4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Homoseksuelt tema


306 (2010)En tilsyneladende godt gift mand dyrker i al hemmelighed avanceret sex med en ældre mand.
4:30 (2005)En 12-årig ensom dreng er så fascineret af en 30-årig lejer, at han hver nat kl. halv fem sniger sig ind på hans kammer og roder i hans ting.
54 (1998)En ung mand keder sig og kommer ind på New Yorks hotteste natklub, hvor han starter et helt nyt liv.
À toute vitesse (1996)Et ungt firkløver forelsker sig på kryds og tværs, og det er ikke altid lige nemt.
All Boys (2009)En finsk dokumentarist sætter sig for at undersøge forholdene for unge, tjekkiske stjerner i bøssepornoindustrien.
Amor crudo (2008)En gruppe gymnasiedrenge oplever deres sidste skoledage sammen i bånd af venskab, sammenhold og flyvsk seksualitet.
Amor eterno (2014)En ung mand forelsker sig i sin lærer, og de dyrker hed sex i bilen og skoven, indtil deres forhold tager en mørk drejning.
Another Gay Movie (2006)Fire unge bøsser lægger hovedet i blød for at miste deres anale mødom over sommeren.
Beautiful Thing (1996)To teenagedrenge forelsker sig med stor forsigtighed i hinanden og afventer omgivelsernes reaktion.
Behind the Candelabra (tv) (2013)En talentfuld og ekstremt populær entertainer lever de søde liv i sus og dus. Måske kan mødet med en ung mand ændre den overfladiske livsstil?
Beira-mar (2015)To teenagedrenge tager i sommerhus sammen ved kysten og kommer tættere på hinanden og deres seksualitet.
Bent (1997)To homoseksuelle fyre havner i kz-lejr. Det lykkes den ene at holde sin hemmelighed skjult, men konsekvenserne er ubærlige.
Birdcage, The (1996)Mænd med løse håndled forsøger at klare sig gennem livets hårdhed.
Bound (1996)To lesbiske kvinder beslutter at tage sagen i egen hånd og rende med alle kontanterne.
Bramadero (2007)To mænd glider nøgne rundt om og i hinanden midt i et ufærdigt etagebyggeri.
Broderskab (2009)En ekssoldat vender bitter hjem til far og mor og bliver stik mod sine egne forventninger grebet af den lokale nynazisme.
Brokeback Mountain (2005)To unge mænd vogter får i bjergene og opdager, at de er tiltrukket af hinanden.
Brüno (2009)En outreret østrigsk bøsse tager til Hollywood for at forsøge at blive berømt. Det eneste han formår er imidlertid at gøre sig pinligt bemærket.
C.R.A.Z.Y. (2005)Zach vokser op i en familie præget af stærk maskulinitet, med en stolt far og fire brødre. Da han begynder at stille spørgsmål ved sin seksualitet, skaber det en lavine.
Capote (2005)Forfatteren Truman Capote vil skrive en bog om et bestialsk mord op familie i Kansas. Det bringer ham tæt på de fængslede mordere.
Cappuccino (2010)En teenagerdreng er forelsket i en klassekammerat, men har svært ved at håndtere sin homoseksualitet, særligt i forholdet til moderen.
Carrington (1995)En kunstnerisk kvinde har endnu ikke fundet ud af, hvordan sex bør gribes an. Men hendes møde med en væsentlig ældre mandlig homoseksuel forfatter skal ændre hendes livssyn.
Chicken (2001)To teenagerdrenge smider sten efter tomme øldåser ved kysten og ender med at omfavne hinanden i gensidig tiltrækning.
Coming to Terms (2000)En 20-årig ung mand taler i telefon med forældrene fra sit kollegieværelse, og meddelelsen om at han er bøsse bliver ikke vel modtaget.
Cowboy (2008)En ejendomsmægler kører ind ved en øde og faldefærdig landejendom, forføres og udfordres på sin seksualitet.
Cowboys & Angels (2003)Den unge fyr Shane flytter langt om længe hjemmefra, men for at få råd til en lejlighed, deler han med en ung bøsse, der vender op og ned på Shanes liv.
Crush, The (2010)En skoledreng er smaskforelsket i sin skolelærer og kan ikke rumme, at hun har en voksen kæreste. Derfor sætter han sig for at sætte hårdt mod hårdt.
