tilnærmelserne fra nabopsykiateren. Hvor kan det mon bære hen?
Lykke [06]: Geden (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde frygter mænd, mens en gnaven gammel direktør genfinder sin ungdoms musikalitet.
Lykke [07]: Edderkoppen (tvs) (2011)Karrieredrømme og søvnløshed er en dårlig cocktail. Måske skyldes søvnløsheden, at Lykke Leth ignorerer mænd.
Lykke [08]: Ræven (tvs) (2011)Et medicinalfirma sponsorerer en skovtur for et plejehjem. Lykke Leth møder her sin plageånds gamle far.
Lykke [09]: Katten (tvs) (2011)Lykkes våde drømme om nabopsykiateren fortsætter, mens hendes tvillingebror får en gennembrud i sit kærlighedsliv.
Lykke [10]: Hesten (tvs) (2011)Lykke bliver fyret - og genansat. Samtidig er der ved at gå hul på hendes stramtantede sexfornægtelse.
Lykke [11]: Sommerfuglen (tvs) (2012)Den eksistentielt forvirrede karrierekvinde Lykke mødes mod sin vilje med sine hysteriske forældre. Brormand er nybagt lykkelig far.
Lykke [12]: Rotten (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke rykker tættere og tættere på en romantisk affære, mens hendes bror scorer lykken med kæreste og krøltop. Sådan da.
Lykke [13]: Anden (tvs) (2012)Frustrerede Lykke får røven på komedie, da hendes fingerede kæreste Boris vil mere end mundkysse, mens naboens jalousi sættes i perspektiv.
Lykke [14]: Hvepsen (tvs) (2012)Lykke er tæt på endelig at få sit livs første kæreste, men karrieren vejer i sidste ende alligevel tungere.
Lykke [15]: Bisonoksen (tvs) (2012)En kærlighedsromance rykker nærmere for den selvvalgt frigide Lykke, men det bliver muligvis på bekostning af hendes kontrolmani.
Lykke [16]: Hamsteren (tvs) (2012)Tingene spidser til i Lykkes medicinalvirksomhed, ligesom kærlighedsaffæren med naboen efterhånden er inden for rækkevidde.
Lykke [17]: Duen (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke finder endelig lykken, men der er endnu mange løse tråde, der skal samles i hendes liv.
Lykke [18]: Manden (tvs) (2012)Lykke får endelig sit følelsesmæssige gennembrud, men vejen mod at acceptere det nye liv er lang og bumpet.
Lykkevej (2003)En midaldrende kvinde må flytte fra sin tilværelse som rigkvinde, da hendes mand falder for en ung kvinde. Den nye tilværelse bliver svær men også spændende.
Made in America (1993)Da en ung sort pige finder ud af, at hendes far er hvid - og bøvet - går hun og moderen i forsvarsposition.
Maiden Heist, The (2009)En kunstelskende museumsvagt beslutter sammen med et par kolleger at stjæle tre kunstværker, inden samlingen flyttes til København.
Majorens oppasser (1964)Landets forsvarsminister fjoller sig ind i militæret som soldat, og her skal han hurtigt få væltet nogle kolleger og scoret en blondine.
Mallorcas søde liv (1965)En gruppe danskere oplever varmen og de lokale goder på en charterrejse til Mallorca.
Mama´s Boy (2007)En 29-årig mand bor stadig hjemme hos enkemor og vil for alt i verden prøve at forhindre, at hun genfinder kærligheden.
Man on the Moon (1999)En entertainer vil selv bestemme, om han skal spille komedie eller være gravalvorlig - og bliver som regel misforstået.
Man Trouble (1992)En nyskilt kvinde anskaffer sig en vagthund, og med den følger dens opdrætter, der viser sig at være en rigtig charmetrold.
Man with Two Brains, The (1983)På en rejse til Wien møder en forsker en kollega, der kan holde udtjente hjerner i live.
mand kommer hjem, En (2007)En kendt operasanger vender hjem til sin fødeby uden at vide, at han har en voksen søn, der vil bekende kulør.
Manhattan (1979)En frustreret New York-forfatter kærester med en 17-årig pige og vender verden med sine jævnaldrende venner.
Martha (1967)En flok mageligt anlagte søfolk ombord på den rustne skude "Martha" bliver nødt til at hanke op i sig selv, da skibsrederen skal sejle med et par dage.
Matilda (1996)En pige uden kærlighed på hjemmefronten har en umættelig læselyst. Da hun endelig får lov at gå i skole, er skolelederen på nakken af hende.
Matinee (1993)En ivrig skrækfilmsinstruktør tager alternative midler i brug for at skræmme biografgængerne.
Max (2000)En frustreret kvinde tager alle midler i brug, da hun efter en tur i fængsel gerne vil genforenes med sin far.
Max Pinlig (2008)En stor dreng på vej i puberteten synes, at hans mor er frygtelig pinlig - oveni at han selv kæmper med venskaber og kærlighed.
Max Pinlig 2 - Sidste skrig (2011)En teenager drager meget mod sin vilje med sin pinlige mor på højskoleophold i Jylland, men bliver her alligevel klogere på tilværelsen.
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor (2012)En pubertetsknægt drømmer om Roskildefestivalen men må trækkes med sin irriterende pinlige mor, der insisterer på at tage med.
