4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Brasilien
 
Abril despedaçado (2001)En hårdtarbejdende brasiliansk familie er i en evig blodig slægtsfejde, som intet øjensynlig kan sætte en stopper for.
Aspirantes (2015)Teenageren Junior er næsten voksen men stadig mest et barn. Hans kæreste er gravid, men livet på tærsklen til alt for meget ansvar er ikke let.
Beira-mar (2015)To teenagedrenge tager i sommerhus sammen ved kysten og kommer tættere på hinanden og deres seksualitet.
Bela donna (1998)En smuk amerikansk kvinde drager med sin mand til Brasilien. Han skal finde olie, hun forelsker sig i en lokal.
Central do Brasil (1998)Ladt alene efter sin mors død vinder en 9-årig dreng en kvindes hjerte, og de drager ud i landet for at finde drengens far.
Cidade dos homens (2007)En gruppe unge brasilianere fanges i blodige bandeopgør og har svært ved at vende tilbage til det almindelige liv, de gerne vil leve.
Eu não quero voltar sozinho (2010)En 15-årig blind teenagedreng bliver hver dag ført hjem af sin bedste veninde, men opdager snart, at han er forelsket i klassens nye dreng.
Ponto zero (2016)En 15-årig brasiliansk dreng bliver ufrivilligt den voksne mellem en ulykkelig mor og en fraværende far. At finde et ståsted er næsten umuligt, og drengen må selv eksperimentere.