4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Eventyr


Adventures of Baron Munchausen, The (1988)En aldrende baron og hans brogede slæng af venner og følgere kommer vidt omkring på alle tiders eventyr.
Adventures of Tintin, The: The Secret of the Unicorn (2011)En eventyrlysten ung mand og hans kloge hund havner i store vanskeligheder, da bagmænd vil i besiddelse af et vigtigt dokument.
African Queen, The (1951)To meget forskellige afrikasrejsende støder sammen på en båd, hvor de er tvunget til at hjælpe hinanden.
Alaska (1996)Da farmands fly er forulykket i Alaskas bjerge tager bror og søster sagen i egen hånd og drager ud for at søge.
Alice in Wonderland (1903)En pige blunder og vågner i en fantastisk eventyrverden, hvor alt er muligt.
Allan Quatermain and the Lost City of Gold (1987)En eventyrer og hans kæreste tager på drabelig eventyrrejse gennem farefulde situationer.
Amazing Spider-Man, The (2012)En ung mand bliver bidt af en edderkop og har snart enestående superhelteevner, der med lidt held kan sikre ham både ære og pigehjerte.
Antboy (2013)En 12-årig dreng bliver bidt af en myre og får superhelteevner, som han får hårdt brug for, da en superskurk kidnapper en pige.
Antboy: Den røde furies hævn (2014)En dreng med superhelteevner kommer på glatis, da en pige i en usynlig dragt sætter sig for at hævne sig på ham efter at være blevet brændt af til en fest.
Ao, le dernier néandertal (2010)Klodens sidste neandertaler kæmper for sit liv men finder støtte i en venligst stemt menneskekvinde.
Around the World in 80 Days (2004)En kinesisk tyv bliver personlig prøveklud hos en nørdet forsker og er snart deltager på en forsøgsrejse rundt om Jorden, planlagt til at vare 80 dage.
Avatar (2009)På den fjerne planet Pandora lever Navi’erne et eventyrligt liv, men da menneskene blander sig, opstår der et hav af problemer.
aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec, Les (2010)En kvindelig eventyrer henter en mumie hjem til Frankrig fra Egypten, i håbet om at få hjælp til at redde sin kronisk syge søster.
Batman & Robin (1997)Superheltene Batman og Robin må finde reservekræfterne frem, da skurken Mr. Freeze truer verdensfreden med sin særlige evne til at fryse alt til is.
Batman Forever (1995)En superhelt sættes på hårde prøvelser, da to superskurke begge vil ham det onde. Han får heldigvis hjælp fra flere kanter, bl.a. den unge Robin, der bliver hans makker.
Bear, The (1989)En babybjørn må efter moderens død slå sig sammen med en fuldvoksen hanbjørn, der jages af jægere.
Blue Lagoon, The (1980)Et par unger strander på en øde stillehavsø efter et skibsforlis. De bliver teenagere og efterhånden tiltrukket af hinanden.
Brothers Grimm, The (2005)De berømte eventyrforfattere Grimm startede deres karriere som fupmagere, der kunne gøre det af med onde ånder, men snart må de smage deres egen medicin.
Captain America: The First Avenger (2011)En klejn amerikaner får uanede kræfter og tager kampen op mod væmmelige forbrydere.
Cast Away (2000)Da en forretningsmand som eneste overlevende efter et flystyrt driver i land på en øde ø, oplever han tilværelsen fra nye vinkler.
cité des enfants perdus, La (1995)I en fantasiby er en ond mand ude efter børns drømme.
Conan the Barbarian (1982)Efter at have overværet brutale mord på sine forældre ønsker en stor mand hævn.
Conan the Destroyer (1984)Barbaren Conan eskorterer en jomfruelig kronprinsesse på vejen til et hemmeligt fort, hvor han med lidt held kan finde krystallen, der vækker drømmenes gud til live.
Congo (1995)Dræberaber går til angreb på ligegyldige biroller, mens hovedrollerne opnår talrige chancer for at få likvideret bæsterne.
