4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Danmark
 
1:1 (2006)En blond dansk pige er kæreste med en knægt fra Palæstina. Da pigens bror havner i koma efter vold, mistænkes kærestens bror for at stå bag.
10 timer til Paradis (2012)En genert bodybuilder, der bor hjemme hos sin dominerende mor, gør et stille oprør ved at tage til Thailand og søge efter kærligheden.
17 Op (1989)En teenagerpige fra et forstads-slumkvarter etablerer sin egen forretning ud fra storskrald og kreativ kartoffelskrælning.
1864 (tvs) (2014)Unge mænd går i kamp for Danmark i 1864-krigen, mens kærligheden udfordres af både fysiske og mentale kanonkugler.
2 ryk og 1 aflevering (2003)En række halvvoksne fodbolddrenge oplever livets op- og nedture, især med personer af det modsatte køn.
2. juledag (2000)Julen er hjerternes og stressens tid, det erfarer et ældre ægtepar, da de skal have huset fuldt 2. juledag.
2900 Happiness [1] (tvs) (2007)Kernefamilien fra Holbæk skal opleve Hellerup og anerne, men farmand Karl Erik har en overraskelse i ærmet: svigersønnen skal overtage milliardvirksomheden.
66 scener fra Amerika (1981)En billedkavalkade fra talrige amerikanske stater bringer os tættere på den særegne kultur.
9. april (2015)En lille flok sønderjyske soldater kæmper en umulig kamp mod den tyske overmagt, da den danske grænse overskrides 9. april 1940.
Adam og Eva (1953)En dannet mand tager en dristig erotisk bog med hjem fra udlandet. Da den går på omgang blandt venner og fjender, ændrer den synet på erotik for altid.
Adams æbler (2005)En eks-fange kommer i pleje hos præsten Ivan, der har en usandsynlig evne til at se det positive i alt.
Affæren Birte (1945)En sædelighedsforbryder plager København, og en nobel forsker tyr til selvtægt, da hans datter bliver et af ofrene.
Affæren i Mølleby (1976)Landsbyens kommunekassebestyrer låner af kasserne for at kunne udgive sine forårsdigte. Men den slags går jo ikke.
Afmagt (1998)Efter sønnens død har moderen svært ved at finde sig selv og ser hele tiden syner. Hun bliver sværere og sværere at styre.
AFR (2007)Den danske statsminister er død, og det er hans mandlige kæreste der formodentlig står bag attentatet.
Afrejsen (2004)Forholdet mellem mor og søn er ikke det bedste, selvom moderen ihærdigt forsøger at skabe kontakt, før hun rejser.
Afsporet (1942)En ung syg kvinde mister hukommelsen og vågner i armene på en netop løsladt tyveknægt. Hvad sker der, når kvinden opdager sin sande identitet?
Albert (1998)En dreng og hans kammerat ryger ind i en anden verden, hvor de må kæmpe for liv og lemmer.
Album (tvs) (2008)Gennem flere dekader følger vi danske familiekriser i klassiske danske perspektiver.
All Inclusive (2014)En mor tager med sine to meget forskellige døtre til Malta, og rejsen bliver stik mod alle odds en mulighed for, at de finder hinanden alle tre.
Allegro (2005)En virtuos koncertpianist må gennem sære prøvelser for at genfinde sin glemte fortid.
Alt på et bræt (1977)En gruppe amatørrøvere bryder en mur ned mellem et offentligt toilet og en bank.
Alting bliver godt igen (2010)En filminstruktør stikker af fra en selvforskyldt personpåkørsel. Da han efterfølgende får indblik i den påkørtes hemmelighed, bryder helvede løs.
Ambassadøren (2011)Dokumentaristen Mads Brügger drager til Den Centralafrikanske Republik forklædt som diplomat for at afdække den omfattende korruption.
Ang.: Lone (1970)Socialrealistisk syn på teenageren Lones færd gennem de svære år.
Anja efter Viktor (2003)Det etablerede kæresteforhold mellem Anja og Viktor kommer på alvorlige prøver i denne tredje film om det unge par.
Anja og Viktor (2001)Et ungt kærestepar kommer ud i det virkelige liv, og forholdet hænger i en tynd tråd.
Anklaget (2005)Da en far bliver anklaget af sin datter for incest, ramler verden. Nu må sandheden frem i lyset.
Anna (2000)En kvinde hjælper en fange fri i Roms lufthavn og bliver siden forelsket i ham.
Anna (2009)En 12-årig pige forsøger at finde sig selv i forældrenes skilsmisse og en kold og øde fiskerby.
Annas dag (2003)En enlig mor og hendes lille søn oplever et turbulent døgn, da deres eksmand/far skal giftes med en anden kvinde.
Anne og Paul (tv) (1974)Et ægtepar lever et normalt liv, indtil hun finder en anden og vil rejse væk med ham.
Antboy (2013)En 12-årig dreng bliver bidt af en myre og får superhelteevner, som han får hårdt brug for, da en superskurk kidnapper en pige.
Antboy: Den røde furies hævn (2014)En dreng med superhelteevner kommer på glatis, da en pige i en usynlig dragt sætter sig for at hævne sig på ham efter at være blevet brændt af til en fest.
Antichrist (2009)Efter at have mistet deres barn drager de sørgende forældre langt ud i skoven. Men turen bliver et voldsomt mareridt.
Anton (1996)En dreng fortrænger sin fars død ved at drømme, han flyver.
Applaus (2009)En alkoholiseret teaterdiva kæmper indædt for at komme tilbage til en normal tilværelse, hvor hun kan se sine børn.
April (1963)En forelsket sygeplejerske kommer på hårdt arbejde for at få en forskende læge til at indse, at der er kærlighed imellem dem.
Arkitekten der blev væk - eller Hvem var Eigtved? (2005)På jagt efter spor, der kan kommer arkitekten Nicolai Eigtved en anelse nærmere. Men stort set alle spor er slettet.
Armadillo (2010)Unge danske soldater kæmper i ægte krig i Afghanistan, fordi de brænder for det, koste hvad det vil.
Arven (2003)Da faderen dør, bliver sønnen nødt til at overtage familievirksomheden, selvom det kommer til at koste dyrt privat.
Arvingen (1954)En ung mand ankommer til et gods med et brev, der beviser at han er godsejerens søn, men afsløringen venter han med.
At klappe med een hånd (2001)En rigmand hyrer en bedemand som chauffør, da han får at vide, at han har en datter, der kan arve hans formue.
Awaiting (2006)Den menneskelige venten og forventning som et grundvilkår i en lyrisk kortfilm.
Babettes gæstebud (1987)To søstre, der har viet deres liv til fred og fordragelighed i Guds nærvær, giver en fransk flygtning husly.
Baby Doom (1998)Om besværlighederne ved at få børn i en ung alder.
Baby på eventyr (1942)En sagfører opsøges af en gammel flamme, der vil have hjælp til at gøre sin mand jaloux, mens de sammen opholder sig på et gods.
Bag de røde porte (1951)Livet går sin festlige gang på Dyrehavsbakken nord for København, hvor professor Labardi dog har problemer med at holde terminen.
Bagland (2003)Mille skal flytte sammen med kæresten Kenny og forlader ungdomsinstitutionen. Men det nye liv kommer ikke til at gå let.
Ballade i Nyhavn (1942)En forbryderbande begår bræk efter en kriminalforfatters kapitler. Imens kæmper sagførerparret Jessen med jalousiens kvaler.
Ballade på Christianshavn (1971)En flok christianshavnere er i fare for at blive husvilde, da en byggekonge vil rive kvarteret ned.
Balladen om Carl-Henning (1969)Den enfoldige mejeriarbejder Carl-Henning støtter sig til vennen Poul, men da Poul rejser til byen, står Carl-Henning på egne ben.
Ballerup Boulevard (1986)En teenagepiges verden smuldrer, da familiefirmaet krakker og moderen ryger i fængsel. Men et lille popband skal ændre på nedtryktheden.
Bang Bang Orangutang (2005)Efter ved et uheld at have kørt sin søn ihjel forsøger en mand på egne ben at skaffe sig en tilværelse igen. Naiv og godtroende.
Barbara (1997)I 1760 ankommer en dansk præst til Færøerne og forelsker sig prompte i en præstefrue kendt for sine talrige forførelser.
Bare Holger (2004)Et genert postbud vil så gerne i gang med kvinderne, men det er først, da han kvindebedårende overbo tager på ferie, at der går hul på bylden.
Barndommens gade (1986)I et arbejderhjem på Vesterbro vokser en 14-årig digterspire op og lærer voksendommens særheder at kende.
Baronessen fra benzintanken (1960)En kvindelig mekaniker erfarer, at hun er enearving til sin farmors slot, og nu er hun nødt til at ændre sit liv. Eller er hun?
Basejumper (2013)En ung soldat med afghanske krigstraumer kaster sig frygtløst ud fra alverdens høje klipper og bygninger, til stor fortrydelse for han familie.
Beast (2011)En jaloux ægtemand vil have hævn for sin kones sidespring, og det udvikler sig til decideret vanvid.
Befrielsesbilleder (1982)I dagene omkring befrielsen i maj 1945 følger vi en tysk Wehrmacht-soldat, der undslipper de allierede og opsøger sin danske elskerinde.
Bertram & Co (2002)En lille dreng og hans familie går til kreativt modangreb, da farmand er blevet uretfærdigt behandlet.
Bertram og Lisa (tv) (1975)Et ægteskab vakler, da det kommer frem, at hun har haft en affære med deres fælles ven.
Besat (1999)En dansk læge tager til Rumænien for at forsøge at opstøve en dødbringende virus, der er blevet opdaget i Danmark
Betal din Skat med Glæde (1945)En herre snyder bevidst med sin selvangivelse, men hans dårlige samvittighed sladrer til samfundet, og det betalende folk hævner sig.
Billet mrk. (1946)En ældre kvinde mister sin sunde fornuft, da hun reflekterer på en kontaktannonce og bruger alle sine penge på den "kærlige" bejler.
Biskoppen (1944)En lille dansk ø sættes på den anden ende, da præsten og hans nye purunge husbestyrerinde forelsker sig.
Bjørno & Bingo (2005)En bjørn og en pingvin og deres venner animeres rundt i et skævt univers.
Bleeder (1999)En københavner der er kørt træt i det hele går i sort og ødelægger ikke kun tilværelsen for sig selv men også for sine nærmeste.
Blinkende lygter (2000)Fire forbrydere på flugt med en kuffertfuld penge slår sig midlertidigt ned på en forladt gård i skoven.
Blodets bånd (2013)En alkoholiseret far til 16 konfronteres med alle de fejl, han har begået i sin evige brandert.
blomst, En (1971)En dreng passer og plejer en enlig blomst i gold jord og spankulerer rundt i kuperet natur.
Blændværk (1955)To unge elskende har svære kår. Deres omgivelser forstår dem ikke, og det kan let gå galt.
blaa Drenge, De (1933)En frisk idrætslærerinde forlader sin skole og får succes indenfor revyen.
Blå mænd (2008)En selvoptaget karrieremand idømmes efter spirituskørsel samfundstjeneste på en genbrugsstation. Måske bliver det nøglen til en ny start?
Bora Bora (2011)En 15-årig pige, der er træt af det hele, bliver optaget i en ung gruppe lommetyve og oplever en ny start på livet.
Borgen [01]: Dyden i midten (tvs) (2010)Politikere på Christiansborg modarbejder sig selv og hinanden til den helt store guldmedalje.
Borgen [02]: Tæl til 90 (tvs) (2010)Danmark er meget tæt på at få sin første kvindelige statsminister, men forhandlingerne bliver benhårde.
Borgen [03]: Det muliges kunst (tvs) (2010)Danmarks nyvalgte statsminister har problemer med at samle et flertal til en ny finanslov. Men alle kneb gælder.
Borgen [04]: Hundrede dage (tvs) (2010)Danmarks nye statsminister har siddet i 100 dage, og en sag om mulige ulovlige amerikanske fangetransporter på Grønland bliver belastende.
Borgen [05]: Mænd der elsker kvinder (tvs) (2010)Landets nye kvindelige statsminister vil gå langt for at sikre mere ligestilling i det danske erhvervsliv men mødes af en mur af testosteron.
Borgen [06]: Statsbesøg (tvs) (2010)Statsministeren får noget at gruble over, da hun får fint statsbesøg, der samtidig forlanger udvisning af en formodet terrorist.
Borgen [07]: Ikke se, ikke høre, ikke tale (tvs) (2010)Justitsministeren jokker i spinaten men vil ikke lytte til statsministeren, der ellers har krævet, at han træder tilbage.
Borgen [08]: Agurketid (tvs) (2010)På trods af sommerens agurketid er der nok at tænke på for statsministeren og hendes spindoktor, da en ny politisk bog udkommer.
Borgen [09]: Del og hersk (tvs) (2010)Statsministerens private problemer tager til og overskygger en sag om statens køb af dyre jægerfly.
Borgen [10]: Første tirsdag i oktober (tvs) (2010)Privatlivet smuldrer for statsministeren, og på Borgen bliver det for alvor slået fast, at det er svært at have venner.
Borgen [11]: 89.000 børn (tvs) (2011)Statsministeren er på besøg hos soldaterne i Afghanistan og erfarer, at hun er nødt til at skride til politisk handling.
Borgen [12]: I Bruxelles kan ingen høre dig skrige (tvs) (2011)Statsministeren skal vælge en ny EU-kommissær, og det skal vise sig at blive en alvorlig sag med store menneskelige omkostninger.
Borgen [13]: Den sidste arbejder (tvs) (2011)Statsministeren får sin sag for, da Arbejderpartiet har store interne stridigheder, og deres leder tvinges til at gå af.
Borgen [14]: Op til kamp (tvs) (2011)Udenrigsministeren har kørt sig selv i stilling som ny statsminister men bremses af en ubehagelig personsag.
Borgen [15]: Plant et træ (tvs) (2011)For at få en bred aftale igennem er statsministeren er nødt til at spille et lidt beskidt kort mod sin klimaminister, og det kommer til at gøre ondt.
Borgen [16]: Dem & os (tvs) (2011)Statsministerens pressechef mister besindelsen, da Frihedspartiets formand kommer lidt for tæt på pressechefens egne personlige traumer i sin retorik.
Borgen [17]: Hvad indad tabes, skal udad vindes - Del I (tvs) (2011)I et forsøg på at profilere sig engagerer statsministeren sig aktivt i en verserende afrikansk borgerkrig.
Borgen [18]: Hvad indad tabes, skal udad vindes - Del II (tvs) (2011)Statsministeren har blot 24 timer til at forhandle om fred i et afrikansk land, og det kan meget vel ende galt.
Borgen [19]: Privatlivets fred (tvs) (2011)Statsministeren kommer under maksimalt pres, da hendes datters anbringelse på et privat psykiatrisk hospital vækker pressens bevågenhed.
Borgen [20]: En bemærkning af særlig karakter (tvs) (2011)Statsministeren er på orlov, mens hendes datter bliver i bedre humør, men hendes fravær på Christiansborg er ved at udvikle sig til et problem.
Borgen [21]: I Danmark er jeg født (tvs) (2013)Danmarks tidligere statsminister er trådt ud af dansk politik men ønsker et comeback i sit gamle parti. Hun bliver dog mødt med modvilje.