Me and Earl and the Dying Girl (2015)To gymnasiedrenge har en hobby med at genindspille filmklassikere som kortfilm. Da gymnasiekammeraten Rachel får leukæmi, bliver hun en del af drengenes liv.
Me la debes (2000)Far, mor og datter: Udadtil en sund kernefamilie, men lige under overfladen summer lysten til fristende sex.
Me, Myself and Irene (2000)En uheldig politibetjent med hensynsbetændelse skifter pludselig ansigt og bliver grov og ubarmhjertig. Hvad skal kvinden han møder tro om ham, når han har to ansigter?!
Meet Dave (2008)Små mikromennesker fra det ydre rum må tage Jordens udfordringer op, mens de navigerer fra indersiden af Eddie Murphy.
Meet the Fockers (2004)Et ungt par skal præsentere sine respektive forældre for hinanden, og det bliver noget af en prøvelse, da de gamle er som nat og dag.
Meet the Parents (2000)En ung fyr skal for første gang introduceres for sine kommende svigerforældre. Men mødet med særligt svigerfar skal vise sig at byde på store prøvelser.
Mexican, The (2001)En amerikaner får et ultimatum og havner i Mexico, hvorfra han forsøger at smugle en ganske særlig pistol tilbage over grænsen.
Michael (1996)En engel i menneskeskikkelse ryger og drikker og bøvser og horer, alt imens folk omkring ham opdager livets sande værdier.
Mig og min lillebror og Bølle (1969)Hunden Bølle, der er fodboldekspert, tipper 12’ere til alle på Bomø, og efterhånden når sagen i Folketinget.
Mig og min lillebror og storsmuglerne (1968)To skøre brødre fisker enorme mængder sprut og smøger op af havet og får røde ører, da det viser sig at være smuglergods.
Milagro Beanfield War, The (1988)En mand nægter at bukke under for en milliardærs plan om at opføre en forlystelsespark ind over hans bønnemarker.
Min søsters børn (2001)Onkel skal passe sin søsters børn, og det bliver en ordentlig opgave. Men et er sikkert: Det bliver også festligt.
Min søsters børn, når de er værst (1971)Min søsters børn rejser hjemmefra, fordi misforståelser har skabt splid i hjemmet.
Miracolo a Milano (1951)En naiv og livsglad ung mand kommer ud fra et kirkeligt børnehjem, fuld af gåpåmod. Han bruger sin energi til at hjælpe hjemløse med at få styr på tilværelsen.
Mirakel (2000)Da en skoledreng pludselig udstyres med en magisk ønskefinger, begynder livet at falde i hak.
Missing Pieces (1992)En mand har arvet penge fra en gammel plejefar, men for at kunne få fat i pengene, må manden og en kammerat gætte en svær gåde.
Modern Times (1936)På en stor fabrik resulterer de automatiserede håndbevægelser i en arbejders nervøse sammenbrud, og nu starter tilværelsen i den store verden.
Monas verden (2001)En grå kontorpige møder en øm bankrøver og får sat tilværelsen i et helt nyt lys.
Moonrise Kingdom (2012)En 12-årig spejderdreng stikker af fra lejren og slår sig sammen med en pige. En storstilet eftersøgning sættes i værk.
Mor skal giftes (1958)På et skønt beliggende gods modtager gamle fru Inger sine to døtre med mænd og benytter lejligheden til at få bryggeren gift.
Mors Elling (2003)Mors dreng Elling, der mildt sagt er en smule 'tilbage', er blevet voksen og følsom og har så bestemt sin egen vilje.
mostro, Il (1994)En tilfældig italiener får hele nationen på nakken, da han helt tilfældigt bliver mistænkt for at være en eftersøgt massemorder.
Mousehunt (1997)En lille mus gør livet surt for to klodsede brødre, der netop har arvet et stort hus.
Mrs. Doubtfire (1993)Efter en skilsmisse må en far tage meget alternative midler i brug for at kunne se sine børn.
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)En række kvinder har bøvl med kærligheden, og det kan mærkes - ikke mindst på dialogen.
Murder By Death (1976)En gruppe kendte detektiver inviteres til en alternativ middag, hvor en gæst vil blive myrdet. Men hvem er morderen?
My Cousin Vinny (1992)To unge mænd skal for retten for et mord, de ikke har begået. Måske kan den ene mands fætter, der er advokat, hjælpe.
My Fellow Americans (1996)To pensionerede og rivaliserende præsidenter bliver nødt til at samarbejde, da de havner i en usædvanlig situation.
Mystery Train (1989)Tre forskellige historier kædes sammen af et luset hotel i Memphis og af selveste Elvis Presley. Om ikke andet så hans ånd.
Naboerne (1966)Nabostridigheder kan udvikle sig til en sand krig, hvis man er tilstrækkelig stædig.
Nadine (1987)Et kærestepar med knas i forholdet rystes sammen i en dramatisk mordsag, der kræver yderste påpasselighed.
Napoleon Dynamite (2004)En outreret teenager forsøger at klare sig gennem en gymnasiehverdag med mobning og ensomhed. Heldigvis bliver han venner med den udtryksløse mexicaner Pedro, og sammen står de en anelse stærkere
National Lampoon´s Christmas Vacation (1989)Farmand vil gøre julen til noget særligt for familien, men alt går skævt.
National Lampoon´s European Vacation (1985)Ærkeamerikanske familien Griwald vinder en rejse til Europa og oplever europæernes særheder på nært hold.