Davy and Stu (2006)To meget forskellige drenge kredser om hinanden i skoven, før de finder ud af, at de vist egentlig er tiltrukket af hinanden.
Departure (2015)En ung mand er ved at pakke sommerhuset i Sydfrankrig sammen med sin mor, da han bliver forelsket i den lokale rod, Clément.
Desde allà (2015)En ældre venezuelansk mand opsøger unge gadedrenge og betaler dem for en flirt med overbygning. Men ikke alle er lige venligt stemte.
Dream Boy (2008)To teenagedrenge forelsker sig hinanden i et stærkt homofobisk sydstatsmiljø, hvor kærlighed mellem to af samme køn er fuldkommen utænkeligt.
Drowning (2009)En ung mand er forelsket i sin ven men oplever en dyb hjertesorg, da han erfarer, at vennen har en pigekæreste.
Edge of Seventeen (1998)En ung knægt famler sig frem mod en erkendelse af at være homoseksuel og erfarer de mange problemer, det kan medføre at stå frem.
En la azotea (2015)En gruppe teenagedrenge beundrer en halvnøgen kvinde fra en tagtop. Men det lader til, at en af drengene hellere vil kigge på en nøgen mandemås.
Eu não quero voltar sozinho (2010)En 15-årig blind teenagedreng bliver hver dag ført hjem af sin bedste veninde, men opdager snart, at han er forelsket i klassens nye dreng.
Far From Heaven (2002)En populær familiemor kommer i ubalance, da hun griber sin mand på fersk gerning med en anden mand. Kan han blive en "rigtig mand" igen?
Favor, The (2011)En ung fyr får en angiveligt fræk opringning fra en mandlig ven, men der venter et par slemme skuffelser.
Feast of Stephen, The (2009)En ung knægt bliver opstemt af at se de jævnaldrende drenge spille basketball. At de mobber ham på det groveste, har han det i virkeligheden fint med.
Feriado (2014)En teenagedreng er på sommerferie hos familien på landet. Han er den stille type, der går meget for sig selv. Han er tiltrukket af den unge mand, Juano.
fil, Le (2009)En ung mand vender hjem til sin mor i et naturskønt område ved havet i Tunesien, kun for at forelske sig i hushjælpen, Bilal.
Fishbelly White (1998)En teenager i sorg efter sin mors død cykler omkring med en kylling i cykelkurven og udfordres af de lokale unge, der synes, han er mærkelig.
Flawless (1999)Da en hårdkogt politimand får en hjerneblødning, må han igennem en lang genoptræning. Og her kan overboen, en farverig transvestit, hjælpe med sanglektioner.
forelskelse, En (2008)En teenager med pigekæreste forelsker sig i kærestens far, der gengælder drengens tilnærmelser ud af seksuel frustration og fortrængning.
Franswa Sharl (2009)En 12-årig dreng gør sit eget finurlige oprør mod sin konservative far på en rejse til Fiji.
Fremragende timer (2003)En 15-årig dreng reflekterer på en noget ældre mands kontaktannonce og møder ham på et hotel, men en kvinde på gangen er ikke tryg ved situationen.
Freud flyttar hemifrån (1991)En flyvsk jødisk familie i Sverige mødes til en fødselsdag, men en tragedie lurer i horisonten.
Freunde (2001)To 16-årige drenge strejfer omkring, slås og flirter med hinanden. Under overfladen lurer en eksplosiv seksualitet.
Fucking Åmål (1998)Midt i al kedsomheden udvikler to piger et venskab, der lyser op i det triste og ensfarvede.
Futures (and Derivatives) (2007)I et forsøg på at imponere klienten hyrer et advokatfirma en ekstern fyr til at udfærdige en farverig præsentation.
Get Real (1998)To unge mænd forelsker sig og gennemlever svære identitetskriser i kampen for at blive anerkendt blandt forskrækkede mennesker.
Glue (2006)To argentinske teenagedrenge driver rundt i hverdagen i en søgen efter identitet og seksualitet.
Good Son, A (1998)En teenager overværer sin storebrors udspringskonkurrence, da en fremmed ung mand inviterer ham med op på et hustag og kysser ham.
Hamam (1997)I det dampende tyrkiske bad får den forbudte forelskelse frit løb.
Heavenly Creatures (1994)To pigers meget nære venskab udvikler sig i en skræmmende retning.
