4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

My Boy Jack (tv)
Den meget nærsynede og meget militaristiske søn af forfatteren Rudyard Kipling vil bare i krig, og det kommer til at koste familien en søn.
BENLØST BRAS
På papiret en interessant film: Omhandlende den berømte forfatter Rudyard Kipling (ham med Junglebøgerne) og hans familie og med Harry Potter-darling’en Daniel Radcliffe i en central rolle.

Sammenkogt jukset
Resultatet er dog ganske jukset. Manuskriptet er tyndt, skuespillet er melodramatisk grænsende til det kvalmt vamle (Daniel Radcliffe er værst med sit primitive udbud af Harry Potter-mimik), og begivenhederne er hele tiden sammenkogt med sødsuppet musak.

Haltende visualiseringer
I de dramatiske første verdenskrigs-kampscener stråler tv-filmsidentiteten rigtigt igennem som haltende visualiseringer af et grundlæggende ønske om at hylde irsk-patriotismen.
Anmeldt i 2010 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2016
Udskriftsvenlig udgave
My Boy Jack (tv)

Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7Karakter: 1 ud af 7
Fakta om filmen
2007, Irland, Drama, 93 min
Dansk titel: My Boy Jack (tv)
Instr: Brian Kirk Prod: Michael Casey, Douglas Rae  Manus: David Haig  Baseret på: skuespil af David Haig  Foto: David Odd  Klip: Tim Murrell  Mus: Adrian Johnston  
Medvirkende:
David Haig (Rudyard Kipling)
Daniel Radcliffe (John Kipling)
Kim Cattrall (Caroline Kipling)
Carey Mulligan (Elsie Kipling)
Julian Wadham (King George V)
Michael McElhatton (Leo Amery MP)
Bill Milner (Peter Carter)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.