National Lampoon´s Vacation (1983)På vej mod en kæmpe forlystelsespark udsættes en lille familie for hårde strabadser.
Next of Kin (1984)En 23-årig søn keder sig som enebarn og opsøger en armensk familie, der for mange år siden bortadopterede deres søn. Nu udgiver han sig for at være denne søn.
Nicky Deuce (tv) (2013)En ung mand kommer i feriepleje hos sin ukendte familie, og han blomstrer op i dén tro, at han har fingeren på en ikke-eksieterende mafiapuls.
Night at the Opera, A (1935)Tre belastende fyre gør livet surt for overklassesnobberne om bord på en færge og i den fine opera.
Night Shift (1982)En lovlydig og kedsommelig lighusopsynsmand får selskab af en rebelsk og trendy und fyr, der forstår at sætte lighuset på den anden ende.
Nine Months (1995)Da kæresten pludselig er gravid går en ung mand i sort og klokker så gevaldigt i det, at kæresten spiller kostbar.
Notting Hill (1999)En kejtet englænder møder en kendt skuespillerinde fra USA. Kærligheden blomstrer men på nogle svære kår.
Nu stiger den (1966)En ambitiøs opfinder er fast besluttet på at få luft under vingerne.
Nuns on the Run (1990)To jagtede engelske mænd må forklæde sig i nonneklæder.
Nurse Betty (2000)En servitrice med en umulig mand og en sygelig fascination af en tv-serie sætter sig selv i en absurd situation.
Nurse Jackie [1. Season] (tvs) (2009)En eksistentielt kulret sygeplejerske forsøger at få livet til at hænge sammen med arbejde, mand, børn, elsker og medicinmisbrug.
Nurse Jackie [2. Season] (tvs) (2010)En hårdtlevende New Yorker-sygeplejerske kæmper brutalt for at holde facaden men spænder alvorligt ben for sig selv.
Nynne (2005)Nynne har knas i kærlighedslivet, og alle mænd synes at være nitter. Men i kulissen lurer alle tiders blivende løsning.
Nøddebo Præstegård (1974)Tre brødre inviteres til Nøddebo præstegård for at holde rigtig jul, og her begynder ivrige kæresterier.
Nøddebo Præstegaard (1934)Hele familien finder vej til Nøddebo præstegård, da julehøjtiden står for døren.
Når engle elsker (1985)To unge engle sendes til jorden for at finde et dumt svin, de kan banke fornuft ind i. Men arbejdsgangen besværliggøres af et dødsfald.
Når mor kommer hjem (1998)Da tre børns mor kommer i fængsel, må børnene klare sig selv og samtidig være omhyggelige med, at myndighederne ikke opdager det.
O Brother, Where art Thou? (2000)Tre på flugt fra fængslet finder ny lykke i musikken.
Odds 777 (1932)En køkkenjomfru vinder i væddeløbet og vil lege rig for en dag. Så hun udgiver sig for at være konsulinde.
ofrivilliga, De (2008)En række svenske skæbners hverdagsproblemer portrætteres i fem forskellige historier.
Old School (2003)Tre gutter starter lidt tilfældigt en form for broderskab, hvor mænd har mulighed for at boltre sig lidt på afstand af snærende parforhold. Men kender de deres besøgelsestid?
Oldboys (2009)Målmanden på et oldboys-fodboldhold bliver glemt af de andre et sted i Sverige og tager resten af turen nordpå sammen med en ung bankrøver.
Olsen Banden junior (2001)Den populære danske bande som halvstore knægte. Egon udtænker en genial plan, der er lige ved at lykkes.
Olsen-banden (1968)En gruppe vidt forskellige forstadsborgere finder sammen om én fælles interesse: Den forhåbentlig pengeindbringende kriminalitet.
Olsen-banden deruda´ (1977)Yvonnes selvsikre nevø kommer på tværs i Olsen-Bandens planlægninger, og det er ved at gå Egon alvorligt på nerverne.
Olsen-banden går amok (1973)Olsen-Banden må tage Bennys bror til hjælp, da planen ikke går som smurt, så der må sprængstof til.
Olsen-banden går i krig (1978)Olsen-Banden havner på rådhusuret i København, men Egons plan indeholder vel et smuthul?
Olsen-banden i Jylland (1971)En forbryderbande tager til Jylland i jagten på en forsvunden skat. 'De dumme bonderøve' skulle være nemme at narre.
Olsen-banden over alle bjerge (1981)Banden drager til Paris i hælene på direktør Bang-Johansen, der har millioner med i sin røde kuffert.
Olsen-banden overgiver sig aldrig (1979)En rullende tank fra militæret er et vigtigt led i Egons plan om skummelt opkøb af aktier i Magasin Du Nord.
Olsen-banden på spanden (1969)Efter et mislykket forsøg på at udføre lovlydigt arbejde starter Olsen-Banden endnu engang arbejdet med en genial plan.
Olsen-banden på sporet (1975)Forbrydertrioen tager De Danske Statsbaner til hjælp som et led i Egons finurlige og nøje tilrettelagte plan. OLSEN-BANDEN PÅ SPORET (7) er endnu
Olsen-banden ser rødt (1976)Olsen-Banden har fundet partituret til Elverhøj-Ouverturen frem, da de bryder gennem Det Kongelige Teaters vægge.