Home at the End of the World, A (2004)En travl bøsse genforenes med sin barndomsven. Da vennen forelsker sig i bøssens kvindelige sambo, bliver det begyndelsen til et trekantsdrama.
Hours, The (2002)Tre kvinder i tre tidsaldre kæmper en kamp mod tungt humør og modgang og dermed selvmordstanker.
I Love You Phillip Morris (2009)En superfusker havner i fængsel, springer ud som bøsse og finder den helt store kærlighed.
In & Out (1997)En elev proklamerer under Oscaruddelingen, at hans tidligere lærer er bøsse. Ingen ved det, ikke engang læreren selv.
Island, The (2009)En canadier vandrer gennem snelandskabet og funderer over konsekvenserne af en hadefuld udmelding mod bøsser.
J’ai tué ma mère (2009)En opfarende teenager og hans fraværende mor kæmper en evig kamp for at finde hinanden, men det synes for det meste håbløst.
Jack Smith and the Destruction of Atlantis (2006)Den amerikanske avantgardekunstner og svært homofile Jack Smith var på sit højeste i 50'erne og 60'erne. Her skildres han liv og værk.
James (2008)En skoledreng er outsideren i sin klasse. Da han endelig betror sine inderste følelser til sin lærer, er reaktionen ikke, hvad han havde håbet på.
Jonathan (2016)En ung landmand passer sin dødssyge far, mens han selv kæmper for at finde frem til sandheden om sin opvækst. Moderen døde tidligt, og faderen var fraværende.
Jongens (tv) (2014)To teenagedrenge sværmer om hinanden for at finde ud af, at de vist egentlig er forelskede.
Kali ma (2007)En indisk dreng bliver voldtaget af en fyr fra skolen. Da moderen erfarer dette, tager hun sagen i egen hånd.
Kampvuur (2000)To unge mænd og spejdere flirter med hinanden på en lejrtur, men kan der blive tale om et egentligt forhold?
Keep the Lights On (2012)En ung dansk dokumentarist er bøsse med stort B og finder den store kærlighed. Men et stofmisbrug kommer i vejen.
Keller - Teenage Wasteland (2005)To 16-årige drenge driver en dårlig spøg alt for langt ud, og det er lige ved at ende grueligt galt.
Kids Are All Right, The (2010)Et lesbisk par med to teenagebørn kommer i krise, da børnene opsøger den sæddonor, der er deres far.
Konsequenz, Die (1977)En mand bliver fængslet for at have haft sex med en 15-årig dreng og møder nye udfordringer, da fængselsinspektørens søn forelsker sig i ham.
kort en lang, En (2001)Et bøssepar kommer i vanskeligheder, da den ene forelsker sig i en pige. Det kræver blod, sved og tårer.
Krámpack (Nico and Dani) (2000)To venner tilbringer en dejlig sommer sammen i Spanien. Den ene vil gerne miste sin mødom, mens den anden er mere interesseret i vennen.
Kus me zachtjes (2012)En 17-årig dreng forsøger at finde fodfæste i en omverden, der ikke har plads til hans særpræg og seksuelle observans.
Kärlekens krigare (2009)To unge lesbiske kvinder elsker hinanden over alt på jorden, men da livet går skævt, må de også gå hånd i hånd i døden.
Latter Days (2003)En promiskuøs bøsse ønsker at bevise, at han kan score den flotte mormon, der er hans nye nabo. En udfordring, der tager jord med.
Little Ashes (2008)Digteren Federico García Lorca, kunstneren Salvador Dalí og filminstruktøren Luis Buñuel krydser klinger, kærlighed og venskab.
Lloyd Neck (2008)En ung mand og hans lillesøster er begge forelskede i den samme fyr. De kører ud til et smukt sted i naturen.
Love Bite (2008)To teenagerdrenge ryger lidt pot, da den ene har en voldsom hemmelighed at fortælle.
Lucky Blue (2007)To teenagerdrenge finder sammen på sommercamping og tumler med, at der vist er mere end venskab imellem dem.
Ma vraie vie à Rouen (2002)En 16-årig dreng får et videokamera i fødselsdagsgave og begynder en minutiøs optagelsesproces af sit eget liv. Undervejs afdækkes hans stigende interesse for mænd.
Mala noche (1985)Kiosksælgeren Walt i Portland, Oregon forelsker sig i den 18-årige Johnny, en illegal flygtning fra Mexico. Men Johnny viser ingen interesse for Walt.
