4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Action


16 Blocks (2006)En totalt udrangeret New York-betjent sættes til at transportere en fange, kun for at blive midtpunkt i blodige og intrigante stridigheder.
2 Fast 2 Furious (2003)En tidligere betjent kaldes på vagt i jagten på en kriminel. Sammen med en gammel ven drøner han nu rundt med sømmet i bund i specialbyggede biler.
3 Days to Kill (2014)En dødssyg lejemorder genforenes med ekskone og datter i Paris, mens han i al hemmelighed stadig er aktivt udøvende med pistoler og næver.
Air Force One (1997)Den amerikanske præsident kommer op imod ubehagelige terrorister ombord i sit privatfly og må tage sagen i egen hånd.
Anaconda (1997)En gruppe dokumentarfilmfolk tvinges til at jagte en dræberslange, og det kommer til at koste dyrt.
Another 48 Hrs. (1990)To vidt forskellige mænd mødes igen modstridigt for at bekæpe storbyens kriminalitet.
Anything to Survive (tv) (1990)Strandet på en ø midt om vinteren er en far og hans tre børn oppe imod alle odds for at overleve.
Armored (2009)En gruppe sikkerhedsvagter vil snuppe et større millionbeløb fra egen pengetransport, men en af gutterne vil det anderledes og låser sig inde i den pansrede vogn.
Assassins (1995)To lejemordere plaffer løs på blandt andet hinanden for at redde æren.
Assault on Wall Street (2013)En sikkerhedsvagt mister hele sin opsparing midt i sit livs største sorg. Da han har mistet alt, bliver han besat af hævn.
Assignment, The (1997)En militærmand, der ligner verdens mest eftersøgte terrorist på en prik headhuntes til at få selvsamme terrorist ned med nakken.
A-Team, The (2010)En broget samling elitesoldater finder sammen i vanskelige missioner, hvor våbnene sidder løst i bæltet.
Bad Boys (1995)To sorte politimænd har deres helt egne metoder, når storbyens kriminalitet skal bekæmpes.
Bad Boys II (2003)To kække sorte politimænd må helt op i det røde omdrejningsfelt, da en større sending Ecstasy-piller er på vej i land i Florida.
Bad Influence (1990)Gode venner hænger ikke på træerne, og bedst som man tror, man har fundet en, viser han sig at være en gal morder.
Bandits (2001)To meget effektive bankrøvere, eftersøgt over hele USA, falder for den samme kvinde - og det giver problemer.
Bank Job, The (2008)En gruppe amatørkriminelle sætter sig for at begå alle tiders vildeste bankrøveri, da de har erfaret, at en bank står uden alarmer i en uge.
Batman Begins (2005)Efter i årevis at have søgt hævn over mordet på sine forældre, finder unge Bruce Wayne en måde at komme videre på.
Bear Island (1979)En broget gruppe videnskabsfolk opfanger et nødsignal fra den norske Bjørneø og går i land. Kun for at opleve interne dødbringende kampe.
Behind Enemy Lines (2001)To amerikanske soldater skydes ned af bosniske krigere. En overlever og flugter nu over stok og sten for at undgå et nakkeskud.
Beverly Hills Cop II (1987)En rapkæftet storbybetjent bruger helt egne metoder i jagten på bagmænd og forbrydere.
Beyond the Law (1993)En politibetjent går undercover som motorcykelbandemedlem i håbet om at kunne optrevle en hærgende bandes omfattende kriminalitet.
Black Dog (1998)En økonomisk trængt og prøveløsladt familiefar og lastbilchauffør falder for en dum fristelse og bliver truet på livet.
Black Rain (1989)To hårdkogte betjente fra USA tager til Japan, hvor de støder på mafiaen og bliver endnu mere hårdkogte.
Black Sunday (1977)Terrorister sætter alt ind på at sende en bombe ned over et fyldt fodboldstadion.
Blackjack (tv) (1998)En veltrænet onkel bliver reservefar for sin niece og må trække det tunge skyts frem for at hævne mordene på pigens forældre. En veltrænet onkel bliver reservefar for sin niece og må trække det tunge skyts frem for at hævne mordene på pigens forældre.
Blitz (2011)En sammenbidt London-betjent får rig anledning til at bide tænderne sammen, da en åleglat politi-massemorder er løs i storbyen.
Boondock Saints, The (1999)Et par rastløse brødre beslutter sig for at slå ihjel i flæng, og de synes, det er morderlig skægt.
Boost, The (1988)Et ungt og meget naivt par søger rigdom og lykke for enhver pris, men måske alligevel prisen bliver for høj.
Bourne Ultimatum, The (2007)Agenten uden identitet, Jason Bourne, bruger sine sidste overmenneskelige kræfter på at finde sandheden om sig selv.
Broken Arrow (1996)Den ene højtstående militærpilot narres af den anden, der har skumle planer med flyets atomvåbenlast.
Bullet to Beijing (tv) (1995)En engelsk agent hyres til farlige opgaver i Rusland, men han er ikke ønsket af russerne.
Bullet to the Head (2012)En garvet lejemorder og en ambitiøs politimand slår sig sammen i et forsøg på at få skovlen under grumme bagmænd.
Bullitt (1968)Hårdkogte bagmænd sætter San Franciscos politistab på svære opgaver, men betjenten Bullitt har styr på tingene.
Chain Reaction (1996)En ung fyr ved ikke, hvem han skal tro på, efterhånden som alt eksploderer omkring ham.
Chaos (2005)Da en bankrøver med gidsler spørger specifikt efter en suspenderet betjent, indledes et suspekt og uigennemskueligt spil på magt og penge.
Chek law dak gung (2002)En hel hær af piger bliver tvunget til at slå hinanden ihjel for at overleve. Målet er at skabe én superdræbermaskine.
Citizen Gangster (2011)En ludfattig krigsveteran med kernefamilie forsøder tilværelsen med gentagne bankrøverier og bliver senere del af en bande.
Clear and Present Danger (1994)En CIA-agent havner i Columbia i jagten på forbrydere.
