4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 2016


10 Cloverfield Lane (2016)Efter en bilulykke vågner en ung kvinde op i en form for bunker. Manden, der har lænket hende til vandrøret, fortæller at verden udenfor har været ude for en giftkatastrofe.
6A (2016)På et krisemøde mellem lærer, elever og forældre skal man forsøge at finde ud af, hvad der er op og ned i en sag, hvor tre 6. klasses-piger angivelig er involveret.
Aloys (2016)En sær og ensom privatdetektiv kontaktes af en mystisk kvinde. Fascineret af hendes stemme går han med på en særlig leg, der måske bringer ham lidt på banen.
Baden Baden (2016)En ung kvinde vender hjem til Strasbourg efter flere år i udlandet og oplever, hvor svært det er at falde tilbage i de gamle sammenhænge og venskaber.
Better Call Saul [2. Season] (tvs) (2016)En lidt lusket advokat-aspirant kæmper en brav kamp for at gøre karriere mellem selvfede og stinkende rige jurister.
Brothers Grimsby, The (2016)Da en hemmelig britisk agent genfindes af sin bøvede bror, står himmel og jord snart i bevægelse, og der er ikke det, der ikke går galt.
Confirmation, The (2016)8-årige Anthony skal på weekend hos sin skilsmissefar, men det bliver ikke nogen almindelig oplevelse, for faderens hus er aflåst af myndighederne.
Deadpool (2016)En toptrænet agent gennemgår et specialprogram, der giver ham ganske særlige kræfter, og han har alt at vinde og intet at tabe.
Der kommer en dag (2016)To brødre tvangsanbringes på drengehjemmet Gudbjerg og må gennemleve en hverdag præget af terror og fornedrelse.
Edén, El (2016)To teenagedrenge klipper låsen på porten til et forladt område og stiger ind i en hemmelighedsfuld verden, der kan gemme på ubehagelige farer.
Fais le mort (2016)Tom er 16 år gammel og ligger under for en lidt ældre våbenhandlers kyniske temperament. På et tidspunkt går noget helt galt, men forhåbentlig ikke noget livstruende.
Fall, The [3. Season] (tvs) (2016)Da en intelligent seriemorder er på spil i Belfast tilkaldes en kvindelig kriminalbetjent til at lede den vanskelige efterforskning.
Fundamentals of Caring, The (2016)En kørestolsbundet teenager får en ny plejer, der hjælper ham med at komme væk hjemmefra og opleve nye sider af tilværelsen.
Genç pehlivanlar (2016)En gruppe små og halvstore drenge træner indædt deres yndlingssport brydning. Snart er der mesterskaber, og intensiteten får et nøk opad.
Gleißendes Glück (2016)En forsømt midaldrende kvinde rejser et par dage til Hamborg for at opsøge en kendt hjerneforsker, og de to indleder et noget specielt forhold.
Happy Valley [2. Season] (tvs) (2016)En kvindelig betjent med rod i privatlivet får en sag, der udvikler sig i langt farligere retning, end hun er vant til i det daglige.
Hjartasteinn (2016)To pubertetsdrenge er bedste venner langt ude mellem bjergene i Island. Men det er svært at finde ståsted i venskab, kærlighed og identitet.
House of Cards [4. Season] (tvs) (2016) I stillingen som verdens mest magtfulde mand lemper Francis Underwood ikke på sin stil. Magtliderligheden vil ingen ende tage.
Independence Day: Resurgence (2016)20 år efter den sidste ruminvasion står (den amerikanske) menneskehed over for endnu en trussel. Mon de kan klare skærene denne gang?
Indignation (2016)En ung mand starter på universitetet og møder udfordringer både på intellektet og kærligheden, der langt overstiger hans forhåndsforventninger,
Je me tue à le dire (2016)En sygdomsforskrækket mand passer sin kræftsyge mor og bliver mere og mere overbevist om, at han selv har en kræftsygdom.
Jesús (2016)Teenageren Jesús hænger ud med vennerne i Santiagos natteliv. Men en nat går det galt, da de sparker en ung mand til bevidstløshed, og sagen kommer i medierne.
Jonathan (2016)En ung landmand passer sin dødssyge far, mens han selv kæmper for at finde frem til sandheden om sin opvækst. Moderen døde tidligt, og faderen var fraværende.
