4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Interview, The
En kendt amerikansk tv-vært og hans producer får et usædvanligt tilbud om at interviewe Nordkoreas diktator og takker ja.
HELT I BUND
Med tanke på al den røre, komedien "The Interview" vakte, er det ekstraordinært påfaldende meningsløst, at filmen er så tomhjernet.

Verdensfreden risikeres
At risikere verdensfreden, sådan teoretisk i hvert fald, står med andre ord ikke mål med indholdet, vi er faktisk tæt på bunden også hvad angår underholdningsværdi.

En tur til Nordkorea
En kendt tv-vært og hans producer tager til Nordkorea. Det er nemlig lykkedes at skaffe et interview med landets diktator - ikke mindst fordi han er stor fan af selvsamme tv-vært.

Meget på spil
I det "hemmelige land" står meget på spil, og man kan nemt komme til at træde ved siden af. Men så længe tv-værten kan agere bedste venner med den sårbare præsident, skal det nok gå alt sammen.

Hysterisk overspil
Noget af det der skærer allermest ved "The Interview" er det helt hysteriske overspil, som særligt James Franco og co-instruktør Seth Rogen lægger for dagen.

Overgearet
Det er helt uudholdeligt overgearet og finder aldrig tilnærmelsesvist et fornuftigt leje. Lidt mere finesse står Randall Park for i sit portræt af præsident Kim.

Bundløst frygteligt
Filmen har overhovedet ingen gennemslagskraft i sin potentielt saftige kritik af diktaturet, i stedet bliver man vidne til en fladpandet farce, der famler i blinde i sin bundløst frygtelige og ofte musikunderlagte morskab.
Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Interview, The

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Interview, The
Instr: Evan Goldberg, Seth Rogen Prod: Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver  Manus: Dan Sterling  Foto: Brandon Trost  Klip: Zene Baker, Evan Henke  Mus: Henry Jackman  
Medvirkende:
James Franco (Dave Skylark)
Seth Rogen (Aaron Rapaport)
Lizzy Caplan (Agent Lacey)
Randall Park (President Kim)
Diana Bang (Sook)
Eminem (Eminem)
Joseph Gordon-Levitt (Joseph Gordon-Levitt)
Rob Lowe (Rob Lowe)
Seth Meyers (Seth Meyers)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.