Cliffhanger (1993)Ondsindede terrorister udnytter erfarne redningsfolk i vinterbjergene til at finde nogle kufferter fyldt med dollars.
Cobra (1986)En hårdkogt og tændstikstyggende politimand er på jagt efter tre samarbejdende seriemordere.
Code, The (2009)En aldrende mestertyv får lyst til at begå sit livs sidste kup, da han møder en farverig konkurrent med gode evner.
Collateral (2004)En pligtopfyldende taxachauffør får en ubehagelig kunde: en koldblodig lejemorder der tvinger chaufføren til at fragte sig rundt til diverse jobs.
Collateral Damage (2002)En terroraktion dræber konen og sønnen, og den efterladte hovedperson må tage hævnen i egen hånd.
Colombiana (2011)En grum forbryder skyder en lille piges forældre for øjnene af hende. Da pigen er voksen, er hun en veltrænet morderske, og hævnen er sød.
Commando (1985)En veltrænet soldat i civil kommer på en hæsblæsende opgave, da hans datter bliver taget som gidsel.
Con Air (1997)Et fly fyldt med jordens værste banditter og en enkelt helt overdrages ufrivilligt til banditterne.
Condemned, The (2007)En forretningsmand har samlet en håndfuld dødsdømte storforbrydere på en øde ø og transmitterer deres kamp på liv og død direkte på nettet.
Contract, The (2006)Far og søn er på vej på vildmarkstur, da to mænd kommer flydende med strømmen. Den ene er i håndjern og viser sig at være en lejemorder på flugt far FBI.
Crow, The (1994)En brutalt myrdet mand genopstår fra de døde for at hævne mordet på sig selv og sin forlovede.
Dark Knight, The (2008)Da en grum forbryder hærger storbyen, må hverdagshelten Batman træde til - og et drama kan begynde.
Dead Pool, The (1988)Betjent Dirty Harry sættes på flere umulige opgaver, der overkommes takket være snedighed og handlekraft.
Dead-Bang (1989)Selveste nynazisterne står som modstandere for en hårdkogt betjent, der roder sig ud i meget mere, end han burde.
Deadpool (2016)En toptrænet agent gennemgår et specialprogram, der giver ham ganske særlige kræfter, og han har alt at vinde og intet at tabe.
Death Hunt (1981)En mand jages i Canadas bjerge efter at have skudt en mand i selvforsvar. Det hårde terræn gør jagten vanskelig.
Death Sentence (2007)En familiefar er vidne til, at hans søn bliver dræbt på en tankstation og sætter sig for ene mand at hævne sig på hele banden bag.
Death Wish (1974)Efter at konen er dræbt og datteren lemlæstet og ender som psykisk grøntsag tager en arkitekt fra New York sagen i egen hånd i en personlig hævntogt.
Deep Blue Sea (1999)Man skal ikke tro, at man ejer det hele, når man har med hajer at gøre. Det må en gruppe forskere sande, da hajerne ved en forskningsstation går amok.
Demolition Man (1993)Los Angeles år 2035. En genoptøet betjent og en ditto superskurk på jagt i et "perfekt" samfund, de ikke kender.
Desperado (1995)Hævn er det eneste, der figurerer i hovedet på den mand, der i filmens start ankommer til en lille flække.
Desperate Hours (1990)En straffefange på flugt kidnapper en kernefamilie i deres hjem. Snart er terroren altomsluttende, men politiet banker også på fra alle sider.
Die Hard (1988)I et forsøg på fredsommeligt at afhente sin kone i et højhus havner betjent McClane som ene lovhåndhæver i et hæsblæsende inferno af skydegale terrorister.
Die Hard - With a Vengeance (1995)En britisk bandit sætter en drikfældig betjent på prøve rundt i storbyen. Hele byens videre eksistens afhænger af ham.
Die Hard 2 - Die Harder (1990)Midt i den søde juletid planlægger væmmelige banditter koldblodige flystyrt, og vor helts kone sidder i luften.
Domestic Disturbance (2001)En familie der allerede er splittet kommer for alvor på glatis, da konens nye mand viser sig at være psykopat.
Double Jeopardy (1999)En kvinde bliver narret af sin mand og sidder seks år i fængsel. Bagefter vil hun have hævn.
Driven to Kill (2009)En mand med krudt i næverne får sin sag for i et personligt hævnmotiv mod væmmelige bagmænd, da hans datter er døden nær efter et overfald.
Drop Zone (1994)Vilde med højder og udspring kaster en gruppe mennesker sig gerne ud fra hvad som helst. Men snart opstår lidt mug i krogene.
Duplicity (2009)To tidligere efterretningsagenter deler både millionkupplaner og lagner i hæsblæsende dobbeltspil- og seng.
Eagle Eye (2008)Et yderst avanceret nationalt overvågningssystem sætter to unge amerikanere på en hård prøve for retfærdighed og overlevelse.
Edge of Darkness (2010)Da hans datter bliver likvideret for øjnene af ham, sætter en Boston-politimand sig for at komme ind til kernen i en udspekuleret konspirationsplan.
Edge, The (1998)To fjender og rivaler strander i ødemarken og er overladt til hinandens ikke just kærlige selskab.
Eiger Sanction, The (1975)En forhenværende lejemorder genoptager sit arbejde og drager op i alperne på en farefuld færd.
Empire State (2013)Da to barndomsvenner planlægger at røve et meget dårligt sikret pengedepot, står en garvet politimand i vejen for succes.
Entrapment (1999)To mestertyve mødes for at begå det ultimative røveri.
Eraser (1996)En mand hjælper vidner med at få en ny identitet.
Escapist, The (2002)Efter at have oplevet en koldblodig morder skyde sin højgravide kone, er Denis fast besluttet på at få hævn. Det kræver at han havner som indsat i landets bedst sikrede fængsel.
Executive Decision (1996)Terroristerne ombord på et fly i luften skal for alt i verden sættes ud af spillet, og det er lige en opgave for et lille spacialteam.