Olsen-bandens flugt over plankeværket (1981)Egon gør det klart, at han aldrig mere vil i fængsel igen. Den nye fængselsdirektør ønsker ham nemlig tvangsanbragt på en psykiatrisk anstalt.
Olsen-bandens sidste bedrifter (1974)En skudsikker plan skal indbringe Olsen-Banden et par procenter af nogle juvelers værdi, men Egon vil mere endnu.
Olsen-bandens sidste stik (1998)De gamle og mere eller mindre forfaldne bandemedlemmer samles en sidste gang om kriminaliteten.
Olsen-bandens store kup (1972)Olsen-Banden får konkurrence fra en forbryderduo, der hele tiden generer og udfordrer.
One Night at McCool´s (2001)En hysterisk sexet kvinde forfører alle mænd omkring sig, og det har hun en ganske finurlig hensigt med.
Onkel Joakims hemmelighed (1967)Da en elsket værtshusejer dør testamenteres værtshusdriften til en niece, der ikke har kendt sin onkel.
Only Lovers Left Alive (2013)To lyssky elskende genfinder hinanden i en moderne verden, hvor det er svært at være vampyr. Sammen forsøger de at klare sig til dagen og blodvejen.
Opportunists, The (2000)En eks-kriminel får chancen for at begå et røveri, men det alt går ikke ligefrem efter planen.
Opus I (1949)Streger ridset direkte i negativerne former forskellige abstrakte streger og figurer.
Orecchie (2016)En mand vågner med en irriterende ringen for ørerne, men det er kun første lille udfordring på en dag, der skal vise sig at få både øjne og ører på stilke.
Other Guys, The (2010)To kiksede politibetjente, for hvem voksenmobning på arbejdspladsen er dagligdag, kommer snart på gaden og har mulighed for at vise deres værd.
Out of Rosenheim (1987)En stor tysk kvinde slår sig ned på et motel i ørkenen og bliver snart hele områdets tilløbsstykke.
Overboard (1987)En fisefornem kvinde falder over bord fra sin luksusliner og møder en nede-på-jorden-mand. Kærligheden truer...
Panik i familien (1945)To direktører for en dameundertøjsforretning møder to vagabonder op, der ligner dem på en prik, og så opstår der almindelig forvirring.
Paper Moon (1973)Far og datter supplerer på bedste vis hinanden på deres færd rundt i landet for at snyde-sælge bibler til uvidende enker.
Parent Trap, The (1998)To tvillingepiger der ikke kendte til hinandens eksistens beslutter at arbejde hårdt for at genforene forældrene.
Parenthood (1989)Børn og deres forældre på godt og ondt i et forkælet amerikansk miljø.
Parterapi (2010)Et ægtepar har købt et råddent hus, men da en parterapeut lejer underetagen, viser det sig snart, at parforholdet er endnu mere råddent.
Pas på svinget i Solby (1940)En ung snobbet rigmandskvinde kører ved et uheld ind i præstegårdshaven, hvor hun må hvile et par dage.
Passer passer piger (1965)Vicevært Alf Thomsen træder til og tilbyder husly til en gruppe unge skønhedsprinsesser, hvilket skaber kaos i opgangen.
Patch Adams (1998)En halvgammel lægestuderende gør oprør mod det etablerede sygehussystem og opnår stor succes.
Paul Blart: Mall Cop (2009)En sikkerhedsvagt i et storcenter forelsker sig men må sætte privatlivet på standby, da bagmænd besætter centrer for nogle millioners skyld.
Peter´s Friends (1992)En flok gamle venner samles på et gods, men der hersker ikke lutter fred og fordragelighed. Husherren har desuden en barsk besked.
pige med pep, En (1940)En frisk og ambitiøs journalistspire tager egne sprælske metoder i brug for at få sit gennembrud.
Pigen og greven (1966)En mand bliver ved et tilfælde butler på et gods og skal snart få ændret tingenes tilstand.
Pigen og millionæren (1965)Da en direktør mister hukommelsen skal han sættes ind i sit liv af sin butler. Men misforståelser kan ikke undgås.
Pigen og pressefotografen (1963)To ansatte på billedbladet "Tit & Lyt" vil fotografere en yndig kvinde, men det er andre forhold, der gør sig gældende.
Pigen og vandpytten (1958)Et spirende teatertalent får sit livs chance af direktøren, da der muligvis er mange penge på vej fra rette investor.
Pink Cadillac (1989)En kvinde kører fra hus og hjem i en lyserød Cadillac men indhentes af en humoristisk kautionist.
Pink Panther, The (1963)En klodset privatdetektiv er på jagt efter en berømt juveltyv, hvis varemærke er en handske som visitkort.
Pippi Långstrump på de sju haven (1970)Pippi Langstrømpe og vennerne Annika og Tommy drager ud i verden for at hjælpe Pippis tilfangetagne far.
Planes, Trains and Automobiles (1987)To vidt forskellige mænd kommer til at hænge på hinanden, da deres fly er gevaldigt forsinket.
Player (2013)En seriøs advokat mister 10 mio. i Sydfrankrig og fristes af sin gamle kostskoleven til at deltage i alle tiders pokerspil.
Poeten og lillemor (1959)En ambitiøs digter og hans hjemmegående frue køber et lille landsted på trods af protester og en middelmådig økonomi.
