4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Mexico
 
600 millas (2015)En ung mexicaner smugler våben til et hjemligt kartel men er nødt til at have en kidnappet agent med på bagsædet på den 600 miles lange køretur.
Bedhead (1991)Lillesøster tager kampen op mod sin skrækkelige storebror, der har et mægtigt morgenhår.
Bramadero (2007)To mænd glider nøgne rundt om og i hinanden midt i et ufærdigt etagebyggeri.
Chronic (2015)En mandlig sygeplejerske privatplejer døende mennesker men risikerer at blive fejlfortolket som følge af sin dedikation.
Club sándwich (2013)En 15-årig dreng er med sin mor på sommerferie på et hotel uden for sæsonen. Det er varmt, og samværet bliver meget tæt.
Como agua para chocolate (1992)Gennem de første årtier af det 20. århundrede tyranniseres en smuk ung kvinde af sin mor, og kærligheden kan ikke udleves.
Desierto (2015)Langt ude i ørkenen, hvor ingen kan høre dig skrige, jagter og dræber en patriotisk amerikaner og hans veltrænede hund en gruppe mexicanere, der har krydset grænsen.
Distancias cortas (2015)En meget overvægtig mand kommer stort set ikke ud af sin faldefærdige bolig. Men det ændrer sig, da han bliver grebet af fotografering.
mariachi, El (1992)En fredelig guitarspiller får problemer, da han forveksles med en brutal morder.
Me la debes (2000)Far, mor og datter: Udadtil en sund kernefamilie, men lige under overfladen summer lysten til fristende sex.
placer es mio, El (2015)Et ungt mexicansk par har købt hus midt i ingenting. Men idyllen varer ikke længe, og snart strortrives jalousien og afmagten.
Post tenebras lux (2012)En lille familie i den mexicanske vildmark søger det perfekte liv men jages af egne og andres dæmoner.
Y tu mamá también (2001)To teenagerdrenge får deres vådeste drømme opfyldt, da en lækker sild beder om lov til at køre med til en skøn badestrand.