4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Spanien
 
Amor eterno (2014)En ung mand forelsker sig i sin lærer, og de dyrker hed sex i bilen og skoven, indtil deres forhold tager en mørk drejning.
Blackthorn (2011)Banditten Butch Cassidy er ikke død og fører en rolig pensionisttilværelse i de sydamerikanske bjerge, indtil han bliver nødt til at tage sin gamle karriere op igen.
bola, El (2000)En spansk dreng bliver ofte gennembanket af sin far, men det tager tid, før omverdenen tør reagere.
Celda 211 (2009)En nystartet fængselsvagt bliver fanget på den forkerte side af tremmerne, da et voldsomt fangeoprør bryder ud uden varsel.
Cobardes (2008)En lille gruppe drenge mobber klassens rødhårede, blandt andet med voldelige mobiloptagelser, men hævnen kan blive sød.
Darkness (2002)Et ældre hus er fuld af ondskab, og når mørket sænker sig, begynder gulvene at hviske.
Disappearance of Garcia Lorca, The (1997)Den udskældte spanske digter García Lorca må flygte over hals og hoved men bliver alligevel likvideret. Flere år senere søger en landsmand sandheden.
En la azotea (2015)En gruppe teenagedrenge beundrer en halvnøgen kvinde fra en tagtop. Men det lader til, at en af drengene hellere vil kigge på en nøgen mandemås.
Hable con ella (2002)To kvinder ligger i koma på samme hospital, og deres mandlige beundrere forsøger sammen at holde modet oppe.
imposible, Lo (2012)En kernefamilie bliver skyllet fra hinanden af en thailandsk tsunami, men heldigvis finder de hinanden igen - mod alle odds.
isla minima, La (2014)En spansk seriemorder er løs, og to meget forskellige drabsbetjente er på sagen. De må arbejder hurtigt, før flere unge kvinder bliver dræbt.
Jámon jámon (1992)En underbuksemodel har succes med at indfange den lokale sexbombe, men en kvinde er slet ikke nok for en tyr som ham.
Krámpack (Nico and Dani) (2000)To venner tilbringer en dejlig sommer sammen i Spanien. Den ene vil gerne miste sin mødom, mens den anden er mere interesseret i vennen.
laberinto del fauno, El (2006)Langt ude i skoven er en pige og hendes højgravide mor prisgivet generalmandens sadisme. Pigen suges ind i et større eventyr, men kampen mod ondskaben er svær.
Lucía y el sexo (2001)Efter at have mistet sin kæreste drager en ung kvinde til en isoleret ø for at genfinde sig selv.
maquinista, El (2004)En stærkt afkræftet mand i ekstremt søvnunderskud fører en stadigt mere livstruende tilværelse, hvor den største trussel er hans eget væsen.
Mar adentro (2004)Lam fra nakken og ned ligger en mand i sin seng og ønsker at dø. Men hvem vil hjælpe ham, for staten vil ikke..
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)En række kvinder har bøvl med kærligheden, og det kan mærkes - ikke mindst på dialogen.
orfanato, El (2007)En kvinde vil sammen med sin familie genetablere det øde beliggende børnehjem, som hun i sin tid voksede op i. Men stedet er hjemsøgt.
Oxford Murders, The (2008)En amerikansk udvekslingsstudent og en aldrende professor med speciale i sandsynlighed går sammen ind i opklaringen af en række mord.
Transsiberian (2008)Et amerikansk par på opdagelse via den transsibiriske jernbane får røven på komedie, efter de har mødt et ungt par, der viser sig at smugle narkotika.