4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Inspector Morse


Inspector Morse: Absolute Conviction (tv) (1992)Morse og Lewis må en tur i et åbent fængsel for at efterforske mordet på en indsat og en ring af økonomisk kriminelle.
Inspector Morse: Cherubim and Seraphim (tv) (1992)Morse bliver personligt berørt, da hans teenager-niece begår selvmord. Snart opdager Morse, at en hel række teenagere i området lider samme skæbne. Hvad kan det skyldes?
Inspector Morse: Dead on Time (tv) (1992)Hvad der ligner et selvmord bliver til en mordsag for Morse, og samtidig viser myrdedes enke at være hans gamle forlovede.
Inspector Morse: Deadly Slumber (tv) (1993)Til at begynde med ligner det et selvmord, da en læge findes død, men det bliver hurtigt en mordsag, bl.a. fordi det kommer frem, at afdøde havde modtaget trusselsbreve.
Inspector Morse: Death is Now My Neighbour (tv) (1997)Efter at en kvinde er blevet skudt gennem sit vindue, og hendes nabo kort efter må samme tur, indser Morse at det første drab kan have været en fejl.
Inspector Morse: Deceived by Flight (tv) (1989)Selv inden for noget så uskyldigt som cricket kan det blive nødvendigt at opklare mord. En sag for Morse.
Inspector Morse: Driven to Distraction (tv) (1990)Morse tager blandt andet køretimer for at efterforske mordet på en ung kvinde. Morse har en teori, og han vil gå langt for at efterprøve den.
Inspector Morse: Fat Chance (tv) (1991)En kvindelig præstestuderende findes myrdet og meget peger i retning af, at hun er blevet forgiftet af en præst, der var modstander af kvinder i embedet.
Inspector Morse: Greeks Bearing Gifts (tv) (1991)Morse havner i sproglig og kulturel konflikt, da hans mordoffer er en græsk kok, og mange mistænkte færdes i det græske miljø i Oxford og London.
Inspector Morse: Happy Families (tv) (1992)Da den stenrige sir John Balcombe findes myrdet, trækkes Morse og Lewis ind i et familiespil, hvis intriger ikke kender nogle grænser.
Inspector Morse: Last Bus to Woodstock (tv) (1988)En ung kvinde findes død, angiveligt myrdet efter at være blevet kørt over af en bil. Morse og Lewis har en kuvert at gå ud fra, som kvinden havde på sig.
Inspector Morse: Last Seen Wearing (tv) (1988)Morse undersøger forholdene omkring teenageren Valerie Craven, der er forsvundet og har været savnet i et halvt år. Morse er overbevist om, at hun er død.
Inspector Morse: Masonic Mysteries (tv) (1990)Da Morse findes med et formodet mordvåben i hånden i forbindelse med drabet på en kvinde, han kender, bliver han sagens hovedmistænkte og suspenderes.
Inspector Morse: Promised Land (tv) (1991)Da en britisk bande skal undersøges nærmere, er Morse og Lewis nødt til at rejse til Australien, hvor de i sin tid udstationerede et kronvidne for hans egen sikkerheds skyld.
Inspector Morse: Second Time Around (tv) (1991)Morse og Lewis skal grave i egne rækker, da en kollega findes myrdet på sin pensionsdag. Under opklaringsarbejdet kommer Morse i konflikt med en kollega, der har særlig interesse i sagen.
Inspector Morse: Service of all the Dead (tv) (1987)Morse må bag den katolske kirkes pæne facade for at opklare et mord, og et af motiverne viser sig hurtigt at være pædofili.
Inspector Morse: The Daughters of Cain (tv) (1996)Efter et mord på en pensioneret universitetslektor synes sporene at pege mod en hurtig opklaring, men sagen kompliceres for Morse og Lewis.
Inspector Morse: The Day of the Devil (tv) (1993)En undsluppen fange fra en maksimalt sikret mentalinstitution driver gæk med politiet og gemmer sig under talrige forklædninger og satanistiske hemmeligheder.
Inspector Morse: The Dead of Jericho (tv) (1987)Politimanden Morse viser interesse for en kvindelig medsanger i koret. Snart findes hun myrdet, og Morse går i gang med efterforskningen.
Inspector Morse: The Death of the Self (tv) (1992)Morse og Lewis rejser til Italien for at efterforske mordet på en britisk kursusdeltager til noget fidus-psykoterapi.
Inspector Morse: The Ghost in the Machine (tv) (1989)En meget rig enke hævder, at hendes mand blev myrdet, siden at det vist var selvmord. Alle er forvirrede på nær Morse.
Inspector Morse: The Infernal Serpent (tv) (1990)Da en professor findes død, angivelig som følge af et hjertetilfælde, havner Morse hos rektorparret Copley-Barnes, der holder på uhyggelige hemmeligheder.
Inspector Morse: The Last Enemy (tv) (1989)Dele af et lig findes i kanalen, og Morse ledes igen ind bag universitetesmurene i sit opklaringsarbejde, denne gang med tandpine.
Inspector Morse: The Remorseful Day (tv) (2000)Politiet modtager et anonymt brev, der vedrører mordet på Yvonne Harrison, en sag der blev lukket et år tidligere. Lewis bliver sat på sagen, men Morse vender tilbage efter længere tids sygdom.
Inspector Morse: The Secret of Bay 5B (tv) (1989)En ung og succesrig arkitekt findes myrdet i sin bil i et stort parkeringshus, og efterforskningen afdækker, at afdøde var udtalt egoist med hang til kvindelige bekendtskaber.
Inspector Morse: The Settling of the Sun (tv) (1988)Mens inspektor Morse deltager i et arrangement på universitetet i Oxford, bliver der begået et mord på en japansk sprogkursist.
Inspector Morse: The Silent World of Nicholas Quinn (tv) (1987)En døv universitetslektor har mundaflæst en afslørende samtale og findes myrdet. En sag for Morse og Lewis.
Inspector Morse: The Sins of the Fathers (tv) (1990)Morse må mere end bunde sit glas, da han og Lewis havner på et bryggeri, hvor en mand er fundet myrdet.
Inspector Morse: The Way Through the Woods (tv) (1995)Inspector Morse vender tilbage efter orlov til en sag, der er alt andet end ligetil. Ydermere er hans konkurrerende kollega en indædt fjende.
Inspector Morse: The Wench is Dead (tv) (1998)Efter et grimt ildebefindende havner Morse på hospitalet. Han kan ikke slippe politiarbejdet og bliver grebet af en flere hundrede år gammel drabssag.
Inspector Morse: The Wolvercote Tongue (tv) (1987)En lille gruppe ældre amerikanske turister forventer storartet guidning i Oxford, men flere dødsfald - naturlige og unaturlige - bringer Morse på banen.
Inspector Morse: Twilight of the Gods (tv) (1993)En operastjerne, som Morse beundrer, havner på intensiv med en kugle i kroppen. Alt sammen en fejl og en del af intriger på universitetet.
Inspector Morse: Who Killed Harry Field? (tv) (1991)En lokal billedkunstner findes myrdet, og Morse og Lewis må bag lærredet for at finde motiver. Samtidig ønsker Lewis forfremmelse.