4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Mr. Wonderful
Om kærlighedens kostbarhed og om at spille kostbar for kærlighedens skyld.
VORHERRE BEVARES
En forudsigelig kærlighedsberetning med endeløst mange vamle detaljer. Skuespillet er helt i orden, men den fesne historie, skrevet af to tilsyneladende rørende kærlige kvinder, er aldeles under lavmål.

Senere Oscar-sluger
Og hold på hat og briller: Instruktør Anthony Minghella skulle blive multi-Oscar-vinder fire år senere med den anderledes stærke The English Patient (1996). Som folk dog kan udvikle sig!

Kærlighedens kvaler
Den unge Gus er blevet skilt fra sin brunette Leonora og kommer nu sammen med blondinen Rita, der vrider sig i sit åleskind af en underkjole. Kærligheden er og bliver en svær størrelse, finder Gus ud af, og han er vist egentlig stadig forelsket i sin tidligere kone.

Duer ikke - væk!
Så det kan være svært helt at hengive sig til åleskindet. Samtidig har Leonora svært ved at finde sammen med sin nye professor-flirt, så hun accepterer et tilbud fra Gus om, at han finder en "Mr. Wonderful" til hende. Flere forskellige småbøvede arbejdsmænd sættes således til at bejle, men de duer ikke - væk!

Mod kærlige briser
Det er kun Gus, der duer, og selvom tilskueren ikke er i tvivl - Gus er småt begavet - så kan man næsten gætte sig til, i hvilken retning vindene bærer.
Anmeldt i 1992 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Mr. Wonderful

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
1993, USA, Romantik, 95 min
Dansk titel: Mr. Wonderful
Instr: Anthony Minghella Prod: Marianne Maloney  Manus: Amy Schor, Vicki Polon Foto: Geoffrey Simpson  Foto: Geoffrey Simpson  Klip: John Tintori  Mus: Michael Gore  
Medvirkende:
Matt Dillon (Gus)
Annabella Sciorra (Leonora)
Mary-Louise Parker (Rita)
William Hurt (Professor)
Vincent D´Onofrio (Dominic)
Dan Hedaya (Harvey)
Bruce Kirby (Dante)
Luis Guzman (Juice)
Peter Appel (Harty)
James Gandolfini (Mike)
Adam LeFevre (Kevin Klassic)
John Rothman (Ralph)
Brooke Smith (Jan)
Bruce MacVittie (Martin)
Bruce Altman (Mr. Wonderful)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.