4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 1996


À toute vitesse (1996)Et ungt firkløver forelsker sig på kryds og tværs, og det er ikke altid lige nemt.
Alaska (1996)Da farmands fly er forulykket i Alaskas bjerge tager bror og søster sagen i egen hånd og drager ud for at søge.
Anton (1996)En dreng fortrænger sin fars død ved at drømme, han flyver.
Arrival, The (1996)En stjernetosset forsker kommer i nærkontakt med lyde fra det ydre rum, men ingen vil støtte ham. Hvad mon de skjuler?
Beautiful Girls (1996)Om mænd og deres evindelige vanskeligheder med det modsatte køn.
Beautiful Thing (1996)To teenagedrenge forelsker sig med stor forsigtighed i hinanden og afventer omgivelsernes reaktion.
Bed of Roses (1996)To unge smukke mennesker forelsker sig, men hun har svært ved at binde sig.
Before and After (1996)En familie lægges i ruiner, da teenagesønnen roder sig ud i noget snavs.
Birdcage, The (1996)Mænd med løse håndled forsøger at klare sig gennem livets hårdhed.
Blood & Wine (1996)En stenrig vinhandler planlægger sammen med en skrantende forbryderveteran at røve et kostbart guldsmykke, men alt går galt.
Bound (1996)To lesbiske kvinder beslutter at tage sagen i egen hånd og rende med alle kontanterne.
Brassed Off! (1996)Et slattent messingblæserorkester får en vitaminindsprøjtning, da en tiltalende kvinde melder sig som trompetist.
Breaking the Waves (1996)En kvinde har svært ved at styre sine følelser og sin tro og kommer i store vanskeligheder.
Broken Arrow (1996)Den ene højtstående militærpilot narres af den anden, der har skumle planer med flyets atomvåbenlast.
Bryggeren (tvs) (1996)Flere generationer af Carlsberg-bryggere gennemlever sorrig og glæde.
Cable Guy, The (1996)En særdeles nærgående kabel-tv-mand helmer ikke, før han får sin vilje og mere eller mindre tvinger et venskab ned over en kunde.
Café Hector (1996)En række ultrasnobbede københavnere hænger ud på en smart café, da en psykopat pludselig træder ind med et oversavet jagtgevær.
Carla´s Song (1996)En skotsk buschauffør støder ind i en deprimeret nicaraguansk kvinde, og snart er han villig til at ofre alt for at få hende på ret køl.
Chain Reaction (1996)En ung fyr ved ikke, hvem han skal tro på, efterhånden som alt eksploderer omkring ham.
Charlot og Charlotte (tvs) (1996)To veninder skider det hele et stykke og rejser ud i det danske.
City Hall (1996)New Yorks borgmester og hans højre hånd kæmper for at opretholde ro, orden og folkets tillid.
Courage Under Fire (1996)En militærmand har fået til opgave at afgøre, om en afdød kvindelig kaptajn virkelig har fortjent en udmærkelse.
Crucible, The (1996)Vi er tilbage i hekseforfølgelsens tid, hvor en gruppe kvinder beskyldes for at have forhekset to små piger.
Cutthroat Island (1996)Sørøvere og deres klinger ter sig tosset i håbet om at opnå hævn.
Daylight (1996)En helt skal alene forsøge at redde en flok indeklemte ud fra en sammenstyrtet tunnel.
Down Periscope (1996)I en rusten ubåd skal en militærbørge forsøge at skaffe gode resultater med sit slæng af bøvede rekrutter.
English Patient, The (1996)En hengiven sygeplejerske lægger øre til en forbrændt egyptologs kærlighedshistorie.
Eraser (1996)En mand hjælper vidner med at få en ny identitet.
Ernst og lyset (1996)En forretningsrejsende er på vej hjem til konen, da bilen pludselig standser, og en fremmed mand, der påstår han er Jesus, stiger ind.
Executive Decision (1996)Terroristerne ombord på et fly i luften skal for alt i verden sættes ud af spillet, og det er lige en opgave for et lille spacialteam.
Extreme Measures (1996)Til sin store skræk erfarer en ung læge, at en entusiastisk kollega gennem længere tid har anvendt mennesker i sine dødbringende forsøg.
Eye for an Eye (1996)Efter at datteren er blevet brutalt myrdet, tager moderen sagen i egen hånd. Morderen er blevet uretfærdigt løsladt.
Family Thing, A (1996)Sandheden kommer frem, efter at moderen er død: En moden hvid herre viser sig at have en bror - og så er han sort!