Borgen [22]: Med lov skal land bygges (tvs) (2013)Landets tidligere statsministers ønske om et comeback i politik kan kun blive opfyldt, hvis hun går egne veje.
Borgen [23]: Den rigtige nuance af brun (tvs) (2013)Landets tidligere statsminister får travlt med at skille fårene fra bukkene i dannelsen af sit nye midterparti.
Borgen [24]: Den enes død.. (tvs) (2013)Lederen af Danmarks nystartede parti øjner en mulighed, da landets svineproduktion kan komme på den politiske dagsorden.
Borgen [25]: Du skal ikke bedrive hor (tvs) (2013)Nye Demokrater får fingrene i en sag, hvor de kan markere: en kriminalisering af sexarbejde. Men er det nu også den rigtige taktik?
Borgen [26]: Fortidens sønner (tvs) (2013)Fortidens synder forhindrer Nye Demokrater i at få en af landets førende økonomer som ny spidskandidat.
Borgen [27]: Faldet (tvs) (2013)Lederen af Nye Demokrater holder sin kræftsygdom skjult, men det bliver i stigende grad vanskeligt at holde facaden.
Borgen [28]: Man har et standpunkt.. (tvs) (2013)Efter et blackout for åben skærm er Nye Demokraters leder nødt til at fortælle om sin kræftsygdom, mens partiet er tæt ved at smuldre.
Borgen [29]: Fornuft og følelse (tvs) (2013)I valgkampens hede vælger Nye Demokraters leder at gå personligt i flæsket på sin politiske modstander, ikke uden risiko.
Borgen [30]: Valget (tvs) (2013)Det er valgdag i Danmark, og Nye Demokrater har alle tiders chance for at få indflydelse.
Bornholms stemme (1999)Da fiskekvoterne indføres på solskinsøen, lægger der sig en tæt tåge over fiskerne og deres familier.
Breaking the Waves (1996)En kvinde har svært ved at styre sine følelser og sin tro og kommer i store vanskeligheder.
Broderskab (2009)En ekssoldat vender bitter hjem til far og mor og bliver stik mod sine egne forventninger grebet af den lokale nynazisme.
Broen [1. sæson] (tvs) (2011)Et par sammensatte lig findes midt på Øresundsbron, og to meget forskellige kriminalassistenter fra hver deres side af sundet kommer på en svær opgave.
Broen [2. sæson] (tvs) (2013)En dansk og en svensk kriminalassistent arbejder sammen på tværs af sundet i forsøget på at stoppe en ondsindet virus-forbryder.
Bryggeren (tvs) (1996)Flere generationer af Carlsberg-bryggere gennemlever sorrig og glæde.
Bryllupsfotografen (1994)Ledt ind i fristelsen af det onde røver en fotograf en bank og bliver aldrig den samme igen.
brændende Spørgsmaal, Det (1943)En selvglad og liderlig karl gør naive kvinder gravid på stribe, og en garvet læge beslutter at fjerne et foster, karlen er skyld i.
Brødre (2004)En kvinde kommer i klemme, da hendes mand formodes omkommet i Afghanistan, men dukker op i live. I mellemtiden har broderen taget sig af kvinden.
Brødrene på Uglegaarden (1967)Tre brovtende og selvhævdende brødre har skumle planer med nabogården. Men heldigvis vender den lokale helt tilbage til sin hjemegn.
Bussen (1963)Da de moderne tider kommer til landsbyflækken, bliver den lokale buschauffør fyret. Men nu går kvinderne i protest.
Busters verden (1984)En enestående dreng og hans helt egen verden midt imellem håbløse voksne.
by i provinsen, En (tvs) (1976-1980)Fra en provins-politistation opklares små og store forbrydelser med flid og finesse.
by ved navn København, En (1960)København er meget mere end Den lille Havfrue og Nyhavn.
Bye Bye Blue Bird (1999)To piger vender efter en længere rejse hjem til Færøerne. Her mødes de af manglende forståelse.
Bænken (2000)Alkoholikeren Kaj genforenes ved et tilfælde med sin datter men formår ikke at forbedre sin livsstil.
Børn er pissefarlige! (2005)At børn kan være pissefarlige forsøges bevist i denne filmskoleafgangsfilm.
Café Hector (1996)En række ultrasnobbede københavnere hænger ud på en smart café, da en psykopat pludselig træder ind med et oversavet jagtgevær.
Café Paradis (1950)På en stamkro i København drikker en gruppe sørgmodige mænd sig fra et liv i lykke.
Camping (2009)En dysfunktionel familie drager et par år efter faderens selvmord på campingferie i Danmark i håbet om at blive rystet lidt bedre sammen.
Capriccio (1968)En færdselsbetjent dirigirer myldretidstrafikken på Sankt Hans Torv i København.
Carl Nielsen - lyset og mørket (2002)Komponist Carl Nielsen er Danmarks mest kendte, også i udlandet, men hans privatliv var præget af stormfuldhed.
Carl Nielsen 1865-1931 (1978)Et portræt af Danmarks kendteste komponist eksemplificeret gennem hans musik.
Carl Th. Dreyer - Min metier (1995)Den verdensberømte danske filminstruktør Carl Theodor Dreyer: hans film og liv.
Carmen & Babyface (1995)To søskende i den svære alder kæmper for at komme sig ovenpå forældrenes skilsmisse.
chance til, En (2015)Efter at have mistet sit spædbarn griber en politibetjent til ekstremer i kampen for at opretholde et normalt familieliv.
Charles´ tante (1959)To studerende overtaler deres ven til at spille den enes tante. Så kan de nemlig bedre nå deres udkårne.
Charlot og Charlotte (tvs) (1996)To veninder skider det hele et stykke og rejser ud i det danske.
Charly & Steffen (1979)En knallertrebel genforenes med sin kammerat men erfarer, at ungdomslivet i Århus er forbundet med meget store udfordringer.
Cirkus (2005)En klovn ankommer til et cirkus, hvor tingene mildest talt går skidt - og det bliver kun værre!
Cirkus Ildebrand (1995)To anmassende byggebosser forhindrer flittigt en gruppe børns leg, indtil børnene finder hjælp hos en sjov kvinde.
Codename: Yin/Yang (2006)Ved hjælp af en flydende virus sprøjtet i masseproducerede burgere skabes levende døde zombier, som superagenten Bobo Moreno nu skal kæmpe imod.
Comeback (2008)En teaterinstruktør i 60’erne vender hjem til Danmark i et kejtet forsøg på at møde sin søn, der er komplet uinteresseret i at genforenes med sin far.
Cykelhelten (1995)En lille dreng skal lære at cykle, før han får chokoladebelønningen.
Dag och natt (2004)En velklædt, velkørende mand har besluttet sig for at begå selvmord. Intet kan stoppe ham, og i sin bil siger han farvel til familie og venner.
Daisy Diamond (2007)En ung alenemor forsøger at få job som skuespiller, men alle behandler hende som det skidt, de træder på.
Dancer in the Dark (2000)En ung kvinde har gennem en årrække sparet op, så hendes søn kan få en øjenoperation. I sin kamp for at få gennemtrumfet sin vilje, ofrer hun sig kompromisløst.
Danmark er lukket (1980)Danmark er blevet erklærer konkurs og er lukket. Danskere må søge tilflugt i andre europæiske lande.
Danmarks sjoveste mand (2004)En evigt jaloux stand-up-komiker er sygeligt fikseret i sin kones gøren og laden, og det bliver en stor belastning for dem begge.
Dannys dommedag (2014)En invasion af monstre giver et uventet afbræk fra hverdagen for to teenagebrødre.
Dans for mig (2012)15-årige Egor er kommet til Danmark fra Rusland for at træne med den jævnaldrende Mie. Begge er de 100 % dedikeret til dans.
Dansen med Regitze (1989)Om hvordan et ægteskab kan overleve trods store kontroverser gennem tiderne.
Dansk litteratur (1989)27 danske forfattere formidlet og fortolket på 44 minutter af 12 meget forskellige stemmer.
De nåede færgen (1948)To menneskers dødskørsel over Fyn på motorcykel for at nå færgen i Nyborg.
Deadline (2004)Dagbladsfotografen Lasse baserer meget af sit stof på politimanden Martin, men da Martin træder over stregen, begynder det at gå galt.
Dear Wendy (2004)En gruppe unge pacifister bliver fascineret af håndvåben og starter deres eget fællesskab som væbnede pacifister.
Den du frygter (2008)En familiefar på orlov keder sig og siger ja til at deltage i et pilleforsøg. Men efter en god start, begynder det at gå virkeligt skævt for ham.
Dennis (2007)En enorm bodybuilder ligger under for sin gamle mors humørsvingninger og har svært ved at finde egne ben.
Der brænder en ild (1962)En sammenbidt gårdejer har gemt en mappe med sine værdier og testamente, og det får de værste intriger frem i nogle af de mulige arvinger.
Der er et yndigt land (1983)Landmanden Knud må gennemleve store kriser med sig selv og familien, da svinebesætningen bliver ramt af sygdom.
Der kommer en dag (2016)To brødre tvangsanbringes på drengehjemmet Gudbjerg og må gennemleve en hverdag præget af terror og fornedrelse.
Der må være en sengekant (1975)Mænd bytter koner for fornøjelsens skyld og to kvinder erfarer, at petting med hinanden vist egentlig er ret frækt.
Der var engang en krig (1966)Besættelsestiden set med en 14-årig drengs briller. Han cykler rundt på villavejene med sin ven og er smaskforelsket i en ung kvinde.
Det er ikke appelsiner, det er heste (1967)En gruppe unge billedkunstnere er godt trætte af at være overset. Måske var det en idé, hvis en af dem døde. Det plejer at hjælpe.
Det er så synd for farmand (1968)Da Århus-farmand skal på konference i København overraskes han af lillemor, og den lille risiko for et sidespring forpurres.
Det gælder os alle (1949)En dansk Røde Kors-læge må træffe et valg, da hans kæreste ikke forstår hans valg om hele tiden at rejse for at hjælpe børn i nød lige efter krigen.
Det skete på Møllegården (1960)Martin Poulsen har arvet en fiskerkutter men møder modstand fra fiskerbyens slemme smugler.
Det som ingen ved (2008)En gøgler kommer i vanskeligheder, da han forsøger at optrevle statshemmeligheder bag Forsvarets Efterretningstjeneste.
Det stod i avisen (1962)Seks fortællinger baseret på avisens annoncer kædes overfladisk sammen.
Det støver stadig (1962)En række københavnerskæbner hygger sig til hverdag og fest. Omdrejningspunktet er den altid hjælpsomme vicevært.
Det var paa Rundetaarn (1955)To letlevende jazzmusikere køber et lod af en omstrejfer. Det viser sig at være hovedgevinsten, men to unge kvinder hævder, at loddet er deres.
Dig og mig (2008)Tre unge kvinder i selvransagelse og søgen efter mening med livet kæmper med samme skæbne på et hospital.
Dimension (1997)En flok internationalt sammenbundne skæbner mødes og skilles.
Din for altid (1999)Igennem ti år har en gymnasielærer levet uden sex, da han vil være sin handicappede kone tro.
Dirch (2011)Komikeren Dirch Passers liv portrætteres fra karrierens højdepunkter sammen med Kjeld Petersen til det endelige kollaps på scenen.
Direktøren for det hele (2006)I forbindelse med salg af sin store IT-virksomhed hyrer direktøren en skuespiller til at hjælpe sig med at håndtere de ansatte og forretningsgangen.
Diskret ophold (1946)En fynsk jordemor og hendes mand tilbyder unge ugifte kvinder et diskret ophold i deres hyggelige hus, mens de venter på forløsningen.
Ditte menneskebarn (1946)Pigen med det alt for store hjerte møder stort set kun utaknemmelighed.
Dogville (2003)En jaget kvinde ankommer til en lille landsby, hvor beboerne straks tager sig af hende. Men der opstår hurtigt interne stridigheder.
Dogville Confessions (2003)Instruktøren Lars von Triers nærmest absurde arbejdsmetoder og deres betydning for filmfolk og skuespillere sættes under lup.
Dorte (1951)En fuldendt levemand og direktør ødsler med pengene men kommer på ret køl, da en uventet datter pludselig står i stuen.
Drabet (2005)En ganske almindelig skolelærer forelsker sig i en elev og går fra sin kone. Da kæresten begår et mord, sætter læreren alt ind for at dække over hende.
Drama paa Slottet (1943)Intrigerne bliver dødbringende på et dansk slot i året 1699, og kun ved et mirakel overlever en ellers forgiftet kvinde.
Dreng (2010)En 18-årig dreng indleder et forhold til en dobbelt så gammel kvinde, men ved han, hvad han går ind til?
Drenge (1977)Beskrivelse af en drengs møde med den farlige seksualitet i flere aldre.
Drengen der gik baglæns (1994)En knægt mister sin bror i et trafikuheld og forsøger at få ham tilbage ved at gå baglæns.
Drengene fra Angora (tvs) (2004)En flok drengerøve tager pis på danskerne i alle typer og afskygninger.
Drengene fra Sankt Petri (1991)Anden verdenskrig raser på sit højeste, og en gruppe drenge beslutter at gøre en indsats i kamp mod besættelsesmagten.
Drømmen (2006)Efter at en 13-årig dreng nær har fået revet øret af en skolens koleriske rektor, begynder en ubehagelig sag mod et tungt system.
Drømmen om Danmark (2015)18-årige afghanske Wasiullah må forlade Danmark, da hans asylansøgning bliver afvist. Han flygter illegalt til Italien.
Drømmen om det hvide slot (1962)En ung, blind kvinde lever en tryg tilværelse på landet med sin far og en husholderske. Men da faderen dør, bliver tilværelsen under en iskold stedmor ulidelig.
Du er ikke alene (1978)En gruppe efterskoledrenge udforsker sig selv og er meget kritiske over for de voksne lærere.
Dybt vand (tvs) (1999)En konstitueret borgmester havner i et spil på liv og død, efterhånden som borgmesterens lovovertrædelser kommer op til overfladen.
Dyden går amok (1966)Tre københavnere tager til en nordjysk landsby for at gå på jagt og møder uventet erotisk og alkoholisk livskraft.
Dykkerdrengen (2003)En 10-årig dreng og hans alkoholiske far skal et smut til Grækenland for at dykke. Men faderen dykker i stedet i flasken.
Dykkerne (2000)To drenge fritidsdykker fra deres morfars båd og støder på en gammel tysk ubåd. Ubåden gemmer på en mystisk hemmelighed.
Dyrlægens plejebørn (1968)En landsby-dyrlæge modtager efter en misforståelse en lille pige i feriepleje. Men det kan vise sig at åbne døre til både hjerter og nye forbindelser.
Edderkoppen (tvs) (2000)En ihærdig journalist optrevler langsomt men sikkert et spind af magt, korruption og sortbørshandel i efterkrigstidens København.
Een pige og 39 sømænd (1965)En kvindelig telegrafist får hyre på et skib, hvor mændene ikke lægger fingre imellem, når det gælder kønsroller.
Efter brylluppet (2006)En eks-narkoman med et børnehjem i Indien inviteres til Danmark, hvor en pose penge og grimme overraskelser venter.
Eksperimentet (2010)I 50'erne eksperimenterede Danmark med at 'danskificere' grønlandske børn. Målet var et samlet land med et samlet sprog..