Kollektivet (2016)Et ægtepar med teenagedatter beslutter sig for at starte et kollektiv i en stor villa. Men strøtankerne om fællesskab og kærlighed kører af sporet.
Korobka (2016)En gruppe russiske storbydrenge med forkærlighed for gadefodbold bliver midtpunkt i et racistisk drama, da en af drengene ikke kan affinde sig med ikke-hvide fyre på banen.
Legend of Tarzan, The (2016)Tarzan, junglens og dyrenes konge, må spænde mavemusklerne ekstra hårdt, da en diamantjæger er på spil.
London Has Fallen (2016)Den britiske premierminister er død, og verdens topledere samles i London. Snart står det klart, at en enorm terrorhandling truer hele London.
Mamma vet bäst (2016)En teenagedreng sidder i bilen med sin mor og har netop sagt farvel til sin kæreste. Nu begynder moderen at komme med et hav af bedrevidende kommentarer.
Marcella [1. Season] (tvs) (2016)En politikvinde med hukommelsesproblemer sættes på en sag, hvor hun kommer i alvorlig tvivl om, hvorvidt hun selv har begået mord.
Maudite poutine (2016)27-årige Vincent har rippet alle topskuddene på en marihuanamark, der desværre viser sig at tilhøre den lokale gangsterboss.
Midnight Special (2016)En 8-årig dreng med særlige mystiske evner er på hektisk flugt fra FBI og militæret, der har sat alt ind på at få fat i knægten.
Misconduct (2016)En ung advokat får nys om en mangemilliardærs fuskede regnskaber og kaster sig ud i en sag, hvor han ret hurtigt erfarer, at bagmandkræfterne er for svære.
Mitte der Welt, Die (2016)En ung mand vender hjem til sin mor og tvillingesøster. Han forelsker sig men har svært ved at finde sig til rette, for alt er ikke ved det gamle.
Motel Mist (2016)En ung skolepige er på vej med en meget ældre mand til hans faste motelrum, hvor han har hele det sadomasochistiske udstyr i orden
Orecchie (2016)En mand vågner med en irriterende ringen for ørerne, men det er kun første lille udfordring på en dag, der skal vise sig at få både øjne og ører på stilke.
parc, Le (2016)To teenagere kredser om hinanden i en fransk storbypark. De er nyforelskede men må skilles hen under aftenen. Og det hele er forbi, før det er begyndt.
Park (2016)En gruppe rodløse teenagere render og laver ingenting i den forfaldne olympiske by i Athen.
Ponto zero (2016)En 15-årig brasiliansk dreng bliver ufrivilligt den voksne mellem en ulykkelig mor og en fraværende far. At finde et ståsted er næsten umuligt, og drengen må selv eksperimentere.
Quand on a 17 ans (2016)To teenagedrenge går i samme klasse men kan tilsyneladende ikke udstå hinanden og ender tit i slåskamp. Der stikker vist noget under.
Stranger Things [1. Season] (tvs) (2016)Da en dreng forsvinder sporløst, kommer det lokale politi på en svær opgave. For det viser sig langsomt, at der er mere mellem himmel og jord.
Svans (2016)En ung bøsse er så bange for at springe ud blandt gutterne, at han ikke længere kan styre sin egen indre homofobi.
Swinger (2016)En række skæbner midaldrende skæbner mødes af og til på en swingerklub i idylliske omgivelser. Men frisindet har også en bagside.
Þrestir (2016)Teenageren Ari forlader storbyen og flytter hjem til sin alkoholiserede far, der bor langt ude på landet. Barndomsvennerne har forandret sig, og Ari kæmper for at finde mening med tilværelsen.
Triple 9 (2016)En gruppe korrupte amerikanske betjente planlægger det helt store kup men kommer på kant med den russiske mafia og må snart ty til mord.
Trust, The (2016)To Las Vegas-politimænd får nys om et gigantisk pengeskab og sætter sig for at prøve at åbne det. Men det skal vise sig at blive en særdeles krævende opgave.
Weiner (2016)Den amerikanske politiker, Anthony Weiner, stiller op som borgmester i New York men er i hård modvind, da han tidligere har vist sin tissemand frem på mobilen.