Fan, The (1996)En baseballspiller får nærkontakt med en virkelig indædt fan, der viser sig ikke at være helt ordentlig skruet sammen oven i hovedet.
Fargo (1996)En desperat bilsælger kidnapper sin kone for at lokke en løsesum ud af sin stenrige svigerfar. Men han klokker i det.
Fede tider (1996)Fast besluttet på fællesskab og frihed flytter et ungt par i kollektiv på landet. Men det er så som så med den indre frihed.
Fled (1996)Lænket til hinanden flygter to fanger, da muligheden opstår, men de har ikke meget tilfælles ud over ønsket om at slippe væk.
Flirting with Disaster (1996)En mand i et sundt parforhold med lille baby tager familien med rundt i landet, da en sagsbehandler påstår at have fundet hans biologiske forældre - flere gange.
From Dusk Till Dawn (1996)Et par lovløse fyre kidnapper en familie og bliver næsten helt gode venner med den. Men så ankommer de til en kro fyldt med mystiske mennesker.
Get Shorty (1996)En hårdkogt mafiaboss slår sig sammen med en filmproducent.
Glimmer Man, The (1996)En seriemorder jages af to vidt forskellige politimænd, der hen ad vejen næsten bliver venner.
Great White Hype, The (1996)En uovervindelig sort bokser får uventet modstand fra en hvid dumnakke, der bliver blæst op i medierne.
Hamsun (1996)En kendt norsk forfatters liv og virke under anden verdenskrig.
Heaven´s Prisoners (1996)En ganske almindelig mand får sit liv ødelagt og drages ind i et livsfarligt spil med faretruende narkobagmænd.
Hitlers Helfer: Heinrich Himmler - Der Vollstrecker (tv) (1996)Lederen af SS og en af Hitlers mest betroede medarbejdere blev ikke født ind i partiet men måtte kæmpe sig vej til magten.
Hitlers Helfer: Hermann Göring - Der zweite Mann (tv) (1996)Hermann Göring var hele Tysklands hyggeonkel og Hitlers nærmeste støtte, indtil magtbegæret og morfinmisbrugen steg ham til hovedet.
Hitlers Helfer: Rudolf Hess - Der Stellvortreter (tv) (1996)Nationalsocialisternes kronprins var et yderst sammensat menneske, der i takt med at krigen ikke kunne vindes i stigende grad blev sær og indadvendt.
Hvileløse hjerte (1996)En teenagedreng forelsker sig i en noget ældre pige, og himmel og jord står i bevægelse.
In Cold Blood (tv) (1996)To røvere bryder ind midt om natten på en farm og gør kort proces med den uskyldige familie.
In Love and War (1996)To unge forelsker sig under første verdenskrig. Han er i kamp, hun er sygeplejerske.
Independence Day (1996)USA får besøg fra det ydre rum, og det er ikke just venligtsindede gæster. Det kræver mod og smarte replikker at gå til modangreb.
Inspector Morse: The Daughters of Cain (tv) (1996)Efter et mord på en pensioneret universitetslektor synes sporene at pege mod en hurtig opklaring, men sagen kompliceres for Morse og Lewis.
Island of Dr. Moreau, The (1996)På en lille ø midt i havet eksperimenterer og manipulerer en forsker med menneskegener - med fatale følger.
Jack (1996)En 10-årig dreng med et ualmindeligt vokseværk er fysisk bygget som en 40-årig og har svært ved at begå sig i livet og i femte klasse.
Jerusalem (1996)Den svenske landsbyidyl brydes, da en prædikant entrer området og sætter et trosskred i gang.
Jingle All the Way (1996)En distræt far må i sidste øjeblik forsøge at finde sønnikes største julegaveønske. Men det skal vise sig at være endog særdeles vanskeligt.
Juror, The (1996)Da en ung kvinde bliver nævning i en stor mafiarettsag, tvinges hun af en udspekuleret bagmand til at påvirke de andre jurymedlemmer i retning af en frifindelse.
Jägarna (1996)Da en storbybetjent flytter på landet hos sin bror, erfarer han efterhånden, at broderen tager del i omfattende krybskytteri.
Killer: A Journal of Murder (1996)En nyansat fængselsbetjent fatter sympati for en massemorder, der kun er ude på at få sin dødsdom så hurtigt som muligt.
Kingpin (1996)En handicappet bowlingmester kæmper sig op i form igen, efter at have hjulpet en amishmand med bowlingtalent.
Kolya (1996)En midaldrende cellist bliver blød om hjertet, da en lille dreng pludselig står ved hans hoveddør.