Ellehammer (1957)Den danske opfinder og flypioner Jacob Ellehammer får luft under vingerne, da mange års forsøg med primitive maskiner endelig løfter ham fra jorden.
Elly Petersen (1944)En frisk jysk pige tager til hovedstaden for at tjene, men idyllen mere end udebliver.
Elsker dig for evigt (2002)To parforhold rystes efter en tragisk bilulykke. Kærligheden bliver både et problem og en redning.
En som Hodder (2003)En dreng bor alene med sin far i en lejlighed i København. Drengen er meget speciel og har kontakt med en en fe. Men det vil drengene i klassen ikke tro på.
eneste ene, Den (1999)Kærligheden er en svær størrelse, men den bliver sat grundigt på plads.
enkelt til Korsør, En (2008)En nybagt ph.d i romantik tager et vikariat på et voksenundervisningscenter i Korsør, på mange niveauer en udfordring - men næppe fagligt.
Epidemic (1987)To manuskriptforfattere har mistet deres manuskript og må rekonstruere det på kort tid.
Ernst og lyset (1996)En forretningsrejsende er på vej hjem til konen, da bilen pludselig standser, og en fremmed mand, der påstår han er Jesus, stiger ind.
erotiske menneske, Det (2010)Jørgen Leth på privat kvinde-korstog over hele kloden.
Eventyrrejsen (1960)En flok kåde og sociale danskere tager på charterrejse med bus gennem Europa.
Exit (2005)En koldblodig lejemorder får sin sag for, da hans offer bliver ved med at leve videre.
Fakiren fra Bilbao (2004)Et tvillingepar flytter med deres alenemor ind i et stort, faldefærdigt slot og opdager generationers hemmeligheder.
Falkehjerte (1999)En dansk pige, der er besat af fugle, havner sovende om bord på en lastbil sammen med en falk og vågner i Italien.
familie, En (2010)En uhelbredeligt kræftsyg mand har vanskeligt ved at tage afsked med familien, da hans elskede bageri næppe kan føres videre i familiens ånd.
Familien Gelinde (1944)En fattig men lykkelig familie må sætte sin lid til farmands kunstneriske talenter midt i en krigstid.
Familien Gregersen (2004)En dysfunktionel overklassefamilie gennemlever op- men mest nedture gennem et par årtier.
Familien Gyldenkål (1975)En glad supersvindler og hans velvillige familie snyder alt og alle i et godtroende samfund.
Familien Gyldenkål sprænger banken (1976)Svindlerfamilien Gyldenkål får fingre i bankdirektør Baghmann fra Fidusbanken, og det kan give lette penge.
Familien Gyldenkål vinder valget (1977)Det ser sort ud for svindlerfamilien Gyldenkål. Men så får Charles en god idé: han stiller op som kandidat til kommunevalget.
Far laver sovsen (1967)Et ungt par lever i det perfekte parforhold med faste kønsrollefordelinger. Men det bliver der vendt op og ned på, da hun bliver direktør.
Far skal giftes (1941)En alenefar til tre bliver presset til at gifte sig, men han vil det anderledes.
Far til fire (1953)En lille moderløs familie forsøger at få økonomien til at slå til. Så hjælper det altid at have hjertet på rette sted.
Far til fire i byen (1956)Far og hans fire børn er på tur i byen med efterfølgende op- og nedture.
Far til fire i højt humør (1971)Far, fire børn og onkel Anders vinder en campingvogn, så ferien til Jylland er reddet. Her bliver de gode venner med hele Cirkus Benneweis.
Far til fire i sneen (1954)Far vinder en skirejse for hele familien til Norge, og selvom fru Sejersen uanmeldt tager med, bliver rejsen alligevel fuld af gode oplevelser.
Far til fire med fuld musik (1961)Både Lille Per og Ole havner i fristerens kløer men bliver heldigvis reddet på målstregen.
Far til fire og onkel Sofus (1957)Far og fire børn får besøg af onkel Anders' gnavne tvillingebror fra Amerika. Det kræver virkelig noget at få onklen i godt humør.
Far til fire og ulveungerne (1958)Lille-Per udvikler sig til en lille helt, da han får lov at blive spejder. Og i det lille hjem må Mie overtage de huslige gerninger, da Søs er blevet gift.
Far til fire på Bornholm (1959)Onkel Anders vinder 5000 kr. i lotteriet, og familien drager til Bornholm, hvor Søs’ mand samtidig har fået et lægevikariat.
Far til fire på landet (1955)Far vil ikke på landet, men det vil børnene morderlig gerne, så mon ikke ønsket går i opfyldelse?!
Farlig Ungdom (1953)En fattig lærling havner i gruppepressets kløer og dermed i kriminalitet og politiets søgelys.
Farligt venskab (1995)En dødssyg forsker udser sig en skoleknægt, som han ønsker at udføre ubehagelige forsøg med inden sin død.
Fasandræberne (2014)En tyve år gammel mordgåde bliver højaktuel igen, og kriminalbetjent Mørck fanges midt i sagens alvor.
Fear X (2003)Harry vil for enhver pris have klarlagt omstændighederne omkring sin kones mystiske død. Efterforskningen bliver ubehagelig.
Fede tider (1996)Fast besluttet på fællesskab og frihed flytter et ungt par i kollektiv på landet. Men det er så som så med den indre frihed.
Felix (1982)En ensom pensionist fingerer en kattekidnapning og får mere opmærksomhed, end hun havde turdet håbe på.
fem benspænd, De (2003)Lars von Trier og Jørgen Leth forsøger at bryde med de konventionelle måder at lave film på.
Fem mand og Rosa (1964)Fem vidt forskellige mænd på en stue på sygehuset planlægger et kup ved hjælp af den mobile Rosa.
Festen (1998)Midt under en stor familiefest begynder den ældste søn pludselig at komme med gruopvækkende beskyldninger mod sin far.
Firmaskovturen (1978)Et mindre firma tager på skovtur på Bakken og bliver så berusede, at de alle ender i detentionen.
Flamberede hjerter (1986)At kærlighed ikke altid går hånd i hånd med kildevand må Henriette sande, da hun møder den liderlige læge Henrik.
Flammen og Citronen (2008)To effektive modstandsfolk har et hårdt program med at likvidere danske nazister og andre trusler mod fædrelandet under besættelsen.
Flemming og Kvik (1960)En af skolens to uartige drenge er på vippen til at blive smidt ud men bliver reddet af skolens flinke rektor.
Flintesønnerne (1956)Et tvillingepar får deres sag for, da de elsker den samme kvinde på familiegården.
Flugten (2009)En kvindelig journalist tages som gidsel af Taleban i Afghanistan. Hun får uventet hjælp til at flygte af en ung mand, der siden får brug for hendes hjælp.
Flugten (1942)En mand på flugt, tilsyneladende efter at have begået et mord, løber og løber, mens angsten bygges op til det umenneskelige.
Flyvere i natten (2014)En niårig dreng bor alene med sin alkoholiserede far i provinsen og må ofte være den ansvarsfulde voksne.
Fløjtespilleren (1953)En mand, der har glemt hvem han er, opdager at han er god til at spille på fløjte og bliver artist i et cirkus. Men snart indhenter fortiden ham.
Flådens friske fyre (1965)Fiskerne Valdemar, Knud og Svend bliver indkaldt til flåden, og her viser de nye friske sider af sig selv.
For frihed og ret (1949)Om den danske befolknings op- og nedture i årene fra 1820 og frem til den frie forfatning i 1849.
Forbrydelsen (tvs) (2007)Kriminalpolitiet jagter 19-årige Nannas morder, og gennem det meste af forløbet er Københavns Rådhus’ toppolitikere i søgelyset.
Forbrydelsen II (tvs) (2009)Politiopdageren Sara Lund hentes tilbage i folden i forsøget på at opklare en række mord på tidligere Afghanistan-soldater.
Forbrydelsen III (tvs) (2012)Politiet kommer på hårdt arbejde, da en af landets mest magtfulde mænds datter bliver kidnappet af en udspekuleret forbryder.
Forbrydelser (2004)En nyansat kvindelig fængselspræst får sin sag for, men den største udfordring kommer, da hun bliver uventet gravid.
forelskelse, En (2008)En teenager med pigekæreste forelsker sig i kærestens far, der gengælder drengens tilnærmelser ud af seksuel frustration og fortrængning.
Forelsket i København (1960)Et lille jazzband i økonomisk knibe får vind i sejlene, da pianisten gennem en forveksling får fingrene i en svensk sanglærke og i tilgift bliver forelsket.
Forræderne (1983)To unge medlemmer af de danske nazister tager tæt på krigens afslutning flugten.
Forsvunden (2006)Teenageren Christine har slået op med kæresten. På lejrskolen glider hun længere og længere væk fra de andre i sin personlige krise.
forsvundne fuldmægtig, Den (1971)Træt af det hele vælger en mand at leve videre i fred og ro under falsk identitet.
forsømte forår, Det (1993)En ondsindet lektor får sin sag for, da en gruppe drenge beslutter sig for ikke længere at finde sig i hans tyranni.
fortabte sjæles ø, De (2007)En 14-årig pige flytter til provinsen og finder sin lillebror besat af en ånd fra 1800-tallet. Sammen med en ven og en clairvoyant må pigen befri broderen.
Fortidens skygge (2012)En gal morder er løs i København, og politiets eksperter kæmper mod tiden for at gennemskue de morderiske planer.
Fra den gamle købmandsgaard (1951)En yndige studine vender hjem til sin slægtsgård, hvor to friske mænd bejler om hendes hjerte.
fremmed banker på, En (1959)I et sommerhus langt ude på landet åbner en enlig kvinde sine døre for en fremmed mand. Kærlighed ved første blik. Men noget er helt galt.
Fri os fra det onde (2009)En vanvittig chauffør forsøger at skyde skylden på en lokal flygtning, da han har påkørt en kvinde. Men enkemanden viser sig at være kristenfundamentalistisk psykopat.
Frihed på prøve (2010)En københavnsk mand får prøveløsladelse fra fængslet og sættes på helt andre prøvelser, da han drager til Jylland for at hjælpe sin søn.
Frihed, lighed og Louise (1944)Et miserabelt ægteskab ender i forståelse efter mange ydmygende episoder.
Frit fald (2011)En teenagerpige forsøger desperat at komme tæt på sin prøveløsladte mor, men moderen er ikke det bedste forbillede.
Frk. Vildkat (1942)En frustreret skuespilleraspirant møder en galant fuldmægtig, og sød musik opstår så småt.
Fruen på Hamre (2000)En bondekone får sin sag for, da hendes mand viser sig at være fjendtlig stemt.
Frygtelig lykkelig (2008)Efter at have gjort i nælderne i København, sendes en betjent til Sønderjylland, hvor der venter ham voldsomme udfordringer.
Frøken Kirkemus (1941)Alle kneb tages i brug, da en kvinde vil have stillingen som privatsekretær. Og da jobbet er i hus, fører det mere end vanlig løn med sig.
Frøken Nitouche (1963)En syngende kvinde på en klosterskole og hendes charmerende musiklærer tager på opdagelse på den anden side af skolens mure.
Fuglejagten (2012)En flok fuglenørder mødes i den danske natur og går amok, da en tilsyneladende meget sjælden fugl er set i området.
Fukssvansen (2001)To brødre havner i en morbid situation, da deres ven dør af en overdosis. Men det tager de med oprejst pande.
Fætrene på Torndal (1973)To brødre ankommer til den gård, som de har arvet efter deres onkel. Snart er der bøvl med naboen, der er en pengegrisk snydepels.
Får (2009)En lille familie i landlig sommeridyl får røven på komedie ved uventet besøg, hvor sandhederne kommer på bordet.
gamle guld, Det (1951)En ond og pengestærk mand vil købe den gæve gård, som slægten ellers søger at værne om.
gamle mølle på Mols, Den (1953)En ung pige ankommer til landsbyen på Mors og hævder, at hun er kromandens datter. Men er det nu også sandt?
gamle præst, Den (1939)En kæk fynsk godsejer er lovligt hård ved en forkarl og plages af en frygteligt dårlig samvittighed. Men var han nu så skyldig endda?
Gaven (2008)En søn får røven på komedie, da hans psykisk syge far dukker op til en fødselsdag og skaber gevaldig ravage.
Gengæld (1955)Otte beboere i et hus kommer alle under mistanke, da et mord finder uventet sted.
Gertrud (1964)En selvstændig kvinde har netop meddelt sin mand, at hun forlader ham til fordel for en yngre elsker. Men elskeren trækker i land.
Giftes - nej tak! (1936)Fast besluttet på at hun aldrig skal giftes, udgiver en ung kvinde en bog mod ægteskabet. Men der sker ting og sager..
Glimt (2006)En ung medicinstuderende oplever en række uforklarlige hændelser, efter at hans japanske kæreste er død under mystiske omstændigheder.
gode og det onde, Det (1974)På tur med Jørgen Leth i danskerens hverdag, fra præsentation af ansigtet og kroppen og via handlingerne i en forklaring på livsførelsen anno 1974.
Good Heart, The (2009)En hjertesyg og bitter barejer beslutter sig for at lære en ung ny ven op i barens små rutiner, så den kan føres videre, når han dør.
Grev Axel (2001)En svindler opnår stor popularitet som "greve", men da den rigtige greve kommer, bliver der ballade.
grimme dreng, Den (2009)Ole Ege var pioner på pornofronten, længe før pornografien blev legaliseret.
Grisen (2009)En ældre herre skal opereres og gør det til en principiel sag, da en muslimsk familie fjerner hans yndlingsmaleri af en glad gris.
grønne elevator, Den (1961)To unge par er frustrerede på kryds og tværs af utroskab og almindelig kedsomhed. En ordentlig omgang sprut får vendt op og ned på dét.
grønne slagtere, De (2003)To slagtermedhjælpere drømmer om at få deres egen forretning, men succesen kommer først, da de begynder at sælge marineret menneskekød.
Guld til præriens skrappe drenge (1971)Et sted i Farum grusgrav er der krig på kniven mellem gode og onde i det "vilde westen".
Guldregn (1988)En gruppe børn bliver vidne til et par bankrøveres gemmested og rodes ind i et nervepirrende spil.
Gummi-Tarzan (1981)Drengen Ivan bliver mobbet i skolen men henter tiltrængt selvtillid, da han møder kranføreren Ole.
Gå med fred Jamil - Ma salama Jamil (2008)En muslimsk mand i København må grueligt meget igennem i forsøget på at holde skindet på næsen i interne æreskampe.
H.C. Andersen og den skæve skygge (1998)Forfatteren H.C. Andersen føler sig forfulgt af sin egen skygge, der oven i købet får menneskekrop og bliver en konkurrent på kærlighedsfronten.
Halalabad blues (2002)En blond dansk pige forelsker sig i en gift, charmerende, besværlig tyrkisk mand. Det skulle hun nok aldrig have gjort..
Halleluja (2001)To teenagepiger er ved at gå ud af deres gode skind, da deres forældre pludselig bliver meget kristne.
Han, hun, Dirch og Dario (1962)En ægteskabskrise fører til mange interessante og musikalske stunder for en ung kvinde.
Harry og kammertjeneren (1961)Da en gammel fattigmand helt uventet arver nogle penge, beslutter han at engagere en privat kammertjener.
Headhunter (2009)En dygtig headhunter hyres af en af landets mægtigste mand til at skaffe en efterfølger, der kan overtage firmaet, uden at sønnen får noget at vide.
