4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Irland
 
Angela´s Ashes (1999)En drengs opvækst under meget fattige katolske forhold i 1930'ernes Irland.
Butcher Boy, The (1997)En besværet drengs traumatiske irske opvækst.
Chicken (2001)To teenagerdrenge smider sten efter tomme øldåser ved kysten og ender med at omfavne hinanden i gensidig tiltrækning.
Cowboys & Angels (2003)Den unge fyr Shane flytter langt om længe hjemmefra, men for at få råd til en lejlighed, deler han med en ung bøsse, der vender op og ned på Shanes liv.
Crush, The (2010)En skoledreng er smaskforelsket i sin skolelærer og kan ikke rumme, at hun har en voksen kæreste. Derfor sætter han sig for at sætte hårdt mod hårdt.
Dancing at Lughnasa (1998)En håndfuld singlesøstre gennemlever medgang og modgang midt i den skønne irske natur.
December Bride (1990)En standhaftig irsk kvinde nyder godt af to bondske brødre i et kompliceret trekantsdrama.
I Went Down (1997)En netop løsladt fange tvinges ud på en ubehagelig opgave. Alternativet er endnu værre.
In the Name of the Father (1993)Far og søn fængsles for en forbrydelse, de ikke har begået, men hvad kan overbevise verdenen udenfor om deres uskyld?
Michael Collins (1996)En irsk oprørers opgør med de britiske styrker i 1910'erne og 1020'erne.
My Boy Jack (tv) (2007)Den meget nærsynede og meget militaristiske søn af forfatteren Rudyard Kipling vil bare i krig, og det kommer til at koste familien en søn.
My Left Foot (1989)En ung mand med alvorlige lammelser kæmper en indædt kamp for at overbevise omverdenen om, at han ikke er en grøntsag.
Once (2006)En drøm om musikalsk gennembrud får pludseligt vind i sejlene for et umage irsk par.
Room (2015)En 5-årig dreng kender ikke noget til den virkelige verden. Sammen med sin mor har han nemlig været låst inde i et lille haveskur af en forskruet mand.
Song for a Raggy Boy (2003)En idealistisk lærer ankommer til en irsk kostskole, hvor sadistisk afstraffelse er dagligdag for skolens drenge.
Summit, The (2012)En dokumentarist sætter sig for at finde ud af, hvad det var, der gik galt, da 11 bjergbestigere mistede livet under en nedstigning fra verdens næsthøjeste bjerg, K2.
Van, The (1996)I deres kamp mod arbejdsløshedens klamme greb starter to mænd på at sælge fast food fra en varevogn.