Prince and the Showgirl, The (1957)En udenlandsk aleneprins falder for den udadvendte blondine og inviterer hende til pomp og pragt.
Private Benjamin (1980)En meget feminin kvindelig soldateraspirant vender mobning til overlegenhed.
Producers, The (1968)To fupmagere slår sig sammen for at opnå den sikre gevinst - men det stik modsatte sker.
Promotion, The (2008)To mænd kandiderer til samme ledende stilling i et supermarked, og de ønsker sig det begge så brændende, at de tyr til beskidte kneb.
På tro og love (1955)En smart skattefidus får et ellers lykkeligt ægtepar til at lade sig skille. Men hvordan kommer det til at fungere?
Quel maledetto treno blindato (1978)En gruppe undslupne amerikanske soldater under anden verdenskrig forsøger at nå grænsen til Schweiz, men de må forholde sig meget direkte til fjenden.
Radio Days (1987)Radioens unge dage kædet sammen af en række happenings.
Raising Arizona (1987)En forbryder og hans ufrugtbare kvinde stjæler en baby fra en rig mand, men det må man jo selvsagt ikke.
Red (2010)En tidligere CIA-agent jages af en lejemorder og må samle sit gamle hold for at redde sig selv og sin nye kæreste.
Regel nr. 1 (2003)Et søskendepar forsøger at finde hinanden og kærligheden, men de to ting er svære at kombinere.
Reivers, The (1969)En 11-årig dreng drager sammen med to tvivlsomme forbilleder ud i verden for at blive mand.
Rembrandt (2003)En gruppe amatørforbrydere "kommer til" at stjæle et uerstatteligt Rembrandt-maleri, og det får de svært ved at håndtere.
Rend mig i traditionerne (1979)En ung mand indlægges på psykiatrisk hospital, fordi hans oprør mod omverdenen er at gø af og bide folk.
Rent-A-Kid (tv) (1995)En udlejningsgal bedstefar tilbyder et barnløst par sine børnebørn på lejebasis en uges tid.
Results (2015)En fitnesskædeejer og hans assistent får deres sag for, da en stenrig klient melder sig under fanerne og vender op og ned på knæbøjningerne.
Return of the Pink Panther, The (1975)Den uduelige inspektør Clouseau sættes på opklaringsarbejdet i forbindelse med et juveltyveri.
Richie Rich (1994)Da det går op for verdens rigeste dreng, at han ikke har nogle venner, må han lægge stilen lidt om.
Risky Business (1983)En ung mand på tærsklen til at blive voksen holder vilde fester og kører ræs i farmands Porsche, mens de gamle er ude at rejse.
Royal Blues (1997)Belinda Hansen vil for hver en pris have fat i kronprinsen, så han kan benåde hendes kæreste, der sidder i fængsel.
Royal Tenenbaums, The (2001)For at blive genforenet med sin familie må en aldrende herre påstå, han er døende. Men sådan en løgn slipper man næppe billigt fra.
Runaway Bride (1999)Når bryllupshøjtideligheden oprinder, stikker en kvinde halen mellem benene og efterlader mand på mand med åben mund og polypper.
Rundown, The (2003)En firskåren kok med næverne skruet rigtigt på tager til junglen på en bundet opgave at bringe en mafiabarons søn hjem til storbyen.
Rushmore (1998)En 15-årig student er vildt forelsket i sin lærerinde men har svært ved at styre sine pubertetsfølelser.
Sandheden om mænd (2010)En frustreret 34-årig mand erfarer, at han er kørt fast i sit parforhold og liv. Han slår op og prøver kræfter med en friere tilværelse - ikke uden problemer.
Scout, The (1994)En baseball-talentspejder sendes til Mexico, hvor han helt uventet finder jordens største talent. Men han viser sig at være en underlig snegl.
See No Evil, Hear No Evil (1989)En døv mand bliver ven med en blind mand, og så kan løjerne begynde.
Selvmordsskolen (1964)En mand ønsker indædt at begå selvmord og henvender sig på en selvmordsklinik. Men beslutningen bliver forhindret af mange omstændigheder.
Semi-Pro (2008)En spillende basketballtræner med en fortid som hitsanger vil gøre alt for at redde det slet spillende hold og hive det med op i den bedste række.
Send mere slik (2001)To forkælede storbypiger kommer på ferieophold hos nogle fjerne slægtninge på landet - og bliver omvendt!
Serious Man, A (2009)En fredsommelig professor giver al for lang line til sine omgivelser, og snart er han ved at bukke under for de andres ønske om lykke.
Sgt. Bilko (1996)En lad sergent og hans gruppe af dovne soldater får røven på komedie, da der kommer en gammel plageånd ind i billedet.
She-Devil (1989)Da en glad husmor finder sin mand i lag med en rig forfatterinde, vælder ondskaben op i hende, og hun vil gøre livet surt for sin mand.
Shot in the Dark, A (1964)Politi-inspektør Clouseau er tilbage - til stor fortrydelse for sin chef.
Shout at the Devil (1976)Op mod første verdenskrig slår en alkoholiseret amerikaner og en galant englænder sig sammen mod en brutal tysker.
Sirens (1994)En ung britisk præst og hans kone besøger en frisindet australsk maler, der får vendt op og ned på briternes syn på sex.
