4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 2007


2900 Happiness [1] (tvs) (2007)Kernefamilien fra Holbæk skal opleve Hellerup og anerne, men farmand Karl Erik har en overraskelse i ærmet: svigersønnen skal overtage milliardvirksomheden.
3:10 to Yuma (2007)En landmand forsøger at kombinere ærværdighed med en mindre fortjeneste ved at transportere en berygtet fange til et tog.
4 luni, 3 saptamani si 2 zile (2007)En ung rumænsk kvinde og hendes veninde har taget kontakt til en læge, der kan hjælpe med en illegal abort på et hotelværelse.
88 Minutes (2007)En retspsykiater får en kedelig opringning, hvor beskeden er, at han har 88 minutter tilbage at leve i.
AFR (2007)Den danske statsminister er død, og det er hans mandlige kæreste der formodentlig står bag attentatet.
American Crime, An (2007)En psykisk ustabil alenemor til syv børn indvilliger for at tjene et par håndøre i at passe to ’ekstra’ piger. Men moderen koger over og bliver vanvittig.
American Gangster (2007)En hårdkogt narkosmugler og en ærlig politibetjent arbejder på hver deres side af loven, men mon de mødes, så ret kan blive ret?
Anamorph (2007)En erfaren politimand trækkes ind i en seriemordgåde, der overgår enhver fantasi.
Assassination of Jesse James, The (2007)Efter i mange år at have set op til idolet og ikonet Jesse James, bliver den unge Robert Ford nødt til at tage sit livs sværeste beslutning.
Battle for Haditha (2007)En vejsidebombe starter en voldsom kædereaktion under Irak-krigen. Det endte med en tragedie, som det amerikanske forsvar helst vil glemme.
Ben X (2007)En ung mand med aspergers syndrom bliver skam-mobbet i skolen, og det er lige ved at ende helt galt, før han udtænker den perfekte hævn.
Big Stan (2007)En storfusker på vej i fængsel engagerer en ekspert i selvforsvar for at undgå at blive voldtaget bag tremmer.
Bikur Ha-Tizmoret (2007)Et fuldt uniformeret egyptisk politiorkester strander i en ørkesløs israelsk forstad, men skulle have spillet i et arabisk kulturcenter.
Blodsbånd (2007)En 15-årig albansk dreng tager alene til Oslo for at finde sin far, men genforeningen bliver alt andet end hjertelig.
Bourne Ultimatum, The (2007)Agenten uden identitet, Jason Bourne, bruger sine sidste overmenneskelige kræfter på at finde sandheden om sig selv.
Boy A (2007)Eng ung mand, der har siddet i fængsel for at have begået et mord som barn, får en ny chance i livet under falsk identitet.
Bramadero (2007)To mænd glider nøgne rundt om og i hinanden midt i et ufærdigt etagebyggeri.
Brave One, The (2007)Efter et traumatisk overfald, hvor kæresten bliver dræbt og hun selv alvorligt kvæstet, vågner en kvinde op til en barsk og uslukkelig hævntørst.
Bucket List, The (2007)To kræftpatienter, der lærer hinanden at kende på hospitalet, beslutter sig sammen for at få det bedste ud af deres sidste tid.
Butterfly on a Wheel (2007)Det perfekte par udsættes for umenneskelig terror, da en tilsyneladende psykopatisk mand kidnapper deres datter og stiller umenneskelige krav.
Californication [1. Season] (tvs) (2007)En midaldrende forfatter brænder sit lys i begge ender med masser af damer og druk, men i virkeligheden er det ekskonen, han vil have tilbage.
Cidade dos homens (2007)En gruppe unge brasilianere fanges i blodige bandeopgør og har svært ved at vende tilbage til det almindelige liv, de gerne vil leve.
Cleaner (2007)En ekspert i rengøring efter mord havner midt i et omfattende netværk af politikorruption, da hans rengøring efter et mord viser sig at være bestilt illegalt.
