4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Action/Komedie


48 Hrs. (1982)En betjent må - mod sin vilje - tage en fange til hjælp i sit opklaringsarbejde, og de to har absolut intet tilfælles.
Beverly Hills Cop III (1994)Betjenten Axel Foley er fast besluttet på at finde en slem forbryder, og han lægger ikke fingre imellem.
Bird On a Wire (1990)To gamle kærester finder sammen i en hæsblæsende flugt fra skumle bagmænd, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Gun Shy (2000)En mand havner som midtpunkt i en række dødbringende forretninger, selvom det slet ikke ligger til hans stil.
I Kina spiser de hunde (1999)Efter at have fået skudsmålet "verdens kedeligste mand" af sin kæreste, beslutter en mand, at nu skal der faneme ske noget.
Kill Bill: Vol. 1 (2003)En ung adræt kvinde er kun opsat på at få hævn efter en traumatisk oplevelse. Og hævnen er sød..
Kill Bill: Vol. 2 (2004)En hævntørstig kvinde bliver blandt andet levende begravet, før hun endelig kan få hævn-udløsning.
Lethal Weapon (1987)En selvdestruktiv og en nærved pensionsduelig betjent tørner sammen mod byens kriminalitet.
Lethal Weapon 2 (1989)Et kompetent og humoristisk politmakkerpar drøner storbyen rundt i jagten på slemme bagmænd.
Lethal Weapon 3 (1992)En uges tid før en betjents pension sker der actionmættede sager, som kræver fuld koncentration.
Lethal Weapon 4 (1998)Et umage men tæt knyttet politimakkerpar tørner atter sammen i deres alternative kamp mod kriminaliteten.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)Efter at have tabt £50.000 i et spil kort må fire venner skaffe pengene, ellers mister de en finger hver dag.
Midnight Run (1988) En berygtet forbryder ønskes af et kautionsbureau, og en garvet fyr sendes af sted for at hente ham. Men det bliver ikke så let endda.
Mr. & Mrs. Smith (2005)Et ungt ægtepar har knas i forholdet men får først for alvor røven på komedie, da de opdager, at de begge er lejemordere i konkurrerende firmaer.
Space Cowboys (2000)Fire aldrende astronauter får deres livs chance, da der bliver brug for dem til en vigtig mission.
Stakeout (1987)En overvågningsbetjent og hans makker får øjne på stilke af at beskue genbokvinden.
Taxi 3 (2003)En kåd taxichauffør med en ualmindelig toptunet Peugeot-taxi hjælper politiet og andre trængende efter høj fart.