Sixteen Candles (1984)En frustreret og smaskforelsket 16-årig pige må bide sig i armen, da hendes flamme pludselig viser interesse.
Sju svarta be-hå (1954)En dansker i Sverige bliver løsladt fra fængslet og går på jagt efter en diamant, som han har ladet sig fortælle er gemt i en sort BH.
Skagerrak (2003)To unge kvinder rejser rundt for sjov, den ene dør, den anden bliver rugemor, og så går det hele i hårdknude.
skaldede frisør, Den (2012)En kræftsyg frisøse finder via datterens bryllup i Italien den ægte kærlighed, der ændrer hendes liv totalt.
Skat, det er din tur (1997)En selvcentreret mand sættes efter en ulykke på en opgave af to skytsengle. I den forbindelse bliver kønsrollerne byttet om.
Skibet er ladet med (1960)En gruppe samfundstrætte danskere slår sig ned på en gammel båd uden for tremilegrænsen og opretter en protestradio.
Slap af, Frede (1966)To hemmelige agenter mødes igen og kommer op imod store bagmænd.
Slå først, Frede (1965)En rejsende i spøg og skæmt lynches til at agere hemmelig agent.
Snapper, The (1993)En overbefolket engelsk familie sættes på den anden ende, da det forlyder, at datteren er gravid.
Snatch. (2000)En overtatoveret irsk bokser fejer alle modstandere ud af ringen, men det vil promotoren ikke finde sig i.
Som du vil ha´ mig (1943)En mand finder sin kone for kedelig og beder en læge om at give hende hormoner. Men det har konen gennemskuet og tager en udspekuleret hævn.
Sommarnattens leende (1955)En skørtejagende advokat lever i et platonisk forhold med en ungmø. Pludselig dukker hans tidligere elskerinde op, og nu begynder misundelsen at blomstre.
Sommer i Tyrol (1964)I de sommerglade alper udspiller der sig en farce i kærlighed, konkurrence og knæbukser.
Sorte kugler (2009)En hysterisk stresset og selvoptaget ejendomsmægler er tæt på at dø i en trafikulykke men får chancen på en slags mellemstation til døden for at vende tilbage til livet.
sorte Madonna, Den (2007)En uheldig kunsttyv må sende en kostbart ikon til sin datter. Med lidt held går hun med til at mødes med faderen i Polen, hvor han tilbageholdes af bagmænd.
Sover Dolly på ryggen? (2012)En nygravid kvinde opsøger den mand, hun tror er den anonyme sæddonor. Det er ikke nogen helt almindelig mand, men det forhindrer vel ikke en forelskelse.
Soyas tagsten (1966)En ualmindeligt vrissen adjunkt får en tagsten i hovedet og ændrer fuldstændig karakter til det fuldendt lykkelige - men også liderlige.
Sprængfarlig bombe (2006)En ansat på en genbrugsstation får et føl på tværs, da han taber penge på en tåbelig meningsløs film. Nu vil han have sine penge tilbage fra instruktøren.
Spøgelsestoget (1976)En broget flok passagerer strander på en lille togstation, efter at håndbremsen er blevet trukket. Nu hedder det sig, at det spøger på stationen.
St. Vincent (2014)En gnaven Vietnam-veteran bliver mod sin vilje en del af nabodrengens liv, og et umage venskab former sig.
Stand Up Guys (2012)Tre 70+-herrer finder sammen efter flere års adskillelse og fristes over evner i retning af den kriminelle løbebane, de ellers har lagt bag sig.
Starsky & Hutch (2004)To særprægede politibetjente praktiserer ligeså særpræget, når de skal forsøge at finde frem til en narkohaj.
Steamboat Bill, Jr. (1928)Far og søn, der ser hinanden for første gang i mange år, kæmper for at holde deres faldefærdige dampskib konkurrencedygtigt i søen.
Step Brothers (2008)To meget forskellige 40-årige mænd, der stadig bor hjemme, bliver stedbrødre da mor og far finder sammen.
Stepford Wives, The (2004)Efter at være blevet fyret fra en toppost i tv-branchen flytter en kvinde med sin familie til et lille samfund, hvor alle kvinderne er mærkeligt robotagtige.
store badedag, Den (1991)En lykkelig 7-årig dreng i 1930'ernes København ændrer efter en familieudflugt pludselig syn på sin far.
store flip, Det (1997)Det pinlige i halvfjerdserkollektiv-livsstilen set gennem en teenagerdrengs lange hår.
store gavtyv, Den (1956)En netop løsladt lomme- og klatretyv præsenteres for en kriminalforfatters manuskript og inspireres til at udføre teorien i praksis.
Stranger Than Fiction (2006)En arbejder ved skat hører pludselig en høj fortællerstemme, der dikterer hans liv og forestående død. Hvad kan han gøre for at redde sig selv?
Stripes (1981)Det viser sig at være en stor fejltagelse for en grænsesøgende mand at melde sig til militæret. Men når nu han er der, kan han jo ligeså godt få lidt sjov ud af det.
Stuck on You (2003)Et voksent siamesisk tvillingepar overvejer at lade sig adskille, da kærlighed og karrierelyst peger i forskellige retninger.
Styrmand Karlsen (1958)En aldrende kaptajn og hans brogede besætning sætter kurs mod en sydhavsø for at finde rigdom.
Støv for alle pengene (1963)En gruppe københavnske naboer køber en gård for at blive selvforsynende men oplever, at det vist ikke kun er idyllisk.