Condemned, The (2007)En forretningsmand har samlet en håndfuld dødsdømte storforbrydere på en øde ø og transmitterer deres kamp på liv og død direkte på nettet.
Daisy Diamond (2007)En ung alenemor forsøger at få job som skuespiller, men alle behandler hende som det skidt, de træder på.
Darjeeling Limited, The (2007)Tre brødre tager på togtur i Indien i håbet om at blive rystet tættere sammen efter deres fars begravelse et år tidligere.
Death Sentence (2007)En familiefar er vidne til, at hans søn bliver dræbt på en tankstation og sætter sig for ene mand at hævne sig på hele banden bag.
December Boys (2007)Fire forældreløse drenge vokser blandt mange flere op i en nonnekloster. Da de får muligheden for en ferie ved havet, viser nye og epokegørende sider af livet sig.
Den man älskar (2007)En ung kvinde er netop ved at finde sig selv igen i et nyt parforhold efter at have været mishandlet af sin eks. Men så kommer han ud fra fængslet..
Dennis (2007)En enorm bodybuilder ligger under for sin gamle mors humørsvingninger og har svært ved at finde egne ben.
Dexter [2. Season] (tvs) (2007)En ekspert i blod i Miamis drabsafdeling lever et dobbeltliv som helt almindelig hverdagsborger og massemorder med speciale i at slå andre mordere ihjel.
Disturbia (2007)En knægt, der med fodlænke er bundet til sit hus, opdager både nabopigens skønhed og en mulig morder i sin kedsomheds voyeurisme.
Earth (2007)Jorden er og bliver "den heldige planet", men kun så længe menneskene forstår at passe på den. Filmen er en visuel rejse mellem polerne.
Eastern Promises (2007)Grumme russiske bagmænd likviderer uden at blinke, men da en blond britisk kvinde kommer ind i deres liv, kan der være en opblødning på vej.
Eichmann (2007)Manden med det store ansvar for Den endelige løsning - jødeudryddelsen under anden verdenskrig, Adolf Eichmann, under de indledende forhør i Israel, 1960.
Evening (2007)En døende kvinde passes af sine voksne døtre og ser halvt i vildelse tilbage på sin ungdoms dumheder og højdepunkter.
Forbrydelsen (tvs) (2007)Kriminalpolitiet jagter 19-årige Nannas morder, og gennem det meste af forløbet er Københavns Rådhus’ toppolitikere i søgelyset.
fortabte sjæles ø, De (2007)En 14-årig pige flytter til provinsen og finder sin lillebror besat af en ånd fra 1800-tallet. Sammen med en ven og en clairvoyant må pigen befri broderen.
Fracture (2007)En succesrig ung advokat tager en tilsyneladende nem sag, hvor den hovedmistænkte har tilstået mordet på sin kone. Men det skal snart udvikle sig til en katten-efter-musen-leg.
Futures (and Derivatives) (2007)I et forsøg på at imponere klienten hyrer et advokatfirma en ekstern fyr til at udfærdige en farverig præsentation.
Fälscher, Die (2007)En gruppe meget dygtige jøder får særbehandling i koncentrationslejren, mod at de hjælper nazisterne med at forfalske pund- og dollarsedler i stor stil.
Girl in the Park, The (2007)I et øjebliks uopmærksomhed kidnappes Julias datter fra en legeplads. 16 år senere møder Julia en ung kvinde, der ligner datteren, og det slår klik for hende.
Gone Baby Gone (2007)Et ungt par med evner udi privatdetektivarbejde hyres til at supplere politiets efterforskning: en lille pige er forsvundet og er muligvis allerede offer for en seriebørnelokker.
Hallam Foe (2007)En 17-årig dreng kæmper efter sin mors død både for at finde sig selv og sine omgivelser i en svær og presset tid.
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)Onde magter truer, og Harry Potter og hans venner kommer på overarbejde for at redde Hogwarts fra en katastrofe.