Hejrenæs (1953)Et ungt søskendepar driver en skøn herregård og har det dybest set dejligt. Men kærlighedslivet er problematisk, indtil en familiehemmelighed afsløres.
Helvedes Forgaard (2010)I 1943 indrettede Gestapo Staldgården ved Kolding som forhørs- og interneringssted. Målet var at få skovlen under sabotagen.
Her i nærheden (2000)En mor og hendes autistiske søn sættes på en hård prøve, da sønnen mistænkes for mord.
Himlen falder (2009)En voksen kvinde vender tilbage til sin hjemegn, hvor hun blev seksuelt misbrugt som barn, og opdager at hun har to lillesøstre. Historien gentager sig.
Himmelstigen (1997)Informativ dokumentarfilm om tilblivelsen af spiret på Vor Frelsers Kirke i København.
Hjemme hos William (tv) (1971)En fraskilt arkitekt møder en ung pige, men tilværelsen vil ikke hænge sammen, og arkitekten er ved at eksplodere.
Hjemve (2007)En nøgen mand er set på den lokale rådhusplads, og den lille by er på den anden ende i evige mistanker og frustrationer.
Hjerter er trumf (1976)Da en mand opsøger en arkitekt og erfarer, at han er død ved en ulykke, møder han arkitektens kone, og de bliver kærester.
Hodja fra Pjort (1985)En dreng og hans unge veninde er på flugt fra en ond sultan, der vil have fat i børnenes flyvende tæppe.
Hold da helt ferie (1965)Et ægtepar sukker efter at holde campingferie uden børn og svigermor, men dén plan går i vasken.
Hold om mig (2010)En gruppe unge klassekammerater lever livet i almindelig teenageforvirring, indtil en barsk begivenhed ændrer tilværelsen for altid.
Hollands børn (1946)Efter Anden Verdenskrig var Holland ilde stedt, og Danmark følte trang til at hjælpe, bl.a. ved at hente hollandske børn til Danmark.
Honning måne (1978)En fabriksarbejder falder for en kvinde på biblioteket, de bliver gift, men kvinden kan ikke løsrive sig fra moderens stramme greb.
Hr. Boe & co.´s Anxiety (2001)En sygeligt jaloux ung mand driver sig selv og sin svenske kæreste til vanvid.
Hr. Petit (1948)Historien om en kvindemorder på fri fod fortælles i tilbageblik på den dag, hvor han skal henrettes for sine ugerninger.
Humørkort-stativ-sælgerens søn (2002)En yderst genert mand fatter interesse for en dyrlæge. Men han trækkes med en kæreste, der kun tænker på at blive gravid.
Hurra for de blå husarer (1970)To kommende husarer i et dansk regiment i 1800-tallet skal igennem en række traditionelle prøvelser for at vise deres værd.
Husmandstøsen (1952)Livet går sin gang på den jyske hede, hvor tjenestepigen Helga kastes rundt i manegen, før hun endelig finder vej til lykken.
Hvad med os? (1963)En tidligere frihedskæmper vender efter mange år i Afrika tilbage til Danmark, forelsker sig i en ung kvinde men plages af gamle traumer.
Hvad vil De ha´? (1956)Et par gæve gutter vil lave en film, og de vil spørge tilfældige danskere, hvad den skal handle om.
Hvid nat (2007)En stenrig ejendomsspekulant kommer i en alvorlig knibe, da et værtshusslagsmål ender grueligt galt.
Hvidsten Gruppen (2012)En modig familie på en idyllisk kro bliver central i modstandskampen mod den tyske besættelsesmagt under anden verdenskrig.
Hvileløse hjerte (1996)En teenagedreng forelsker sig i en noget ældre pige, og himmel og jord står i bevægelse.
Hvor der er vilje, er der vej (tv) (1986)Den berømte danske udbryderkonge Lorentzens smuttur ud i det frie liv.
Hvor er liget, Møller? (1971)To småskøre privatdetektiver får en speciel opgave, der bringer dem til Sct. Thomas og det øvrige USA, da en ung dansk kvinde er i livsfare.
Hærværk (1977)En journalist oplever sit livs indre hærværk, hvor en tilværelse i konstant druk sender ham mod den dybe afgrund.
Hævnen (2010)Efter at have mistet sin mor, vender en dreng sin sorg udad i destruktiv adfærd, og det er tæt på at ende helt galt.
Høfeber (1991)En ekstremt rolig mand har svært ved at se det forkerte i sin kones sidespring.
I de lyse nætter (1948)En let kikset ungpige bliver opdaget af en syngende charmør, til stor fortrydelse for den bestemte storesøster.
I jomfruens tegn (1973)På en astrologisk pigeskole er der risiko for overdreven kønsdrift, når stjernerne står på en særlig måde.
I Kina spiser de hunde (1999)Efter at have fået skudsmålet "verdens kedeligste mand" af sin kæreste, beslutter en mand, at nu skal der faneme ske noget.
I lossens time (2013)En psykolog i gang med et forsøg på topsikret anstalt kontakter en kvindelig præst. Måske kan hun komme tættere på en indesluttet ung mand.
I løvens tegn (1976)To ældre damer skriver om deres erotiske oplevelser på et slot ved århundredeskiftet. Men da de skriver under pseudonym, er det genstand for en del virak.
I skorpionens tegn (1977)En hemmelig agent sættes på en sprød opgave, hvor taskebytteri og bare babser bliver de helt store udfordringer.
I skyttens tegn (1978)Et par danske agenter er på jagt efter en pudderdåse, der indeholder hemmelige planer om raketbaser, og jagten kulminerer på en bolleklinik.
I tvillingernes tegn (1975)To pladeselskaber kæmper om en svensk sangfugls gunst, og en uærlig direktør skyer ingen midler for at få kontrakten.
I tyrens tegn (1974)Et sted i provinsen i året 1924 dør en liderlig greve. Det førstefødte uægte barn i tyrens tegn vil arve hele hans formue, så der kommer gang i sengegymnastikken.
I Wonder Who´s Kissing You Now (1998)Besat af en mere eller mindre uberettiget jalousi risikerer en ægtemand at køre ægteskabet i sænk.
Ib Schønberg (2000)Den store danske folkekære skuespiller nåede at spille med i flere end 100 spillefilm. Her præsenteres vi for en lang række af hans største øjeblikke.
ID:A (2011)En kvinde vågner op i et vandløb i Frankrig med hukommelsestab. Tilbage i Danmark må hun langsomt ind i folden igen, men overraskelser venter.
Idealisten (2015)En ihærdig journalist graver i de hemmelige arkiver og afslører snart et spind af nationale løgne i sagen om et flystyrt ved flybasen i Thule i 50’erne.
Idioterne (1998)For at komme sig selv nærmere dyrker en gruppe "ganske normale" mennesker deres indre idiot og narrer folk omkring sig.
Implosion (2009)En ung mand har fortrængt, at hans bedste ven er død, og mødet med virkeligheden er et hårdt slag.
In Transit (2004)Stewardessen Zofia keder sig i sin ventetid i København, men en venlig dansker fatter interesse for hende.
Ingenmandsland (2013)På et børneasylcenter i Nordsjælland er ventetiden lang og kedsomheden hverdagens mest kendte aktivitet - i håbet om gode nyheder.
Inkasso (2004)En spilleglad ung kvinde skylder en masse penge ind, men den korporlige håndlanger, der skal kradse pengene ind, forelsker sig i stedet.
Island on Bird Street, The (1997)Det lykkes en lille jødisk dreng at holde sig skjult for nazisterne i ruinerne af nogle boligblokke.
isoleret tilfælde, Et (1976)Egon, Kjeld og Benny skal sammen afprøve Egons plan, der involverer heftig brug af topmoderne isoleringsmateriale.
It´s All About Love (2003)Et par med polske aner kæmper for at overleve i en kold og kynisk fremtid - forfulgt over det meste af kloden på en farefuld færd.
Italiensk for begyndere (2000)Kærligheden er en svær størrelse for en gruppe forhutlede danskere.
Jagten (2012)En mandlig pædagogmedhjælper anklages for seksuelle overgreb på en lille pige, og det lille bysamfund skal nok sørge for at gøre ham livet surt.
Jeg - en marki (1967)Alle tiders største svindelnummer, hvor hele over-Danmark blev narret til at tro, at Rasmussen var fransk marki.
John og Irene (1949)Et dansepar turnerer rundt men har ikke let ved at finde arbejde. Det ender grueligt galt.
Johnny Larsen (1979)Den unge Johhny må igennem mange op- og nedture i sin hverdag, efterhånden som han konfronteres med arbejde og voksenliv.
Jolly Roger (2001)For at frelse alverden må en afdød sørøver genoplives, så han sammen med tiptipoldebarnet Lula kan skrive historie.
Jorden under mine fødder (2006)To drenge bor på opholdsstedet Slettebjerggård i Hundested hos et ældre ægtepar, hvis egne stærkt handicappede søn er i fare for at blive forsømt.
Jydekompagniet (1988)To rablende skøre jyder starter deres eget detektivbureau og får en spændende sag, hvor de skal befri en pige fra en sekt.
Jydekompagniet 3 (1989)To jyders private detektivbureau bliver sat på en alvorlig prøve, da en ivrig oliesheik gerne vil have fingre i en frisk organdonor.
Ka´ De li´ østers? (tvs) (1967)Et betjentmakkerpar må på overarbejde for at opklare en dobbeltmordsag med kreative bagmænd- og kvinder.
Kald mig bare Aksel (2002)En dansk dreng er så fascineret af de muslimske drenge, at han selv beslutter sig for at blive muslim, men det bliver ikke nogen nem konvertering.
Kampen mod uretten (1949)I 1913 kæmper socialisten Peter Sabroe for retfærdighed og lige kår for alle.
Kampen om den røde ko (1987)En glad bondemand kæmper en hård kamp i en bondsk filmoptagelse for at få den skønne kvinde og godset.
Kampen om Næsbygaard (1964)En ældre godsejer må tage sig af sit hidtil ukendte barnebarn, og snart forrykkes arvefølgen, til stor frustration for ham, der allerede følte sig sikker.
Kandidaten (2008)En ung advokat besat af at opklare mysteriet omkring sin fars død mister langsomt grebet om sin hektiske karrieretilværelse.
Kapgang (2014)En 14-årig dreng mister sin mor og forsøger at finde sig selv, sin identitet og seksualitet i Søndre Omme år 1976.
Kapringen (2012)Fragtskibet MZ Rosen er på vej i havn, da det bliver kapret af somaliske pirater. I Danmark forsøger rederen at imødekomme kravet om løsepenge.
Kartellet (2014)En entusiastisk begynder-entreprenør kommer i knibe, da han modarbejder en række større entreprenørers kartel.
Kidnapning (1982)Tre brødre kommer på småkriminelt eventyr med deres onkel. Hvis det kan lykkes dem at kidnappe en rigmandssøn, er lykken gjort.
Kinamand (2005)En fredsommelig vvs-mand proforma-gifter sig med kinagrillindehaverens søster og opdager nye potentialer i sit følelsesliv.
King is Alive, The (2000)En gruppe internationale mennesker strander i en bus midt i ørkenen og bliver sat på alvorlige prøver.
Kispus (1956)En ung kvinde opdages ved et tilfælde af en kendt modedesigner og møder en mand, som hun bliver svært forelsket i ved første øjekast.
Klatretøsen (2002)Da en pige får at vide, at hendes fars farlige sygdom kun kan helbredes for 1,5 mil. i USA, beslutter hun sig for at skaffe pengene.
Klinkevals (1999)En standhaftig kvinde kæmper mod al modgang og tager sagen i egen hånd, da hendes mand får en depression.
Klinteskoven (2007)En poetisk opdagelsesrejse mellem træer, dyr og skiftende vejrlig i Klinteskoven på Møns Klint.
kloge mand, Den (1937)Der er åben krig mellem landsbyens læge og kvaksalver, indtil kvaksalverens evner alligevel anerkendes i nødens stund.
Klovn [1. sæson] (tvs) (2005)Et par kendte danskere med eget bureau i København får røven på komedie, fordi særligt den ene hele tiden kvajer sig.
Klovn [2. sæson] (tvs) (2005)Flere ekstremt pinlige episoder, når Frank og Casper hele tiden kun tænker på sex.
Klovn [3. sæson] (tvs) (2006)Casper og især Frank kvajer sig til den helt store og forrygende morsomme guldmedalje.
Klovn [4. sæson] (tvs) (2006)Vennerne Frank og Casper har ikke indset, at de skal holde sig fra kønne unge piger, når de begge er i fast parforhold.
Klovn [5. sæson] (tvs) (2008)De to venner Frank og Casper må smerteligt meget igennem i deres respektive parforhold med Mia og Iben.
Klovn [6. sæson] (tvs) (2009)Vennerne Casper og Frank er inde i en svær periode, da Casper har en alvorlig depression, og Frank fortsætter med at sætte nye standarder for pinlighed.
Klovn Forever (2015)Casper og Franks venskab sættes på prøve, da Casper pludselig rejser til Los Angeles. Men da Frank besøger ham, vendes der på godt og ondt op og ned på det meste.
Klovn: The Movie (2010)To gamle venner har længe planlagt en "tour de fisse" i Kano ad Gudenåen, men turen kompliceres af, at de er nødt til at tage en 10-årig nevø med.
Klumpfisken (2014)En økonomisk trængt Hirtshals-fisker finder måske en vej ud af kniben, da en havbiolog fra København former en lille mental bølge.
Kokken (2002)På Københavns hotteste salsarestaurant kæmper vuggende hofter om hovedpræmien. Samtidig udspiller der sig et lille kærlighedsdrama.
Kollegiet (2007)En frisk ung pige er ny beboer på et kollegium. Men hun bliver brutalt mobbet af de andre beboere - og så spøger det på gangene!
Kollektivet (2016)Et ægtepar med teenagedatter beslutter sig for at starte et kollektiv i en stor villa. Men strøtankerne om fællesskab og kærlighed kører af sporet.
Koma (2006)16-årige Jonas bliver tvunget til at vælge mellem sin gamle og utilpassede ven, og sin nye kæreste.
Komtessen paa Steenholt (1939)Da den unge Elly kommer hjem til sin fædrende gård efter et ophold i Amerika, ser hun det som sin opgave at får gården på ret kurs igen.
Kongekabale (2004)At politik kan være dødbringende viser denne danske film om livet bag Christiansborgs facade.
kongelig affære, En (2012)Den sindssyge kong Christian VII får kone, barn og egen livlæge og blomstrer op. Men hele tiden lurer risikoen for sammenbrud og galskab.
Korsveje (2012)Tre ensomme skæbner må grufuldt meget igennem i tre uafhængige, hårrejsende københavnerfortællinger.
kort en lang, En (2001)Et bøssepar kommer i vanskeligheder, da den ene forelsker sig i en pige. Det kræver blod, sved og tårer.
korte sommer, Den (1976)Under anden verdenskrig forelsker en dansk kvinde sig i en tysk soldat - en farefuld flirt i den vestjyske ro.
Krigen (2015)En dansk kompagnichef i Helmand, Afghanistan sendes hjem efter en handling, der af retten kan tolkes som en krigsforbrydelse.
Krigernes børn (1979)En gruppe teenagere flygter fra undertrykkelse i en ubestemmelig fortid.