Exit Wounds (2001)En behændig politimand får brug for alle sine evner, da han opdager omfattende korruption i korpset i forbindelse med en narkosag.
Expendables 2, The (2012)Et hold garvede og mere end halvgamle militante mænd finder sammen i kamp mod en grum bagmand og hans håndlangere.
Expendables 3, The (2014)En broget skare bedagede lejemordere tager kampen op mod et eksmedlem, der er blevet storforbryder uden samvittighed.
Expendables, The (2010)En gruppe hårdhudede revolvermænd får til opgave at fjerne en korrupt militærleder fra en sydamerikansk ø.
Extreme Prejudice (1987)En gruppe nådesløse banditter hærger, og en Texas Ranger-betjent beslutter at tage sagen i egen hånd for at stoppe den.
Face/Off (1997)Masser af hævnmotiv for en brav betjent, da en morder gør det af med hans søn. Men det kræver lidt ansigtsbytteri, før morderen kan overlistes.
Fast & Furious (2009)En tidligere gaderæskører arbejder nu for FBI og får brug for sine evner bag rattet, da en væmmelig narkotikabagmand skal ned med nakken.
Fast & Furious 6 (2013)En gruppe venner med forstørret speederfod i en kriminel løbebane samles igen. Politiet har nemlig brug for hjælp i kampen mod væmmelige bagmænd.
Fast and the Furious, The (2001)En gruppe hårdkogte benzinsniffere bryder love og sund fornuft, når de giver den gas i vilde gadeløb.
Fast and the Furious, The: Tokyo Drift (2006)En ung amerikaner med benzin i blodet er tæt ved at havne bag tremmer men får en ny chance hos en onkel i Tokyo. Men kan han holde sig fra gaderæs?
Fast Five (2011)Gadedrenge med benzin i blodet og deres babes planlægger et stort røveri i Brasilien og samtidig et større opgør med narkobaroner.
fetten Jahre sind vorbei, Die (2004)Tre unge tyskere forsøger med egne utraditionelle metoder at skræmme stenrige tyskere. En farlig og indædt kamp.
Fight Club (1999)To selvdestruktive unge mænd starter en klub, hvor man kan blive banket til plukfisk i sin fritid.
Fire With Fire (2012)En brandmand bevidner og overlever en nynazists drab på en kioskejer. Men politiets vidnebeskyttelse er intet værd, skal det vise sig.
First Blood (1982)En Vietnam-veteran med traumer i sjælen jags på liv og død af en kompromisløs politibetjent og må tage kampen op i selvforsvar.
Fled (1996)Lænket til hinanden flygter to fanger, da muligheden opstår, men de har ikke meget tilfælles ud over ønsket om at slippe væk.
Force of One, A (1979)En dygtig karatebokser hyres af politiet, der gerne vil i træning, så de kan komme kriminaliteten i storbyen til livs.
From Paris with Love (2010)En agentspire i Paris drømme om virkelig action, og det får han, da en skydegal amerikaner kommer til byen og vil standse et terrornetværk.
G.I. Jane (1997)Mod alle odds kæmper en gæv kvinde sig op i militæreliten og tager mændene med storm.
Gamer (2009)I en nær fremtid styrer computerspillere dødsdømte fanger gennem virkelige baner i det stort anlagte online-spil Slayers.
Get Carter (2000)Hævntørsten er stor hos den hårdtslående Carter, da han finder ud af, at broderens død ikke var naturlig.
Get the Gringo (2012)Efter et mislykket flugtforsøg ovenpå et bankrøveri havner en amerikaner i et mexicansk fængsel. Her får han hjælp fra en 10-årig dreng.
Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)En stor sort mand lever isoleret på et fladt tag med en masse duer. Hans livsfilosofi følger samuraiernes.
Glimmer Man, The (1996)En seriemorder jages af to vidt forskellige politimænd, der hen ad vejen næsten bliver venner.
Go Fast (2008)Efter at bandekriminelle har skudt en række politikolleger, går en betjent undercover i forsøget på at få skovlen under morderne.
Gomorra (2008)Fem fortællinger om mafiaen i Napoli, kaldet Camorraen, vikles ind i hinanden og skildrer det nådesløse liv blandt skrupelløse voldsmænd.
Gone in Sixty Seconds (2000)For at redde sin bror fra døden stjæler filmens hovedperson og hans mange hjælpere 50 biler på en dag.
Good Day To Die Hard, A (2013)En politimand fra New York kommer på overarbejde i uventet partnerskab med sin søn i Moskva, da grumme bagmænd truer verdensfreden.
Grey, The (2011)En gruppe oliearbejdere overlever et flystyrt i den canadiske vildmark, kun for at møde en endnu større udfordring i en flok glubske ulve.
Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil (2008)En muslimsk mand i København må grueligt meget igennem i forsøget på at holde skindet på næsen i interne æreskampe.
Half Past Dead (2002)En undercover FBI-agent får som ’indsat’ på et fængsel mulighed for at sætte en kæp i hjulet for grumme bagmænds planer.
Hamilton: I nationens intresse (2012)En specialuddannet svensk statsspion er udstationeret i Mellemøsten, og hans forsøg på at forme et almindeligt liv hjemme i Sverige slår fejl.
Hanna (2011)En teenagerpige er blevet trænet til en regulær dræbermaskine. Hendes far har lært hende op i skoven, og nu slippes hun løs.
Hard Rain (1998)Under en voldsom oversvømmelse kæmper en pengetransportsbetjent mod en gruppe lovløse.
Hard Target (1993)En ung kvinde leder efter sin far og får hjælp af en mand med fingeren på pulsen og aftrækkeren. Men skumle bagmænd truer.
Harry Brown (2009)En pensioneret marineinfanterist får nok af ghettoens bøller og tager sagen i egen hånd.
Heist (2001)En aldrende mestertyv tager lige et par bræk mere for at samle guld til den tredje alder. Men det skal vise sig, at vennerne ikke er til at stole på.