Støv på hjernen (1961)En hel stribe hverdagsdanskere i et moderne boligkompleks kæmper kønnenes hverdagskamp.
Støvsugerbanden (1963)Fire pensionister har fundet alle tiders fidus, som ingen kan gennemskue. Ved hjælp af støvsugere med forskellig sugeevne begår de små og store kup i ly af natten.
Summer Rental (1985)Hvad der skulle være idyllisk og solslikkerisk sommerferie ender i total håbløshed for en lille familie.
Sunshine Boys, The (tv) (1996)To aldrende ekskomikere, der altid har hadet hinanden, tvinges til at arbejde sammen igen, og det kommer til at gå som ventet: håbløst.
Superbad (2007)Tre gymnasiedrenge vil på hver deres måde mægtig gerne i seng med en pige, og måske opstår muligheden til en større fest.
Superclásico (2011)Konen er rejst til Buenos Aires for at gifte sig med en fodboldstjerne. Manden og teenagesønnen rejser efter, og det store drama kan begynde.
Surviving Christmas (2004)En ensom rigmand betaler sig fra at holde jul med en amerikansk familie. Men det bliver både pinligt og pinefuldt for alle parter.
Swinger (2016)En række skæbner midaldrende skæbner mødes af og til på en swingerklub i idylliske omgivelser. Men frisindet har også en bagside.
Sømænd og svigermødre (1962)En sømand skal giftes med en rigmandsdatter men distraheres af en skrækkelig svigermor.
Sønnen fra Vingården (1975)Erik Martin vender hjem til Danmark fra USA og gør krav på sin forkøbsret til familiens gård.
Ta´ Pelle med (1952)Landmandsidyllen er tæt ved at blive brudt, da gårdejeren lægger sig med dårlig ryg. Heldigvis står folket sammen.
Tag til Rønneby Kro (1941)Tre prominente herrer fra København er ved at få frokosten galt i halsen, da de læser, at deres gamle kammerat er ved at skrive sine erindringer. Han må stoppes for enhver pris.
Talenttyven (2012)En opfindsom kvinde med begavelsen i orden får stjålet sit talent af sin smådumme kæreste via et avanceret apparat.
Tarzan mama-mia (1989)11-årige Rikke får en hest efter at have mistet sin mor. Hesten bliver parkeret i lejligheden på Vesterbro.
Tea with Mussolini (1999)En række gæve engelske modne kvinder strander i Italien, da Mussolini erklærer Frankrig og England krig.
Teatertosset (1944)En ung kvinde gør alt for at komme i teaterdirektørens søgelys. Vil han give hende den store chance?
Teeth (2007)En uskyldig gymnasiepige har endnu ikke dyrket sengegymnastik, men da hun begynder, viser det sig, at hendes nedre regioner har skarpe tænder.
Thank You For Smoking (2005)Et samvittighedsløst talerør for den amerikanske tobaksindustri skyr ingen midler i kampen for at få flere til at ryge.
That Thing You Do (1996)En gruppe ambitiøse unge musikere kommer helt til tops men kan ikke klare presset.
There´s a Girl in My Soup (1970)Tv-kendissen Robert Danvers forfører unge kvinder dagligt men møder en dag store udfordringer i hippiepigen Marion, der ikke uden videre hengiver sig.
Three Fugitives (1989)Under et mislykket bankrøveri tager en ung røver en netop prøveløsladt røver som gidsel. Hvem skal tro på, at han er uskyldig?
Throw Momma from the Train (1987)En ung forfatterspire bor sammen med sin mildest talt dominerende mor, og hans videre karrieremulighed afhænger af, om han kan få skillet sig af med moderen.
Tid til forandring (2004)En række skæve skæbner forsøger desperat at realisere sig selv eller i det mindste bare holde røven i vandskorpen.
Til døden os skiller (2007)I et parcelhusparforhold, hvor konen slår manden, vinder kærligheden alligevel hen ad vejen.
Tillsammans (2000)En flok entusiaster lever og ånder for livet i kollektivet, hvor fri sex og åbne sjæle giver glade 70'er-miner.
To Be Or Not To Be (1983)En polsk teaterskuespiller får sit livs rolle som selveste Hitler i det virkelige liv. Nazisterne skal nemlig narres i nationens tjeneste.
Tobiasnætter (1941)Intrigerne stortrives, da forskellige par mødes på kryds og tværs af gamle og eksisterende forhold og sætter ny og gammel kærlighed i svingninger.
Tootsie (1982)En desperat arbejdsløs New York-skuespiller ifører sig dametøj og får ikke alene fast arbejde men også stor succes.
tossede paradis, Det (1962)En lille ø i Kattegat ønsker at løsrive sig fra Danmark, men så sendes indenrigsministeren til øen.
Tourist, The (2010)En udspekuleret agentkvinde udnytter en tilfældig turist på en farlig mission, men måske bliver hun også selv udnyttet..
Toy Story (1995)Når de møgirriterende børn har forladt deres legetøj, lever plastik og træ deres helt egen tilværelse.
Trading Places (1983)Et par stinkende rige spekulanter keder sig og fyrer deres økonomiske rådgiver til fordel for en uerfaren gadedreng. Men snart får de selv kærligheden at føle.
