4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Island
 
Djúpið (2012)En fiskerbåd synker i den kolde vinternat ud for Vestmannaøerne, Island. En enkelt mand svømmer i land – en ubegribelig bedrift.
Eldfjall (2011)En gnaven gammel islænding behandler alle omkring sig uden respekt og når kun lige at bløde op, inden hans kone får et slagtilfælde.
Fúsi (2015)En svært overvægtig mand midt i fyrrerne med et stort hjerte bor stadig hjemme hos mor, da en kvinde pludselig begynder at vise interesse for ham. Eller er det nu også interesse?
Hjartasteinn (2016)To pubertetsdrenge er bedste venner langt ude mellem bjergene i Island. Men det er svært at finde ståsted i venskab, kærlighed og identitet.
Hraunið (tvs) (2014)Mordet på en finansmand sender en kriminalbetjent helt ud i det yderste Island. Samtidig kæmpes der med familieliv og temperament.
Mamma Gógó (2010)En filminstruktør med rod i økonomien oplever på nærmeste hold, hvordan hans mor glider fra ham og ind i Alzheimers.
Mýrin (2006)En islandsk politikommissær må ad kringlede bagveje, før han gør et gruopvækkende fund.
Nói albínói (2003)En utilpasset ung mand i en afsides beliggende islandsk landsby kæmper en hård kamp for at finde fodfæste.
Órói (2010)Efter et kort ophold på en engelsk skole er en dreng sikker på, at han er homoseksuel, men er hans islandske lokalsamfund gearet til dét?
Show of Shows, The (2015)En kærlighedserklæring til cirkushistorien med alle dens store armbevægelser, vovestykker, dyreindslag og klovnerier.
Síðasti bærinn (2004)På sin gård langt ude i den islandske ødemark bor en gammel bonde, der nægter at forlade sit hjem og livet på fjeldet.
Smáfuglar (2008)Et par islandske teenagere er spirende småforelskede. En ’mirakelpille’ til en lille fest ændrer på kort tid alt.
Þrestir (2016)Teenageren Ari forlader storbyen og flytter hjem til sin alkoholiserede far, der bor langt ude på landet. Barndomsvennerne har forandret sig, og Ari kæmper for at finde mening med tilværelsen.