Hjemve (2007)En nøgen mand er set på den lokale rådhusplads, og den lille by er på den anden ende i evige mistanker og frustrationer.
Hotel Chevalier (2007)Et kærestepar mødes på et parisisk hotel og filosoferer over partnerskabet over en gang hed sex.
Hunting Party, The (2007)En falleret krigsreporter tager sammen med en gammel ven og en nyuddannet journalist op i de bosniske bjerge for at lede efter en krigsforbryder.
Hvid nat (2007)En stenrig ejendomsspekulant kommer i en alvorlig knibe, da et værtshusslagsmål ender grueligt galt.
I Am Legend (2007)90 % af Jordens befolkning er udryddet af en virus, og nu truer zombier med at gøre det af med de allersidste levende.
I Have Never Forgotten You (2007)Simon Wiesenthal helligede hele sit voksenliv til at dokumentere og forfølge nazisternes forbrydelser på jøderne under anden verdenskrig.
I´m Not There (2007)Musikionet Bob Dylan bliver skåret ud i pap på kryds og tværs af tid og sted og rum.
Import/Export (2007)En ukrainske sygeplejerske søger lykken i Østrig, samtidig med at en arbejdsløs østrigsk vagt søger udfordringer i Ukraine
In the Valley of Elah (2007)Efter militærtjeneste i Irak dukker en amerikansk soldat ikke op på kasernen, og hans far er sikker på, at der er sket en forbrydelse.
Inspector Lewis: Expiation (tv) (2007)En Oxford-kvinde ser ud til at have begået selvmord, men Lewis og Hathaway er sikre på, at der er tale om et mord.
Inspector Lewis: Old School Ties (tv) (2007)Inspector Lewis og hans unge makker sættes til at passe på en eksfange, der er i overhængende fare for at blive likvideret.
Inspector Lewis: Whom the Gods Would Destroy (tv) (2007)Inspector Lewis og hans nye makker efterforsker et mord, der hurtigt leder dem ind bag murene på Oxford Universitet.
Juno (2007)En gravid teenager er fast besluttet på at bortadoptere sit barn, når det engang er født. Men måske kommer hun på andre tanker undervejs.
Kali ma (2007)En indisk dreng bliver voldtaget af en fyr fra skolen. Da moderen erfarer dette, tager hun sagen i egen hånd.
Katyn (2007)Umiddelbart efter Tysklands invasion af Polen under anden verdenskrig deporteres polske officerer af russerne og henrettes.
Klinteskoven (2007)En poetisk opdagelsesrejse mellem træer, dyr og skiftende vejrlig i Klinteskoven på Møns Klint.
Kollegiet (2007)En frisk ung pige er ny beboer på et kollegium. Men hun bliver brutalt mobbet af de andre beboere - og så spøger det på gangene!
Lars and the Real Girl (2007)En ensom fyr bor i en garage tæt på sin bror og dennes kone. En dag fortæller han, at han har fået en kæreste. Men det er ikke en helt almindelig pige.
Ledsaget udgang (2007)En læderjakkeklædt fange har fået en dags ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin søns bryllup. Han benytter lejligheden til at besøge gamle venner og fjender.
Linas kvällsbok (2007)En 15-årig svensk pige er frygtelig frustreret over, at hun endnu er jomfru. Men så møder hun en charmerende dreng fra 7. klasse.
Live Free Or Die Hard (2007)En udbrændt politibetjent og en ung hacker får deres sag for, da en effektiv forbrydergruppe overtager styringen med nationens computere.
Lookout, The (2007)Efter en alvorlig bilulykke lider en ung mand af problemer med hukommelsen og bliver mod sin vilje indblandet i et bankrøveri.
Lucky Blue (2007)To teenagerdrenge finder sammen på sommercamping og tumler med, at der vist er mere end venskab imellem dem.
Mad Men [1. Season] (tvs) (2007)I 1960'ernes New York kæmper en række ansatte på et stort reklamebureau med tilværelsens mange prøvelser.
