4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Land - Australien
 
Alexandra´s Project (2003)På sin fødselsdag oplever en familiefar sit livs værste mareridt, da hans kone har planlagt en ubehagelig fødselsdagsgave.
Animal Kingdom (2010)En ung mand bliver fanget ind af sin kriminelle familie og havner nu i en verden, han dybest set helst vil undslippe.
Australia (2008)En engelsk aristokrat drager i slutningen af anden verdenskrig til Australien, forelsker sig og får et helt nyt syn på både Australien og verden.
Australia: Land Beyond Time (2002)En tur ud over udtørrede sletter - der siden fyldes med vand, så livet strømmer.
Bad Boy Bubby (1993)Efter at have været spærret inde af sin mor i en mørk lejlighed i mange år, får sønnen pludselig lejlighed til at komme ud i verdenen udenfor.
Bangkok Hilton (tvs) (1989)En ung australier havner i sin søgen efter sin biologiske far i et Thailandsk fængsel, dømt til døden for noget, hun ikke har gjort.
Candy (2006)Et ungt australsk par begynder en sikker vej mod afgrunden, da hårde stoffer bliver en del af hverdagen. Kan de vende bøtten?
Cars That Ate Paris, The (1974)En øde beliggende australsk landsby med navnet Paris har en kedelig statistik hvad angår trafikdræbte. Det erfarer nytilkommeren Arthur Waldo.
Crackers (1998)En 13-årig dreng får sin sag for, da han skal holde jul med sin ganske forfærdelige familie.
Crocodile Dundee (1986)En australsk krokodillejager og en kvindelig journalist viser hinanden rundt i junglen og storbyen.
Dead Calm (1989)Der bliver ikke meget fred ombord til at sørge over sønnens død, for snart får ægteparret besøg af en udspekuleret morder.
Death in Brunswick (1990)En mands rodede tilværelse bliver yderligere kompliceret, da han starter nyt arbejde i et køkken.
December Boys (2007)Fire forældreløse drenge vokser blandt mange flere op i en nonnekloster. Da de får muligheden for en ferie ved havet, viser nye og epokegørende sider af livet sig.
Drowning (2009)En ung mand er forelsket i sin ven men oplever en dyb hjertesorg, da han erfarer, at vennen har en pigekæreste.
Franswa Sharl (2009)En 12-årig dreng gør sit eget finurlige oprør mod sin konservative far på en rejse til Fiji.
Gallipoli (1981)To unge australske sprintere mødes til en konkurrence og havner begge som soldater for Det Britiske Imperium i Tyrkiet, hvor de skal kæmpe mod tyrkerne.
Green Card (1990)Hvad sker der mon, når to alenemennesker beslutter sig for at indgå et proformaægteskab?
Holy Smoke (1999)En ung kvinde er blever grebet af en sekt og dens guru i Indien. Hendes familie lejer en erfaren rådgiver, der skal bringe hende tilbage til et "normalt" liv.
Homesdale (1971)En gruppe gæster ankommer til det øde beliggende Homesdale, der kan minde om et rekreationssted. Men er der snarere tale om en psykiatrisk anstalt?
Hunter, The (2011)En lejesoldat modtager en tophemmelig mission. Han skal finde det formodede sidste levende eksemplar af den tasmanske pungulv og skyde det.
Incredible Floridas (1972)Den australske komponist Richard Meale fortæller om og fremfører sin sekstet, der er tilegnet digteren Arthur Rimbauds minde.
Innocence (2000)Et ældre kærestepar genoplever deres nyforelskelse fra ungdomsårene, hvilket skaber både glæde og forargelse.
Last Wave, The (1977)En Sydney-advokat bliver bedt om at hjælpe en gruppe aboriginals, der er havnet i uføre. Sagen bliver personligt ubehagelig for advokaten.
Libertine, The (2004)Jarlen af Rochester er kongens betroede og alle tiders skørtejæger, der er fuldkommen ligeglad med, hvad folk synes om ham, bare han får, hvad han vil have.
Love Bite (2008)To teenagerdrenge ryger lidt pot, da den ene har en voldsom hemmelighed at fortælle.
Mad Max (1979)En hævngerrig australsk politimand eftersætter en motorcykelbande i høj fart på de australske landeveje.
Mad Max Beyond Thunderdome (1985)Et sted ude i fremtiden bliver en mand berøvet og må kæmpe mange kampe i en tilstødende byling.
Mad Max: Fury Road (2015)En kvinde vælger at gøre oprør mod en ørkendiktator og kører en tankbil ad sporet og mod sit gamle hjemland.