Kriminalassistent Bloch (1943)En ægtemand i affekt render i skoven med sin revolver. Snart høres skud, og han findes død. Er det selvmord eller mord? Kriminalassistent Bloch tilkaldes.
Kriminalsagen Tove Andersen (1953)En kvinde findes myrdet i København, og to kriminalbetjente sættes på sagen.
kroniske uskyld, Den (1985)I den svære semi-voksendom oplever en lille gruppe unge kriser, der kan synes uløselige og tragedier, der gør ondt værre.
Krudt og klunker (1958)Historier om en hjertelig familie i det gamle København.
Krummerne (1991)Familien Krumborgs krumspring fra en dårlig lejlighed til et gammelt hus, hvor et klodset bankrøverpar har gemt deres bytte.
Krybskytterne på Næsbygård (1966)Væmmelige krybskytter hærger skovene omkring Næsbygaard, men heldigvis fejler sammenholdet på godset ikke noget, og hesteløbet vindes også.
Krøniken (tvs) (2004)Mennesker mødes og sød musik opstår, men ikke uden malurt i bægeret og bestemt med store udfordringer gennem flere dekader.
Kun en pige (1995)Fra vugge til voksendom følges en kvindes semi-problematiske tilværelse.
Kun sandheden (1975)En uligevægtig kvinde bliver mistænkt for et mord i en dansk provinsby.
Kundskabens træ (1981)Anden mellem er en helt almindeligt århusiansk skoleklasse anno 1958 og oplever som helt almindelige skoleklasser helt almindelige problemer.
Kunsten at græde i kor (2006)I en sønderjysk landsby forsøger 11-årige Allan at redde sin familie fra det totale psykiske sammenbrud.
Kvinden der drømte om en mand (2010)En international modefotograf med mand og barn forføres af en polsk underviser. Fotografens seksualitet vækkes til live, og hun er nu i fare for ikke at kunne se andet end sex.
Kvinden i buret (2013)En degraderet kriminalbetjent tager sagen i egen hånd og opklarer en fem år gammel mordgåde i ellevte time.
kæmpestore bjørn, Den (2011)Et søskendepar skal på ferie hos farfar langt ude i en stor skov, hvor der efter sigende skal gemme sig en kæmpestor bjørn.
Kærestesorger (2009)En flok gymnasieelever på Viborg Katedralskole i 1963 oplever, at sorrig og glæde vandrer til hobe i voksendommens forår.
Kærlighed ved første hik (1999)Dreng møder pige og sex for allerførste gang.
Kærlighedens smerte (1992)En tilsyneladende glad og lykkelig pige forelsker sig i sin skolelærer men viser snart tegn på at have store psykiske problemer.
kærlighedshistorie, En (2001)Da Kira kommer hjem fra psykiatrisk afdeling på hospitalet er hun ikke helt rask og sætter sin tålmodige mand på mange prøver.
Labrador (2011)Et ungt par drager til en isoleret svensk ø for at besøge hendes far, men der er bestemt ingen varm modtagelse til svigersønnen.
Lad de små børn (2004)Efter at have mistet datteren i et trafikuheld går et ungt par effektivt forbi hinanden og alle andre i kampen mod sorgen.
Lad isbjørnene danse (1990)En 12-årig dreng vristes fra sin elskede far, da moderen ønsker skilsmisse og flytter sammen med en kølig rigmand. Men hvor længe kan drengen holde det ud?
Landsbylægen (1961)En ny ung læge kommer til byen og redder ufrivilligt flere patienter ud af den konkurrerende læges inkompetence.
Lang historie kort (2015)En gruppe mennesker kæmper for at holde parforholdene kørende - eller for at stable nye på benene - mens de mødes til et hav af festlige lejligheder.
Langturschauffør (1981)Fire lastbilschauffører kører gennem Europa med en ladning kød. Undervejs bliver de både fristet og forført.
Lars Ole, 5C (1973)Et omhyggeligt indblik i en 12-årig drengs skolegang og privatliv i 1950'ernes Århus.
Lauges kat (2004)En dreng forsøger desperat at holde en kattekilling skjult, så hans far ikke får mulighed for at slå den ihjel.
Ledsaget udgang (2007)En læderjakkeklædt fange har fået en dags ledsaget udgang fra fængslet for at deltage i sin søns bryllup. Han benytter lejligheden til at besøge gamle venner og fjender.
Leïla (2001)I et traditionsbundet mellemøstligt land gør en 16-årig pige i nælderne, da hun forelsker sig i en dansk mand.
Let´s Get Lost (1997)Fire københavnervenner med hver deres problem forsøger at klare hverdagen.
lille skrædder, Den (2001)For at glæde sin mor går en lille dreng til en skrædder, der kan sy moderens kjole.
Lille soldat (2008)Lotte har en fortid som soldat og får et arbejde hos sin far, der handler med nigerianske kvinder i provinsen.
Livet er en god grund (tv) (1985)En far til to piger står på sidelinjen og følger med i børnenes kringlende tilværelser.
Livet paa Hegnsgaard (1938)På en jysk gård omkring år 1900 hersker den despotiske gårdejer Wolle Rævsgaard. Den unge generation forsøger at vriste sig fri af jerngrebet.
Livsforsikringen (2003)På et lille forsikringsselskab hersker det glade vanvid bogstavelig talt.
Livvagterne [1. sæson] (tvs) (2008)Politiets Efterretningstjeneste indlemmer nye føl, der hurtigt kommer på større livvagtsopgaver.
Livvagterne [2. sæson] (tvs) (2010)En lille gruppe hårdkogte PET-agenter med følelser under tøjet udfører svære og farlige opgaver på kryds og tværs af landegrænser.
loppe kan også gø, En (1996)En lettere handicappet pige med benprotese gennemlever pubertetens sædvanlige problemer.
Love at First Hiccup (2009)En dreng fra 1.G forelsker sig i en pige fra 3.G og vinder hendes hjerte mod alle odds.
Lydens rolle (BOG) (2006)Andet oplag af Per Meinertsens bog er kommet i handelen. Philm.dk anmelder ekstraordniært bogen.
Lykke [01]: Fisken (tvs) (2011)En målrettet kvinde får et godt job, mens hendes tvillingebror døjer med tvangspræget håndvask.
Lykke [02]: Hunden (tvs) (2011)Efter kun godt en uges ansættelse i sit nye job, gør en ung kvinde sig bemærket. Imens ulmer liderligheden på kryds og tværs i kulisserne.
Lykke [03]: Musen (tvs) (2011)En ung karrierekvinde maser på for at få sin vilje på job, mens direktøren kæmper med en mus i sin liebhavervilla.
Lykke [04]: Aben (tvs) (2011)Et medicinalfirma er tæt på at få forhåndsgodkendt en ny stresspille, men da bestyrelsesformanden er mentalt skidtmads, hænger det nu i en tynd tråd.
Lykke [05]: Fluen (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde er ved at få et føl af tilnærmelserne fra nabopsykiateren. Hvor kan det mon bære hen?
Lykke [06]: Geden (tvs) (2011)En aseksuel karrierekvinde frygter mænd, mens en gnaven gammel direktør genfinder sin ungdoms musikalitet.
Lykke [07]: Edderkoppen (tvs) (2011)Karrieredrømme og søvnløshed er en dårlig cocktail. Måske skyldes søvnløsheden, at Lykke Leth ignorerer mænd.
Lykke [08]: Ræven (tvs) (2011)Et medicinalfirma sponsorerer en skovtur for et plejehjem. Lykke Leth møder her sin plageånds gamle far.
Lykke [09]: Katten (tvs) (2011)Lykkes våde drømme om nabopsykiateren fortsætter, mens hendes tvillingebror får en gennembrud i sit kærlighedsliv.
Lykke [10]: Hesten (tvs) (2011)Lykke bliver fyret - og genansat. Samtidig er der ved at gå hul på hendes stramtantede sexfornægtelse.
Lykke [11]: Sommerfuglen (tvs) (2012)Den eksistentielt forvirrede karrierekvinde Lykke mødes mod sin vilje med sine hysteriske forældre. Brormand er nybagt lykkelig far.
Lykke [12]: Rotten (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke rykker tættere og tættere på en romantisk affære, mens hendes bror scorer lykken med kæreste og krøltop. Sådan da.
Lykke [13]: Anden (tvs) (2012)Frustrerede Lykke får røven på komedie, da hendes fingerede kæreste Boris vil mere end mundkysse, mens naboens jalousi sættes i perspektiv.
Lykke [14]: Hvepsen (tvs) (2012)Lykke er tæt på endelig at få sit livs første kæreste, men karrieren vejer i sidste ende alligevel tungere.
Lykke [15]: Bisonoksen (tvs) (2012)En kærlighedsromance rykker nærmere for den selvvalgt frigide Lykke, men det bliver muligvis på bekostning af hendes kontrolmani.
Lykke [16]: Hamsteren (tvs) (2012)Tingene spidser til i Lykkes medicinalvirksomhed, ligesom kærlighedsaffæren med naboen efterhånden er inden for rækkevidde.
Lykke [17]: Duen (tvs) (2012)Karrierekvinden Lykke finder endelig lykken, men der er endnu mange løse tråde, der skal samles i hendes liv.
Lykke [18]: Manden (tvs) (2012)Lykke får endelig sit følelsesmæssige gennembrud, men vejen mod at acceptere det nye liv er lang og bumpet.
Lykkevej (2003)En midaldrende kvinde må flytte fra sin tilværelse som rigkvinde, da hendes mand falder for en ung kvinde. Den nye tilværelse bliver svær men også spændende.
Lyntoget (1951)En undsluppet fange kobler sig på en ung kvinde i lyntoget fra København til Århus. Men kun for at kunne fuske sig til en falsk identitet.
Lysvågen (2010)En dreng med krig på hjernen ser i stigende grad krigssyner i det virkelige liv.
Magi i luften (2011)Fire teenagere farer forvirrede rundt i et farvestrålende København, på jagt efter kærlighed, venskab og identitet.
Majoren (tv) (1998)Efter en hård tid i Bosnien vender en major og hans FN-soldater hjem til Danmark. Men traumerne er for store, og det slår klik for en ung mand.
Majorens oppasser (1964)Landets forsvarsminister fjoller sig ind i militæret som soldat, og her skal han hurtigt få væltet nogle kolleger og scoret en blondine.
Mallorcas søde liv (1965)En gruppe danskere oplever varmen og de lokale goder på en charterrejse til Mallorca.
Man sku være noget ved musikken (1972)En gruppe eksistenser samles på et værtshus og oplever op- og nedture sammen.
Man Who Saved the World, The (2015)Under Den kolde Krig traf en russisk militærmand en meget vigtig beslutning, der reddede kloden fra en nærved total katastrofe.
mand kommer hjem, En (2007)En kendt operasanger vender hjem til sin fødeby uden at vide, at han har en voksen søn, der vil bekende kulør.
Manden bag døren (2003)En ung mand lever et tilsyneladende almindeligt liv med fast arbejde og kæreste. Men hans senile gamle far får galskaben frem i ham.
Manden der ville være skyldig (1990)I en steril og uhyggelig fremtid bliver en forfatter taget ved næsen med stor personlig krise til følge.
Manden på Svanegaarden (1972)En lokal hæler piner og plager alle, herunder den økonomisk trængte lokale gårdejer, der føler sig presset ud, hvor han ikke kan bunde.
Mani (1947)En rig ældre ungkarl, der igennem hele sit liv er blevet kaldt for "fede", har skjulte indre dæmoner, det skal vise sig at være yderst farlige.
Marie Krøyer (2012)Hustruens til den kendte skagensmaler, P.S. Krøyer, må stå model til meget med en sindssyg mand og behov for kærlighed.
Martha (1967)En flok mageligt anlagte søfolk ombord på den rustne skude "Martha" bliver nødt til at hanke op i sig selv, da skibsrederen skal sejle med et par dage.
Matador (tvs) (1978-1982)Et landsbysamfund og dets beboere før, under og efter anden verdenskrig.
Max (2000)En frustreret kvinde tager alle midler i brug, da hun efter en tur i fængsel gerne vil genforenes med sin far.
Max Pinlig (2008)En stor dreng på vej i puberteten synes, at hans mor er frygtelig pinlig - oveni at han selv kæmper med venskaber og kærlighed.
Max Pinlig 2 - Sidste skrig (2011)En teenager drager meget mod sin vilje med sin pinlige mor på højskoleophold i Jylland, men bliver her alligevel klogere på tilværelsen.
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor (2012)En pubertetsknægt drømmer om Roskildefestivalen men må trækkes med sin irriterende pinlige mor, der insisterer på at tage med.
Medea (tv) (1988)Medea har ofret alt for sin mand. Nu har han forladt hende for at gifte sig med korintiske kong Kreons unge datter. Medea vil have hævn.
Melancholia (2011)Jorden er i højrisiko for at gå under, da en fremmed planet kommer uhyggeligt tæt på. Vi oplever den dramatiske tid gennem to søstre.
Menneskedyret (1995)Påvirket af de voksnes problemer konfronteres en dreng med dyriske sider af sig selv.
Mennesker bliver spist (2015)En ældre mand oplever alvorlige hukommelsestab og havner mod sin vilje i Polen, før han bliver genforenet med sin familie.
Mercy Mercy - adoptionens pris (2012)Et barnløst dansk par adopterer en etiopisk pige, men hun har meget svært ved at knytte sig til dem.
Midt i en jazztid (1969)En ung mand prøver to typer kvinder af og finder sig usikker hos begge.
Midt om natten (1984)Et par sorgløse venner danner minifristaden "Haveje" men overfaldes af rockere og borgerlige politikere.
Mifunes sidste sang (1999)En trendy ung mand er nødt til at drage til Lolland, da hans far dør, men det skyldes mest hans aleneladte retardere bror.
Mig og Charly (1978)I et tomrum mellem skole og uddannelse møder en pæn dreng sin rebelske modsætning.
Mig og min lillebror (1967)Et par bondske brødre tager til København for at protestere over truende salg af deres gård.
Mig og min lillebror og Bølle (1969)Hunden Bølle, der er fodboldekspert, tipper 12’ere til alle på Bomø, og efterhånden når sagen i Folketinget.
Mig og min lillebror og storsmuglerne (1968)To skøre brødre fisker enorme mængder sprut og smøger op af havet og får røde ører, da det viser sig at være smuglergods.
Mimi og madammerne (1998)En række par har rod i forholdet på kryds og tværs, men hverken kvinder eller mænd kan redde trådene ud.
Min bedste fjende (2010)To drenge i samme klasse bliver mobbet på det groveste. Da de planlægger en udspekuleret hævn, bliver det starten på et magtspil, der kører helt af sporet.
Min far er bokser (2005)En 10-årig dreng er dybt frustreret over, at han ikke har fået en gave af sin fraværende far, så han vælger at opsøge ham selv.
Min farmors hus (1984)En lille dreng har mistet sin mor og bor nu hos sin farmor og husholdersken.
Min fynske barndom (1994)Den store danske komponist Carl Nielsens liv og levned i billeder og musik.
Min søsters børn (2001)Onkel skal passe sin søsters børn, og det bliver en ordentlig opgave. Men et er sikkert: Det bliver også festligt.
Min søsters børn, når de er værst (1971)Min søsters børn rejser hjemmefra, fordi misforståelser har skabt splid i hjemmet.