Tramp, The (1915)En vagabond redder en pige fra at blive røvet. Pigen tager sig af ham på sin gård, men vagabonden rejser igen, da han ser, at hun har en forlovet.
Tre engle og fem løver (1982)Tre knægte og deres fidusmageronkel er på jagt efter et ombyttet maleri.
tre måske fire, De (1939)Fire kontormænd sætter en ære i at hjælpe en nødstedt dame og rejser land og rige rundt som riddere på motorcykler.
Tre små piger (1966)Tre unge komtesser finder hver deres udkårne, men ikke alle falder i deres fars smag.
Trial and Error (1997)En skuespiller gør sig ud for at være advokat og fører en alvorlig retssag med store armbevægelser.
Turner and Hooch (1989)Selvom man er perfektionist og ungkarl kan man jo godt både få hund og kæreste.
Twins (1988)To vidt forskellige tvillinger mødes og erfarer, at de er børn af et særartet projekt med seks fædre og en mor.
uanstændige, De (1983)Da en ung mand møder et løssluppent søskendepar, lærer han et og andet om livet udenfor fangenskabet hos forældrene.
Uncle Buck (1989)Et par forkælede møgunger bliver hylet lidt ud af den, da de bliver passet af deres noget utraditionelle onkel.
Unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1, De (2007)En ung mand på Den Danske Filmskole oplever det som endog særdeles vanskeligt at være oppe imod skolens ledelse, der ikke forstår hans indfaldsvinkler.
uomo delle stelle, L´ (1995)En fupmager med et kamera sætter mange italienske landsbyer på den anden ende.
Vagabonderne på Bakkegaarden (1958)Den altid glade landevejsstryger Martin danner vagabondpar med Anders, og sammen finder de lykken på Bakkegaarden.
Van, The (1996)I deres kamp mod arbejdsløshedens klamme greb starter to mænd på at sælge fast food fra en varevogn.
Vegas Vacation (1997)Da farmand har fået den eftertragtede bonuscheck fra arbejdet inviterer han hele familien på ferie i Las Vegas. Her viser det sig svært at holde sammen på familie og økonomi.
Vejrhanen (1952)Vejrhanen på kirkens tag giver lektor Nielsen søvnløse nætter, og han vil bringe sagen for rette instans.
Vi er alle sammen tossede (1959)En stakkels mand kommer på psykiatrisk afdeling, da han hævder at have set en elefant på landevejen.
Vi som går stjernevejen (1956)Da en fortryllende sangfugl entrer det lokale teater, opstår der splid og forelskelser på samlebånd.
Villa paranoia (2004)En kyllingefarmejer kæmper med sin gamle umulige far. Da han skaffer en ny plejer, begynder der at ske ting og sager.
Villa, Volvo & Vicki (2005)En forjaget mand der lever sit liv efter en minicomputers ordrer kommer ud på dybt vand.
Voksne mennesker (2005)En ung mand bliver husvild, hans ven vil være fodbolddommer og en rigtig dommer i juridisk betydning er tæt på et sammenbrud.
Volunteers (1985)En bro skal bygges over en fattig landsby i Thailand, men der går ikke længe, før de sprænger den i luften igen.
Wag the Dog (1997)Når den amerikanske præsident er i knibe, må hans snu bagmænd træde til og henlede befolkningens opmærksomhed.
War of the Roses, The (1989)At elske og ære i medgang og i modgang... Ægteparret Rose får svært ved at elske og ære, da en skilsmisse står for døren.
Waterboy, The (1998)En tumpet voksen vandforsyner på et amerikansk fodboldhold bliver pludselig fodboldstjerne og finder vejen til et almindeligt liv.
What Just Happened (2008)En Hollywood-filmproducer kæmper for at holde styr på sine stjerner og instruktører, der alle har særlige kunstneriske selvbilleder, der er svære at forene med succes.
What Women Want (2000)En selvglad mand får lettere ved at komme i kridthuset hos kvinderne, da han pludselig kan læse tankerne hos de modsatte køn.
Whole Nine Yards, The (2000)Enhver føler sig utryg, da en eftersøgt lejemorder flytter ind i nabolaget. Men hvem vil egentlig myrde hvem?
Wolfgang (1998)En stakkels midaldrende mand lægger under for moderens pres. Hun kalder ham Wolfgang og har nærmest tvunget ham til at komponere.
Woman in Red, The (1984)En lykkelig karrieremand får vendt op og ned på tilværelsen, da han møder en tiltrækkende kvinde.
Yes Man (2008)En bankmand er kørt træt i tilværelsen. Efter at have meldt sig til et ja-program, hvor han skal sige ja til alt i livet, ændres alt dog radikalt.
Youth in Revolt (2009)En ung fyr med rod i familielivet ser en mulighed for at miste sin mødom, da han sommerforelsker sig i en køn pige.
Zombieland (2009)En lille gruppe overlevende amerikanere blandt menneskeædende zombier finder sammen i kampen for overlevelse.
Zookeeper (2011)En dyrepasser i Zoologisk Have har kærestesorger på femte år men hjælpes af dyrene til at genvinde modet udi kærlighedens kunst.
Zoolander (2001)En berømt model og hans konkurrent har måske mere til fælles end først antaget.
Ørkenens juvel (2001)To dumme tyve stjæler en kamel, fordi de tror, den har slugt en kostbar juvel. En gruppe børn og en betjent jager tyvene.