4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Fantasi


13th Warrior, The (1999)En arabisk udsending bliver trettende led i en flok nordboer, der skal bekæmpe kannibalske bjørneskabninger.
Abyss, The (1989)En gruppe dykkere strander på havets bund og møder her et mystisk undervandsgespenst, der prædiker om fred på jord.
Addams Family, The (1991)Familien Addams er ingen normal familie. Hos dem dyrkes død og ødelæggelse som jordens skønneste elementer.
Always (1989)Kærligheden lever evigt på tværs af flere dimensioner og efter døden.
Arachnophobia (1990)I en mindre by hærges indbyggerne af dødbringende edderkopper, og den lokale læge må tage affære.
Army of Darkness (1992)En uheldig mand suges tilbage til 1300-tallet, hvor han bl.a. kommer i åben kamp med vaklende skeletter og må sætte sig i respekt for at have en chance for at vende hjem.
Artificial Intelligence: AI (2001)I en fjern fremtid fremstilles en menneskelignende drengerobot, der kan kodes til at have rigtige menneskefølelser.
Barbarella (1968)En velskabt kvinde lander i en fjern fremtid på en fjern planet, hvor hun skal forsøge at få skovlen under en ond type.
Batman (1989)En mand i flagermusekostume skal forsøge at frelse verden.
Batman Returns (1992)Oppe imod skummelt klædte skurke skal Batman kæmpe for ro og orden.
Big (1988)En knægt ønsker sig inderligt, at han var voksen, og inden længe er ønsket gået i opfyldelse. Et barn i en voksen mands krop.
Big Fish (2003)En dygtig historiefortæller har plaget sin søn gennem hele livet med aldrig at fortælle historier fra det virkelige liv. På dødslejet tænker faderen tilbage.
Bram Stoker´s Dracula (1992)En blodsugende greve og hans harem tager kærligt imod en ung journalist.
Dannys dommedag (2014)En invasion af monstre giver et uventet afbræk fra hverdagen for to teenagebrødre.
Daredevil (2003)En blind mand forvandler sig om natten til en modig superhelt, der forsøger at holde byen ren.
E.T. - The Extra Terrestrial (1982)En knægt får sig et alternativt kæledyr, da en sær fyr fra rummet dumper ned i hans baghave.
Edward Scissorhands (1990)En mystisk mandelignenede fyr med sakse i stedet for fingre sender byens hjemmegående kvinder i ekstase.
Emma´s Wish (tv) (1998)En 75-årig kvinde får opfyldt sit ønske om at blive 40 år yngre for en dag. Samtidig genvinder hun datterens tillid.
End of Days (1999)Ved årtusindeskiftet dukker selveste Satan op for at finde sig en mage. Der må en helt til for at redde menneskeheden.
Fakiren fra Bilbao (2004)Et tvillingepar flytter med deres alenemor ind i et stort, faldefærdigt slot og opdager generationers hemmeligheder.
Final Fantasy: The Spirits Within (2001)En animeret kvinde er oppe imod selveste ondskaben i en fjern og uhyggelig fremtid.
Forever Young (1992)En uheldig pilot fryses ned og mister muligheden for et liv med sin store kærlighed.
fortabte sjæles ø, De (2007)En 14-årig pige flytter til provinsen og finder sin lillebror besat af en ånd fra 1800-tallet. Sammen med en ven og en clairvoyant må pigen befri broderen.
Frankenstein Unbound (1990)En videnskabsmand beslutter at finde sandheden om Frankenstein og rejser tilbage i tiden for at møde den underlige fyr.
Frankenweenie (2012)En opfindsom dreng lapper sin døde hund sammen og sender kraftige lyn igennem den. Måske kan den igen sige bjæf og logre?
Ghost (1990)Efter sin død prøver mands spøgelse at komme i kontakt med sin levende kæreste.
Ghostbusters (1984)Tre mænd i hvide dragter specialiserer sig i at fange spøgelser.
Godzilla (1998)En mastodontisk øgle finder vej til storbyen med meget ødelæggende intentioner.
Gremlins (1984)Nogle nuttede levende tøjdyr har den ulempe, at de bliver rigtig vrisne, hvis de bliver våde.
Gremlins 2 - The New Batch (1990)De levende tøjdyr er nuttede nok, så længe de er tørre. Men det kan være svært at undgå at gøre dem våde...
Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)Tre ultimative prøvelser er den helt store udfordring for unge Harry Potter - hele tiden på kanten af det umulige.
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)Tilbage på trolddommens skole oplever Harry Potter og hans venner ganske store eventyr.
Haunted (1995)En gentleman kommer på lidt af en opgave, da han skal forsøge at afkræfte, at der spøgelser på et familiegods i England.
Hellboy (2004)En klodset skabning med enorme kræfter kommer på overarbejde i en menneske/fantasiverden.
Himmel über Berlin, Der (1987)To engle vandrer rundt i Berlin og læser folks tanker og erfarer, at de ikke selv kan føle og smage verden.
Hulk (2003)En ung mand med en særpræget og traumatisk barndom udvikler sig under raserianfald til en gigantisk grøn kæmpe.
Inception (2010)En professionel drømme-tyv skaffer sig adgang til diverse værdier ved at kontrollere folks drømme. Snart skal han dog plante en ny idé i en drøm, og det bliver yderst farefuldt.
Last Action Hero (1993)Udstyret med en magisk biografbillet havner en dreng i sin yndlingsactionfilm og for lejlighed til at kæmpe mod fjenderne sammen med sit store idol.
League of Extraordinary Gentlemen, The (2003)I det victorianske England frygter man en verdenskrig, da den djævelske Fantomet er på spil. Dronningen samler en flok meget ekstraordinære herrer, der skal forsøge at stoppe truslen.