Mirakel (2000)Da en skoledreng pludselig udstyres med en magisk ønskefinger, begynder livet at falde i hak.
Miraklet i Valby (1989)En radioentusiastisk knægt, hans campingvogn og venner havner i middelalderen.
Monas verden (2001)En grå kontorpige møder en øm bankrøver og får sat tilværelsen i et helt nyt lys.
Monastery: Mr. Vig and the Nun, The (2006)En 80-årig teolog realiserer sin gamle drøm om at åbne et kloster i sit gamle slot i provinsen.
Mor skal giftes (1958)På et skønt beliggende gods modtager gamle fru Inger sine to døtre med mænd og benytter lejligheden til at få bryggeren gift.
Mord i mørket (1986)En lidt for nysgerrig journalist er opsat på at opklare mordet på sin bedste ven, og det bliver en farlig mission.
Mordets melodi (1944)En kabaretsangerinde mistænkes for tredobbelt kvindemord, som hun muligvis er hypnotiseret til at begå. Men der stikker noget under.
Mosekongen (1950)Godsejer Munk vil nødig af med sin dejlige mose til sommerhusbebyggelse.
Mænd & høns (2015)To brødre med hareskår erfarer, at de har en håndfuld halvbrødre langt ude på en lille ø, og da de mødes, er det ikke ligefrem de familiære bånd der dyrkes.
Mødrehjælpen (1942)Unge Erna er frustreret gravid og kontakter Mødrehjælpen, der nok skal sørge for at hjælpe hende til den rette beslutning.
Mørke (2005)En psykisk belastet Politiken-journalist gifter sin handicappede søster væk til en enfoldig tyksak. Men da søsteren på bryllupsnatten begår selvmord, forfølger journalisten hendes mand, som han tror er morder.
Møv og Funder (1991)Efter ballade i nattelivet søger en stor knægt tilflugt i kælderen hos en noget yngre dreng. De to opbygger et varmt venskab.
Måske ku´ vi (1976)En teenager bliver voksen på en weekend, da han og en jævnaldrende pige tages som gidsler af en gruppe amatøriske bankrøvere.
Naboerne (1966)Nabostridigheder kan udvikle sig til en sand krig, hvis man er tilstrækkelig stædig.
Nat-Ekspressen (P. 903) (1942)En mand køres ihjel af nattoget, og en kriminalbetjent sættes på sagen. Der er tale om et mord, men opklaringsarbejdet bliver tåget.
Nattens engel (1997)En ung kvinde erfarer, at hun er i familie med en vampyr, og så er helvede løs.
Nattevagten (1994)Det der skulle være et fredeligt fritidsjob som nattevagt på et sygehus udvikler sig til et mareridt for en ung mand.
Nemesis (2010)For tre drenge bliver en grov mobning af en klassekammerat skæbnesvanger, da det hele tager overhånd.
Nikolaj og Julie (tvs) (2002-2003)Livet og stort set alle dets facetter i moderne indpakning for hele familien.
Nissebanden i Grønland (tvs) (1989)Julen er i fare, fordi julemanden mangler sine ønskesten, og nissebanden kommer derfor på overarbejde i Grønland.
Nitten røde roser (1974)En ung ingeniør hævner systematisk sin kærestes tragiske død i en bilulykke.
Nocturne (1980)En ung kvinde vandrer hvileløst rundt i sin lejlighed om natten. Hun bliver syg af dagslyset men skal rejse om morgenen.
Nordhavets Mænd (1939)Efter et skibsforlis i Nordhavet kæmper to overlevende mænd sig over den grønlandske is og bliver undervejs alvorligt uvenner.
Nordkraft (2005)Stofmisbrugere og kriminelle i Aalborg kæmper dagligdagens hårde kamp.
Nordvest (2013)To unge brødre fristes af lettjente penge i det kriminelle miljø, men snart kører affærerne helt af sporet.
Nu (2002)En ung mand er netop blevet gift, men han kan ikke finde ud af det dér med kærligheden. Da han møder en anden mand, sker der ting og sager.
Nu er solen død (2015)En kvinde er netop startet i sit nye job som rengøringsassistent, da et tordenvejr skræmmer livet af hende og får tankerne til at løbe løbsk.
Nu stiger den (1966)En ambitiøs opfinder er fast besluttet på at få luft under vingerne.
Nye scener fra Amerika (2002)En rundrejse på kryds og tværs af USA med hovedvægt på New York giver et indtryk af landets kultur anno 2002.
Nymphomaniac (2013)En sexafhængig kvinde vil gå meget langt for at opnå tilfredsstillelse og er snart kørt så langt ud, at besættelsen bliver farlig for hende.
Nynne (2005)Nynne har knas i kærlighedslivet, og alle mænd synes at være nitter. Men i kulissen lurer alle tiders blivende løsning.
Nyt legetøj (1977)En kvinde kommer i forbindelse med sin ekskæreste, kun for at blive del af en uoverskuelig sag med bagmænd, korruption og mistro.
Næsbygaards arving (1965)På Næsbygård truer grumme bagmænd med at gøre gårdens arving ondt, men heldigvis klokker de i det.
Nøddebo Præstegård (1974)Tre brødre inviteres til Nøddebo præstegård for at holde rigtig jul, og her begynder ivrige kæresterier.
Nøddebo Præstegaard (1934)Hele familien finder vej til Nøddebo præstegård, da julehøjtiden står for døren.
Nøgle hus spejl (2015)En tilsyneladende åndsfrisk ældre kvinde er flyttet på plejehjem med sin mand, der har haft flere hjerneblødninger. Men langsomt vågner hun op til den glemte virkelighed, at hendes demens er i hurtig udvikling.
nøgne træer, De (1991)En sabotør under anden verdenskrig indleder et lidenskabeligt forhold med en kvinde, der er gift med sabotagegruppens leder. Det afstedkommer skyldfølelse.
Naalen (1951)En kriminel fabrikant smugler tørinsulin i sin fritid og skyr ingen midler for at score kassen på andres bekostning.
Når engle elsker (1985)To unge engle sendes til jorden for at finde et dumt svin, de kan banke fornuft ind i. Men arbejdsgangen besværliggøres af et dødsfald.
Når mor kommer hjem (1998)Da tre børns mor kommer i fængsel, må børnene klare sig selv og samtidig være omhyggelige med, at myndighederne ikke opdager det.
Odds 777 (1932)En køkkenjomfru vinder i væddeløbet og vil lege rig for en dag. Så hun udgiver sig for at være konsulinde.
Offscreen (2006)En ung mand ender i det rene vanvid, da han forsøger at redde sit ægteskab gennem en altomfattende filmoptagelse.
Ogginoggen (1997)To piger kæmper om den samme kæreste, selvom de synes, det dér med drenge er ulækkert.
Okay (2002)En lille københavnsk familie får vendt op og ned på tilværelsen, da den døende morfar kommer hjem for at bo.
Oldboys (2009)Målmanden på et oldboys-fodboldhold bliver glemt af de andre et sted i Sverige og tager resten af turen nordpå sammen med en ung bankrøver.
Olsen Banden junior (2001)Den populære danske bande som halvstore knægte. Egon udtænker en genial plan, der er lige ved at lykkes.
Olsen-banden (1968)En gruppe vidt forskellige forstadsborgere finder sammen om én fælles interesse: Den forhåbentlig pengeindbringende kriminalitet.
Olsen-banden deruda´ (1977)Yvonnes selvsikre nevø kommer på tværs i Olsen-Bandens planlægninger, og det er ved at gå Egon alvorligt på nerverne.
Olsen-banden går amok (1973)Olsen-Banden må tage Bennys bror til hjælp, da planen ikke går som smurt, så der må sprængstof til.
Olsen-banden går i krig (1978)Olsen-Banden havner på rådhusuret i København, men Egons plan indeholder vel et smuthul?
Olsen-banden i Jylland (1971)En forbryderbande tager til Jylland i jagten på en forsvunden skat. 'De dumme bonderøve' skulle være nemme at narre.
Olsen-banden over alle bjerge (1981)Banden drager til Paris i hælene på direktør Bang-Johansen, der har millioner med i sin røde kuffert.
Olsen-banden overgiver sig aldrig (1979)En rullende tank fra militæret er et vigtigt led i Egons plan om skummelt opkøb af aktier i Magasin Du Nord.
Olsen-banden på spanden (1969)Efter et mislykket forsøg på at udføre lovlydigt arbejde starter Olsen-Banden endnu engang arbejdet med en genial plan.
Olsen-banden på sporet (1975)Forbrydertrioen tager De Danske Statsbaner til hjælp som et led i Egons finurlige og nøje tilrettelagte plan. OLSEN-BANDEN PÅ SPORET (7) er endnu
Olsen-banden ser rødt (1976)Olsen-Banden har fundet partituret til Elverhøj-Ouverturen frem, da de bryder gennem Det Kongelige Teaters vægge.
Olsen-bandens flugt over plankeværket (1981)Egon gør det klart, at han aldrig mere vil i fængsel igen. Den nye fængselsdirektør ønsker ham nemlig tvangsanbragt på en psykiatrisk anstalt.
Olsen-bandens sidste bedrifter (1974)En skudsikker plan skal indbringe Olsen-Banden et par procenter af nogle juvelers værdi, men Egon vil mere endnu.
Olsen-bandens sidste stik (1998)De gamle og mere eller mindre forfaldne bandemedlemmer samles en sidste gang om kriminaliteten.
Olsen-bandens store kup (1972)Olsen-Banden får konkurrence fra en forbryderduo, der hele tiden generer og udfordrer.
Om natten (2007)Tre unge kvinder i selvransagelse og søgen efter mening med livet kæmper med samme skæbne på et hospital.
Omfavn mig måne (2002)En tyrkisk dreng oplever mange tragedier i sin familie i en støvet tyrkisk landsby.
Ondt blod (1996)En lille gruppe fanger er på udflugt på en lille svensk ø, men et lille skænderi udvikler sig snart meget ubehageligt.
One Day (2007)Stemmerne fra henholdsvis en afrikansk prostitueret i Danmark og hendes kunder kædes sammen til et stemningsbillede.
Onkel Joakims hemmelighed (1967)Da en elsket værtshusejer dør testamenteres værtshusdriften til en niece, der ikke har kendt sin onkel.
Only Way, The (1970)En gruppe ærlige mænd hjælper i 1943 danske jøder til Sverige under tyskernes besættelse.
Opbrud (2005)En legetøjsdirektør vælger at tilbringe sin fødselsdag alene i Paris. Hjemme i Danmark går hans kone i panik.
Operation Cobra (1995)En knægt og hans familie tages som gidsler af en gruppe udenlandske terrorister.
Opus I (1949)Streger ridset direkte i negativerne former forskellige abstrakte streger og figurer.
Orchidégartneren (1977)En ung og psykisk ustabil billedkunstner er fascineret af kvinder. Men han kæmper allermest med sine egne indre dæmoner og den selvvalgte lidelse.
Ordet (1955)På en vestjysk gård oplever en familie hvad stærk tro kan føre med sig.
Otte Akkorder (1944)En grammofonplade med Chopins vals i cis-mol skifter hænder og bliver bindeled mellem en række københavnske skæbner.
Otto er et næsehorn (1983)To drenge finder en trylleblyant og tegner et næsehorn, der bliver levende.
Over kanten (2012)Et nyforelsket par har købt drømmegården på Møn men opdager snart, at huset er nedrivingsmodent, og at alle mennesker omkring dem er sære.
Oviri (1986)Kunstmaleren Paul Gaguins år i Paris med skiftende kvinder og humør.
Pan (1995)En enspænder i en fjeldhytte forelsker sig i en pige men bliver mærkelig og afvisende.
Panik i familien (1945)To direktører for en dameundertøjsforretning møder to vagabonder op, der ligner dem på en prik, og så opstår der almindelig forvirring.
parallelle lig, Det (1982)Da en snusket krematoriearbejder opdager et ekstra lig i en kiste øjner han en chance for at blive rig.
Parterapi (2010)Et ægtepar har købt et råddent hus, men da en parterapeut lejer underetagen, viser det sig snart, at parforholdet er endnu mere råddent.
Pas på svinget i Solby (1940)En ung snobbet rigmandskvinde kører ved et uheld ind i præstegårdshaven, hvor hun må hvile et par dage.
Passer passer piger (1965)Vicevært Alf Thomsen træder til og tilbyder husly til en gruppe unge skønhedsprinsesser, hvilket skaber kaos i opgangen.
Paw (1959)En forældreløs vestindisk dreng finder tryghed hos en ældre outsider, men idyllen ødelægges hurtigt.
Pelle Erobreren (1987)En svensk dreng og hans gamle far får arbejde på en bornholmsk gård, men der er uendelig lang vej til lykke.
Per (1975)En københavnerrod vikles ind i en grim forbrydelse, da direktøren på fallittens rand beder ham om at hjælpe sig.
perfekte menneske, Det (1968)Et ungt par er tilsyneladende perfekte mennesker, men hvordan forholder det sig under overfladen?
Peter von Scholten (1987)I 1848 ulmer slaveoprøret på de vestindiske øer. Den danske generalguvernør vil frigive slaverne på trods af protester fra kongen og embedsmændene.
Pige med mobil (2005)En pige på vej mod teenageårene bruger sin mobiltelefon til at drøfte livets små og store spørgsmål i en hverdag som skilsmissebarn.
pige med pep, En (1940)En frisk og ambitiøs journalistspire tager egne sprælske metoder i brug for at få sit gennembrud.
Pigen med de grønne øjne (1995)En journalist tænker tilbage til sin første kærlighed midt under månelandingen.
Pigen med fletningen (2005)8-årige Karla taler nysgerrigt med en række kyndige voksne om København og bliver klogere på byens bygninger og historie.
Pigen og drømmeslottet (1974)En romantisk ung kvinde forelsker sig i et lille slot og dets ejer, men det kan blive svært at gøre drømme til virkelighed, når spekulanter sætter en kæp i hjulet.
Pigen og greven (1966)En mand bliver ved et tilfælde butler på et gods og skal snart få ændret tingenes tilstand.
Pigen og millionæren (1965)Da en direktør mister hukommelsen skal han sættes ind i sit liv af sin butler. Men misforståelser kan ikke undgås.
Pigen og pressefotografen (1963)To ansatte på billedbladet "Tit & Lyt" vil fotografere en yndig kvinde, men det er andre forhold, der gør sig gældende.
Pigen og vandpytten (1958)Et spirende teatertalent får sit livs chance af direktøren, da der muligvis er mange penge på vej fra rette investor.
Piger i trøjen (1975)En gruppe kække piger fjoller rundt i militæret og flirter med de maskuline jægergrønne fyre.
Piger i trøjen 2 (1976)Pigerne er atter kække rekrutter, der sagtens kan hamle op med mændene og de råbende sergenter.
Pizza King (1999)To kriminelle indvadrervenner vil i hver sin retning og ender i vanskeligheder.
Player (2013)En seriøs advokat mister 10 mio. i Sydfrankrig og fristes af sin gamle kostskoleven til at deltage i alle tiders pokerspil.
Poeten og lillemor (1959)En ambitiøs digter og hans hjemmegående frue køber et lille landsted på trods af protester og en middelmådig økonomi.
pokkers unger, De (1947)I en københavnsk baggård huserer en gruppe unger, der holdes i kort snor af en olm vicevært.