Cutthroat Island (1996)Sørøvere og deres klinger ter sig tosset i håbet om at opnå hævn.
Da Vinci Code, The (2006)Tegnforskeren dr. Langdon og en kvindelig fransk agent er på jagt efter sandheden om Jesus' liv og den hellige gral, og det bliver en farefuld færd.
Explorers (1985)Tre drenge opdager en teknisk bagvej og turnerer i det ydre rum i en hjemmebygget skrotkasse.
Ghost and the Darkness, The (1997)Nogle lumske løver går til angreb på en gruppe arbejdere, og en ekspert tilkaldes i et forsøg på at få gjort det af med kræene.
Goonies, The (1985)En gruppe børn finder vej ned til undergrunden, hvor en kendt gammel sørøver har gemt sin helt store skat.
Grand Budapest Hotel, The (2014)En tidligere hotelpiccolo fortæller historien om sin fantastiske tid på et helt særligt luksushotel.
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)En dreng med magiske evner vender tilbage til trolddommens by, hvor en farlig opgave venter ham.
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)Onde magter truer, og Harry Potter og hans venner kommer på overarbejde for at redde Hogwarts fra en katastrofe.
Harry Potter and the Sorcerer´s Stone (2001)En dreng opdager, at han har magiske evner og kommer på en særlig skole i en pragtfuldt eventyrverden.
Hodja fra Pjort (1985)En dreng og hans unge veninde er på flugt fra en ond sultan, der vil have fat i børnenes flyvende tæppe.
Hook (1991)En karrieremand uden interesse i sine børn erfarer, at han er Peter Pan og omvendes.
Hunger Games, The (2012)24 teenagere udvælges i en nær fremtid årligt til en dødelig kamp, hvor kun den stærkeste overlever. Måske bliver det filmens heltinde?
Hunger Games: Catching Fire, The (2013)To unge tidligere vindere af det postapokayptiske reality-show, "The Hunger Games", kommer på en ny dødbringende opgave i masseunderholdningens tjeneste.
Haakon Haakonsen (1990)En 13-årig dreng med hænderne skruet rigtigt på klarer skær og øde øer på egen hånd, efter at et sørøverskib er kæntret.
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)Arkæologen Indiana Jones er på ny på jagt på kryds og tværs af kontinenter, denne gang efter krystalkraniets hemmelighed.
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)En eventyrer må sin far til undsætning, inden han kan kaste sig over sit farefulde togt i kamp med nazisterne.
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)En eventyrer og hans kvindelige slæb er oppe imod en dødbringende sekt, der tager alle midler i brug i deres kamp for det onde.
Iron Man (2008)En ferm våbenproducent med røven fuld af penge bliver idealist og skaber en unik dragt, der giver ham uanede kræfter i kampen mod de onde.
Iron Man 2 (2010)En tidligere våbenfabrikant med udstyret i orden har afsløret sin superhelteidentitet og må kæmpe ekstra hårdt mod verdens ondskab.
Iron Man 3 (2013)En kompromisløs terrorist vil for alt i verden tilintetgøre en mand og hans superheltestatus, men det giver bare målet endnu mere blod på tanden.
Jaws (1975)I et forsøg på at gøre det af med en hærgende dræberhaj kommer tre mænd i uhyggelig nærkontakt med dyret.
John Carter (2012)En borgerkrigsveteran overføres på mystisk vis til Mars, hvor han udfordres af gustne Marsmænd og en gruppe krigeriske mennesker
Journey to the Center of the Earth (2008)En 13-årig knægt gider ikke at holde ferie hos sin onkel men bliver positivt overrasket, da han bliver inviteret med til Jordens indre.
Jumanji (1995)En dreng finder et magisk brætspil, der har været begravet i hundrede år. Endnu senere er han med til at spille spillet færdigt for at forhindre yderligere overnaturlige ekstremiteter.