Mama´s Boy (2007)En 29-årig mand bor stadig hjemme hos enkemor og vil for alt i verden prøve at forhindre, at hun genfinder kærligheden.
Man vs. Wild [2. Season] (tvs) (2007)En veltrænet og modig overlever udsætter sig selv for faretruende situationer i verdens ødemarker.
mand kommer hjem, En (2007)En kendt operasanger vender hjem til sin fødeby uden at vide, at han har en voksen søn, der vil bekende kulør.
Michael Clayton (2007)En dygtig advokat, der mod sin vilje er bundet til et firma, havner i en hæsblæsende sag, der er tæt på at koste ham livet.
Miroirs d'été (2007)En melankolsk teenager søger kærligheden og spændingen ved seksuel tiltrækning på sommerferien ved havet.
Mist, The (2007)En væmmelig tåge breder sig og viser sig at indeholde ondskaben selv. En flok amerikanere er spærret inde i et supermarked, hvor de kæmper for at overleve.
Mr. Brooks (2007)En karrieremand med kernefamilien i orden lever et dobbeltliv, hvor fritiden går med seriemord.
My Boy Jack (tv) (2007)Den meget nærsynede og meget militaristiske søn af forfatteren Rudyard Kipling vil bare i krig, og det kommer til at koste familien en søn.
My Last Ten Hours With You (2007)To mænd oplever deres sidste ti timer sammen, inden de endegyldigt slår op med hinanden.
My Little Boy (2007)En homoseksuel fotograf tager billeder af en nazist i uniform, og snart ender de to i kanen - kun for at blive taget på fersk gerning af partisoldater.
National Treasure: Book of Secrets (2007)En skattejæger kommer Jorden rundt i sin søgen efter Den gyldne By, der samtidig forventes at kunne rense hans forfaders navn.
No Country For Old Men (2007)På grænsen mellem USA og Mexico beslutter en mand sig for at tage en kuffert fuld af penge, som han finder ved et gerningssted. Det bliver fatalt.
Norbit (2007)En lespende sort mand tvangsgiftes med en meget overvægtig kvinde og bliver totalt undertrykt, indtil han lærer at bide fra sig.
Number 23, The (2007)En mand er tæt på at blive fuldstændig vanvittig, da han bliver besat af en mystisk bog, der i foruroligende grad peger på ham selv.
Ocean´s Thirteen (2007)For at få skovlen under en selvfed kasinoejer planlægger en sammentømret forbrydergruppe alle tiders kup i Las Vegas.
Om natten (2007)Tre unge kvinder i selvransagelse og søgen efter mening med livet kæmper med samme skæbne på et hospital.
One Day (2007)Stemmerne fra henholdsvis en afrikansk prostitueret i Danmark og hendes kunder kædes sammen til et stemningsbillede.
orfanato, El (2007)En kvinde vil sammen med sin familie genetablere det øde beliggende børnehjem, som hun i sin tid voksede op i. Men stedet er hjemsøgt.
Paranoid Park (2007)En teenager kommer galt af sted og havner i en psykisk knibe, der er meget tæt på at drive ham til vanvid.
Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)Kaptajnen Jack Sparrow er blandt de ni fyrster i piraternes broderskab der skal kæmpe et sidste slag for piraternes frihed.
Prison Break [2.sæson] (tvs) (2007)Jaget vildt på kryds og tværs af USA og dele af Sydamerika forsøger en gruppe undslupne fanger af holde sig fri af politiet.
Prison Break [3.sæson] (tvs) (2007)Efter en lang og hæsblæsende flugt gennem land og rige er et udvalg af de originale fanger atter bag tremmer, denne gang i Panama.
Rails & Ties (2007)En lokomotivfører med en kræftsyg kone hjemme i huset påkører en selvmorderske. Hendes søn bliver nu en vigtig brik i parrets sidste tid sammen.