Polle Fiction (2002)Bøvede Polle fra Snave er lige ved at blive lokket i ægteskabets lænker, da den lokale sexkilling øjner chancen for at tømme hans pengepung.
Portland (1996)To kriminelle brødre holder sig barske ved at omsætte beroligende piller for en hårdnakket bagmand.
Prag (2006)En dansk advokat og hans kone rejser til Prag for at hente liget af advokatens far hjem til Danmark. I Prag venter det helt store ægteskabelige krak.
Profetia (2009)En række skæbner i Københavns nordvestkvarter flettes sammen, mens en kvinde brænder sine kærlighedshistorier af.
Præriens skrappe drenge (1970)Dansktalende cowboys med amerikanske navne gennemlever sorrig og glæde i det vilde danskvesten.
Pusher (1996)En pusher i København kommer alvorligt i knibe, da han skylder over 200.000 kroner væk til en bagmand.
Pusher 3 - I'm the Angel of Death (2005)En aldrende pusher oplever stigende pres fra den yngre generation og kommer i en slem knibe, mens hans datter holder stor 25-års fødselsdagsfest.
Pusher II (2004)Eksfangen Tonny forsøger at vinde sin bagmandsfars hjerte, mens han kæmper for at skaffe penge, der kan betale hans gæld.
På Ama´r (2001)To rastløse eksistenser tørner sammen på Amager og vandrer øen tynd, mens de vender verdenssituationen.
På fremmed mark (2000)En ung frivillig i FNs fredsstyrke i Bosnien fascineres af sin befalende men kommer i svære vanskeligheder.
På tro og love (1955)En smart skattefidus får et ellers lykkeligt ægtepar til at lade sig skille. Men hvordan kommer det til at fungere?
Qivitoq (1956)En ung kvinde tager til Grønland for at overraske sin mand, kun for at blive skuffet og havne hos en mavesur udstedsbestyrer.
R (2009)En ung mand mærker på hårdeste vis fængselslivets hverdag på egen krop og sjæl, da han ankommer som ny til Horsens Statsfængsel.
Rapportpigen (1974)En liderlig mand forfølger en pige, der har fået taget fotos til pornobladet "Rapport".
Reconstruction (2003)En ung mand sættes på en hård prøve, da han opdager at alle hans nære benægter nogensinde at have set ham før.
Regel nr. 1 (2003)Et søskendepar forsøger at finde hinanden og kærligheden, men de to ting er svære at kombinere.
Rejsen på ophavet (2004)En mand fortæller i en halv times dokumentar om sin egen personlige interesse i at kende sit ophav.
Rekrut fra 64, En (1910)En ung officer går frygtløst i kamp for Danmark i 1864. En bondepige forelsker sig i ham og vil gøre alt for sin hjertenskær.
Rembrandt (2003)En gruppe amatørforbrydere "kommer til" at stjæle et uerstatteligt Rembrandt-maleri, og det får de svært ved at håndtere.
Rend mig i traditionerne (1979)En ung mand indlægges på psykiatrisk hospital, fordi hans oprør mod omverdenen er at gø af og bide folk.
Rene hjerter (2006)En ung mand indlagt på en psykiatrisk afdeling oplever verden gennem et gammelt dansk filmdrama. En dag vil han finde filmens skuespillerinde.
Renters rente (tvs) (1996)En træt natlæge drages mod sin vilje ind i en morderisk intrige - med fatale følger.
Reptilicus (1961)Man forstår ikke faren tidligt nok, da man nedfryser en hale fra en ukendt øgle i København. Snart har halen udviklet sig til et ildspyende monster...
Rich Kids (2007)En gruppe unge i Nordsjælland lever et forfærdeligt liv med masser af penge, hor, stoffer, svig og smerte. Det kan kun gå galt.
rige enke, Den (1962)En rig og bitter enke støder sine to døtre fra sig men kan med lidt held bløde op, så familien atter kan samles og gå hånd i hånd.
Riget (tvs) (1994)På Rigshospitalets i København har en indlagt kvinde fået kontakt med nogle ånder.
Riget II (tvs) (1997)Der sker helt uforklarlige og meget mystiske ting på Rigshospitalet i København.
rigtigt menneske, Et (2001)Bag muren bor en lille piges "storebror", og da han kommer ud i det virkelige liv, opstår der store problemer.
Rosenborg (2007)Den store konge fik bygget et stort hus i Kongens Have. Huset voksede i takt med kongens land- og familievindinger.
Roser og persille (tvs) (1994)Tilværelsen bliver ikke naturligvis lettere, når man finder sit livs kærlighed.
Royal Blues (1997)Belinda Hansen vil for hver en pris have fat i kronprinsen, så han kan benåde hendes kæreste, der sidder i fængsel.
Rued Langgaard (1989)Det særegne musikalske geni, Rued Langgaard, var en forvist og udstødt ener, hvis person forhindrede musikken i at nå det brede publikum.
røde enge, De (1945)Under anden verdenskrig saboterer en gruppe danske frihedskæmpere den tyske værnemagt.
røde heste, De (1968)En nyuddannet landmand med kærestesorger overtager en gård i krise og forelsker sig i gårdens arving.
røde heste, De (1950)Med hjælp fra en flink travhest redder en frisk mand en gård fra at blive overtaget af en dyremishandler.
Salvation, The (2014)En familiefar i Det vilde Vesten kommer på hævntogt, da hans kone og barn brutalt myrdes.
Sandheden om mænd (2010)En frustreret 34-årig mand erfarer, at han er kørt fast i sit parforhold og liv. Han slår op og prøver kræfter med en friere tilværelse - ikke uden problemer.
Sangen (2009)En dreng oplever, at hans forældre ikke længere elsker hinanden og vil gerne have sin far til at skrive en ny kærlighedssang til moderen.
Se min kjole (2009)Fire unge kvindelige misbrugere stikker af fra et institutionelt ferieophold og lærer på farten hinanden bedre at kende - på godt og ondt.
Se til venstre, der er en svensker (2003)En kommende brud kontaktes af sin søsters ekskæreste. Søsteren er indlagt på den lukkede afdeling med udvidede kærestesorger.
Sekten (1997)En sekt har grebet godt fat i en kvinde, der må grueligt mange lidelser igennem.
Selvmordsskolen (1964)En mand ønsker indædt at begå selvmord og henvender sig på en selvmordsklinik. Men beslutningen bliver forhindret af mange omstændigheder.
Send mere slik (2001)To forkælede storbypiger kommer på ferieophold hos nogle fjerne slægtninge på landet - og bliver omvendt!
Ses (2008)En 14-årig pige mister sin tvillingebror i en ulykke og må igennem en vanskelig tid.
Seth (1999)En mystisk fremmed kommer til byen og sætter alle på en sej tålmodighedsprøve.
Sidste time (1995)I et biologilokale udsættes en gruppe elever for en massemorders raffinerede dræben.
Silkevejen (2004)En kvinde, der har mistet sin mand og selv ligger for døden gennemlever på dødslejet en række voldsomme syn.
Sjov i gaden (1969)En arrig narkobagmand har gemt noget narko i en bamse men narres gang på gang af intetanende amatører.
Skagerrak (2003)To unge kvinder rejser rundt for sjov, den ene dør, den anden bliver rugemor, og så går det hele i hårdknude.
skaldede frisør, Den (2012)En kræftsyg frisøse finder via datterens bryllup i Italien den ægte kærlighed, der ændrer hendes liv totalt.
skaldede spøgelse, Det (1992)En lille dreng oplever livets svære sider på en behagelig måde.
Skammerens datter (2015)En pige med særlige synske evner kommer på voldsomme opgaver i det godes kamp mod det onde.
Skat, det er din tur (1997)En selvcentreret mand sættes efter en ulykke på en opgave af to skytsengle. I den forbindelse bliver kønsrollerne byttet om.
Skibet er ladet med (1960)En gruppe samfundstrætte danskere slår sig ned på en gammel båd uden for tremilegrænsen og opretter en protestradio.
Skipper & Co. (1974)En dreng, en pensioneret skipper og to unge estiske mennesker på flugt mødes på en øde ø.
Skovridergaarden (1957)To unge mænd elsker den samme pige, men får brug for hinanden.
Skyggen (1998)I en korrupt computerverden kommer en webmaster i livsfare, hvilket han mærker på egen krop i det virkelige liv.
Skyggen af Emma (1988)En lille pige kidnapper sig selv i et desperat råb efter opmærksomhed og møder en forhutlet kloakarbejder.
Skyggen i Sara (2005)En pige føler ikke, at hun får sin mors fulde opmærksomhed, så hun beslutter at gøre oprør.
Skyskraber (2011)I en lille hengemt landsby kæmper en 17-årig dreng for at løsrive sig fra sine forældres jerngreb, og han får hjælp fra en blind pige.
Skytten (1977)I indædt kamp mod planen om atomkraft i Danmark tyr en mand til barske metoder for at få sine krav igennem.
Skytten (2013)Forestående nationale olieboringer på Grønland får en selvtægtsterrorist op i det røde felt. En kvindelig journalist kommer på overarbejde.
Skønheden og udyret (1983)En far og hans teenagedatter skal tilbringe dagene mellem jul og nytår alene sammen. Faderen bliver så optaget af datteren og hendes kærester, at der nærmest bliver en besættelse.
Slap af, Frede (1966)To hemmelige agenter mødes igen og kommer op imod store bagmænd.
Slip hestene løs (2000)En vinduespudser med en broget omgangskreds forelsker sig i en uligevægtig ung kvinde, hvis søn sultent søger en faderfigur.
Slottet (1964)En ung kvinde overtager et slot efter sin afdøde far og må huske at have hjertet med, når hun kæmper for slottets økonomi.
Slægten (1978)En baron gifter sig med den forkerte kvinde og undergraves af misundelse og hævnbegær.
Slå først, Frede (1965)En rejsende i spøg og skæmt lynches til at agere hemmelig agent.
Smukke mennesker (2010)En lille håndfuld ensomme danskere fletter skæbner på kryds og tværs af ønsker om omsorg og sex.
Små skred (2003)En 12-årig pige drager afsted på kedsomhedstogt på sine rulleskøjter og møder en mand, der er meget interesseret i hende.
Små ulykker (2002)En lille broget familie rammes af en tragedie og må forsøge at få brikkerne til at falde på plads.
Soldaten og Jenny (1947)En stille soldat falder pladask for den usikre ekspeditrice Jenny, der viser sig at have svære problemer, som kærligheden alene måske ikke kan løse.
Soldaterkammerater (1958)En gruppe "unge" mænd skal aftjene deres værnepligt, og det bliver en festlig oplevelse.
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste (1968)Halvgamle menige tramper af sted under oversergent Vældegaards humørsvingende kommandoer.
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre (1961)Kammeraterne genindkaldes på efterårsmanøvre, hvor de marcherer og møder nogle smukke kvinder.
Soldaterkammerater på sjov (1962)Kammeraterne fra kasernen bliver forvekslet med nogle andre soldater og kommer ud for lidt af hvert.
Soldaterkammerater på vagt (1960)En gruppe sammentømrede menige marcherer og tager derefter på mission til Ghaza.
Soldaterkammerater rykker ud (1959)Soldaterkammeraterne på en kasserne skal på en livagtig mission med tanks og masser af bum-bum.
Solen er så rød (1997)En knægt og hans mor kører af sted i et forsøg på at finde sig selv og hinanden.
Som du vil ha´ mig (1943)En mand finder sin kone for kedelig og beder en læge om at give hende hormoner. Men det har konen gennemskuet og tager en udspekuleret hævn.
Sommer [1. sæson] (tvs) (2008)Da den aldrende praktiserende læge Christian Sommer falder om på sin runde fødselsdag, tvinges hans lægesønner til midlertidigt at overtage praksis. Det bliver begyndelsen til en lang række skræmmende opdagelser.
Sommer [2. sæson] (tvs) (2008)Livets op- og nedture i Frederiksværk med udgangspunkt i lægefamilien Sommer, hvor faderen Christian har fremskreden Alzheimers.
Sommer i Tyrol (1964)I de sommerglade alper udspiller der sig en farce i kærlighed, konkurrence og knæbukser.
Sommeren ´92 (2015)Det danske fodboldlandshold kvalificerede sig til EM-slutrunden i 1992 på et afbud og vandt stik imod alle odds turneringen.
Sommerglæder (1940)Et lille hyggeligt sommerpensionat uden penge bliver pludselig overrendt af talrige ivrige beboere.
Sorg og glæde (2013)En ung mand oplever sit livs største mareridt, da hans kone i et psykotisk anfald dræber deres fælles 9 måneder gamle datter.
Sort hjerte (1995)Teenageren Tobias forelsker sig i Stine, der dog i kraft af sin maniodepressivitet viser sig at være en meget voldsom mental udfordring.
Sort høst (1993)En godsejer og far til fire voksne døtre driver gæk med konen ved at pleje en meget løs omgang med unge kvinder.
Sorte kugler (2009)En hysterisk stresset og selvoptaget ejendomsmægler er tæt på at dø i en trafikulykke men får chancen på en slags mellemstation til døden for at vende tilbage til livet.
sorte Madonna, Den (2007)En uheldig kunsttyv må sende en kostbart ikon til sin datter. Med lidt held går hun med til at mødes med faderen i Polen, hvor han tilbageholdes af bagmænd.
Sover Dolly på ryggen? (2012)En nygravid kvinde opsøger den mand, hun tror er den anonyme sæddonor. Det er ikke nogen helt almindelig mand, men det forhindrer vel ikke en forelskelse.
Soyas tagsten (1966)En ualmindeligt vrissen adjunkt får en tagsten i hovedet og ændrer fuldstændig karakter til det fuldendt lykkelige - men også liderlige.
Spies & Glistrup (2013)En rejsekonge og en sagfører med storhedsvanvid finder sammen om alle tiders store skattefidus, der dog skal vise sig at være ulovlig.
Springflod (1990)Efter at være groet fast i kriminaliteten på Nørrebro anbringes en dreng hos en plejefamilie. Her forelsker han sig i datteren.
Sprængfarlig bombe (2006)En ansat på en genbrugsstation får et føl på tværs, da han taber penge på en tåbelig meningsløs film. Nu vil han have sine penge tilbage fra instruktøren.
Spøgelsestoget (1976)En broget flok passagerer strander på en lille togstation, efter at håndbremsen er blevet trukket. Nu hedder det sig, at det spøger på stationen.
Steppeulve (2004)Jakob kommer tidligere ud fra fængsel end ventet, og det skaber ubehagelige overraskelser.
stille død, En (1997)En enlig og meget stilfærdig mand stifter bekendtskab med en forslået kvinde og får vendt op og ned på sit liv.
Stille hjerte (2014)En dysfunktionel familie samles, da den ALS-syge mor har besluttet at tage sit eget liv med piller, inden sygdommen udvikler sig.
store badedag, Den (1991)En lykkelig 7-årig dreng i 1930'ernes København ændrer efter en familieudflugt pludselig syn på sin far.
store flip, Det (1997)Det pinlige i halvfjerdserkollektiv-livsstilen set gennem en teenagerdrengs lange hår.
store gavtyv, Den (1956)En netop løsladt lomme- og klatretyv præsenteres for en kriminalforfatters manuskript og inspireres til at udføre teorien i praksis.
store løb, Det (1952)En hjemvendt arving til et fynsk gods er tæt på at blive franarret sit arvegods af udspekulerede og samvittighedsløse lokale.
