4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Ridiculous 6, The
En hvid mand forklædt som indianer erfarer, at han har hele fem (bøvede) halvbrødre, og sammen vil de forenes med deres far.
URPINLIGT FLADPANDET
Urpinligt fladpandet Netflix-produceret komedie - altså drejet direkte til nettet - og med Adam Sandler som den helt store bagmand.

Ynkværdig parodi
Der er tale om en westernparodi af de mere ynkværdige. Flot skudt i det vilde vesten men med rekord i tåbeligheder, selv for Adam Sandler.

Forklædt som indianer
Sandler spiller den hvide mand, Tommy White Knife, der er forklædt som indianer. Han møder sin tuberkulosesyge far, og Tommy erfarer snart, at han har hele fem halvbrødre.

Bøvet & snotdum
Efterhånden som han møder dem, står det klart, at den ene er mere bøvet og snotdum end den anden, men blodets bånd bringer dem alligevel sammen på fælles togt mod en genforening med deres far.

Bramfrit racistisk
"The Ridiculous 6" er bramfrit racistisk i sin omgang med indianer-, neger-, mexi- og dårejokes. Det kunne være filmens force, hvis den i øvrigt havde mere på hjerte end båtnakket idioti.

Falder til jorden
Men det har den ikke, og vittighederne falder som oftest helt til den støvede jord. Helt forfærdeligt bliver det i en "parodi" på Mark Twain, der laver hip hop-tegn og taler smart 2000-sprog.

Vanviddet kulminerer
Lidt bedre går det, når vanviddet kulminerer i Jorge Garcias tykkemands-volapyksprog, eller da Harvey Keitel mister hovedet men fortsætter med at skyde vildt omkring sig.

Filmen er som helhed meget flot fotograferet - men det er i store træk også det eneste positive, man kan sige.
Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Ridiculous 6, The

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Ridiculous 6, The
Instr: Frank Coraci Prod: Allen Covert, Adam Sandler, Ted Serandos  Manus: Tim Herlihy, Adam Sandler  Foto: Dean Semler  Klip: Tom Costain  Mus: Rupert Gregson-Williams, Elmo Weber  
Medvirkende:
Adam Sandler (Tommy White Knife)
Rob Schneider (Ramon)
Luke Wilson (Danny)
Will Forte (Will Patch)
Steve Zahn (Clem)
Harvey Keitel (Smiley)
Nick Nolte (Frank Stockburn)
Jon Lovitz (Ezekiel Grant)
David Spade (General George Custer)
Danny Trejo (Cicero)
Steve Buscemi (Doc Griffin)
John Turturro (Abner DoubleDay)
Norm Macdonald (Nugget Customer)
Blake Clark (Gulch Sheriff)
Taylor Lautner (Lil´ Pete)
Terry Crews (Chico)
Jorge Garcia (Herm)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.