Jurassic Park (1993)I en stor park på en sydhavsø er det lykkedes en arkæolog at genoplive fortidsøgler i fuld skala.
Jurassic Park III (2001)Dinoeksperten lokkes med til giganternes ø og må endnu engang kæmpe hårdt for sit liv.
Jurassic World (2015)To brødre havner i en alvorlig knibe, da en fortidsøgle går amok og sætter en forlystelsespark på den anden ende.
King Kong (2005)En ambitiøs filminstruktør leder sit filmhold i land på en ukendt ø, der efter sigende gemmer på store hemmeligheder. Og ganske rigtigt..
King Solomon´s Mines (1985)Et opdagelsesrejsende par i Afrika vil for enhver pris finde en diamantmine.
King Solomon´s Mines (1950)Opdagelsesrejsende i Afrika vil for enhver pris finde en diamantmine.
kæmpestore bjørn, Den (2011)Et søskendepar skal på ferie hos farfar langt ude i en stor skov, hvor der efter sigende skal gemme sig en kæmpestor bjørn.
laberinto del fauno, El (2006)Langt ude i skoven er en pige og hendes højgravide mor prisgivet generalmandens sadisme. Pigen suges ind i et større eventyr, men kampen mod ondskaben er svær.
Labyrinth (1986)En selvoptaget teenager må igennem en lang række prøvelser på tid for at redde sin lillebror. Han er nemlig blevet kidnappet af en eventyrkonge.
Ladyhawke (1985)En lommetyv undslipper med nød og næppe sin hængning kun for at havne i en umulig forelskelse, der involverer en transformation til ulv om natten.
Lara Croft: Tomb Raider (2001)En gæv pige med eventyrlyst sætter livet på spil for at redde for, nu og -eftertiden.
Lawrence of Arabia (1962)En engelsk soldat i Arabien lader sig føre med af ørkensandet og bliver arabernes leder i kamp mod ottomantyrkerne.
Legend (1985)En ung mand ved navn Jack er oppe imod en slimet ondskab, der truer med at tage dagslyset fra verden.
Legend of Tarzan, The (2016)Tarzan, junglens og dyrenes konge, må spænde mavemusklerne ekstra hårdt, da en diamantjæger er på spil.
Life of Pi (2012)Efter et skibsforlis ender en ung mand i en redningsbåd med en tiger fra zoologisk have, og de to må lære at omgås hinanden.
Little Claus and Big Claus (tv) (1952)To meget forskellige mænd med samme navn fra samme landsby krydser klinger. Men det bliver den lille og vågne, der trækker det længste strå.
Lone Ranger, The (2013)En bemalet indianer slår sig sammen med en hvid advokat i jagten på skurke i Det vilde Vestens lovløse udmark.
Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The (2001)Et lille hobbitvæsen må med en flok venner på en episk rejse for at destruere en ring, så onde kræfter ikke kan udnytte den.
Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003)I kampen for at komme af sted med en kraftfuld ring bliver en hobbit og hans ven midtpunkt i et afgørende slag.
Lord of the Rings: The Two Towers, The (2002)En sammentømret gruppe kæmpere med en værdifuld ring må i direkte kamp mod det onde i en art ringenes krig.
Lost World: Jurassic Park, The (1997)En hær af kæmpeøgler går amok på en ø i Stillehavet.
Man Who Would Be King, The (1975)To sensationssøgende mænd bliver modtaget med storm i Kafiristan. Her kan de regere som de vil.
Mask of Zorro, The (1998)En fægtende fyr vil så gerne overtage arven efter en aldrende mester og blive en slags Superman i sort kappe.
Midsummer Night's Dream, A (1999)Forhutlede forelskede par bliver kastet rundt i manegen på grund af en særlig blomst, der kan vende op og ned på elskoven.
Mummy Returns, The (2001)Et eventyrlystent ægtepar vækker onde ånder til live og må i kamp mod levende mumier i Ægypten.
Mummy, The (1999)Opløste og stort set gennemsigtige mumier genopstår og gør livet surt for en gruppe skræmte mennesker.