Last Man Standing (1996)Alle kugler preller af på en lovløst omstrejfende, der en dag ankommer til en lille støvet westernflække.
Little Death, The (1996)En særdeles sexet kvinde er oppe imod en gal mand, der ikke vil lade hende være i fred.
Long Kiss Goodnight, The (1996)Da en fredelig husmor pludselig erindrer sin fortid som lejemorder, vælger hun at springe ud i det farefulde job igen.
loppe kan også gø, En (1996)En lettere handicappet pige med benprotese gennemlever pubertetens sædvanlige problemer.
Mars Attacks! (1996)Et besøg fra Mars udvikler sig til en ren invasion. Mennesket er længe om at få svaret igen.
Marvin´s Room (1996)En mor og hendes besværlige teenagesøn drager af sted for at passe på mosteren, der lige har fået konstateret kræft.
Mary Reilly (1996)En kvinde erfarer til sin store skræk, at hun gør tjeneste hos en omskiftelig herre.
Matilda (1996)En pige uden kærlighed på hjemmefronten har en umættelig læselyst. Da hun endelig får lov at gå i skole, er skolelederen på nakken af hende.
Metro (1996)En betjent må på overarbejde i kamp mod storbyens kriminalitet.
Michael (1996)En engel i menneskeskikkelse ryger og drikker og bøvser og horer, alt imens folk omkring ham opdager livets sande værdier.
Michael Collins (1996)En irsk oprørers opgør med de britiske styrker i 1910'erne og 1020'erne.
Microcosmos - Le peuple de l´herbe (1996)Om insekternes problemfyldte hverdag, fortalt i insektøjenhøjde.
Mission: Impossible (1996)En mestertyv sættes på en umulig opgave, som dog ved hjælp af alskens moderne teknologi viser sig løselig.
My Fellow Americans (1996)To pensionerede og rivaliserende præsidenter bliver nødt til at samarbejde, da de havner i en usædvanlig situation.
Occasional Hell, An (1996)En forhenværende politibetjent sættes på en svær opgave - og forelsker sig i en af de mistænkte.
Ondt blod (1996)En lille gruppe fanger er på udflugt på en lille svensk ø, men et lille skænderi udvikler sig snart meget ubehageligt.
Parfait amour! (1996)Et ungt par forelsker sig hovedkulds, men forholdet får et knæk, og tragedien lurer forude.
People vs. Larry Flynt, The (1996)Amerika er ved at gå ud af sit gode skind, da en borger spinder guld på sin "hæmningsløse" pornografi.
Phenomenon (1996)En jordbundet mand ser et "stjerneskud" og får pludselig ekstreme evner. Det er faktisk ikke nemt at begå sig i lokalsamfundet med den diagnose.
Pie in the Sky (1996)Stadig underlagt fars og mors særpræg forelsker en speciel dreng sig i naboens datter. Samtidig kæmper han en ihærdig kamp for at få sit ønskejob.
Portland (1996)To kriminelle brødre holder sig barske ved at omsætte beroligende piller for en hårdnakket bagmand.
Portrait of a Lady, The (1996)En kvinde og hendes kamp med og mod det modsatte køn portrætteres.
postino, Il (1996)Et lidt naivt og meget nervøst ung postbud må spørge en digtersjæl til råds, før han tør begive sig ud på kærlighedens farefulde færd.
Primal Fear (1996)En advokat får sit livs sag, da han skal forsøge at få frikendt en ung alterdreng. Men drengen er udspekuleret.
Prime Suspect 5: Errors of Judgment (tv) (1996)Kriminalkommissær Tennison leder en efterforskning i Manchester, hvor et par bestialske mord peger en ganske bestemt fyr.
promesse, La (1996)15-årige Igor og hans far smugler illegale indvandrere til en tilværelse i Belgien, men noget går helt galt.
Pusher (1996)En pusher i København kommer alvorligt i knibe, da han skylder over 200.000 kroner væk til en bagmand.
Quest, The (1996)En fattig klovn havner som blind passager på en båd mod østen. I østen bokser han sig til stor hæder.
Ransom (1996)Et rigt ægtepar får deres søn kidnappet, og faderen tager utraditionelle metoder i brug i kampen for at få sønnen tilbage.
Renters rente (tvs) (1996)En træt natlæge drages mod sin vilje ind i en morderisk intrige - med fatale følger.
robe d´été, Une (1996)To unge fyre er sommerkærester ved havet, men det forhindrer ikke den ene i at elske med en ung kvinde ved stranden.