Moulin Rouge! (2001)To unge elskende i Paris omkring år 1900 kan ikke få lov at få hinanden.
My Last Ten Hours With You (2007)To mænd oplever deres sidste ti timer sammen, inden de endegyldigt slår op med hinanden.
Nineteen (2015)En 19-årig dreng får vendt op og ned på sin tilværelse og har lige en sidste ting, han gerne vil prøve, før det er for sent.
Odd Angry Shot, The (1979)En gruppe australske soldater i Vietnam føler sig malplacerede og fortabte.
Oranges (2004)En usikker teenagedreng fortæller en ven, at han aldrig er blevet kysset, og det giver anledning til en udvidet flirt.
Picnic at Hanging Rock (1975)En gruppe dannede og fine piger fra en øde beliggende pigeskole tager i året 1900 på udflugt til en stor klippe. Det ender gruelig galt.
Plumber, The (tv) (1979)En hårdt studerende kvinde terroriseres af en vanvittig rørlægger, der påstår at alle rørene på badeværelset skal skiftes.
Proposition, The (2005)En ung mand stilles over for et ultimatum: dræb din eftersøgte storebror, ellers bliver din lillebror henrettet.
Punisher, The (1989)En hævntørstig eksbetjent har talrige øje-for-øje-mord på samvittigheden, og det ser ikke ud til, at han lader sig stoppe af nogen.
Rabbit-Proof Fence (2002)Tre aboriginal-piger flygter fra den lejr, hvor børn ellers samledes i 30'erne for at blive bedre og mere "hvide" mennesker.
Railway Man, The (2013)En posttraumatiseret britisk mand får chancen for hævn, da han erfarer at den japanske mand, der torturerede ham under 2. Verdenskrig, er i live.
Red Dog (2011)En klog hund turnerer det meste af Australien rundt i en søgen efter sin ejer. På sin vej bliver den venner med de fleste på kontinentet.
Rogue (2007)En gruppe turister og deres pram torpederes af en kæmpekrokodille og strander på en lille ø, hvor tidevandet stiger.
Romeo + Juliet (1996)Kærligheden kender ingen grænser mellem Romeo og Julie, men omstændighederne for fri glædesudfoldelse er mildest talt dårlige.
Romper Stomper (1992)Unge australske nynazister i kamp mod lokale asiater må se sig slået, men hævnlysten er stor.
Sanctum (2011)Noget går galt i et uudforsket grottesystem langt under Jorden, og der må kæmpes for overlevelse.
Shine (1996)En lovende ung koncertpianistspire bliver til en forstyrret koncertpianist efter flere års kamp med en stædig far.
Sirens (1994)En ung britisk præst og hans kone besøger en frisindet australsk maler, der får vendt op og ned på briternes syn på sex.
Snowtown (2011)16-årige Jamie har det svært i sin dysfunktionelle familie og finder moderens nye kæreste fascinerende. Men fascinationen kammer snart over i det outrerede.
Son of a Gun (2014)En teenager på førstegangsophold i fængsel opnår beskyttelse fra en garvet fange mod en omfattende genydelse, når han igen er fri efter et halvt år.
Three Directions in Australian Pop Music: Australian Colour Diary 43 (1972)Tre australske popgrupper serverer hver deres popnummer i egen koreografi.
Three to Go: Michael (1971)En ung mand spankulerer rundt i halvfjerdsernes Australien i en søgen efter mening med tilværelsen og på tærsklen til at tage en stor beslutning.
Tracks (2013)En ung kvinde er fast besluttet på at trave alene tværs gennem den australske ørken, men hun får svært ved at opnå den ønskede alene-kvalitetstid.
Urban Surfer (2006)En australsk dreng er så vild med at surfe, at han drømmesurfer på sit værelse. Men hans far er totalt uforstående.
Walkabout (1971)Midt i den australske ødemark efterlades to børn af deres far efter et selvmord, og de må nu forsøge at klare sig selv.
Water Diviner, The (2014)En australsk mand rejser til Tyrkiet efter slaget ved Gallipoli i forsøget på at lokalisere sine tre formodet døde sønner.
Working It Out (2007)Et bøssepar, der er vant til at gøre alting sammen, oplever til fitness at jalousien får frit spil.
Year of Living Dangerously, The (1982)En australsk journalist ankommer til Indonesien under borgerkrigen i 1965 og bliver snart et hot navn, da han med lidt hjælp får mulighed for et stort interview.