Mummy, The: Tomb of the Dragon Emperor (2008)Et eventyrer-ægtepar og deres voksne søn må i direkte kamp med opvakte mumier i fjernøsten.
National Treasure (2004)En ung eventyrer er fast besluttet på at finde en skat efter gamle optegnelser. Men det betyder, at han er nødt til at stjæle den amerikanske forfatning.
National Treasure: Book of Secrets (2007)En skattejæger kommer Jorden rundt i sin søgen efter Den gyldne By, der samtidig forventes at kunne rense hans forfaders navn.
Navigator, The: A Medieval Odyssey (1988)I flugt fra pesten graver en gruppe New Zealændere sig ind i nutiden.
Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)Kaptajnen Jack Sparrow er blandt de ni fyrster i piraternes broderskab der skal kæmpe et sidste slag for piraternes frihed.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)Den legendariske pirat, Jack Sparrow, og hans folk kæmper en brav kamp til lands og til vands i forsøget på at komme den onde Davy Jones til livs.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)En piratkaptajn møder en fyrig kvinde, der gerne vil have ham til at finde Ungdommens Kilde. Men hvad er hun egentlig ude på?
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)En rapkæftet pirat undslipper med nød og næppe at blive hængt og er nu med et par almindeligt dødelige på jagt efter den ultimative skat.
Postman, The (1997)I året 2013 eksisterer USA ikke længere som følge af en atomvinter. En enspænder vil gøre noget ved sagen.
Raiders of the Lost Ark (1981)Eventyreren Indiana Jones på jagt efter den forsvundne ark.
Robin Hood: Prince of Thieves (1991)Robin Hood og en skare af venner kæmper indædt for retfærdigheden.
Romancing the Stone (1984)En amerikansk forfatter bliver reddet af en landsmand og må på ufrivillige eventyr gennem Sydamerika.
Ronja Rövardotter (1984)Ronja Røverdatter gør oprør mod sin far og stikker af med fjendens søn.
Sahara (2005)En eventyrer, hans kammerat og en kvindelig læge havner midt i et livsfarligt spil i Sahara i jagten på et glemt kampskib fra Borgerkrigen.
Six Days Seven Nights (1998)En karrierejournalist og en frigjort pilot må nødlande på en ø i Stillehavet og må kæmpe mod fjendtligt indstillede sørøvere.
Skammerens datter (2015)En pige med særlige synske evner kommer på voldsomme opgaver i det godes kamp mod det onde.
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)Alle tiders luftbårne helt redder gang på gang verden, da ubegribeligt gigantiske krigsmaskiner truer verdensfreden.
Sofies verden (1999)En halvstor pige får en personligt guidet rundtur i verdenshistorien helt tilbage fra Sokrates' tid.
Sorcerer's Apprentice, The (2010)En 9-årig dreng støder ved et tilfælde ind i en troldmand, der 10 år efter insisterer på at lære ham op i kunsten at bruge magi.
Timeline (2003)En gruppe arkæologer strander i 1300-tallet, efter at de med tidsmaskine er skudt tilbage til middelalderen for at hente en ven hjem til nutiden.
Top and the Ball, The (tv) (1953)Både to stykker legetøj og børnene, der leger med dem, bliver voksne, skilles ad og mødes igen. Men intet er som før.
Ved verdens ende (2009)Da en skydegal dansker på den anden side af Jorden hævder at være 130 år gammel på grund af en særlig blomst, sendes en dansk psykiater af sted.
Waterworld (1995)I en fjern fremtid er stort set alle kontinenter oversvømmet, og de få overlevende må kæmpe en sej kamp for videre eksistens.
Where the Wild Things Are (2009)En dreng med rod i familielivet løber væk hjemmefra og havner via en båd i et eventyrland, hvor kæmpedyr med stemmer bliver hans nye venner.
White Fang (1991)En teenagedreng ønsker at starte nyt landsted og bliver gode venner med en ulvehund.