Robinson Crusoe (1996)Søfareren Robinson Crusoe strander på en øde ø i Stillehavet og må forsøge at overleve i selskab med hunden Skipper.
Rock, The (1996)En general er blevet vanvittig og kræver ind med 81 tilfangetagne gidsler på Alcatraz-fængslet som trumfkort. En general er blevet vanvittig og kræver ind med 81 tilfangetagne gidsler på Alcatraz-fængslet som trumfkort.
Romeo + Juliet (1996)Kærligheden kender ingen grænser mellem Romeo og Julie, men omstændighederne for fri glædesudfoldelse er mildest talt dårlige.
Secrets and Lies (1996)En midaldrende mor kontaktes af en ung kvinde, der påstår, at hun er hendes adoptivdatter.
Sgt. Bilko (1996)En lad sergent og hans gruppe af dovne soldater får røven på komedie, da der kommer en gammel plageånd ind i billedet.
She´s the One (1996)Masser af problemer med det modsatte køn er to brødres største hovedpine.
Shine (1996)En lovende ung koncertpianistspire bliver til en forstyrret koncertpianist efter flere års kamp med en stædig far.
Silent Witness: Buried Lies (tvs) (1996)Netop startet i sit nye job som chefpatolog hos Cambridges politi, får Samantha Ryan en ubehagelig sag om børnemishandling- og mord.
Silent Witness: Long Days, Short Nights (tvs) (1996)En kvindelig patolog ved Cambridges politi må ud i marken selv for at komme en opklaring nærmere.
Sleepers (1996)Efter i barndommen at have fundet sig i en sadistisk børnehjemsvogter finder en gruppe voksne mænd sammen om et fælles hævnmotiv.
Somebody is Waiting (1996)Efter moderens tragiske død konfronteres en børnene i en familie igen med deres drikfældige far.
Spy Hard (1996)En række parodier på blandt andre James Bond og Arnold Schwarzenegger.
Substitute, The (1996)En hårdkogt elitesoldat tager tjansen som gymnasievikar, efter at kæresten er blevet overfaldet af et par elever.
Sunchaser, The (1996)En succesrig kræftlæge kidnappes af en 16-årig terminalt syg straffefange, og sammen drøner de gennem støvede landskaber mod en større gensidig forståelse.
Sunshine Boys, The (tv) (1996)To aldrende ekskomikere, der altid har hadet hinanden, tvinges til at arbejde sammen igen, og det kommer til at gå som ventet: håbløst.
Surviving Picasso (1996)Kvindebedåreren Pablo Picasso har ingen problemer med selvtilliden. Men behandler han sine kvinder ordentligt?
That Thing You Do (1996)En gruppe ambitiøse unge musikere kommer helt til tops men kan ikke klare presset.
Time to Kill, A (1996)En ung og håbefuld advokat tager en negers sag. Negeren har i fuldt overlæg skudt to hvide racister, som har voldtaget og nærved dræbt hans tiårige datter.
Tin Cup (1996)En kvindelig psykolog forføres af en nedkørt golfstjerne, der er villig til at prøve lykken igen.
Trainspotting (1996)En gruppe stofmisbrugere forsøger at klare skærene i en skotsk storby.
Twelfth Night: Or What You Will (1996)Rigkvinden på et gods vil ikke have kvinder indenfor, så for at få arbejde klæder en kvinde sig ud som mand.
Twister (1996)Et par modige orkanforskere følger med vilje pumperne på så nært hold som muligt.
Tøsepiger (1996)To veninder står sammen gennem tykt og tyndt, selvom det kan være svært at holde humøret højt.
Unexpected Family, An (tv) (1996)En karrierekvinde bliver tvunget til at passe sin søsters børn. Efterhånden opstår et varmt forhold, og hun vil ikke af med børnene igen.
Unforgettable (1996)En doktor bliver besat af tanken om at finde frem til sandheden om, hvem der myrdede hans kone. En kollega har brygget en eliksir sammen, der kan bringe mennesket tilbage i tiden.
Up Close and Personal (1996)To nyhedsreportere får tid til kærlighed midt i travlheden, men tosomheden er som bekendt ikke altid en dans på roser.
Van, The (1996)I deres kamp mod arbejdsløshedens klamme greb starter to mænd på at sælge fast food fra en varevogn.
Y'aura t´il de la neige à Noël? (1996)En enlig mor og hendes syv børn knokler hver dag i grøntsagsmarkerne for den kommanderende far, der bor med sin nye familie andetsteds.