Mamma vet bäst (2016)En teenagedreng sidder i bilen med sin mor og har netop sagt farvel til sin kæreste. Nu begynder moderen at komme med et hav af bedrevidende kommentarer.
Mannen som elsket Yngve (2008)En gruppe teenagere fra Stavanger lever og ånder for det sociale samvær og ikke mindst musikken, men kærligheden viser tænder.
Maurice (1987)Den forbudte homoseksuelle kærlighed får lov at blomstre til en vis snobbethedsgrænse.
Milk (2008)En erklæret homoseksuel bliver den første af sin "art" til at blive valgt ind i et byråd. Her kan han kæmpe de homoseksuelles sag.
Miroirs d'été (2007)En melankolsk teenager søger kærligheden og spændingen ved seksuel tiltrækning på sommerferien ved havet.
Mitte der Welt, Die (2016)En ung mand vender hjem til sin mor og tvillingesøster. Han forelsker sig men har svært ved at finde sig til rette, for alt er ikke ved det gamle.
Morte a Venezia (1971)En komponist forsøger at koble af i Venedig anno 1911, men han forstyrres, da hans hemmelige begær vækkes af en af hotellets gæster.
Mudge Boy, The (2003)14-årige Duncan Mudge har mistet sin mor og bor alene med sin meget gamle far på en gård. Faderen forstår ikke sønnens særlige måde at sørge på.
My Beautiful Laundrette (1985)En ung pakistansk brite overtager onklens vaskeri og indretter det til byens smarteste. Samtidig banker kærligheden på.
My Last Ten Hours With You (2007)To mænd oplever deres sidste ti timer sammen, inden de endegyldigt slår op med hinanden.
My Little Boy (2007)En homoseksuel fotograf tager billeder af en nazist i uniform, og snart ender de to i kanen - kun for at blive taget på fersk gerning af partisoldater.
My Own Private Idaho (1991)Om en gruppe unge trækkerdrenges hverdag i storbyen.
Mysterious Skin (2004)To unge mænd, der begge har oplevet noget traumatisk i deres barndom, reagerer vidt forskelligt i deres teenageår.
Naked Lunch (1991)En forfatter lever i en verden af frygtelige hallucinationer som følge af sit misbrug af insektgift.
Nineteen (2015)En 19-årig dreng får vendt op og ned på sin tilværelse og har lige en sidste ting, han gerne vil prøve, før det er for sent.
Nordzee, Texas (2011)To teenagerdrenge indleder en form for forhold men må alligevel omkring pigekæresterier og jalousi, før kærligheden kan blomstre.
Nu (2002)En ung mand er netop blevet gift, men han kan ikke finde ud af det dér med kærligheden. Da han møder en anden mand, sker der ting og sager.
One Voice (2011)En skoledreng, der mobber en outsider, får natlige besøg af spøgelser, der fortæller en række sandheder om konsekvenserne af mobning.
Oranges (2004)En usikker teenagedreng fortæller en ven, at han aldrig er blevet kysset, og det giver anledning til en udvidet flirt.
Órói (2010)Efter et kort ophold på en engelsk skole er en dreng sikker på, at han er homoseksuel, men er hans islandske lokalsamfund gearet til dét?
Philadelphia (1993)En aids-syg mand bliver fyret og hyrer en advokat for at kæmpe for sine rettigheder.
Prayers for Bobby (tv) (2009)En søn af en meget katolsk rettroende familie forsøger at springe ud som bøsse men bliver kun mødt af en mur af bibelcitater.
Presque rien (2000)En sommer ved havet forelsker to unge mænd sig i hinanden.
Priest (1995)En ung katolsk præst døjer med sin homoseksualitet og må stå model til kirkegængernes rasen.
Queer as Folk (tvs) (1999)To gode gamle venner, der begge er bøsser, kommer på glatis, da den 15-årige Nathan kommer imellem dem med sit iltre nyudsprungne sind.
Queer as Folk 2 (tvs) (2000)To sammentømrede venner, der begge er bøsser, er ved at køre træt i sædvanen og forsøger at slippe væk.
racconti di Canterbury, I (1972)En række erotiske begivenheder i middelalderen flettes ind i hinanden.
