4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Rusland
 
Bronenosets Potyomkin (1925)Om bord på panserkrydseren Potemkin bliver besætningen utilfredse med maden og starter et oprør, der spreder sig i land.
Condemned, The (2013)Russiske mordere sidder fængslet langt ude i ødemarken midt i en skov på størrelse med Tyskland.
Idi i smotri (1985)En russisk teenagerdreng forlader sit hjem for at blive soldat i den hviderussiske hær under anden verdenskrig, men der skal ikke gå længe, før rædslerne melder sig.
Ivan´s Childhood (1962)En 12-årig dreng melder sig som spejder i et russisk partisanerregiment, efter at hans familie er blevet myrdet af nazisterne.
Kak ya provel etim letom (2010)En meteorolog og en nyuddannet assistent passer en vejrstation i komplet isolation på en ø langt ude i det Arktiske Ocean, da en radiomeddelelse skaber uro og angst.
Korobka (2016)En gruppe russiske storbydrenge med forkærlighed for gadefodbold bliver midtpunkt i et racistisk drama, da en af drengene ikke kan affinde sig med ikke-hvide fyre på banen.
Stalingrad (2013)Slaget ved Stalingrad var et vendepunkt i Anden Verdenskrig men også et af de blodigste slag i verdenshistorien. Vi følger både russiske og tyske soldater.
Stalker (1979)En fuldkommen øde og stærkt bevogtet "zone", et kæmpe område, står som et frygtindgydende og indbydende univers for en forfatter og en videnskabsmand, der betaler sig til en guidet tur derind.
Utomlyonnye solntsem (1994)På et hyggeligt landsted omgås en russisk folkehelt og hans familie i 1936.
Vozvrashcheniye (2003)To teenagerdrenge møder deres far, som de aldrig har kendt. Faderen tager de forventningsfulde drenge med ud på en længere udflugt. Men faderen skuffer drengene, og turen bliver en meget hård prøvelse.
Zerkalo (1975)Gennem drømmelignende fortællekunst giver instruktøren Andrei Tarkovsky et billede af sit liv.