4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film fra 1986


Aliens (1986)Et hav af efterkommere af et gruopvækkende monster inficerer en fjern planet, og jordboer tager op for at bekæmpe dem.
At Close Range (1986)Teenagere Brad Jr. keder sig bravt, og da han genforenes med sin kriminelle far sker der endelig noget, men også alt for meget.
Ballerup Boulevard (1986)En teenagepiges verden smuldrer, da familiefirmaet krakker og moderen ryger i fængsel. Men et lille popband skal ændre på nedtryktheden.
Barndommens gade (1986)I et arbejderhjem på Vesterbro vokser en 14-årig digterspire op og lærer voksendommens særheder at kende.
Blue Velvet (1986)En ung mand drages mod mystikkens hjerte, da han efter at have fundet et afskåret øre tager efterforskningen i egen hånd.
Clockwise (1986)En punktlig skoleinspektør roder sig selv ud i vanskeligheder med at overholde tidsplanen.
Cobra (1986)En hårdkogt og tændstikstyggende politimand er på jagt efter tre samarbejdende seriemordere.
Crocodile Dundee (1986)En australsk krokodillejager og en kvindelig journalist viser hinanden rundt i junglen og storbyen.
déclin de l´empire américain, Le (1986)En gruppe rigtig gode venner snakker livligt om ægteskab og utroskab - kvinder og mænd hver for sig. Men da de mødes, går det galt.
Down by Law (1986)To uskyldige mænd fængsles og havner i celle med en farvestrålende italiener, der snart foreslår en flugt ud i Louisianas vådlandskaber
F/X (1986)En special-effects-mand med speciale i gyserfilm hyres til at iscenesætte et mord i den virkelige verden.
Ferris Bueller´s Day Off (1986)Mens kammeraterne slider i det i skolen, holder frække Ferris en pjækkedag med masser af ikke helt stuerene aktiviteter.
Flamberede hjerter (1986)At kærlighed ikke altid går hånd i hånd med kildevand må Henriette sande, da hun møder den liderlige læge Henrik.
Fly, The (1986)En videnskabsmand kommer til at gå lidt for langt i sine forsøg med fluer.
Heartbreak Ridge (1986)En temperamentsfuld krigsveteran giver prøver på sit iskolde overblik.
Heartburn (1986)To umage skribenter finder sammen og danner parforhold men konfronteres hurtigt med alle vanlige problemer.
Hitcher, The (1986)En nådesløs massemorder myrder løs for øjnene af en ung mand.
Hitlers Helfer: Karl Dönitz - Der Nachfolger (tv) (1986)Lederen af nazitysklands ubådsflåde opnåede gennem sin karriere at komme så tæt på Hitler, at denne i sit testamente udnævnte ham til sin efterfølger.
Hoosiers (1986)Som nyudvalgt træner for en skoles basketballhold kan det være svært at tilfredsstille alle i et indspist landsbysamfund.
Hvor der er vilje, er der vej (tv) (1986)Den berømte danske udbryderkonge Lorentzens smuttur ud i det frie liv.
Jean de Florette (1986)En arving ankommer til Provence for at drive et lille landsted, men han får ikke at vide, at grunden rummer en kilde og bukker under for tørken.
Karate Kid, Part II, The (1986)Karatevidunderdrengen rejser med sin læremester til Okinawa. Turen byder både på kulturel dannelse og et uventet opgør.
Labyrinth (1986)En selvoptaget teenager må igennem en lang række prøvelser på tid for at redde sin lillebror. Han er nemlig blevet kidnappet af en eventyrkonge.
Manhunter (1986)For at kunne gennemskue en udspekuleret massemorders tanker lever en hårdhudet efterforsker sig ind i den vanvittiges tankegang.
Manon des sources (1986)Datteren til en uretfærdigt behandlet far får afløb for sine frustrationer, da hun finder en metode til at få hævn.
Mission, The (1986)I Sydamerika år 1750 sendes en præst på en mission hos Guarani-indianerne. Her møder han den barske slavehandler Mendoza.
Mona Lisa (1986)En chauffør for en callgirl bliver bekymret og blander sig i hendes farefulde tilværelse.
Mord i mørket (1986)En lidt for nysgerrig journalist er opsat på at opklare mordet på sin bedste ven, og det bliver en farlig mission.
Morning After, The (1986)Efter en heftig brandert vågner en kvinde op og kan ikke huske, om hun har myrdet manden, der ligger i hendes seng.
Mosquito Coast, The (1986)En ihærdig far og videnskabsmand slæber familien med til urskoven, hvor han bliver mere og mere mærkelig.
Murphy´s Law (1986)En sammenbidt og drikfældig betjent knytter uventede bånd med en ung og grovkæftet kvinde på flugt fra en ubegrundet mistanke.
Name der Rose, Der (1986)En omrejsende munk og hans aspirant ankommer til et kloster, der hærges af død og ødelæggelse.
No Retreat, No Surrender (1986)En karate-entusiastisk teenager flytter med sin far til Seattle men behøver hjælp fra Bruce Lees spøgelse, før han kan forsvare sig ordentligt.
Oviri (1986)Kunstmaleren Paul Gaguins år i Paris med skiftende kvinder og humør.
Platoon (1986)Vietnam-krigens psykiske virkning på unge amerikanske soldater skildres stærkt og ubarmhjertigt.
Police Academy 3: Back in Training (1986)En gruppe snotdumme politibetjente kommer tilbage på politiskolen i kampen for skolens videre eksistens.
Raw Deal (1986)En agent får alle tiders chance for at optrevle en kriminel organisation i Chicago, da han får job som håndlanger.
Shattered Spirits (tv) (1986)Alkoholiseret og dermed højtråbende og destruktiv gør en familiefar livet surt for kone og børn.
Skånska mord - Bessingemordet (tv) (1986)En skrap gårdkone uden kærlighed i livet bliver forelsket i en ung mand, og de planlægger sammen at myrde hendes mand.
Skånska mord - Hurvamorden (tv) (1986)En tilsyneladende fredelig vikarierende politibetjent viser sig at gemme på grufulde hemmeligheder bag den hyggelige facade.
Skånska mord - Veberödsmannen (tv) (1986)En udspekuleret og samvittighedsløs skåning skyr ingen midler i sin søgen efter nemme forsikringspenge.
Skånska mord - Yngsjömordet (tv) (1986)Efter faderens død indleder mor og søn et intimt forhold, og intet kan holde dem fra hinanden, selvom de godt ved, at det er forkert.
Skånska mord: Esarparen (tv) (1986)En skånsk livsnyder har længe ønsket sin fede kone død, så da hun drukner i åen mistænkes han for drab og havner i fængsel.
Stand by Me (1986)Fire drenge drager ud i ødemarken for at finde liget af en jævnaldrende dreng, som eftersigende ligger død i skoven.
Three Amigos! (1986)Tre fjolleaber med en fælles drøm om filmkarriere og glamour bliver ved en fejltagelse helte i en westernflække.
Top Gun (1986)En ung jagerpilot forelsker sig i sin instruktør men må samtidig sande, at livet er andet end luft under vingerne.