4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

White Chicks
To sorte FBI-agenter går undercover som hvide kvinder, og der er ikke en, der mistænker de ekstreme maskeringer.
HVIDT PÅ SORT
Tæt på at skrabe bundkarret men med en lille sjat godt brugt olie til at smøre den overfjollede morskab: "White Chicks" forsøger at sætte fut i mænd-i-dametøj-genren men overstyrer uklædeligt.

Utroværdige forklædninger
Det skal forestille at være en del af morskaben, at de to sorte FBI-fyres dameforklædning er så ualmindelig utroværdig. Og sådan lige til at starte med er det da også pænt fnisværdigt.

Mange bejlere
De sorte mænd er kravlet i damekostumet i et forsøg på at komme bag den kriminelle facade, men de havde ikke regnet med, at der ville være så mange mandebejlere til dem, og det bliver en større udfordring.

Pruttescener
Enkelte pruttescener kan give en vis form for vind i sejlende, men generelt er "White Chicks" håbløst proletarisk plathumor.
Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
White Chicks

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: White Chicks
Instr: Keenen Ivory Wayans Prod: Rick Alvarez, Lee R. Mayes, Keenen Ivory Wayans, Marlon Wayans  Manus: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Andrew McElfresh  Foto: Steven Bernstein  Klip: Jeff Gourson, Stuart H. Pappé  Mus: Teddy Castellucci  
Medvirkende:
Shawn Wayans (Kevin Copeland)
Marlon Wayans (Marcus Copeland)
Frankie Faison (Chief Elliott Gordon)
Lochlyn Munro (Agent Jake Harper)
John Heard (Warren Vandergeld)
Terry Crews (Latrell Spencer)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.