4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Numbers Station, The
En agent udstationeres i en gusten bunker for at beskytte en hemmeligholdt kodestation. Men snart bliver det en sag på liv og død.
ILTFATTIG ACTION
Den danske instruktør, Kasper Barfoed, fik foden indenfor i Hollywood i kølvandet på sin meget Hollywood-inspirerede film, Kandidaten (2008). De to film minder på mange måder om hinanden.

Højglansproduktion
Begge er film helt uden sjæl og i stedet entydigt tekniske højglansproduktioner med fokus på form frem for indhold.

Stresset specialagent
"The Numbers Station" fortæller historien om den stressede specialagent, Emerson Kent, der udstationeres på en bedaget og hemmeligholdt kodningsstation i England, hvor han skal arbejde sammen med den yndige Katherine.

Morderisk orkanens øje
De to får lige nøjagtigt tiden til at gå i den gustent mørke bunker, men pludselig "banker det på døren", og herfra havner Emerson & Katherine lige midt i et morderisk orkanens øje, hvor alle mere eller mindre vil hinanden til livs.

Iltfattig
Filmen er stort set så iltfattigt gabefremkalende som den mørke bunker, den udspiller sig i. Ingen af de hæsblæsende twists & turns er på nogen måder ophidsende.

Skabelon-rutinearbejde
Hele filmen udgør et skabelon-rutinearbejde, hvor det er meget svært at få øje på, hvad der skulle kunne promovere Kasper Barfoed videre i en international karriere.

Tiltagende hektisk
Ganske vist udgør "The Numbers Station" upåklagelig og relativt bekostet teknisk soliditet, men skuespillerne er ligeså kedelige statister i det tiltagende hektiske drama, som selve historien er det.
Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
Numbers Station, The

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
2013, USA, Thriller, 89 min
Dansk titel: Numbers Station, The
Instr: Kasper Barfoed Prod: Bryan Furst, Sean Furst, Nigel Thomas  Manus: F. Scott Frazier  Foto: Óttar Guðnason  Klip: Chris Gill, Per Sandholt  Mus: Paul Leonard-Morgan  
Medvirkende:
John Cusack (Emerson Kent)
Malin Akerman (Katherine)
Liam Cunningham (Grey)
Richard Brake (Max)
Bryan Dick (David)
Finbar Lynch (Michaels)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.