Hidden Agenda (1999)En ung mand får at vide, at hans bror er omkommet i en ulykke. Men det er vist ikke hele sandheden..
Hodejegerne (2011)En succesfuld headhunter stjæler kostbar kunst i sin fritid men møder dødbringende modstand, bedst som alle tiders chance opstår.
Homefront (2013)En tidligere topagent trækker sig tilbage på landet med sin datter, kun for at blive centrum for en dødbringende hævnaktion.
Hostage (2005)En tidligere hemmelig agent og problemknuser i komplicerede affærer er nu blevet menig politimand men må tilbage i forhandlerrollen i en personlig gidselsag.
Hummingbird (2013)En deserteret og efterlyst soldat er gået i storbyhundene men vækkes til hævn - og dåd af en tvivlende nonne.
Hunted, The (2003)En uhyre veltrænet soldat går i selvsving og myrder løs. Det må der sættes en stopper for!
Ice Station Zebra (1968)Et nødsignal udsendes fra en vejrstation på Nordpolen, men på grund af ekstremt dårligt vejr vælger amerikanerne at sejle dertil i ubåd.
immortel, L´ (2010)En pensioneret lejemorder overlever mirakuløst 22 skud i sin krop, og da han vågner, er hævnens time kommet.
In the Line of Fire (1993)En aldrende sikkerhedsvagt kommer på overarbejde, da en psykopat meddeler, at han vil gøre det af med præsidenten.
Interpreter, The (2005)En kvindelig FN-tolk bliver omdrejningspunktet, da en afrikansk præsident på visit planlægges myrdet.
Into the Blue (2005)To unge par dykker på livet løs ved Bahamas og støder på et flyvrag fuld af narkotika. Da bagmanden sener kræver sit gods retur, må dykkerne udtænke en plan.
Island in the Sky (1953)En lille gruppe mænd strander efter en nødlanding i ødemarken. En kamp for overlevelse indledes.
Island, The (2005)To kloner opdager deres sande identitet og bliver udbryderkonger i kampen for at redde klonernes rettigheder.
Italian Job, The (2003)Et hold professionelle røvere napper guldbarrer i massevis, men en fra gruppen er dem utro, og guldet må genvindes.
Jack Reacher (2012)En lyssky militærefterforsker kommer på banen, da en snigskytte har myrdet tilfældige mennesker på gaden.
Jackal, The (1997)En ekspert hyres for at opstøve en hyper-professionel lejemorder, inden en vigtig toppolitiker bliver myrdet.
John Wick (2014)En ekslejemorder vækkes til dødbringende live, da væmmelige russiske bagmænd banker ham og stjæler hans bil.
Judge Dredd (1995)I en fjern fremtid er menneskene hensat til megabyer, hvor loven styres af "dommere". Men en dag dømmes en af de bedste dommere på falske beviser.
Juggernaut (1974)En bombeekspert tyer til sidsteøjebliksløsningen ombord på et passagerskib.
K-19: The Widowmaker (2002)Under den kolde krig går det hul på en af reaktorerne ombord på den russiske hærs ubådsstolthed, og det er op til kaptajnen at træffe beslutningerne.
K2 - The Ultimate High (1992)To bjergbestigere får deres livs store oplevelse, da de kommer med i en gruppe bestigere, der vil forcere kæmpen K2
Kick-Ass (2010)En amerikansk teenager bliver landskendt som superhelten Kick-Ass, og måske kan den nye livsstil oven i købet gøre ham populær blandt pigerne.
Kick-Ass 2 (2013)En gruppe autodidakte superhelte organiserer sig i kampen mod storbyens kriminalitet.
Killer Elite (2011)En hårdtslående eliteagent genoptager sin brutale karriere, da hans mentor bliver taget som gidsel.
Killer Elite, The (1975)Et par eksperter i drab fra en hemmelig organisation bliver hinandens værste fjender, da den ene pludselig skyder den anden.
Killshot (2008)En sammenbidt lejemorder med indianske aner er på jagt efter et par, der ved for meget. Men en idiotisk partner stikker en kæp i hjulet.
Kiss of Death (1995)En ex-fange vil gerne leve hæderligt igen men drages atter mod slum og kriminalitet.
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)Eventyrersken Lara Croft må bruge al sin adræthed i kampen for at redde den mytiske Pandoras æske, før grumme bagmænd kommer hende i forkøbet.
Last Boy Scout, The (1991)Hærget og selvdestruktiv uden for stor succes på hjemmefronten tager en betjent kampen op mod farlige banditter.
Last Run (2001)En effektiv og skudsikker agent tvinges i arbejde igen, da bagmænd går amok.
Last Run, The (1971)En nærved pensioneret chauffør vil overbevise sig selv om, at han kan klare endnu en ulovlig transport.
Last Stand, The (2013)En landdistriks-sheriff beslutter at tage kampen op mod en undsluppet farlig forbryder, da denne lægger vejen forbi i sin superbil.
Léon (1994)Selv den mest hærdede lejemorder kan blive blød om hjertet, hvis en lille pige i nød banker på hans dør.
Live Free Or Die Hard (2007)En udbrændt politibetjent og en ung hacker får deres sag for, da en effektiv forbrydergruppe overtager styringen med nationens computere.
Live Wire (1992)En FBI-ekspert i demontering af bomber erfarer, at nogle grumme forbrydere har fundet på at fylde mennesker med sprængstof.
Lola rennt (1998)En pangfarvet tysk pige styrter gennem Berlins gader i håbet om at skaffe 100.000 Mark, inden mafiabagmænd likviderer hendes kæreste.
London Has Fallen (2016)Den britiske premierminister er død, og verdens topledere samles i London. Snart står det klart, at en enorm terrorhandling truer hele London.
Long Kiss Goodnight, The (1996)Da en fredelig husmor pludselig erindrer sin fortid som lejemorder, vælger hun at springe ud i det farefulde job igen.
Lucky Number Slevin (2006)En uheldig ung New Yorker trækkes ved en fejl ind i et drabeligt spil, hvor to magtfulde mænd kæmper en indædt kamp.