Lemony Snicket´s a Series of Unfortunate Events (2004)Et forældreløst søskendepar bliver overgivet til den skumle onkel Olaf, der kun er ude på at slå børnene ihjel, så han kan få udbetalt arvesummen.
Manden der ville være skyldig (1990)I en steril og uhyggelig fremtid bliver en forfatter taget ved næsen med stor personlig krise til følge.
Mary Shelley´s Frankenstein (1994)En fremadstormende og småvanvittig forsker skaber et slags menneske ud fra indviklede fysiske formler.
Matrix, The (1999)Folk render rundt og tror, at de lever på normal vis. I virkeligheden er Jorden og dens mennesker playback i en tænkt virkelighed.
Meet Joe Black (1998)Døden i skikkelse af en smuk ung mand meddeler en ældre herre, at han er kommet for at tage ham med. Men ikke lige med det samme.
Mission to Mars (2000)Efter at en Mars-ekspedition er forulykket, sendes en gruppe astronauter af sted til planeten på en redningsaktion.
Nanny McPhee (2005)En ualmindelig uopdragen søskendeflok har for vane at få deres skiftende husbestyrerinder til at løbe skrigende bort, men det mønster ændrer sig snart.
Needful Things (1993)En mystisk gammel mand åbner en mystisk butik, hvor man kan købe mystiske ting eller selv blive mystisk.
Phenomenon (1996)En jordbundet mand ser et "stjerneskud" og får pludselig ekstreme evner. Det er faktisk ikke nemt at begå sig i lokalsamfundet med den diagnose.
Powder (1995)En mystisk albinodreng træder ud i lyset og giver prøver på sin overnaturlige kunnen.
Relic, The (1997)Inficerede svampe fra Sydamerika udvikler sig voldsomt hurtigt til et dødbringende monster.
Riget (tvs) (1994)På Rigshospitalets i København har en indlagt kvinde fået kontakt med nogle ånder.
Riget II (tvs) (1997)Der sker helt uforklarlige og meget mystiske ting på Rigshospitalet i København.
Secret of Roan Inish, The (1995)I jagten på sin forsvundne og formodede døde bror tager en lille pige ud blandt de yderste britiske øer og drages af et sagn om en sælkvinde.
Shadow, The (1994)Den ganske almindelige mand Lamon Cranston kan forvandle sig til en usynlig superhelt, men en superhelt med fjender.
Signs (2002)En falleret præst genvinder troen på sig selv og de højere magter efter et møde med grønne marsmænd.
Sleepy Hollow (1999)En konstabel sendes til en tåget by for at efterforske en række brutale mord, hvor hovedet hugges af ofrene.
Spider-Man (2002)Da en ung mand en dag gennem et edderkoppebid får uanede kræfter, kan han endelig vinke farvel til en tilværelse som mobbeoffer.
Spider-Man 2 (2004)En ung mand kan forvandle sig til Spiderman og få fantastiske kræfter. Og dem bliver der hårdt brug for!
Spider-Man 3 (2007)Ondskabsfuldhed og personificeret sandstorm sender New York-superhelten Spider-Man på overarbejde uden merbetaling.
Stargate (1994)Gennem en særpræget stenring får en gruppe mennesker kontakt med en anden dimension.
Stephen King´s The Stand (tvs) (1994)Det gode er oppe imod det onde efter en næsten altudslettende epidemi på Jorden.
Storm of the Century (tvs) (1999)På en afsides ø i Amerika trækker det op til storm. Midt i uvejret myrder en galning løs. En galning fra en anden dimension.
Superman (1978)Fra en fjern planet i en fjern galakse sendes en lille knægt mod Jorden for at finde fred. Her kan han som voksen rigtig spille Superman overfor de dødelige jordboere.
Superman II (1980)Amerikanernes superhelt kommer på en næsten uoverskuelig opgave, da han både skal håndtere kærligheden og tre rumfolk, der har samme fysiske styrke som han selv.
Superman III (1983)Manden med de overnaturlige kræfter slår til igen, denne gang oppe imod en ond computerchef.
Time Bandits (1981)Mystiske dværge på afveje tager en lille dreng med på et eventyr, han sent skal glemme.
TRON: Legacy (2010)En ung mand havner i en gusten parallelverden, hvor han genfinder sin far i en evig kamp på virtuel liv og død.
Twilight Zone: The Movie (1983)Fire gyserkomiske historier mødes, bl.a. en dreng med overnaturlige evner, gamle mennesker der bliver unge igen og ultimativ flyskræk.
unendliche Geschichte, Die (1984)En besværet dreng, der lige har mistet sin mor, låner en gammel bog og bliver selv en del af historien.
Unforgettable (1996)En doktor bliver besat af tanken om at finde frem til sandheden om, hvem der myrdede hans kone. En kollega har brygget en eliksir sammen, der kan bringe mennesket tilbage i tiden.
Van Helsing (2004)En monsterjæger og hans kvindelige hjælper tager på jagt i grev Draculas slot.
Vanilla Sky (2001)En stenrig don juan får skamferet sit ansigt i en ulykke, og så bliver der totalt kaos i mandens liv.
Witches of Eastwick, The (1987)En mand kommer op imod flere kvinders skumle heksekunster.
Witches, The (1990)En knægt og hans bedstemor oplever heksene på nærmeste hold, da alverdens eksemplarer af den kosteflyvende art mødes til debat på et hotel.
Wo hu cang long (2000)Et kraftfuldt gammelt sværd bliver stjålet, og dets rette ejermand må meget igennem i et forsøg på at skaffe det tilbage.
X2 (2003)Mutanter med ekstraordinære evner er som jaget vildt, da der blandt menneskene er stemning for at udrydde dem.