4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Mortal Kombat
I et larmende inferno dyster modige deltagere i en blodig dyst.
COMPUTERSPIL PÅ FILM
"Mortal Kombat" er baseret på et videospil af Ed Boon og John Tobias og indeholder ikke meget andet end virtuel kamp på kamp. Modige deltagere i en blodig dyst skal udfordre hinanden, mens heftige kulisser går i et med historien i et formålsløst hektisk virvar af special effects.

Komplet ligegyldig film
Effekterne er dybest set filmens eneste sammenhængskraft. Historien er alt i alt komplet ligegyldig og larmende med miserabelt skuespil og udgør et kandidatur til det elendigste manuskript i nyere tid.

Jorden på spil
Tre "krigere" med speciale i martial arts havner på en mystisk ø for at deltage i en turnering, hvor intet mindre end Jordens fremtid står på spil.

Formålsløst
Paul W. S. Anderson var her i begyndelsen af sin karriere som Hollywood-instruktør og svinger dirigentstokken i en dybest set formålsløs eventyr-fantasi, der skulle få flere filmiske efterfølgere helt op i 2010'erne.

En umulig kamp
Christopher Lambert kæmper en umulig kamp for at tilføre sin rolle - og filmen - en vis nerve eller udstråling, og George S. Clintons musik brager forventeligt derudad. Det er støj og virak for støjens og virakkens skyld, og det er svært at se, hvori det kultiske materiale egentlig skal findes. Ikke desto mindre har "Mortal Kombat" og dens mange efterfølgere en større skare af fans derude - måske oplagt dem der oprindelig spillede compuerspillet.
Anmeldt i 1997 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Mortal Kombat

Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7Karakter: 0 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Mortal Kombat
Instr: Paul Anderson Prod: Lauri Apelian, Lawrence Kasanoff  Manus: Kevin Droney  Baseret på: videospil af Ed Boon og John Tobias  Foto: John R. Leonetti  Klip: Martin Hunter  Mus: George S. Clinton  
Medvirkende:
Robin Shou (Liu Kang)
Linden Ashby (Johnny Cage)
Cary-Hiroyuki Tagawa (Shang Tsung)
Christopher Lambert (Lord Rayden)
Peter Jason (Master Boyd)
Trevor Goddard (Kano)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.