Machete (2010)En tidligere politimand hyres til at myrde en racistisk senator, men der er andet og mere mellem linjerne, og det kan blive livsfarligt.
Machete Kills (2013)En effektiv menneskelig dræbermaskine hyres af selveste USAs præsident til at gøre det af med en grum bagmand.
Mad Max (1979)En hævngerrig australsk politimand eftersætter en motorcykelbande i høj fart på de australske landeveje.
Mad Max: Fury Road (2015)En kvinde vælger at gøre oprør mod en ørkendiktator og kører en tankbil ad sporet og mod sit gamle hjemland.
Magnum Force (1973)En hårdkogt politibetjent erfarer, at forbryderne skal findes indenfor hans egne rækker.
Man on a Ledge (2012)En undsluppet fange udgiver sig for at være selvmorder på kanten af et højhus i New York. I virkeligheden har han gang i en større retfærdighedsmission.
Man on Fire (2004)En nyansat bodyguard sætter sig for at hævne bredt og komplet, da hans 10-årige klient tilsyneladende er blevet myrdet af kidnappere.
mariachi, El (1992)En fredelig guitarspiller får problemer, da han forveksles med en brutal morder.
Marked for Death (1990)En eks-narkobetjent opsøger familien for at få fred i livet, men en jamaicansk narkobande får ham modvilligt i aktion igen.
Mechanic, The (2011)En sammenbidt lejemorder får en personlig sag og lærer efterfølgende offerets søn op i lejemordets kunst.
Men of War (1994)En tidligere elitesoldat leder et hold specialtrænede soldater til udkants-Thailand, hvor der efter sigende gemmer sig en skat.
Mercury Rising (1998)En degraderet politiagent skal finde en autistisk dreng, og erfarer at de begge er i alvorlig livsfare.
Metro (1996)En betjent må på overarbejde i kamp mod storbyens kriminalitet.
Miami Vice (2006)Et par hårdkogte Miami-betjente går all in og undercover som narkohandlere i forsøget på at få skovlen under en af de allerstørste bagmænd.
Mission: Impossible (1996)En mestertyv sættes på en umulig opgave, som dog ved hjælp af alskens moderne teknologi viser sig løselig.
Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)En toptrænet agent rejser på kryds og tværs af kontinenter for at forhindre, at en grum forbryder detonerer en række atombomber.
Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)En adræt agent sætter livet på spil for at få skovlen under et topsikret forbryderisk syndikat.
Mission: Impossible II (2000)Tyv og tyvinde forklædt som helt og heltinde sikrer med lidt held verdensfreden og en tur sammen i kanen.
Mission: Impossible III (2006)En værdifuld "kaninfod" bliver genstand for mange livsfarlige kampe for alle tiders autodidakte helt, Ethan Hunt.
Most Wanted (1997)En tidligere betydningsfuld sergent jages på liv og mestendels død af en skydegal general og hans bagmænd.
Murder at 1600 (1997)En drabsbetjent kommer på noget af en opgave, da der bliver begået et mord i selveste Det Hvide Hus.
Murphy´s Law (1986)En sammenbidt og drikfældig betjent knytter uventede bånd med en ung og grovkæftet kvinde på flugt fra en ubegrundet mistanke.
Narrow Margin (1990)For at beskytte en kvinde mod at blive elimineret kaster en advokat sig ud i hæsblæsende action.
National Security (2003)En afvist sort politiaspirant bliver sikkerhedsvagt og får ved en tilfælde en makker, der bliver hans ven hen ad vejen.
Natural Born Killers (1994)Et par med lyst til at dræbe "turnerer" rundt i USA og opnår på paradoksal vis heltestatus for deres gerninger.
Navy SEALS (1990)En gruppe specialtrænede soldater skal befri tilfangetagne kollegaer i Beirut.
Need for Speed (2014)En ung mand med en veludviklet speederfod kører tværs gennem USA i en ombygget Ford Mustang for at deltage i et racerløb.
Negotiator, The (1998)En forhandler smisker sig ind hos en slem terrorist, der truer med at sprænge halvdelen af USA i stykker.
Nighthawks (1981)Et par New Yorker-politimænd håber at får skovlen under en international terrorist, før han lykkes med sit næste angreb.
No Retreat, No Surrender (1986)En karate-entusiastisk teenager flytter med sin far til Seattle men behøver hjælp fra Bruce Lees spøgelse, før han kan forsvare sig ordentligt.
Nordwand (2008)Nazisterne vil hædre de bjergbestigere, der først overvinder Eiger-bjergets nordside, og en gruppe vovehalse gør forsøget.
Ocean´s Eleven (2001)En stortyv samler et hold af specialister til at begå alle tiders største kasino-røveri i Las Vegas.
Ocean´s Thirteen (2007)For at få skovlen under en selvfed kasinoejer planlægger en sammentømret forbrydergruppe alle tiders kup i Las Vegas.
Ocean´s Twelve (2004)En gruppe vidt forskellige kriminelle får 14 dage til at fremskaffe et tårnhøjt beløb, som en glat kasino-spekulant i sin tid blev frarøvet af selvsamme bande.
Olympus Has Fallen (2013)Kompromisløse nordkoreanske terrorister besætter med ultimativ vold og magt Det Hvide Hus, og verdensfremtiden afhænger reelt af en enkelt mands evner.
On Deadly Ground (1994)En ekspert i alt kæmper mod slemme oliegiganter, for at retfærdighed kan ske fyldest.
One Good Cop (1991)En god og lovlydig strømer må grueligt meget igennem både på jobbet og hjemmefronten.
Out for Justice (1991)En politibetjent er sporet ind på sin 'ret' til at yde vold. Hævn skal der nemlig til.
Out of Reach (2004)En tidligere topagent har trukket sig tilbage blandt de vilde dyr i Alaska men trækkes ufrivilligt ind i et hæsblæsende spil, hvor en lille pige er kidnappet.
Package, The (1989)En slem forbryder skal eskorteres af en garvet militærmand, men forbryderen har ikke i sinde at opføre sig pænt.