Reflections in a Golden Eye (1967)En major lever i et fornuftsægteskab med sin kone, mens han hele tiden har et godt øje til en ung mand i militæret.
robe d´été, Une (1996)To unge fyre er sommerkærester ved havet, men det forhindrer ikke den ene i at elske med en ung kvinde ved stranden.
roseaux sauvages, Les (1994)Tre unge franskmænd kæmper for at finde en identitet.
Se til venstre, der er en svensker (2003)En kommende brud kontaktes af sin søsters ekskæreste. Søsteren er indlagt på den lukkede afdeling med udvidede kærestesorger.
Shelter (2007)En ung mand tryllebindes af en lidt ældre fyr. For første gang er der en, der lytter til ham og accepterer ham, men tør han springe ud?
Shortbus (2006)En kvinde på jagt efter sin første orgasme og et selvransagede bøssepar krydser hinanden på en terapeutisk klinik.
Single Man, A (2009)En midaldrende homoseksuel professor går ned med flaget, da hans kæreste gennem mange år omkommer i en bilulykke.
Six Feet Under [1. Season] (tvs) (2001)Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [2. Season] (tvs) (2002)Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [3. Season] (tvs) (2003) Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Six Feet Under [4. Season] (tvs) (2004) Efter faderens død i en ulykke står to sønner alene med en begravelsesvirksomhed. Samtidig truer en stor branchespiller med at fryse dem ud, hvis ikke de vælger at sælge.
Sommersturm (2004)En flok unge roere skal deltage i en konkurrence, men det er mere de seksuelle tiltrækninger eller manglen på samme, der stjæler billedet.
Stadt Land Fluss (2011)To unge landmandsstuderende erfarer, at de er tiltrukket af hinanden, men den ene har svært ved at vise følelser.
Summer Blues (2002)To gode drengevenner nyder sommeren sammen med deres pigekærester men bliver gradvist klar over, at de er mere tiltrukket af hinanden.
Svans (2016)En ung bøsse er så bange for at springe ud blandt gutterne, at han ikke længere kan styre sin egen indre homofobi.
Tanjong rhu (2009)I 1993 gennemførte politiet i Singapore for sidste gang en aktion mod homoseksuelle. En ung mand interviewes om sine oplevelser.
Tarnation (2003)En ung amerikaner fortæller hudløst ærligt sin livshistorie i en forfærdende dysfunktionel familie.
temps qui reste , Le (2005)En ung og smuk homoseksuel modefotograf får diagnosen uhelbredelig kræft og vælger at gå døden alene i møde de få måneder, han har tilbage at leve i.
Then You Can Be Free (2012)To teenagerdrenge forsøger at nærme sig hinanden. Et kys kan måske bryde de mange barrierer, men springet er svært.
Total Eclipse (1995)To vidt forskellige mandlige digtere, en ung og en midaldrende, finder sammen om fælles sengegymnastik.
Vattnet (2012)En teenagedreng keder sig i sit luksusliv med sin emsige mor. Men en dag møder han en svensk knægt, som han føler sig voldsomt tiltrukket af.
ville dont le prince est un enfant, La (tv) (1997)To drenge på en strengt håndhævet katolsk kostskole har en udvidet flirt med hinanden, men standses og skilles ad af en jaloux præst.
Virgin Suicides, The (1999)Fem teenagedøtre ligger under for deres mors grusomme opdragelsesmetoder, og det bliver for meget for de unge piger.
Vivant! (2014)En gruppe franske mænd med HIV forbereder sig på deres livs oplevelse, et faldskærmsudspring, mens de deler erfaringer fra et liv med sygdom.
Weekend (2011)To fyre mødes og forelsker sig over en weekend. Stort set hele registret af følelser gennemspilles i det korte og intense tidsrum.
Week-end à la campagne (2007)To unge fyre er på vej på landet. Men tilnærmelser og schæferhunde sætter himmel og jord i bevægelse.
Wild Tigers I Have Known (2006)En 13-årig drengs seksuelle fantasier visualiseret i en lyrisk dagdrømmeverden.
Wilde (1997)En homoseksuel forfatter kæmper med sine uforløste lyster i et borgerligt England.
Wise Kids, The (2011)En gruppe teenage-baptister kæmper med tro og seksualitet, der har vanskeligt ved at gå hånd i hånd.
Working It Out (2007)Et bøssepar, der er vant til at gøre alting sammen, oplever til fitness at jalousien får frit spil.
Ynglinge (2006)En teenager, hans pigekærste og en ven prøver grænser af i en forskruet verden domineret af porno.