Rich Kids (2007)En gruppe unge i Nordsjælland lever et forfærdeligt liv med masser af penge, hor, stoffer, svig og smerte. Det kan kun gå galt.
Rogue (2007)En gruppe turister og deres pram torpederes af en kæmpekrokodille og strander på en lille ø, hvor tidevandet stiger.
Rosenborg (2007)Den store konge fik bygget et stort hus i Kongens Have. Huset voksede i takt med kongens land- og familievindinger.
scaphandre et le papillon, Le (2007)En 42-årig mand vågner op efter et slagtilfælde, lammet og uden evnen til at tale. Men han kan forstå alt og kan kommunikere med et blinkende øje.
Shelter (2007)En ung mand tryllebindes af en lidt ældre fyr. For første gang er der en, der lytter til ham og accepterer ham, men tør han springe ud?
Shield, The [6. Season] (tvs) (2007)En korrupt bande blandt politifolk i Los Angeles gør hvad der passer dem, samtidig med at de sørger for at holde ryggen fri.
Shooter (2007)En forhenværende elite-snigskytte har trukket sig tilbage i bjergene, men tager en ny opgave, der skal vise sig at være en fælde.
Sopranos, The [6. Season] (tvs) (2007)En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.
sorte Madonna, Den (2007)En uheldig kunsttyv må sende en kostbart ikon til sin datter. Med lidt held går hun med til at mødes med faderen i Polen, hvor han tilbageholdes af bagmænd.
Spider-Man 3 (2007)Ondskabsfuldhed og personificeret sandstorm sender New York-superhelten Spider-Man på overarbejde uden merbetaling.
Superbad (2007)Tre gymnasiedrenge vil på hver deres måde mægtig gerne i seng med en pige, og måske opstår muligheden til en større fest.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)Efter år i uretmæssigt fangenskab vender en barber tilbage til sin hjemby for at få hævn over dem, der i sin tid ødelagde hans lykke.
Teeth (2007)En uskyldig gymnasiepige har endnu ikke dyrket sengegymnastik, men da hun begynder, viser det sig, at hendes nedre regioner har skarpe tænder.
There Will Be Blood (2007)En oliepioner scorer kassen i begyndelsen af det 20. århundrede, men pengegriskheden stiger ham også til hovedet, og han hader andre mennesker.
Til døden os skiller (2007)I et parcelhusparforhold, hvor konen slår manden, vinder kærligheden alligevel hen ad vejen.
Towelhead (2007)En 13-årig, halvt libanesisk pige sendes til sin strenge far, da moderen ikke kan håndtere hendes spirende seksualitet.
Ung mand falder (2007)En gymnasiedreng oplever frit mentalt fald under eksamenslæsningen og må kæmpe hårdt for at bevare fornuften.
Unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1, De (2007)En ung mand på Den Danske Filmskole oplever det som endog særdeles vanskeligt at være oppe imod skolens ledelse, der ikke forstår hans indfaldsvinkler.
Vikaren (2007)Eleverne fra sjette klase får sig en grim overraskelse, da det viser sig, at deres nye vikar er et monster fra det ydre rum.
Walk the Talk (2007)Den oprørske teenager Roy bliver efter et uheld, der kunne have sendt ham i ungdomsfængsel, udstationeret hos sin ’frelste’ onkel og hans familie.
Week-end à la campagne (2007)To unge fyre er på vej på landet. Men tilnærmelser og schæferhunde sætter himmel og jord i bevægelse.
Working It Out (2007)Et bøssepar, der er vant til at gøre alting sammen, oplever til fitness at jalousien får frit spil.
Zodiac (2007)Politiet og en række ihærdige journalister er på jagt efter en udspekuleret seriemorder, der kalder sig Zodiac.
Zucht (2007)En 12-årig dreng er på sommerudflugt med sin veninde og hendes far. Drengen er meget tiltrukket af pigens far og viser det på sin helt egen måde.