Parker (2013)En mestertyv trodser fire brækkede ribben og andre "småskader" i et omfattende hævntogt om millioner.
Passenger 57 (1992)En førtidspensioneret sikkerhedschef kommer ufrivilligt op mod en slem forbryder ombord på et fly.
Patriot, The (1998)I idylliske omgivelser praktiserer en dyre- og børneglad læge. Da grumme bagmænd slipper en dødbringende virus løs, viser lægen dog nye sider af sig selv.
Payback (1999)En småforbryder narres af konen og vennen og går amok. Slut med at være flink. Hævnens time er kommet.
Peacemaker, The (1997)Amerikanske bombeeksperter kommer på overarbejde, efter at to toge er stødt sammen. En eksplosion og tredje verdenskrig truer.
Phoenix (1998)En gruppe korrupte politibetjente supplerer indtjeningen med ganske ulovlige metoder.
Point Break (1991)Unge mennesker afprøver grænser på og omkring surfbræt ved det fristende hav.
Point Break (2015)En eventyrlysten ekstremsportsudøver bliver FBI-mand og infiltrerer en gruppe forbrydere, der hele tiden søger alle elementernes grænser.
Point of no Return (1993)En dødsdømt forbryderkvinde får en ekstra chance og bliver specialuddannet som koldblodig lejemorder.
Premium Rush (2012)Et dygtigt cykelbud i New York bliver pludselig centrum i en alvorlig sag om mange penge, hvor væmmelige bagmænd snart står på lur.
Presidio, The (1988)En militærmand og en politibetjent, der ikke kan udstå hinanden, tvinges til at arbejde sammen i en penibel sag.
Prison Break [2.sæson] (tvs) (2007)Jaget vildt på kryds og tværs af USA og dele af Sydamerika forsøger en gruppe undslupne fanger af holde sig fri af politiet.
Prison Break [4. sæson] (tvs) (2008)Jaget gennem ild og vand er en gruppe sammentømrede mennesker i åben kamp for retfærdighed og fred.
proie, La (2011)En bankrøver bag tremmer med få måneder til friheden flygter for at redde sin kernefamilie fra en psykopat på fri fod.
Projekt X (1987)En ung jagerpilot deltager i et forsøg med chimpanser som piloter. Men han bryder sig bestemt ikke om måden, dyrene bliver behandlet på.
Public Enemies (2009)En dygtig bankrøver på evig flugt fra politiet fortsætter sine togter under Den store Depression.
Punisher, The (1989)En hævntørstig eksbetjent har talrige øje-for-øje-mord på samvittigheden, og det ser ikke ud til, at han lader sig stoppe af nogen.
Pusher (1996)En pusher i København kommer alvorligt i knibe, da han skylder over 200.000 kroner væk til en bagmand.
Pusher II (2004)Eksfangen Tonny forsøger at vinde sin bagmandsfars hjerte, mens han kæmper for at skaffe penge, der kan betale hans gæld.
Quest, The (1996)En fattig klovn havner som blind passager på en båd mod østen. I østen bokser han sig til stor hæder.
Raise the Titanic (1980)På jagt efter en stor skat planlægger en gruppe videnskabsmænd at hæve Titanic fra knap 4 kilometers dybde.
Rambo (2008)En tidligere elitesoldat overtales til at føre et hold nødhjælpsarbejdere ind i det borgerkrigshærgede Burma - og det bliver en blodig affære.
Rambo III (1988)En Vietnam-veteran må agere enmandshær i Afghanistan, da hans overordnede bliver kidnappet og tortureret af grumme bagmænd.
Rambo: First Blood Part 2 (1985)Vietnam-veteranen John Rambo bliver løsladt fra fængslet mod at tage tilbage til Vietnam for at opstøve amerikanske krigsfanger.
Ransom (1996)Et rigt ægtepar får deres søn kidnappet, og faderen tager utraditionelle metoder i brug i kampen for at få sønnen tilbage.
Ransom (1975)En flykapring giver overarbejde til en norsk ekspert, der er oppe imod tiden og professionelle forbrydere.
Raw Deal (1986)En agent får alle tiders chance for at optrevle en kriminel organisation i Chicago, da han får job som håndlanger.
Recoil (2011)Et hævntørstigt muskelbundt tager affære blandt tyrenakkede motorcykelbanditter i en flække langt ude på landet.
Recruit, The (2003)En velbygget ung fyr bliver kapret til uddannelsen som CIA-agent, og det bliver en voldsom oplevelse.
Red Dawn (1984)Tredje Verdenskrig er netop brudt ud og en gruppe amerikanske teenagere med en lidt ældre leder tager kampen op mod fjenden.
Red Heat (1988)Med sine særegne fremgangsmetoder rejser en russisk betjent til Chicago for at tage sagen i egen hånd.
Red Sonja (1985)En kvindelig kæmper med ekstraordinære kræfter drager ud for at hævne mordet på sine forældre og får hjælp af den stærke Kalidor.
Reservoir Dogs (1992)En gruppe professionelle kriminelle hyres til at begå et juveltyveri, men alarmen går, og da politiet ankommer, begynder alt at gå skævt.
River Wild, The (1994)To skumle forbrydere på flugt tager en ferierende familie i kano som gidsler ad farefulde vande.
Road House (1989)En velrennomeret udsmider får nyt job og skaber orden i kaos på en bar med et dårligt omdømme, men ikke uden omkostninger.
Robin Hood (2010)Røverhøvdingen Robin Hood og hans mænd tager sagen i egen hånd i kampen mod franskmændene.
Rock, The (1996)En general er blevet vanvittig og kræver ind med 81 tilfangetagne gidsler på Alcatraz-fængslet som trumfkort. En general er blevet vanvittig og kræver ind med 81 tilfangetagne gidsler på Alcatraz-fængslet som trumfkort.
Ronin (1998)For fuld fart gennem Paris jagter en gruppe velbetalte lejemordere en betydningsfuld kuffert.