Storm (2009)En dreng bor alene med sin far i en lejlighed. Da drengen ser en hund blive mishandlet, tager han dem med hjem, men kan han beholde den?
Strømer (1976)En psykisk ustabil betjent roder sig ind i en gammel sag med ubehagelige følger.
Styrmand Karlsen (1958)En aldrende kaptajn og hans brogede besætning sætter kurs mod en sydhavsø for at finde rigdom.
største helte, De (1997)En mand flygter fra en fangetransport og tager sin nyfundne datter og en mærkelig ven med sig til det nordlige Sverige.
Støv for alle pengene (1963)En gruppe københavnske naboer køber en gård for at blive selvforsynende men oplever, at det vist ikke kun er idyllisk.
Støv på hjernen (1961)En hel stribe hverdagsdanskere i et moderne boligkompleks kæmper kønnenes hverdagskamp.
Støvsugerbanden (1963)Fire pensionister har fundet alle tiders fidus, som ingen kan gennemskue. Ved hjælp af støvsugere med forskellig sugeevne begår de små og store kup i ly af natten.
Submarino (2010)To barndomstraumatiserede brødre fortsætter ad slingrekursen som voksne i København.
Sult (1966)En udhungret forfatter vandrer rundt i vinterkolde Kristiania/Oslo i 1890, hvor sulten og fattigdommen driver ham til vanvid.
Superbror (2009)En dreng og hans enlige mor er godt trætte af brormands autisme. Pludselig en dag får de mulighed for at opleve ham normal takket være et spil fra det ydre rum.
Superclásico (2011)Konen er rejst til Buenos Aires for at gifte sig med en fodboldstjerne. Manden og teenagesønnen rejser efter, og det store drama kan begynde.
Supervoksen (2006)Tre teenagepiger opfinder en leg, hvor de skal gøre aparte ting for at bestå. Ting der har at gøre med sex.
Surferne kommer (1998)I en nordjysk flække går hverdagen sin begivenhedsløse gang for de lokale unge, indtil en dag en gruppe tyske surfere kommer til byen.
Suzanne og Leonard (1984)En rod og en overklassepige drøner af sted på flugt fra alt og alle.
Svans (2016)En ung bøsse er så bange for at springe ud blandt gutterne, at han ikke længere kan styre sin egen indre homofobi.
Svend (2011)Politikeren Svend Auken var en arbejdshest, også i den seneste tid hvor han kæmpede mod en fremskreden kræftsygdom.
Swinger (2016)En række skæbner midaldrende skæbner mødes af og til på en swingerklub i idylliske omgivelser. Men frisindet har også en bagside.
Sømænd og svigermødre (1962)En sømand skal giftes med en rigmandsdatter men distraheres af en skrækkelig svigermor.
Søndagen og Benny (tv) (1974)En knægt passer ikke ind i familien. Er der noget galt med ham eller hvad?!
Sønnen fra Vingården (1975)Erik Martin vender hjem til Danmark fra USA og gør krav på sin forkøbsret til familiens gård.
Søskende (1966)Tre søskende mødes ved faderens dødsleje. Det er første gang i mange år, at de ser hinanden, men hvad skal de sige?
Så himmelsk anderledes (2008)En 12-årig pige kæmper for at virke normal. Men det er vanskeligt med en lillebror, der er svært handicappet.
sång för Martin, En (2001)Et midaldrende par bliver gift og lever lykkeligt sammen, indtil han får konstateret alzheimers.
Ta´ hvad du vil ha´ (1947)Da bedstemoderen ligger for døden, kommer de værste tendenser op i familiens sorte får, og det får fatale konsekvenser.
Ta´ Pelle med (1952)Landmandsidyllen er tæt ved at blive brudt, da gårdejeren lægger sig med dårlig ryg. Heldigvis står folket sammen.
Tag til Rønneby Kro (1941)Tre prominente herrer fra København er ved at få frokosten galt i halsen, da de læser, at deres gamle kammerat er ved at skrive sine erindringer. Han må stoppes for enhver pris.
Talenttyven (2012)En opfindsom kvinde med begavelsen i orden får stjålet sit talent af sin smådumme kæreste via et avanceret apparat.
Tarok (2013)En jysk godsejer med stor familie vil helt uerfaren prøve kræfter med travsporten. Det bliver begyndelsen til noget stort.
Tarzan mama-mia (1989)11-årige Rikke får en hest efter at have mistet sin mor. Hesten bliver parkeret i lejligheden på Vesterbro.
Tavshed (2014)En ung mand har sin nye kæreste med på sommerferie, men idyl og kærlighed konfronteres med faderens alkoholisme.
Teatertosset (1944)En ung kvinde gør alt for at komme i teaterdirektørens søgelys. Vil han give hende den store chance?
Terkel i knibe (2004)En flok skoleelever og deres underlige lærere skal på lejrtur i en animeret verden.
Terror (1977)En gruppe unge mænds drengestreger går over gevind, og de jagtes indædt af kriminalpolitiet.
Testamentet (2012)Tre dysfunktionelle brødre står til at arve en større formue efter deres morfar, men det bliver ikke uden en bitterligt hård kamp.
This Is Me Walking (2004)En travl ejendomsmægler og skuespiller på Manhattan forsøger at finde fodfæste, efter at hans store kærlighed har forladt ham.
Tid til forandring (2004)En række skæve skæbner forsøger desperat at realisere sig selv eller i det mindste bare holde røven i vandskorpen.
Til døden os skiller (2007)I et parcelhusparforhold, hvor konen slår manden, vinder kærligheden alligevel hen ad vejen.
Til far (2011)En teenager fortæller ærligt om sine sorger og skuffelser ved at have en far, der er ved at ødelægge sig selv i sit alkoholmisbrug.
Tilbage til byen (1999)En pige er meget sur over at skulle flytte på landet, men da hun går mod København fortryder hun.
Tine (1964)En ung pige er splittet mellem sine to kærlighedsforhold.
Tjærehandleren (1971)En mand udgiver sig for at være tjærehandler men er i virkeligheden ude efter enlige kvinder, som han kan smigre sig ind på og frarøve værdier.
To verdener (2008)En 17-årig pige fra en Jehovas Vidner-familie forelsker sig i en ung mand udenfor troen og må vælge mellem kærligheden og familien.
Tobiasnætter (1941)Intrigerne stortrives, da forskellige par mødes på kryds og tværs af gamle og eksisterende forhold og sætter ny og gammel kærlighed i svingninger.
Tommy (2010)Portræt af hele Danmarks knapt så finkulturelle popkunstner, Tommy Seebach.
tossede paradis, Det (1962)En lille ø i Kattegat ønsker at løsrive sig fra Danmark, men så sendes indenrigsministeren til øen.
Tre engle og fem løver (1982)Tre knægte og deres fidusmageronkel er på jagt efter et ombyttet maleri.
tre måske fire, De (1939)Fire kontormænd sætter en ære i at hjælpe en nødstedt dame og rejser land og rige rundt som riddere på motorcykler.
Tre små piger (1966)Tre unge komtesser finder hver deres udkårne, men ikke alle falder i deres fars smag.
Tro, håb og kærlighed (1984)Drenge og piger i den svære pubertetsalder holdes nede af dominerende forældre.
Troells troldspejl (2008)Filminstruktøren Jan Troell har lavet film i nærmest en menneskealder. For første gang står han foran kameraet.
Trækfugle (2001)En kvindelig plejehjemsbeboer røver en bank og tager sine veninder med til Kreta.
Træneren (2009)En håndboldtræner for et drenge-håndboldhold forgriber sig seksuelt på holdets målmand.
Tusindfryd (tvs) (1998)En gruppe udviklingshæmmede fra en institution er ikke populære i beboelsesområdet.
Tæl til 100 (2004)Teenageren Thomas og hans mor er på flugt fra en voldelig far, men ingen af dem tør rigtig binde sig i nye bekendtskaber.
Tøsepiger (1996)To veninder står sammen gennem tykt og tyndt, selvom det kan være svært at holde humøret højt.
uanstændige, De (1983)Da en ung mand møder et løssluppent søskendepar, lærer han et og andet om livet udenfor fangenskabet hos forældrene.
ubetænksomme elsker, Den (1982)En ung læge med bøvl i privatlivet inddrages i en mystisk affære, hvor flere af hans patienter synes indblandet.
Ulvetid (1981)En dyrebogsforfatter og hans kone får en ulveinteresseret lejer, der viser sig at være mere ulv end menneske.
Under sandet (2015)Umiddelbart efter befrielsen i 1945 ankommer en række helt unge mænd til den jyske vestkyst, hvor de under tvang skal fjerne tyske landminer.
Undskyld jeg forstyrrer (2012)En ung kvinde kommer ved et tilfælde ind i teaterverdenen, hvor en gruppe forslåede og famlende kunstnere kæmper for og imod hinanden.
Ung leg (1956)Halvtredsernes ungdom konfronteres med deres konservative forældre, når de møder kærligheden.
Ung mand falder (2007)En gymnasiedreng oplever frit mentalt fald under eksamenslæsningen og må kæmpe hårdt for at bevare fornuften.
Unge Andersen (2005)Den ganske unge digterspire H.C. Andersen kommer i skole hos en tyrannisk rektor og lærer et og andet om livet.
Unge år: Erik Nietzsche sagaen del 1, De (2007)En ung mand på Den Danske Filmskole oplever det som endog særdeles vanskeligt at være oppe imod skolens ledelse, der ikke forstår hans indfaldsvinkler.
usynlige hær, Den (1945)Frihedskæmpere kæmper deres egen usynlige kamp under anden verdenskrigs besættelse i Danmark.
Vagabonderne på Bakkegaarden (1958)Den altid glade landevejsstryger Martin danner vagabondpar med Anders, og sammen finder de lykken på Bakkegaarden.
Valgaften (1998)En ivrig vælger kommer sent i tanker om valgdagen og må haste til urnerne. Men taxachaufførerne går ham på nerverne.
Valhalla (1987)To menneskebørn trækkes med på eventyr gennem den nordiske mytologi til gudernes højborg.
Valhalla Rising (2010)En stum kriger med overmenneskelig styrke holdes fanget af en høvding. Da han endelig slipper ud, starter en rejse ind i mørket hjerte.
Vanvittig forelsket (2009)En yderst talentfuld konservatoriestuderende pianist forelsker sig i en cellist men bliver så jaloux, at hans verden ramler totalt sammen.
Ved vejen (1988)En kærlighedsaffære, der aldrig kan realiseres udspiller sig i en lille jysk stationsby.
Ved verdens ende (2009)Da en skydegal dansker på den anden side af Jorden hævder at være 130 år gammel på grund af en særlig blomst, sendes en dansk psykiater af sted.
Vejrhanen (1952)Vejrhanen på kirkens tag giver lektor Nielsen søvnløse nætter, og han vil bringe sagen for rette instans.
Velsignelsen (2009)En ung kvinde føder sit første barn og oplever en svær fødselsdepression. Men hun bliver kun mødt af manglende forståelse og må søge hjælp.
Vi der blev tilbage (2008)En slags håbløshedens epidemi breder sig og får alle voksne til at forlade hverdagen, mens børnene bliver tilbage og må klare sig selv.
Vi er alle sammen tossede (1959)En stakkels mand kommer på psykiatrisk afdeling, da han hævder at have set en elefant på landevejen.
Vi som går stjernevejen (1956)Da en fortryllende sangfugl entrer det lokale teater, opstår der splid og forelskelser på samlebånd.
Viceværten (2012)En drikfældig og mavesur vicevært får en uventet gave forærende, da der pludselig ligger en tavs ung kvinde på gulvet i en tom lejlighed.
Vikaren (2007)Eleverne fra sjette klase får sig en grim overraskelse, da det viser sig, at deres nye vikar er et monster fra det ydre rum.
Vil du se min smukke navle? (1978)Under en lejrskole får 8.klasses-kærligheden lov at spire.
vilde hjerter, De (2008)En gruppe knallertentusiaster, der kommer hinanden ved i bar røv og gummisko, prutter i samlet flok mod Polen.
Vildspor (1998)En dødssyg drugdealer opsøger sin gamle kammerat i Island og konfronterer ham med en fortrængt fortid.
Villa paranoia (2004)En kyllingefarmejer kæmper med sin gamle umulige far. Da han skaffer en ny plejer, begynder der at ske ting og sager.
Villa, Volvo & Vicki (2005)En forjaget mand der lever sit liv efter en minicomputers ordrer kommer ud på dybt vand.
Vinterbørn (1978)En gravid kvinde indlægges med komplikationer og fascineres under sit ophold af hospitalsverdenen.
Violer er blå (1975)En trio af kvinder omgås mænd på hver deres måde, uden egentlig at tænke over de mulige følelsesmæssige konsekvenser.
Voksne mennesker (2005)En ung mand bliver husvild, hans ven vil være fodbolddommer og en rigtig dommer i juridisk betydning er tæt på et sammenbrud.
Vredens Dag (1943)En lokal kvinde sendes på bålet i 1600-tallet og skaber samvittighedsproblemer for præsten. Er hans unge kone selv en heks?
Værelse 304 (2011)Skæbner mødes og flettes på mærkelige måder ind i hinanden på et hotel i København.
Weight of Elephants, The (2013)En ensom og forsømt dreng kæmper for at få kærlighed og anerkendelse i en lille New Zealandsk soveby.
Wilbur begår selvmord (2002)En ung mand kæmper for at få lov til at begå selvmord, men han bliver altid forhindret. I stedet bliver han tvunget til at leve sit liv.
Wolfgang (1998)En stakkels midaldrende mand lægger under for moderens pres. Hun kalder ham Wolfgang og har nærmest tvunget ham til at komponere.
Ynglinge (2006)En teenager, hans pigekærste og en ven prøver grænser af i en forskruet verden domineret af porno.
You and Me Forever (2012)To unge piger er nærmest sammensmeltede i deres venskab, men det sættes på en hård prøve, da en tredje pige kommer imellem.
Zacharias Carl Borg (2000)En impressionistisk maler havner i nutidens Danmark og bliver selvfølgelig patient på den lukkede afdeling.
Zafir (2003)En pige med hesteblod i årerne har en drøm om at ride på den flotte Zafir. Hun får hjælp fra en flygtningepige.
Zappa (1983)Et par drenge styres af en tredje drengs destruktive lyster og trækkes ufrivilligt ned i sølet.
Zookeeper, The (2001)Midt i en borgerkrig kæmper en dyrepasser alene for at redde dyrene i en zoologisk have. Snart får han besøg af to på flugt.
Ønskebørn (2009)En række børn fortæller om deres liv med Balkan-krigen i baghovedet.
Ørkenens juvel (2001)To dumme tyve stjæler en kamel, fordi de tror, den har slugt en kostbar juvel. En gruppe børn og en betjent jager tyvene.
Ørnen: En krimi-odyssé [1-4] (tvs) (2004)En dansk-islandsk politiefterforsker kommer på hæsblæsende mordgåder i både Danmark og det store udland.
Aarhus (2005)I stemningsbilleder fortæller kunstneren Jørgen Leth om sine barndomsminder fra Århus.
Århus by Night (1989)En ung og ambitiøs filminstruktør får sin sag for, da holdet af københavnske pigeglade filmfolk ankommer til settet.