Rookie, The (1990)En garvet betjent oplærer meget mod sin vilje en ny grønskolling, men deres makkerskab viser sig at få stor betydning i det daglige arbejde.
Run All Night (2015)En alkoholiseret lejemorder har ét døgn til at finde ud af, om han vil redde den søn, han dårligt kender, eller hjælpe sin gamle ven.
Runaway Train (1985)To forbrydere på flugt fra fængslet vælger det forkerte tog. Toget har ingen fører og drøner gennem landskabet med rasende fart.
Rush Hour (1998)To meget forskellige politimænd danner makkerpar i jagten på en gruppe udspekulerede kidnappere.
Sabotage (2014)En sammenbidt narkobetjent og hans specialtrænede hold havner i et dødbringende spil, hvor de alle er mistænkt.
Safe House (2012)En ung mand ansat i CIA får en storforbryder som ’gæst’ i et såkaldt safe house, hvor den lovede beskyttelse viser sig at være en and.
Saint, The (1997)En charmerende antihelt og mester i forklædninger gør livet surt for forbrydere og magthavere på kryds og tværs af kontinenter.
Salt (2010)En kvindelig CIA-agent med et avanceret dobbeltliv er slet ikke til at stoppe, da hun først går i selvsving i et hæsblæsende sololøb.
Score, The (2001)En snart lovlydig tyv bliver tilbudt en sidste opgave, der kan indbringe ham millioner. Men har hans unge makker rent mel i posen?
Seeking Justice (2011)Efter at hans kone er blevet brutalt overfaldet får manden et tilbud om at få likvideret gerningsmanden, men til gengæld kan han siden skulle gøre en tjeneste.
Setup (2011)Efter et vellykket diamanttyveri render en af tyvene med hele herligheden selv. Nu vil den overlevende medgerningsmand have hævn, og allierer sig med en berygtet mafiaboss.
Shadowboxer (2005)Et par lejemordere, der er næsten mor og søn, plaffer løs uden skrupler, ind til mamy får uhelbredelig kræft og bliver moralens vogter.
Sherlock Holmes (2009)En dygtig detektiv og hans læge-makker får en særligt ulden sag, da en ellers erklæret død mand genopstår fra de døde.
Shooter (2007)En forhenværende elite-snigskytte har trukket sig tilbage i bjergene, men tager en ny opgave, der skal vise sig at være en fælde.
Showdown in Little Tokyo (1991)To betjente i Los Angeles har fattet alvoren i, at japanerne vil overtage magten i USA - så der bliver slået hårdt ned!
Sicario (2015)En rettroende FBI-agent kommer med på et maskulint task force-hold, der skal forsøge at optrevle et råt narkokartel i grænselandet mellem USA og Mexico.
Snabba cash (2010)Ved siden af studierne er en ung mand dybt begravet i den svenske narkokriminalitet, og det kan næsten kun ende galt.
Sneakers (1992)En gruppe af eftersøgte kriminelle uden identitet skaffer sig en boks, der kan afkode enhver statslig kryptering, så nu er de for alvor eftersøgte.
Son of a Gun (2014)En teenager på førstegangsophold i fængsel opnår beskyttelse fra en garvet fange mod en omfattende genydelse, når han igen er fri efter et halvt år.
Specialist, The (1994)En professionel bombespecialist hjælper en trængt smuk kvinde gennem en regn af macho-mænd med skydevåben.
Speed (1994)To trendy unge mennesker får til opgave at redde en hel busfuld af mennesker fra i blive sprængt i luften af en gal terrorist.
Speed 2: Cruise Control (1997)En computerhacker tager styringen over et krydstogtskib, men en betjent om bord giver ham kamp til stregen.
Spy Game (2001)En CIA-agent sætter alt ind på at løslade sin makker, der er blevet fængslet i Kina.
Steel (1997)En stor mand beslutter sig for at tage alternative midler i brug i kampen mod byens kriminalitet.
Stolen (2012)En tidligere bankrøver løslades efter otte år bag tremmer, kun for at finde sin datter kidnappet af en tidligere makker, der er besat af hævn.
Stormbreaker (2006)En teenager hverves efter sin onkels død som MI6-agent for at forsøge at afdække en millionærs grumme bagtanker ved en ny supercomputer.
Street Kings (2008)En drikfældig og bitter Los Angeles-betjent tager sagen og vilde våben i egen hånd i kampen mod grumme forbrydere.
Striking Distance (1993)En seriemorder myrder unge kvinder, der alle har haft forbindelse til en tidligere drabssagsbetjent.
Submerged (2005)En større katastrofe er under opsejling, da særdeles grumme skurke med atombomber i baglommen har computerprogrammeret mennesker til at være onde.
Substitute, The (1996)En hårdkogt elitesoldat tager tjansen som gymnasievikar, efter at kæresten er blevet overfaldet af et par elever.
Sudden Impact (1983)Betjent Dirty Harry forelsker sig i en kvindelig maler, der dog viser sig at være mistænkt for mord.
Sum of All Fears, The (2002)En ung CIA-agent kommer virkelig på arbejde, da en strandet atombombe pludselig bliver støvet af og udløst i USA.
Surviving the Game (1994)En flok jægere hyrer en hjemløs mand. Det hedder, at han skal være håndlanger under jagten, men sandheden er en gruopvækkende anden.
Suzanne og Leonard (1984)En rod og en overklassepige drøner af sted på flugt fra alt og alle.
Switch (2011)En ung canadisk kvinde låner en lejlighed i Paris men bliver snart mistænkt for et mord, hun ikke har begået.
Switchback (1997)En tomler kører det nordlige USA tyndt med en hyggelig neger. Samtidig er politiet på jagt efter en seriemorder.
Swordfish (2001)En tidligere agent går amok og planlægger det ultimative kup.
Taken 2 (2012)En djærv familiefar med udstyret i orden må på udvidet arbejde, da hævntørstige bagmænd vil dræbe ham og familien i Istanbul.
Taken 3 (2014)For tredje gang må en forhenværende elitesoldat finde alle sine gamle evner frem, da både eget og familiens liv står på spil med grumme bagmænd i kulissen.
Takers (2010)En gruppe professionelle bankrøveres helt store kup forpurres af en dedikeret politimand i Los Angeles.
Taking of Pelham 123, The (2009)En superskurk tager et metrotog med passagerer som gidsel i planen om at få udbetalt $10 mio.
Taxi (1998)En taxichauffør med racerblod i årerne får som straf for sin aggressive kørestil et ekstrajob i politiet.
Taxi 2 (2000)En hurtigtalende taxichauffør i en specialudrustet Peugeot 406 kører som en gal gennem franske gader.
Tears of the Sun (2003)En toptrænet specialsoldat og hans hold tager langt ind i den nigerianske jungle for at redde en læge. Men hun følger kun med, hvis patienterne følger trop.
Terminator 2: Judgment Day (1991)En dreng får sit livs oplevelse, da en dræberrobot tager ham med på slæb i sin blodige kamp mod onde skabninger.
Terminator Salvation (2009)En lille gruppe mennesker forsøger at redde jorden i en fremtid, der er overtaget af ondsindede maskiner.
Terminator, The (1984)Sendt fra fremtiden forsøger en menneskelignende robot at gøre det af med en kvinde, men hun vogtes af en mand, der kender fremtidens tåger.
Thomas Crown Affair, The (1999)En årvågen forsikringsagent har gennemskuet forretningsmanden, som ingen mistænker for at have begået et raffineret malerityveri.
Three Musketeers, The (2011)Tre brave musketerer optager en kæk ung mand som deres fjerde fighter, og så går det ellers over stok og sten.
Timecop (1994)En hævntørstig politibetjent får chancen for at få sin døde kone tilbage, da han tilbydes at blive rejsende i tid.
Tokarev (2014)En mand med en gusten fortid er faldet til ro i hverdagen. Men da hans datter bliver brutalt myrdet, må han i hævnrustningen.
Top Gun (1986)En ung jagerpilot forelsker sig i sin instruktør men må samtidig sande, at livet er andet end luft under vingerne.
Top of the World (1997)En netop løsladt fange bliver hovedmistænkt i en sag om et groft røveri, selvom han gør, hvad han kan for at bevise sin uskyld.
Town, The (2010)Boston har 300 bankrøverier om året. Vi følger et af ofrene og hendes røver, hvis liv på forunderlig vis flettes sammen.
Training Day (2001)En særdeles hårdkogt narkobetjent skal lære en ny ung betjent op i gadekriminalitetens rædsler. Det bliver rædsomt.
Transporter, The (2002)En dygtig chauffør har specialiseret sig i at transportere kriminelle og deres bytte mod en klækkelig betaling. Det er ikke noget ufarligt erhverv.
Triple 9 (2016)En gruppe korrupte amerikanske betjente planlægger det helt store kup men kommer på kant med den russiske mafia og må snart ty til mord.
True Lies (1994)Konen ved ikke noget om, at manden fører et ekstremt dobbeltliv med mord som hverdagskost.
Turbulence (1997)En slem terrorist laver rav i den ombord på et fly. Nu er der kamp på liv og død for at få flyet landet i sikkerhed.
U.S. Marshals (1998)En voldsom hær af politibetjente sætter alt ind på at stoppe en undvegen fange. I en slags efterfølger
Uncommon Valor (1983)En oberst sætter alt ind på at finde sin søn i Vietnam. Han er helt fremme i 80'erne stadig formodet krigsfange, og militæret vil ikke hjælpe.
Under Siege (1992)Ombord på et stort skib skaber en gruppe terrorister uro, men skibets kok viser sig at slå godt fra sig.
Under Siege 2: Dark Territory (1995)Skydegale terrorister gør livet surt for en hårdtslående kok og hans niece ombord på et tog.
Unknown (2011)En amerikaner havner i en trafikulykke i Berlin. Da han vågner, vil ingen kendes ved ham, ikke engang hans kone. Hvem narrer hvem?
Unleashed (2005)En rå kriminel bagmand har holdt en mand i fangenskab og har trænet ham som en hund til at blive et mordvåben, der slår ihjel på sin herres kommando.
Unstoppable (2010)En klodset jernbanearbejder sender et enormt godstog af sted uden fører i fuld fart. To helte sætter alt ind på at stoppe det.
Vertical Limit (2000)En ond klatrer trodser et truende uvejr og lokker sine venner med i en livsfarlig situation.
Veteran, The (2011)En ung soldat med erfaring fra krigen i Afghanistan havner hjemme i London i en egen indædt kamp mod en lokal forbryderbande.
Walking Tall (2004)En militærmand vender hjem til sin barndomsegn. Men meget har ændret sig siden dengang, og det skal snart blive nødvendigt at træde i karakter for at vende skuden.
Wanted (2008)En kontornørd erfarer, at han har arvet sin fars overmenneskelige reaktionsevner og bliver en del af et lejemorderkartel.
Way of the Gun, The (2000)To mænd sætter sig for at kidnappe en gravid kvinde i den tro, at der er penge i det ufødte barn.
White House Down (2013)En secret service-aspirant bliver dagens helt, da han egenhændigt sørger for præsidentens sikkerhed under en omfattende besættelse af Det hvide Hus.
Wild Card (2015)En jægersoldat tilbyder en form for bodyguard-funktion i Las Vegas og drømmer om at lægge det hele bag sig, men han er afhængig af spil.
World War Z (2013)Helvede bryder løs, da levende døde hærger kloden. En enkelt mand kan måske finde en løsning, der kan redde menneskeheden.
XxX (2002)En grovtatoveret og rapkæftet forbryder rekrutteres ad lyssky veje som hemmelig agent på en farefuld mission.
XxX: State of the Union (2005)En fængslet sort mand hentes ad spektakulære kanaler ud i det virkelige liv, hvor han skal agere hemmelig agent for at redde verden, eller i hvert fald den amerikanske præsident.